37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    nah csakhogy megérteted már végre a légyeget, vagy kell még fojtatni?
  • jocking
    Ma unlockoltam a Keletnémet Néphadsereg tankos emblémáját. Ez finom jelzés lehet arra, hogy a németek kapnak komcsi tankokat T5-be.
  • Malarki
    Na erre most büszke vagyok:

Szegény PanzerIV jól leamortizálódott a csata végére
  • AnuluWork #19425
    Biztos arcadeból mennek szimulátorba a népek. Mindenki egyből odaugrik, csak azért, hogy megkeserítse a profik életét. Onnan a mentalitás. Folytassuk még?
  • RiCSi1234
    VGA probléma lesz sajnos.. :(
  • Rue East
    Nem olyan kicsit. Először egy páncéltörő ágyút csináltak, amiről csak annyit tudni, hogy egy könnyített verziójú A-19 az M-30 tarack lövegtalpával és alvázával. Ez lett a D-2. Később a készülő nehéz harckocsihoz felmerült az A-19 beépítése is, de pont kapóra jött az a pár darab D-2, ezt összeházasítva a D-5 lövegbölcsőjével és felerősítésével (ezért lett D-25), illetve nyilván a hátrasikló rendszert és helyretolást is módosították.
  • Eldarion73
    Csak érdeklődés képen..valaki találkozott már Maussal?
    A lőtéren van bent egy,75-ös átütésű lőszerrel egy lövésből ki lehet szedni,még páncéltörő sem kell,elég a robbanó.
    A torony és a test között meglőve azonnal repül a torony,csatában nyilván nem fogja engedni magát,de bízzunk a játékosok "hozzáértésében" :-)
  • jocking
    Mivel orosz tank, ezért a válasz egyértelműen nem. Ebben a játékban orosz tank gyengébb soha nem lesz, max erősebb.
  • Eldarion73
    Pontosan.Mivel a Kurszki csatában az A-19 volt a leghatékonyabb fegyver az új német tankok ellen,ezért gyors lőtéri próba után döntöttek az ágyú tankba való beépítéséről.Kicsit átalakították,hogy beférjen,ez lett a D-25.
    A másik tesztelt ágyú a BSZ-3 volt.Ennek a 100mm-es tengerészeti ágyúnak a különféle változatait használták utána több járműnél.SZU-100,T-54...Az IS-be is beépítették próbaképpen,illetve T-44-be és a T34-85-be,de ezeknél végül nem került rendszerbe.
  • kissssss
    nézd a jó oldalát lvl 99 lopakodás
  • kissssss
    jajj nagyon ügyes vagy had adjak egy nyalókát neked.... (buksit megsimogatom)

nem arról volt szó hogy te épp hány repcsit bányászol ki/ nap hanem arról a kamikaze mentalitásról ami arcadból lassan átjön sim eventekbe is....

folytassuk még?
  • PLaci #19417
    Lehetőségek:

1.) Bug. Nem valószínű, sokaknak előjönne.
    2.) Hibás videókártya.
    3.) Videókártya driver hiba.
    4.) Más driver hibája.
    5.) Ha a tápra is rá kell dugni a videókártyát, akkor a táp hibája is lehet.

Ha nem változtattál semmit a gépen, pl. nem frissítettél drivert, akkor valószínű, hogy kezd behalni a VGA kártya.
  • RiCSi1234
    Ez a tumor ma nőtt rám.. EZ ITT!!
  • AnuluWork #19415
    Tudom.
  • AnuluWork #19414
    Akkor részemről kb. egy év alatt - ha az új jövevényeket az 1.47el nem számítjuk - összeökörködtem a teljes brit, japán, német, amerikai, szovjet repülős ágat ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

...plusz az apró ...

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.08. 16:33:56
  • Rue East
    Az A-19 az a tábori ágyú, ami nem is férne bele a JSz-2 tornyába. Az A-19-ben és a D-25-ben tudtommal csak a cső azonos (meg az első szériáknál a závárzat), ettől függetlenül a két löveg jól megkülönböztethető egymástól.
  • kissssss
    nah legalább a Pokryshkin's P-39 meglett ha már ezzel a nyavalyás GE wagerel így befürödtem.
  • Eldarion73
    A töltés előtti cső leeresztést valami harckocsizós könyvben olvastam egyszer régen,csak eszembe jutott,nem volt nagyon konkrétan kifejtve,hogy milyen műszaki oka volt.
  • kissssss
    "repkedés csak ökörködésre jó"

akarod még fojtatni?
  • Eldarion73
    Az IS-2-be szerelt változat neve volt D-25.Ettől még egy fejlesztett 122 mm M1931/37 (A-19).

