37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ezt most komolyan gondolja a gazsi?
A Coelian javítási költsége a legmagasabb a játékban? :D -
egy forintot se költöttem még erre a játékra. -
Garakx #17985 Na igen. Aki szerint szar az M4A1. Ez sim votl hozzá teszem :)
-
vajakos21 #17984 Újra van minimap mentes event. US vs Ger..Lehet simezni :) -
Garakx #17983 Tigris. Lehet tier 3 de br 5.7. T-34-85 lehet tier 4 de br 5.3. Simán összefutnak és az APCR.... -
Garakx #17982 Na nem azért a 3 FT-ért de van it aki nem konstans prémmel játsza a játékot? :P -
Na ez most picit durvábbra sikeredett, de egy használhatatlan teammel karöltve én se tudok nyerni... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[spoiler]2x halál, 2x M3 = egy élettel irtottam 9x az M2A4 -el! :)
[/spoiler] -
FoldiPaliBacsi #17980 Azt hittem hogy a fejlesztők -
Ők az ukrán kiborgok ... :)
Eredeti -
FoldiPaliBacsi #17978 Kik ezek a csövesek? -
Köszi mindkettőtöknek! -
Általában ekkor nem nyer az a csapat, akik ennyire retardáltak. :) -
innen is üdvözölném azt a két gyökér honfitársunkat, akik szerint white castle conquesten az fair play és jó szórakozás, hogy foglalás helyett egyből megindulnak a spawn felé, aztán az egész meccset a hegyoldalon gubbasztva töltik 3-4en kacsavadászatot rendezve.
szarjatok sünt.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.24. 01:25:32 -
StrikeFor #17974 -
csak engem zavar gf-ben az "új" optika?
olyan vékonyak lettek a vonalak, hogy alig látom. nem lehet valahogy visszacsinálni?
-
flashpointer2 #17972 Hogy csinálják ezek hogy már arcade legelején repülővel jönnek? : / -
Sabot = űrméret alatti
Ezek a kisebb saját méret, de azonos indító löket miatt/mellett nagyobb (kinetikus) erővel rendelkeznek. -
Malibutomi #17970 Egyikben sincs robbanóanyag, de a sabot a jobb, nagyobb az átütése. -
igaz hogy a Maus bekerül a játékba valamikor? -
Stefan99 #17968 akinek tetszett a full sim event, itt lehet szavazni, hátha gazsiék figyelembe veszik
legyen e ez az új sim battle
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/208716-full-simulator-event/
legyen e ez az event állandó
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/208403-should-the-simulator-special-be-permanent/ -
Az M331A2 APDS (Armor-Piercing Discarding Sabot Shell) ez mit tud a sima M319 APCRhez képest? Nagyobbat robban? Több benne a robbanóanyag? (A Walker Bulldognak van ilyen.) -
Már értem miért is volt ennyire nagy szopacs ellenük:
"Piercing effect of 90mm T33 shell fixed. It is now historically accurate."
:D
-
Dagohun74 #17965 De ez a cég olyan ami jónak tűnik a játékosoknak, akkor mintha ha fogát húznák. Mert hát vajuk be azért volna mit finomítani rajta és akkor messze e legjobb mód lehetne játékon belül. Gondolok itt a távcsőre a parancsnoknak, a grafikai beállítások minimumára, ellenség jelzése a csapatársak felé stb.... . De majd egyszer... Soon!
-
vajakos21 #17964 El voltunk kényesztetve az új móddal.:-) Biztos visszarakják.Ennyi pozitív visszajelzést rég kaptak.Ha valamivel ezzel lehet játékost hozni.
+
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/190-general-discussion/ -
flashpointer2 #17963 Lincencelhetnének ilyesmi talajt meg fizikát, durván megdobná az élményt.
-
én megvenném azonnal... 5.000-ért :D 10.000 goldot ad, és 10.000 gold olyan 14.800 Ft csak már vettem kettőt, és ahogy írtam volna be a másodikat azt mondták nem használhatok fel hozzá még egyet :S szóval megszívtam :/ -
Dagohun74 #17961 Jaja! Amíg nem jön be véglegesen az új SB addig jegelem a játékot. Az nagyon bejövős. És tényleg más a sebzés modell mint AB és RB-be. Még a 75mm német lövedékkel csinálnának valamit jó is a játék. Bár amennyi pozitív vissza jelzés volt az új SB-ről olyan sokára fogják behozni.
