37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malarki #19628 Azért lehet alkotni még PIV-ekkel is
Ezzel meg is lett a Tigris végre. Mentem is vele gyorsan egy csatát arcadban. Elég brutális ez az ágyú a 75 milisek után. 4 killem volt, mind egy lövésből. Aztán persze jött a szopás, se javító se tűzoltó nincs még ugye. Első lövés vitte a láncot, a második meg kigyújtott. Elég nagy kicseszés hogy ezeket külön kell kifejleszteni, a tűzoltó meg még második lépcsős is...
-A francba Hans, bekaptunk egyet, kigyulladt a tank, gyorsan ide a tűzoltót!
-Hát tudod Karl, ez még csak a második csatánk ezzel a tankkal, nekünk még nem jár tűzoltókészülék.
-Oh igaz, ezt elfejeltettem. -
Attól függ milyen élményt akarsz. Nekem pl. a nem prém M2A4 a kedvencem még T2 csatában is! :) -
Ki melyik prém tankot ajánlja, favorizálja ?
Játékélmény és kredittermelés szempontjából ? -
Most, hogy tegnap a Tiger E is elit lett, lazán kijelenthetem, hogy német Tigris buzulás ide, orosz játékfejlesztés oda, de ez a tank biza simán megállja a helyét 6.7ben is. 7.0 ellen ha berakott, azért ott sem volt jellemző, hogy nem tudtam volna mit csinálni, különösen ha IS3 vagy Pershing-PattonI jött szembe. Ha az M42 6.7, akkor a Tiger H1 és a Tiger a maga tierjében nem reális. -
vajakos21 #19624 Közben láttam hogy sajnos rb. Viszont sb event jó. -
bgabor #19623 Eventezzél, mert ott tudsz menni vele, és nincsenek Pantherok, csak Tigerek. Az meg nem annyira veszélyes. -
Flikka #19622 Semennyit. Elég ha a cerka kellementlenebbik végére tesz a játék. Ezzel a random faktorral szerintem már eléggé túllőttek a célon. Annyi hülyeség van már ebben a játéban, hogy képtelen vagyok egy szikrányit is komolyan venni, ezért viszek be néha reserv tankot 5-ös szintre és még csak nem is érezni a különbséget. -
Mennyire kell cheatelni ahhoz, hogy egy xaros BT-5 -el szemből kiszedjenek a KV-2 -mből?? :O -
Flikka #19620 A kis szaros 1-es tankokat kérném szépen nem leszólni :D BT-5-el mentem be 5-ös csatába és simán csináltam vele 1000 pontot, ez még T-54 el is ritkán jön össze és bár 1 lövéssel kiszedtek de a "top" tankjaim sem bírnak ki többet, főleg a T-54 meg a Párduc II. -
twi452 #19619 nekem eddig 2-1ide
igaz egyikben sem csináltam semmit gyakorlatilag :D -
Stefan99 #19618 12 rb event csata, 11 vereség :D:D ez a gaijin valami félelmetesen egy fogalmatlan banda. -
A 85 -ös mellék/vak vágány, az IS-1 -hez a KV-2 adja a 130% RP -t. -
Stefan99 #19616 Mikor a 11 német játékosból 7 képes megdögleni Kurskon kill nélkül, és az ellenfélnél meg vannak 16-an, hát, nem jó érzés. -
Tauri #19615 Orosz ágon játszok sim modban. KV 85 nél járok , de a mai este 7 meccsből 5 ben one shotolnak a Panther D-k. A másik 2 partyban sikerült 3 találatot leadni rájuk de ebből 2 lepattant 1 volt crit, mire rámnézett és one shot...Mivel érdemes huzni az orosz ágat mert most kicsit mérges vagyok erre a szarra grrr...egyszerűen minden lövésük átmegy rajtam, és terít, mind1 hogy szögelek, Tornyon átlőnek vagy szemből vagy ahol csak akarnak.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2015.03.13. 20:40:58 -
kissssss #19614 áhh feladom... ezekkel a battle wageres faszságokal nem lehet semmit se kezdeni, egyszerűen annyira de annyira csapatfüggő az egész hogy képtelenség valamilyen értelmes eredményt elérni, hiába játszik jól az ember és hozza le a 7 meg 8 killes csatákat ha a vége mindig vereség lesz. -
3-man kiszáltak a mennyiből? 4-ből? 5-ből?
lényegtelen, a tankot offoltál egy lövésből (úgy hogy nem robbant szét semmi, csak tegyük fel át ütötték, és a repesz 1-2 embert megölt/harcképtelenné tett
töltő nélkül mit ér a tank? vezető nélkül?
TEHÁT szerintem egy lövésből annyi is volt a tanknak, ha pukkant ha nem -
Stefan99 #19612 Ha valakit érdekel a Tigers in the Mud, nekem megvan pdf-ben.:) (angolul)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.03.13. 19:56:24 -
csonttika72 #19611 Rendben, akkor tényleg elolvashatnádl....! Pl. amikor elmondja az irányzó, hogy a gránát a parancsnoka fejét leszakította vagy a testén ment keresztül a toronyban és ez mindegyik nemzettől többször is olvasható a könyvben akkor valószínűleg nem elszigetelt esetekről beszélnek. Vagy amikor statisztikákat ír le hogy egy harckocsiból átlagban egy kilövés után 3-an kiszálltak. De persze lehet vele vitatkozni.... -
davidbog #19610 Kár hogy nincsenek megszólaltatva azok akik nem élték túl, pedig ők lennének többségben...
