War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszerű, átlátható event kell.
Pl. két hétig gyűjtheted a pontokat (nem killeket). Ha elérsz X pontot akkor megkapod a Rank2 tankot. Gyűjtheted tovább a pontokat... ha eléred az Y ponthatárt, akkor megkapod a Rank 3-at is. Ha eléred a Z ponthatárt, akkor a Rank4-et is.
E közben ezekre a prém gépekre -20% akció. Akinek nincs ideje eventezni az vegye meg olcsóbban.
Matematikus meg ki tudná számolni a szükséges ponthatárokat. Nem tudom mi ebben a bonyolult.
Pont alapú rendszer meg azért lenne jobb szerintem, mert az figyelembe vesz minden fajta játékstílust, meg gépet. Így értelmetlen lenne a team kill, meg akinek HEAT lövedékes, "szurkálós" ágyúja van, az is labdába rúghatna.
angelus1991ster.blogspot.hu
Persze majd sokat számít az, hogy a csapattársak mennyire akadályoznak.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy event nélküli hétköznap is megesik, hogy felborít és kitol a foglalókörből a saját csapattárs, csak hogy 2 ponttal többet kapjon. Mi lesz most, amikor prémium gép a tét?
Ebben az event sorozatban a Gaijin minden hibát elkövetett, amit el lehet követni. Nem lepődök meg, ha játékfejlesztői körökben ez a WT akció lesz az elrettentő példa, az "állatorvosi ló".
Egy négyes prémiummal csak gyorsabban jönne az XP, akármilyen szar is...
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
az eventben benne van hogy a 40 győzelem tier2-3-4-el lehet, csupán a 10 győzelmes rész van tierekre bontva
Eddig az oroszokkal 60-70% winem volt.Csak egy küldetés kellett hozzá hogy ez megváltozzon. :D 40 win........hahahahahahha
Már rég el kellett volna felejtenem ezt a szart.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A 10 győzelmesek teljesíthetőekHa csak azok lennének,sokkal jobban jártak volna.Ostoba ruszkik.....
Ha a prém Jagdpantherre gyúrok, akkor wineket T4 tankokkal kell elérni?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Van egy olyan sejtésem hogy ezzel se fognak csődülni hozzájuk a játékosok.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.11. 23:39:04

A 10 nem lesz nehéz a ruszkikkal,aztán majd kiderül.A 6 vs. 6 meccsek itt most nem rosszak mert ott könnyebb elsőnek lenni.
Ahogy itt tanácsoltátok,sok kigyújtott tank és foglalás.Így sok a pont. :)
De baszki, ha én német tankot akarok szerezni, akkor mi a pöcsömet csináljak?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.08.11. 22:42:42
Egyszerűen nem rajtam múlik, hogy nyerünk vagy sem (Jagdpanther kellene).
Ráadásul 40 győztes csatában folyamatosan elsőnek lenni, erre nem tudok semmit mondani... <#rolleyes>#rolleyes>
Értem én, hogy 6000 goldos cuccokat nem osztogathatnak csak úgy puszira, de találtak már volna ki valamit, ami tényleg az egyéni teljesítménytől függ, mert ez így csak rohadt sok idő meg szerencse kérdése.
Az első helyezés még oké, meg lehet csinálni, de a kettőt együtt? Á, hagyjuk... <#action>#action>
Most pl 14/92, én a 14-ben vagyok benne.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.11. 21:31:57
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ráadásul itt még repülők is rögtön kidobnák és kb megtudna tenni az egész csata alatt 100 métert.
A maus ugyan úgy halott lenne t5-ben mint a kt.
Az is4 jobb védelme van sőt egy is3 is közelít.
ha meg kivennék a 105-ös tigris 2-t(ami annyira fantázia mint ha e-100 lenne helyette kb) akkor meg még lehetetlenebb lenne a helyzetük.
ha jól megnézed t3-on után van tigris,párduc,kt és van 2 td a ferdi és a jt és kifújt.
Egyszerűen nincs elég kompetens tankjuk a szövetségesekkel szemben.
Ez a játék ténylegesen csak úgy működhetne, ha ma t4-ig mennének a 2.ww-s német tankok és t5 már a hidegháborús viszonyrendszerben zajlana.
T4-en a kt,párduc 2,jt még kompetens lehetne mondjuk az is2,su-isu,t44 és ezer egy szobjet szövetséges gép ellen.