War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én értem a felháborodást, de biztos vagyok benne, hogy még finomítanak majd ezen.
Mellesleg játssz szakaszban és meg van oldva a probléma <#bee1>

Sherman0070
Hát az értelmetlen halál nekem ilyen volt.: Kilövök egy T44-et ( 5vs5 persze hogy tier4 panther D-vel) Várok 2 percet és hátulról kapok egy lövést mert ez a sok meleg megkerülte az egész mapot. Gondolom magamban van 350 pontom elég lesz a pz4-re erre 400 pont. Kicsit unfair volt hogy esélyem sincs tier 4-ben és még a társaim se jöttek velem.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

CBT-ben egy darabig működött ez a mód és nekem nagyon tetszett.
Nyilván, ha teljesen haszontalanul elhullasz, akkor nem fogsz tudni még egyszer spawnolni, ez benne a lényeg.
CBT alatt ráadásul úgy volt, hogy a csata előrehaladtával egyre több pontba került a következő spawn.

Mindjárt kipróbálom, de ha úgy van ahogy mondod akkor még jobb :)
Szerintem nem, nekem legalábbis inaktív volt az összes repülőm.

Nem úgy van, hogy mindegy mivel spawnolsz, az első spawn 400 pont? A következő spawn meg a mellékelt táblázat alapján számolandó.
A csatákban ahol voltam 400 volt a kezdő spawn pont(nem tudom mindig így van e), ami nem elég arra hogy bomberrel kezdjen valaki( ára 800 pont.) :)

Nem rossz, ezzel talán vissza lehet fogni a bomber spawn-t is, mert ha nem sikerül a bombázás, akkor nem lesz pontja tankkal bejönni. El kell ismerni, hogy egészen nagyszerű ötlet, főleg ha működni is fog, valamint ezzel nem csak a bombereket, de a T4-es német balanszot is helyre teszik. Ahogy néztem a respawnhoz egyre több pont szükséges, így ha valaki jól teljesít van még lehetősége tovább javítani. Előbb próbáltam, 2 ai+3 human kill 2 respawnra volt elegendő SU-122P-vel.
Nekem tetszene ez az új event nagyon, csak állandóan ilyen 5 vs 5 csatába dob be... :/

Hogy egy klasszikust idézzek: "Ha ennyire bajuk van ezzel a játékkal tegyék át a seggüket a WG elé..."
Sherman0070
Mégse... Ez egy rakás szar. 1x megönek és minden rohadt jármű dupla annyi pontba kerül. Elején nézem hogyha meghalok simán lesz 220 pontom egy pz 4-re erre 450 pontra felmegy. Bekaphatja ez a banda. WoT-nak jobb ötletei vannak ennél.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Na, nekem nem számolja a győzelmeket az achivements fül alatt.. Orosz Mig3-15-el repültem Korea map-on (RB), végig harcoltam, enyém volt a final blow, győztünk, de az achi nullán áll. Előtte mentem egy tankos kört, ahol bevittem egy repülőt ott is nyertünk, azt sem számolta bele. Az activity mindkét esetben bőven 50% felett volt.
Sherman0070

hogyha légvédelmivel repcsire lövök akkor a fragmentation incendiary tracer shell-t kéne használnom?
Az lesz, azért köszi :)
Jó kérdés, én nem próbáltam.
De egyszerű, mert az achievement fülön nyomon követhető. Próbálj rá :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Glo, volt itt valakinek reggel egy ötlete, nem tudod az működik, hogy ha tankos csatát indítasz, és beviszel oda olyan gépet ami az eventben szerepel, akkor az ott elért győzelmet is hozzá számolja az eventhez, vagy csak AF only győzelem számít?
Sherman0070
4-5 óra alatt arcadeban 90 megvolt szóval az az 540 jó lenne érte.

Végülis... Csakhogy nekem a 90 kill is 4 nap alatt lett meg, így max. akkor lenne teljesíthető, ha 1 hónapig tartana. :D (Na jó, legyen 2 nap, mert meglett mind2 prém tank, így csak 2 héttel kell számolni.:p)

Egy 6000 GE-s gépért valszeg meg kell majd küzdeni. Bár a 90 kill az 1000 GE-sért hozható volt :) Felszorozzuk hattal, 540 kill. Nos? :))

Sherman0070
Chatben már hülyéskedtek hogy a Jpantherhez 400 IS-4et kell kilőni Pz 38t-vel :D

Amúgy az átlag 40ezres játékos állományból sztem elég jó esély van az 5000 prém gépre. Egyik fele el se kezdi, a másik véglet kinyomja a 125 győzelmet. Elég jók az esélyek.

A cél az volt, hogy ne az összes gépet tudd megszerezni, ha valamelyik kell, akkor arra ráhasalsz és ha sok szabadidőd van, kockulhatsz egész nap, akkor kiseggeled a 125 win-t. Ha nincs ennyi szabadidőd, akkor megpróbálkozol a 25win-es tombolával egy, vagy esetleg több nemzettel.
Azért csinálták így, hogy a hűdenagy értékű gépeket nehezebb legyen megszerezni...<#idiota>

Viccet félretéve, bele sem merek gondolni, hogy a Jagdpanther/SU-122 prémekhez milyen teljesíthetetlen marhaságot fognak majd kitalálni...

