War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira nem szar nekem játszok én is tankkal és rohadtul utálom mikor még el se indulok és már kapom is bombát a nyakamba.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Olvasva a hivatalos fórum szimulátor részét, rengeteg jó, ötlet van. Pl.: a minimap jelzések eltűntetése helyette a személyzet jelezné azt amit észre vett, mint pl. tank 2 óránál 500 méterre. Vagy pl. a kilőtt tankok ne tűnjenek el és használhatók legyenek mint fedezék, stb.. Bár szerintem ezekből nagyon kevés eséllyel lesz valami. <#szomoru1> Majd a játékosok tanácsa eldönti.

Értelek.Sajnos a válaszom nem tudom.Ami nekem jó az Neked rossz.Szar ez így.Mehet majd ai-ra meg az AAA-ra vadászás... <#nemtudom>

Én ezt értem a kérdésem a következő ezután hogy húzzam ki az AA-kat, ha nem lesz annyi repülő? <#fejvakaras>

:) .Inkább feláldozom az AA-t csak ne legyenek repülők az első percben. :)

Ha jó, akkor jó. <#awink>

Akkor jó :) .

Most AA-val szar lesz nem lesz jó pár percig semmi repülő. :( Lehet malmozni addig. :)

Nem a pontozós rendszer lesz RB. És az AB-ban lesz ez a új a kilősz 2 ellenséget akkor hozhatsz be egy vadászt és ha két ellenséget akkor attackert és ha 3 akkor bombázott, 45 másodpercre vagy mennyire.

:( Az nem lenne jó.Viszont akkor marad hogy AA-t viszek be és <#violent> lövöm a repülőket.

Pluskast
Ha jól értelmeztem akkor ez a rendszer csak az arcade-ra fog vonatkozni. RB rendszer marad a régiben.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

És az új patch.ben akkor úgy lesz,hogy csak egy adott pontszám felett lehet behozni gépeket(RB)?Mert én egyedül ezt várom meg az 1-2 új AA-t.Ha igaz,akkor végre nem leszek kidobva az első percben az 1 spawn-os Tigrissel.

Érdekes nekem mindkettőben ugyanúgy néz ki. Najó wt talán picit szebb, és itt kimerült minden jó tulajdonsága a jelenlegi állapotok szerint. :D
Trucker39
Már írtam egy tippet korábban, hogy szerintem mikorra várható. Lassan közelít a dátum.

Van egy olyan érzésem hogy a szeptember végére ígért peccs nem lesz meg. Bár jövőre is lesz szeptember.

sorry i have to :D

Hagyom is a német oldalt.Párduccal játszhatatlan.Szar.Well done sovietjin!
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.30. 21:04:17

Az utóbbi napokban nem egy kört mentem orosz oldallal.Ott egyáltalán nem jellemző vagy nincs is fekete löveg. :) Míg a párducnál...Nem tudom hova tenni.

Első meccsem su-100-al.Iszonyat Op.Amire lőttem vagy pukkant vagy olyan crit volt hogy csak állt egyhelyben.

Gottfried
Nem tudom még milyen játékok indultak mert mióta van wot csak azzal és utána ezzel játszottam.Engem is a grafika fogott meg először,azért vettem egy csomagot a CB-re.
Ott aztán a játék feelingje is megfogott a grafon kívül. Nagyon tetszik a járművek mozgása,RB-ben és simben sokkal jobb a célzás,tetszik hogy nem HP-ja van a tankoknak,tetszik a tüzérségi támogatás megoldása,sőt,még a vegyes csatákat is szeretem ha nincs túl sok repülő egy csatában.Tetszik hogy van respawn,szerintem sokkal élethűbb a táj(nem csak a grafika minősége miatt) Egy szóval a játék feelingje nekem nagyon bejött és szerintem most is sokkal jobb mint a wot-é.
Ezért éreztem (és írtam) hogy nagy lehetőséget láttam benne.
Aztán kijött a játék és azóta nem sok pozitív dolog történt.Sajnos a tartalom gyakorlatilag semmit nem fejlődött,nincsenek új mapek,nincs század vagy valami cw szerűség,ezért lassan unalomba fulladt az egész.A balansz katasztrófa,ami miatt egyszerűen nem érdemes a németeket t3 felett fejleszteni,így lassan teljesen céltalan lett az egész.Az olyan primitív hibákról már nem is beszélve hogy pl. kárpátián hónapok óta egy egyse szintű bomberrel el lehet dönteni a csatát az első percben a tankos térképen kívül,hogy karélián sokszor olyan előnnyel indul az egyik csapat hogy értelmetlen a csata,hogy t54-eket ereszetenk össze 2. vh-s német gépekkel,stb.
Ez a rengeteg balfaszság nem látszott az elején és nekem a mai napig szinte hihetetlen hogy ennyire dilettáns módon fejlesszenek valamit.
Még most is azt mondom hogy nagyon nagy potenciál van ebben a játékban de ez a fejlesztő csapat valamilyen oknál fogva baszik ezt kihasználni.Hogy ez kapacitáshiány,beszivárgott WG szabotőrök ténykedése vagy egyszerűen csak ostobaság,azt én nem tudom megmondani.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

szemüveges szűz gyerek epik :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.09.29. 20:20:01
A csajok a hibásak mindig. :) Ki kell rugni oket.

