War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Hah én nyáron ingyen megszereztem a prém JPantherrel együtt :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Gondolom azért nincs 10 rank mert szarnak hogy agyon WoT copyzzák a játékot.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Megvettem az orosz prémium t-34-et.
Minek ide légvédelem? :)

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.05. 18:54:07
Miért nem csinálnak 10 szintet 1-10 BR-el. semmi tizedes szám. Talán nagyobb lenne a mozgásterük és könnyebb lenne balancolni, a több csata miatt lehet, hogy több játékos lenne. A WOT-nál talán azért nem annyira zavaró, ha több szintet rak össze az MM mert pl 5-ös szintű tankkal is tudok farigcsálni a nagyobb tankokból, akár 9-esekből is de itt, beáll elém egy IS-4 és nem találok fogást rajta, bárhol lövöm. Így aláztak le Kárpátián ahol az egyetlen bázisra középen beállt kettő is. Hiába mi kezdtünk alulról, ahonnan esélyesebb a foglalás, a legnagyobb tank nálunk a Tiger II (B) volt. Hullottunk mint a legyek.
Frequency
Még a videóban sem hazudtolják meg magukat....itt is csak a német ág hullott :D

Sherman0070
Állítólag akarják a BR rendszert változtatni hogy milyen jármű mivel találkozhat de lehet hogy ez csak a repülőkre vonatkozik. Meg azt hiszem 1.43-ban nem fog jönni szóval várhatunk erre is 8 hónapot.

Sherman0070
Ha tanultak volna a WG hibáiból már egy nagyon jó játék lenne és lenne pénz több dolgozóra is és így hamarabb jöhetnének a patch-ek de erre 3 év múlva fognak rájönni amikor lesz 5K playerjük...

Hát igen,meg a WG-nek 4-5 év előnye van a Galjinnal szemben,és azt gondolni,hogy ezt az előnyt már be kellett volna hozni gazsiéknak,dőreség és butaság is.
Egy valamit ne felejtsünk el. A Gaijin több, mint 100 embert foglalkoztat, a WG pedig 3500-nál is többet. Össze se lehet hasonlítani.

Ez így van sajnos, német ág fullos, oroszoknál már csak t5 hiányzik, de már egy ideje nem léptem be, unalmas volt ugyan azon a 2-3 térképen menni folyamatosan (csináltam anno egy statisztikát, gyakorlatilag Karelia+Jungle térképeket kapok folyamatosan, néha jön Kuban vagy Ash river, Kursk meg szökőévben egyszer). WOT-al viszont játszom, most megcsináltam a Type62-es küldetést, de ott vannak a tankok a garázsban, lehet fejleszteni a legénységet, mert nagyon sokat számít egy tank használhatóságában, éppen ezért van miért menni a régebbi vasakkal is, mindig van egy rakás új tank amiért esetleg érdemes grindelni. Ott érzem a különbséget ha egy light tankkal játszom, vagy egy heavy-vel, teljesen más játékélmény. Grafika nekem bejön ott is, mert fullosan tudom futtatni, és nem látom azt az eget verő különbséget mint korábban gondoltam. GF-ben a tankok gyönyörűek, de a táj már elnagyoltabb, gondolom ez annak köszönhető, hogy eredetileg egy repülős játékhoz tervezett motor volt. Effektek terén a wot szerintem jobban áll (vizen áthajtás, robbanások is jók lettek, HD tankok is alakulnak, végre van normális textura rajtuk, apróság, de a mostani upgradelt lánctalp effekt szintén látványos), ellenben hangokban a GF magasan veri a wot-ot. Részemről mindkettő elférne egymás mellett, más játékélmény, más célközönség, de jelenleg nálam a wot felé hajlika mérleg nyelve. Mindkét játékba érkezik a rombolhatóság, az is sokat fog dobni a látványvilágon+wot esetében a tankok mozgásán is.
Itt egy wot-os havok video,akit esetleg érdekel.
ami nekem azonnal megtetszett a gf-ben, hogy "élt" a terep. repülők húztak el, bombák robbantak, szólt az AA, tényleg mintha egy csatában lennék. ez most is megvan, már csak azzal a fránya tartalommal kellene feltölteni.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Gottfried
A fene vigye el ezeket a ruszkikat!! Annyira jó lehetne ez a játék ha összeszednék magukat.....

