War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érkeznek az új prémium járművek mindkét oldalra.
Panzerbefehlswagen IV
T-III
Ez a kép összefoglalja a játék jelenlegi állapotát:

Sherman0070
Nekem nem az a bajom hogy nem tudom őket kilőni hanem az hogy túl sokan vannak 😄 (najó azért a T54-eket én se tudom kilőni 😄 )

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Inkább örülnél, hogy német tankkal tudtál sebezni egy oroszt... 😄

Sherman0070
Hmm prém Jpantherrel meglövöm oldalról T44 lövege végét ÉS KIGYULLAD. Most komolyan így elszarni egy játékot. Tolják vissza CBT-be teszteljék 2000-en és 1év múlva adják ki tökéletesen. Úgyis akik az openért nyafogtak azok közül egy se játszik már csak a CBT-sek tolják kb.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Na ez kész, most hagyom abba ezt a szart.
Fekete gunner, driver, loader: ugyanúgy jön felém, közben lő 10 secenként, kap tőlem még egyet fekete cső, aztán kilő ammo rackel. (tiger II vs T-44)

Élvezetes játék
háááát valóban érdekes....nem vertek ki annyira sőt még killem is volt 😛
ja, és utána kiszedett egylövéssel a stukából...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

t34-et lövöm most pz IV/f2 ből, kigyújtom semmi, szokásos találatok(pipereasztal és társai) ő bezzeg egy lövéssel gunner loader és ágyú
sebaj, kérek rá tüzérséget, azt is túléli...
hihetetlen...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Előbb toltam egy arcadet kíváncsiságból. Szánalmas szar az egész, DE:

A damage model ott teljesen korrektnek tűnik. Nagyon ritkák az oneshotolások (pedig még célkereszt is van lol) és teljesen úgy sebződnek ahogy az ember elvárná. Próbáljátok ki, egy kört megér, megnézni.

Nincs az, hogy meglövöm szemből az IS-1 csövét, erre kap egy radiator damaget vagy belősz a drivers hatchon, és ledobja a láncot.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.14. 13:49:16
tök jó,hogy Entak videójában amiben a Jagdtigert mutatja be lőnek egy T54-et! ő 2x lő rá 600méterről,elsőre target no dmg, 2.-ra SUSPENSION 😄 közben egy Tiger2 is lövi szemből 80 méterről ős is eltalálja 2x a T54-et de az nekiront és elkezdi tolni....ekkor találja el Entak oldalról,hogy szétrobbanjon..... pofám leszakad olyan szánalmas ez már!
én panzer III/M ellenfél KV2. látom a kávét 100-al tempózik le dombról. rálövök, track, sebesség változatlan, még egy lövés, suspension, de a kávé csak robog tovább, köv lövés engine, de a kávé még csak nem is lassul, majd úgy száguldva rámfordulva és oneshot...
hihető persze. ez a game ugyanolyan hányadék mint a wot...

Elmehet sovietjin a *****!

Mióta megvastagították a vezetőnyílást.Azóta jóval nehezebb kilőni.

DasIsFuck
Ma megint erőlködtem pár csatát realisztikbe, meglett a panzer 4 h verzió, de mióta halhatatlanok a t-34-ek ismételten?
Azt már meg sem említem, hogy megint kb mienst bespawnolt a játék rá fél percre már azelőtt kisnipoltak, hogy eggyáltalán lett volna esélyem játszani is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Én már csak azzal szórakozom, ha meglátom, hogy t-54-ek vannak, hogy elindulok 0 ammoval Tiger II-vel.
Hogy halok meg? Szerintetek? Hát nem ammo rackelnek 99%-ban? Szánalmas
DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kb hasonló a gazsi felfogása 😄
ez meg az Orosz T 4 😄

Új német T5-ös "flak" 😄

oldalról ha szerencséd van 10 ből 1x kilehet lőni 😊 csak ugye 3x kerül körbe egy T54 adott időegység alatt 😄
Sherman0070
Na most hihetetlen meccset mentem kubanon a csapatommal. Mi 4-es tankokkal ellenség T-54ekkel ÉS MEGÖLTÜK AZ ÖSSZESET. Nem tudom ez hogy történhetett de tuti nerfelni fogják emiatt a németeket. <#taps>

én csak 4 nőt látok egy hatalmas falloszon 😄
Gottfried
Első látásra ez egy M41. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

DEV szerver 1.43 😛
Ez egy M60.

