War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
A kérdés megválaszolása nem egyszerű. Azt mondanám, hogy az alaplőszert használd elsősorban. Az APCR lőszerek használata speciális helyzetekben ajánlott. Leegyszerűsítve a dolgot, akkor vált erre, ha olyan szögben látod az ellenfelet, hogy az alaplőszer nem üti át. Ha össze hasonlítod a három lőszertípus adatlapját, nem csak az átütés és a sebesség különbözik, hanem a lőszer tömege is.

Ehhez még hozzá kell venni a különböző típusú lőszerek miként fejtik ki a hatásukat becsapódáskor.
Erről bővebben itt olvashatsz. Lőszertípusok

Pz3 M-el érdemes váltani majd apcr lőszerre vagy a sima is megteszi? ahogy néztem tier2-3 között rakja és ott a sima apc lőszer jól muzsikált.
Csak fogom a fejem és nem értem hogy a rossebbe vagytok ennyire rákatanva a játékra ha nap mint nap ilyen pofátlan dolgokkal szembesültök... ez nagyon durva függőség vagy mi?

Nyár van, csajok buli, fanta, de ha nagyon kocka az ember még kismilió más játékra is rákattanhat - vagy csak a tank jó és semmi más? 😊

<#eljen>

Pedig azt kell lőni, Pantherrel többször fogsz róla pattani, ha nem jó szögben találod el, de szemből azt kell lőnöd, az a gyenge pontja. Sokszor volt, hogy pattogtam a toronyról, semmi sérülés, mire ő betalált azonnal feket cső, vagy pukkantam, mint a szülinapi lufi.... Hozzá kell szokni, mint tudjuk minden ok, balance van, probléma nincs, a játék úgy jó ahogy van.
Pipa.Semmi eredménye nem volt.Panther A-val lőttem.Torony bal-jobb,ágyúcső és a test és torony között.Ezeket lőttem végig.

Torony, telibe, azt szereti.
T-44-nek mi a gyenge pontja szemből?Ha van ilyen.Bárhol lőttem(4* egymás után) target undamaged-et kaptam.Test és torony között semmit nem ért.

Uhh..Flakvierling!Mikor lesz benne???Akarom!

ez szemtelenül kevés,főleg abban a Tierben

JethroHUN
A pláne az, hogy az az 5 mind játékos, nem AI volt akit kilőttem. Még egy másik Tiger 2-nek volt ugye ennyi killje, de esélyünk nem volt nyerni, mert csak jöttek és jöttek a T44-ek, nem bírtunk a foglalandó terület közelébe kerülni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

😞 Gaijin kezd pofátlanba átmenni.....

JethroHUN
Ennyire azért ne legyen már lecsökkentve az RP jutalom... ez nevetséges. Kibaszott 807 RP. Meg 8k SL, tank javítását sem fedezi...
Screenshot

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

<#eljen>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Apropó légvédelem... <#zavart1>

Nem tudom mi történt, az oroszok szokás szerint szarrá bombáznak, de 2x egymás után a csatatér fölé nem jutottam el német bomberrel, szarrá lőtt a légvédelem (AI)...
Légvédelem kapott egy jelentős upgrade-et, vagy csak én vagyok peches ma? Mondjuk nem bánom a dolgot ha így történt.

Sziasztok! <#wink>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Q&A topic, meg lett válaszolva, le van zárva 😊
És, nem trollkodta szét a plebsz azt a topikot ezekután?

Nekem be van kapcsolva az orosz meg az eu, mindegy hova rak, nem idegeskedem, tudomásul vettem, hogy némettel ritkán fogok nyerni, csata előtt beveszek pár leszarom tablettát aztán mehet a móka.
ha nem akarsz agygörcsben eltávozni OROSZ SZERVERRE NE MENJ JÁTSZANI!!!!!!!!!!

amúgy húzom a T54-et.......mocskos szar Gaijin

K Anyukájukat azt!

Van egy képem tegnapról, egy jóféle epic lose. Oroszok befoglalálták gyorsan a pontokat, szépen szedtük ki őket, de ugye van respawn, mindig van aki vissza ér. Végén már mind a három objective a miénk volt, mégis elfogyott a ticketünk. Nézzétek meg a kill arányt, 27 tankot lőttünk ki, ők 7-et. Senki nem mer foglalni, ha valaki mégis megrpóbálja azonnal kapja a bombát a nyakába.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már jelezték többen a hivatalos fórumon, hogy gáz a sok bomber, és a német T4/T5 sem az igazi. Na itt a válasz a Gajintól az egyik ilyen postra: "All tanks are balanced accordingly to data developers have and both sides have equal chances for win. No favorite nation."
Ezek után van értelme bármit is jelezni feléjük?
Tegnap volt egy szerver update. Leginkább szovjet tankokkal foglalkoztak.😛
Update 23.07.14 (Server Update)
•Tank missions which have more than one respawn point, all points are named based on cardinal direction
•Added missing new 152mm shells (AP and HEAT) for ML-20S cannon (SU-152 and ISU-152)
•Fixed traverse of the ISU-152 from +5-5 to -3+7 (based on “Self-propelled artillery weapons ISU-152M and ISU-152K. part 1. Technical description page 5”)
•Fixed doubled skins for IS-2/IS-2 type 1944.
•Fixed (increased) rate of fire of the T-80 tank, tank with 3-man crew had same rate of fire as tank with 2-man crew (T-70). Rate of fire increased to 24 shots per minute.
•PS4: Fixed crash in after battle debriefing screen.
•PS4: Fixed crash while opening the player information on some of the localizations.

van egy videóm ,tegnap véletlenül bejutottunk T5-be RB ! Kubán mentünk 4 en...2db Panther 2 egy Jagdtiger meg egy Tiger 2.....kiszúrtunk egy T54-et! felváltva rálőttünk mind a 4-en.....mondom mi történt...megfordult a T54 és egyesével 9 secente 1 hitelte mindannyiunkat.....anyáztunk 1 percig és kiléptünk......