Azt tudtátok hogy ha németül jelentkeztek be akkor német a szinkron is? Én csak most fedeztem fel.

Bánom is én. Akkor vegyenek fel valakit aki ért hozzá. :)

Sherman0070
Kit rúgjanak ki? :D Így is azt hiszem vannak vagy 20-an :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ki a próféta?
Csak nem? Táncos lábu országvezetonk a goré? Egyébként rengeteg lehetoseg van benne, csak ki kellene rugni pár embert onnan és lehet jo lenne a játék. <#circling>

Szerintem biztosan :)

Egyre gondolunk? :D
Hozzáteszem, hogy prófétánk annyi játék halálát megjósolta már, hogy meg sem tudom számolni...

Amióta beindult a rengeteg early acces, kickstarter meg prealpha játék, azóta a "van benne potenciál" kijelentés olyan sablonossá és semmitmondóvá vált mint még soha.

A WT:GF-ről szóló próféciáknak egyetlen valós pontja volt: hogy a grafikus engine jó lesz (jól fog kinézni és gyengébb hardveren is jól fut). Ezt az egy dolgot lehetett reálisan leszűrni a WT:AFből. Minden más csak a másik játékkal szembeni gyűlölet generálta édes álom volt, valóságalap nélkül. Sztem.

Gottfried
Bár temetni nem kellett volna a wotot de volt annyi potenciál ebben a játékban hogy megszorongassa.Ehelyett szinte visszafelé fejlődik.Nyugodtan kijelenthetik a gazsiék hogy : "Ezt elkúrtuk.Nem kicsit,nagyon!"

xD

én mondtam h decemberben jön ki :P az még odébb van :D
Azóta a legnagyobb próféta letörölte ezt a játékot is...
Utoljára szerkesztette: ladista, 2014.09.29. 12:42:56

Passz. Nem hinném az AF részét nem próbáltam. Irreálisan magas javítási költségek vannak a japán ágon, állítólag AF-ben.

Repülősben is ilyenek lettek?
Még annó amikor a végítélet próféták a másik tankos játék pusztulásáról jövendöltek, az egyik legnagyobb tromf az volt, hogy a gaijin mennyire odafigyelt a repülős játékban a playerek visszajelzéseire, mennyire playerközpontúak a devek....

Hát nem tudom srácok. De ez az új arcade mód kicsapta biztosítékot megint a játékosoknál. És a legrosszabb az egészbe hogy senkit nem kérdeztek meg hogy érdekel e? Érdekesen dolgoznak fiúk itt az új mód ez van tessék szeretni. RB-be a heros of sky mód lesz aminek van előnye pl. nem kapsz egyből bombázott a nyakadba, viszont aki SPAA-val akar menni 4-5 percig csak nézi az eget mire jön egy repcsi. Ráadásul hiába írják hogy foglalós kör helyett rakjanak külömbőzö dolgokat a játékba amikhez feladatok vannak. Süket fülekre talál. Ne csodálkozzanak ha elfogy a játékos állomány a GF részről egész egyszerűen nem hallgatják meg a játékosokat. Az 1.43 peccsbe állítólag javítva lesz a bunker tetején és a benne születés is.

DasIsFuck
egyszer engem bespawnolt tigrissel a bunkerbe/sziklába a kinti spawn helyeken:D

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Gottfried
Hogy még azt sem tudják megoldani hogy az ember ne egy kibaszott bunker tetején spawnoljon,ráadásul a szélén,hogy egyből le is csússzon..........szánalom. :(

Sherman0070
Azért néha nem csak oroszok az OP-k hanem a németek a hülyék...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Én is ezt vettem észre először. <#hehe>

Jó volt látni, hogy csak orosz tankokkal mennek, legalább tudjuk, hogy ők sem szeretnek szopni <#idiota>
Sherman0070
Amúgy 1.43 még ebben az évben kijön vagy ahhoz is CBT key-t kell majd venni?

Sherman0070
Ezek komolyan egyre nagyobb baromságokat találnak ki... Nehogy véletlen a balance-al foglalkozzanak...
http://www.youtube.com/embed/3lxGAyPltTo

Ez az uj játékmod azért jo mert ujra felbaszák idegileg a játékosokat. <#nevetes2> A teszt szerveren voltam ilyenbe az se tudtam mi van. <#fejvakaras> A probléma az hogy addig a tankod mig átulsz egy repcsibe szabad préda. Tiszta call of duty . Jo lesz ez a játék.

omg ez elég komplex
En amig nem latom ha forum tele van sirva a t54 es baratainak a nefelesetol, addig be sem lepek :)

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.28. 17:08:44
Frequency
http://www.youtube.com/embed/tdhpvwPe2Ns

nekem is :D de aztán leülök meghallgatom az Orosz himnuszt meg a kórust a Red October-ből és BAMM TADAAM máris 70% felett nyomom riszkikkal :D :D
Az én statom. Nem rossz de nem is jo. Ahogy haladunk felfelé a tierekben ugy romlik a játéktudásunk. <#awink>