War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

16:00 GMT to 19:59 on August 9th and 10th <#whatever>

JethroHUN
A 2x RP persze hogy nincs bekapcsolva...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Beleolvastam valamelyik nap a BR-es patch után, ott is fikázták a fejlesztőket, játékos szám csökkenése is szóba került, de adatot nem találtam, de a lényeg hogy minden volt ott is, mint az eu fórumon.
Kár hogy nen tudok oroszul.A rus fórumon rengeteg elêgedett kommentel találkoznêk minden bizonnyal...
Nem akartam elhinni, de tényleg nem tudják, hogy lenne valami gond a T5-ös balanszal. Ebben az esetben nem is reménykedhetünk, hogy a T4-essel kezdjenek valamit, pedig az is egy hulladék, de még mindig fényévekkel jobb mint a T5-ös. Bár lehet tényleg nincs is semmi gond T4-el, mert ha jól megnézem nagyjából 100%-os wr-om T4-ben, németekkel 30% oroszokkal 70%...
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/166705-in-development-mozdok/
Megnéztétek az ezt új kérdez felelek videót? :D

Nincs kizárva h lesznek artyk a jövőben de ez csak ilyen említés szinten jött csak elő :D
War Thunder, DEV PART I

Micsoda egy semmitmondó videó. Azthittem talán foglalkoznak a damage modellel, az imbalanceval stb, ehelyett, _szerintem_ senkit nem érdeklő információkat közölek. A végén nevettem a legjobbat, hogy semmi statisztikájuk nincs a T5 GF imbalance-val kapcsolatban. LULZ?

Kb ez a kép prezentálja az én hozzáállásomat is:

Eleinte (T1-T2) még játszható a német, T3-ban próbálkozik az ember, de vagy elmegy a kedve az egész játéktól, vagy átáll a "sötét" oldalra, és "élvezi", hogy nem bírják megölni, illetve kiszed tigereket 1 lövéssel a t-34-esekkel.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.09. 13:06:52
a hiba az h óriási bugot találtak az only aircraft "tankos" játékosok benne.. :D
Az a hír jelent meg a gaijin fórumon, hogy el kell halasztani a spawn pontos event tesztelését, mert hibákat találtak benne. A kapcsolódó fórumot is törölték. Nem tudom mi volt ilyen vészes benne, én nem találkoztam buggal. Félek hogy csak még jobban elbasszák. Mondjuk a bombázó ingyenes lesz.:)

2 dolog van jelenleg, amit nem értek:

1. Magyarázza el nekem valaki, hogy mi a tökömmel kell játszani, hogy ne fussak össze egyfolytában IS-4, T-54 csordákkal.
Direkt 6.7 BR tankokat raktam be, hogy ne fussak velük össze, erre ugyanúgy szopok. IS-4-t konkrétan fogalmam sincs, hogy mivel lehetne átlőni, eddig nem sikerült semmivel.

2. Miért csinálják azt a csapattársak, hogy megvárják, amíg már úgyis mindegy és csak akkor állnak be foglalni?
Legalább 2 percig álltak a foglalókörök mellett és csak akkor voltak hajlandóak bemászni, amikor volt vagy 2-300 pontunk.
Nem értem az ilyen embereket. Csapat másik fele nem mozgott 5 métert az egész csata alatt.

Sherman0070
Hát elég ügyetlen akkor a német damage model. Panther D általában úgy sérül meg hogy csak elnyeli a lövést egy teljesen jó helyen.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az előbb megvettem a Tigrist, 2. meccs Kurszk. 1800m-re céloztam és egy lövésből vittem egy t34-57-t. Kikerekedett a szemem nekem is.
Én maximum toronyberagadást tudnék elképzelni. Azt is ha olyan helyen kap találatot.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.08. 23:47:21
Sherman0070
De ez a valóságban is így ment hogy ha eltalálnak és a páncél elnyeli a lövedéket akkor vagy meghal a legénység van kigyullad a tank vagy beragad a torony?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Na tényleg az utolsó de ezt még megosztom, ez a következő csata volt:

Látni a két találat helyét, abból az egyik miatt gyulladt a motor, mivel stock a td, leégett. Erre mondják, hogy értem én a viccet, csak nem szeretem...
Ha játszik még valaki, akkor hívjon már meg szakaszba.
Kezd a tököm tele lenni így egyedül ezekkel a gyökerekkel... :D

