37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malibutomi #18027 Gondolom ha a netek csak 1980-ban csináltak volna tankot azt szeretnéd...
Jobb lenne ha törölnéd a játékot szerintem. Nem idegeskednél, mi meg nem olcasnánk mindennap a sírást... -
Grat. Gondolom nem unatkoztál a körben :)
Én ha benne vagyok az első háromban, akkor mindig vesztünk :D -
Muhahahahahahahahahaha! 
Ki tudja milyen battle achievement ez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay: You shall NOT PASS! -
Stefan99 #18024 A könyv címe: Tigers in the mud. Sajnos csak angolul találtam meg, jobban szerettem volna eredeti nyelven... de mindegy, lesz mit este olvasni :) -
joe38 #18023 Az tény,hogy az se lenne jó,ha 60-as évekbeli német tankot tegyenek be,de az se korrekt hogy hidegháborús orosz tankok ellen megy egy Tigris vagy más német tank,szóval megtalálni a helyes egyensúlyt nem könnyű,az biztos..
Utoljára szerkesztette: joe38, 2015.01.25. 20:42:07 -
carp3tm0nster #18022 szóval post war tankok az orosz és amcsi oldalon mehetnek, de német oldalon nem.
értem, ez aztán kurvára balanszolt játékmegoldás...
-
Malibutomi #18021 Csak kicsit visszásnak érzem a rinyát egy tank miatt ami "csak" két hónapot harcolt a második világháborúban, aztán a kérdést hogy miért nincs bent egy 1965-ben bevezetett másik. -
Garakx #18020 Amúgy nem az van, hogy ha ösze szedsz 12 ezüst csillagot - nyerj napi 5 meccset min 75% aktivitás mellett - akkor bekerülsz a CBT-be vagyis unlockolja az amcsikat? -
Stefan99 #18019 Tegnap elhunyt Otto Carius, elég neves háborús veterán. Több mint 150 tank megsemmisítésében vett részt többek között.
Panzer 38t, Tiger, Jagdtiger tankokkal harcolt. A háború után patikát nyitott(Tiger Apotheke :)) ), és könyvet is írt élményeiről. Ezt olvasta esetleg valaki? Nekem még nem volt meg.
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Carius
.. ja és érdekesség még, a háború elején kétszer is alkalmatlannak találták katonai szolgálatra, mert túl csenevésznek találták :)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.25. 19:50:10 -
Garakx #18018 Amcsiztam ma jórészt és igen. Nem is értem miért játszanaka némettel. Esélyük nincs.... :\ -
carp3tm0nster #18017 és? -
Malibutomi #18016 Végülis csak 20 év van a két tank között (1945-1965) -
flashpointer2 #18015 Egy kis technikai jellegű kérdésem lenne: High texture-hez szükséges 2gb memória a vga-nak? Mert nekem 1gb-os volt és highon mikrolaggolt, főképp repülés-tank váltáskor akár1-2 mp-et is várt, és ennek a számlájára írom (gtx 750 1gb)
Ha a 2gbn-os megoldaná a problémát oylat szereznék be legközelebb :) -
carp3tm0nster #18014 nem a noobok miatt, hanem az irreális dolgok, meg az agyhalott BR miatt.
Az m26-od is szinte csak a háború uccsó két hónapjában találkozott német tankokkal, inkább nevezném hidegháborúsnak, mintsem II vh-ba valónak
Vajon miért nincs Leo-1??? -
Sajnos, azok a gépek már megvannak és mind elit. Egy szem Jagdtiger ami nincs még meg és húznám, ha hagyná. A P2, 10,5 és a Coelian nem harcolható. :( -
vajakos21 #18012 Menjetek sim eventet.Tudod mi jöhet max szembe.Us vs ger vagy rus vs ger. Ott könnyebb fejlődni ( főleg ha simet szeretitek) -
VASÁRNAP ez a SZAR a németekkel JÁTSZHATATLAN. Nem elég, hogy kb. az összes majmot hozzádsorsolják, de az ellentől mindenki oneshotol futtában, néha egy kilométerről, majd, hogy szép legyen az élet, még néha-néha be is bugzik az egész kezelőfelület. A spawnokról, földön, vizen, levegőben már ne is beszéljek. UNDORÍTÓ. -
A noobok miatt szerintem, akik nem nézik a minimap-et, és a rádiós összeköttetésük nincs kihúzva :) Fent megfogtam óvatosan a hegyet, jött mellém egy szövetséges BP, és onnan már nem volt kérdés.. -
Az az igazság, hogy nem tudom megmondani, hogy mi mennyi volt, mert már a négyeseket gyúrom minden nemzetnél, valahol pedig már az ötösökből is csak egy van, de pár csatából ki lehet gyúrni őket, az M6A2/76 is csak 61k RP.
