War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom, nem kell hagyni, hogy eltaláljanak...
unbalanszolt ez nagyon...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Egyszerűen hihetetlen hogy nem akarják tudomásul venni hogy a 80% win teljesen irreális.A saját játékukat nyírták ki ezzel az elcseszett balansszal.Nem csoda ha nem nő a játékos szám.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ez speciel nem attól függ, hogy orosz vagy német, hiszen a minimapen látszik is, hogy ott is spawnoltak a fehér sarokból.
Csak néztem hogy szinte a bázis mellől indulunk,a németek meg úgy háromszor olyan messziről. Szinte hihetetlen anit ez a banda művel ezzel a játékkal. :D

T-34 hátulról, oldalról, szemből drives hatch, kap ált radiator damaget, esetleg piros crewet, én a 100%-ra húzott crewvel, meglő szemből 1000m-ről, durranok egyből.
Akár mit csinálok 1 hit vagyok bármilyen orosz tanknak (lehetek tiger I, II, akármi), ők meg a Tiger II gunjától sem pukkannak.
Ez azóta ilyen mikor egy ninja patchban damage model változást írtak. Még tovább butították a németeket. Remélem csődbe megy az egész mocskos banda.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.27. 20:36:06
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.26. 21:46:58
Egyszerűen akár mit csinálok szar az egész. Akár hol lőhetem az oroszokat, undamaged vagy hit, és nem történik semmi.
Nagy szar ez az egész ahogy van.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Úgy tudom, hogy a legnagyobb battle ratinget veszi figyelembe.
Tuti, hogy nem volt valamelyik slotban neked vagy a szakasztársadnak valami nagyobb tank/repülő?
Matchmaking is so broken.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.26. 11:53:57
Szerintem ez lehet a jelenlegi gazsi gondolatmenet.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A baj ott van, hogy a tank nem attól lesz erős mert 1955-ben gyártották, hanem attól, hogy a devek elfogultak és OPpá teszik a játékban.
Tiger II, Kursk.
Fele annyi ammoval indulok, mint amennyivel lehetne, hogy elkerüljem az ammo rackelést, ami ennél a tankál a pukkanások 99,9%-ért felel. Nagy nehezen kilőttem egy t-34-d5t-t, 12 hittel, kb 200 méterről (tudom hova kell célozni, de semmi). Utána t44 szemből 30 fokos páncélfordítással 1 hit ammo racked (kb 10 ammom volt még). Sebaj még egy kör.
NPC tankok lövögetésével telt, player nem nagyon volt (4v4 vagy 5v5 volt 1-1 bottal), nagyon nehezen akartak pukkani. Elfogyott a lőszerem (mivel ugye keveset viszek), sebaj, foglaltuk a pontot, majd ott reloadolok. Egyszercsak prémium t34 kb 1500m-ről 1 hit ammoracked. 0 ammoval kb 0 fokos szögből szemből.
Elég is volt, köszönöm, megyek vissza repülni, majd talán 1.43. Azt hogy a Tiger II heavy tank lenne, már fel sem tűnik, úgy pukkan mint bármelyik másik nem heavy tank.
Sajnos armor befordítás még mindig teljesen felesleges, úgy vettem észre, tök mind1 hova lősz, hol találnak el, teljesen random adja a damaget.
Régebben volt, még hogy Hetzerrel mentem, szemből kaptam egy egy su-85 lövést, kb 10 fok dőlésszögből, engine, transimssion, és természetesen leégtem mert még nem volt tűzoltókészülem. Ja ha már a tűznél tartunk azt is érdekesnek tartom. Általában nekem van 0.5 secem, hogy megnyomjam a 6-os gombot, még a szovjet tankok akár elfüstölgetnek 10-20 másodpercig is gond nélkül. UFF.
OFF: ma meglett a TA152, legszebb plane a játékban. Első köröm Yak-15 (még nem is lenne baj) és MiG-9 ellen volt. Fasza. :D
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.26. 00:39:59
Ehhez csak gratulálni tudok...