37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
vajakos21 #17866 Tier 5 nélkül is simán nekiáll bárki húzni.Egyszerűen az elején meg kellet volna mondani hogy tier4 ig 2.vh tier 5 post war.Magujnak csinálták a problémát ( meg a játékosoknak) hogy a messzáknak mig 15 ellen kellett menni az elején.( akkoriban még lehetett látni az ellenfêl gépênek sziulettjét a startnál így sorra kilépkedtek az emberek.Oroszok sírtak hogy nem hagyják trollkodni őket így ezt kivették)Így felmerült hogy ha már mig ellen kell menni akkor adjanak nekik is valamit.( mennyivel egyszerübb lett volna vonalat húzni és aki jetezni akar mehet rus/ us ágon)Más kérdés hogy továbbra is postwar gépekkel kell csatázni magas jap/ ger ekkel.De legalább jó nagy a repair cost...Ugyenez a tankoknál is.Tier4 aztán vége.Az hogy nagy csillogó meg ott vannak az igazi csaták WOT os berögződês .A capture és sose repült gépek sose gurult tankok meg eleve nem kellettek volna Önkényesen kitalálnak adatokat hogy ez- az hogy ment volna majd berakják és a gép ami életkéotelen volt ( i185 pl) itt op lesz .Én tanknál megálltam a tier3 ban.Fölöslegesen nem stresszel magam magasabban.Repülő meg tier 4 és event .Persze sokaknak kell a fantázia tank repülő.Aztán sír hogy át/le lehet lőni pedig olvasta hogy ha elkészül akkor az atomot is túlêli mint Indiana Jones a hűtöben. -
vajakos21 #17865 Tier 5 nélkül is simán nekiáll bárki húzni.Egyszerűen az elején meg kellet volna mondani hogy tier4 ig 2.vh tier 5 post war.Magujnak csinálták a problémát ( meg a játékosoknak) hogy a messzáknak mig 15 ellen kellett menni az elején.( akkoriban még lehetett látni az ellenfêl gépênek sziulettjét a startnál így sorra kilépkedtek az emberek.Oroszok sírtak hogy nem hagyják trollkodni őket így ezt kivették)Így felmerült hogy ha már mig ellen kell menni akkor adjanak nekik is valamit.( mennyivel egyszerübb lett volna vonalat húzni és aki jetezni akar mehet rus/ us ágon)Más kérdés hogy továbbra is postwar gépekkel kell csatázni magas jap/ ger ekkel.De legalább jó nagy a repair cost...Ugyenez a tankoknál is.Tier4 aztán vége.Az hogy nagy csillogó meg ott vannak az igazi csaták WOT os berögződês .A capture és sose repült gépek sose gurult tankok meg eleve nem kellettek volna Önkényesen kitalálnak adatokat hogy ez- az hogy ment volna majd berakják és a gép ami életkéotelen volt ( i185 pl) itt op lesz .Én tanknál megálltam a tier3 ban.Fölöslegesen nem stresszel magam magasabban.Repülő meg tier 4 és event .Persze sokaknak kell a fantázia tank repülő.Aztán sír hogy át/le lehet lőni pedig olvasta hogy ha elkészül akkor az atomot is túlêli mint Indiana Jones a hűtöben. -
Panlaj #17864 Jó volt a csapat, igyekeztek fedezékből lőni. Mentek foglalni, de semmit sem ért. A lentebb lévő amcsit 3x kellett oldalba lőnöm, hogy megpusztuljon. (SB mód Párduc D)
Utoljára meg 105-ös Shermann lőtt ki. A rendszer killcam-nál megmutatta a láthatatlan tankot.
Vége, amit már akkor lehetett tudni, mikor megláttuk az első amcsi tankot:
-
Nem tudom te hol játszol, de arcade-ben a KV-2-m rendre kapja a Tigriseket meg az IS-1-ket ellenfélnek. Persze a medium tankokat le lehet vele szedni magasabb BR mellett is, de a 5+ BR-es heavyk kiröhögik. Ettől függetlenül vicces gép, mert még a páncélzata is véd egy ideig valamennyit. -
akár E100-at is... annak már le is volt gyártva az alváza csak a torony nem volt rajta.... :O -
Vagy a Löwe harckocsit, tervezőasztalon már az is létezett a háború végén. -
jocking #17860 Rakhattak volna be Maus-t is. Ha nem lennének elfogult sztálinista szemétládák. -
bgabor #17859 Tier5 gépek nélkül senki se állna neki az ágat húzni. Kell valami szép, csillogó villogó távlati cél hogy az ember elkezjen húzni egy nemzetet. -
bgabor #17858 Egyáltalán nem túl erős, a valóságban is így működött, ha valaminek átvitte a páncélzatát annak azonnal vége volt. 122mm-es gránátba jó sok robbanóanyag fér bele. De ugyan ez van az összes nagykaliberű löveges géppel.
Próbáljátok ki például a KV-2est, nagyon durva gép. Tigrist, M6ost nem lát, töbnyire tier2 gépek ellen megy, amelyiket közül akármelyiket one shotolja a 152mm-es páncéltörő lőszerével(merthogy már az is van hozzá), és még tornya is van. 400 méterig már tudok vele pontosan lőni. Nagyon taktikusan kell vele játszani a 40 másodperces töltési idő miatt, de városban, és más kis lőtávolságokon egy igazi mészáros. Nyilván a nyílt terep szigorúan kerülendő vele, amennyire csak lehet. -
Semmit. T4 és kész. Vagy olyan dolgokat, mint a P2. Ha már ... -
bgabor #17856 El lett mondva hogy a géppuskákat folyamatosan aktiválják, egyelőre ennyin van.
A 105-ös KT, nem hiszem hogy nem érzékeled hogy kényszermegoldás volt a fejlesztők részéről. Mégis mi a brét tegyenek be a németeknek tier5-be, ahol az amcsi/szovjet/brit ágon már a hidegháborús gépek vannak? Akarsz talán nyugatnémet M47 Pattont a német ág végére, mint a repülős résznél? Amiatt is sokan sírnak. -
bgabor #17855 A War Thunderban érezhetően arra mennek rá hogy tier4 utolsó gépei és tier5 gépek moduljait aranyért vedd meg.
A repülőgépes szekcióban a top tier jet F2 Sabrem első fejlesztése(lőszerek) 50.000 XP volt. -
Luciferkee #17854 Pontosan ezt írtam le én is pár oldallal ezelőtt, aztán hozzám vágtak, hogy a faszért sírok itt állandóan! -
Pofázok itt, hogy szegény embert hogy elnyomják német oldalon, erre nyomok a stock (kivétel a Ferdi) szarokkal ruszkik ellen egy ilyen duplát. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az a mókás még T5ben, hogy bemegyek foglalni, és nem jön az arty, mert a népeknek még nincs kifejlesztve a modul. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.18. 11:05:32 -
Na ok, de akkor az IS2 oneshotoló ágyúja nem erős a saját szintjén? (6.7+-1?) Dehogynem. Ennek ellenére a Jagdtiger sem IS4el és M103al találkozott, hogy a T-54et már ne is említsem, csak mert kemény ágyúja és páncélzata van! :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.18. 10:36:04 -
Már csak a Coelian és a Jagdtiger hiányzik az arzenálból, de az utóbbi irreális modul RPje miatt szerintem megszerzése után is totál felejtős lesz. -
Mondjuk engem IS1el is KT ellen pakol be folyamatosan, de azt még elnézem, mert jó tank. De ezek 7.0val, meg a KT pukkanós (ennek tényleg ilyen hangja volt?) 10.5esével az őrületbe kergetnek. Csak a PantherII volt az, aminek 7.0ban értelmét látom. Ezt a 10.5es német KTt (harcolt egyáltalán ilyen?) betenni? Áh ...
Az meg, hogy a Tigris és a két PZIII kivételével máson nincs MG ...
Még a Hetzer automata géppuskája is inaktív, pedig ott virul a tetején. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.18. 10:33:44 -
gstup #17849 Én csak kipróbálás végett mentem a ferdivel meg a többi 7.0-ás,8.0-ás német vassal.Kb 10 meccset mentem velük.Értelmetlen azon a szinten játszani.Viszont egy kicsit erősek lennének pl.:is-2,t-44 és társai ellen.Szóval nem tudom hova tenném őket?!
-
Egyébként ezt a 7.0t hogyan gondolták? Irreális modul RP igény és mellé megkapod a németekkel a ruszki T-54, IS-4 csapatokat? Nem is mentem más ellen, pedig 8.0 mindegyik szar, én meg 7.0. Na, gondoltam, akkor arcade. Erre mi jön szembe ott is? Ugyanez hatványozott formában ... Plusz M103. Nos, szopjon le a gazsi!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.18. 09:13:03 -
Garakx #17847 Jó ez a sim SB evcent. Csak kár hogy a Tigrisek rendre leölnek minket... :-\ -
Velem folyamatosan ez történik. Már nagyon unom. Szerintem lesz változás, mert sokan anyáznak. -
Nem vicc, ez ilyen. Nekem tegnap volt olyan is, hogy a röntgen kép szerint megöltem mind a 4 embert az ellenség tankjában, de még élt, ezután valaki más meglőtte és ő kapta a killt... Meg ha az én lúszeremet találják el ,akkor 98%, hogy rögtön pukkanok, ha másnál találom el a lőszert, az meg csak zöld lesz nála. Van hogy 2 egymás utáni találattól is. -
Zuikaku #17844 Nem is azon van a gond, hogy kilőtt. A 85mm-es csúnya jószág. Hanem azon, hogy 50 méterről rálövök a páncél leggyengébb részére. És csak sima Hit-et ad. Vicc. -
Elkelt. -
Az, hogy nem jön be és nem jó a link? :D -
Mi a "hiba" a képen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[spoiler]1 élettel, M4A1+Pz3+Pz4...
