War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont én nem akarok egy olyan vitát kezdeni, amit nem sokkal lejjebb kifogásoltam... :) (Ámbár már átszerkeszteni nem tudom. :D)
Amúgy ennél is áll az ami minden játéknál: ha túl nagy a hype, és nem hozza azt a szintet, amit a hype elért...
Mondjuk én jobban bírom, mert elég sok játéknál voltam alpha-tól kezdve CBT-ig, és türelmesebb lettem a hibákat illetően. :)
a) Sok idióta rámegy, mert milyen jók voltak a német tankok; de lövése sincs, hogy hogyan kell használni.
b) Túl sok heavy-t és túl kevés medium-ot visznek be.
c) A pályák nincsenek kiegyensúlyozva a német tankok lassabb közlekedésére. (Értem itt elsősorban a 'Capture Point'-okat.)
És sajnos az első kettővel nem nagyon lehet mit kezdeni... (Mondjuk mivel nem a winrate-m akarom polírozni, így ez annyira nem fog zavarni, de attól független bosszantó...)
WoT: Nishizumi77
a) inkább az lett kérve Squadronra
b) a németekkel játszottam CBT alatt (T4-ben is), és kellett valami változatosság.
Most tervezem újra előszedni a németet, mivel a Squadron-hoz kellő járművek lassan fullosak.
...és meg sem említettem volna ha 30%, és nem 80% állna a sírásból az SG hozzászólásokból.
Azt megjegyzem, hogy magát még 2013-ban (játszottam vele még akkoriban), az elfogadandó szerződésekben és a kliensben egyaránt Open Beta-ként hivatkozta le (elsősorban azért, hogy esetleges perekben sokkal könnyebb helyzetben legyenek).
Ui.: Utánanéztem:
"Launch date for the official open beta - January 27th, 2011" - World of Tanks US forum (http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/27124-world-of-tanks-open-beta-launch-date-announced/)
Emlékeim szerint azóta SEHOL nincs release dátum, szóval inkább a jelzők lettek eltávolítva, és a szerződésben pedig szerintem még mindig benne van.
Jótanács: sose használd a Wiki-t hivatkozási alapnak. Főként a magyart ne.
A fejlesztők az orosz fórumot olvasgatják, ott meg csak Mordor sötét nyelvén lehetne hozzászólni.
Tessék böngészétek a kiadás dátumokat
Lassan az SG ebből a szempontból átveszi a trónt.
Srácok, egy őszinte kérdés: mi értelme itt sírni a különböző hibák miatt, amikor a játékfejlesztők közül senki sem olvassa?
Kapsz egy virtuális vállon veregetést, hogy szép sírás volt, vagy esetleg versenyeztek?
Legalább ezt tedd hivatalos fórumon a megfelelő topikban és nagyobb esélyed van rá, hogy meg is hallgatják (legalábbis nagyobb, mint 0).
El kell ismerni: a játék közel sem hibátlan, és alig 2 hónapos Open Beta (aminek még inkább a Closed Beta-ba kellene lennie).
Eddig egyébként mindenki azon nyavalygott, hogy miért nincs már Open Beta...
Jelenleg nem nagyon lehet mást tenni, hogy elfogadod a hibáit, és játszol vagy egyszerűen nem játszol.
Itt nem arra gondolok, hogy nem is foglalkozol vele, de nincs értelme mindenen csak problémázni. Ha akarsz, akkor foglalkozz vele komolyan (petíció, e-mail, suggestion topic, stb.), akkor nagyobb esélyed van megoldani. Ha meg tényleg ennyire nem élvezed a játékot, akkor miért játszol vele még mindig?
A WoT sem különb (3 éve OB), csak nagyobb bázissal rendelkezik, és régebbi. Azt ne mondja senki, hogy az sem hemzseg a különböző hibáktól...
Részemről inkább WT-zek, mert ennek a hibáit jobban viselem és nem rage-lek egy BETA játékon.
Azokat viszont sose fogom tudni megérteni, akik nem játszanak, csak visszajárnak, és vagy a WoT-ot istenítik, vagy egy "ugye megmondtam" típusú hozzászólást írnak be...
Azt gondoltam, hogy egy WT fórumon (igaz SG-s, de akkor is), valami értelmes beszélgetés megy (információ- és tapasztalatcsere, segítségkérés, kérdések feltétele, jó csaták és screenshotok megosztása), nem csak a rage, de lehet, hogy túl magasak voltak az elvárások...
Ui.: Kíváncsi vagyok mikor fogom megkapni a "WT fanboy" jelzőt a fenti kritikáért... Habár ez rágalomként egy War Thunder fórumon kifejezetten érdekes lenne...
Azonban itt nagyon sok embernek (mint a magyarok többségének a politikával kapcsolatban) csőlátása van, aztán ha nem egyezik a sajátjával, akkor figyelembe se veszi. Lassan kialakul a WG és WT párt, most már csak egy közös topik kellene csatatérnek.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Orosz módra :) Lehúzunk 4-5 vodkát mielőtt leteszteljük. Utána minden szép és jó:)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
de régen a repülősnél is voltak ilyen nagy akciók ahol minden nemzetnél 1-1 nagyobb prém gépet is meg lehetett szerezni csak türelem kellett hozzá meg sok szabadidő :)
én ott a prém zero-t meg a typhoon-t húztam ki a többihez már nagyon nem volt energiám :)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az akció hivatalos fórumán, szerintem normális hangnemben feltette ezt a kérdést valaki, és alább látható a vezető fórum moderátor válasza. Én értem, hogy ezt a választ humornak szánta, na de nem ez volt az elvárás. Nem ez a dolga.
Kérdés:
I have to ask the classic question: When I already have a particular premium vehicle and I grind it in this special anyway, do I get something or not?
Válasz:
Stona (Yesterday, 04:23 PM):
Maybe you will get something. Depends on your behavior ;)
Kérdésem ezalatt, hogy mediummal 2x spawnolsz, heavy-vel csak egyszer, és KB a Tigerem ugyanolyan hamar meghal mint egy másik ugyanolyan BR-al rendelkező medium tank.
Ha belegondolok, hogy ezt az átütés értéket kapja a sima IS2 is, akkor már el tudom képzelni mit művel az a Tigrissel...
Nekem nem megy valami jól ez az új fórummotor <#szomoru1>#szomoru1>
De ahogy nézem nem is tökéletes pl nem látszik miért kaptad az elakadásjelzőket, korábban adatlapon részletezték, igazi easter egg feeling volt látni az okokat :)
Ezt már láttam pár hónapja szóval nem újdonság de milyen udvarias hogy visszacsukja a fedelet. :D
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nem éri meg ez az én szabadidőmet xD
mondjuk alapból van jobb dolgom a wt-nél ezért sem vagyok valami aktív csak néha átolvasom h miket műveltek itt :)