Az a randomisten akarata. Vérrel hintsd be a monitorod, akkor tán kegyeibe kerülsz és gyakrabban lesz ilyen katarktikus élményed.

Cobra.
A vicc az, hogy egy későbbi meccsen meg ugyanolyan Br-ű tankból lőtt egyszerre kettő is elölről és pattogtak le a lövedékek, egy karcolást nem kaptam.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

darki81
jah 😄
a másikat nem szeretem mert vegyítik a repülőkkel, viszont repülni meg inkább históban jó 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Jézusom,ez az árkád?

Hé, nem említette még senki hogy ebben a játékban alapból gyakor az egylövés-temetés? 😊

És ez nem bug meg MM hiba hanem.... tada: FEATURE.

(hoppá, lett a proliknak is hsz szerkesztés opció, fejlődik az sg).

darki81
hy!
rég játszottam, de most nemrég feltettem hogy kipróbáljam a tankokat, hát nem is rossz! 😊
csináltam is egy videót ne csak repülős legyen! 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

DasIsFuck
sokszor a sok füst miatt nem látom, hogy pontosan hova ment a lövedék, főleg ha én is cél alatt vagyok vagy több tank is lövi azt a célt amit én, Illetve a szórás tényleg nagyon zavaró.

A többi pályán viszont inkább az miatt zavaró ez, mert 90%-ban csak nevet látok azt, hogy az épp egy domb mögött vagy kitudja hol azt már nem.
Ilyenkor értelemszerűen azt sem nagyon látom, hogy a lövedék hova ment.

Ezektől eltekintve egyébként tényleg 2-3 lövésből belehet lőni kb az ellenséget.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tök jó kárpátokon a felső spawn hely, felborulva kezdtem a pályát. 😄
Behívott T5 RB-be!!!! KT-val mentem egy kört, sima bukó, ellenfélnél csak T54-et láttam. Egyet elkaptam, képen látható hogy kell elintézni, fel kell borítani a francba, úgy nem mocorog, és könnyen ki lehet lőni 😊. Utána kigyújtottam egy Puma-s srácot, de sajnos akit már korábban kilőttem visszajött és kilőtt, jó ez így, így szimulálják, hogy az oroszok többen voltak. Másik jó dolog, ami miatt ellenzem a repülőket, egy 8v8-as csatában két fogyi ki nem szált volna a repülőből (így máris csak 6v8), nem volt fent ellenséges gép, de ők vagiztak mert van jet a garázsban, repülni kell vele egy tankos csatában...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#action><#circling>

Lasabb töltés, így lassabban lövik ki egymást a tankok, több idejük van a bombereknek 😊
Nagyszerű.Volt említve bárhol is hogy megnövelték a 88 és a 75 mm-es német ágyúk töltési idejét?Tigris 1-es,eddig expert crew-val 9.4 volt most 10.8 ,míg a 75mm-es párducé eddig 9.2 volt(Nekem) most 10.2.Orosz oldalon a 85d5t ágyúja 8.8 másodpercről 9.2-re nőtt csak.Gratulálok.

Cobra.
Az arcade matchmaking is egy vicc, ma volt egy meccs, ahol nekem volt egy 4.0-s meg 2db 3.7-es alap kivitelű tankom, erre berak olyan meccsbe, ahol volt 3db premium 4.3-as tan, a többi meg mind 5.0-s... Persze a csapatomban is voltak 4.7/5.0 tankok, de mindkét Jagdpanzerem 1 lövés volt az ellenfélnek.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

RB,SB ugye nem lehetséges T5-ben....árkádban meg a T54-ek mennek az IS4M-ekkel.....néha látok 1-1 barmot PII-vel ,de mi csak golyófogók vagyunk......megyek 2-3 meccset ,de utána az idegrendszerem nem bírja tovább.....marha vagyok,mert fejleszteném meg játszanék,de lehetetlen....az a tank /PII/egy nagy zsák kaki

Jeffjohnson
Ha minden igaz akkor most már bekerülhetsz olyan csatába is ami már megy egy ideje.

Mnemomic
nem arról van szó hogy lassan kerülök csatába. hanem a térképet lassan tölti be mikor már bekerülök a csatába.

Sherman0070
Kevés a játékos azért kerülünk be lassan. CBT-ben többen játszottak mint most.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mnemomic
olvasom a hivatalos fórumot, nem csak nekem van ilyen problémám.

Mnemomic
én a patch óta lassan kerülök a csatába. a csapatom már a pálya felénél van mire bejutok. másnál nincs ilyen gond?

Jeffjohnson
Az AF-et sem azért hagytam abba mert, annyira hallgatnak a játékosokra...de, hogy a community manager végig trollkodja a fórumot az azért elég bicskanyitogató.

Sherman0070
Hiányzik a CBT időszak. Kellett openbe tenni. Inkább lenne CBT még fél évig mint ez. Amíg a németek lószart se érnek addig is irány WoT-ozni. Még év elején amikor CBT-be teszteltem azt hittem jó játék lesz de hát ez....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA