War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Most néztem a prémium tankokat és a t34-et megvettem 1000 aranyat megér. Viszont elég szemétségnek érzem, hogy német oldalon nincs ilyen tank. Van tier2-ben egy ennyiért de azt még oda is gyengének érzem az adatai alapján. Meg van egy tier4-es jagdpanther de az drága is meg ugye tier4 a németeknek nem túl jó. tier3-ban lenne a panzer4 páncélvadász de azt meg csak csomagba lehet megvenni. Szóval én úgy érzem hogy itt is el vannak hanyagolva a németek.

Odáig jutottam hogy kénytelen vagyok a pzIV h-val menni. 😊 Remek.

nekem úgy tûnik,hogy a hotfix a gun/turret dmg csökkentésére önálló életet kezdett a scripten belül és ha lehet most még jobban sérül mint eddig 😄

Ááá...párduc d játszhatatlan.Egy lövés és fekete csõ.Még mindig.És még mindig magasabb tierbe dob.Minden egyes rohadt csatában.Gazsi,elmehettek...Aki szídni meri a t34-85d5t-t az is csatlakozhat hozzájuk.

Ez mindent visz, srác folymatosan azon lovagol, hogy meg kell tanulni játszani és nem a repülõk miatt sírni (nézzétek meg az adatlapját ingame:FlorbFnarb). Bár ez a válasz azért ütött: "FlorbFnarb, i've been seeing your activity ingame and discovered a curious fact:

You have many more posts in the forum than missions finished playing War Thunder, specifically, 911 posts in the forum and 352 missions played in WT (107 arcade, 176 historical and 69 simulator)..... Do you think you have enough experience ingame to give lessons beeing so despective dogmatic with other people with thousands of missions more than you??

Maybe you prefer to be a star in the forum rather than playing your planes and tanks????"
Igazad lehet, én állok rosszul a dolgokhoz, kihúztam a KT-t, imádom nagyon és megyek is vele csatába, csak nem tudom minek, mert csak az önszopatás megy... Vagy lehet, hogy túl negatív vagyok? 😊
Ez így ebben a formában nem igaz, van itt változás bõven, most már a csaták 80%-ban bomber vagy atacker szedi ki a tankom.
rosszul álltok a dologhoz 😛
Ez a legnagyobb baj, hogy mióta kijött az Open semmi se változott. Ja bocs, annyi hogy már vannak vegyes csaták amit a játékosok 80% utál és kivenné a francba. Ennyi idõ alatt bõven lehetett volna fejlõdni, de ennek még nyoma sincs. Egy rakat idegesítõ bug még mindig bent van, az a pár micropatch amit kiadtak kb. mintha nem is lenne. Még mindig az az 5 pálya van, amibõl 1 élvezhetõ, kb 3 nyamvadt tankot tudtak behozni. Tegnap, azaz vasárnap délután T3 csatába nem tudtam belépni, mert nem volt elég ember a szerveren!!
Értem én hogy béta, de én semmi elõrelépést nem látok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Javítási idõ csökkent ez biztos, mert nekem korábban volt, hogy kiírt 8-9 percet is (csaták sokszor 4-5percesek), maxos repairral, most 2perc feletti repair nemvolt még, de P5 tuti, hogy ugyan olyan bugos fos mint volt, így az mellõzve lesz még egy darabig.
Mnemomic
Köszi.

Új felhasználóknak jár, illetve volt nemrég egy event, amikor küldetések teljesítésével meg lehetett szerezni õket.

a poén az,hogy most már az orosz tankoknak is a gun+turret sérül 😛 eddig ugye ez inkább germany only benefit volt 😊

az azért fasza,mert a legutolsó javító peccsben ÁLLíÓLAG javították ,hogy szinte minden DMG turret meg gun....ráadásul a javítási idõt is csökkentették ezekre a modulokra...,de bakki az is ilyen 2-3 perc! maxos expert Crew-al.....

