War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"wt:gf egy szép adag hígfos..."
Aha. Ez is egy nagyon elfogulatlan vélemény.
"A számok magukért beszélnek"
Az is magáért beszél hogy ti WoT fanboyok összevetitek egy teljesen béta állapotú, open bétába másfél hónapja kikerült játék látogatottsági adatait egy olyan játékéval, ami HÁROM ÉVE megy már. Fair összehasonlítás, mi? Tudom én persze, hogy ti WoT fanboyok eléggé egyszerûek vagytok agyilag, de ez azért még tõletek is nagyon kevés.
Az meg hogy ti, bár nem szeretitek a ezt játékot, mégis átjártok ide trollkodni nap mint nap, szintén remekül minõsít titeket, WoT zombikat.
Aha. Ez is egy nagyon elfogulatlan vélemény.
"A számok magukért beszélnek"
Az is magáért beszél hogy ti WoT fanboyok összevetitek egy teljesen béta állapotú, open bétába másfél hónapja kikerült játék látogatottsági adatait egy olyan játékéval, ami HÁROM ÉVE megy már. Fair összehasonlítás, mi? Tudom én persze, hogy ti WoT fanboyok eléggé egyszerûek vagytok agyilag, de ez azért még tõletek is nagyon kevés.
Az meg hogy ti, bár nem szeretitek a ezt játékot, mégis átjártok ide trollkodni nap mint nap, szintén remekül minõsít titeket, WoT zombikat.
Ez meg egy maximálisan korrekt, a lehetõ legobjektívebb vélemény, ami mellõz minden elõítéletet...
A számok magukért beszélnek, és azok szerint -hogy egy itteni fanboy-t idézzek- a wt:gf egy szép adag hígfos...:-))))
A számok magukért beszélnek, és azok szerint -hogy egy itteni fanboy-t idézzek- a wt:gf egy szép adag hígfos...:-))))
Hát van olyan érdekfeszítõ mint a Tiéd :-)))))
Szerintem ha valaki hajlandó beletenni 30 ezer csatát (és egy kalap pénzt) egy MMO játékba, az éppen azt mutatja hogy hosszútávra tervez a játékkal. Pl: Starcraft 2 vagy LoL játékosok(e-sportolók?) is tízezerszámra nyomják le a meccseket.
Azért amikor már a legnagyobb magyar klánok aktivitása is a béka feneke alá esik, és sok meg is szûnik, az jól mutatja hogy a WoT-nak bizony nem felfelé megy a szekere. De nem kell még ez se, elég belépni a WoTba egy körre a WT:GF után, hogy gyorsan törli is az ember a fenébe.
Persze, a WT:GF messze nem hibátlan(nem csoda, félkész állapotban lett kiadva, bõven closed bétában lenne még a helye), de minden téren messze jobb mint a WoT.
Azért amikor már a legnagyobb magyar klánok aktivitása is a béka feneke alá esik, és sok meg is szûnik, az jól mutatja hogy a WoT-nak bizony nem felfelé megy a szekere. De nem kell még ez se, elég belépni a WoTba egy körre a WT:GF után, hogy gyorsan törli is az ember a fenébe.
Persze, a WT:GF messze nem hibátlan(nem csoda, félkész állapotban lett kiadva, bõven closed bétában lenne még a helye), de minden téren messze jobb mint a WoT.
Jajjjjjjj!!!! Milyen rettenetes, Serb sírva fakadt a hír hallatán...
Kit érdekel, h neked mennyire tetszik? A lényeg, h a "megváltó" enyhén szólva is keserves egy vmi lett...
Kit érdekel, h neked mennyire tetszik? A lényeg, h a "megváltó" enyhén szólva is keserves egy vmi lett...
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/159137-lassar-and-el-barca-responds-to-questions-be-nice/page-6
Lap aljától nêmi Q&A...hogy legyen már más téma is..
Lap aljától nêmi Q&A...hogy legyen már más téma is..
NIncs ezzel semmi gond, van akinek bejön, van akinek nem. Nem vagyunk egyformák, de õ valahogy szent ügynek tekinti, hogy minden hozzászólásában ostorozza a WOT-ot/WG-t/Oroszokat+mellé ha van egy kis szabadideje, akkor lenézi azokat, akik arcade csatába mernek menni.
