War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,egy estére. :D
Ettől sajnos a játék még nem lett jobb,bár mióta az event van,alig van várakozás mert mindenféle tankokkal mennek a népek.Ez a prém vas meg jó lesz majd ha egyszer beindul itt rendesen a buli. (ha beindul...)
Ettől sajnos a játék még nem lett jobb,bár mióta az event van,alig van várakozás mert mindenféle tankokkal mennek a népek.Ez a prém vas meg jó lesz majd ha egyszer beindul itt rendesen a buli. (ha beindul...)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
No,a cset megvan de azt írja hogy mindenféle csúnyát írtam valakiknek,ezért bünti van.Ebben az a legrosszabb hogy most nem tudok semmiféle csúnyát írni.... :(

Amúgy még nem de hiába is venném észre mert még két hét vissza van a cset banomból,így nem tudok válaszolni.Most minden esetre megnézem hol van :D
Amúgy észrevetted már, hogy van ott felül egy chat ikon, ami sárgán villog, ha írnak neked? :D
Az mi, hogy nem kapok találatot és a második lövés után befeketedik az ágyúcső? lőttem kettőt messzire kilőve egy playert és mentem rá a 2. playerre mondom durr oldalba csak hát semmi jelzés hogy nincs ágyúcsőm.
Olcsón adtad magad... ;) :D
Grat, nekem még 3 csata kell a T4-hez. :/
SRÁCOK !!!!!!!
Aki megcsinálta a 10-ezt,nézze meg hogy nincs e meg neki a tank !! Nekem most lett meg a 10 a t2 orosszal és csalódottan vettem tudomásul hogy semmit nem kaptam.Semmi értesítés nem volt,csak a sima csatajelentés.
Át akartam váltani a tankomat t3-ra és láss csodát,ott a garázsban a su122P !!!!! :) :) :) :) Egy nagy virtuális csók a gazsinak! :)

Aki megcsinálta a 10-ezt,nézze meg hogy nincs e meg neki a tank !! Nekem most lett meg a 10 a t2 orosszal és csalódottan vettem tudomásul hogy semmit nem kaptam.Semmi értesítés nem volt,csak a sima csatajelentés.
Át akartam váltani a tankomat t3-ra és láss csodát,ott a garázsban a su122P !!!!! :) :) :) :) Egy nagy virtuális csók a gazsinak! :)

Nekem van T4, csináld meg helyettem. <#zavart1>#zavart1>
Egyetértek! Most lett meg a 2. 10-win de sajnos nem kaptam semmit.Mivel t4 orosz tankom még nincs és a 40-ből 10 van meg,így erről lemondhatok. :(
Én kb ugyanannyit szívok orosz tankokkal, mint némettel, nem állítom, hogy bármelyik is OP lenne. T-44-el pl. 8 csatám volt zsinórban 1 árva sebzés nélkül, miközben én pattogtam a Panther D farpofáiról is. De hogy a Tiger B -ből kiszedjen egy T-50, 3 lövéssel, azért kicsit erős. Már a második találattól befeketedett a torony, a harmadikkal szimplán kivégzett, majd továbbrobogott a kis szaros, mintha csak erre találták volna ki <#fejvakaras>#fejvakaras>
Dettó. Elmehetnek a (pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó) anyjukba a (végtermékes) challengeükkel.
2 napi kínszenvedésért kaptam egy nagy semmit. És ami a legjobb: a "tutibiztoskapsztankot" challege számlálója hol áll: 2/40. Rohadtul teljesíthető az egész.
2 napi kínszenvedésért kaptam egy nagy semmit. És ami a legjobb: a "tutibiztoskapsztankot" challege számlálója hol áll: 2/40. Rohadtul teljesíthető az egész.
Miért nem mondtad neki, hogy az orosz szerver azért van bekapcsolva mert ott sok a noob és könnyű őket alázni
Na ma olyan történt, hogy nem hittem a szememnek.
Nálam ugye be van kapcsolva, hogy keressen meccset az EU/RU szerveren.
Bedob csatába, csata végén nyílik a chat ablak, valami cirill betűs írással.
Írtam neki, hogy nem beszélni orosz, erre kérdezi angolul, hogy honnan játszok.
Mondom neki, hogy Magyarország, erre kiakadt, hogy miért játszok akkor az orosz szerveren, menjek az EU-ra mert csak velük baszok ki, csökkentem az esélyeiket a prémium tankra.
Szóval én kérek elnézést... <#wilting>#wilting>
Nálam ugye be van kapcsolva, hogy keressen meccset az EU/RU szerveren.