-
Stefan99 #17960 visszahozhatnák a no marker no hud sim eventet, mióta belekóstoltam, minden más mód olyan bénának érződik:/ -
kissssss #17959 na gyerekek azt hiszem egy kis időre félreteszem a játékot(egy két napra) 3x egymásután polland mapon több mint 1000m-túl oneshotolják a sima m4 shermanok a tigris h1 tankom döntött frontpáncélzatát.... ??? ez mi ez??? :-DDD IS-1 SU td variációk t-34/85 és hasonlók simán feltudják venni a harcot a cicával ez ok, de a fentebb említett esetre egyszerűen nincs mentség(arcade battle)
amúgy képen érdekes de a full realistic simulator battleben ilyet sosem tapasztaltam. -
azt nyugodtan kihagyhatod, használd helyette a már fullos m4-et, ugyanaz.
mellesleg lehet rám is hamarosan lesújt a banhammer, én a csapatot szoktam folyton savazni, mikor látványosan balfaszok. valami csicska előbb-utóbb úgyis reportol.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.22. 20:43:15 -
A M4A3 Shermant 4.7.es BR-el komolyan gondolják? Miért nem már 8.0 meg legyen már 50k ezüst a javítása. Ha azt akarják, hogy senki ne használja akkor minek teszik be a játékba...
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.22. 20:25:04 -
gstup #17956 :) Én is bann-on vagyok.Már 3 nap eltelt.De nem az első és nem is az utolsó! :) -
carp3tm0nster #17955 kaptam egy hét chatban-t, mert abusáltam a fejlesztőket, majd az ok gomb után pedig megkértek,hogy vegyek prémium acc-ot
vastagbőr az bezzeg van a pofájukon:-D
-
Lokker #17954 Hehe, jót röhögtem ma is. :) Kaptam egy találatot valamelyik német tanktól a kis amcsi vacakomba (tier1-es prém) kigyulladtam, de eloltottam a tüzet, persze motor kaput. Vissza tudtam gurulni mert pont emelkedőn voltam, mondom nyomok egy javítást és kiírta hogy leégett a tankom. :D -
Stefan99 #17953 + még t34-85(br 5.3), su152(br 5.0), is2(br 6.0), úgy kapásból. és ezek még csak a szovjetek, egy m41 vagy egy m4a3 is úgy és ott lövi át ahol akarja.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy rossz tank lenne, de az az állításod, hogy nagyon bénának kell vele lenni hogy meghalj, az egész egyszerűen nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.22. 17:19:00 -
B+ háromszor egymás után adott jak3at, légitámogatásnak, hogy dögölne meg! Az ellen meg FW, Typhoon, Dornier, mi Jak3, B24. Szemétláda Gazsi! :D -
bgabor #17951 APCR-nélkül (és az bizony tier3ban csak az IS-1nek és a SU-85Mnek van) te nem fogsz egy beforgatott Tigris I-est átlőni 85mm-es ágyúval szemből 500 méterről sem, nemhogy 1000 méterről. Teszteljed le a játékban.
Tegnap polandon a tó másik oldaláról lőtték a Tigrisemet, a 500 méter körül van. Úgy 30 lövést bírt ki, aztán győztünk. -
carp3tm0nster #17950 figyelembe vettem, mint hogy azt is, hogy a 88-as nem fog megállni a géppuskás mellkasánál
ergo simán onehitelni kellene 10 méterről.
nem élek abban a tudatban,hogy a Tigris legyőzhetetlen, de messze nem azt nyújta amit elvárna tőle az ember.
olvass szét a hivatalos fórumokon, hogy ott is miket írnak
-
Stefan99 #17949 ...és hozzáteszem, hogy movie grafikán játszok, nincs nálam kikapcsolva se fű, se semmi. -
Stefan99 #17948 hozzá lehet szokni pedig, persze egy távcsöves parancsnok nem jönne rosszul. én elég jó eredményeket értem el vele. a 2X spawn akkora előny, amivel a tigris nem versenyezhet.