War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nincs kizárva h lesznek artyk a jövőben de ez csak ilyen említés szinten jött csak elő :D
Micsoda egy semmitmondó videó. Azthittem talán foglalkoznak a damage modellel, az imbalanceval stb, ehelyett, _szerintem_ senkit nem érdeklő információkat közölek. A végén nevettem a legjobbat, hogy semmi statisztikájuk nincs a T5 GF imbalance-val kapcsolatban. LULZ?
Kb ez a kép prezentálja az én hozzáállásomat is:
Eleinte (T1-T2) még játszható a német, T3-ban próbálkozik az ember, de vagy elmegy a kedve az egész játéktól, vagy átáll a "sötét" oldalra, és "élvezi", hogy nem bírják megölni, illetve kiszed tigereket 1 lövéssel a t-34-esekkel.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.09. 13:06:52
1. Magyarázza el nekem valaki, hogy mi a tökömmel kell játszani, hogy ne fussak össze egyfolytában IS-4, T-54 csordákkal.
Direkt 6.7 BR tankokat raktam be, hogy ne fussak velük össze, erre ugyanúgy szopok. IS-4-t konkrétan fogalmam sincs, hogy mivel lehetne átlőni, eddig nem sikerült semmivel.
2. Miért csinálják azt a csapattársak, hogy megvárják, amíg már úgyis mindegy és csak akkor állnak be foglalni?
Legalább 2 percig álltak a foglalókörök mellett és csak akkor voltak hajlandóak bemászni, amikor volt vagy 2-300 pontunk.
Nem értem az ilyen embereket. Csapat másik fele nem mozgott 5 métert az egész csata alatt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.08. 23:47:21
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kezd a tököm tele lenni így egyedül ezekkel a gyökerekkel... :D
A legtöbb sziklán átmennek a lövések...
Utoljára szerkesztette: Susarc, 2014.08.08. 22:30:57
Egyébként egy mezei T-34 is átviszi ott.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
http://devblog.warthunder.com/2014/08/08/in-development-mozdok/?hl=en
Semmi domb és hegy. Bombázo mennyország. <#nyes>#nyes>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Akkor most mi van? Egyébként 5 mecset mentem 2-ben kibombáztak a 3 nyertem. Az elso verzio jobban tetszett.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Én még az ilyen csaták miatt kitartok, élvezetesek és látom, hogy "odatettem a vasat",volt valami közöm a győzelemhez
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.08. 20:39:16
Édes istenem, ekkora balfaszokat.
A pantherD játszható mert csak rank3-ig lehet bemenni,így nem tesz be nagyok ellen.A bomberek sem olyan vészesek.
Gondolom most próbálgatják a beállításokat hogy mi mennyi pont legyen.Nekem mondjuk a tegnapelőtti verzió jobban tetszett.
A tegnapi elcseszett patch után jól jött ez az event mert legalább rank3-ig lehet játszani. :)
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.08. 20:28:55
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
mondjuk én azt a verziót is utálom amikor a Script baxxa el a játékot és 2 perc alatt vége lesz....semmi értelme
mindenféle komoly sérülés nélkül éli túl úgy hogy kb 500 méterre sincs tőlem, 4xp-42 kredit folyamataosan.
elől-oldalt,toronyba mindenhol sebezethetetlen...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Azóta kb. semmivel se nőtt a játékosállomány.

Gondoltam kipróbálom ezt a új eventet...Borzalom az egész játék...
Ok elmondom a csata anatómiáját...
Spawnolok,elindulok és megyek kb 100 métert fel a dombra ott van egy másik tigris is, gondolom ha őneki jó a pozíció akkor nekem is..
megpillantok egy kv2 tornyot,csodával határos módra belövöm egyszer, természetesen no damage, de ezen már megsem lepődök, hisz volt szerencsém 5 méterről is megkínálni korábban és ilyen 5xp,33kredit kombót bírt kilökni magából..
No látok neveket felbukkanni, persze szart sem látok a sok növénytől és elkezdek vakon lövöldözni, természetesen 0 sikerrel, hihetetlen játékélmény mondhatom, ez tart úgy 5-6-7 percig, addig a ruszkik befoglalják mind a 3 bázist(persze a csapat fele/negyede már pár perc után elhulott.)
Ok aztán látom tuti vereség lesz, de lószart nem tudtam csinálni és hát csak megpróbáltam az ellenségre lövő pozícióba kerülni és természetesen azon ynomban egy t34 loader,driver out..
de még valahogy vissza tudtam menni, aztán próbáltam szögbe dönteni a tankot és vmi elképesztő mennyiségű lövést kibírt, nem is értettem miért aztán a félperces újratöltés melett egy t34-57-et sikerült kilőnöm és aztán pár mp után végem is lett.
Persze az eventenk így nem sok értelmét láttam...
De elképesztő, hogy ez elég volt 1600 pontra, amit 2-3 játéks killért sem nagyon lehet sokszor kapni, de ennek ellenére -3000 kredittel végeztem..
Prémium nélkül tényleg lehet haladni...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"