War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép 😄
enyhén fûnyíró mód, nem is értem az ilyeneket 😄
enyhén fûnyíró mód, nem is értem az ilyeneket 😄
0,3 BR különbség van közöttük.
Egy biztos, a leghasznosabb többnyire mediummal tudok lenni. Gyorsabb, jobban tudok foglalni, 2 spawn.
Játszható a tier 4 is a D-vel, ágyúja ugyanaz mint a G-nek, 10 mm páncélkülönbség van az oldalán. Olyan sokat nem oszt nem szoroz. És azért mindig csak nem oda tesz be.😊 Ahogy tapasztalom a gyõzelem inkább a csapaton múlik, illetve ha sokan hoznak nehéz tankot, az is hátrány, mert nincs spawn. Mondjuk én használom a Ferdit is meg a mediumot, épp mihez van kedvem. Csak a Ferdit különösen nagy elõszeretettel bombázzák le valahogy😞
3 tank egy dobással a csata legelején.....
Grat. Gazsi!!!! Fasza kis játék ez,csak nem nekünk,akik tankozni szeretnének. 😄
Grat. Gazsi!!!! Fasza kis játék ez,csak nem nekünk,akik tankozni szeretnének. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Gondoltam ránézek, mi javult patch után, de rájöttem, amíg a repülõkkel nem kezdenek valamit, addig ez így nem fog mûködni. Simulator battle, térképen látható, hogy épp a kezdõt hagyjuk el, jött egy Yer, az eredmény a képeken látható...
Az az egy tetves Yer kidobott úgy 3 tankot, hogy még el sem kezdõdött a csata, de õ már bent volt a kezdõnk fölött.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az az egy tetves Yer kidobott úgy 3 tankot, hogy még el sem kezdõdött a csata, de õ már bent volt a kezdõnk fölött.
úgy érzem a tökéletességig fejlesztettem a,hogyan ne öljük meg a célpontot ,de azért adjon sok pontot amíg szétég taktikámat 😄

I just tested it again with Tiger II vs Su-85M, I can conclude that gun barrel destruction is significantly reduced on Tiger II, as it took 18+ HE shells from Su-85m to even cause pink damage on my Tiger II's gun.
Egy csávocska tesztelte úgy néz ki a német tankoknál is mûködik.<#awink>#awink>
Egy csávocska tesztelte úgy néz ki a német tankoknál is mûködik.<#awink>#awink>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Végre egy lépés a jó irányba! Bár, ahogy a hszeket olvasom hivatalos oldalon csak az igazán nagy vasaknál érezhetõ a változás.
Este már tele lesz a fórum sírással h csak az orosz tankoknál változtatták meg 😄
Na ez jó hír, fõleg az elsõ kettõ.
Szerver frissítés - 2014.07.17
-Javítva a lepattanó lövések mechanikája, amikor éles szögben érkezõ lövések a csõ sérülését eredményezték
-Lövegcsõ javítási ideje csökkentve
-Mostantól a futó és vezetõgörgõk sebesülése a lánctalp szétszakadását és a tank megállását eredményezi
-Jagdtiger motor és váltó adatai javítva. A motor ereje és a váltó áttételei most már hasonlóak a a Pz. Kpfw. VI ausf. B Tiger II-höz.(Mivel ugyanaz az alváz).A motor ereje csökkentve 750 lóerõrõl 700-ra, a maximum sebesség 8. sebességi fokozatban 41.5 km/óra, tolatási sebesség pedig -11.12 km/óra.
-Javítva az IS-4M löveg magassági szöge -5/+25 fokról -3/+19 fokra, toronyforgatási sebesség 8 fok/percrõl növelve 10-re (M.Kolomiets “Tyazholyi tank IS-4. Konstruirovanie i proizvodstvo” 106. oldala alapján)
Forditás: smok3 Köszönet érte.
Kieg.: Gun barrel repair time may be changed again in the near future, we are still testing it. However the ricochet system fix will result in gun barrel being damaged much less often, so you won't need to repair it that often either.
-Javítva a lepattanó lövések mechanikája, amikor éles szögben érkezõ lövések a csõ sérülését eredményezték
-Lövegcsõ javítási ideje csökkentve
-Mostantól a futó és vezetõgörgõk sebesülése a lánctalp szétszakadását és a tank megállását eredményezi
-Jagdtiger motor és váltó adatai javítva. A motor ereje és a váltó áttételei most már hasonlóak a a Pz. Kpfw. VI ausf. B Tiger II-höz.(Mivel ugyanaz az alváz).A motor ereje csökkentve 750 lóerõrõl 700-ra, a maximum sebesség 8. sebességi fokozatban 41.5 km/óra, tolatási sebesség pedig -11.12 km/óra.
-Javítva az IS-4M löveg magassági szöge -5/+25 fokról -3/+19 fokra, toronyforgatási sebesség 8 fok/percrõl növelve 10-re (M.Kolomiets “Tyazholyi tank IS-4. Konstruirovanie i proizvodstvo” 106. oldala alapján)
Forditás: smok3 Köszönet érte.
