War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyakorlatilag így néz ki minden meccs német oldalon az első találatkor:

tudom, nem kell hagyni, hogy eltaláljanak...
unbalanszolt ez nagyon...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

T44 120 meccs 71,9% Win rate én is average vagyok
Az elején még nem tudod hova kerül az elfoglalandó pont. Szóval nem tudsz direktbe a bázis mellé spawnolni, csak szerencsével.
Gottfried
A Wot-ban 55-56%-om volt úgy 30K csata után,szinte csak randomban. 70% felett csak a Kv1s volt de az is csak azért mert azzal sokat mentem században.
Egyszerűen hihetetlen hogy nem akarják tudomásul venni hogy a 80% win teljesen irreális.A saját játékukat nyírták ki ezzel az elcseszett balansszal.Nem csoda ha nem nő a játékos szám.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ezért írtam korábban, hogy a Wot-ban 60%-os wr eléréséhez már nagy játéktudás szükséges szolo játékkal, nem sokan érik el ezt a szintet, itt meg kiábrándító, hogy t4-től több orosz tankkal is lehet hozni 80% fölötti wr-t, T5-től meg a 90%-is teljesen szokványos. Ezt a balansz fogalmától nagyon távol áll...
Trucker39
Jó ez a játék, csak arra kell vigyázzak, hogy ritkán töltsem be. Kb. annyira idegesít, mint anno a Wot idegesített. Igaz, azzal már tavasz óta nem játszottam (olyan nagyon nem is hiányzik).

Gottfried
Az tény hogy a t44-et is ki lehet lőni egy lövéssel,sőt nálam az ágyút legalább annyiszor ellövik mint a hírhedt pantherek ágyúját,a t44 ennek ellenére kurva OP gép a su100-al együtt. A 80% körüli win azt hiszem magáért beszél.Szánalom hogy ezt lehet hozni,bármilyen vassal.A t54 még nincs meg de ahogy néztem,azzal még a 90% is hozható.Ha egy über pro játékos lennék(ami közel sem vagyok),még akkor sem lehetne ezt tenni egy csapatjátékban ha kiegyenlítettek lennének a nemzetek.Ez is röhely :D

Gottfried
Az elején is lehet spawn pontot választani? Én eddig úgy tudtam hogy csak a respawnnál van ilyen lehetőség. Ennek ellenére egy vicc hogy ebben az egy bázisos módban meg lehet tenni hogy egyik csapat szinte a bázis mellől indul.(mindegy hogy a német vagy az orosz) A másik csapatnak teljesen esélytelen a csata,akár ki is léphetnek az első percben.Röhely....

Semmi más nem történt, mint a készítők hallgattak azon játékosok kéréseire, akik kevesellték a kihívást a játékban. <#phone> Bár gondolom nem így van de talán ezen a fórumon olvastam valaki hozzászólását, aki már alig várta, hogy az F2-esével jól megmutathassa ha az nagyobb BR-t kap. Nem gondolom, hogy lehetetlen, de biztosan nem szórakoztató de legalább már van egy elégedett ügyfél. Egy játékban szigorításokat bevezetni nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Pont az a szabadság nyűgözött le engem, hogy nem kell hímes tojásként bánni a járművekkel, mint a WOT-ban, hanem lehet csatázni, szó szerint, mert ha kilőttek, jöhettem még jó párszor de attól tartok itt is az lesz ha 3 respawn lesz. Eddig is a csapat kb 80%-a kempelt és 2-3 "szerencsétlen" próbált foglalni, míg elegük nem lett, de az sem volt utolsó, hogy kezdőként, szinte minden nap belépéskor kaptam 10 vagy 50 ezer ezüstöt, cimboráim, akik az 1.37-es patch után kezdték már nem dicsekednek ezzel. Lényegében csak nekünk akarnak jót a készítők a sok-sok kihívással, talán ezért nem értik mi a baj... na jó ez nem gondoltam komolyan. Viszont higgyétek el, T4-ig simán van annyi szívás az oroszokkal is mint a németekkel. p.l. nemrég volt 17 győztes csatám zsinórban T4-ben német oldalon, azt hittem álmodom de szívtam napokig T-44-el amit pedig az egekig magasztaltak, vagy bármely másik orosz csodával. Panther A-k egylövéseztek szemből, vagy bárhonnan míg én pattogtam a lőszerrekeszről is, ezt el is sírtam itt egyszer, és ez naponta változik, hol ezzel jobb, hol a másik oldallal. Hozzáteszem ez abszolút a saját tapasztalatom, nyomom napi 4-5 órát, nekem ezt sikerült kikövetkeztetnem. Ha rosszul megy, nincs sebzés, vagy csak "HIT" érdemes megnézni a csapat eredményt, sokszor látni, hogy másnak sem megy az ellenfél meg tarol, én ezért érzek egy kis turpisságot a sebzésekben, nem is rágom magam rajta, elkönyvelem, hogy nem rajtam múlott, majd a következőben talán énmellém áll a "randomisten" ahogyan itt már mondta valaki. Az idegeskedésre tegnap mondott nekem egy jót egy idős bácsi, mikor a stresszes munka került szóba, "ha számít 5 év múlva amin rágom magam, akkor hajrá, ha nem akkor meg sz..rjam le." Tudom ajánlani ezt a hozzáállást a játékhoz is, ezzel próbálkozom én is <#hehe>
Ha elég gyors a géped és hamar betölti a pályát, akkor még tudsz spawn pontot választani azelőtt, hogy "kifehéredne".
Ez speciel nem attól függ, hogy orosz vagy német, hiszen a minimapen látszik is, hogy ott is spawnoltak a fehér sarokból.

