War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fejőstehénnek nem szabad prémiumot adni, mert az úgy is megveszi

Ilyen játékos szám mellett 3 nemzetet tartani kockázatos, mert könnyedén megugorhat a várakozási idő RB/SB módban. 1 nemzet mindig ellenfélre várna. Szerintem okosabb volna, ha kettőről mindjárt négyre emelnék a tankos nemzeteket.

Sherman0070
Az amcsi tankokat nem akarják trailerben megmutatni? <#hehe>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Inkább nem is kéne repülő RB-be. Az arcade-ot tolják tele repcsikkel úgyis kell oda még több káosz. <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gamescom van :)
minden nap van valami előadás ahol bemutatnak új dolgokat és akkor felkerül a netre a trailer videó is :)
Inkább azt csinálnák meg, hogy ne lehessen T4 repülő mellé reserve tankokat bevinni.
Az előbb Kursk pályán a csapatunkban volt 3 T-26 pár Zis-30, miután kilőtték a gépüket.
Így aztán lehet nyerni... <#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.08.16. 15:32:40

Normál br nem lesz.Eljátszották hogy véleményezzék a br. eket .Majd beraktàk ugyanúgy Esetleg ha lesz event.
Sherman0070
Valaki elmondaná hogy mi ez a sok soon trailer? DMG modelleket nem tudják megjavítani de trailert naponta dobnak 1-et?

A lengyel városi pályán feladat.
ger;rohamozza meg a várost a folyó felől a mezőn keresztül a várost.tisztítsa meg az orosz hk-k tól.
rus: a partizánok álltal a városban emelt védművek mögül szedje ki a free fraget
Ha kihúznák a fejüket a seggükből és csinálnának egy olyan balanszot ami T3-ig van, akkor az sokat dobna a játékosok hangulatán (és valószínűleg a játékos számon is). A szép új tankok, pályák, ezt a problémát nem fogják megoldani. Azt amit a Prém Shermannal tettek már nem is minősítem. Az utolsó nerfig egy jó kis tank volt (nem ártott neki, előtte nagyon op.volt ), imádtam, de most hogy már IS-ek ellen kell menni már nem vicces, a 4.7-es br szerintem már erős egy kicsit, vagy buffolják, vagy a BR-en faragjanak egy picit, mert ökörség amit csináltak. Folyamatosan széllel szemben hugyoznak és nem veszik észre...
A kiváló br rendszer miatt már mindegy milyen pályát raknak..
Jól néz ki, én csak attól tartok, hogy ezeket a városi pályákon a németek megint szívni fognak, távolsági előnyük itt nem érvényesül, a másik meg elképzelem, hogy egy Panther kigurul a sarkon, észreveszi, hogy ellenfél van ott, megpróbál tolatni, és majd gyök kettővel elindul vissza fedezékbe, ezalatt 5x kilövik őt.
www.youtube.com/watch?v=5JRygHBW99I

épület rombolás tankkal wt módra...soon
legalább van valami fejlődés :)
Lehet de le kéne csekkolni.Haechi aki ezeket csinálja ( youtuben fennt van)
http://m.youtube.com/watch?v=8a8kha5WR68
Ez az a srác aki anno a B17-es sztorit is megcsinálta, amikor a német vadász nem lőtte le őket, hanem elkísérte a csatornáig a sérült bombázót?
Világos de ezt meglátja a látogató ott kint és "hűűűű ez király", aztán odamegy leül a gép/ps4 elé és kipróbálja milyen a játék.

Azokat a videókat meg azok értékelik akiket már amúgy is érdekel a téma :)
Pár játékos általi videót tehetnének be.Van egy srác aki történelmi eseményeket filmesít, rendszeresen toboroz " szinészeket" hozzá.Ráadásul nem is úgy vannak mint a wot hogy teljesen más a demó ( abban nagyon jók) mint a valós gameplay.
Ezért max egy kis lóvét csengettek ki aztán semmi több, gamescom-ra meg kell valami amit lehet nagy kivetítőkön a standon nyomatni :D
a tavalyi is jó volt ez is hangulatos :)
Trailert készítenek, mikor a játék döglődik, BR, DM és FM változtatásokra lenne szükség azonnal.
Nem bírom ezt a mentalitást, ezt a Wargaming is jónéhányszor megjátszotta már. Hatásvadász videóktól még nem lesz jó a játék.