Bedob csatába, csata végén nyílik a chat ablak, valami cirill betűs írással.
Írtam neki, hogy nem beszélni orosz, erre kérdezi angolul, hogy honnan játszok.
Mondom neki, hogy Magyarország, erre kiakadt, hogy miért játszok akkor az orosz szerveren, menjek az EU-ra mert csak velük baszok ki, csökkentem az esélyeiket a prémium tankra.
Szóval én kérek elnézést... <#wilting>#wilting>
Semmi nem lehetetlen:)
Amúgy ez egy nagyon elcseszett event, ez a folyamatos kényszer a top3-ba kerüléshez, folyamatos rohanás a killekért, a foglalásokért megöli a játékélményt. A csapattagok egymást hátráltatják, kilövik a másikat, csak hogy ne legyen konkurencia, beteges... Ma 16 (12win) meccset játszottam, 9-ben voltam a top 3-ban (több is volt, de a győztes meccsekből 9-ben voltam), de ez így nem játék, ezt így nem igazán lehet élvezni, ez egy gépies törtetés előre az egyáltalán nem biztos jutalomért. Még holnap a T3-as németet megcsinálom, aztán elég volt ebből, játszom a magam stílusában, ha összejön a top3 akkor összejön, ha nem akkor nem, de nem fogok görcsölni rajta.
Amúgy ez egy nagyon elcseszett event, ez a folyamatos kényszer a top3-ba kerüléshez, folyamatos rohanás a killekért, a foglalásokért megöli a játékélményt. A csapattagok egymást hátráltatják, kilövik a másikat, csak hogy ne legyen konkurencia, beteges... Ma 16 (12win) meccset játszottam, 9-ben voltam a top 3-ban (több is volt, de a győztes meccsekből 9-ben voltam), de ez így nem játék, ezt így nem igazán lehet élvezni, ez egy gépies törtetés előre az egyáltalán nem biztos jutalomért. Még holnap a T3-as németet megcsinálom, aztán elég volt ebből, játszom a magam stílusában, ha összejön a top3 akkor összejön, ha nem akkor nem, de nem fogok görcsölni rajta.
... és ennek az lesz majd az eredménye, hogy a Pz IV-eknek is 7 lesz a br-je.
Nekem sajna egész más tapasztalataim voltak az elmúlt 2 napról. Eddig egyetlen ticketet szereztem T2-ben, mivel folyton kikapunk ad/rb/sb mindegy. Teamplay 0 nem foglalnak csak campelnek, amelyik csapat előbb foglal többnyire az nyer. A hab a tortán az volt amikor egy csapattárs letolt a szakadékba mert éppen én voltam az első... és hiába megyek T2-ben valahogy folyton T3-s tankokba akadok...
Ezért jó a blitzkrieg mert egy kicsit meg lehet fingatni vele az oroszokat :D Kár hogy Tiger II nem blitzkrieg tank :D
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tankok terén T2/T3 fasza, 2 napja szívnak az oroszok. Mindenki rushol, kellenek a pontok, az oroszok meg nem bírják a nyomást :D
Tegnap ugyanez ment, csak akkor kevesebb csata volt, mert nem akart behívni. T2 megvan nyertam 100k-t, most a T3 pörög, majd holnap meglesz, már már kezdem unni, pedig sorban jönnek az 1-3 helyek.
Tegnap ugyanez ment, csak akkor kevesebb csata volt, mert nem akart behívni. T2 megvan nyertam 100k-t, most a T3 pörög, majd holnap meglesz, már már kezdem unni, pedig sorban jönnek az 1-3 helyek.
:D
én 8/10nél tartok német tier 2-ben de katasztrófa :D
repülős persze úgyhogy sorry az off-ért :D
én 8/10nél tartok német tier 2-ben de katasztrófa :D
repülős persze úgyhogy sorry az off-ért :D
Na most nincs velem a szerencse. Britekkel megvolt a 10 win és top3 rank3-ban de nem kaptam meg a mustangot. Most 4-esen próbálom hátha ott.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mondj olyat, amit még nem tudunk. :D
Esetleg nyugodj meg egy picit, tudjuk, hogy gond van a játékkal, nem újdonság.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.13. 18:59:07
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.13. 18:59:07
Köszi, de nem kihívás ha van egy célkereszt hogy hová fog pottyanni a szeretetcsomag - bár RB-ben azért kicsit nehezebb a célzás...
köszi!
Ez A JÁTÉK EGY MOCSKOS BÜDÖS OROSZ SZAR GECI!
