37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #18307 na oroszokhoz milyen nagy dög fog jönni ez után ? :D
Many of you have already guessed what all those recent historical articles about the 'Maus' were all about. Well, now you know for sure! The Pz.Kpfw. VIII 'Maus' super heavy tank is currently in development, and will be available in War Thunder soon™!
Check it out on our devblog: http://bit.ly/WT-MAUS
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.02.06. 20:01:58 -
Még hat és meg is lett a modul. :D -
gstup #18305 Grat. :) -
Nyomtam ma négy csatát a németekkel, kilőttem 34 tankot, és nem nyertünk egyet sem, de lassan kihúzok egy újabb modult a Jagdtigeren. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.06. 18:24:16 -
gstup #18303 Ez így van.Sajna(vagyis nem :) )de én dolgozom és mellette sulizom is. Szóval nincs annyi időm. :)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.02.06. 18:22:56 -
Malibutomi #18302 Attól függ ki mennyit játszik, az árából kijön 1,5 hónap prémium, az alatt ki lehet tolni szinte az egész amcsi ágat. -
gstup #18301 Már hiányoztak.Eléggé nehéz prém gép nélkül rp-t gyűjteni a magasabb gépekhez. -
gstup #18300 Azta.Most azért eléggé durva az mm.Is-3-at olyan szépen rakja ellenünk...Nálunk még egy ferdi sincs.6.7 a legmagasabb.Azért ilyenkor szokott adni hozzánk is 7.0-t.Nem is értem,volt 2 pumás srác is.0 kill-el hullottak ki.Párduc g és tiger I-II-k ellen. :D Az hogy.Is-3-mal?!! -
Malibutomi #18299 -
Akkor kb. egyezünk. Én nagyon kedvelem. Remek az ágyúja, fürge, mind a tornya mind a tank remekül forog, és baromi gyors. Ha bekerülnek a US TDk akkor lesz egy nála gyorsabb, de addig tényleg ő a májer. Viszont, arra jó ez a tank, hogy ha befoglalnák a pontot, de nincs fedezék, átrobogsz rajta és máris nem megy a számláló. Csak a jobbik oldalon érdemes Mozdokon menni a középsőre, minden más esetben a széleken az útpadka takarásában remekül lehet a szárnyakon dőzsölőket zaklatni. Képes megállítani több mediumot, mert mindenki őt akarja kilőni. :) -
gstup #18297 Igen.Mókás tud lenni. :D -
Malibutomi #18296 Én trollkodni szeretek vele, pl karelia conquest, mikor egymást lövi a két csapat szépen lehet oldalba támadni. Volt hogy kiszedtem hátulról szépen sorban egy KT-t, Panthert, Ferdit, meg a Jagdpanthert, amig lövöldöztek a cap felé :) -
gstup #18295 Ez igaz,de az 5 másodperces reloaddal azért van esélyed.Főleg hogy a párduc úgy inog megállás után mint egy hintó és még becéloz....Te meg már ott lapulva vársz. :) Plusz,azért Te sem vagy mindig egyedül. -
Malibutomi #18294 Igen, csak sajnos 99%-ban nem szépen egyesével sorjáznak oda :) -
gstup #18293 Nekem ez nem nagy gond.Ami jöhet olyan korán az párduc vagy jagdpanther.Könnyű célpontok.Párduc tornyába egy lövés és szinte mindene fekete lesz.Jagdpanthernek meg szemből simán kilőheted a gunnert vagy transmissiont.És már van időd közelebb robogni és oldalba kapni. -
Malibutomi #18292 A foglalással annyi baj van vele, hogy SOKKAL a társaid előtt érsz oda, ezért ha elfoglalod, de az ellenfél előbb ér oda mint a társaid, akkor kb a pontokon kivül nem is volt értelme foglalni, mert az első aki odaér megöl, és máris övék a cap.