Kieg.: Gun barrel repair time may be changed again in the near future, we are still testing it. However the ricochet system fix will result in gun barrel being damaged much less often, so you won't need to repair it that often either.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Azt mondták korábban, hogy leghamarabb év végére lesznek bent az amcsik de inkább jövõ év eleje.
WT facebook oldalán kikerült egy post, miszerint hamarosan bemutatják az USA tree-t nyár végére talán lesz vmi, ami szerintem öröm a németeknek, azért egy Sherman-t kicsit gyorsabban ki lehet szedni, mint a T-34--et
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Azért lehet velük alkotni, de egy értelmes csapattal talán még a nyerésre is van esély, "talán".
1. ezt olvasd át, és szerezd be a könyvet, 2. ne WT:GF-be írd ezt a kérdést.
3. Látom oda is beírtad, de hihetetlen módon az még rosszabb lett. Dolgozz ezen kicsit mielõtt más chat-be írnál.
3. Látom oda is beírtad, de hihetetlen módon az még rosszabb lett. Dolgozz ezen kicsit mielõtt más chat-be írnál.
"fekszenének" de szarok 😄
Nem fekszenek a németek?! 😊

édes Istenem
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítséget, van egy Joystickom pontosan ez: Genius MetalStrike 3D hogyan lehet beállítani a játék, hóz vagy egy leírást, hogy kell?
Nem inkabb azt jelenti, hogy arkadban ket percig a tobbi modban meg 4-5 percig lehet meg csatlakozni. Utana meg mar nem.
Erre gondoltál?
"Dear friends, we have improved the “Join in Progress” system, which allows players to connect to a battle that has already begun. This will somewhat reduce the waiting time and increase the session population in the battles (AB, RB, S😎 and events.
****This is planned to be active within the first two minutes after session start in arcade - 4-5 minutes in rb and sim only****
The War Thunder Team"
Ez egy jó ötlet csak azt nem értem, hogy az RB/SB csatáknál, ahol a legkevesebb player játszik és a legjobban lenne szükség több játékosra miért 4-5 perc múlva aktiválódik, míg arcadeban 2 perc <#confused>#confused>. Ebbõl megint spawn camp lesz, amíg nem jön több nagyobb map.
"Dear friends, we have improved the “Join in Progress” system, which allows players to connect to a battle that has already begun. This will somewhat reduce the waiting time and increase the session population in the battles (AB, RB, S😎 and events.
****This is planned to be active within the first two minutes after session start in arcade - 4-5 minutes in rb and sim only****
The War Thunder Team"
Ez egy jó ötlet csak azt nem értem, hogy az RB/SB csatáknál, ahol a legkevesebb player játszik és a legjobban lenne szükség több játékosra miért 4-5 perc múlva aktiválódik, míg arcadeban 2 perc <#confused>#confused>. Ebbõl megint spawn camp lesz, amíg nem jön több nagyobb map.
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/190-general-discussion/
volt már?
volt már?
Az nekem tárgytalan.A panther D-vel nem kapok tier 3-as ellenfeleket.Csak is-2,t-44,su-122p-k ellen dob be.Kivettem a játszható tankok közül.3-4 hete csak tigris 1-el megyek.
Ha jól rémlik ugyan az a br. besorolása mint a D-nek.
fejleszd ki az ausf A mediumot akkor addig maxra. Igaz hogy ugyanaz mint a D, de van rajta géppuska, hátha egyszer majd fontos lesz. Ellenfeleket meg többnyire ugyanúgy a harmadik tierbõl fogsz kapni, legalábbis nálam úgy van. Legalább egy kis változatosság.😊
Tier 4 játszhatatlan német oldalon.Ezen tényleg javítani kellene...Irány vissza T3.Ott még vannak jó körök.
Hát akkor, mivel ilyen jól megszakértettük egymást, ideje elköszönnünk. Pá picim :-)
Mé nem isztok egy -két- három vagy rekesz sert ahelyett ,hogy itt ekézitek egymást?😊 Világ béke srácok ,világbéke! :XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nagy fanboy lehetek kb 150 csatával😄DD pedig az accom a legelejétõl van.. WOt-ban meg mindent egybe véve megvolt vagy 25k battle, most akkor kedves szakértõ úr milyen fanboy vagyok is én?😛
Ellenben zavar hogy itt szakérted a WOT-ot, na látod ez mégis kit érdekel itt? nyugodtan fáradj át és ott várj minket😊))
Én véleményem(persze ami senkit nem érdekel, zárjuk is be a világ összes fórumát) az hogy ha kicsit tankozni akarok elmondhatatlanul jobban érzem magam a GF-ben, de abszolute nem zavar hogy más meg a WOT-ban teszi ezt. Csak hát vannak a fanboyok akiknek ez magas vagy nem tudják pontosan melyik topicban is vannak.
