War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. A T-34 vs. Tiger-el szemeztem még de tragédia mindkettő. Igazából unom, hogy bemegyek egy csatába, néha a többiek előnye több száz méter, előrevágtatok, kiszedek2-3 ellent, de eszükbe se jut fedezni vagy bármit is csinálni, néha azt hiszem a nickek alatt igazából botok vannak és csak a részvényeseket hülyítik a játékosszámmal.
Ma esti eredmény:
10 játékból 0 kill, 0 assist, 100% target undamaged, akármit csinálok. Mára hagyom, szerintem valami bugba futottam bele.
Feladtad a leckét.
Panzer Elite széria van, de az régebbi.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nekem is hasonló volt a felállás, de csak a repülőt számolta be.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Hát nekem nem számolta. :( 3. hely volt,t2 orosszal.2.-ként vittem az IL4-et,bombáztam is vele két AI AA-t de csak a tanknak számolta be a 3. helyet.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Ezek szerint egyből sorsol ahogy megvan a 10 win,nem az event végén.Akkor már nem várom a Wellingtont. :D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nem tudtok egy hasonló grafikájú offline tankszimulátort?
AB , RB játékmódokban is több perc a várakozási idő nekem is. Pedig a kijelző szerint van elég játékos.

Repülővel el kéne felejteni az Arcade gyermekmódot, és rögtön menne.

Engem meg 40perce nem dob be t2-es tankcsatába. Kliens restart is volt, de semmi, 40-60 ember várakozik, így azért nehezebb összeszedni a győzelmeket...
Sherman0070
Hát 5-ből 5 vereség szóval majd holnap újra megpróbálom :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Akkor repülni kell :)
Sherman0070
Deeeee briteket nem tudok tankokhoz bevinni... :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gratula! <#eljen> <#taps>

Csináld tankokkal RB-ben, és kezdd azzal, hogy beviszed a bombert, ha nyertek akkor tuti számolja a repülőnek is a győzelmet. Ritkán kell bevinnem de már van pár pont a t2 és a T3-as német gépeken is.
ugyérzem nem lesz meg semmi ha kurskra dobál, esetleg ha csinálná továbra is azokat 6v6-os meneteket ugy még talán
Sherman0070
Repülőkkel lehetetlen nyerni. Az ellenséges bomberek folyton célba érnek mi meg képtelenek vagyunk valamit is csinálni. Úgy érzem nem lesz meg a Mustang.

Előbb már kidobott csatából... <#vigyor>

szerintem ennek az eventnek az lesz a vége hogy a fél játékos állományt bannolják teamkillek miatt XD
ha nem nyered meg a t2-vel akkor próbálkozhatsz t3-ban megint 10-zel aztán t4-ben és ha ott sem kapod meg akkor vér és veríték :D
Sherman0070
Nyerhetsz. Én is t2-ből nyertem :)

A 10 wines sorozatokért megnyerhetem a prém járművet, vagy csak azért a 10 winért, amit a prém tierjében csinálok? (T2-ben nyerhetek jagdpanthert pl.?)

A vicc, hogy kettő friendly kill után is volt 26k haszon a prém német t2-es tankkal :)
10 csatából 3ban láttam teamkillt, egyet közelről figyeltem, a listavezető kiszedte a második helyezettet simán, hogy ne szerezhessen több pontot.
Ugyanez nálam is, ebből még ban lesz. <#zavart1>

Mindegy, így is behúztam a második helyet..
Sherman0070
Nálam ilyen nem volt. Csak 10-100 ponttal voltam mindig lemaradva az elsőtől.

Amikor ez történt velem pár órája elég ideges voltam.

Ezt a sok fassz majmot, akik kilőnek, kitolnak a foglalásból, trackelnek, hogy ne legyek első, nagyon nagy móka. Kilőttem két faszt akik ezt csinálták, engem azonnal kivágott a második helyről, foglalással meg lett volna az első hely...

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.12. 20:28:10
az nem is számít bele szerencsére :)
most én is erre pályázok h összekaparok 10et sim-ben a német la5-ért :D
eddig 4 van meg de nagyon berozsdásodtam :D
Sherman0070
Nem hittem hogy ekkora szerencsém lesz. Egyébként csak 7x voltam top1-be győzelemmel szóval ez tényleg nagy mázli.

grat :)
Sherman0070
Na most jöhet a Mustang mk1 utána meg a su-122P

Sherman0070
MEGVAN A PRÉM JAGPANTHER! 10 pont meg volt és kisorsolta nekem <#taps>

Aki megcsinálta a német prém.tankos eventet próbálja ki azt a tankot. Heat lőszert bele és mehet a darálás, mivel nagy a tűzgyorsasága, sok xp-t lehet vele összeszedni, eddig 2-ből 2x voltam első, szóval ha mást nem, de a 10 győzelmet hamar meg lehet vele szerezni, az első háromban könnyen benne lehet lenni vele.
Sherman0070
Na már van 7 pontom a 40-ből és az egyik 10 pontos küldi kész. Szóval van esélyem hogy kapok tankot. :)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.12. 18:02:34

olyat is csinálhatnának hogy patch-enként betesznek 1-2 elkészült amcsi tankot
Én nem bánom rakják bele a x-wing-et és a tie fighter is, csak legyen jó DM-je. <#eplus2>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

A Sherman ág sok és igen különböző tankból fog állni. eltérő fegyverzet, eltérő alak a páncéltestben, eltérő páncélvastagságok, később eltérő felfüggesztés stb. Nem két perc lesz elkészíteni.

Viszont ha jót akarnak maguknak akkor gyorsan elkészülnek vele.

Mondjuk az M4 ágát nem olyan nagy kunszt betenni, mert az már eleve működőképes a német oldalon.

gondolom ezeknél az amcsi tankok oalyanok lesznek mit a wotban gravitáció azt is vagy 1 éven keresztül igérték minden egyes patch-re
Ezzel egy a gond, hogy ez így LOGIKUS. Próbálj csak meg logikusan gondolkodni úgy, hogy napi 2 liter vodka van a fejedben. Esélytelen. <#vigyor>

Hajók lesznek még, vagy az az eddigi tankos fogadtatás után már esélytelen?
Pluskast
Az az érzésem, hogy majd november végén december elején jön a duma, hogy izé meg ő és na szóval bla, bla, bla csak jövő tavasszal (indok lásd a mondat elejét) :)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Elvileg még ezév végéig behozzák őket. Kérdés hogy lesz e akkor még játékos a tankos részlegben.

Soon

Ezt mondom én is. Lehet csilivili event stb... De attól még nem móka T4-be játszani főleg hogy 5 perceket kell váni egy csatára.

vajon hány év vagy év tized kell nekik ahhoz hogy behozzák az amcsikat?
Sherman0070
Én már támogattam őket 12K forinttal amikor bementem a CBT-be :D Többet nem kapnak tőlem amíg nem hozzák rendbe a német oldalt :P

Én dolgozom ....... szóval le@m az event-et. Majd megveszem pínzért.. <#hehe>, vagy nem. Én már a patchet várom. Vagy elássa magát a gazsi vagy költök (támogatom) rá. Ha nem javítják az alap bugokat pl.: Tigris lámpa a DM-ről nem is beszélve akkor támogassa őket a halál. <#banplz>

Sherman0070
Na 2 óra alatt 4x lettem top1 Ha van idő+tapasztalat+kitartás akkor napi 10-et meg lehet csinálni.