Mnemomic
Prémium tankot mikor kapja meg az ember ajándékba? Tegnap havernak elindítottam a játékot friss felhasználóként, orosz oldallal kezdtem el neki t26-al. Elsõ csatában csináltam neki 6 kill-t majd csaátból kijövet a játék meg is ajándékozta a prémium t26-al. Én már mentem egy csomó csatát az én profilommal de nem kaptam egy prémiumot sem 😊

Panther? T3-ban azzal nem megyek mostanában, de a T5-öst patch után próbáltam, de 2 csata után azonnal kukáztam, az van amit írtál, bár milyen találat azonnal kinyírja a gun-t és a turret-et.
Igen. 😊

csak én vagyok ennyire peches,hogy Gun+Turret DMG 10 bõl 9x amit bekapok? /T3/

No I like being bombed while focusing on aiming 😄 😄

Mit találtam a hivatalos fórumon:

Remélem nem csak én taáltam rá, de a Gajin is ránéz erre a postra, és levonja a megfelelõ következtetést az eredmény láttán.
Nagyon fiatal még a GF. Az open béta óta gyakorlatilag nem is volt rendesebb patch. A zárt bétában meg pontosan a T1-T3 rész volt folyamatosan tesztelve, ami mindenki szerint tûrhetõen játszható.
A T4-T5 még egyelõre csak van. Majd rendben lesz az is.

Szerintem a WT-nek nincs annyi aktív játékosa, hogy egy külön tesztszerveren rendesen lehessen játékot fejleszteni, és kénytelenek így az éles rendszeren megoldani a tesztelést. Én egyelõre bõven el tudom fogadni, hogy ilyen állapotban van a játék.

EGyik szemem sír, a másik meg nevet...
Szomorú hogy ennyire benézték a gaijinék a játékot és nem bírtak kivetkőzni a nacionalista mivoltjukból másfelől a sok "másik játék" pusztulását vizionáló prófétának most dörgölhetem az orra alá az "én megmondtam"-ot 😊

Mindenhez egészséges szkepticizmussal KELL hozzáálni manapság.

A Tigris tornya nem bugos, "csak" elakad a lámpákban, ha egyre gondolunk. Sajna ott át kell navigálni felettük, zárt bétában még simán "átfolyt" rajtuk.
DasIsFuck
😄
én ma épp hogy elértem a tigrist és megmondom õszintén nem motivál semmi, hogy a párduc vonalat elérjem, pont emiatt...
sõt a tigris 2 sem különösebben....
meg annyi kreditet meg xp-t ezzel a játékkal az életbe nem érek el.

A tigrisnek egyébkén annyi pozitívuma mindenképp van, hogy itt legalább élvezetes vezetni és megvan a feelingje nem úgy mint a wot-ba, sõt mint nehéz tank egy kicsit jobban is mûködik😄

De kb ennyi, az hogy mind 3. lövés kinyírja az ágyút az egészet hazavágja....ez így még arcadéba is rohadt frusztráló meg szenvedés az egész és ott még nincsennek repülõk és van segítõ x...realistickbe nincs is kedvem vele bemenni várni 10 perceket 1 csatára ahol aztán elsõ 3 lövés után már léphetek is ki, mert használhatatlan az ágyú.

arról nem is beszélve, hogy szerintem a tornya bugos, mert rendszerin beragad félúton és nem fordul tovább.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Gottfried
Hmmm...a t34/85d5t egy nagyon jó vas.Az alap lõszerrel is visz mindent.A Tigrist meg a párducot nem a frontján kell lõni hanem az ágyújukat.Elsõre fekete lesz,aztán csak ki kell végezni õket míg javítanak.Persze ha õk találnak el akkor vége a bulinak de mivel a panther billeg mint egy keljfeljancsi,többnyire én lövök elõször.
A hetzer szokott gondot okozni szembõl mert az nekem meglepõen sokszor pattanik,aztán kilõ a francba.Néha még a jgpzIV lep meg de a pzIII-IV variánsok csemegék annak az ágyúnak.
Nekem jobban tetszik mint a T34/57,pedig azt is szerettem.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

konkrétan az Orosz T3 prém t34-el farmolok,mert 1 kör 25-50000 lion 😛

D-5T vel 68% winrate.....70+ meccs az 54 mod 43-al pedig 50% 😛 de nem rajtam múlik,mert nekem átlag 2500-3500-as köreim vannak TOP 3 ban 😛

Akkor játsz még egy picit. 😉 d5t ágyúval egy lövés (persze a jó helyen,tudni kéne hogy hol 😉 ) és harcképtelen a tigris és a párduc is.A többi nem ellenfél.