Amikor kilőttem azai-t még nem volt ot, feltűnt, lőtt és vége volt.. Előző csatában ugyanez történt Kurskon... Térképen látni milyen messze volt, ilyen távolgából én örülök ha kapok xp-t a sebzésért, kilőni reménytelen...
Hehe, azt te csak hiszed. :D
A legtöbb sziklán átmennek a lövések...

teljesen mindegy hol talál el az alja ráadásul takarásban van a sziklától
Utoljára szerkesztette: Susarc, 2014.08.08. 22:30:57

Átlőtte a teknő alját?
Egyébként egy mezei T-34 is átviszi ott.

Na ez minden elmond a T5-balanszról és a T54-ről (magyarul ennyit a top német TD-ről):
Noobok vagytok <#idiota>
Igen. az az egy én vagyok.

Jagdthigerrel mentem, egy t54 oneshotolt a világ végéről....
mentem egy kör T5-öt! 7vs7.......3 perc alatt megölték az összes tanunkat :D :D

Én a legénységet sem kezdtem el fejleszteni, lehet soha nem kerül be ez a mód...
Gottfried
Pont így jártam :D 66K volt a tiger barakása a másik slotra,erre már nem tudtam belépni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Elvileg holnap estig kéne mennie, nem tudom mi van... Utolsó csatában elfogyott az összes használható gépem, pedig pontom még lett volna. Ezért csináltam még egy tankos legénységet, megvettem nekik a Tigert. Erre eltűnik az event.:D

Gottfried
Hát ez rövid event volt......:S

Szép lesz az uj térkép.
http://devblog.warthunder.com/2014/08/08/in-development-mozdok/?hl=en

Semmi domb és hegy. Bombázo mennyország. <#nyes>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Hát nem tudom, teszteltem a The Sky is for Heroes eventet elindulok hopp egy b-25 már a térkép felénél és bombáz WTF..... .
Akkor most mi van? Egyébként 5 mecset mentem 2-ben kibombáztak a 3 nyertem. Az elso verzio jobban tetszett.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Na itt van a következő, ezt lehoztuk, 2 human kill a Ferdivel, a többi bomberrel. Első képen a chat a lényeg, mikor a csapat társ értékeli a segítséget :)

Én még az ilyen csaták miatt kitartok, élvezetesek és látom, hogy "odatettem a vasat",volt valami közöm a győzelemhez
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.08. 20:39:16
Most miért tűnt el az eventek közül?
Édes istenem, ekkora balfaszokat.

A játék ingyen van, attól, hogy játszom nem fognak megélni, nem lesz bevétel ha így folytatják. 7500goldért vettem 1 év prémiumot, nekem mindegy mit csinálnak, el vagyok és nem kell fizetnem :)
Gottfried
Tényleg nem rossz,csak pont az első csatában szívtam meg csúnyán.
A pantherD játszható mert csak rank3-ig lehet bemenni,így nem tesz be nagyok ellen.A bomberek sem olyan vészesek.
Gondolom most próbálgatják a beállításokat hogy mi mennyi pont legyen.Nekem mondjuk a tegnapelőtti verzió jobban tetszett.
A tegnapi elcseszett patch után jól jött ez az event mert legalább rank3-ig lehet játszani. :)
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.08. 20:28:55

A játékosok se kevésbé. Ha továbbra is játszotok ezzel a sz@rral, akkor azzal csak beletörődtök a negatív változtatásokba és a későbbiekben még durvább sz@rságokat fognak gazsiék elkövetni. Én a tegnapi zsinórban 8 defeat (németekkel, a 8-ból 6-ban T-54-ek ellen) óta elő se vettem. Majd ha beismerik, hogy hibáztak, és ennek megfelelő lépéseket tesznek, akkor majd esetleg kapnak még 1 esélyt.

