37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malibutomi #18467 Istenem te borzasztó sötét vagy. Sokkal több pénzt tol ide az EU mint amit mi befizetünk, és nem játszóterekre hanem ppl az autópályákra, meg hidakra.
De te lépj ki az EU-ból, fizess inkább vámot mindenre. Az meg már ne haragudj mekkora baromság, hogy az EU akarja kitolnia harárait, belerondit a nagyhatalom befolyási övezetébe. Könyörgöm...Ukrajna egy külön állam, azt csinálnak amit akarnak, ha EU tagok akarnak lenni azok lesznek semmi köze hozzá az oroszoknak.
Az EU támogatott puccs amit emlegettél meg kb a chemtrail-el egyenértékű okosság. -
Érdekes nekem több ismerősöm mérnökként dolgozik kint.. nem szarért húgyért itthon. Orvosok is azért menekülnek mert olyan gecik kint..
Végtelen sötétségedre az sem mentség hogy a mtv/tv2-röl szerzed az infóidat.... -
DantesHUN #18465 Persze, amúgy sokkal többet adnak mint amennyit befizetünk és abszolút nem igaz a állításod, de mindegy gondolom úgyse hiszel nekem, se a tényeknek. -
DantesHUN #18464 Sírok rajtad,a butaságod és a tényektől való elképesztő távolságod miatt. De nem érdemes vitatkozni. Tudod mit? Te költözz Oroszországba, én németbe. És meglátjuk, kinek lesz szarabb. -
jocking #18463 Vállalhatsz munkát bárhol... Kivéve ha nem vesznek fel, mert csak egy szaros bevándorló vagy. Vállalhatsz munkát a "mekiben", de mérnökként nem nagyon (nem jellemző).
Adnak pénzt, jaja... Szerinted miből? Az eu-ban van tagsági meg csomó egyéb díj. Kb. 3x annyit fizetünk be, mint amennyit visszakapunk belőle. Meg eleve mire adják a pénzt? Térköves a járda, meg gumi vasbeton van a játszótéren, jaj de jó...
Az eu bővítéssel leginkább a "régi" nyugati tagok jártak jól. Így lett egy csomó piacuk, ahova eladhatják az olcsó szaraikat. Az ukránok is annyit nyernének az eu csatlakozással, hogy gombamód elszaporodnának náluk a lidl-k, az aldik, meg a térköves játszóterek. -
Luciferkee #18462 Az szép, milyen tankokkal? :D -
FoldiPaliBacsi #18461
-
gstup #18460
-
FoldiPaliBacsi #18459 Legyen inkább újra III. Birodalom -
DantesHUN #18458 Igaz. Szar dolog EU tagnak lenni. Utazhatok mindenfele, vállalhatok munkát bárhol, tanulhatok...és közben milliárdokat adnak...szemetek. Én inkább újra KGST tag lennék -
FoldiPaliBacsi #18457 Lucky noob -
gstup #18456 Ilyenkor kérdezem meg magamtól,hogy miért nem kötik egy minimális iq-hoz ezt a játékot?Hihetetlen milyen buta emberek játszanak.Beül a tigrisbe és azt hiszi ő Wittman. -
Lokker #18455 Én is úgy látom hogy az EU próbálja kitolni a területeit és az oroszok erre reagáltak. Várható volt nem fogják hagyni hogy az EU megszerezze. -
jocking #18454 Tökmindegy, ki kivel ellenszenves. Lényegében érthetőek az orosz lépések. A nagyhatalmaknak vannak befolyási övezeteik, az oroszoknál ez kb. a régi szovjet határokat jelenti. Ebbe rondított bele most az eu.
Volt már ilyen máskor is a történelemben, vegyük pl. a kubai rakétaválságot. Ott is az amcsik telepítették az atomot a törökökhöz, a ruszkik küszöbére. Persze amikor a szovjetek megcsinálták velük válaszul ugyanezt (rakétákat telepítettek kubába), akkor egyből ment a sírás-rívás.
