War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
A német fa így is baromi kevés tankot tartalmaz, vegyes csatákért nicns értelme velük játszani.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Jó ez a videó és teljesítették ami szerepel benne, és nem kihagytak oly sok mindent mint más buzi játékfejlesztő.
De i az oka, hogy nem szivatta meg a laggamingosokat a Gaijin.( ez a szó nem kívűlállót jelent japánul?)
egy hét alatt 1 meccset játszottam....
- nem kell belépni a sz@rukba, vagy csak a GF-et kell hanyagolni
- tilos irl pénzért aranysast venni.
Ezt kell terjeszteni és betartani. Ha majd 10k alá csökken a játékosszám, csak az eszükhöz kapnak végre.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Illetve már meg is nyitották.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.08.08. 17:17:10
1, Balance(BR és respawn) Ez csak beállítás kérdése,semmiféle erőforrást nem igényel
2,Bombázók az elején.(ezt a tegnap előtti event megoldja)
3,Túl kevés map. Na ez az egyik ami miatt maradhatott volna zárt és egy-két hónap késéssel úgy 10 pályával jöhetett volna ki.
4,Csapat játékmódok hiánya (ha az előzőek nem lennének,erre szerintem sokan várnának még egy kicsit,ezt ráértek volna opanbe majd megoldani)
5,Demage modellek. Talán ez az ami a legtöbb munkát igényli de folyamatosan ezt is lehetne javítani.
Úgy gondolom hogyha ezt az öt problémát megoldanák,a játék az lenne amire mindenki várt. Ez pedig nem lenne lehetetlen,ezért írtam az elején hogy nem volt ez még elbaszva,szép lassan,fokozatosan csesztték el és ahogy már én is és mások is írták,egyszerűen érthetetlen ennek az oka.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://www.youtube.com/watch?v=f0vrxFr02wc
Tényleg nem tudja valaki hogy lehet egyszerre kiszórni a bombákat mint a videóba?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Vagy itt van ez. A köv. 1.43 patchbe beleraknak pár user skint amit majd lehet használni mindenkinek. Ez jó ötlet. Csak a gond az hogy ez nem hozza vissza embereket.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem zavarja a t34-et hogy kétszer kap az oldalába a 88-astól, nem ő 39xp,45 kredit...
Mindenesetre azzal egyet kell értsek hogy ez a fajta "élvezetes" játékmenet és ezek a sorozatos vérostoba változtatások (mind a repülős, mind a tankos területen) csak egyre lejjebb vezetnek. Nem tudom mi lesz így ezzel a játékkal.
Sajnálom mert ez a játék egy évvel ezelőtt még egy ütős, élvezetes repülős játék volt atomjó optimalizáltásággal, grafikával. Minden jel arra mutatott hogy ez csak jobb lehet, és hogy a tankos rész is nagyon ütős lesz. Sőt, az alapok még a tankosnál is stimmeltek. Realisztikus irányítás, gyönyörű grafika, lőszerek, valódi távolságbecsléses célzás, a WoT féle meseoszág artyk hiánya. Minden arra mutatott hogy a WoT-on egészen biztosan túltesz majd, lévén hogy a WoTnak annyi köze van a valódi tankos hadviseléshez mint az arcade Need For Speednek az igazi autóversenyekhez, ráadásul optimalizálatlan, irreális, random szar az egész. Tehát a léc nem volt valami magasra téve, sőt. Várható volt hogy a remek repülős rész után a Gaijin majd könnyen megugorja.
Ezek után meg látjuk ezt hogy kiadták a tankos részt totál alfa állapotban, majd a hónapokon keresztül tartó nevetséges bénázást a tankos és a repülős résznél egyaránt. Ráadásul számtalan területen, BR, DM, FM a repülőknél, olyan dolgok jönnek hétről hétre hogy a hajam égnek áll tőlük. Régóta nem látok semmi rációt benne. Tesznek valamit az ivóvízbe Minszkben, vagy mi van ezekkel?
Én még játékot soha nem láttam ennyire magasról ennyire mélybe zuhanni, bármiféle látható vagy racionális ok nélkül. Mindenesetre én többet orosz játékra pénzt nem költök, ez holtbiztos.
A gaijin sztem kezdettől fogva szarul csinálta a tankos játékot és szerintem érezték hogy bukta lesz - ezért aztán a kellemes árú CBT belépőkkel próbáltak beszedni amit tudtak (éljen az early access kor amiben érünk, sok hülye meg fizeti vakon a dolgokat). Ugye emlékszünk még a CBT körüli nagy titkolózásra, a szánalmas "másold le nekünk az útleveldet, mert szupertitkos a játék, és aki rosszat ír azt agyonlőjük" hozzáállásra. Már ott bűzlött a dolog, nem most kezdődött.
Repülős játékot tudtak csinálni, és ebből azt gondolták (mint sokan a WOT temető próféták közül is) hogy majd a tankos is menni fog és ütős lesz. Csakhát ugye megy a repülőknél elég az "eltalálod, leesik", tankoknál ez már nem működik, ez már sztem messze komolyabb játékmechanikát jelent amire egyszerűen nem készültek fel.
Amúgy sztem egyszerűen erőforrásuk nincsen - ott van a repcsis, az sincs befejezve és belevágtak a tankosba, amit gyorsan ki is toltak negyedkészen. A sokkal nagyobb WG se tudja rendesen tolni a kettőt, csak ők mázlistábbak voltak és belenyúltak a jóba (a tankost kezdték előbb, nem a repcsist).
Lehet hogy tényleg javítják a DM-et (hehe) és még ez a BR-es dolog kell mjad hozzá mert überbrutálistencsászárok lesznek a németek. <#wow3>#wow3>
Szerintem visszavonni már nem fogják, mekkora noobság lenne részükről 2x kiadni, és 2x visszavonni ugyan azt az updatet. Most inkább kemények lesznek, és majd realizálják pár héten belül, hogy mennyi a tényleges játékos szám veszteség, mert lesz aki rage quitel majd pár nap múlva esetleg visszatér, de biztos lesz olyan aki hosszabb időre búcsút int.
Serb meg tegnap este bontott egy pezsgőt, és csettintett egy nagyott, hogy ezek még rajtam is túltesznek 😊