War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
25 kill kell? Nem 25 win?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Most komolyan 125 győzelem kell egy tetű 2-es szintű gépért? Gondolom JPantherhez 200 win és 2000 kill fog kelleni (Simulatorban) <#levele>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Da ha megcsinálod a 25kill-t, már akkor van esélyed nyerni az 5000 gépből. Ha több 25 killt csinálsz, több esélyed van, azért az nem rossz annak aki nem tud kockulni a gép előtt. 50k player van, elég jó esélyed van nyerni.
JethroHUN
Kíváncsi vagyok mégis mi fog kelleni a T3as járművek megszerzéséhez...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Gottfried
Az 5 géphez napi 30 óra játék kellene. 😄 😄 😄

Mi lesz majd a nagyobb gépek ára? Napi 500 lelőtt player gép? Vagy 5000? Oly mindegy.......

Most lehet írni hogy egyeseknek semmi sem jó!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Most olvastam végig,kell az 50%+ aktivítás.Így felejtős....

Gottfried
*szart sem....

Gottfried
Háááát.....így elsőre elég durvának tűnik még egy gép megszerzése is. A 125 win az kb. 250 csata.Van rá durván 6 nap.Az ugye napi 40.Ha az aktivítást nem veszi figyelembe,akkor nem olyan vészes mert be lehet lépkedni csatákba és megvárni az eredményt.Viszont ha kell hozzá mondjuk 50% aktivítás,akkor csatánként úgy 10 perccel számolva is napi 400 perc. Az ugye több mint napi hat óra,hat napon keresztül,egyetlen gépért ami úgy 1500 forintért megvehető.
Ha rosszul számoltam,javítsatok ki.Ha nem,akkor ez szert sem ér. 😄

Hehe:

In the event of the situation when the aircraft has already been unlocked on the account and the player has completed the Sky High Fliers achievement, the player will be rewarded in Golden Eagles equal to the cost of that plane

Szerk:
Baszki, egyszerre... <#idiota>

Lap alján.....

" In the event of the situation when the aircraft has already been unlocked on the account and the player has completed the Sky High Fliers achievement, the player will be rewarded in Golden Eagles equal to the cost of that plane;"

<#idiota>

Sherman0070
Ez a Give-away mit fog tartalmazni? Valami jó gépet?

Sherman0070
"kilóg a páncélzatból a hitbox"
Ha ilyen gondok vannak akkor minek tették open bétába? War Thunder repcsise is ilyen tré volt open béta elején?

Jó végülis még mindig open beta-ról beszéltünk, szóval szavunk nem lehet. Viszont remélhetőleg ezeket javítják a rendes megjelenés előtt.
DM van, de sok helyen egymásra érnek a modulok, egyes helyeken kilóg a páncélzatból a hitbox... (szóval nem kicsit bogaras szegény, és erre nem egy példa van)
A lőszer mennyiségétől meg jelenleg sajnos teljesen független az ammo rack esélye...
LOL előbbi story:

Én STUG IIIF vs SB2M-105: 2x eltalálom HE shellel tankként, kétszer kiirja, hogy hit (de semmi critical damage LOL?), aztán szép lassan megfordul, ledob tőlem kb 150M-re egy bombát, és ammo load exploded. WTF?

Visszatérve erre az ammo load exploded halálra (kb haláleseteim 90% ez), úgy vettem észre, hogy tökmind1, hogy 10 lőszerrel vagy maximális lőszerrel mész (stug IIIF-ről beszélünk, asszem 54 a max), ígyis úgyis ugyanúgy pukkansz. Vicces eset volt, hogy elfogyott a lőszerem, jött egy T34-es és kilőtt ammo load explodeddel. Na itt jöttem rá, hogy kb damage modell ebben a játékban nincs, csak random sérülések. (fordítva is igaz volt, t34 lánctalpát lőttem, mert nagyon jött, erre eldurrant ?!)
Imádtam azt a TD-t a CBT alatt. Akkor nem sok ember volt, aki ki tudta lőni, és RB-ben sokszor volt 5-7 kill-em vele.
Én inkább a másik német TD-t, a Panzer IV/70(V)-t favorizálom, nekem jobban bejött mint a Hetzer, több lövést bír, jobbnak tűnt a gun is, bár ennek magasabb a BR-je (4.7-Hetzer 4.0)
Szerintem jó, mert nagyon szépen pattintja a lövéseket a 60-as döntött páncélzat.
Nehéz kilőni, és jó lövege van, de én nem mentem vele, csak ezt tapasztaltam ellene. 😊
Sajna nem. <#whatever>
nekem most valamit tölt le a wt launcher esetleg a repcsis feladatokat tölti volnának?
Jagdpanzer 3t Hetzer mennyire jó t3-on?

