War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.30. 21:04:17
Ott aztán a játék feelingje is megfogott a grafon kívül. Nagyon tetszik a járművek mozgása,RB-ben és simben sokkal jobb a célzás,tetszik hogy nem HP-ja van a tankoknak,tetszik a tüzérségi támogatás megoldása,sőt,még a vegyes csatákat is szeretem ha nincs túl sok repülő egy csatában.Tetszik hogy van respawn,szerintem sokkal élethűbb a táj(nem csak a grafika minősége miatt) Egy szóval a játék feelingje nekem nagyon bejött és szerintem most is sokkal jobb mint a wot-é.
Ezért éreztem (és írtam) hogy nagy lehetőséget láttam benne.
Aztán kijött a játék és azóta nem sok pozitív dolog történt.Sajnos a tartalom gyakorlatilag semmit nem fejlődött,nincsenek új mapek,nincs század vagy valami cw szerűség,ezért lassan unalomba fulladt az egész.A balansz katasztrófa,ami miatt egyszerűen nem érdemes a németeket t3 felett fejleszteni,így lassan teljesen céltalan lett az egész.Az olyan primitív hibákról már nem is beszélve hogy pl. kárpátián hónapok óta egy egyse szintű bomberrel el lehet dönteni a csatát az első percben a tankos térképen kívül,hogy karélián sokszor olyan előnnyel indul az egyik csapat hogy értelmetlen a csata,hogy t54-eket ereszetenk össze 2. vh-s német gépekkel,stb.
Ez a rengeteg balfaszság nem látszott az elején és nekem a mai napig szinte hihetetlen hogy ennyire dilettáns módon fejlesszenek valamit.
Még most is azt mondom hogy nagyon nagy potenciál van ebben a játékban de ez a fejlesztő csapat valamilyen oknál fogva baszik ezt kihasználni.Hogy ez kapacitáshiány,beszivárgott WG szabotőrök ténykedése vagy egyszerűen csak ostobaság,azt én nem tudom megmondani.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.09.29. 20:20:01
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A WT:GF-ről szóló próféciáknak egyetlen valós pontja volt: hogy a grafikus engine jó lesz (jól fog kinézni és gyengébb hardveren is jól fut). Ezt az egy dolgot lehetett reálisan leszűrni a WT:AFből. Minden más csak a másik játékkal szembeni gyűlölet generálta édes álom volt, valóságalap nélkül. Sztem.
én mondtam h decemberben jön ki :P az még odébb van :D
Utoljára szerkesztette: ladista, 2014.09.29. 12:42:56
Még annó amikor a végítélet próféták a másik tankos játék pusztulásáról jövendöltek, az egyik legnagyobb tromf az volt, hogy a gaijin mennyire odafigyelt a repülős játékban a playerek visszajelzéseire, mennyire playerközpontúak a devek....
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.28. 17:08:44