változatai:
    A-19S, D-25, D-25T, D-25S

• Luciferkee
    2. Golden Battle Wager:

beraktam 5.7-es német tankokat (Tiger 1, Panther D, Hetzer) természetesen én voltam egyedül 5.7 BR-el csupa, IS2, T44, Pershing jött szembe, esélyem sem volt.
  • RepeszElek
    Rég játszottam már a T3485el és most újra elővettem.
    Régen tök sokat pattintottam vele most meg hiába forgatom ha egy lövést kibír már boldog vagyok.
    Figyi már nem lett ez a tank gyengébb?
  • Luciferkee
    Amúgy mintha a botoknak más sebzésmodelljük lenne. Én úgy vettem észre, hogy nehezebben pukkannak
  • AnuluWork #19405
    Arcade nem csak ökörködésre jó.
  • RepeszElek
    ez az úgy vonul előre hogy a tornya máshova néz egyébként megfigyeltem a botok szokása, meg az is megy és lő a vak világba, megy és lő!
    Mostanában tele pakolja a tier négyet meg hármat tier 1egyes tankokkal. Azok is tuti botok! Én már nem is lövök rájuk nehogy elszalasszak egy igazi játékost a töltés idő miatt.
  • RepeszElek
    Ott a pont:)
    Igen ezt kell csinálni akartam is írni!
  • kissssss
    "legfőképpen simben."

arcade csatában eddig is egyértelmű volt hogy a repkedés csak ökörködésre jó...
  • Luciferkee
    13. napra kaptam egy golden battle wagert:

Cobra King, Eastern europe: Kezdőre elkezd tunkolni egy ellenséges Wirbelwind, átüt a 20mm-es légvédelmi ágyújával úgy 1,5 KM-ről, szemből a 100mm páncélon, eltalálja az ammot, bumm. Tartott kb 20 másodpercig a csata.

Többet nem is merek játszani.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.08. 15:32:22
  • twi452
    csak árkádban van ilyen :)
    rb-ben és sim-ben lehet repkedni ameddig le nem lőnek/zuhansz :)
  • AnuluWork #19399
    30 seced van. Az arra nem elég, hogy elérd a reptered szaros aaaját és kilődd. :D
  • kissssss
    közben sikerült kőkemény 100GE összeszedni ebből a hulladék wagerböl... ennyi erővel oda is adhatta volna randomba wager helyet.... az első csatát azért vesztetem el mert kemény volt az ellenfél hiába volt jó az én csapatom is, viszont a másik két vesztes csata az tiszta szánalom kategória volt, a második menetben agyatlan emberkezdeménykel pakolt össze valamelyik csak szimplán belevezette a tankját a folyóba a másik a saját csapattársait lőtte ki(vagy 3 biztos) a következő úgy nyomult előre hogy a tornya az ellentétes irányba nézett.. stb stb... a harmadik körben meg csak szimplán lespawnkillezték mindhárom tankomat karélia pályán.... mozdulni nem lehetett.
  • kissssss
    óó hát nem is tudom... talán azt kéne csinálni hogy visszahúztok arra a nyavalyás repülőteretekre újratölteni nem pedig rábaszni a gépet a másik tankjára... legfőképpen simben.
  • Madi92
    Mert lehetne valami kis szakaszos társaságot összehozni, Wotban klán is van SG-seknek.
  • RepeszElek
    én szoktam menni szakaszban másokkal, abban inkább az a jó hogy kétszeres a tűzerőd! HA mindig egymás mellett haladtok jajj annak aki egyedül elétek téved! Én mikor egyedül sokszor kiválasztok valakit általában egy erősebb tankot mint az enyém és mellette haladok de ha a másik nincs tudatában annak hogy te szakaszosat játszol vele akkor valahogy leszarja a fejed és simán ott hagy ha bajban vagy meg a legtöbb esetben megy mint a birka előre aztán majd jól lelőnek vele együtt:)
  • RepeszElek
    Jah igen..:)
    Ebben igazad van és hazudnék ha azt mondanám hogy nekem nem fordult meg a fejemben ilyenkor hogy rázuhanok! :)
    Csak hát a fairplay ott van és eszembe jut mennyit anyázok emiatt és ezért nem vesz rá a lélek. Bort iszom és vizet prédálok az nem működik de csak emiatt...Ha nem sírnék amiatt hogy milyen szemét amikor rám zuhan akkor valószínű én is ezt tenném..
  • Madi92
    Van már kialakult szakaszos csapat itt sg-n? Azért csak jobb lenne úgy játszani, hogy valaki figyeli a segged! :D
  • AnuluWork #19392
    Mitől függ ez? Tök nevetséges. Inkább vennék ki. Ma kb. minden meccsen a légierő vetett véget a tevékenységemnek.
  • PLaci #19391
    Rám volt hogy dobtak 0 sec -et, míg én dobtam olyat ami 15-20 sec után robbant... (szerencsére ölt így is)
  • AnuluWork #19390
    Ja, és gazsi újítása - innen is csókoltatom a kedves édesanyjukat -, hogy ahogy legutóbb volt a flaps, úgy is marad. :)
  • AnuluWork #19389
    Most őszintén, de mit tudsz tenni, ha van 30 sec időd arra, hogy:

A. befogd a támadó gépet
    B. lelődd
    Utána elkövetkezendő 4-5 secben egy darab lőszer nélkül TE mit csinálnál? :) Csak kérdezem. Mert nekem a kamikázéskodáson kívül más tippem nincs, különösen ha nem lőttek rám 1x sem ...