[/spoiler] -
Üdv.
Van készleten egy nvidia war thunder kupnom. Ha információim nem csalnak ez 10 000 golden eagle-t biztosít a felhasználójának. Mivel én nem játszom a játékkal ezt felajánlom egy itteni játékosnak. Persze 50 euro-t nem kérek érte. Ha valaki ad nekem egy 4 ezer forintot már viheti is. Budapesten, átvehető személyesen a lekaparatlan kupon.
Sorry az offért. -
Doma #17839 Kb a Stugot legkönnyebb szemből 1 lövéssel kinyírni. Játékmódtól függetlenül... Nagyjából mindegy hogy melyik változatát és kb az is hogy mivel milyen szögben lövöd. -
Egy retardált bejelenti, hogy 15ből 14x szopott egymás után, majd kilő tőlünk két tankot ... :)
Headhunter -
egyszemélyes hadsereg..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #17836 Nagyon rosszul járnak azok akik lenézik a Shermanokat. Tier2-ben az M4 a legjobb medium tank, és a 76mm-es verziók tier3-ban is szépen osztanak.
-
Ninju #17835 Végül is a motorblokk már akkor is alumíniumból volt. -
vajakos21 #17834 Az il2 visz 8 rakétát meg négy bombát.A ju87d meg mondjuk 2 250 est meg egy 500 ast.( 250 esek egyszerre esnek) .Azil 2 jóval tovább tud zaklatni.(más kérdés a valóságban milyen találati aránya volt a rakétájának). Meg attól is függ hányan visznek repülőt vagy a kilőtt tankosok átülnek e.Az előbb mindent letakarítottunk repülővel, aztán kikaotunk mert nem vokt aki foglaljon földön :-) Szegény kolléga 7 killt csinált tigrincsel de végül csak kikapták.Most hogy meg panther sincs, respawn sincs -
Zuikaku #17833 Még jobb: Párduccal, hátulról, kb 120 méterről seggbe lőttem a Shermant. Kigyullad, mondom ez jó, nem hiába tommy sütögető a neve. Rám fordul és 1 lövésből kiszed. Mondom WTF? Annak a 75-ösnek, amit a seggébe lőttem, a frontpáncélon kellett volna kijönnie, menet közben pedig a repeszekkel kipucolni a legénységet.
-
Zuikaku #17832 RB-ben , 50 méterről rádurrantok a t-34 vezetőnyílására Stug-III/G-ből. Aztán pukk! helyett azt mondja, HIT! Mondom Tyhűűű az anyád! A német fegyvermérnökök forognak aztán a sírjukban! :D
PErsze a T34-nek 1 lövés voltam, és azt mondta a Stugg, hogy pukk!
Utoljára szerkesztette: Zuikaku, 2015.01.16. 22:34:50 -
Stefan99 #17831 Ilyen kevés a jó német szimulátoros pilóta, vagy csak én érzékelem úgy hogy állandóan a szovjeteké a légi fölény? -
Stefan99 #17830 Nagyon jó ez az új no hud no marker event, így hogy nincs minimapon jelzés a tankokra, kicsit mintha más játékkal játszanék.:) -
Ha egy tankot felgyújtok 2x, közben kinyírom az összes szaros emberét, 3x az ágyúját ellövöm, kétszer átlövök két különböző ammo racket, akkor ugye annak kampec?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak mert egy T-44 baszott megdögleni, pedig qurva lelkesen szarrálőttem a fenti módon. Azt már nem is mondom, hogy utána 1.3kmről szemből kilőtt egy lövéssel amikor foglaltam ... (KT(H)) -
Ma ez egy ilyen nap a szovjetekkel:
DT5ből négy lövés tűnt el nyomtalanul a prém német KVban.
Tigris túlélt két bombát és 8 rakétát
Jumbo oldalról 2x a az ML-20St
Tigris 1x ugyanezt
M4A2 1x ugyanezt
Naná, hogy vesztettünk ... -
Dagohun74 #17827 Jaja és történelmi optika se lenne rossz ha már így belelendültek a SB csata kipofozásába.