még a Medium tankok is viccesek ahogyan caplatnak felfele a hegytetõkre......a TAnkok szerintem max dombos területen használhatóak....,de a legtöbb pálya egy kibaxott Alpok-alja 😊
Nem kell akkor folytatni, én az elõbb leszedtem 1 év után a WOT-ot hogy ne a levegõbe brekegjek😄 Bementem egy csatába és utána elgondolkoztam hogy minek is szedtem le😄
Lehet sok a 1L/nap vodka védõitalnak. <#crazya>#crazya>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Simán lehet hogy a devek félreértik a számokat amit látnak és összekeverik az okot az okozattal. 😊
Pl: azt látják hogy a többség inkább medekkel megy és a kis pályén jobban teljesít... ezt õk OKnak érzik ahelyett hogy rájönnének hogy valójában OKOZAT (mert a medek 2x spawnolnak, van rajtuk arty és a heavyknek nincs semmi elõnyük)
Pl: azt látják hogy a többség inkább medekkel megy és a kis pályén jobban teljesít... ezt õk OKnak érzik ahelyett hogy rájönnének hogy valójában OKOZAT (mert a medek 2x spawnolnak, van rajtuk arty és a heavyknek nincs semmi elõnyük)
Ha bgabor hozzászólásai 90%-ban nem a WOT-ról szólnának, akkor talán itt is kevesebb lenne a WOT-os téma (szinte mindig õ hozza fel, ha vissza olvasol), de az aki mindkét játékkal jól szórakozik, és objektívan tudja õket értékelni, az nehezen viseli a sokszor valóság alapot teljsen mellõzõ hozzászólásait WOT témában (bár elõfordul, hogy GF-ben sem naprakész).
Szerettem a WT-t, DE a tököm kivan hogy lassan kerülök be csatába (RB,S😎 és ha sikerül akkor sokszor szívás fõleg a karelia v újabban a kárpátok pálya. Én spec a heavyket szerettem és szeretem a WoT-ba is de kis pályákon és az egy élettel szívás velük játszani. A fejlesztõi kérdez feleleken is azt mondták hogy inkább kis pályák a nyerõk, ja a mediumoknak de nem a heavyknek.
Akkor meg minek szólsz bele? 😊
Leginkább nem kéne bele script... ne az AI döntse el a játékot hanem a playerek.
Nincs másik... ez kicsit LOL volt... 1 évvel ezelõtt ment ez az érvelés... 😄
pedig nagyon is klafa játék lenne ha a BR-t FM-et a Scripteket rendesen megcsinálnák! és végre az Orosz nacionalizmust a sarokba állítanák....
Tán én hoztam fel? 😊
Hát nem nevezném másiknak mert a játékos létszám 45K-rõl (csak AF idején) felugrott 52-53K-re. Ez azért nem egetverõ játékos létszám növelés. Bár részemrõl jobbnak tartom a WT-t a WoT-nál. De azért nem vagyok hasra esve a WT-tõl.
Nekem sincs...
Én csak azt nem értem hogy ezt mért itt akarod megvitatni? Hogy fos a WOT vagy nem fos,, szerintem nem fos hanem hígfos... bocsáss meg hogy így gondolom de remélem lehet saját véleményem.
A WOt topicban megvitathatjuk ott várj meg😊
A WOt topicban megvitathatjuk ott várj meg😊
Oké, ilyen "érvekkel" nem tudok vitázni...
Mi az, hogy nincs másik? Milyen topikban beszélgetünk most?
Mi az, hogy nincs másik? Milyen topikban beszélgetünk most?
Visszakérdezek: azért fos, mert bgabornak és néhány ismerõsének nem tetszik?
A mcdonalds-ben esznek napi százezren de attól még szar. Mondjuk a WoT nem fos de nem is jó játék már.DE nincs másik, be kell látni a WT nem hozta egyenlõre azt amit vártak tõle.
Milyen más OBJEKTÍV mérõszámmal tudnád indokolni egy játék sikerességét?
Alapvetõen egy játék jósága és a playerbase nagysága között szokott némi öszefüggés lenni....
Alapvetõen egy játék jósága és a playerbase nagysága között szokott némi öszefüggés lenni....
Figyelj, még jó hogy 10-20-30 ezer csata után ráúnnak az emberek a játékra... szólj majd ha letankoztákl a WTben is 20ezret 😊
Amúgy meg tényleg nézd meg mennyi idõ alatt dob be az arcadeban - az hogy VELED errõl nem egyeztetnek az emberek, nem jelenti azt hogy nem is játszanak vele 😊
Amúgy meg tényleg nézd meg mennyi idõ alatt dob be az arcadeban - az hogy VELED errõl nem egyeztetnek az emberek, nem jelenti azt hogy nem is játszanak vele 😊
Attól függetlenül még mindig százezrek tolják napi szinten. Ezért nem fos.
A goldlõszerhez: igen, találó hasonlat. Eltekintve attól, hogy wotban megvagy goldlõszer nélkül is vígan. F1-ben fejlesztés nélkül nem.
Amúgy wt-t is rengetegen hagyják abba (te is törölted pl). Akkor most ez is fos?
A goldlõszerhez: igen, találó hasonlat. Eltekintve attól, hogy wotban megvagy goldlõszer nélkül is vígan. F1-ben fejlesztés nélkül nem.