Sherman0070
Na tegnap mentem egy kört T-34-57el (mod43). Karelián volt. Jött 1 Panther és 1 Tiger a keleti ösvényen mind2nek beragasztom a tornyát utána küldök rájuk artyt és ki is pusztulnak. Utána középről még 2 Tiger és 1 Panthert kilőttem. Jó a balance.... erre prémmel és 2x szorzóval 12K rp-t adott.

Első látásra M41 Walker Bulldog. Csak furcsa a lánctalp szem.

angelus1991ster.blogspot.hu

Most történt: T-34-57 kilő egy hittel, 30 fokban elfordított páncélzattal kb 1500m ről. Crew knocked out, 100 vitality mindnek megvan.
Szép mese volt esére, jóéjt!

Szerk: Tiger I-ben voltam.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.13. 01:08:09
Volt valami peccs? Majdnem minden orosz tank radiator damaget kap csak.
Mert már sokan ráuntak és, T4-ben nincs akkora bomber spam mint az elején. Korábban ott 90%-ban bomberek szedtek ki, most meg vannak olyan meccsek, hogy még bomba sem csapódik a közelemben az egész meccs alatt. T4-es Pantherral mentem olyan hétvégéét, hogy 60%-os volt a nap végén a wr t4-ben, ami némettel nagyon jónak számít. Az más kérdés, hogy hasonló teljesítménnyel orosz oldalon hozod a 70-80%-os is...
az a baj T4-el,hogy 75% ban T5 be dob be azzal is.....
Sherman0070
Inkább T5-öt. T4 nem olyan problémás szerintem. Amiket írtak hogy mennyire rossz a német t4 ahhoz képest nekem nagyon bejön.

Én indítottam fórum témát is.Válaszoltak is.És semmi nem lett belőle... 😊

Ez kellene T1-be. <#awink>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Panther Taxi!

nem lehetne bombázni a Gaijint ilyen screenshotokkal,hogy T4-5-t csinálják már meg végre?
Nagyon sajnálom hogy nincs még egy versenyző a mezőnyben.Ez a játék elkeserítően egyoldalú. 😞

OFF
1. tier3 alatt nem érdemes fejleszteni semmit se a hajókon
2. a launchnál ha az attacked sectorst választod és ott a rank1-3 mission akkor ott egy nyertes menetért lazán jön 75-100k, rank4-9nél ez az érték már olyan 200-300k-környékén van
3. "Itt még a Prémium prémiumát is megveheted igazi pénzért" nem lehet esetleg hogy kaptál prémet és annál az ablaknál megtudtad volna hosszabbítani a prémnek az idejét?
minor OFF ,de most nagyon utálom a GAIJIN-t ide is ki kell sírnom magam 😄 kipróbáltam az úrhajós game-et.....na belenéztem ebbe a gyönyörűségbe! a GAIJIN a tökélyre fejlesztette a lehúzást ennél a játéknál! Itt még a Prémium prémiumát is megveheted igazi pénzért! a fejlődés baszott lassú ! nyertes meccs esetén is iszonyat pénz a fejlesztés /Tier 2/ egyszóval elég pofátlan lehúzós kis játék...én skippelem is 5 nap próba után!
képtelen vagyok épp ésszel felfogni,hogy miért nem szedik ki vagy teszik parkoló pályára azt a rohadt cheater tankot! egyszerűen nem való ilyen formában a játékba!
Orosz ellenfelek T54 Win rate egy random T4 meccsen ami OFc tele volt T54-el.....

88,6
90,9
86,1
90,2
82,4
75,1
80
84,6
87,4
77,8
75
66,7
Sherman0070
Tolják be az E-100-at, az E-100 Krokodilt. Légvédelemnek meg az E100 88mm dual flakot és akkor jöjjenek a szar tankjaikkal az oroszok. Ja ha meg már a légvédelem a menő akkor jöhet a Flakpanzer Maus is. Ja meg németekhez kéne néhány TD is mert kevés van ezért a 88mm-es Waffentrager tökéletes lenne rank3-ba.

Jó lesz az a Zsu-57 szanaszét fogja szedni a tigert és a panthert is oldalról. <#buck>

Jah... Át lehetne nevezni a topicot Russian Tank Simulator-ra vagy mittudom én.
Pluskast
Mondjuk azon kicsit ki kerekedett a szemem amikor megláttam, hogy milyen új járművek jönnek a következő patchel. Zsu-54, ez komoly?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”