Az event csak akkor működik, ha kizárólag AF-battlet indítok, vagy a győzelmet akkor is hozzászámolja ha tank csatában repülök a géppel és nyerünk? Mert alap esetben, ha bevitted a repülőt is a csatába, megkapod azzal is a győzelmet, kérdés az, hogy ezt az eventhez hozzá számolja-e? Ha igen, akkor egyszerűbb a helyzet német és orosz gépekkel, 25 win azért így könnyebben megszerezhető lenne :D
Délután kipróbálom, ha addig más nem teszi meg.
Gottfried
A balfasz csapattal nem tudsz mit kezdeni,bármit viszel is be.Pont a győzelem az amit nem nagyon lehet egyedül befolyásolni,főleg nem árkádban.Lenne pár 100 kill,az is jobb lenne mert azért tudsz tenni valamit ha ügyes vagy.De a győzelemért nem sokat ha hülye a csapat vagy csak nincs szerencsétek.
Most megyek aludni mert zsinórban hatodszor kaptam ki az egyébként kiváló t34/57-el,úgy hogy még leduplázni sem tudtam ma.Az utolsó csata betette a kaput.Kárpátok,szokás szerint gyorsan kibombázom a két bázist.Elfogy az ellen csíkjának úgy a 70-80%-a.Lelőttem még egy vadászt is a lövésszel.Aztán bejövök a T34-el,kilövök 3 ellent és még így is kikapunk mert a csapat 90%-a 0 !!!! bkillel döglik meg.
Na ilyenkor kell abbahagyni....
Szóval a győzelem az amiért nem tehetsz sokat és nagyjából a 125-höz kell a 250 csata.Ki van ez találva.....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

JethroHUN
Maximum orosszal és amerikaival lehetne megcsinálni, ha beviszed az összes bombázót.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mondjuk ez a 90 killes küldetés lepkefing volt.
Árkádban Pz. IV F2-vel 10-15 kör alatt hozható a 90 kill és még várni sem kell, hogy bedobjon.

Sherman0070
Hülye oroszok. A saját játékosállományukat ritkítják. A végén kevesebben leszünk mint 1 éve.

Lehetett volna úgy csinálni, hogy nem 25, hanem 30 kelljen, és a vereség 1-nek, a győzelem 2-nek számít. Még akkor is átlag ~20 meccs kellene egy feladatra. 7-8 perc/meccsel számolva az ~2,5 óra játék. Ha jól számolom, akkor 1 repülőhöz kellene kb 13 óra játék egy átlagos játékosnak. Hét közbeni eventre nem lenne elég ez nekük?

Régen volt az az idő, amikor a Guild Wars óránként szólt, hogy elég volt már a játékból, tessék felkelni a géptől. <#nevetes1>

Gottfried
No,egy óra játék után árkádban már van is egy!!! győzelmem. Így még egy nyomorult sorsjegy is 25 óra játék lesz. :D Basszák meg az elcseszett eventjüket.Az ilyenek csak arra jók hogy felidegesítsék az embert.Ennyire balfaszok nem lehetnek.....

Gottfried
Megpróbálom a németekkel,a 25 azért összejön.Kellene az a gép a he111 leváltására az RB csatákba a tankok mellé.

Most mentem egy szovjet T2 AB.... ~8 perc, drámai küzdelem után vereség. :)

Hát... csapatonként két-két klán szakasz.... szóval részemről felejtős ez az event.

Ha ezt nézzük, és más is így áll hozzá, akkor meg kell próbálni a 25win-es tombolát, lehet egész jó esély lesz a győzelemre
Sherman0070
Az lenne a jó ha lecseszné ezért mindenki őket mert túl nehéz és a JPantheres event rohadt könnyű lenne <#eplus2>

Gottfried
Megtaláltam,ahol számolja ott missions won van. :( Pedig egy pillanatra már azt hittem......

Gottfried
Mindig szerettem angolt magyarul ragozni. :D

Gottfried
A won az megnyert csata de én itt csak "achieve 125 victory with..."-kat látok,won-t sehol.

Úgy értem, ma még a tankos event orosz részét megcsinálom, hogy meg legyen az achi.
"Mission won"

Az egyértelműen nyertes csatát jelent.

Gottfried
Valami szöget ütött a fejembe,ahogy olvasgatom a kiírást.Nem lehet hogy a Victory légi győzelmet jelent,nem megnyert csatát?
Úgy már barátibb és reálisabb lenne.

Gottfried
Holnap repülsz? Ma tankkal mentél? Azzal is lehet?Szerintem nem igazán.....

Gottfried
Egy-egy hunting frenzy talán összejön néhányunknak.Kíváncsi leszek,kap e valaki gépet.

Némettel megvan, most az oroszt tolom rb-ben, de az is mindjárt megvan :), Aztán holnap lehet repülök, bár ezer éve nem repültem, 25 win össze jöhet simán, akár több nemzettel is. Arcade-ben mennyi ideig tart egy átlag meccs?
Munka mellett nekem is esélytelen.
Lehet mégis megcsinálom a német tankost a 100k lionért! <#banplz>

Jah, úgy döntöttek a szappanopera folytatódik... kitudja mi lesz a holnapi epizódban! Lehet addigra megint fordul a kocka. <#nevetes1>

Sherman0070
Összesen van egy év alatt 740 winem.... most 6 nap alatt ennek az egy hetedét csináljam meg?

25 win, sorry
Mondjuk a tankos feladathoz képest elég aránytalanra sikeredett.

Úgy tűnik ez gond a Gaijinnál, hogy nem tudják eltalálni az arányokat. Kellene nekük egy matematikust alkalmazni, aki kiszámolgatná a dolgokat.

JethroHUN
Győzelem kell, nem kill.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!