3-at megcsináltam, silver lion a jutalom.
Frequency
Van elfekvőben ilyen kütyüm:

Jó lenne valahogy összehozni a játékkal,de amint látom csak az oculust támogatja...

Sherman0070
Ma reggel ugye csak 100 aranyat ad?

ja amíg meg lett a 10 jó win, kb 900 ezret kerestem. Köszi a 100 ezer jutalmat rá. Asszem hétvégén inkább megcsinálom a WG LTP küldetését. Az legalább biztos 800 arany.

Legalább nem tud "befeketedni" egy találattól :)
Lett egy ticketem.... 100k lion. Úgy tűnik számomra ez a 100 ezer ezüstös event. Menjenek ahova gondolom.

RatBaG
lol, a torony nélküli panther! :D

http://www.youtube.com/embed/pzgPXOw2plI

Per Aspera Ad Inferi.

Gecijinék már a magyar káromkodásra is ugranak? Ha előfordul, akkor úgy szoktam, és most az fogadott, hogy chat ban 2 hétre....

Na meglett a golden, mostantól meg azon leszek, hogy nehezítsem az oroszok életét:P

Én próbálom a kellemes a hasznossal, tier3-ban a 10 győzelem kéne :) vagyis már csak 5
Sherman0070
Ez gyors volt 20 perc alatt teljesíthető 1-es gépekkel.

4 csata után megvan az első győzelem:D

pz3 M van bent meg egy t1-es vacak repülő és nem dob be rb-be. 12 perce várok.
tier 4-ben német oldalon 3 várakozó, oroszon 44 :DDD

Sherman0070
Na elindult a Golden Battles.

Ennyi. Mentem egyet oroszokkal. Esélye nem volt a németeknek. Gyalultuk őket le...
az tudom hogy egyes tankoknál elvan baszva a hitzone de ez akkor is érdekes volt pz3N-el rálőttem egy t-34-85/D-5t-re és egyből pukkant de csak a machine gunner szürkült be <#nevetes1>
Sherman0070
Ja és az mi hogy az én 80mm-es páncélomat döntve átviszi és ammorack?(persze kisebb átütése van de ígykell)

Sherman0070
Azt valaki elmagyarázná hogy 200m ről a prém JPanther mért csak hiteli a su-100at semmi kritikus nélkül? Ez volt akkor is amikor tigrissel lőttem a Su-85-öt. Egyszerűen azt a 75mm-es csodapáncélt semmi se viszi át.

Ha kijönnek a hajók akkor a Gamescom-ra bevisznek egy rombolót is? :)
Jóóó van. Németek szarra nem jók...
GG. Gyűlölöm a ruszkikat! Tankjunk nins dea fenn repkedő 2 YAk 9 T meg 1 K szétkapta a maradék 2 tankunk köztünk engem...
Most tettem be éppen :)
Ez meg a következő meccs, mikor nem jön össze a győzelem. Ilyenkor bánom, hogy nem killeket kell gyűjteni, vagy a mindegy hogy vesztes vagy győztes csapatban vagy, csak legyél a top3-ban ötlet is jó lenne.

T3-ban a PZ III M-el kell menni, annak még alacsony a BR-je, nem kapsz a durvább orosz vasakból ellenfelet, ráadásul gyors, pontos lövege van, sok xp lehet vele összeszedni.
Tier 3 németek nem lehet nyeri. Su-100 T-44 hordák...
Oroszokkal legtöbbször csak úgy nyersz ha rusholsz és megoldod magad a feladatot, mert a csapattagok sok esetben csak azért vannak ott, hogy meg legyen a létszám és el tudjon indulni a mérkőzés. T2-ben bohóckodom 2 napja, pár eredmény spoiler után.

Gottfried
Én egy gyengéjét ismerek,az 500+ kilós bomba. :)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

IS4M-et hol kell lőni, mi a gyenge pontja? Állandóan lepattan a lövedékem:(

Gottfried
Na a 8. vereség után elég lett.Basszák meg a nyomorult 4x-es szorzójukat,még azt sem tudtam megcsinálni.Ha meg a kibaszott nyomorékoknak "véletlenül" azt mertem írni hogy primitív bunkó oroszok,egyből két hetekre tiltanak a csetről.Ki érti ezt.... :D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!