War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Minek ide légvédelem? :)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.05. 18:54:07
Itt egy wot-os havok video,akit esetleg érdekel.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Tegnap lejárt a büntetésem a wotban és fél év után játszottam vele pár órát.Olyan szinten felidegesített ahogy a WT soha,a hibái ellenére sem.Az egész játékmechanika,a sebzésmodell,a láthatóság,a grafika,szinte minden sokkal jobb itt.(legalább is nekem sokkal jobban tetszik)
Amiben viszont a WG nagyon jó,az a tartalom.A rengeteg lehetőség,század,cw,és most ezek az erőd csaták nagyon hosszú ideig érdekessé teszik azt a játékot.
Hibák mindkettőben vannak,mindkettőben van sok olyan dolog ami van akinek tetszik,van akinek nem de a VTGF olyan szinten nem fejlődött tartalomban hogy mára már annak is kurva unalmas aki egyébként nagyjából elégedett vele.Egyszerűen szinte teljesen céltalan a játék miután a tankok nagy része ki van már húzva.Véleményem szerint ez a legnagyobb hibája a játéknak,amiről mégis elég keveset beszélnek.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
ha ennyire imádják magukat, akkor verjék ki a f@szukat minden nap :-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
erre beírtam valami csúnyát, most két nap chatban
most komolyan? ez a játékélmény? ez a szórakoztatás gayjinéknél?
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.10.04. 21:28:14
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.03. 16:21:40
a panzer 4-ekkel vagy tigrissel meg kb 5-6 csatánként fordult elő ez...
ráadásul én is szinte mindig ágyút lőttem az ellen párducainak, egy kv-1-nek vagy 2-nek érdekes módon 5-6 lövés sem teszi feketévé...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ruszki tankoknál is egyfolytában ellövik (T-54, T-44), de a javítási idők rendbetétele óta már nem annyira zavaró.
Azt a 10-15 másodpercet azért ki lehet húzni egy fedezékben, ha okosan játszik az ember.
Azt kell mondanom határozottan tetszik, AB-t mentem csak vele, de lehet nem is fpgpm inkább erőltetni a realisztikust, jó az ágyú és elég jól mozog, bár hihetetlen számomra, hogy nincs hátrameneti sebessége:s
Ha nem lenne az az átkozott fekete cső akkor még a páncélja is fasza lenne...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: ToMM23, 2014.10.02. 13:36:25
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az új kuban pálya veszett jó lett. Sikerült a marder III-at kifejleszteni és nem rossz kis tank jó agyú de szar páncél, viszont lehet vele trollkodni. A T-34/57-et képtelenség a tigrissel ki lőni. Az air race jó buli bár kicsit gáz ha első vagyok mindenki lő rám és előbb utóbb le is lőnek de valahogy utána nem tudom utolérni őket.
angelus1991ster.blogspot.hu
Sokkal pörgősebbek a csaták, mint előtte. Ráadásul egy lövéssel kilőttem 22 botot (bug természetesen). <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.01. 17:39:08
The Dev Server with Update 1.43 will be open for public!