37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
vajakos21 #19668 Kiválló az új sim event...érdekes nem látom bgabor panaszát a csúnya tigrisek miatt ..most hogy postwar vs ww.2 van -
foxbat88fx #19667 már nem azért, de ezt előre lehetett tudni, hogy egy rakat szar ez a tank....
mekkora már!?!!?! hova bújsz el vele?!?!?!
bár én 1 t5-el sem játszottam de ami jónak tűnik az a T-54, Patton, M103 -
Ritka szar. T5ben ez életképtelen. Még annyira elbújni sem tud, mint a Jagdtiger, a többi T5 németet már nem is mondom, ráadásul lassú, első lövés torony, és már ugrik is az ágyúd. Tele van lőszertárolóval, a 75öshöz szar lőszere van, a Panther Féhez képest ez qurvára kevés, ráadásul ami BTknek a videón faszán elég volt, T5ben olyan, mintha nem is lenne. Pedig az Fen imádtam. :(
Ráadásul kiemelt célpontja a repcsiknek (eddig kettőből 2x repcsi szedett ki, két sec harc után ugrott az ágyúm. Áh. Nevetséges. Lehet, hogy jobb lesz később, de így ez kevés. Legalább egy géppuskája lenne a repcsik ellen, hogy az RP jobban jöjjön, de mivel német tank, nem szovjet, ez kimaradt.
Szerintem, ki ne húzzátok, nem éri meg a 380k rpt ...
Ha változna a véleményem róla, kiismerem, lehet, hogy látom majd értelmét, de így stockként, ez, nagyon kevés.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.15. 19:42:59 -
Malarki #19665 A szokásos "rohadt kemény amcsi macsó vagyok, idejöttem irtani a nácikat, de közben érző ember is vagyok aki fene nagy jellemváltozáson megy át" maszlag. A vége meg kb. vígjáték kategória... -
Na, megvan ez a szar. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malibutomi #19663 Annyi érdekesség van, hogy a tigriskilövős jelenethez átszállították a világ egyetlen működő tigrisét (Tiger 131) a Bovington Tank Museum-ból. Nem másolat, nem CGI, the real thing :)
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.15. 19:21:06 -
Madi92 #19662 Én moziban néztem, de nagyon megbántam. Látványilag még oké, de tartalmilag egy 0. Ha kicsit is érdeklődőbb vagy a 2.vh iránt, márpedig annak kell lenned, akkor fájni fog a fejed és még a fali is megszenvedheti.. és nem csak a vége miatt. -
Luciferkee #19661 Na egy esélyt adok neki, köszönöm a válaszokat. (bar a WT után már semmin sem lepődöl meg tank ügyben) -
gstup #19660 Vannak benne érdekes dolgok,de nézhető. -
Stefan99 #19659 Nem olyan rossz, kivéve a vége. Az utolsó harci jelenettől falnak fogsz menni.:D -
Luciferkee #19658 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt a Fury (harag) című filmet látta már valaki? Érdemes megnézni, vagy a falnak fogok futni? Egy jelenetet láttam belőle, mikor egy sherman kilő egy tigrist, elég életszerűtlen volt az egész. (persze ettől még lehet jó film, kédés mennyire van benne az USA bias)
-
Luciferkee #19657 Még ha Ferdivel lehetne menni talán. De így? :D Miért vették ki szegény tankot? -
Malibutomi #19656 Egyedül vagy a véleményeddel, a WT fórumon is szinte mindenki szerint ez a legjobb tank az amcsi ágon. -
Stefan99 #19655 na ezt az eventet én hanyagolom, játsszon is4 és t54-ek ellen akinek 6 anyja van. Ezek miatt már rég feladtam a tier 5-öt, most meg itt vannak az eventben.:D -
Stefan99 #19654 jajj de jó, az új event egységeit sikerült úgy kiválasztani, hogy nincs olyan repülőm amit bevihetnék:D -
twi452 #19653 akkor ezt lesd meg...
sajnos nem sikerült játszanom úgyhogy ez elúszott :D
-
kissssss #19652 

-
Azt hiszem, hogy ezzel egész hétvégén elleszek ...

