War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mi lesz majd a nagyobb gépek ára? Napi 500 lelőtt player gép? Vagy 5000? Oly mindegy.......
Most lehet írni hogy egyeseknek semmi sem jó!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha rosszul számoltam,javítsatok ki.Ha nem,akkor ez szert sem ér. 😄
In the event of the situation when the aircraft has already been unlocked on the account and the player has completed the Sky High Fliers achievement, the player will be rewarded in Golden Eagles equal to the cost of that plane
Szerk:
Baszki, egyszerre... <#idiota>#idiota>
" In the event of the situation when the aircraft has already been unlocked on the account and the player has completed the Sky High Fliers achievement, the player will be rewarded in Golden Eagles equal to the cost of that plane;"
<#idiota>#idiota>
Ha ilyen gondok vannak akkor minek tették open bétába? War Thunder repcsise is ilyen tré volt open béta elején?
A lőszer mennyiségétől meg jelenleg sajnos teljesen független az ammo rack esélye...
Én STUG IIIF vs SB2M-105: 2x eltalálom HE shellel tankként, kétszer kiirja, hogy hit (de semmi critical damage LOL?), aztán szép lassan megfordul, ledob tőlem kb 150M-re egy bombát, és ammo load exploded. WTF?
Visszatérve erre az ammo load exploded halálra (kb haláleseteim 90% ez), úgy vettem észre, hogy tökmind1, hogy 10 lőszerrel vagy maximális lőszerrel mész (stug IIIF-ről beszélünk, asszem 54 a max), ígyis úgyis ugyanúgy pukkansz. Vicces eset volt, hogy elfogyott a lőszerem, jött egy T34-es és kilőtt ammo load explodeddel. Na itt jöttem rá, hogy kb damage modell ebben a játékban nincs, csak random sérülések. (fordítva is igaz volt, t34 lánctalpát lőttem, mert nagyon jött, erre eldurrant ?!)
Nehéz kilőni, és jó lövege van, de én nem mentem vele, csak ezt tapasztaltam ellene. 😊
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy, ha ilyen papírvékonyak, akkor max. a célzás zavarására, vagy pszichológia fegyvernek jók. De ez csak akkor áll, ha elég nagy az átütés. (pl. pont a ZiS-30)
A WT-ben nagyon sok lövés átmegy a tankon, és ha még szerencséd is van (vagy KV-2-őt használsz), akkor nem csak egy tankot sebez egy lövés.
Amúgy a HEAT lőszereket tényleg kijavíthatnák... 10-szer ki kellett volna halnia a T-28-nak...
(Mondjuk az lesz a pokol kezdete a T5 németnek (ISU-152 HEAT lőszer).)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Viszont a zis30-t70 párossal piszok gyorsan megvan árkádban.A zis30-nak szinte minden egy lövés volt. 😊
De nem érdemes!
Én sem játszottam árkádban soha de emiatt az event miatt feladtam az elveimet.Ott nincs várakozási idő és t1-2-ben még elég jól lehet a németekkel is aprítani.4-5 óra játékkal meg lehet csinálni egyik-egyik nemzettel.Szóval ha a prém tank a cél akkor menj árkádban és ne idegeskedj! 😊
LIVE: Tank Biathlon 2014 World Championship kicks off in Russia
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy a prémium T34 eléggé nem éri meg, én főleg Kurskot kapom vele, ott messziről a Tiger átüthetetlen az 57-essel. És van belőlük sok. A dombjukról le se jönnek (Sb- ofc).
bár ha németek fejlesztenék és övék lenne a wt, akkor mi lenne?
Jagdpanther prémiumra meg vajon mik lehetnek a küldetések? lőj ki 150 tankot? ez a 90 is soknak tűnik, habár a németet 2. napja csinálom.