Tegnap lejárt a büntetésem a wotban és fél év után játszottam vele pár órát.Olyan szinten felidegesített ahogy a WT soha,a hibái ellenére sem.Az egész játékmechanika,a sebzésmodell,a láthatóság,a grafika,szinte minden sokkal jobb itt.(legalább is nekem sokkal jobban tetszik)

Amiben viszont a WG nagyon jó,az a tartalom.A rengeteg lehetőség,század,cw,és most ezek az erőd csaták nagyon hosszú ideig érdekessé teszik azt a játékot.
Hibák mindkettőben vannak,mindkettőben van sok olyan dolog ami van akinek tetszik,van akinek nem de a VTGF olyan szinten nem fejlődött tartalomban hogy mára már annak is kurva unalmas aki egyébként nagyjából elégedett vele.Egyszerűen szinte teljesen céltalan a játék miután a tankok nagy része ki van már húzva.Véleményem szerint ez a legnagyobb hibája a játéknak,amiről mégis elég keveset beszélnek.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Video, ebben még nagyon jók.
http://www.youtube.com/embed/0-J5Vg0SxLc
Jaja. Szenvedés az van vele, pedig akár még jó móka is lehetne amiért még fizetnének is sokan, még én is de az, hogy 6 és fél órát kell küzdenem, hogy 1 tankot kilőhessek, nekem pénzt nem ér, ingyen még elmolyolok vele. Egyszer talán összekapják magukat és felfogják végre, hogy ez agy játék. "Történelmi hűség" persze. Azért pattognak a közepes tankokról a páncélvadászok miközben azokat lealázzák, de amennyire görcsösen ragaszkodnak az 5 szinthez is meg a nevetséges BR-rendszerhez, bár ez szerintem csak egyre kuszább lesz, addig én nem féltem a pénztárcám.
mi szenvedünk, nem ők...
ha ennyire imádják magukat, akkor verjék ki a f@szukat minden nap :-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Láttál már orosz vígjátékot? Mert én még nem. Szerintem a vérükben van a dráma és a szenvedés. <#wow2>
meglett a hetzer... első csata első találat fekete cső... köszönöm. respawn első találat fekete cső...
erre beírtam valami csúnyát, most két nap chatban
most komolyan? ez a játékélmény? ez a szórakoztatás gayjinéknél?

Nem tudjátok, volt valami mikro frissítés a napokban? Tegnap este óta nem tudok kilőni senkit semmivel. Orosz oldalon csak "Hit" orrvérzésig, közben nonstop csőjavítás, SU-100 vagy T-44 f.ssa a Target undamageket, német oldalon ugyan ez annyi különbséggel, hogy a cső egyből fekete, de még közvetlen motor találatra sem kapok HIT-en kívül semmit.
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.10.04. 21:28:14
Csatlakoznék ehhez a véleményhez. Nem nyomom éjjel nappal, de ha bemegyek mondjuk Stuggal a német oldalon, az első találat ágyúcső. Javítás után a második is.. Orosszal bemenve lényegében minden sérül, csak az ágyúcső nem, a torony is előbb áll le, mint a cső. Néztem KV-1-et, T-34 1942-t, nem volt ágyúcső sérülésem, pedig kaptam az ívet rendesen. A német PzIII L is ágyúcsövet ÉS tornyot kapott rögtön második pofonra, igaz utána leszedtem 3 ellenfelet. Lényeg, hogy én is azt látom, hogy a német oldal sérülékenyebb kissé...
Ki is verték a biztositékot ujfent a játékosoknál. Foleg a mixed csatával SB-be. Azért tud a gaijin. Foleg a statisztikailag jobb lenne ez legjobb rész.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

<#circling>

Sherman0070
Most haverom profiljában játszottam IS-2 1944-el 1-2kört. Tgiris II (H) jött head on-ba velem gyors egyet lövegébe belehúzok ( fekete is lett) utána meg simán elintéztem. Közben jött még 1 Panther G is az csak pattogott rólam én meg 1 lövéssel kipukkantottam.

Most is.Tigris II-vel.Egy kör alatt 3 black barrel. :) Biztos véletlen.És az is hogy orosz oldalon ilyen még nem volt hogy egy körben 3-szor black barrel. ;) Sovietjin.Bravo.