Rank 4 - 200k
Fortuna eléggé kerül engem...
Fortuna eléggé kerül engem...
Így van.
Ezek az oroszokakkora egy seggfejek hogy...
Így van.
Sorsolás, ugye? Teljesíted a 10 dbosat aztán vagy kapsz vagy nem.
Inkább ez a válaszom: más.
Jelenleg még elég bogaras, és az új BR eléggé szívatja a németeket...
A Tigris amúgy nem rossz, de nem sok helyen jön ki az előnye (jelenleg konkrétan csak Kursk-on).
Szóval, ha nem zavar a sok bogár (és itt vannak damage model bug-ok is), és nem bosszant a sok bukó, akkor nyugodtan. (RB/SB-re vonatkoznak a fentiek.)
Utoljára szerkesztette: R0GERIUS, 2014.08.13. 17:22:42
Jelenleg még elég bogaras, és az új BR eléggé szívatja a németeket...
A Tigris amúgy nem rossz, de nem sok helyen jön ki az előnye (jelenleg konkrétan csak Kursk-on).
Szóval, ha nem zavar a sok bogár (és itt vannak damage model bug-ok is), és nem bosszant a sok bukó, akkor nyugodtan. (RB/SB-re vonatkoznak a fentiek.)
Utoljára szerkesztette: R0GERIUS, 2014.08.13. 17:22:42
Más mint a wot, több sebből vérzik, a fejlesztők mostanában idióták. Ki kell próbálni, semmibe nem kerül, aztán el tudod dönteni. Német T4-től szívás, van benne minden, csak a balanszot felejtették ki, ami hiányzik. T5-öt meg felejtős. RB/SM csatára vonatkozik amit írtam, arcade az más, arról nem sokat tudok mondani.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.13. 17:21:42
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.13. 17:21:42
<#awink>#awink>Nem akarok vita indító lenni, de meg kell kérdeznem.. jobb mint a Wot? D: mindenképpen a németeket céloznám meg és ezen belül is a tigrist ( az a gyengém)
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.08.13. 17:12:39
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.08.13. 17:12:39
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Én még most próbálkozom, de T-44-gyel miután volt egy nagyon erős meccsem (kb. ugyanolyan mint Droughertnek), most nagyon durván bukó, vagy elkap egy Stuka. :D
Amúgy grat!
Utoljára szerkesztette: R0GERIUS, 2014.08.13. 16:50:29
Amúgy grat!
Utoljára szerkesztette: R0GERIUS, 2014.08.13. 16:50:29
A prém Pz III N mekkora troll azzal a tűzgyorsasággal. Csak Kurksra te tegye be az mm, mert ott szenvedés vele, a többi szokásos pályán (Jungle / Karelia) jól használható. 50k hozott, T2-es tanktól nem is rossz.
Nah, kaptam su-122p tankot a rank2-es accsiért nem kellett a 40 első helyes win
Abban a tier-ben (BR 3.0) az SM79B Sparviero egy jó választás, tudom bomber és nem feltétlenül azzal szerettélvolna menni, de hasznosabb mint a Ju-k, 5 bombája nem sok, de a 250kg-ossal már tudod támogatni a csapatodat, az a gép nagyon jól manőverezhető, könnyű vele pontosan célba juttatni a bombákat, mozgócélpontokat is könnyedén tudod követni vele.
Ha a Ju-87G2ről beszélünk, akkor ki kell fejlesztened rá a lőszereket a 37mm-es ágyúkhoz, és armored ellenit kell beletenni, plusz az ágyú pontosságnövelő fejlesztését hogy oda is lőj vele ahová célzol. Ezt legkönnyebben air battleben tudod megtenni, AI célpontok, AAA meg teherautók farmolásával.
De nagy öröm összefutni egy is4m-mel egy tier 4 tankban. Meg se tudtam karcolni
Sikerült összefutnom a "kulturáltabb" magyar játékosokkal ma. Valami Armishaw néven játszott, és itt is gratulálok neki a megnyilvánuláshoz. Ahhoz meg végképp hogy nem tudta a képét odatolni a foglalóponthoz. Egyedül védtem és cappeltem be. Neccesen de első helyezéssel win.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.13. 14:37:20
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.13. 14:37:20
Mennyire használható itt a Ju88 G III? Tudom hogy szentségtörés itt repkedésről beszélni, de nagyobb kihívás itt az attackerekkel vagy a heavy fighterekkel repülni és segíteni - bombert szinte soha nem viszek be. Szóval ezen a stukámon még nincs kifejlesztve semmi, de 500 m-ről max megkarcolja a tankokat (mindegy melyik oldalról) annyit még a D5-ös ágyúja is sebez, ha közelebbről lövök akkor meg nem tudom felhúzni vagy valaminek nekiütközöm - főleg azokon a mapokon ahol katlanban folyik a tankcsata....