Így megy ez. Nagyhatalmak közé kell ütközőzóna, meg ahhoz tartozó befolyás. Szerinted miért van még mindig Észak-Korea? Azért, mert ha Dél-Korea vezetése alatt egyesülne az ország, akkor a kínaiak meg az oroszok kapásból kapnának egy NATO tag országot a küszöbükre, és ezt értelemszerűen nem szeretnék. Ha kínában összejött volna a forradalom a 90-es évek elején, és most nem kommunizmus lenne náluk, akkor már kb. 20 éve nem lenne Észak-Korea. A nagyhatalmi érdek és a befolyási övezetekre osztás tartja életben az amúgy életképtelen államot. -
Lokker #18453 Teljes erőbedobással támogatod az EU-t? Ez a nagy orosz ellenszenv pedig a WoT-ból fakad? -
DantesHUN #18452 Engem egy dolog érdekelne. Ezt komolyan mondtad? Vagy vicceltél? Ha vicc, akkor hát nem volt olyan jó poén. Ha komolyan gondoltad: 

-
bgabor #18451 Az ukránokat nem ismerem, de az orosz az egészen biztosan az, egyetértek.
Ukrajnával kapcsoaltban csak baromi rossz előjelnek tartom hogy az oroszok számára huszonöt év elteltével ismét szabad az erőszakos területrablás más országoktól. Ez már a múltkori alkalommal is marha rossz volt kelet és közép európának. Helyre kéne tenni őket.
Bár úgy nézem, szépen helyre teszik ők magukat a katonai agressziójuk előidézte erős gazdasági visszaeséssel. -
FoldiPaliBacsi #18450 Ukrán orosz egyre megy alsóbbrendű népség mind kettő -
flashpointer2 #18449 Szerintem ott él, a keleti részen.
"A krímiek szavaztak róla" itt jöttem rá hogy nem komolyan gondolod csak viccelsz és ironizálsz, mert komolynak elég durva lenne :D -
Malibutomi #18448 Te amúgy ott élsz? -
jocking #18447 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1: Az ukránok maguknak keresték a bajt. A remek EU-s szemétládák bővíteni akarták a területet, ahová a bóvli szaraikat vám nélkül elsózhatják. Ehhez szépen megrendeztek egy puccsot a belsős embereikkel, amit aztán az ukránok tovább lendítettek.
2: A krímiek szavaztak róla, hogy ők nem akarnak az eu pöcegödre lenni. Az más kérdés, hogy ezt ki tekinti legitim szavazásnak és ki nem.
3: Az eu-s bábkormány hatására kitört ukrajnában a nacionalizmus, és innentől kezdve minden nem ukrán kussol, csak ukránul szabad megszólalni, plusz a nemzetiségek jogait lehúzták a budin. Ez természetesen nem csak az oroszokra vonatkozik, hanem a magyarokat is ugyanúgy szopatják vele, csak az oroszokkal ellentétben V. Iktor császárunk szarik a határon túli magyarságra (kivéve ha a voksaikról van szó). Bár az is érdekes, hogy a jelenlegi ukrán nemzetiségi politika hogy fér össze az eu-s értékrendekkel, amikor ők - szóban - mindig a fene nagy egyenlőséget hangoztatják.
Egy nemzetiségnek igenis joga van megválasztani, hogy hova szeretne tartozni. Ez mindenkire vonatkozik, kivéve ránk, meg az oroszokra.
4: Ha az oroszok tényleg besegítenének kelet ukrajnában, és tényleg nem csak segéllyel, hanem emberekkel és nehézfegyverzettel is, akkor a "front" most nem Donyecknél, hanem Kijevnél állna.
5: Ettől függetlenül a gaijin továbbra is leszophatja a lovat.
-
és oroszok azok is mi? :D -
Dagohun74 #18445 jött egy 500 Mb-os patch a dev serverre. Ez a patch semmi érdemlegeset nem csinál mármint a 1.47. Jött pár új tank átírják a pályákat, kaptunk távcsövet a de az új SB-t nem csapták bele. Hasonlít egy cégre ami szintén tankos játékkal foglalkozik.