Devblogon van egy hosszabb cikk az új BR változtatásokról. Csak beleolvastam, és így átfutva a szöveget hirtelen tankokról nem esett szó, de a lényeg az lenne, hogy megszüntetik a mostani BR besorolás rendszert, helyette az alapján kapsz ellenfelet, hogy az adott típus mivel kerülhetett össze anno. Így fókuszba kerül a balansz, és így csak az adott összekerülő "párokat" kellene egymáshoz balanszolni, ami kevesebb típust jelent és talán meg tudnak vele bírkózni... Aki végre felsóhajt, hogy végre a német t5 is játszható lesz, annak jön a slusz poén. T5-ben mixed nation meccseket terveznek :). Lényeg tömören ennyi, de hogy ez a tankokat is érintené-e azt nem tudom, úgy írták, hogy az 1.43-as patch után nem sokkal szeretnék bevezetni. Mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy az 1.43-at még idén ki akarják-e adni.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.03. 16:21:40
Az nálam nem segített. :( Egyébként én sem tartom sosem merőlegesen az ellenfélre a löveget amikor töltök.

Én ezt úgy oldom meg, hogy nem tartom egyenesen az ellenség felé a csövet. A Panther tornyának is jót tesz ha picit be van forgatva.
Jó hagyjuk ezt a hülyeséget.Most egy meccsen kb 3 perc leforgása alatt 3 black barrel-t kaptam.Aki ezen vitatkozik az szemkötővel játszik.Orosz oldalon 500-600 killem van.És elenyésző a fekete löveg.Erről ennyit.

DasIsFuck
eddig minden csatámba volt fekete cső vele, kb 5-6...
a panzer 4-ekkel vagy tigrissel meg kb 5-6 csatánként fordult elő ez...

ráadásul én is szinte mindig ágyút lőttem az ellen párducainak, egy kv-1-nek vagy 2-nek érdekes módon 5-6 lövés sem teszi feketévé...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Az a fekete cső már szerintem kicsit túl van misztifikálva.
Ruszki tankoknál is egyfolytában ellövik (T-54, T-44), de a javítási idők rendbetétele óta már nem annyira zavaró.
Azt a 10-15 másodpercet azért ki lehet húzni egy fedezékben, ha okosan játszik az ember.

DasIsFuck
Na megvan a Párduc...
Azt kell mondanom határozottan tetszik, AB-t mentem csak vele, de lehet nem is fpgpm inkább erőltetni a realisztikust, jó az ágyú és elég jól mozog, bár hihetetlen számomra, hogy nincs hátrameneti sebessége:s
Ha nem lenne az az átkozott fekete cső akkor még a páncélja is fasza lenne...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

No tegnap ki lett próbálva a DEV-server. A vélemény az nagyon felemás lett. Eleve nem értem,hogy mi értelme van így, egy "teszt" szervernek, ahol az lenne a lényeg szerintem,hogy mindenki kipróbálhassa az uj tankokat/repülőket. Avagy játékmódokat. Na igen ám, de csak akkor tudod eleve test drive/flight-ra elvinni ha az előtte levő ugye nincsen kifejlesztve, vagy vásárolva.. A rivális? WOT teszt szerverén legalább egy valag pénzzel és arannyal indultunk, így mindenki ki tudta próbálni ami érdekelte. De az egy más világ.. Az új árkád mód, a légi támogatással először még tetszett is. De aztán.. Berakott Engem is egy piros! Yak-ba amivel mire lelőttem volna a bázisunkat kidobni szándékozó bombázót hirtelen lezuhant a gépem. Csak úgy a semmitől.. és utána még többször előfordult ez. hja azt nem is kell mondani,hogy a tankunk közben AFK-zik a földön.. Free és védtelen célpontot nyújtva bárkinek.. Ez így nagyon gáz szerintem. Kb 15-17 csatát mehettem összesen. Volt amiben összesen 3 métert tettem meg és paff kilőtt egy T50 a Panther D-m ből.. Meg ez, hogy pontokat kell foglalni ugye. Még a negyedénél se vagyunk, már az összes ellenséges kézen van.. A menet közbeni csatába kapcsolódás is nevetséges.. Talán 7x volt ilyenem, abból 3x az utolsó percre rakott.. 2 alkalommal meg a kezdőre beszületve a csata vége felé 3 ott kempelő ellenséges harckocsi fogadott és azonnal kilőtt.. 2 alkalommal meg a támogatásként érkező amerikai bombázó kidobta az egész csapatunkat... A kezdés után 3 perccel az új Mozdok mapon... Mindez árkád módban... NC ez szerintem ,de nagyon.. A már mások által említett ,20 tank kilövését jelző eredmény bug persze megvolt többször is. Meg olyan is ,hogy tankot lövök ki és kiírja "aircraft destroyed" , annak is számolva. Hja a Poland map hangulatos lenne amúgy a kis várossal. De, a rombolható épületek sehol egyenlőre. A tank képes felakadni és fekete láncot kapni egy kb blokktégla vastagságú és magasságú kerítésen áthaladva.. A rendes kerítésen meg átlőve sokszor eltűnt a lövedékem mintha felfogta volna.. Persze meg sem sérült.. Engem természetesen azonnal kilőttek kaján vigyorral. A végzetes becsapódáskor a röntgen mód az látványos valóban, szépen mutatja,hogy hol törte át a páncélzatot és mi sérült. Kicsit fura ezzel kapcsolatban,hogy az esetek 95%-ban a legénység halt a repeszektől az XRAY szerint, akkor is ha a motort törte át oldalról.. Optimalizálás ha jól vettem észre kicsit jobb lett. Nekem stabilabban futott mint előtte. A letölthető high quality textúrák tankokra, repülőkre és belsejükre valamint a hangok egészen jók lettek. Főleg az új hangok :) Ezeket a felcsatlakozáskor ajánlotta fel,hogy letölthetem. Na volt is jópár giga. Talán még a lánctalp hangot furcsállottam,hogy a Pantheremnek pont ugyan az volt, mint egy SU152-nek. De persze ez már apróság a többi mellett. Na kicsit hosszúra nyúltam végül az írással :)
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2014.10.02. 13:36:25

