War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fullos T-60-al csináltam Arcadeban. Könnyű és gyors volt, mert az ellenfelek zöme a papírmasé T-26ból kerül ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 bomber is jutott a háram tank mellé, már ott tartok, hogy többet lövök fentre, mint a tankokra, mert az esetek többségében bomberek szednek ki.
https://www.youtube.com/watch?v=_XfTPM2M5no&list=UUkmbhpMNrmoROzoOCvNBBOg
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Missions to get premium vehicles: Pz.Bfw. Jagdpanther, Su-122P, P-63A-10 (USSR), Fw.190 A-5 (Japan), La-5-Fn (Germany), Mustang Mk.IA (Britain), Spitfire Mk. IX (USA).
The mission details will be announced later, you can complete several missions and get different vehicles.
Azért ez durva majd top tieres premium tankok ajándékba.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amerikai ágon úgyis bent lesz M48-ig az összes Patton, elvégre az M48is 1953ban került szolgálatba.
Másodjára meg a német MiG-15 Bist húztam ki, és kezdtem el szépen fejleszteni, tier2 már készen volt az upgradeknél, dacára annak hogy egy korábbi FM módosítás miatt 1vs1 fordulóharcban esélytelen volt a gép bármilyen másik jet ellen. Erre jött az új peccs két héttel ezelőtt. És azóta nem fodul a gép. De egyáltalán ám, ilyet még nem láttatok! Húzod jobbra az egeret, erre a gép orra elkezd jobbra helyett felfelé menni! Teljesen használhatatlan.
Jeleztük persze azonnal mindkét problémát. És a kedves RUtard fejlesztők természetesen leszarják, semmi sem javul. Akkor kérdem én, mégis miért húznék ki egy harmadik top jetet a játékban (nyilván sokszor prémium számlával és prémum géppel, mert top Tier5-ben másképp nem megy)? Aztért hogy holnap Félkegyelmű Szása azt is használhatatlanná tegye? Nem köszönöm.
Amúgy a legtöbb FM és DM modell változtatás olyan színvonalú, hogy én azt sem értem hogy a zártkörű teszten és a minőségellenőrzésen egyáltalán hogyan mehetett át. ("Nem tud fordulni a MiG-15Bis? Nem baj, jó lesz ez így, mehet ki publicba!", vagy "a Spitfiret nem lehet célratartani az egyik szárny világosrózsaszín sérülése után? Nem baj, jó lesz így!" )
A tankos részről nem beszélek, szerintem az sohasem működött normálisan, és fejlődni pedig nevetséges ütemben fejlődik.
Tényleg én sem tudom hogy a készítők szándékosan akarnak kiszúrni magukkal, vagycsak ennyire hülyék/oroszok.
Őszintén szólva értetlenül állok előtte hogy egy ekkora potenciállal induló játékból hogyan sikerült a jelenlegi állapotot kihozniuk. Olyan mintha a Gaijinnál a programozókon és a grafikusokon kívül senki se értene a munkájához egy fikarcnyit sem.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A másik meg ez a -tudunk róla és majd a devek lehet, hogy javítják,- na ez a legsemmitmondóbb válasz. Olyan problémákról írt a srác, ami nem az elmúlt hónapban kezdődött, hanem egészen a CBT-ig nyúlik vissza. Még sincs semmi sem csinálva vele. Mégis mikor akarnak ehhez a dupla spawnhoz hozzányúlni? Mi tart ennyi ideig? Olyan szinten tökölnek ilyen (szerintem) egyszerűen kivitelezhető változásokon, hogy az már nevetséges kategória.
Az itt lévők közül is rengetegen írták, hogy az orosz tankok hamarabb odaérnek a foglalási pontra. Mégis mennyi időbe telne, hogy az orosz spawn pontokat X méterrel hátrébb tolják?
Hál' istenek gazsiékan nem lehet csalódni. <#awink>#awink>
Tiger I vs Is-2 csak megoldják.
Más, az alábbi képen az újabb rekord, tegnap esti kör, egy rácsapásból 6 tankot szedett ki a srác bomberrel kezdés után.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/163585-some-questions-about-groundforce-sb-tire45/
Kíváncsi vagyok rá, hogy erre mit válaszolnak.
Ennyi erővel az se komplett aki RB-ben játszik tankkal. 1-2 perces körök mert azonnal kidob egy bomber.
Aztán jött a játék.
Három csata,abból 5x kaptam bombát a nyakamba. Hirtelen örömömben le is töröltem a klienst a francba..Ezzel a (vissza)fejlesztési iránnyal,ezzel a hozzáállással ebből a játékból soha nem lesz az ami (sokak szerint) lehetett volna.Nagyon sajnálom mert volt benne lehetőség de hogy egy fejlesztő csapat akiknek elvileg a siker az érdeke,ennyire leszarja hogy a játékosok nagy többsége mit szeretne,hogy ennyire kibaszott nacionalisták legyenek hogy emiatt játszhatatlan a játék egyik nemzettel,hogy a visszajelzések ellenére még az ellenkező irányba mennek(BR),ez már sok(k).
A játékosok fogynak de ezeknek még ez sem számít.Ennyire ostoba,makacs társasággal még nem találkoztam.Nem temetem a játékot mert valami csoda folytán lehet hogy változnak majd a dolgok de ennyi idősen én már nem hiszek a csodákban.
Sok türelmet és kitartást a maradóknak!
Viszlát egy jövőbeni (valóban)tankos játék fórumán!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Tipikus eset volt: vártam a sarok mögött célra tartva, mire kiugrik és még a levegőben repülve fejbelő a desert eagleval/railgunnal...
Sajnos kolléga is volt LANon ilyen reflexekkel, és megnéztük, nem csalt... esélyem se volt.
Ezé' job a WOT/WT, akció de mégsem annyira akció. Meg a battlefieldet is ezé csíptem jobban.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A másik meg a "has the potential".... na ez a halálom az összes alfa/béta/preview leírásban...
"Armored Warfare has the potential to provide the experience World of Tanks won't be able to: modern tanks, co-op PvE, more arcade style gameplay, and probably better visuals."
Hogyaszongya more arcade style, hát ez sok embernek nem fog tetszeni... 😊
Amúgy ismerem a játékot, az elejétől szemmel tartom, de nem mostanában lesz belőle játszható valami.
Bár amennyi gameplayt láttunk belőle, az alapján WOT klón HPvel meg artikkal - viszont modern tankok lesznek benne és végre egy NYUGATI banda csinálja, nem (piros-kék-fehér-zöld) oroszok.
Azt hittem, hogy valami tankos játékról lesz szó.