War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó legyen.
Pont én nem akarok egy olyan vitát kezdeni, amit nem sokkal lejjebb kifogásoltam... :) (Ámbár már átszerkeszteni nem tudom. :D)

Amúgy ennél is áll az ami minden játéknál: ha túl nagy a hype, és nem hozza azt a szintet, amit a hype elért...

Mondjuk én jobban bírom, mert elég sok játéknál voltam alpha-tól kezdve CBT-ig, és türelmesebb lettem a hibákat illetően. :)
Amúgy a német nagy tiernek három nagy baja van:
a) Sok idióta rámegy, mert milyen jók voltak a német tankok; de lövése sincs, hogy hogyan kell használni.
b) Túl sok heavy-t és túl kevés medium-ot visznek be.
c) A pályák nincsenek kiegyensúlyozva a német tankok lassabb közlekedésére. (Értem itt elsősorban a 'Capture Point'-okat.)

És sajnos az első kettővel nem nagyon lehet mit kezdeni... (Mondjuk mivel nem a winrate-m akarom polírozni, így ez annyira nem fog zavarni, de attól független bosszantó...)
Elég ha hiszel nekem, zárt béta első napja óta ott vagyok wotba, április 12én egész nap ment a maintenance releasenél és hypeoltunk SG fórumon míg nem ment a játék.

WoT: Nishizumi77

Ha forrást is linkelsz, akkor meggyőztél. :D
Jelenleg igen, mert:
a) inkább az lett kérve Squadronra
b) a németekkel játszottam CBT alatt (T4-ben is), és kellett valami változatosság.
Most tervezem újra előszedni a németet, mivel a Squadron-hoz kellő járművek lassan fullosak.
Nem szoktam de a megjelenési dátumok jók szoktak lenni wikin. Lusta voltam előbányászni a 0.6.3.11es patchnoteot mert abban jelent meg a játék.

"The open beta of the English version of the game was launched on 27 January 2011; the official release was scheduled for 12 April 2011."
orosz tankokkal nyomulsz igaz?
Rendben, ebben igaza van...
...és meg sem említettem volna ha 30%, és nem 80% állna a sírásból az SG hozzászólásokból.
És tényleg.
Azt megjegyzem, hogy magát még 2013-ban (játszottam vele még akkoriban), az elfogadandó szerződésekben és a kliensben egyaránt Open Beta-ként hivatkozta le (elsősorban azért, hogy esetleges perekben sokkal könnyebb helyzetben legyenek).

Ui.: Utánanéztem:
"Launch date for the official open beta - January 27th, 2011" - World of Tanks US forum (http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/27124-world-of-tanks-open-beta-launch-date-announced/)
Emlékeim szerint azóta SEHOL nincs release dátum, szóval inkább a jelzők lettek eltávolítva, és a szerződésben pedig szerintem még mindig benne van.
Jótanács: sose használd a Wiki-t hivatkozási alapnak. Főként a magyart ne.
Itt elsírni a bánatokat legalább annyi értelme van mint a hivatalos angol fórumon, lévén hogy a fejlesztők nem olvassák az angol nyelvű fórumot, ott csak néhány külsős admin moderálja a népeket, és kiteszik az angolra fordított híreket.

A fejlesztők az orosz fórumot olvasgatják, ott meg csak Mordor sötét nyelvén lehetne hozzászólni.

Csak tudnám honnan veszik egyesek ezt a marhaságot hogy a wot még mindig béta. Akkor miért van meg nekem már 3 éve a bétáért járó ajándék sherman? Időutazás? 2011ben jelent meg a wot hivatalosan EUban és amerikában, oroszoknál hamarabb.

Tessék böngészétek a kiadás dátumokat

És még a LoL rendelkezik "toxikus" közösséggel...
Lassan az SG ebből a szempontból átveszi a trónt.
Srácok, egy őszinte kérdés: mi értelme itt sírni a különböző hibák miatt, amikor a játékfejlesztők közül senki sem olvassa?
Kapsz egy virtuális vállon veregetést, hogy szép sírás volt, vagy esetleg versenyeztek?
Legalább ezt tedd hivatalos fórumon a megfelelő topikban és nagyobb esélyed van rá, hogy meg is hallgatják (legalábbis nagyobb, mint 0).

El kell ismerni: a játék közel sem hibátlan, és alig 2 hónapos Open Beta (aminek még inkább a Closed Beta-ba kellene lennie).
Eddig egyébként mindenki azon nyavalygott, hogy miért nincs már Open Beta...
Jelenleg nem nagyon lehet mást tenni, hogy elfogadod a hibáit, és játszol vagy egyszerűen nem játszol.
Itt nem arra gondolok, hogy nem is foglalkozol vele, de nincs értelme mindenen csak problémázni. Ha akarsz, akkor foglalkozz vele komolyan (petíció, e-mail, suggestion topic, stb.), akkor nagyobb esélyed van megoldani. Ha meg tényleg ennyire nem élvezed a játékot, akkor miért játszol vele még mindig?
A WoT sem különb (3 éve OB), csak nagyobb bázissal rendelkezik, és régebbi. Azt ne mondja senki, hogy az sem hemzseg a különböző hibáktól...
Részemről inkább WT-zek, mert ennek a hibáit jobban viselem és nem rage-lek egy BETA játékon.
Azokat viszont sose fogom tudni megérteni, akik nem játszanak, csak visszajárnak, és vagy a WoT-ot istenítik, vagy egy "ugye megmondtam" típusú hozzászólást írnak be...
Azt gondoltam, hogy egy WT fórumon (igaz SG-s, de akkor is), valami értelmes beszélgetés megy (információ- és tapasztalatcsere, segítségkérés, kérdések feltétele, jó csaták és screenshotok megosztása), nem csak a rage, de lehet, hogy túl magasak voltak az elvárások...