Nekik ennél sokkal prózaibb problémáik szoktak lenni. :D
Bevallom, he111-el (full kifejlesztett) nekem is gondot okozott a felszállás GF repülőterekeken RB-ben. :P Pedig már próbáltam utána olvasni is, de full bombateherrel egyszerűen nem tudok azon a rövid pályán felgyorsulni eléggé, és általában beleütközök a fákba :D tesztpályán sikerül, de ott sokkal hosszabb a kifutópálya.
tegnap megvettem a Do 217 e2 gépet, remélem azzal jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.08.13. 11:50:54
tegnap megvettem a Do 217 e2 gépet, remélem azzal jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.08.13. 11:50:54
Ha jól fordítod, és az oldalát mutatod az ellennek, akkor úgy lehet, és nem is olyan nagy cucc összehozni, múltkor én is találkoztam ilyen csapattal RB-ben, Panther2-vel mentem és sorban jöttek az oldalukat mutató T54-ek :D
Egyszerűen bámulatos, hogy mekkora nooboknak vannak high-end tankjaik.
7v7 csata, mindenki csak német tankokkal megy. Átlagban azok is T4 végéből vannak (Ferdinand, KT (H), de van pár kwk KT és Panther F). A mi csapatunkban egyetlenegy ember van, aki orosz tankokkal megy, mindenki más német. Az ellenfél csapata szó szerint teljesen német. A gyereknek van IS-4 és T-54 is, amiket a csaták során szépen el is vesztett. Azért ahhoz is kell tehetség, hogy kinyírass nem is egy, hanem rögtök két szinte sebezhetetlen tankot...
7v7 csata, mindenki csak német tankokkal megy. Átlagban azok is T4 végéből vannak (Ferdinand, KT (H), de van pár kwk KT és Panther F). A mi csapatunkban egyetlenegy ember van, aki orosz tankokkal megy, mindenki más német. Az ellenfél csapata szó szerint teljesen német. A gyereknek van IS-4 és T-54 is, amiket a csaták során szépen el is vesztett. Azért ahhoz is kell tehetség, hogy kinyírass nem is egy, hanem rögtök két szinte sebezhetetlen tankot...
Én neki sem álltam ezeknek. Egyáltalán nem vagyok rossz játékos, repülős és tankos RB-ben sem, de nem tudom garantálni hogy minden meccsen első leszek a pontszámban, azt meg pláne nem hogy még meg is nyerjük a csatát, amikor a csapattársak fele-háromnegyede angolul kommunikálni képtelen RUtard. Sokszor még a felszállás is gondot okoz nekik. Ilyen közegben ez az event szinte teljesíthetetlen. Talán úgy lehetbne ha az embernek egy egész hétnyi szabadidő és egy zsák nyugató állna a rendelkezésére. :D
Egyre inkább úgy érzem nekem ez az event nem való, tegnap sikerül egy harmadik helyet összeszedni, de ma csupa istencsapásával hozott össze a sors 7-ből 7 bukta pedig voltam első és második is... AB vagy RB tökmindegy, ráadásul a vége felé már csak kínszenvedés volt, nagy kísértést éreztem az egér monitorba vágásához amikor egy méter gurulás után kidobott egy bomber vagy amikor egymagam próbáltam 4 ai és egy player tank ellenében védeni a bázist (jungle két foglalható bázissal) a társak meg kilométerekre campeltek... vagy kigurulva a bázisról valami általam nem látható akadály leszakította az egyik láncot.... mire megjavítottam már két T34 volt mindkét oldalamon... Gondoltam levezetésképpen repülök egyet de miután kb. két perc után minden bázisunkat kidobták míg én voltam az egyetlen aki az enemy bázisokat bombázta gyorsan vége lett. Azt hiszem mára elég ennyi :)
Igen, javítanom kell amit írtam, bénán működik, tehát ha tankkal eléred, hogy a lista elején legyél, viszont amikor vége a csatának repülőben ülsz, akkor a pontot csak a repülőhöz fogja számolni, a tankkal, amivel kiharcoltad nem fog kapni semmit...
STEEL FURY: Kharkov1942 nem mai szösszenet és természetesen ez is orosz :)