War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja T2 németekkel agyaggalamb lövészet. Gyorsan meg is lett a 10 1-3 helyezéses win, olyan 20 csatából. T3 már húzósabb, de még 6db 1-3 helyezéses win és talán meglesz a tank.
Gottfried
3.-ra csak összejön :D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried

http://kepkezelo.com/images/a3dcei7q7feqqwvgjvxq.jpg

Gottfried
A mai és a tegnap délutáni eredmény az OP oroszokkal,ami után elkezdtem kilépkedni a reménytelen csatákból.nem szép dolog de elegem lett a reménytelen kínlódásból. :D

http://kepkezelo.com/images/t7eikd1lyr772ac2i2ic.jpg
http://kepkezelo.com/images/a3dcei7q7feqqwvgjvxq.jpg

Gottfried
Nem vagy egyedül.Tele van ez a játék is kibaszott nyomorékokkal akik azt sem tudják merre induljanak el.A 3 bázisos csatáim nagy részéből lépek is ki a francba mert egyszerűen elegem lett abból hogy egyedül futkozok foglalni.6 vs. 6 csatákban 3 barom repül,van egy AA,aki el sem mozdul a kezdőből még akkor sem ha az ellen felét már kinyírtam.Képtelenség így nyerni,bármit csinálok.Az ilyen csapatokat hagyom is ott az első percben.Dögöljenek meg nélkülem...

Maximum T34-57, T34-85, SU-152, SU-85 amit kaphatsz. Ha IS1 ellen tesz be, akkor valami van az egyik slotban aminek magasabb a BR-je 3.7-nél.
Milyen battle ratingű He-111ről van szó, van három különböző? Van e betéve bármi más?

1 kérdés: Normális is, hogy ha a crew slotokban egy F2-es és egy HE111-es van, akkor betesz is1 is2 esek ellen? Semmi esélyem kilőni őket.
http://www.youtube.com/embed/6er2OSB94uM

Ez sem rossz.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.14. 22:46:13
Na jó, most lett tele a faszom ezzel a sok gyökérrel.
Végére egyedül maradtam 5 tank ellen, ahogy foglaltam vissza egy pontot, úgy foglaltak el egy másikat...
Igazán figyelemre méltó teljesítmény, hogy az 5 gyökér csapattársam közül egyik sem tudott legalább egy tankot kilőni.
Egyszerűen szánalmas.

Tehát lehet úgy első lenni hogy beállsz egy AI tank mellé és belelősz 20-at a lánctalpába? Jó nagy baromság ez akkor.

A sima "üres" találatra is ad 120 pont körül, ami csak Hit, de nem sebez. Neki több ilyen volt, ennyi.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Ha eltalálnak arra is kapod a pontot, valószínűleg sebzett Ő csak nem kapta valamiért az assistot (ilyen nálam is volt, hogy csak én lőttem a tankot majd csapattárs kiszedte és nem kaptam assistot) vagy bug és valamit nem mutat a rendszer. :)
Mnemomic
tier 4 németekkel szenvedés. ma is mentem de nem nyertem, viszont megöltem 4 oroszt KTval :) Az mondjuk jól esett, 1 t44, is2, meg két su talán. de mázlim volt mert egyik sem törődött velem, a Kárpátia pályán, egyenként rohantak le minket. Mikor egyedül maradtam esélyem nem volt két oldalról támadtak, de azért élveztem :)

Na ezt magyarázzátok el! Hogyan lett az első első? Én lettem a második.
Egy bázisos RB meccs volt. Tuti nem bázisfoglalással nyert, mert én végig ott álltam a foglalásnál. Mit tudodtt csinálni, hogy ennyi pontot kapott, mert még botot sem ölt. Egy asszisztja van és ennyi. Ez hihetetlen!

nem 400, 500 ge

Nem elfelejteni, holnap 18-21 óra között lesz a golden event első része.:) Emberi időben és megfelelő szabadidővel 400 GE-t lehet összeszedni, aki pedig sohasem alszik, akár 1000 GE-t is összeszedhet a hétvégén. :D
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.08.14. 20:30:18

T2/T3 most jó némettel, T4-ben 3kör után léptem is ki, az a tier katasztrófa, nincs hozzá most türelmem. Orosz oldalon T2 egy rémálom, mintha agy nélkül játszanának. Egyetlen foglalandó pont van, de rajtam kívül senki nincs a közelében, senki nem segít megvédeni, a térkép teljesen más pontján vannak a hangyafasznyi Karelián. Ha a vesztes oldalon beszámítaná az első helyeket, akkor már jól állnék az oroszoknál.
Egyébként viccet félretéve.Sajnos megy az ember pár kört német oldalon és az élettől elmegy a kedve...

persze, hogy lesz
ez csak egy killcam amikor kilőnek megnézheted h mi történt a végzetes találatnál :)

nem lesz ilyen "skill" h a lövész átlát majd a tankokon xD
Sherman0070
Épp ez. Sokan elbízzák magukat és vesztenek. Ma is JPantherrel úgy nyertünk hogy nálunk 1-2 tank hullott ki oroszoknál meg az összes.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Attól még hogy a tankok OP-ok a játékosok nem feltétlenül lesznek azok. :)