Gottfried
Ezek normálisak ???? Eddig is szar volt ez az egy bázisos mód karélián de hogy már a fehér sarokból is az oroszok indulnak.....
Csak néztem hogy szinte a bázis mellől indulunk,a németek meg úgy háromszor olyan messziről. Szinte hihetetlen anit ez a banda művel ezzel a játékkal. :D

Úgy látom,még mindig sokan rá vannak görcsölve a damage modellezésre,pedig felesleges,itt ez abból fakad,hogy itt nem életerő csík van,és sokan azt hiszik,hogy a konkurens játékhoz kell hasonlítani,ha meg,nem akkor meg honnan tudja azt bárki is,én se tudom,hogy mik lennének a helyes adatok,ami alapján modellezni kéne a páncélzatot.A fő baj az,hogy még csak 2 nemzet van és hogy összeeresztik a 2.VH tankjait a háború utániakkal(a másik játékban is ugye),és ez szerintem nagyobb bűn,mint hogy 10 csatából csak 1-szer enged nyerni a németekkel pl.
Jaja ma is játszottam, Hetzerrel, nem sikerült 5 játékból 1 wint sem összehozni.

T-34 hátulról, oldalról, szemből drives hatch, kap ált radiator damaget, esetleg piros crewet, én a 100%-ra húzott crewvel, meglő szemből 1000m-ről, durranok egyből.

Akár mit csinálok 1 hit vagyok bármilyen orosz tanknak (lehetek tiger I, II, akármi), ők meg a Tiger II gunjától sem pukkannak.

Ez azóta ilyen mikor egy ninja patchban damage model változást írtak. Még tovább butították a németeket. Remélem csődbe megy az egész mocskos banda.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.27. 20:36:06
Ha szar az egész, ne kínozd vele magad. Én is visszapakoltam a repülőket a német oldalra, tankozni meg ott vannak a cheater orosz vasak. Ha egyszer szar, attól nem lesz jobb, ha erőltetjük.

+1: Karelia: Mindenkinek 1-1 bázisa van. Első 2 percben ledobnak 1 bombát, Base destroyed 90% victory pontot elvesztettük, kidobtak még 2-3 tankot, és vége is volt a gamenek. Tartott max 3 percig az egész. 16 vs 16 körül volt.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.26. 21:46:58
MA 0 tankot öltem meg németekkel 10 játék alatt, és kb 10-et oroszokkal 2 játék alatt.

Egyszerűen akár mit csinálok szar az egész. Akár hol lőhetem az oroszokat, undamaged vagy hit, és nem történik semmi.
Nagy szar ez az egész ahogy van.
Sherman0070
Tudom még akkor kezdtem el játszani amikor az volt :) Jó lenne ha visszahoznák. Igaz akkor még noob voltam és elég mérges is mert briteknél 11-es voltam de kb. 15-ös szinttől jött repülő és az utolsó normális gépet 6-7es szinten kaptam szóval kevés volt a gép ahhoz a sok szinthez.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Régen rank vagy level 20 volt. Sokan mondják a fórumon hogy hozzák vissza, esélytelen.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Sherman0070
Ja bármit bárhová szóval kéne külön rank20 az orosz szaroknak hogy egymást undamage-eljék.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ennyi erővel a P-1000 prototípusa már 1890-ben kész volt... Am Maus-okat már az első világháborúban is használták csak ráépítették az A7V-t nehogy túl modernnek tűnjön.

Ilyennel még nem találkoztam.
Úgy tudom, hogy a legnagyobb battle ratinget veszi figyelembe.
Tuti, hogy nem volt valamelyik slotban neked vagy a szakasztársadnak valami nagyobb tank/repülő?