Ilyen amikor majdnem nyertünk, aztán mégsem, csúnya vereség a végére..
Ferdivel mentem, 3kill után jött menetrendszerűen a bomber, utána még kétszer reseteltem a foglalást bomberrel, de legalább jó csata volt, a vége meg nem volt szoros pedig 23kill nálunk 24 náluk. Dupla orosz respawn rulez
fasza,hogy a 25 perces játékidőből a 4. percnél már a 90% lelépett......GAIJIN egy fax!

mondjuk én azt a verziót is utálom amikor a Script baxxa el a játékot és 2 perc alatt vége lesz....semmi értelme

Azért nem olyan rossz így sem, többen vannak mint legutóbb, elég jó és hosszú csatákat is lehet játszani. Most még nem dobott be egy 5 vs 5-be sem. Persze bekerülhetsz balfasz csapatba is, azzal nincs mit tenni...

Sherman0070
Na letesztelem neked hogy nálam ilyen-e :D

DasIsFuck
Miért nem döglődök emg a t34 a szaros 88 milis ágyútól?

mindenféle komoly sérülés nélkül éli túl úgy hogy kb 500 méterre sincs tőlem, 4xp-42 kredit folyamataosan.
elől-oldalt,toronyba mindenhol sebezethetetlen...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sherman0070
Még itt egy kép amit 1 éve csináltam amikor elkezdtem.
Azóta kb. semmivel se nőtt a játékosállomány.

Ha így mennek a dolgok továbbra, amúgy sem leszünk itt sokáig :)
Sherman0070
Jó akk máskor segítek. De szerintem aki CBT után kezdte az gyors rá is hagyta mert látta hogy egy összehányt izé... Azért kíváncsi lennék hányan játszanak a tankos résszel. Netán 2000-3000en?

Ő meg lehet nem a CBT óta játszik, van ám ilyen is... De az is lehet, hogy nem ott lövi ahol kell, lehet segíteni a másiknak, ne legyünk már mi is Gajin...
Sherman0070
Én már CBT óta rájöttem hogy az apcr nem ér sokat :D

Sherman0070
Na az ilyeneket egy fára akasztanám fel. <#eljen>

DasIsFuck
Ezt mivel lehet magyarázni?
Gondoltam kipróbálom ezt a új eventet...Borzalom az egész játék...
Ok elmondom a csata anatómiáját...
Spawnolok,elindulok és megyek kb 100 métert fel a dombra ott van egy másik tigris is, gondolom ha őneki jó a pozíció akkor nekem is..
megpillantok egy kv2 tornyot,csodával határos módra belövöm egyszer, természetesen no damage, de ezen már megsem lepődök, hisz volt szerencsém 5 méterről is megkínálni korábban és ilyen 5xp,33kredit kombót bírt kilökni magából..
No látok neveket felbukkanni, persze szart sem látok a sok növénytől és elkezdek vakon lövöldözni, természetesen 0 sikerrel, hihetetlen játékélmény mondhatom, ez tart úgy 5-6-7 percig, addig a ruszkik befoglalják mind a 3 bázist(persze a csapat fele/negyede már pár perc után elhulott.)
Ok aztán látom tuti vereség lesz, de lószart nem tudtam csinálni és hát csak megpróbáltam az ellenségre lövő pozícióba kerülni és természetesen azon ynomban egy t34 loader,driver out..
de még valahogy vissza tudtam menni, aztán próbáltam szögbe dönteni a tankot és vmi elképesztő mennyiségű lövést kibírt, nem is értettem miért aztán a félperces újratöltés melett egy t34-57-et sikerült kilőnöm és aztán pár mp után végem is lett.
Persze az eventenk így nem sok értelmét láttam...

De elképesztő, hogy ez elég volt 1600 pontra, amit 2-3 játéks killért sem nagyon lehet sokszor kapni, de ennek ellenére -3000 kredittel végeztem..
Prémium nélkül tényleg lehet haladni...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem kell egyből oltani, sokan a fejlesztett lőszert használják, mert azt hiszik az a jobb. Sokszor az alap lőszer hatásosabb, trucker oldalán van hasznos info a lőszerekről
Sherman0070
Ja teljesítették de még kéne a videóba az hogy T-54ek kilőnek egy pz4-et és minden korrekt lenne :D Meg az hogy egy jer 2 ledob egy bombát az ellenségre és kipusztul a fél enemy és utána kiírni azt hogy: el fogjuk szarni a játékot szóval németekben ne is gondolkozzatok!

Sherman0070
Ha te azt a szutykot nem tudod pz 4 f2-vel kilőni akkor bajok vannak :D