Ellenben zavar hogy itt szakérted a WOT-ot, na látod ez mégis kit érdekel itt? nyugodtan fáradj át és ott várj minket😊))
Én véleményem(persze ami senkit nem érdekel, zárjuk is be a világ összes fórumát) az hogy ha kicsit tankozni akarok elmondhatatlanul jobban érzem magam a GF-ben, de abszolute nem zavar hogy más meg a WOT-ban teszi ezt. Csak hát vannak a fanboyok akiknek ez magas vagy nem tudják pontosan melyik topicban is vannak.
Szép, nyelvtanilag hibátlan válasz. ;-)
Pont ezeket akartam kérdezni Tõle Én is, csak nem volt kedvem rabolni a saját idõmet...big respect droug!:-)
És most hátradõlhetünk, várva a megváltó választ, bár gyanítom, h az nem fog jönni...
És most hátradõlhetünk, várva a megváltó választ, bár gyanítom, h az nem fog jönni...
Nem is lenne semmi gond azzal amit írsz, de egy apró részleten bukik a dolog. Az itt hozzászólók nagy része játszik a GF-el, veled ellentétben.. A fanboy dumát meg tõled olvasni a hét poénja, nálad nagyobb WT fanboy nincs az SG fórumon, de ha nem így látod olvasd vissza pár hozzászólásod. Te hasonlítottad folyamatosan a WOT-hoz, egy éve WOT "exodus"-ról beszéltél, akkor lehetett hasonlítani, most hogy nem olyan mint vártuk már nem fair? Az hogy folyamatosan degradálod a WOT játékosokat csak téged minõsít, de nem hiába van hírosd több fórumon is, elég csak 1-2 hozzászólás, hogy bemutatkozz (lásd DCS topic legutóbb pl.). A másik, ha jól tudom nem játszol a WOT-al, nem olvasol híreket, mit tudsz te arról, hogy mit és mennyit fejlesztenek rajta? Semmit, a szokásos fúlyod a hülyeséget, minden mász figyelmen kívúl hagysz, szent meggyõzõdésed, hogy amit írsz az úgy igaz ahogy van. Ha valaki nincs képben még esetleg el is hiszi, de a többség már csak röhög rjtad. Személyeskedés az is megy, de ahogy elõttem írták, ha valaki veled szemben engedi meg ezt a hangnemet akkor felháborodsz.
Ilyen dög melegben?
Az teljesen igaz hogy a War Thunder momentán nem túl jó. A WT:GF teljesen kezdetleges, én se játszom vele. Nem is értettem minek adták ki így. Sõt, jelenleg a repülõs rész is olyan bugokkal küzd, hogy leszedtem a játékot amíg nem javítják ezeket, vélhetõen a következõ 1.43 nagypeccsben.
De legalább folyamtosan fejlesztik és javítgatják, és van koncepció aminek az irányába tartanak a fejlesztõk. Ezzel ellentétben a WoT-nak alapvetõ hibái vannak(jó sok), amik évek óta jelen vannak, így semmi remény a javításukra.
De legalább folyamtosan fejlesztik és javítgatják, és van koncepció aminek az irányába tartanak a fejlesztõk. Ezzel ellentétben a WoT-nak alapvetõ hibái vannak(jó sok), amik évek óta jelen vannak, így semmi remény a javításukra.
jesszus pepi😊 Gábor vagy nem ,vagy sokat ivott ,de mindenképpen be van pörögve😊)) Az biztos ,hogy lelkes:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Látom felfedezted az irónikus részt a hozzászólásomban. Egy szép nagy piros pont piciokosügyes Gabikának ;-) Milyen érdekes, h. Te bármilyen hangnemet megengedsz magadnak, és ha vki hasonlóan válaszol, azonnal felháborodsz...bravó...
Amiután kipróbáltam a gf-t, reménykedtem, h életképes lesz a wot mellett, de azt a furcsaságot tapasztaltam, h gyak 1-2 hónap alatt elérte a játszhatatlan kategóriát. Ritka, h egy játék ilyen gyorsan lelakja magát (innen is csókoltatom a fejlesztõket).
A klánban az elején mkit biztattam, h próbálja ki, kaptam is érte késõbb...
A rosszindulathoz meg elég visszaolvasnom kb 4-5 hónapot ezen a fórumon, ami akkor itt ment attól még most is felfordul a gyomrom...
Amiután kipróbáltam a gf-t, reménykedtem, h életképes lesz a wot mellett, de azt a furcsaságot tapasztaltam, h gyak 1-2 hónap alatt elérte a játszhatatlan kategóriát. Ritka, h egy játék ilyen gyorsan lelakja magát (innen is csókoltatom a fejlesztõket).
A klánban az elején mkit biztattam, h próbálja ki, kaptam is érte késõbb...
A rosszindulathoz meg elég visszaolvasnom kb 4-5 hónapot ezen a fórumon, ami akkor itt ment attól még most is felfordul a gyomrom...
volt peccs! 60 fps-->10 fps 60 fps -->5 fps 60 fps--> 20 fps
jól sikerült peccs
jól sikerült peccs