Szerintem ha valaki Squadban van, pl 2 ember, valaki T-34-57-el (4.7) másik IS-3-al (8.0), akkor a kettő átlagát veheti, így lehet az, hogy az előző játékban a Hetzeremet kilőtte egy IS3 player.

Matchmaking is so broken.
Lesz x-ray, páncél vizsgáló, kil cam ezek olyan dolgok ami egy elkészült játéknál már csak extra. Ezek szerint ez egy kész játék. Hiszen tele lesz extrával. Az hogy szar a DM és sírnak a BR miatt nem számít. Meg aztán a remény hal meg utoljára. <#awink> <#falbav> <#nyes>

Miért vár mindenki olyan sokat a következő patch-től?Szerintem semmi változást nem fog hozzni(tudom,pár új csodagépet,pályát stb.,de érdemi változást nem igazán.)A pont rendszer az jó lehet még.De mi más?
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.26. 11:53:57

A jagdtigert tier 2-3-as tankokkal húztam ki egész egyszerűen szar játszani tier 4 felett. Főleg hogy szinte minden 2. csatám a kárpátokba van úgy rühelem azt a pályát hogy sokszor inkább már kilépek az elején. Na mind1 meglátjuk mit hozz ez peccs aztán legfeljebb vsszamegyünk WoT-ozni . <#eplus2>

Csak az a "baj", hogy akik a németekkel (is) játszanak kicsit okosabbak, hajlandóbbak csapatban játszani, még az orosz oldalon általában mindenki megy arra amerre lát. Ezért rosszabb az orosz winrate (90% helyett csak 80% :) ). MOTHER RUSSIA IS TOO WEAK, WE NEED "MOAR" STUFF.

Szerintem ez lehet a jelenlegi gazsi gondolatmenet.
Nem tudom, mit szaroznak. Már nagyon régen még csak a látszatra sem figyelnek, hogy legalább úgy tűnjön, mintha kiegyensúlyozott lenne a két oldal. Simán csak b@sszanak be egy T-90-et orosz oldalra, és le van a gond.

Ezért jutottam oda,hogy jagdpanther,tigris II (p) és párduc G amikkel megyek.Magasabb némettel nem.

Korábban emiatt a post war tankok miatt alig mentek tier V német tankokkal emberek, így nem voltak a szovjet t54, is4m tankoknak ellenfelei. Nem régen úgy változtatták a BR rendszert, hogy most a németekkel játszók eldönthetik, tier 4 vagy tier 5 tankokkal akarnak e szembe menni a tier 5 szovjetekkel. :D

Pluskast
Így van<#eljen>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ebben a játékba egyik sincs se balansz se történelmi hitelesség. ME-262 vs. Mig-15 vagy Királytigris vs. T-54.

Történelmi hitelesség már régóta nincsen.Repülős résznél is van erre nem kevés példa.Szóval ezt el sem várom a sovietjin brigádtól.De még azt mondom hogy a balansz miatt lehessen eltérés.De itt könyörgöm nincs semmi balansz.

Pluskast
A wiki azt írja, hogy az első prototípus darabot 1950 júniusában gyártották le. Szóval elvileg még belefér. Más kérdés, hogy csak még tovább billenti a mérleg nyelvét az orosz oldalra, és ahelyett, hogy a fejlesztők azon dolgoznának, hogy kiegyensúlyozzák a játékot, homlok egyenest az ellenkezőjét teszik. Komolyan jó lenne egy hasonló játék amit a német fejlesztők csinálnának (bár azok lehet nem lennének ennyire elvakultak mint ezek a muszkák).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A Zsu-ről mikor kirakták hogy berakják tudni lehetett hogy durva lesz. De akkor ők se rugózzanak azon hogy csak 53-ig rakunk be gépeket. Mondjuk lövésem sincs mikor került hivatalosan állományba a ZSU. És ha ha már balansz és nem történelmi hitelesség akkor jöhet a leo és a többi tank is. És ugyan ott vagyunk mint a WoT. De alapvetően a gaijin szarik a történelmi hitelességre és itt megdőlni látszik az amiért elkezdték ezt a játékot.

A "másik" játékban volt egy ilyen kijelentés az ammorackra vonatkozóan... (a rack esélye független a rackban lévő lőszer mennyiségétől)

Mondjuk sztem önmagában azon rugózni hogy milyen évjárata van egy tanknak nem érdemes. Játéktechnikailag simán be lehet illeszteni bármit-bárhova, hiszen sok dolog ami abban a +10 évben fejlődött nincs benne a játékban. Max kicsit nem lesz történelmileg hiteles, nabumm, sztem egy játékban a kiegyensúlyozottság sokkal fontosabb mint a történelmi hitelesség.