Ui.: Kíváncsi vagyok mikor fogom megkapni a "WT fanboy" jelzőt a fenti kritikáért... Habár ez rágalomként egy War Thunder fórumon kifejezetten érdekes lenne...
Azonban itt nagyon sok embernek (mint a magyarok többségének a politikával kapcsolatban) csőlátása van, aztán ha nem egyezik a sajátjával, akkor figyelembe se veszi. Lassan kialakul a WG és WT párt, most már csak egy közös topik kellene csatatérnek.
Sherman0070
T-34-57 Mod 43-ra tudna valaki linkelni valami jó user skint?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Pluskast
Csak hát ugye ezzel a gondolkodással az a baj, hogy a sok játékos nem azért hagyta abba mert mondjuk megunta mivel mindent kifarmolt és nincs új tartalom, hanem mert szar az FM/DM. A koncepciójuk ott hibádzik, hogy azért mert én megszerezhetem a prémium SU-122-t vagy a JP-t attól még számomra ugyanúgy nem tetszik a játék. Attól nem lesz jobb ha prémium járművem lesz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

t34-57 prémiummal lehet faszán pénzt farmolni...csak unalmas.....bár most 1-2 napot megint rá kell szánnom ,mert kellene gyorsban 2 misi :D kikültekeztem :P

Szerintem amit most látunk az egy elkeseredett PR offenzíva a szar minőségű repülős és tankos játékminőség miatt elvándorolt játékosok visszaszerzésére. Gaijinék úgy döntöttek hogy ennek érdekében beáldozzák az összes jelentős jelenlegi prémium járművet, és mindet megszerezhetővé teszik. Elvégre újabb prém járműveket később még csaphatnak a készlethez, biztosan ez is fog történni. Addig is egy hónapnyi időt nyernek magas látogatószámmal, amíg a programozócsapat valamennyire helyreteszi a tömérdek hiányosságot a játékban. Legalábbis megpróbálja helyretenni, a fejlesztés eddigi sebességét látva kérdéses hogy mi jön össze belőle nekik.

Aha. Mi azért rengeteg gépet és pénzt kifarmoltunk vele Realisticben. Azóta meg lejjebb vitték a BR-jét. Amúgy se a tier számít hanem a gép BR értéke, mert az alapján működik a matchmaker, mint tudjuk.

Az a baj, hogy sokan kérdezték már az angol nyelvű fórumon, de tegnap hivatalos forrásból még nem találtam választ, egyedül ezt az orosz fórumról kiollózott google fordítós választ, ahol egyértelműen silvert írnak, de semmi nem biztos. Majd ma átnézem megint, hátha találok valamit ez ügyben.
Angol nyelvű fórumon valaki azt írta, hogy régebben ilyen esetben GE-vel kompenzáltak. Remélem most is így lesz, mert ha csak ezüstöt adnak, az tényleg egyenértékű egy szemen köpéssel. Ha nem konstans részeg a marketingjük, akkor felérhetik ésszel, hogy ez így nem egy üzleti modell.

Pluskast
Ja mert így biztos sikerülni fog! (nem).

Sherman0070
Akkor mit kell tenni ha az avast vírusnak nézi a játékot?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Pluskast
"Amúgy a legtöbb FM és DM modell változtatás olyan színvonalú, hogy én azt sem értem hogy a zártkörű teszten és a minőségellenőrzésen egyáltalán hogyan mehetett át."

Orosz módra :) Lehúzunk 4-5 vodkát mielőtt leteszteljük. Utána minden szép és jó:)

JethroHUN
Kár, hogy használhatatlan a T4 besorolása miatt <#shakehead>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Emlékszem, legutóbb talán az orosz prém cobra-t lehetett megszerezni, az gyorsan megvolt, még valaki másnak is kifaroltam az AF topicból.
jah és a nagyobb dögökhöz valószínűleg nem lehet majd 3 órás árkád játékkal hozzájutni azért valamit biztos kitalálnak h ne legyen mindenkinek kedve végigseggelni :D
biztos jönnek majd persze újak pl a sokágyús t-35 :D

