War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhez még hozzá kell venni a különböző típusú lőszerek miként fejtik ki a hatásukat becsapódáskor.
Erről bővebben itt olvashatsz. Lőszertípusok
Nyár van, csajok buli, fanta, de ha nagyon kocka az ember még kismilió más játékra is rákattanhat - vagy csak a tank jó és semmi más? 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Screenshot
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek után van értelme bármit is jelezni feléjük?
Update 23.07.14 (Server Update)
•Tank missions which have more than one respawn point, all points are named based on cardinal direction
•Added missing new 152mm shells (AP and HEAT) for ML-20S cannon (SU-152 and ISU-152)
•Fixed traverse of the ISU-152 from +5-5 to -3+7 (based on “Self-propelled artillery weapons ISU-152M and ISU-152K. part 1. Technical description page 5”)
•Fixed doubled skins for IS-2/IS-2 type 1944.
•Fixed (increased) rate of fire of the T-80 tank, tank with 3-man crew had same rate of fire as tank with 2-man crew (T-70). Rate of fire increased to 24 shots per minute.
•PS4: Fixed crash in after battle debriefing screen.
•PS4: Fixed crash while opening the player information on some of the localizations.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
a másikat nem szeretem mert vegyítik a repülőkkel, viszont repülni meg inkább históban jó 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
És ez nem bug meg MM hiba hanem.... tada: FEATURE.
(hoppá, lett a proliknak is hsz szerkesztés opció, fejlődik az sg).
rég játszottam, de most nemrég feltettem hogy kipróbáljam a tankokat, hát nem is rossz! 😊
csináltam is egy videót ne csak repülős legyen! 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A többi pályán viszont inkább az miatt zavaró ez, mert 90%-ban csak nevet látok azt, hogy az épp egy domb mögött vagy kitudja hol azt már nem.
Ilyenkor értelemszerűen azt sem nagyon látom, hogy a lövedék hova ment.
Ezektől eltekintve egyébként tényleg 2-3 lövésből belehet lőni kb az ellenséget.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA