War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen kívül, mintha érvényes lenne az is ami a repülőkre is: ha az ellenség egy x méteres körzetében tartózkodsz, akkor az is ad csatapontot.
Ha ez így van, akkor a nagy távról való lövöldözés is hátrányos ebből a szempontból.
Viszont nekem mintha az rémlene, hogy a csatapont és az XP nincsen egyenes arányosságban.
Az nem lehet, hogy amikor sokkal több RP-ét kaptál vele, akkor szorzó volt az RP-re?
Mostanában voltak ilyen napok amikor folyamatos szorzó volt.

Mi lenne ha megpróbálnál normálisan írni a fórumra? Ha valami gondod van leírod normális hangnemben, ha valaki tud, akkor majd segít, de ne várd már el, hogy mindenki a te problémáddal foglalkozzon vasárnap este. Ha már akkora profi vagy a wot-ban, akkor későbbiekben a Google használatát is gyakorolhatnád, mert beírva a problémádat azonnal dobott ki egy pár használható ötletet ami talán megoldja a dolgot...
Pl. amikor elindítod a launchert a jobb alsó sarokban, a play gomb alatt van egy donwload torrent opció. Töltsd le egy másik torrent klienssel a fájlokat ha a launcherrel gondod van.
nemtom mivan ezzel de nagyon felbaszta a pumpámat! <#falbav> Mindegy holnap uccsó próba még, ha akkor is szopóka van akkor uninstall!
a user error-ról nem a játék tehet.
Ez egy buzi retek játék! Itt szopok vele már órák óta le se tölti a 60Mb-os nettel ezt a fos játékot! Megáll a töltés! ha már itt szarakodik el bírom képzelni milyen profi és bugmentes lehet maga a játék!<#idiota> Megyek wot-ozni inkább...abban profi vagyok legalább! Vártam ezt a játékot de óriási csalódás ez a szarakodás! nem tudom hogy kíváncsi vagyok-e már erre egyáltalán
FOS!!! <#levele>
Tessék, itt szerinted azért kaptam annyi xp-t, mert először mentem a tankkal?

Pár napja beszéltünk itt a fórumon arról, hogy hogyan lehet sok xp-t összeszedni, sokszor kill nélkül. Minden sebzés xp-t ér, ha nem lövöd ki az ai-t csak sebzed kapod az xp-t (bár nem sokat), de az ai tankokat legjobb kigyújtani, amíg végig ég, kapod az xp-t. Maximális xp szempontjából legrosszabb ha egy lövésből szedsz ki valakit, ha kilövés előtt volt pár sebző találatod, akkor sokkal jobban jársz, több xp fogsz kapni.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.17. 22:46:31
Sherman0070
Akkor magyarázd már el hogy miért nem ad 3K tapasztalatot egy normális meccsre? Miközben az első csatáimban lőttem 2-3at és adott 2000 feletti RP-t.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Azért hülyeségeket ne találjunk már ki...
Sherman0070
Ja meg azt vki megtudná magyarázni hogy az elején amikor megszereztem a prém tankot miért kaptam 3K rp-t arra amikor lőttem egyet most meg kapok 1000rp-t arra hogy megölök 6 tankot. Ez a repülőimnél is így szokott lenni. Németekkel alig ad már tapasztalatot repülőknél. WoT-ban legalább ilyen nincs hogy aszerint ad xp-t amennyit játszottál a tankkal.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Erre csak annyit tudok mondani hogy menj realisticban. Engem ott prém jpantherrel 15vs15-be szokott tenni.

Sherman0070
Nálam csak a letöltés lassul le mindig nagyon. Közbe rá se merek a chromera kattintani mert akkor még lassabb lenne.

Ilyenről nem hallottam még.
nincs itt senki? Ilyen döglött lenne a fórum vagy senki nem tudja hogy miért áll meg a letöltésem???
Mivan ezzel a szarral? Letöltöm a launcherét elindítom elkezdi tölteni majd megáll! de úgy hogy még a netet is elbassza! Utána még a Chrome se tölti be a netet csak windows újra indítás után javul meg!

Ez mi?
Gottfried
Ezért érdemes volt megnyerni ezt a szart.Nem elég hogy folyamatosan kurszkra és a kárpátokba rak vele,amire teljesen alkalmatlan,ráadásul simben van bőven ilyen csata is.Négyen indultunk 5 ellen kurszkon(miért is ne a legnagyobb mapon),a 4-ből egy be sem jött,egy nyomorult t44 meg elhullott az elején és baszott visszajönni.Mindjárt az elején KETTEN !!maradtunk kurszkon.Ez a játék halott..... :(

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sherman0070
Hát igen ez van ha valaki seggbelő T-44el és adok neki egy kis ajándékot.

A goldos cucchoz a wineket akkor is számolja, ha nem gf-ben játszok?
Másrészt megint mehettem T-54-ek ellen úgy, hogy nincs 6.7-nél nagyobb br-ű tankom...

Ez már a legalja, mikor Kurskon a 16 német játékosból összesen 6bír kilőni ellenséges tankot, a többi kill nélkül elhal.
Sherman0070
<#hehe>

Circonflexes a wt standnál xD
Sherman0070
Hmm ez a 7 win sima ügy volt. Egy vereség sem volt.

Nem sejtettem volna, hogy lehet még ezt fokozni.
Foglalják a bázisunkat, kilövöm a foglalókat, foglalom vissza.
Erre jön csapattárs és kigyújt a picsába hátulról, természetesen T3 csatában egy T-26-tal.
Ennyit tudott kinyögni:

Mindig mondtam, hogy a WoT tele van kreténekkel, de az utóbbi pár napban ez a játék minden szinten túltesz rajta...