Passz. Csak mentem egy kört. Igaz custom meccs volt esetleg abban lehet állítani a fegyver használatot, nem tudom.

JethroHUN
Verseny módban mégis miért lehet lőni? Semmi értelme nincs így.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tegnap tomboltam kicsit a Dev. szerveren. Nos a tigris jó lett már nem a lámpa miatt akad az ágyú hanem a kis füstgránát vető miatt, bár nem zavaró. De azért LOL. Az új AB mód kb. 15 csatáig tetszett utána már idegesített egy kicsit többször dobtak ki bombával mint RB-n. <#fejvakaras>
Az új kuban pálya veszett jó lett. Sikerült a marder III-at kifejleszteni és nem rossz kis tank jó agyú de szar páncél, viszont lehet vele trollkodni. A T-34/57-et képtelenség a tigrissel ki lőni. Az air race jó buli bár kicsit gáz ha első vagyok mindenki lő rám és előbb utóbb le is lőnek de valahogy utána nem tudom utolérni őket.

Tegnap mentem pár kört custom csatában, T-54-et vittem, hogy megnézzem ezt a Poland mapot, mögém került egy pz.38t és kilőtt. <#zavart1>

A SU-100-at 1200 méterről 3X lőttem oldalba Jagdpantherrel, majd 1X arcon, minden találat csak "HIT" , visszalőtt és végem volt. T-44 kb 2 centire lőtt meg a tető alatt szemből, a killkam megmutatta, hogy robbant be az ammorack a szétrepülő szilánkoktól <#taps>
Még mindig op-pok az oroszop-pok?

angelus1991ster.blogspot.hu

Jah, az csak kabala... :D <#alien>

Tényleg pörgősek, 3 percnél tovább még egyik sem tartott...
Azért egy királytigrisen eléggé ironikus egy ilyen zászló... :D

Ezek szerint neked is bejott pedig azt hittem en vagyok ilyen jo.

Nekem működik, ez az új arcade mód valami iszonyat jó, de tényleg... :)
Sokkal pörgősebbek a csaták, mint előtte. Ráadásul egy lövéssel kilőttem 22 botot (bug természetesen). <#vigyor>

Csak én nem tudok csatába kerülni?"Operation timed out"
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.01. 17:39:08

Hosszu estének nézek elébe. <#email>

From 16.00 GMT on October 1st to (approximately) 23.59 GMT on October 1st
The Dev Server with Update 1.43 will be open for public!

Olyasmi lesz tőle mintha prém gép lenne.

Egy kérdés a talizmán amit GE-ért lehet venni mire szolgál?

Remélem T1-től elérhető lesz az orosz oldalon. :)

http://www.youtube.com/embed/IpjIoajnA50
<#eljen>