37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
én még sima simben sem mentem soha td-vel, mivel a commandernek nincs zoomja, torony nélkül meg kínszenvedés megtalálni a célpontot, még ha van is ikon a minimapen. -
Szerintem a kevesebb lőszer miatt. -
Stefan99 #17945 Volt ez a simes event, ahol nem látszott a térképen sem szövetséges sem ellenfél. Ott rengeteget mentem, és pl ott sem értettem egyáltalán miért ment a többség a tigris 1-el, miközben ott volt a panzer IV/70, sokkal jobb átütőerővel, hasonló páncélzettal(ha az effektívet nézzük), és ami a legfontosabb, 2X spawn-nal. ja és elbújni is könnyebb vele. -
Stefan99 #17944 Bocs de ez hülyeség, hogy óriási hibát kell véteni...
Szinte minden szovjet tank át tudja ütni 1000 méterről a tornyát még tier 3-ban is. De összefuthat pl su100 vagy is2-vel, akik röhögve átütik 2000 méter felett is. -
FoldiPaliBacsi #17943 Nem olcsó megéri -
bgabor #17942 Tigris messze a legjobb tank tier3-ban, és teljesen hülyebiztos. Azzal aztán órási hibát kell véteni hogy meghalj. A 88-as lőszer pedig akkorát robban hogy sokszor egyeslövésezi a közepes tankokat. Ha azzal a tankal se megy a játék, akkor vissza kell térned a World of Tankshez, mert egyszerűen nem elég jó ehhez a játékhoz.
Amúgy eddig messze ez a játék ábrázolja a legrealisztikusabban a tankos hadviselést. -
bgabor #17941 Így van, M6-ossal remekül lehet boldogulni, ugye azon alapból 76mm-es löveg van, és a páncélzata se rossz.
Az M4 és M4A1 M61 lőszerrel a legjobb tankok tier2-ben, magasan überelik az F2es Pz4-est meg a Tré-34eseket. -
Ninju #17940 Gondolom azt is figyelembe vetted, hogy a valóságban egy átütés után már nem volt annyira virgonc a tank legénysége.
Gondolj bele, hogy a lábaidnál ülő géppuskás éppen szétfröccsen, mert levett egy 88-as malacot mellel, akkor a többiek valszeg nem mondták azt, hogy semmi baj, csak a rádiós. Menjünk tovább.
A játékban sajna figyelembe kell azt venni, hogy egy olyan találat ami miatt a valóságban a legénység morálja megsemmisült, itt a többiekre nincs hatással.
Van jó pár olyan tényező (főleg emberi), amivel nem számol a játék. Ezt én nem tekintem bugnak. Hiánynak inkább, de mindent nem lehet. -
gstup #17939
-
pedig az m4a1-m4 párossal eszméletlen hentelést lehet csinálni low tierben, nekem nagyon bejött.
utána a következő tierben tényleg kínszenvedés, amíg a 76 mm-es meg nem lesz, egyedül az m6a1-el lehet jókat lőni, ha ésszel játszol. -
Van három gép arcadeban, akik repcsis résznél úgy viselkednek, mint az idióták:
B24
Me109
Jak3
Mi a picsát csináltak ezekkel? Mert a Tu2 és társai - amit mindig az ellen kap - mind jól repülhetőek. Arcadeban. Repültem mindegyikkel arcadeban, de egyik sem így viselkedik még stock állapotban sem. Realisticben sem. Bugosak, vagy mi van? Amikor meglátom, hogy ebből a háromból ad légitámogatásnakvalót, az esetek 70%ában, a B24 esetében ez 100%, már ugrok is ki. Jak3at spec szeret dobálni akkor is, amikor T4-T5 csaták vannak. Minek? Röhej! -
Szintén... M4A1-nál tartok. De kín keserves... Pz 3 úgy lő szét a világ végéről ahogy akar. Az M72 lövedék teljesen használhatatlan. Az M61 se jobb sokkal, 4-et biztos bele kell lőni egy tankba. -
Malibutomi #17935 Ezt már én is leírtam, ha nem pukkan a sherman akkor kigyullad egyböl.