JethroHUN
Nem tudom amúgy minek sírtok, hogy T4-5ben játszhatatlan a német. T3ban perpill a német mindent visz. A orosz oldalon a D-5T ágyú valami rakás szar, semmilyen német tankot nem tud szembõl átütni (PzIV G kivétel) Összesen 2 használható jármû van orosz T3ban a Su-85M és a T-34-57 mod 43 (ami prémium) De csak azért mert van hozzájuk APCR. Vissza kell menni T2-3ban játszani, ott szórakoztató.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Üvöltsd a Dunába, állítólag ugyanannyi haszna van mint itt köpködni. Esetleg nyiss egy sört, és hanyagold az R5 csatákat.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

bár azt már mondtam ha valami Isteni csoda folytán nem robbana szét a Párduc 2 akkor fekete torony/fekete lövegcsõ ASAP

ürültem a PII-nek! azt hittem fasza lesz......meg legalább az alkatrészeket ki akartam ütni...,de ennyi volt

Torzonborz
De most akkor minek erõlteted ? Tedd parkolópályára a játékot aztán kész.
Én már azt se tudom mikor léptem be GF-be , de AF is pihenõn van.

Majd csak feltûnik gazsinak hogy gáz van.

Elõbb vagy utóbb. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

az csak hab a tortán ,hogy a 20-40-60000-es fejlesztéseket még ha nyersz is!ürükkévalóság kiütni mivel semmit nem fizet.....

11 loss után volt egy gyõztes csatám prémimmal fizetett 2100 pontot!/valahogy kilõttem 4 playert...el se hittem/ azaz az egy ezres! prém nélkül! és ez Tier 5 ben!

az csak hab a tortán ,hogy a 20-40-60000-es fejlesztéseket még ha nyersz is!

11 loss után volt egy gyõztes csatám prémimmal fizetett 2100 pontot!/valahogy kilõttem 4 playert...el se hittem/ azaz az egy ezres! prém nélkül! és ez Tier 5 ben!

takarodjon a mocskos anyukájába a GAijin4 T54 MINDENT EGY HIT-el! MINDENT! mindegy mit talál el szarrá robban a kecibe! a kwk 88 milis Panther 2 gun pedig még zöld keresztes motor,lõszer, vagy legénység becélzása és találata esetnén is 755 ban TARGET UNDAMAGED vagy TRACK dmg! /nem ismerõs ez néhány hónappal ezelõttrõl?? DE b+/

kénytelen vagyok arcade T5-ben menni,mert SENKI! nem SB és RB-zik....mondjuk ugye ne is csodálkozzunk! ,de az B+ ,hogy árkádban az a csapat nyer ahol tobb T54 van az egy VICC!!

undorító mocskos szarféreg GAIJIN! frankón elüldöznek minden játékost szépen lassan!

elnézést mindenkitõl,de olyan szinten szemétség ez,hogy az ember ideges lesz

Bomberek javanak nimcs fulkeje nem kell ahoz spec beallitas. Mindem iranyba lat. Amugy hiaba allitana, valahol 700 meteren jeleniti csak meg a jatekosokat a program es az nagyon keves ha 300-nal gyorsabban csapnal le. En a kabinnal nem rendelkezo gepeknek raknek be ideiglenesen egy placeholder fulket. Aztan ami mar kesz azt cserelnem le. Illetve meg az a nagy segitseg, hogy a loveszek miatt kulso nezetben is tud repulni. Mintha RB-t menne. Ez nagyon nem illik abba a jatekmodba. Remelem ido el csinalnak vele valamit.
Mixeden speciális graf. beállításokkal repülnek az okosok, így sokkal könnyebben kiszúrják a tankokat. Volt, hogy SB-ben Karelián az erdõs hegyi úton mentem felfelé KT-val, egy orosz bomber mégis kiszúrt és kidobott simán. Legrosszab ebbõl a szempontból az új map, azon egy pontból indul mindenki, ide gyakorlatilag csak be kell repülni és az egyik kivezetõ utat megszórni, garantált a ground kill.
és lehetne külön hidegháborús kategória is 😛

adott feladatot bukják akkor a killek nem fognak számítani egyáltalán

- tényleg király lesz, KV-1-el (A😎 már így se jövök ki mindig a kezdõ területrõl mert lõnek rám mint állat (meg sehova nem érek oda vele idõben). Ettõl még kevesebb HT lesz szerintem
- EU, RU szerverekre megyek fel, reggel 30k online játékost mutatott amit elég kevésnek érzek