Szerk: Prémmel az amerikaiakkal nagyon jól adja az RPt és igazából az M4A2 valamint az M4A3E2/75 kivételével mind, mind el van BRileg találva, sőt, a modulokhoz sem kell irdatlan RPt összeszedni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.25. 13:41:32 -
Rohadt sok az első T3 tankért. -
Ez most sok vagy kevés? -
Malibutomi #18006 Kb ugyanannyi robbanóanyag van benne mint a 88-as német lövedékben. A legtöbbször nem is a tankot nyirja ki hanem a legénységet.
-
Most komolyan T3 amerikai tankok 50k Rp-től kezdődnek? Menjenek már a fenébe... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az tuti, hogy azzal az ágyúval (90mm) nagy problémák vannak. 10,5es KTt úgy oneshotolja 1000 méteren kívülről úgy, hogy mozgok, meg úgy is hogy nem, mint a picsa. :)
Szerk: ... de csinált már ilyet Ferdivel is. Szemből ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.25. 12:59:08 -
carp3tm0nster #18002 Gondolom a jól balanszolt játékmenet miatt lett ez az eredmény... -
Plusz nem tudtam megnyomni pedig lehetett a lehetőséget légitámogatásra. Áh. Totál szar. Már restartoltam, megint uaz ... -
Ma marha bugos ez a szar. Dupla alatt oneshotolta egy PZIVE az IS1et, majd eltűnt a SU85öm, nem láttam, csak a tájat, ha zoomoltam, a a föld alá zoomolt. :) Remek. -
Nem kell ide nagy befektetés, hogy unlockolva legyen az összes amcsi tankod. Kb 1.300.- Ft volt a prémium Stuart, ami feloldotta az amcsikat. -
Egész jól összejött a szorzóm :)
Pershing indításnak, majd úgy 15 kill után kilőttek, és hoztam a Bulldog-ot.
http://www.kephost.com/image/FkDX
(biztonsági okokból nem linkelhetek 30 napig? ez jó :) )
Utoljára szerkesztette: DARK_HUN, 2015.01.25. 11:18:27 -
kissssss #17997 hehe
üdv a klubban.
-
Én szemből még egy Sherman -al se lőttem át Tigrist.... Oldalról, hátulról már bemegy, de se a torony, se a frontpáncél nem volt eddig átüthető nekem, pláne nem kilométerekről... Nem Tier 3 -as volt? Mert ugye a Paypal Hero -kon kívül szinte mindenki másnak csak Tier 2 van.... -
carp3tm0nster #17995 szemből volt, hidd el.
gyakorlatilag többször szednek ki egy lövésből a tigrisből, mint anno pz38t-ből
-
gstup #17994 Hány sherman-t húztál ki eddig? -
joe38 #17993 Teljesen egyetértek veled,akkora kamu,hogy a szaros sherman egy lövéssel kiszedje a Tigeremet a kémlelőn keresztül,persze pontosan oda talál,ez tényleg egy fos kamu,vicc,és szemből lőtt ki,nem oldalról.... Kár hogy ez a sim módban is így van...
Most az amcsi tankokat kell futtatni ezért kedveznek nekik,nem ok nélkül mennek M4-el,aki azzal lő ki az nem az ügyességének ,vagy tudásának köszönheti a killt hanem a készítőknek....
Utoljára szerkesztette: joe38, 2015.01.25. 02:05:24 -
tuti, hogy nem szemből. oldalról viszont finom, zsíros falat. -
carp3tm0nster #17991 annyira unalmas,hogy minden fostalicska sherman oneshotol tigrisben a térkép másik végéből.
mért nem szopják le az összes orosz meg amcsi tankost inkább, ha már ennyi szárolja őket a GAYjin
Szerencsétlen Otto Carius meg elhunyt a mai nap... Ha ezt látná... -
Roland8500 #17990 Köszönöm! Azt már én is olvastam hogy tudok olyat csinálni amit én látok! :) Engem igazából olyan érdekelne ami nyilvános :)
De nagyon szépen köszönöm a válaszod :) -
vajakos21 #17989 Keress rá hogy war thunder CDK. Tudsz magadnak skint csinálni de azt csak te látod Illetve le is tölthetsz onnan.Vagy matrica nagyitás kicsinyitésével tudsz variálni .A warthunder hivatalos fóeumán a magyar részen kaphatsz még segítséget. -
Roland8500 #17988 Üdvözletem mindenkinek!
Érdeklődnék hogy valaki nem tud egy könnyen kezelhető festőprogramot a játékhoz?
Ugyanis Egy fekete tigris h1 el és egy fekete tigris 2 vel szoktam nyomulni! De sajnos fekete párducot nem találtam sehol :( És ha már nincs akkor készítenék magamnak! :)
Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném :)
Üdvözlettel Roland