War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You have many more posts in the forum than missions finished playing War Thunder, specifically, 911 posts in the forum and 352 missions played in WT (107 arcade, 176 historical and 69 simulator)..... Do you think you have enough experience ingame to give lessons beeing so despective dogmatic
Maybe you prefer to be a star in the forum rather than playing your planes and tanks????"
Értem én hogy béta, de én semmi elõrelépést nem látok.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Remélem nem csak én taáltam rá, de a Gajin is ránéz erre a postra, és levonja a megfelelõ következtetést az eredmény láttán.
A T4-T5 még egyelõre csak van. Majd rendben lesz az is.
Szerintem a WT-nek nincs annyi aktív játékosa, hogy egy külön tesztszerveren rendesen lehessen játékot fejleszteni, és kénytelenek így az éles rendszeren megoldani a tesztelést. Én egyelõre bõven el tudom fogadni, hogy ilyen állapotban van a játék.
Szomorú hogy ennyire benézték a gaijinék a játékot és nem bírtak kivetkőzni a nacionalista mivoltjukból másfelől a sok "másik játék" pusztulását vizionáló prófétának most dörgölhetem az orra alá az "én megmondtam"-ot 😊
Mindenhez egészséges szkepticizmussal KELL hozzáálni manapság.
én ma épp hogy elértem a tigrist és megmondom õszintén nem motivál semmi, hogy a párduc vonalat elérjem, pont emiatt...
sõt a tigris 2 sem különösebben....
meg annyi kreditet meg xp-t ezzel a játékkal az életbe nem érek el.
A tigrisnek egyébkén annyi pozitívuma mindenképp van, hogy itt legalább élvezetes vezetni és megvan a feelingje nem úgy mint a wot-ba, sõt mint nehéz tank egy kicsit jobban is mûködik😄
De kb ennyi, az hogy mind 3. lövés kinyírja az ágyút az egészet hazavágja....ez így még arcadéba is rohadt frusztráló meg szenvedés az egész és ott még nincsennek repülõk és van segítõ x...realistickbe nincs is kedvem vele bemenni várni 10 perceket 1 csatára ahol aztán elsõ 3 lövés után már léphetek is ki, mert használhatatlan az ágyú.
arról nem is beszélve, hogy szerintem a tornya bugos, mert rendszerin beragad félúton és nem fordul tovább.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A hetzer szokott gondot okozni szembõl mert az nekem meglepõen sokszor pattanik,aztán kilõ a francba.Néha még a jgpzIV lep meg de a pzIII-IV variánsok csemegék annak az ágyúnak.
Nekem jobban tetszik mint a T34/57,pedig azt is szerettem.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én már azt se tudom mikor léptem be GF-be , de AF is pihenõn van.
Majd csak feltûnik gazsinak hogy gáz van.
Elõbb vagy utóbb. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
11 loss után volt egy gyõztes csatám prémimmal fizetett 2100 pontot!/valahogy kilõttem 4 playert...el se hittem/ azaz az egy ezres! prém nélkül! és ez Tier 5 ben!
11 loss után volt egy gyõztes csatám prémimmal fizetett 2100 pontot!/valahogy kilõttem 4 playert...el se hittem/ azaz az egy ezres! prém nélkül! és ez Tier 5 ben!
kénytelen vagyok arcade T5-ben menni,mert SENKI! nem SB és RB-zik....mondjuk ugye ne is csodálkozzunk! ,de az B+ ,hogy árkádban az a csapat nyer ahol tobb T54 van az egy VICC!!
undorító mocskos szarféreg GAIJIN! frankón elüldöznek minden játékost szépen lassan!
elnézést mindenkitõl,de olyan szinten szemétség ez,hogy az ember ideges lesz
adott feladatot bukják akkor a killek nem fognak számítani egyáltalán
- tényleg király lesz, KV-1-el (A😎 már így se jövök ki mindig a kezdõ területrõl mert lõnek rám mint állat (meg sehova nem érek oda vele idõben). Ettõl még kevesebb HT lesz szerintem
- EU, RU szerverekre megyek fel, reggel 30k online játékost mutatott amit elég kevésnek érzek
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nagy tierben nem lehet, hogy a játékos légvédelem hiánya is befolyásolja a dolgokat? Csak kérdezem hátha rendbe hozza, ha valamikor bejönnek a nagyobb vasak oda is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ha kikapcsolod,mehetsz a szögletes,szánalmasan ronda,sima talajon.Inkább megyek RB-ben egy látványos játékban és néha elviselem hogy a nyakamba esik valami.Igaz hogy cserében tankkal lelövöldözhetek pár repülõt,ami azért nem egy hétköznapi élmény . 😄
Nekem személyesen a repcsikkel nem igazán van gondom,mert nem megyek t3 felett,és csak medeket használok.Így még elviselhetõ ha egyszer-egyszer kidobnak.
Hogy miért nem megyek t3 felett? Mert a már sokszor említett okok miatt a csaták többsége teljesen élvezhetetlen.Így a fejlesztés értelmetlen,a t3 meg már unalmas azzal a 2-3 tankkal azon a 4-5 pályán.És akkor most megint pont oda érkeztünk ahol az elõbb abbahagytam.Ha nem változtatnak,cseszhetik. 😄