War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Egy érdekesség,ha valaki esetleg Rimini környékén nyaral.Van egy rep. múzeum SanMarino előtt,közvetlenül a gyorsforgalmi út mellett.A gépeken kívül találtam ott 2 tankosoknak való csemegét.Az egyik a 88-as német légvédelmi löveg,a másik pedig ez a kis gyöngyszem,ami a Zrinyi rohamlövegként lett kis hazánk hadseregének ékessége.(így élőben is kirívóan elavultnak látszik a t34-ekkel vagy a SU-kkal szemben)
(ab 3. a ráadás :))
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.10. 14:13:11
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
16 tankot lőttünk ki, ők 9-et, ezzel együtt is nálunk alig volt már tank a pályán, de szinte végig náluk volt a több foglalt pont, és még csak szoros sem lett a meccs, hatalmas zakó a vége, maradt még 6958 ticket az orosz félnek.
Nem lehet, hogy valami hálózati beállítás nem stimmel (tűzfal pl)?
The authorization server is unavailable.
Ezt az üzit kapom.
Másnál is dobálja a fórum 10 másodpercenként, hogy új hozzászólás van?
Pár napja vettem észre, de igazából nem szól hozzá senki, szóval nem tudom mi ez. <#nemtudom>#nemtudom>
De én is csak valahol olvastam a fórumon.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.10. 10:57:44
Hivatalos fórumon már napok óta nem jelenik meg.
Sajnos nem úgy működik. :(
Ez az egész úgy kéne, hogy működjön, hogy megnéz a játék. 6.7 a br? Akkor nem kapsz 7.7-nél erősebb ellent. A T-54-nél is megnézi, 8 a br, te meg nem kapsz 7-nél gyengébb ellenfelet. Vagyis én mehetek 7.7 ellen, de ő nem jöhetne ellenem, mert nincs 7 a br-em.
Éedekes hogy ezt te is leírtad,ezért nem is értem hogy ebből hogy lett az a következtetés hogy mehet ellene.(sejtem hogy arra gondolsz hogy a 6,7-el kaphat 7,7-es ellent és ilyet már kaphat a t54 is de ettől még a 6,7-es nem kerülhetne szembe egy br8-as t54-el!!.Legfeljebb az a bizonyos 7,7-es mehet a 6,7-es ellen és a 8-as t54 ellen is de semmiképpen sem ugyanabban a csatában.
Ennek így kellene lennie ha igaz lenne a +/- 1 br. De nem az. :D
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.09. 23:05:29
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A csapatom így nézett ki:
Tiger II B (P) - Tiger H1 - Panther D - Jagdpanzer IV/70V - Panther A. (legnagyobb br: 6.7)
A Szent Táblázat szerint a legdurvább cucc, amivel találkozhattam volna, az a Ferdinand.
És mik ellen mentem? IS-4, T-54, Panther II. Ennyit a hazug komcsik sz@rt érő táblázatáról.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.08.09. 17:29:28
HAZUDNAK ezek,jó régi kommunista beidegződések szerint.Az a baj hogy a "nép" már nem ugyanaz és nem eszi meg ezt a sok szart amit le akarnak nyomni a torkán.
Egyszerűen nem értem, hogy ezt hogyan gondolták.
Lehet szidni a WoT-ot a sok kitalált tank miatt, de itt is elkelne pár proto tank a németeknek és akkor talán nem 10 évvel későbbi technika ellen kellene harcolni német oldalon...
Elképesztő. Kész, ennyi. Köv. major patchnél visszanézek, de innentől kb. azon a pályán vagyunk, mint a CloD a "pénteki update-ek" után.
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.08.09. 15:03:11
Tudomásom szerint a MM a következőképp működik:
A tankokat br és tier alapján sorolja be, a szintekhez képet +-1 differenciával. Tehát egy T4 tank bekerülhet T3 és T5 csatákba. Ezen csavar egyet a br, ahol ugyanez a helyzet, tehát egy 6.0 br-ű tank 5.0 és 7.0 br-ű tankokkal kerülhet egy csatába.
Tesztelés gyanánt fogtam magam, és minden 7.0 br-ű tankot kiszedtem a járműveim közül. A legmagasabb br-ű tankom 6.7 volt, tehát a játék logikája szerint ESÉLYTELEN kéne hogy legyen, hogy 8.0 br-ű tankok közé rakjon be. Ezzel szemben a Porsche KT-vel és Párduc A-val mehettem megint a T-54-ek ellen.
Konklúzió: kár a br miatt károgni, mert nem számít SEMMIT. Ha van akár csak 1 db (bármilyen) T4 tankod, akkor borítékolhatod, hogy T-54-ek ellen fogsz menni.
Grat sovietjin.