Amúgy wt-t is rengetegen hagyják abba (te is törölted pl). Akkor most ez is fos?
Forma 1 pont rossz példa volt mert a szabályváltozások miatt az elõzõ évi kocsi, szabálytalan ezért nem lehet rajthoz állni vele...
Egyébként attól mert senki sem szereti azok közül, akikkel beszéltél az arcade-ot még a (sajnos) legnépszerûbb játékmód. Ott tudnak ugyanis a leggyorsabban játékba kerülni a játékosok így a türelmetlen többség ott játszik.
Egyébként attól mert senki sem szereti azok közül, akikkel beszéltél az arcade-ot még a (sajnos) legnépszerûbb játékmód. Ott tudnak ugyanis a leggyorsabban játékba kerülni a játékosok így a türelmetlen többség ott játszik.
Ja, a Forma 1-ben sem kötelezõ évrõl évre új autót fejleszteni, rajthoz lehet állni tavalyi kocsival is. <#vigyor>#vigyor>
Csak nem érdemes.
Csak nem érdemes.
Az én környezetemben mindenki abbahagyta már a WoT-ot, emberek tíz, húsz meg harmincezer csatával a a hátuk mögött. Sokan a legmenõbb magyar klánokat hagyták ott, mert besokalltak a sok hülyeségtõl.
Messze nem én vagyok az egyetlen.
Messze nem én vagyok az egyetlen.
Továbbra is azt mondom, hogy nem kötelezõ. Értelmesebbje tudja, mit-hol kell lõni a sebzéshez.
Fos? Neked nem tetszik, elhiszem. Viszont ezért még nem lesz fos, rengeteg embert szórakoztat.
Fos? Neked nem tetszik, elhiszem. Viszont ezért még nem lesz fos, rengeteg embert szórakoztat.
Én eddig akárkivel beszéltem annak nem tetszett az Arcadeban a végtelen számú újraéledés meg a zöld noobikon, ami a találat esélyét és az esés helyét mutatja. Az RB éppen csak annyival életszerûbb hogy fix számúak a respawnok és nemzetek szerint mennek egymás ellen a tankok, és egy lehelletnyit realisztikusabb az irányítás(nincsenek akkora driftelések).
A távolság miatti fölétartást egy óra gyakorlás alatt el lehet sajátítani.
A fent említettek miatt a tankos részben sokkal kevesebben Arcadeoznak RB helyett mint a repülõsben.
A távolság miatti fölétartást egy óra gyakorlás alatt el lehet sajátítani.
A fent említettek miatt a tankos részben sokkal kevesebben Arcadeoznak RB helyett mint a repülõsben.
Ezt te el is hiszed? Arcade-ben játszanak a legtöbben, nézzél már rá azadatokra mielõtt hülyeséget írkálsz. A T5-ös vasakkal arcade-ba kellett jelentenem, hogy behívjon, és legalább lássam mûködés közben. Másik, hagyd már a farmolást meg a prémszámlát a WOT-ban. Semmit nem tudsz róla, csak fújod ugyanazt hónapok óta. Küldetésekkel elérték, hogy simán összeszedsz annyi pénzt amennyit nem szégyellsz, de adtak már három T8-as prémtankot is, így a pénz nem probléma már. Még egyszer, hátha eljut hozzád: nincs gold spam minden csatában, minden ellenféltõl ahogyan azt te vizionálod... Vannak akik használják, mindenki számára adott, de még mindig normál lõszerrel játszák azt a játékot is.
- csak tankosban játszom, csak AB-t és a nevem sem Senki. Ha nem ismersz mindenkit ennyire nem kellene általánosítani sztem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nem kötelezõ ja. Csak éppen sokkal hatékonyabb vagy az ellenfelednél ha prémlõszert használsz, aki nem olyat használ az meg hátrányban van.
Kötelezõen választható tehát. 😄 És jó sokat kell farmolni érte. Értelmesen farmolni meg tízenakárhányezres prémtankal meg konstans prémszámlával tudsz.
Mindegy, ne is beszéljünk arról a fosról.
Kötelezõen választható tehát. 😄 És jó sokat kell farmolni érte. Értelmesen farmolni meg tízenakárhányezres prémtankal meg konstans prémszámlával tudsz.
Mindegy, ne is beszéljünk arról a fosról.
Árkád only. Lol. Tankosban senki sem játszik Arcadeot.