-
bgabor #18444 Szerintem a tüzérségi támogatáskérés jelenleg tökéletesen van megvalósítva. Teljesen reálisan működik, úgy ahogy a valóságban is. A WoT meg megmarad örök példának arra, hogy milyen az, amikor egy játékot tönkrevág a rosszul megvalósított tüzérség. -
Dagohun74 #18443 Mondjuk az "arty" nem lenne rossz. Persze nem a WoT féle műholdas nézetre gondolok. Hanem ami most is van csak épp messzebb, pontosan nem lehet vele lőni és csak egyet szóval nem lenne olyan OP. Mondjuk a hummel-el a kezdő körbe kellene állni mert a 18 lőszer igen karcsú.
-
bgabor #18442 Ne igyál annyit! -
bgabor #18441 Ez egy orosz pöcs (mint a nevéből is látod), akinek nem elég, hogy a retek hazája katonailag megszáll egy másik szuverén államot (ami természetesen nála jóval gyengébb, oroszok csak ilyenbe mennek bele) még ő is rúg egyet a nyomorult ukránokon.
Állítólag ingame rendszeresen megesett hogy az orosz játékosok azonnal TK-zták a kör elején az ukrán zászlós baráti harckocsikat. Úgyhogy ezért van a mizéria. A "megoldás" meg jellegzetes Gaijinos, hogy úgy "oldjuk meg" a zászlóvisszaélés problémáját, hogy megvásárolhatóvá tesszük a zászlókat, így kevesebben fognak visszaélni vele. -
Hát itt meg mi történt amióta nem voltam? Jön a Maus???? Na akkor 1év múlva itt lesz a sok arty, T95, meg minden szarság. De ha már ez van jöhet az E széria is meg akkor már oroszokhoz T-90. -
Malibutomi #18439 Na ez a tipikus idióta f*sz, akinek soha eszébe sem jutott ukrajna, de most elkezdték nyomni az okosok, akkor utálja. -
Dagohun74 #18438 ukrán, orosz miegymás miatt van. Mondjuk lehet zavart pár embert. Téged nem, engem se. Viszont jó ürügy, pénz beszedésre. -
jocking #18437 Öööö... És? Ezeket ki nem szarja le? Egyébként a tankoknál még annyira nem gáz, arra nem feltétlenül kell zászló. De nekem az összes repülő függőleges vezérsíkjára rá van húzva. Így ha új gépet oldok fel, arra már nem fogom tudni rátenni.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.02.11. 11:57:26 -
Dagohun74 #18436 Állítólag ilyenek miatt van.:
Mondjuk nem nagyon érdekel engem se úgyis a felségjeleket használtam eddig is. -
vajakos21 #18435 Nekem sem hiányoznak a zászlók.Sok olyan is van ami államként még nem is létezett a vh. alatt.Persze simen sokat segített a sok okos full amcsi zászlós tank.:-)
Csak a valós jeleket támogatom. -
flashpointer2 #18434 Biztos rátették a jelenlegi zászlójukra a vaskeresztet. Kár hogy nincsenek betűk egyből kitenném hogy F U +allies victory marks -
e57 #18433 Lehet nem is ártana összefoglalni, hogy milyen matricák elérhetőek a WT-ben, amelyeket magyar gépeken használtak. Engem érdekel, és nem vagyok jártas a témában. -
e57 #18432 Hivatalosan az a probléma, hogy tiszteletlenül bántak a zászlókkal. Lehet naív kérdés, de hogyan tették ezt? Nekem nem tűnt fel ilyen.
Az tudom, hogy sokan extrém méretűre nagyítva használják álcafestés gyanánt, de ez érthető, mivel elég korlátozott lehetőségei vannak az álcafestésnek. Egyszer én is csináltam hosszanti középcsíkos "sport kocsi festést" valamelyik zászlóból. Ennek a megakadályozására elég lenne korlátozni a nagyíthatóságot.
Egyébként elég egyszer 500 aranysast fizetni és akkor bármennyiszer kirakhatom a magyar zászlót?
-
gstup #18431 Nekem bőven elég a magyar harckocsizós jel és a puma a repcsire.Plusz a magyar kereszt.Kifejezetten élveztem amikor egy agyoncicomázott orosz zászlóst lőttem ki.Emiatt viszont hiányozni fog. -
kissssss #18430 kurvajó fizessek a saját zászlómért...... hülyék ezek ennyi erővel az összes festést ge-re válthatnák. -
jocking #18429 Debil komcsi állatok. -
Good game....