War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
angelus1991ster.blogspot.hu
AB csatában a célzás segítés miatt nem gond, hogy nagy ívben lő, RB-ben már közepes távolságra is nagy gyakorlat kell, hogy találat legyen, nagy távolságra nem lehet lőni vele. SB-ét nem szoktam menni. Elég rövid idő alatt újratölt, így jó gyorsan lehet "boxolni" vele az ellent.
Többféle skin van hozzá, így még a kinézetét is könnyedén lehet egyedivé tenni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe róla.
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy jó tank a Panther, én szeretem, de az a damage modell katasztrófa. A problémáról tudnak, már javították is de nem sikerült, azóta ismét reportolva lett, igéret az van, hogy javítják, de nem tudni mikor.
Jobb adták volna aranyba mint a Wotba is ahogy szokták....-.-
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Köszönöm!!!
Azt már lehet tudni mennyi liont kap akinek megvan a prém tank?
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Lehet tudni valahonnan, hogy állok a küldetéssel?
Mivel nem tudom mennyit sikerült teljesiteni a 90-es premiumos küldetésnél.
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI
WoT: Nishizumi77
Ettől persze nem lesz jobb a játék de bízom a jövőben,ezért megpróbálom a legtöbbet megszerezni belőlük,hátha majd használni is fogom egyszer őket. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Én mondjuk még tettem volna rá egy pár horogkeresztet. <#banplz>#banplz>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az említettett játékod, meg nem 2hónappal a kiadás után lesz ingyenes, ahhoz azért jóval több idő kell, hidd el, ha mondjuk BF3-at kiadás után 3hónappal ingyenessé tették volna, lett volna ott is felháborodás a vevők részéről és joggal.
Elismertem a saját vereségem a vitában, mert nem tudom a pontos időpontok ismerete nélkül az érveket megtámadni (és ezzel nem akarok külön időt eltölteni ezért), továbbá igyekeztem rávilágítani továbbra is (reménytelenül), hogy a vita eredeti okát ez nem oldja meg (és az sem, ha itt sírtok miatta). Ezenkívül megpróbáltam kulturált módon lezárni ezt a fél oldalon keresztüli, igazából teljesen értelmetlen vitát.
Ezen kívül még arra is, hogy sokkal több és nagyobb problémák is vannak a játékban, mint ez. Olyan mintha 1.000.000 Ft elvesztése helyett 100 Ft elvesztése miatt akadnál ki.
Viszont az már tényleg jelez valamit, ha külön értelmeznem kellett a saját hozzászólásom (és nem azt, hogy rosszul fogalmaztam)...
/ON
Okosabb lettél volna, ha csöndben maradtál volna... 😊
Így viszont inkább egy gyerekes viselkedésről, és szövegértési hiányosságokról tettél tanúbizonyságot.
Engedd meg, hogy gratuláljak! 😊
Csak máshol nem...
Vannak pontok, amelyekkel nem értek egyet, de mivel már nem emlékszem pontosan az említett eventekre és időpontokra, így nem érdemes folytatni, mert egy érvelésnek pont az alapja veszne el: az indoklás.
Az említett tisztességesség: a világ már csak ilyen.
A WT ezt lépte ez van. Most ugyanaz fog menni, hogy emiatt elkezdődik a végeztének az aposztrofálása, amely nem fog megtörténni. A WoT esetén is sok hasonlót lehetett olvasni/látni amelyek technikai és egyéb játékmenetbeli problémák megoldása miatt lettek kirakva, sokszor nagyon régóta (lsd. multicore támogatás hiánya már 3 éve, spotrendszer bugjai, 0 HP-s DMG, stb.), azonban még mindig egy iszonyat erős cég, magas játékosbázissal. Ott nem engedhető meg hasonló rizikó.
Ha olyan nagy probléma, akkor csatlakozz a hivatalos fórumon sírókhoz, ott nagyobb esélyed van, mint itt.
Nem hiszem, hogy most pont ez lesz a legnagyobb gondja a WT:GF-nek... (lsd. pályabugok, DMG modell bugok, HEAT lőszer nem megfelelő működése, fizikával kapcsolatos bugok (pl. fák kidöntése), stb.)
Szerintem a téma túltárgyalva...
1. Open bétakor bejelentik, hogy ez a 2 tank ingyenesen hozzáférhető lesz 2 hónap múlva
2. Akkor, előre megmondják, hogy aki mégis megveszi előbb goldért, az nem kap kompenzációt
1. két külömböző tankról van szó
2. A löwés is megkaphatta a T34-et
3. Ráadásul hónapokkal előtte be volt jelentve. Tehát még ideje is volt kihúzni a T34-et ha akarta.
4. Most is az FV4202 is be van jelentve fél évvel előtte.
Ha ezt nem érti, akkor tényleg nincs értelme a vitát folytatni. Egyébként sincs.
Viszont az ingyen prémium tankok miatt érdemes most belekezdeni, és legfeljebb később folytatni. 😊
Ugye még mindig nem világos?
Akkor most leírom szájbarágósan, kedvenc Gézukánkkal.
Gézuka megvette a Löwe-t (12k HUF-ért), majd egy x idő múlva látja, hogy akik anno elkezdtek amcsi heavy-t húzni azok kapnak egy ugyanolyan képességű és hozatalú tankot INGYEN.
Hasonló jellegű a probléma, és akkor is volt hasonló jellegű sírás...
Ha továbbra sem érti, akkor nem érdemes folytatni a vitát...
Ui.: Viszont a kérdésedre még egy válasz: Az IS-6-tal megtörtént ugyanez (mármint ingyen meg lehetett szerezni...).
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
T34-et írtál konkrétan, de Löwére gondoltál. Igazán tudnom kellett volna, hogy a Löwére reagáljak. Elnézést még egyszer!
Amúgy mi van a Löwével? Ingyen osztogatták valamikor?
Itt pedig azon megy a sírás, hogy akinek megvan a mostani akciós prémium tank, és megcsinálja a küldit, az nem kap GE-t, hanem csak 100k SL-t...
Épp ezaz, hogy én se tudom felfogni, hogy ez miért ekkora gond, hogy már fél oldalon keresztül azt ecsetelik, hogy emiatt a WG világuralomra tör...