Mire? 😊
Vagy rosszul értelmezem a dolgot 😄
nem csak akkor kapsz jogot repülõvel bemenni ha elõtte kilõttél 3 tankot? 😄
Vagy rosszul értelmezem a dolgot 😄
nem csak akkor kapsz jogot repülõvel bemenni ha elõtte kilõttél 3 tankot? 😄
http://warthunder.com/en/news/712-Event-The-sky-is-for-heroes-en
Na végre lehet használni a légvédelmet 😊
Na végre lehet használni a légvédelmet 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem feltétlenul. Az adott tank kredit és XP szorzója attól fugg milyen tierben milyen tankot fejlesztesz vele. Ezt akkor veszed csak észre mikor kezded a játékot. Reserve (1 es tier) tankoknál sim battleban lemész 1 csatát és már ki is fejlesztetted a tankod teljesenn , ha jól jáccottál.
De ha ugyan azzal a tankal mész de már magasabb tier tankot fejlesztenél vele akkor a kredit és XP hozama is lecsokken. A másik szerintem sok olyan dolog befojásolja a kredithozamot játék kozben mint : Haverral csatában rohanunk elore Kursk map - onn , elottem van pár méterrel rápillantottam a táblázatra és látom már kapja a pontokat csak azzal , hogy elottem van.
De ha ugyan azzal a tankal mész de már magasabb tier tankot fejlesztenél vele akkor a kredit és XP hozama is lecsokken. A másik szerintem sok olyan dolog befojásolja a kredithozamot játék kozben mint : Haverral csatában rohanunk elore Kursk map - onn , elottem van pár méterrel rápillantottam a táblázatra és látom már kapja a pontokat csak azzal , hogy elottem van.
az könnyen elõfordulhat, hogy egy-egy update-ben csavargatnak a bevételeken kicsit 😊
vissza kéne keresni a frissítési leírásokat de kinek van ahhoz kedve ugye 😄
automata rendszer nincs ilyen csökkentésre legalábbis ha van is nem vallották még be 😄
régen az xp-nél volt ilyen amikor még volt "xp csík" de az a rendszer már a múlté 😊
vissza kéne keresni a frissítési leírásokat de kinek van ahhoz kedve ugye 😄
automata rendszer nincs ilyen csökkentésre legalábbis ha van is nem vallották még be 😄
régen az xp-nél volt ilyen amikor még volt "xp csík" de az a rendszer már a múlté 😊
"Amúgy szerinted wt jó irányba fog változni?"
Jó pár fontos sokakat zavaró problémát már javítanak de legalábbis elismerték, hogy gond van (igaz ezt az orosz fórumon tették csak meg.... a kommunikáció felénk elég gyenge még mindig). Ezek voltak a DM problémák. A másik részét a problémának (kicsi map) meg úgy tûnik a szõnyeg alá söprik, ennek lehet az oka a játék motorja vagy, hogy tényleg nem tekintik problémának a kis mapokat. Meglátjuk mi lesz.
Jó pár fontos sokakat zavaró problémát már javítanak de legalábbis elismerték, hogy gond van (igaz ezt az orosz fórumon tették csak meg.... a kommunikáció felénk elég gyenge még mindig). Ezek voltak a DM problémák. A másik részét a problémának (kicsi map) meg úgy tûnik a szõnyeg alá söprik, ennek lehet az oka a játék motorja vagy, hogy tényleg nem tekintik problémának a kis mapokat. Meglátjuk mi lesz.
Ráadásul a wot-ban lehet védekezni az arty ellen, de itt az orosz bomberek/atackerek ellen mit lehet tenni? Ezt a prémlõszeres üldözési mániát sem értem. Van gold detector mod, világosan látod, mikor ki használja ellened, nem folyamatos gold spam megy, ahogy azt elképzeled. A noobok meg itt is itt vannak, sõt ahogy korábban mondtam a jó WOT-os játékosok nem is jönnek át ide, vagy ha átjött, már vissza is ment, mert jelenlegi formájában a GF nem versenyképes alternatíva. Ez amúgy világosan látszik a játékos számon is. GF indulásakor 100k, player, gondolom mindenki kipróbálta, aztán szépen itt is hagyták, mert hiába jó a grafika, hiába jó a tankok mozgása, ez kevés a sikerhez, ha a belsõ tartalom több sebbõl vérzik. Nincs CW (vagy ennek megfelelõ elternatíva), nincs normális squadron battle, ESL-ben sem pörög, pedig sok WOT-os palyer onnan szépen kitermeli magának az aranyat, vagy CW-n összeszedik, mellé még kapnak extra jutalmakat.
ha ugyanazzal ugyanazt lõtted ki mint régebben akkor nem kéne változnia
max akkor ha állítottak azóta a tankod rewardján vagy globálisan csökkentettek mindent
olyan nincs h elérsz x-et és attól kezdve szabályszerûen kevesebbet ad
max akkor ha állítottak azóta a tankod rewardján vagy globálisan csökkentettek mindent
olyan nincs h elérsz x-et és attól kezdve szabályszerûen kevesebbet ad