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Igazad van,én is azt gondolom,hogy lehetne külön csak tankos és külön vegyes csata.Vannak itt még gondok bõven,amennyire én is nagy lelkesedéssel vártam a gémet,most annyira várakozó,pihenõ állásponton vagyok vele.Nem értem miért tart ilyen sokáig berakni más nemzeteket és több pályát,fõleg úgy,hogy már régóta zárt béta volt,openre meg szerintem ráértek volna talán a nyár végéig is,de addigra tehettek volna bele még egy nemzetet és pályákat,de hát ugye nem mi vagyunk a fejlesztõk.
Szia af-ben én is kihajítom az ai tankokat, ha kell. Mixeden viszont nem, mert alig látom meg a játékost és folyamatosan ketyeg az óra amíg lelõnek az aaa-k. Ismétlem csak cockpittel rendelkezõ géppel repülök. Azért lesz itt változás, nehezítik a repülõket és ma olvastam, hogy ha beválik a tervezett új küldetésrendszer akkor hiába öl meg valaki egy valag bármi, de az adott feladatot bukják akkor a killek nem fognak számítani egyáltalán, mert nem az volt a feladat. Ha beválik a repcsiknél akkor a mixedre is bevezetik majd. Csak gyõzzük kivárni. 😊

Nagy tierben nem lehet, hogy a játékos légvédelem hiánya is befolyásolja a dolgokat? Csak kérdezem hátha rendbe hozza, ha valamikor bejönnek a nagyobb vasak oda is.
A cobra 3*500lbs 😊. Szóval 3*250kg-os bombát dobhat. 😊

Cobra.
P-63-nak van olyan verziója, ami 3db 500 lb-s bombát tud vinni, gondolom azt használják. P-39 1 bombát vagy rakétákat tud vinni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Korábban én is azt mondtam, hogy ha valaki SB-ndob ki akkor legyen jó napja, megdolgozott a killért, de rá kellett jönnöm, hogy magasabb tier-ben is olyan sûrûn elõfordul, hogy egyszerûen nem látom értelmét annak, hogy ebben a formában össze eresszék a tankokat a repülõkkel. Foglalni már nem is megyek, mert az öngyilkosság, egy KT vagy Ferdi nagyon lassú ahhoz, hogy esetleg odébb menjek ha jön egy bomber, de ami meglepett, hogy vadászokkal is mérnöki pontossággal dobálják ki a tankokat SB-n. Nem néztem utána, de gondolom egy Cobra 2 bombát vihet, mert nem egyszer láttam, hogy 2 rácsapásból 2 kill megvolt neki gond nélkül.
Durva jószág ez a Ferdinand, úgy kilõttem vele egy T-34-t gyakorlóban, hogy égnek állt tõle a lánctalpa... <#zavart1>

Gottfried
Na holnap reggel irány a tenger,remélem mire hazaérek,lesz valami változás. 😊

Gottfried
Semmi.Használd a D-t,a pantherF-ig(bár lehet hogy a PII-ig) nem érdemes mást mert csak magadat szívatod a negyobb ellenfelekkel.Persze a PII sem egy élmény a T54 ellen.T3 felett el van ez cseszve rendesen.

Gottfried
SB-vel nekem egyetlen egy gondom van.A játék egyik legnagyobb pozitívumát nem lehet élvezni,a szép grafikát.Ha nem kapcsolod ki teljesen a növényzetet,nem látsz semmit és bõven hátrányban leszel azokkal szemben akik kikapcsolják.
Ha kikapcsolod,mehetsz a szögletes,szánalmasan ronda,sima talajon.Inkább megyek RB-ben egy látványos játékban és néha elviselem hogy a nyakamba esik valami.Igaz hogy cserében tankkal lelövöldözhetek pár repülõt,ami azért nem egy hétköznapi élmény . 😄

Gottfried
Ami kimaradt:
Nekem személyesen a repcsikkel nem igazán van gondom,mert nem megyek t3 felett,és csak medeket használok.Így még elviselhetõ ha egyszer-egyszer kidobnak.
Hogy miért nem megyek t3 felett? Mert a már sokszor említett okok miatt a csaták többsége teljesen élvezhetetlen.Így a fejlesztés értelmetlen,a t3 meg már unalmas azzal a 2-3 tankkal azon a 4-5 pályán.És akkor most megint pont oda érkeztünk ahol az elõbb abbahagytam.Ha nem változtatnak,cseszhetik. 😄