Az egyetlen ahol erre szoktam használni az az eastern europe, ahol egyből elfoglalom a középső capet. Ott van elég fedezék, hogy legyen pár % esélyem túlélni. -
gstup #18291 Nekem tetszik.Egyedül mozdokon és kurskon nehéz vele érvényesülni.Nincs szinte semmi fedezék.És könnyen pukkan egy lövéstől.De volt hogy kb 40 méterről a kt semmi dmg-et nem okozott.Néztem is hogy mi a fene.Viszont azzal a tankkal "kötelességed" menni a foglaló pontokhoz és elsőként húzni.Összességében eléggé fun vele menni.És ha tudod hol kell lőni az ellenfelet akkor komoly meglepetést okozhatsz. -
Malibutomi #18290 Meglepöen sokat kibir ha nem telibe kapják. Persze legtöbbször pukk. Átlö mindent a fasza löszerrel, de keveset sebez vele. -
A Walkerről vannak tapasztalataitok? Most nem páncélozás tekintetében, mert az papíron szar, élőben meg so so, de amúgy hogyan vélekedtek róla? -
Jah, sima Tigrist kellett volna írnom, de a lényeg ugyanaz. -
Stefan99 #18287 Cariusnak nem a Jagdtiger volt a kedvence, azzal igazából alig harcolt. A sikereit a "sima" tigrissel érte el, azzal harcoltak a keleti fronton. (ugye ő tankparancsnok volt). Amikor komolyan megsérült, visszatért lábadozni Németországba, ezután kapta a Jagdtigert, amivel a nyugati fronton harcolt. De ez már nem is volt igazi harc, addigra az ellenállás szétesett. Talán ha egy tankot lőttek ki vele, ha jól emlékszem. -
"a tankfejlesztési döntéseket nem mérnökök vagy tankos katonák hozták"
Dehogynem. Konkrétan a közlegény is élhetett bármilyen javaslattal, és akár külön jármű is lehetett belőle, lásd Wirbelwind. Wittmann meg aktívan részt vett a Királytigris fejlesztésében. A német tervezők abszolút nyitottak voltak a frontról érkező javaslatokra. Jellemző, hogy a nehéztankokat szerette legjobban a német legénység, Barkmann kizárólag Párduccal küzdött, Carius kedvence a Jagdtiger volt stb, tehát jól sikerült harcképes konstrukciók voltak. Hitler kétszer pofázott bele a fejlesztésekbe: A 88-ast ő rakatta bele a Tigrisbe, és ugye a Maus. A nagyobb méretekbe az eltérő szemlélet is belejátszott: a németeknek fontos volt, hogy a nap végén a legénység ne úgy szálljon ki a tankból mint a mosott sz*r, mert élhetetlenül szűk a belseje a járműnek, míg a ruszkik már a PZ IV-et is "szükségtelenül tágasnak" titulálták. Emellett a 88-as is foglalta a helyet. A mai modern MBT-k is elérték már amúgy a Tiger II súlyát. -
Ez röhej. M19el 3 cap és 5 kill. Felmentem egy párduccal társaságban Karélián még az enemy spawn pontjukra is, totál nem tudtak kijönni, erre jön egy saját Tempest, egész játék alatt nem csinált semmit, eddig 0 pont, és megsorozza azt a tankot akit lövünk, de közben engem is kicsinál. :) -
vajakos21 #18284 Eventen nincs captured és sose repült gép/ tank. -
flashpointer2 #18283 Bizonytalanságnál lőni kell, aztán ha pozitív pénzt ad be alul akkor tovább lősz, ennyi :D
Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2015.02.05. 15:06:53 -
Kurfürst #18282 A Maus értékelésével egyetértek, de azért lássuk be, hogy hasonlóan megalomán fejlesztések voltak minden iparilag elég fejlett országban, lásd brit Tortoise, az amerikai T28, illetve a szovjeteknek is voltak 100+ tonnás, szupernehéz hk. projektjeik, KV-5, a japán O-I stb. A végén mindegyik meg is maradt tervnek, játszottak vele kicsit, aztán hagyták a fenébe.