De lehet mi tényleg más játékkal játszunk, át kéne menni nekünk is abba ahol az usa tankok OP-ok. Mert ebben amivel én játszom ugyanúgy kipukkadnak mint a többi. -
jocking #17934 Nem tudom, ti mivel játszotok, de ha én shermannel megyek, akkor a szó legszorosabb értelmében BÁRMI one shotol szemből, a páncélzat bármelyik pontján. Kínszenvedés az amcsikkal játszani, mert folyamatosan lopakodni kell meg takarásban tartani a frontpáncélt, annyira nem ér szart se. -
carp3tm0nster #17933 Neves külföldi könyvekben... -
GálTomi #17932 Ellnézést a nyelvtani hibákért! Ujjaim vastagok a telo klaviatúrája meg kicsi. -
GálTomi #17931 Nemindegy hogy hol olvastad. A legyőzhetetlen tigris panvelosban és hasonló magasröptuű művekben, orosz levéltari adatok alapján ami a másik véglet..... -
carp3tm0nster #17930 mivel is kapcsolatban?:-)
-
gstup #17929 Nem vagy egy kicsit elfogult? :)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.01.22. 10:45:17 -
carp3tm0nster #17928 ugyan már. olvass már utána mire volt képes a 88-as és hasonlítsd már össze, hogy a játékban mire képes.
ha már annyira verik a nyálukat gayjin-ék, hogy realisztikus, akkor ilyenekre igazán figyelhetnének....
-
Ninju #17927 Akkor nem ugyanazzal a játékkal játszunk. -
Az a baj, hogy belelősz és semmi sem történik. :) De ha veled történik ue, még az ágyúcső páncélozásán megpattanó lövedék is ammo rack. :D -
carp3tm0nster #17925 ja, máshol meg szimpla hit
unrealistic az egész... -
Malibutomi #17924 Hát igen érdemes is szarrálőni szegény géppuskást. Bár egyszerűbb 30 centivel jobban a szélére lőni ahol a lőszert tartják.
-
Azoknak hol áll most az árfolyamuk? :) -
Ninju #17922 Én ilyenkor a második lövés után már máshova lövök. -
FoldiPaliBacsi #17921 Adok érte egy talicska aprómajmot -
Senkit sem mozgat meg? Elég nagy értékű cucc elvileg. Én nem tudom hasznosítani. -
carp3tm0nster #17919 5x lőttem át a sherman a géppuskásnál Tigrissel kb 20 méterről mire megdöglött
mennyire hihető már... GAYjin...
ja és persze az utána jövő oneshotolt...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.01.21. 21:44:26 -
Mondjuk, ma ez egy szerencsés nap volt, mert percekig repkedtem így, és még letenni is sikerült. Majd a holnapom lesz szar dupla kapcsán, az tuti. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerencsére velem ma nem cseszett ki a rendszer! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Imádom ezt a kis rohadékot. :D Az egyetlen igazán életképes T5 német tank.
Néha őt is, de rohadt drága monster ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stefan99 #17915 Rögtön a legtutibb fedezékbe tesz, és még panaszkodsz :P -
flashpointer2 #17914 Ugyanoda spawnoltam pár hete :D -
Éledés egy házba Eastern Europe-on, rögtön 1 tank mínusz...
http://www.kephost.com/image/FaWP -
Azt játssza az, aki szereti a gagyit, Én a WT-re esküszöm. -
mai első kör, kétszeres szorzó, sikerül kemény 600 pontot összelőnöm.
aztán következő meccs, kursk... azbeszt.
-
Nem tudom mennyire engedélyezett itt az ilyesmi, de van egy nVidia kuponom, többek között ehhez a játékhoz is felhasználható. Akit érdekel, privizzen;)
Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2015.01.21. 16:04:05 -
gstup #17909 Igen. :) -
Ja tényleg. Na abból meg van pár. És ja. Igaz.! :D
Mondjuk repcsinél nagyon ritka esetben tűnt fel. De tanknál, ahol nem dobálja hozzád a százezreket, ott ez tétel. -
gstup #17907 Nem.A ferdire.Mert az is megnyomja az árát hogy mennyi modul van már meg hozzá.Szóval lehet hogy egy fullos ferdi javítása drágább mint egy alap jagdtigeré.