angelus1991ster.blogspot.hu

T5-ben németnek már a T-54 is elég meg a Panther 2 fekete csövével 😄
Ismerős a hiba...
Amúgy, ha ilyen papírvékonyak, akkor max. a célzás zavarására, vagy pszichológia fegyvernek jók. De ez csak akkor áll, ha elég nagy az átütés. (pl. pont a ZiS-30)
A WT-ben nagyon sok lövés átmegy a tankon, és ha még szerencséd is van (vagy KV-2-őt használsz), akkor nem csak egy tankot sebez egy lövés.
Amúgy a HEAT lőszereket tényleg kijavíthatnák... 10-szer ki kellett volna halnia a T-28-nak...
(Mondjuk az lesz a pokol kezdete a T5 németnek (ISU-152 HEAT lőszer).)
Meglepett, hogy át lehetett lőni a roncson, nem sűrűn próbáltam eddig, töltőm meg halott volt lassú volt a reload, nem mertem szemből próbálkozni. Meg amúgy sem bízom a sérülés kiírásban, tegnap volt egy gunner-töltő fekete kiírás, azonnal mentem, és instant kilőtt az ellenfél az elvileg halott gunner-rel. Nálam ilyenkor x másodpercig nincs lövés 😊
Látom megy is vele, de lazán előbb is kinyírhattál volna, ha észreveszed, hogy ellőtted a 'Cannon Breach'-t. 😊 - Rogerius (StuG III A)
Kipróbáltam RB-ben ezt a Zis30-at, első köröm volt vele, meg is lepődtem, mert furcsa volt a célzás, ez úgy billeg mint egy gumicsónak a Balatonon egy erősebb szélben 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én a 41-es T34-el csináltam meg asszonypajtinak, az MD8-assal annak is 1-2 lövés minden.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Trucker39
Én is leköltöztem AB csatákra míg meglettek a Premium tankok. Mondjuk így azért kicsit haladósabb volt a dolog.

Gottfried
Pont fordítva írtam. 😄 Szóval az oroszhoz kell türelem.
Viszont a zis30-t70 párossal piszok gyorsan megvan árkádban.A zis30-nak szinte minden egy lövés volt. 😊

Németet meglehet simán RB-ben, mindeni az orosz tankra hajt, így sokkal többen (és többet) várnak az orosz oldalon.
Gottfried
Hát ha valaki az eventet simben vagy RB-ben akarja megcsinálni a németekkel,annak kell némi türelem. 😄
De nem érdemes!
Én sem játszottam árkádban soha de emiatt az event miatt feladtam az elveimet.Ott nincs várakozási idő és t1-2-ben még elég jól lehet a németekkel is aprítani.4-5 óra játékkal meg lehet csinálni egyik-egyik nemzettel.Szóval ha a prém tank a cél akkor menj árkádban és ne idegeskedj! 😊

Aki ezt a ticket szarságot kitalálta azt főbe kell lőni! ennyi erővel roncsderbi is lehetne.

JethroHUN
15 perce várok... fantasztikus az mm rendszer, EU, RU mind2ő bepipálva... ezt a szart

Pont ez benne a nehezítés, úgy kell megszerezned a prém repülőt, hogy nem tudod mit kell csinálni. Nehogy olyan könnyű legyen. <#idiota>
Gottfried
Csak én nem találom a ma induló event feltételeit?

Némettel az utóbbi 4 napban talán 2x voltam Kurskon, orosszal picivel többször dobott be, de inkább a Jungle+Karelia+Kárpátok trio megy szinte végig. Jungle-t van hogy zsinórban 4x kapom egymás után, bár már annyira nem zavar, mert játszhatóbb lett átalakítás óta, jobb mint az eredeti volt.
Én kurskon mindig az AI tankokat molesztálom vele, az jól fizet. A Tigerekre meg mehet az OP APCR.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Árkádban 5kill/körrel 20 perces meccsel számolva 6 óra alatt megvan. Nekem mondjuk összesen kb 4 volt, mert nem 20 perc egy meccs. És volt rá egy hét, de még ebben a 3 napban is hozható 😊

Amúgy a prémium T34 eléggé nem éri meg, én főleg Kurskot kapom vele, ott messziről a Tiger átüthetetlen az 57-essel. És van belőlük sok. A dombjukról le se jönnek (Sb- ofc).

gondolom 12:30kor mivel a másik eventre is azt irja hogy majd 12:30kor ér véget
Sherman0070
Mikor kezdődik az event amiben 2-es prém gépeket lehet szerezni?

Sherman0070
Szerintem 180-at kell majd kilőni de sima ügy arcadeban 😄 Ott simán lehet 6-10 killt hozni egy meccsben.

én speciel németeknél a tier2-es légvédelmivel kb 4 kill/meneteket csinálok illetve ha az a bajod hogy alig vannak hát akkor válasszad ki hogy ne csak az EU szervert nézze hanem az összeset oszt kész, engem kb 5 másodperc várakozás után bedob.
Prém Jagdpantherre az lesz a misszió, hogy német T1 könnyű tankkal lőj ki 200 orosz IS-1-et. <#idiota>

Jagdpanther-est várom. Szerencsére ilyen van, hogy test drive a prémium harckocsikkal.

JethroHUN
Az a T2 szemét biztos, hogy nem éri meg.

64/90-nél vagyok, de már agyfasz kerülget, megéri egyáltalán ez a Pz3?

bár ha németek fejlesztenék és övék lenne a wt, akkor mi lenne?

Jagdpanther prémiumra meg vajon mik lehetnek a küldetések? lőj ki 150 tankot? ez a 90 is soknak tűnik, habár a németet 2. napja csinálom.

JethroHUN
Nekem most lett elegem ebből az eventből... játszhatatlan ilyenkor a játék. 4-e van és 10/90 tartok mert 10 perceket kell várni egy 4v4 meccsért... senki nem játszik német oldalon... :S

Kösz. Nem tudom melyikről beszélsz amúgy, vagyunk egy páran. Más a vérmérséklet is. Alberto meg én szoktunk ott nyomulni, néha bejönnek mások is válaszolni, de alapvetően próbáljuk megoldani a kérdéseket.