Gottfried
Hát eddig nem mentem oroszokkal t4-ben mert nem tartok még ott velük.Némettel menve úgy éreztem hogy jobbak a ruszkik,főleg a T44-ek miatt.
Tegnap óta 9 csatát mentem a su122P-vel,abból 6 sima vereség volt.Most vagy nem is annyita OP-ok az oroszok,vagy csak ilyen szerencsétlen szériával kezdtem.(a 6-ból 3x voltam első,bár ez már nem sokat számít)

DasIsFuck
kb annyira mintha e-75 vagy e-100 lenne bent helyette.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sherman0070
Akkor kissé szerencsésnek érzem magam hogy megkaptam.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Azzal tegnap lett meg, szintén nem nyert.
Sherman0070
Elég nagy balszerencse :S Próbáld 2-esekkel én azzal szereztem meg.

Na meglett a T3-as tombola is németekkel, 150k credit, ez sem jött össze. Megérte a bohóckodást ekkora jutalomért, T4-be már nem kezdek bele, főleg nem német tankokkal.
áh ennek a stugnak is csak elbasznák a damage modelt oszt meglövöd a tetején azt a kis falat oszt egyből ammot lősz vagy motrot
Sherman0070
Ezek mióta vannak fejlesztés alatt?
Arra van esély hogy következő nagy patchben jön valamelyik?

Ezeket találtam a devblogba:
1
2
Meg volt pár aa unit mindkét oldalra.
Sherman0070
Oroszokat inkább nem teszem ide mert 3 T-54et mutat <#zavart2>

Sherman0070
Ezeket a tankokat be fogják valamikor tenni?

Sherman0070
Jól néz ki. Mi lesz ezután a játék neve? :D Sniper Elite War Thunder Army? :D

WinT
Hm... ebből vajon lesz-e valami?

http://www.youtube.com/embed/togFXO-ysB8
Sherman0070
Hmm

A végét nézzétek. Most ezek a seggfejek direkt utalnak arra hogy nem realisztikus a tigris 2 a 105-össel? Akkor mégis mi legyen IS-4 ellen? Ja tegyünk be valami még prototíbusabb tankot oda. Mondjuk azt a waffentrógert mert az olyan realisztikus.

Bekaphatja ez a buzi banda is! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.14. 16:47:03

Sherman0070
Ennyire elszabadult a harc a t4 tankokért? :D

Én most már ott tartok hogy a friendly bomberek is lebombáznak:D

Frequency

Ma végre mellémálltak a gamer istenek. Kb. 2,5 óra játékkal 6 német tier 2-es ticket és 2 első hely - bár egyet számolt csak mivel egyszer egy tier1 tankban fejeztem be a csatát. Amúgy vegyesen p4f1 p2f p3f stug3a és p38 kombóval csak árkádot mentem, az elején a gyorsabb vasakkal rohantam foglalni aztán miután kilőttek vittem a t2 tankokat. Ettől eltekintve voltak érdekes csapattársak: egybázisos pályán a térkép másik szélén campelnek vagy 6-an mikor mi vérzünk...
Köszi.
Ez nem új br táblázat, csak a múltkori módosítást postolták táblázatos formában.
Szerintetek így jobb lesz? https://forum.warthunder.com/index.php?showtopic=168025

Hozzászólások alapján nem valami biztató.
Sherman0070
Nálam is ez volt JagdPantherrel :D Annyira örültem akkor hogy nem tudtam mit csináljak vele :D

DasIsFuck
Nem tudom, hogy az ezen az oldalon lévő adatok mennyire hitelesek(http://www.tarrif.net/)
De ezek alapján azért egy tigrissel 500 méterről már minden létező nemzetnek meggyűlt volna a baja az átütési adatok alapján.
persze ha a játékba a kt és a tigris a helyén lenne akkor talán nem lennének annyira halottak.
Mert a történelmi ellenfeleiknek az átütése messzebbről egy kis döntéssel ellensúlyozható lehetne.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

hali srácok!

kicsit lemaradtam mert dolgozom mostanában <#zavart1> most akkor ez már kijött teljes verzióban?? Lehet vele játszani orba szájba?
Olvastam a hivataloson, hogy csak annak kapod meg az árát amit MEGVETTÉL. Amit nyertél azt nem. Mindegy hogy hogy nyerted.
Nekem is az egyik kedvenc tankom. Ha Kurskra tesz, akkor azt csinálom, hogy bemegyek a capre, és folyamatosan mozgok, így nehezen tudnak eltalálni. Ha mégis eltalálnak, általában nem gond, mert nagyon sok lövést elbír. Ha egy ellen közel jön, akkor meg wotos stílusban körbe utazom, és úgy lövöm.

Gottfried
Egy kérdés: Ha most megcsinálom a 40-et,akkor megkapom az árát? (a kérdés csak elméleti mert nem lesz 40 de azért kíváncsi lennék rá)