37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
vajakos21 #17826 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/207901-event-chronicles-of-world-war-ii-simulator-special/page-10#entry4003354
Itt is pont ezt írják.A commandernek jó lennd távcső mert akkor a freetracket is jól ki lehetne használni. -
Dagohun74 #17825 Azért egy távcsövet rakhatnának mert páncélvadászba ülve elég korlátozott az észre vétel. Tankba azért könnyebb zoomolva körbe nézni. Már csak valami jelölés rendszert kellene kitalálni. Pl. a saját csapatársakra amolyan jelenkezem dolgot és korlátozott ideig megjelenne a minimapon a helyzete. És ugyan ez az ellenségre is láttok egyet jelentem, mintha lenne rádió. De amúgy tetszik. -
Pontosan ilyennek kellene lennie a simulator-nak, mindkét oldalról játszottam és k.... jó :D -
vajakos21 #17823 Válaszd az air pontot vagy bombert akkor levőben kezdesz...és próbálj az ellenre zuhanni :-) -
:) -
flashpointer2 #17821 Hát amúgy király csak mondjuk lehetne a repülős rész nem full simulator mert fel sem tudok szállni :D -
Dagohun74 #17820 K...a jo az uj SB event! -
vajakos21 #17819 Távolsághoz nem hiányzik map de a keresés sokszor olyan hogy meglőnek és akkor lekövetem a lövés füstjét...már ha túlêlem :-) -
Király lett, már kifolyik a szemem, de sokkal élvezhetőbb így a játék, most érződik az, hogy a távolságbecslésben milyen sokat segített a minimap. -
Luciferkee #17817 Csökkentették a németeknél a berobbanó töltény repeszeinek számát? Vicces, hogy 1-2 repesztél több nem távozik a töltényből. -
flashpointer2 #17816 Ezt veheted válasznak :D -
Malibutomi #17815 Fasza két napja adtam nekik egy ticketet, mert kétszeri crit+felgyújtás után valaki más kilőtte a célpontomat, és még egy rohadt assistot sem kaptam. Most aztán sokkal jobb lett. -
jocking #17814 A "mit mivel enged össze" szoros kapcsolatban van a tankok számával. Minél szarabb tankkal enged be a jobbak közé, annál nagyobb az esélye, hogy hamarabb pusztulok meg. Ilyenkor új jármű, új taktika és talán van esély pár killre. Ezt a lehetőséget nyírbálták meg most minden látható ok nélkül. -
Luciferkee #17813 AHA, árpilis elseje van? Én még mindig berobbanok, ha 0 ammo van nálam (és ki is lőttem a csőből), ugyanúgy ammorackelnek mintha csak HE lőszert vinnék magammal.
Fixed an error that would happen when you loaded the last available shell yet it still would be calculated in the tank ammo rack, which led to a possibility of ammo explosion after an enemy hits the module.
-
vajakos21 #17812 http://warthunder.com/en/news/2779-event-chronicles-of-world-war-ii-simulator-special-en
Akit zavar a minimap -
Közeben értelmeztem, hogy mire gondolhatsz, de nem látom problémának, hogy most melyik tankom van az első kockában, és melyik a másodikban, ill. van-e köztük 111277 repülő. :) -
StrikeFor #17810 hát ez atomszopás! Gz megint a fejlesztő teamnek -
gstup #17809 Q**va jó.Ez szerintem hatalmas ostobaság. " Now destroyed vehicles are awarded to players who inflicted the last damage and not to the players who set the enemy on fire." Az égő tankot nem tudom kilőni,de valaki közben eltalálja a felfüggesztését,majd berobban a tűztől akkor Ő kapja a killt?! Király.
"“Critical Hit” award will no longer be given for setting enemy ground vehicle on fire.".Hehe. :)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.01.15. 15:01:53 -
gstup #17808 Melyik részét nem érted?(Nem offense csak segíteni szeretnék) -
őöőöőöőöőö --- nem értem mit írtál. -
Ability to manually sort vehicle setups has been added.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
szerk: fakk, téves riasztás. még mindig nem lehet a crew sorrendet variálni, csak a preset listát lehet fel-le. nagyon hasznos....