de régen a repülősnél is voltak ilyen nagy akciók ahol minden nemzetnél 1-1 nagyobb prém gépet is meg lehetett szerezni csak türelem kellett hozzá meg sok szabadidő :)
én ott a prém zero-t meg a typhoon-t húztam ki a többihez már nagyon nem volt energiám :)
Bár gyanítom, hogy ez azt jelenti, hogy hamarosan újabb prémium járműveket jelentenek be :D
az összes eventen szereplőt meg lehet szerezni ha van segged hozzá németet és oroszt is egyaránt
JethroHUN
Arról van valami infó, hogy vajon az összes járművet meg lehet-e szerezni? Mert én erősen kétlem, hogy pl hogy mindkét legdrágább (USA Spitfire, and Su-122P) egy accountra meg lehessen kapni. Illetve nekem az is kicsit gyanús, hogy ha úgyis lehet drágább, magasabb tierű járművet kapni, akkor mégis minek a T2-es? Pedig az első hétben, azok kezdik az evenetet. Szerintem ha most itt megszerzel valamit az megvonja a lehetőséget a többi megszerzésérhez.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Silvert kapsz, még nem eldöntött, hogy mennyit. Orosz nyelvű fórumon találtam ezt az infot. Ha ez igaz, akkor dugják fel maguknak a silverüket, mert ezzel a lépéssel nem csinálnak mást, csak jól pofán köpik azokat, akik támogatták őket prémium járgányok vásárlásával. WG ilyen esetben korrektül jár el, ha már megvetted az adott prém. járművet, amit egy ilyen event alkalmával megnyerhetsz, akkor ha teljesítetted a feltételeket, megkapod az adott tank árát goldban.
Én is kíváncsi vagyok egy hivatalos válaszra arról, hogy miképpen kompenzálják azokat, akiknek már megvannak ezek a nyeremény tankok.

Az akció hivatalos fórumán, szerintem normális hangnemben feltette ezt a kérdést valaki, és alább látható a vezető fórum moderátor válasza. Én értem, hogy ezt a választ humornak szánta, na de nem ez volt az elvárás. Nem ez a dolga.

Kérdés:
I have to ask the classic question: When I already have a particular premium vehicle and I grind it in this special anyway, do I get something or not?

Válasz:
Stona (Yesterday, 04:23 PM):
Maybe you will get something. Depends on your behavior ;)

Mnemomic
Na, hogy azért dicsérjük a készítőket. Írtam korábban, hogy lassan tölti be a csatát nekem, meg a játék fps is csökkent. Na kiderült, hogy a legutolsó patchel valamit elszúrtak a MAC kliensben, nyitottak is neki külön topikot ahová lehetett írni a MAC felhasználóknak. A tegnapi javítás megoldotta ezt a problémát újra megy a játék rendesen MAC-en is.

Valami értelme van heavy tankokkal játszani?
Kérdésem ezalatt, hogy mediummal 2x spawnolsz, heavy-vel csak egyszer, és KB a Tigerem ugyanolyan hamar meghal mint egy másik ugyanolyan BR-al rendelkező medium tank.
Én ezt az eventet/missont/akármit úgy csinálom, hogy sz*rok bele a foglalásokba. Elejében még próbálkoztam de veszett ügy most ezt csinálni. Így körönként min 6 player kill megvan.
XenHai
Fincsi asszam nekilátok.
tier3-as prémium t34-et
Játszottam ma párat az IS2mod1944-el, meg lett a jobb lőszer hozzá. Ez valami beteg vas, úgy pukkannak tőle a KT-k, hogy öröm nézni. Ferdit is 1 lövésből viszi ha nincs rejtve a hasa. Ha eldugja akkor meg 1-2 lövés a testre és tönkre is ment a gun (jóféle német szokás), onnantól meg halott.
Ha belegondolok, hogy ezt az átütés értéket kapja a sima IS2 is, akkor már el tudom képzelni mit művel az a Tigrissel...
XenHai
De a prem t34 lehet megkapni nem a simát ugye?
Mindkét prémium tankot be lehet szerezni vagy csak az egyiket?
Köszi, picit hangos, de mosolyogtató.

Nekem nem megy valami jól ez az új fórummotor <#szomoru1>
De ahogy nézem nem is tökéletes pl nem látszik miért kaptad az elakadásjelzőket, korábban adatlapon részletezték, igazi easter egg feeling volt látni az okokat :)

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=4f1989874417
Ezt már láttam pár hónapja szóval nem újdonság de milyen udvarias hogy visszacsukja a fedelet. :D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem, silvert kapsz, de még nem tudják mennyit.
Megkapom az aranyat ha már megvan a t34/57? :D
Én csak elolvastam, de eggyik se érdekel.Captured gépek alapból nem.Egy prêm 109 es németnek nekifeküdnék
megnéztem, beléptem mentem egy kört és...
nem éri meg ez az én szabadidőmet xD
mondjuk alapból van jobb dolgom a wt-nél ezért sem vagyok valami aktív csak néha átolvasom h miket műveltek itt :)
Sherman0070
Tökéletes akkor hogy elkezdjem az orosz ágat :D

Sherman0070
Most lehet prém tankot szerezni? o.O

Ilyen event tavaly is volt.Megcsinálható feladatokkal Twi tudna mesélni.Eljött a Te időd :-)