Én egyszer amikor flakkel lövöldöztem ámulva néztem ahogy egy tank átrepül fölöttem nagy magasan.:) AI tankok csinálják, amikor nekimentem egynek, az ütközéstől elrepült a látóhatár felé.:D lehet az oroszok kísérleteznek vmi antigrativitációs tankkal.:)

Vagy átszúrta a fa a tankot :)
Sérül a lánc meg a löveg egy lánctalp lövéstől? Én ma jobbat láttam. :D Nekimentem egy kidönthetetlen fának T-44-el, és kaptam egy "Ammo damaged"-et. Biztos nem volt rendesen leszíjazva, vagy mittomén. <#idiota>

Sherman0070
Repülő bot bugot nem sikerült kijavítaniuk. Jungelen azt vettem észre hogy tőlem 100m-re egy Panther kb. 200m-re felrepül. (bot volt)

Panthernél talán még most is előfordul, hogy lelövik a láncot és sérül a torony meg a löveg (nekem konkrétan kb 3x volt ilyenben részem egy oldalról bekapott lövés után) :)
Vagy itt van két kép, az elsőn a PZ3 motorja és lánca sérült a semmin. Másodiknál egy lagspike után lecsúszott a Panthert lánca a hídról, azonnal tönkre ment a motor.

Sherman0070
Ebben az a kedvencem hogy néha a Panther II nem tudja egylövésezni a pz II-őt.
http://www.youtube.com/embed/pWNI8_wQmls

Valamelyik tanknak régebben meg a páncélon kívül volt az ammo lemodellezve, ha jól emlékszem. :D

Ez open elején még jó volt...
Sherman0070
Ezt egyáltalán hogy merték open-be tenni?

Pl. SU-100-nál az ammo-t nem tudod sebezni, elvileg van róla post a deveknek. Korábban egy lövés volt a cső alatti rész, és sérült az ammo, vagy berobbant, most próbáld meg kilőni úgy hogy azt a részt lövöd, nem fog menni. A válasz az, hogy majd a következő, vagy valamikor egy későbbi patchban javítják...
Sherman0070
Hát jó lenne látni hogy ekkor mi történik. Mert az is érthetetlen hogy a T-34/85 45mm-es páncélja hogy nyeli el a lövedékemet úgy hogy kapok 4xp-t. (Jpanther-rel voltam) Ez már történt SU-85,SU-100nál is.

csak az utolsó gyilkos találatnál, egyfajta killcam funkcióként :)
Viccet félretéve, értem a problémád.
Én is sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy fogalmam sincs, hogy miért nem tudtak átlőni.
Persze a rosszabbik eset, ha fordítva történik és az istennek sem hajlandó megdögleni az, akit lövök.

Vajon hogyan akarják ezt a röntgen látást berakni a játékba?
Minden találatnál megmutatja mi történt a tank belsejében?
Talán ez segítene kideríteni ezeket az anomáliákat. :)

Sherman0070
Inkább lőjjön ki minthogy ilyen hülye bugok legyenek :D

Baszki, már ez is baj? <#idiota>

Sherman0070
Prém Jpanthernél valami nagyon el van rontva. Lövi a Tigrisem függőleges páncélját és jólmond semmi sem történik a tankommal. 200mm átütéssel miért nem tudja átütni a 100mm-es páncélomat?

Ha nyerni akarok, akkor nálam alap a med vagy a td abban a két tierben. Ha csak úgy játszom, akkor megyek heavyvel, mert azzal nehezebb lehozni a csatát, főleg egy KV2-vel :)
Hát mondjuk ha KV-2-vel akarok menni, akkor AB. <#hehe>
Akkora tank ász nem vagyok, hogy azt be merjem vinni RB-be.

Pedig ott lehet nyerni mindkét nemzettel. Egyedül Kárpátok map ami lutri, mert még mindig nem javították ki, azt hogy a bomberek kidobják a bázist, akkor gyakorlatilag nyer a csapat.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.16. 18:00:44
AB... soha! RB. SB tier 2 vagy 3 német vagy orosz mindgey....
Arcade battle? Mert RB-n simán lehet nyerni, mindegy melyik nemzettel mész, ha jól játszol, lehet hozni a csatákat.
13 csata és 3 győzelem össz vissz. Most éppen.
Kész vagyok. Se némettel se orosszalé nem lehet győzni. Ha némettel vagyok a rusholó ruszkik szétvernek. Ha a ruszkikkal fura módon 3-4 lövés és emmi baja anémetnek fordítva meg...
Bezzeg tegnap easy módban pusztultak a németek. 7et mentem 5ször lettem 1. 3. Ma... 10 és 0.
Tegyük hozzá, hogy volt és van is mit szidni..
Sherman0070
Nekem sincs vele bajom de az kicsapta a biztosítékot amikor a sok wotról átjött paradicsom mindent szidott amit csak lehetett.

"Akkor már először játékosállomány kéne."

Ezt mondom én is.

Nekem pont az tetszik a tankok mozgásában, hogy driftel. Érzi az ember, hogy ez egy jármű. És nagyon jó manővereket is lehet vele így csinálni. Remélem ezen nem változtatnak.
WoT-ban az egyik dev. hírekben már emlegették, hogy gondolkoznak ők is a driftelésen.

Sherman0070
Akkor már először játékosállomány kéne. Mondjuk ha nem lenne az a fránya arcade battles akkor jóval több játékos lenne. De hát az kell mert egyesek nem képesek fél centivel fölé lőni. ( meg hát azért is mentek sokan el mert mindenki arra panaszkodott hogy "driftel a tank"). Hát ha Tigrissel tud realisticban olyanokat driftelni akkor gratulálok neki.