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.15. 14:15:47 -
gstup #17805 Párducnál eddig is így volt.Ez nem újdonság. -
StrikeFor #17804 most volt paccs :P -
De itt most az AB-n bevihető tankok számáról szólt a kérdés, az már más történet, mit-mivel enged össze. Békesség van. ;) -
Zuikaku #17802 Komolyan! Ez mi?! Ma meccsenként 3-5x kell ágyút javítani. Teljesen mindegy, hogy Tigris vagy Párduc. -
StrikeFor #17801 szerintem a Crew szintje is felfelé húzza -
jocking #17800 A fő gondom az, hogyha tigrist rakok be legjobb járműnek, bedobál a királytigrisek közé. Ha királytigrist, akkor a t-54-ek közé. Értem én, hogy a br-től számított +-1 értékig rak csatákba, de miért van az, hogy ez az érték általában mindig a +1 felé tendál és nem a -1 felé? (Kb. soha nem voltam még olyan csatában, ahol a tankomhoz képest az 1 br-el gyengébbek lettek volna többségben.) -
gstup #17799 Amióta 6.7-es a br-je engem egyszer nem dobott be is-4 és t-54 ellen.Most ritkán jön egy is-3.De akkor nálunk is van egy ferdi. -
jocking #17798 A legtöbb országnál 6 legénységem van. Az akciókból mindig összejött ingyen annyi arany, amivel ezt tudtam managelni (ahogy összejöhetett bárki másnak is). Ráadásul ha van olyan, aki tényleg igazi pénzért vett aranyat (és így legénységet), azzal most ebben a felállásban jól ki van baxva.
Milyen fair play-ről beszélsz? Ebben a játékban minden van, csak az nem. A porsche tornyos tigris 2-vel bedob a T-54-ek meg a IS-4-ek közé... Hűha, itt aztán nagy fair play van tényleg...
Még csak az kéne, hogy a repülőknél is bevezessék ezt a fasságot. Akkor érne véget számomra ez a játék teljesen (így is mióta bevezették azóta kb. 90-10% a játékaim aránya a repülős meccsek javára - előtte ez szinte fordítva volt). -
Luciferkee #17797 Ha a prémium Tigrisre gondolsz akkor annak 2*100mm frontja van. Van előtte egy 100mm-es páncéllemez. Szemből a lámpa alatt részekre elég jól adja az átütést.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.14. 22:24:52 -
Érdekes. Nálam meg ma ilyenek jöttek be Panther F változattal, hogy Panther II egy lövés, IS3 felgyújt, majd a második lövésem végez vele, KT10,5 egy lövés, IS2-44 egy lövés, Ferdi egy lövés. A P2 kivételével mind szemből. :) -
Akkor a te filmed a White Tiger! :D -
StrikeFor #17794 na ilyen se volt még IS2-vel a legjobb skulóval 4x lőttem meg a torony alatt RB ben azt a fura tigrist 50 méterről! és csak HIT-eket adott:P tehát a 100mm-es armorját a 200mm-et átütő skulómmal csak kamilláztam :D egymás után 4x
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.14. 20:25:11 -
Panlaj #17793 Megint kezdődik. Nem lehet senki kilőni, eltűnik az ellenfél és szellem találatokat kapok, amiktől főleg a csövet teszik tönkre. Fps és ping jó. RB mód Jungle maps. Pár perc alatt ez lett a végeredmény:
-
Bocs, de be tudtok lépni? -
gstup #17791 Jagdphanter 10 lövés?Mivel t-50-el biztosan... XD .Is-2-vel,su-100-al vígan pukkan szemből 1 lövés után. -
Malibutomi #17790 Mondjuk az orosz SPG-k egy lövés bárkinek, míg a jagdpanther mondjuk 10, a ferdinand 15, a jagdtiger meg 150
Szóval van némi különbség. -
Luciferkee #17789 Jagdpanther, Ferdinand(ezt még talán le is lehetett nyelni) volt ilyen (gondolom a jagdtiger is, amit még meg is értettem volna), még a másik oldalon lévő su-100, su-122 és felette 2x spawnoltak.
Azzal indokolták, hogy a 46 (vagy 48?) tonna feletti tankok nehéztanknak minősülnek, ezért kaptak csak 1 spawnt.
Eléggé el**** döntés volt, szerencsére orvosolva lett.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.14. 14:43:15 -
tutyimutyi2 #17788 plusz ezen felül még az hogy ha jól emlékszek akkor még mielött ez bejött a egyes német tankok tier3tól csak egyszer tudtad spawnolni az oroszok meg kétszer, ha jól emlékszem akkor a td-k és a medek voltak ienek. -
e57 #17787 Ez nem teljesen igaz, mert ha jól tudom, akkor back up-ot vehet, így akár mindegyikkel kétszer is mehet.