War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez komoly hogy 50-60k a letöltési speed az updatehez?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

lelőttek egy amcsi gépet tankkal 😄

Viszont ami pozitív hogy 1-2 hitből (meghaltam kill nélkül) simán összehoztam 580 pontot amivel betudtam vinni még 1 tankot.Nem azt amivel voltam,de sebaj. 😊

Sherman0070
Egy kis CBT-s emlék.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Én letörültem azt írta benne van a könyvtárban a játék hát rámentem arra hogy Játék vagy micsoda és akkor ott volt hogy 9 Gigás a játék 100Giga szabad helyem van telepítem és steamen telepíti nekem.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

DasIsFuck
Hát nem tudom nekem steamből eleve a launchert indítja el.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sherman0070
Én nem launcherről hanem steamen töltöm le 😉 Így jön jó gyorsan nem úgy mint ahogy az okos gazsiéknál 0,1 megával.

DasIsFuck
én steames verziót használok és a launcherbe ugyan úgy lópikula sebességgel jön:s

ez csak akkor derül ki ha valaki leteszteli különböző lőszertípusokkal 😊
Sherman0070
Akinek szarul tölti le a WT-t a gép az töltse le steamről ott 2MB-vel simán tölti. Igaz 9GB de 1 óra 20 perc és nekem lent van.

Nem bizony. De a next patch-be se. 150mm a Tigris II homlok páncélja nem? Persze ez nem magyarázat miért csapnak szét.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

ximix
Érdekes az a csillagszóró a tank belsejében, az elvileg csak akkor jönne létre ha lőszer átütné a páncélt és bent robbanna fel, na mármost a heat az ha jól tudom csak át olvasztja a páncélt, mint egy lángvágó és ezt az olvadt fémet fújja be nagy nyommással ami inkább kúp alakban terjed.
A videó készítői nem akartak minket leterhelni ilyen apró részletekkel vagy ez tényleg így működik ?
De megmondták hogy a németek a háború végén már nem rendelkeztek jó minőségű fémmel.Szóval lehet hogy "anyaghibás" volt a szegény KT-d homlokpáncélja. 😄

Én is ezeket tapasztaltam a DEV szerveren. Jó volt végignézni, hogy kb 5 fokos szögben találtak el és mint kés a vajon ment át a lövedék, akár le is pattanhatott volna, vagy a Jagdpanzer ágyúpajzsát lőtték át szemből simán, crew K.O: egyből de a csúcs az volt amikor Párduc G-vel kb 15-el nekimentem egy tank akadálynak és szörnyet halt mindenki <#taps>
Pluskast
Na szóval ez a patch semmit de tényleg abszolút semmit nem változtatott a dm modellen. KT még mindíg egy rakás fos. Ráadásul primkó gazsiék már szépen meg is mutatják nekünk lassítva, hogy mekkora picsa fos bugos a hit rendszer. Kt homlokpáncélját ami ugye majd 200 mm úgy 800 méterről a T-54 kikapta. SZÁNALMAS!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tök jó lenne használni a légvedelmi tankokat ha az AI nem lövöldézné le egymást 20-40 sec alatt........agyam eldobom GAijin b+
Nincs értelme.20 millis ágyúkkal nem fogsz kilőni egy T-34-est. És nem is tankok ellen van.Inkább a jól páncélozott orosz gépek ellen.Il-2,Il-4,tu-2 és társai.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.09. 14:50:14

DasIsFuck
Szerintem meg nem mutatna túl jól, maus,e-100 és egyéb prototípus,papír tankok jól mutatnak szerintem.(pl löwe t4-ben nagyon király lenne vagy pl vk6501H t2-re mehetne a kv-1 ellen a németekhez nehéz tanként..stb)

Németeknél azért is lenne ez fontos, mert amúgy van 4.db tankjuk 5-6 felesleges változatba oda dobva, addib pl a szovjeteknél majdnem minden szinten egyedi tank típusokat kapnak.
pl olyan nagy motivációt nem tudok érezni a párduc vonalon, ha már megvan a d változat.
Ahogy eggyre feljebb mégy csak rosszabbak lesznek a párduc változatai, a párduc 2 meg ebben a formában nem egy túl vonzó cél, arról nem is beszélve, hogy abból is csak 1db prototípus készült kb.
A német vonalnak ebben a formában csak akkor lenne értelme, ha valóban történelem hű lenne a játék, de mivel nem az így eléggé erőltetett ahogy jelen formában benne vannak.

Nem hát de jól mutatna a játékba.