T-28 / T-95
-
Dagohun74 #18281 Hát az amcsi M6 se látott sok csatát vagy a T32 de vannak hiánypótlók. Az a gond hogy világháború vége miatt nem készült jó ideig német tank. Így nehéz valamit is berakni. -
bgabor #18280 Hát igen, de az egyedi meg tervrajz tankok fevonultatása a WoT asztala. A War Thunder azért többnyire olyan gépekkel operál, amik harcteret is láttak. -
kissssss #18279 hát igen ezt már én is tapasztaltam a saját bőrömön... akarom mondani a saját páncélzatomon.
a barát/ellenség felismerésre szerintem nyugodtan betehetnének egy olyan funkciót hogy egy gombnyomásra a rádió operátor mondjuk lead egy report in jelzést és a minimapon 3 vagy 4 másodpercre felvillannának a baráti egységek vagy esetleg oldalt szöveges formában jelentést kapnánk hogy gipsz jakab a loltraktorall ép D 6 szektorban van, így legalább a rádió operátornak is egy kicsit nagyobb jelentősége lenne és nem lenne az az érzése az embernek hogy csak repesz felfogónak jó. -
Dagohun74 #18278 Igazad van. De attól még egyedi. -
bgabor #18277 A Maus a tanktervezés történelmének egy látványos zsákutcája. Egy valódi harcérték nélküli monstrum, ami a csatamezőig se jutott volna el önerőből. Mindez egy olyan korszakból és országból, ahol a tankfejlesztési döntéseket nem mérnökök vagy tankos katonák hozták, hanem egy megalomániás laikus idióta, aki szerint a nagyobb az szükségképpen jobb is. Egy szégyen az a tank, ékes példája annak, hová vezet az amikor egy alkalmatlan, tanulatlan ember hozza meg a végső döntéseket. -
Dagohun74 #18276 Egyebek iránt a Maus egy unicum.
Lehet hogy ez is benne lesz ez se volt sose csatába T95/T28?
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/208740-bvv-answers-about-tanks-and-tanks-only-answers-in-russian/page-4#entry4024215
Szóval lesznek még érdekességek.
-
bgabor #18275 Ez a probléma jelenleg is fennáll a tier5-ös SB repülőgépes részen.
Ha már ezt a koncepciót találták ki a tier5-re, akkor ezt kéne végigvinni. -
Dagohun74 #18274 De jó akkor lenne még érdekes mikor SB-ben csak 300 méterről tudnád megmondani ez most orosz v amcsi mikor a némettel vagy. Mármint az új SB-n ahol nincs minimap jelzés. -
bgabor #18273 Tisztában vagyok vele. Valahogy jóval kevesebb létjogosultságát látom teir5-ben, mint a többszáz nyugatnémet M47nek, vagy keletnémet T-55ösnek. -
A Maus létezett, és egy még ma is létezik belőle. Két páncéltest, és ahhoz 1 torony elkészült, mielőtt az oroszok elfoglalták volna a gyárat. -
Dagohun74 #18271 Mondjuk az SB kellene valami limit. Egy 35 ezres videokártyám van és highon megy minden még a dzsungeles pálya is. Fűvel fával. Szóval így kibaszás azokkal akik élvezni akarják a játék szépségét és elbújni a gazba. De így nincs értelme az egésznek. -
bgabor #18270 Érdemes lenne a német tier5-öt az NSZK és az NDK által használt külföldi gyártmányú tankokkal feltölteni, ha már ezt a megoldást választották a repülőgépek esetében, és ha már a tier5 bevallottan a hidegháborús időszakról szól. Több értelme lenne, mint betenni a Maust, amiből elkészült másfél példány. Következetesebb lenne.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.05. 13:54:12 -
Droughert #18269 Szóvolt az E szériáról a hivatalos fórumról anno linkeltem is ide a postot, azzal akarták javítani a német tankok helyzetét t5-ben, de már jó ideje semmi info róla. -
bgabor #18268 Hát én bizony örülök hogy le lehet venni a grafikát, mert a retek Jungle map a millárd fájával így is durván öli a gépemet(pedig nem olyan rossz).
A Jungle map max detailben megjelenítéséhez kell egy olyan 50 ezer forintos videókártya minimum.