A baj ott van, hogy a tank nem attól lesz erős mert 1955-ben gyártották, hanem attól, hogy a devek elfogultak és OPpá teszik a játékban.

Tiger II-vel az a baj, hogy van egy baszott nagy lyuk a páncélzatán szemből, amit réges régen reportoltak már a Gajin-nak, de ezt a bug-ot is elfelejtették azonnal javítani, és gondolom ezt is majd egyszer javítják (talán akkor ha már senki nem játszik német tankkal). Hogy pontosan hol van nem tudom, annyira nem néztem utána, de hibás a modell és ezért lövik ki olyan könnyen szemből. Nekem is sokszor volt, hogy T44 nagy távolságból, a beforgatott KT-met úgy oneshotolta, hogy öröm volt nézni. A másik az ammorack probléma, nem vagyok biztos, benne, hogy van hatása az ammorack esélyére, hogy mennyi lőszert viszel. Ha nem keverem a másik játékkal (remélem nem írok hülyeséget), akkor azt nyilatkozták a devek, hogy mindegy mennyi ammo van nálad, a darabszám nem befolyásolja az ammorack robbanás esélyét szóval nem érdemes spórolni a lőszerrel.
Játszottam egy hét kihagyás után megint a tankos résszel. Bár ne tettem volna.

Tiger II, Kursk.
Fele annyi ammoval indulok, mint amennyivel lehetne, hogy elkerüljem az ammo rackelést, ami ennél a tankál a pukkanások 99,9%-ért felel. Nagy nehezen kilőttem egy t-34-d5t-t, 12 hittel, kb 200 méterről (tudom hova kell célozni, de semmi). Utána t44 szemből 30 fokos páncélfordítással 1 hit ammo racked (kb 10 ammom volt még). Sebaj még egy kör.

NPC tankok lövögetésével telt, player nem nagyon volt (4v4 vagy 5v5 volt 1-1 bottal), nagyon nehezen akartak pukkani. Elfogyott a lőszerem (mivel ugye keveset viszek), sebaj, foglaltuk a pontot, majd ott reloadolok. Egyszercsak prémium t34 kb 1500m-ről 1 hit ammoracked. 0 ammoval kb 0 fokos szögből szemből.

Elég is volt, köszönöm, megyek vissza repülni, majd talán 1.43. Azt hogy a Tiger II heavy tank lenne, már fel sem tűnik, úgy pukkan mint bármelyik másik nem heavy tank.
Sajnos armor befordítás még mindig teljesen felesleges, úgy vettem észre, tök mind1 hova lősz, hol találnak el, teljesen random adja a damaget.

Régebben volt, még hogy Hetzerrel mentem, szemből kaptam egy egy su-85 lövést, kb 10 fok dőlésszögből, engine, transimssion, és természetesen leégtem mert még nem volt tűzoltókészülem. Ja ha már a tűznél tartunk azt is érdekesnek tartom. Általában nekem van 0.5 secem, hogy megnyomjam a 6-os gombot, még a szovjet tankok akár elfüstölgetnek 10-20 másodpercig is gond nélkül. UFF.

OFF: ma meglett a TA152, legszebb plane a játékban. Első köröm Yak-15 (még nem is lenne baj) és MiG-9 ellen volt. Fasza. :D
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.26. 00:39:59
Egy újabb ok, amiért le lehet sz@rni a tankos részt. A Ho-229 meg arra lesz ok, hogy inkább megint főleg a repülőkkel toljam (legalábbis a németekkel).

De lehet hogy már 1919-ben voltak tervrajzok és egy prototípus is 1947-ben...

1955 takarodj :D
" ZSU-57-2 entered service in February 14, 1955"
Ehhez csak gratulálni tudok...

Számomra nem meglepő...russian bias.

Patentul néz ki a Tigris, bár lámpák nincsenek rajta, azért megakad a torony így is egy pillanatra, majd komótosan megemeli és fordul tovább, szóval ezen a téren abszolút középút de külsőre nagyon szépre sikeredett, és sokat dob az egészen a lánctalp csikorgása.
ki gondolta volna :D :D
WTF? Tegnap teszteltem ezt a "szart", tiger II-t is ki lehet vele szedni.
URAMISTEN B+
na itt az új monster amit annyira vártatok :D

http://www.youtube.com/embed/_su4PGaZNvw

Sherman0070
És a Tigris ahogy ígérték full hd lett vagy nem készültek le vele?

valami áprilisi dátumhoz asszem két vagy három éve.