Az FW-190 A5-höz van pctr. lőszer, de van értelme? Abban a tierben ki lehet vele player tankot lőni, vagy legalább critical-t csinálni? Hit-et adott már csak aztán lelőtt egy T-34/85. Van ezzel valakinek tapasztalata?
DasIsFuck
Akkor ennyi erővel jöhetnénke a vasúti ágyúk is, az égvilágon semmi értelme nem lenne azokat berakni.

Mondjuk a P-1000-est vagy 1500-ast. Igazán elférne.

Ha már golyóállók lettek egy feles igazán belefér. <#buck>

kerítésen nem lehet átlőni LOÁL
ez az "átugrálás" ez botrányszar........
Trucker39
Faluhelyen szép az élet. El is ment a légvédelem legénysége a helyi kocsmába. Most ez vagy hiba, vagy feature.

DasIsFuck
a horten legalább modernül néz ki😄
olyan mint a modernkori amerkiak lopakódók.

Jó kis 1948-as fejlesztés.Német géppel még a kifutón sem szabadna találkoznia...

hmmm csak én játszom az egész földkerekségen egyedül,hogy sehol nincs ellenfél semmilyen tierben ? : D
20mm-es tail gunnerrel! HMM 😄
aha ! azok a huszasok nagyon lefogják büntetni az ellent 😊

kaptunk egy mini célkeresztet amivel elég EASY mód lett a földi célok leküzdése.......
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.10.09. 11:56:53
Il-28?

OMG de zorall az orosz jet bomber
DasIsFuck
Mondjuk nem értem a németekhez miért nem dobtak be egy több tornyos cuccot, ha már a t-35 jött.

Pár napja írtam, hogy mi a tervük: nem BR szintek alapján dob majd csatába, hanem meglesznek azok a gépek, amikkel a tankod találkozhatott anno a csatamezőn, azokból kaphatsz csak ellenfelet, így a balanszolás nekik egyszerűbb lenne, mert csak az összekerülő párokkal kellene foglalkozniuk. T5-ben ezt nem tervezik beveztni, ott vegyes nemezetek csatája lenne, így minden marad úgy ahogy most van, ha a csapatodban több orosz tank van akkor valószínűleg ti nyertek. Ezek az infok konkrétan az af részre értendőek, de feltételezhető, hogy a tankoknál is bevezetik.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hmmm,de hogyan lehetne áttervezni a BR-t? a Tigris2,nagy Panther-ek úgyis szopnak majd a T54, ISektől....
lejött,de még nincs szerver
"But, where is the BR changes?"

"Currently planned for somewhere in between 1.43 and 1.45, but things can change."

KKTHXBYE<#falbav>
F U 😄

2.2 😛 pedig jöhetne nálam is 10-el
10 kbyte/sec-el jön. GG
jaja elég szarul jön...másfél órát ír
Eagle16
Wow, 7Gb...mire befejezi addigra kinyit a szerver is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem meg akik anno itthagyták, azok nagy része azt sem tudja, hogy most jön patch, de feltételezem, hogy nagy részüket már nem is érdekli, hogy mi jön ebben a patchban. AF mindig népszerűbb volt, de ott is sok faszságot csináltak, ami miatt többen tovább léptek.
Tölti 😛
Szerintem a GF-ot fogják többen kipróbálni.

Eagle16
Itt van: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Minden patch után a WG nél nyitnak egy pezsgőt..
Pár napig élvezkednek az új mapokon aztán rájönnek hogy t4-5 továbbra is játszhatatlan, a br ek af en továbbra is axis szopatóak és akkor lelépnek.Nem értem a kis agyukkal miért nem fogják fel hogy mi a fő problêma és miért is húznak el az emberek.Lehet 2509 map is ha nem tudok a kedvenc gépemmel bemenni mert csak mozgó cêl vagyok Lehet a ruszkiknak jó de üzletileg rohadtul nem éri meg ( lehet a Gasprom támogatja...pénz nem számít)
70-80k AF-el együtt (ugye az új patch AF-hez is hoz új dolgokat), de ebből mennyi az, akit csak a tankok érdekelnek? Mert azok nagy része már lelépett az elején ez látható volt az open beta megjelenésekor, mert hirtelen megugrott az online játékoszám 100k fölé, aztán a többség szépen tovább is tolta a biciklit miután szembesült a bugokkal, dmg modellel és az unbalanszolt játékmenettel. Maradtak azok akiket amúgy is érdekelnek a repülők is, és esetleg repked is a tankok mellett, meg azok akik tűrőképessége magasabb az átlagtól, és a sok fos ellenére amit letoltak a torkán, játszott tovább a játékkal.