Toronytalálat esetén egy négyfős toronyban két ember szinte biztos, hogy meghalt. De toronytalálat esetén a vezető vagy rádiós túlélhette. Motorteret ért találat esetén akár mindenki megmenekülhetett. De egy kis térfogatú harckocsiban mint egy T-26, Panzer I minimális esélyük volt. Ezért kezdtem úgy hogy elég változó. -
csonttika72 #19609 http://akkrt.hu/1712/tudomany/tortenettudomany/harckocsizok
Ebben a könyvben elég sok volt harckocsizó van megszólaltatva abból a korból, és bizony nem mindig volt kakukk ha be ment a lőszer. Ajánlom mindenkinek, elég sok hülyeség összehordását megelőzné itt. -
twi452 #19608 vicces ez az új sms-es gold vásárlás
a 2000 ft értékű aranyat megveheted 5000-ért sms-ben :D -
davidbog #19607 Elég változó volt. Ha túl vékony volt a páncélzat akkor keresztül ment a harckocsin, de a legénységnek akkor is vége volt. Az átütött páncélzat belső feléről is válnak le darabok. De ez nem csak az APCR lövedékre igaz.
A teljes kaliberű lövedékek is így viselkednek. Ott annyi a különbség hogy valamelyikben van robbanóanyag. De van, hogy az is keresztül megy a páncélon, ilyenkor nem müködik el a robbanóanyag, csak a szétrepülő fémdarabok pusztítanak. Ilyen eset volt, az egyik KT '44-es kubinka tesztje, a 8,8 cm Kwk43-ból kilőtt lövedék 1000 méteres távolságból keresztül ment a torony homlokpáncélján és mivel mögötte nem nagyon volt már semmi a torony hátsó páncélját is átütötte.
Egy harckocsival szemben az is elég ha csak harcképtelenné teszik, szóval ha a legénységből meghal pár fő, vagy egy találat következtében a kezelő berendezések tönkre mennek stb. Persze az az igazi ha megsemmisül tűz vagy robbanás által. -
foxbat88fx #19606 nem igazán...
max 1-2 low tierbe ahol annyira alacsony az AP mint állat és nincs APCR
pl. PZ IV C vagy Stug III A
Stug III A-ban AP 45mm HEAT 100mm
persze ezek kis szaros 1-es tankok :D -
hárman lehoztuk...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #19604 Német tankokba érdemes HEAT lőszert vinni? Régebbről úgy rémlik, hogy nem túl hatékonyak. -
foxbat88fx #19603 bement és kiment ha úgy alakult :D
vagy kárt tett vmi modulban vagy átment 1-2 emberen .... vagy lőszeren..... -
Madi92 #19602 Életben, ha APCR bement a tankba, akkor ott kakukk volt? -
KV-2 -vel egyszerre csak azt veszem észre, hogy egyedül vagyok, mindenki mást kilőttek..... Ezután +2x gyilkoltam mire sikeredett kiszedniük... 
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2015.03.13. 17:58:52 -
Luciferkee #19600 Nyílván az APCR lőszernek nagyobb az átütése, de elfelejtettem azt írni, hogy alap lőszerrel használom mind a kettő tankot. (vagyis a persilnél M82-est használom ami még az alapnál is kisebb átütésű, mégis visz mindent) -
bgabor #19599 Talán érdemes lenne mind a kettőnél az APCR lőszer átütését nézni, látnád hogy közel ugyanakkora értékeik vannak.
Ami nem meglepő, az amcsik spéci lőszerrel érték el azt az átütést, amit a németeknek csőhosszúságnöveléssel ment csak (lévén hogy a németeknek nem voltak meg hozzájuk a spéci anyagaik, az amcsiknak meg igen).
-
Luciferkee #19598 Egyébként papíron ennek a Persilnak alig van az M82-es lőszerrel átütése. Pedig valójában a legtöbb tankát átviszi simán. Tiger II (H), aminek papíron sokkal nagyobb átütése van, néha-néha meg kell gondolni, hogy hova lőjjek. -
Luciferkee #19597 Örülök, hogy valakinek szerencséje is van! :D
Ha Tiger II (H)-t teszek be, akkor 99%-ban IS-3, Ferdinand, T-32, M46-47 ellen tesz be. Mondom oké, akkor beteszek Ferdit én is, és majd jól szarrálövöm a Tiger II-ket.
Erre mit lesz? T54, Maus, IS4-M, M103 hadak vannak. Én voltam egyedül 7.0-s.
Valami nagyon el van itt qrva. -
Stefan99 #19596 Legutóbbi 6 csata németekkel RB event: 6/6 vereség. A jó anyjukat már, komolyan. -
ToMy_ #19595 Na, az új szorzós rendszerben végre először nem elb@szott csatában használódott fel a bónuszszorzó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #19594 Megint egy szar event, ahol engedélyezték a Tigris I-et. Egy órán belül 60 Tigris fog a német oldalon várni, és 0 játékos a szövetséges oldalon. Játszani meg senki se fog tudni. Ostoba Gaijin. -
vajakos21 #19593 Ha fókát lehet vinni akkor szeretni fogom :-) -
Stefan99 #19592 ez a gaijin már megint megkergült. Eventből kivették a pz IV/70-et, 12 vs 16 player, és szöv. oldalon b25 j1, b25 j20 bombázó:D -
Stefan99 #19591 Egyébként meg csatája válogatja, olvastam Carius Tigers in the Mud könyvét, ott sem volt rendszeresen az hogy a 4 tigrisükre 12 ellenséges tank rontott volna rá. -
Stefan99 #19590 jó legyenek realisztikusak az arányok, viszont akkor menjen a tigris t34-ek ellen... -
Stefan99 #19589 oké, csak lehetne mellette magasabb tier is, hogy legyen választási lehetőség.