War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól meg van oldva 😄
Azon kívül kb az egyetlen dolog ebben a játékban ami jól működik.
(gyors kérdés: Tu2-t valahogy le lehet lőni? Előbb kapott a tiger II ágyújától 2 lövést, két sima hit (lol?) utána kidobott, neki FW-vel, 20mm nem hatott rá, 2 perc lövés után kilőtt pilót knocked outtal)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.09.23. 13:51:29
a játékban pedig killcam lesz, legalábbis erről volt szó
a többit nem fogjuk tudni 😊
Ha bejön az a x-ray akkor lehet kicsit érthetőbbek lesznek majd azok a sebzősé nélküli hitek..lehet...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
tegnap PIVF2-vel lyukasztgattam egy KV-2. lelőttem róla mindent jó messziről, amit csak lehetett. Ő rámfordult, böfögött egy nagyot és mehettem is másik tankért...
a visszapillantó azt hiszem én voltam :-)
arty hegyek - arty nincs, helyette bombázók meg csatarepülőgépek szórják az áldást
goldammó - na az tényleg nincs. 😊
Helyette a randomisten itt nem a találatot meg a lepattanást kontrollálja (a célzás csak rajtad múlik., ami sztem pozitív), hanem azt hogy ki fog előbb ammorackkal megdögleni. Instant. Nincs is szebb annál amikor te 3x találod el a célt és elgörbül a visszapillantója (itt használta vki ezt a modulsebzésre, nekem nagyon tetszett) ő meg rádfordul és az első találattal felrobbant/felgyújt, "szia, kösz hogy jöttél" alapon.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.09.22. 19:49:52
Hátha csak te képzelted oda a 'grafikai' szót. Lehet kicsi a betűméret.
Igen te képzelted oda.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.09.22. 17:57:34
A WoT akkor lesz használható ha majd a fikcionális artykat kiveszik belőle. Az meg sohanapján lesz.