-
jocking #19650 Pl. a hosszúcsövű 76 milis a shermaneken fényévekkel jobb nála. Ráadásul az ammó is egy kalap szar. Vagy állandóan lepattog a királytigrisekrő/is-2-kről, vagy sérülés okozás nélkül átmegy rajtuk. Ha dob be Pz IV-eket meg shermaneket ellenfélnek, akkor még használható. De a T4-es ruszki/német cuccok ellen nem ér semmit. De a legnagyobb gond vele továbbra is az, hogy bárhol meglő bármi, és már fekete is a cső.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.15. 00:43:03 -
Malibutomi #19649 A jó tanács hasznos, de ez sajnos hülyeség.
Az M26 a legjobb tank az amcsi ágon, csak az M46 jobb nála. Reload 10.4 sec nálam, bármit oneshotol amit átüt, rengeteg killt lehet vele szerezni. Annyi hogy ki kell fejleszteni hozzá az M82 lőszert.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.14. 22:48:53 -
vajakos21 #19648 https://www.youtube.com/watch?v=B3LQIlM9n_g
Az ilyen videók a WOT- nál demók. Aztán bemész és arcade...ezért is szeretem a WT-t...hibái ellenére is -
Szpecnyaz #19647 Miért lenne szar? Mutassál már egy olyan jenki löveget ami használhatóbb. -
flashpointer2 #19646 Na belőttem még egy 10 win-es csomagot, elfelejtettem hogy hétvége van, egyet nyertem 10 bukó no comment. -
jocking #19645 A következő szint mindig akkor nyílik meg, ha az előző szinten unlockoltál 6 db tankot. 3 még kevés. -
jocking #19644 Jó tanács:
Bármit is csináltok, amcsi ágon a pershing fejlesztését hagyjátok legutoljára. Nincs értelme sietni vele, mert egy nagy határ szar úgy, ahogy van. A páncélja szar, az ágyúja szar, a reload 3 és fél óra, és bárki bárhol eltalál, egyből fekete a cső. Használhatatlan fos az egész. -
Lokker #19643 De a kolléga német tankról beszélt. Tudom, hogy mindenhol ki kell fejleszteni de németekkel nettó szopás mikor első találattól elszáll a torony és az ágyú és ha olyan kedve van akkor ki is gyullad. -
vajakos21 #19642 Valszeg ez a legjobb goldvásárlásra késztető mód gazsiéknak.A poroltó meg a javitás.
A legjobb prémtank a repülő :-),Esetleg talizmán ha van szimpi tank. -
Panlaj #19641 Most még csak fejlesztem a Bulldogot, úgyjogy nem kell tőle még félni.
A korábbi bejegyzések alapján kipróbáltam a dagonyázást. Nutellás lett a tank.
A Chaffee meg irtó jól muzsikál simulátorban. Miután megszoktam a löveget, 1200+ -ról kiszedtem vele PIV F2-est. Elég mozgékony, hogy lehessen vele manőverezni, és oldalba támadni az ellenséget. -
bgabor #19640 Az első T-34/85 (amiről vélhetően te beszélsz) BR-je 5.0, a másodiké 5.3. A Tiger II BR-je 6.7.
El nem tudom képzelni hogy te milyen elbaszott játékmódban játszhatsz, ahol ezek összekerülhetnek egymással. Realistic meg Simulator módban a max megengedett különbség 1.0 BR a gépek között.
Tessék átszokni szépen a rendes játékmódokra, az Arcade a kisiskolásoknak való. -
SzocsA #19639 megvan a tiger meg a panther de nem engedi a következő szintet húzni az 5ös tigrist.
3 db 4es tankom van csak kettő lehet vagy mi?
-
jocking #19638 Tök hihető. Megmondták a tankosoknak, hogy nincs elég tűzoltó készülék, így csak az kap, aki már bizonyított. Gondolj csak bele, adnak valami zöldfülű tankosoknak is, azokat meg az első csatában kilövik, és már pocsékba is ment a poroltó. Aki túlélt 5 csatát, az kiérdemelte a poroltót.
Ugyanaz ment, mint a Piszkos Tizenkettőben a barakk padló meg az ablakok.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.14. 15:38:20 -
Stefan99 #19637 Már bocs, de a valóságban nem végeztek semmilyen javítást a csatatéren, ha már a realisztikusságot hiányolod. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Most még 5-6 ... :)
Mauson 33k az első parts rész ... és még ugyanennyi kell, hogy hozzákezdhess a tűzoltóhoz, és akkor még azt is ki kell fejleszteni. :D
Szerk: IS4 dettó.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.14. 14:15:57 -
foxbat88fx #19634 rakat szar ez a T-34/85 :D
esetleg szimulátorban jó lehet ahol nem IS-2-esek meg KT-k ellen megy -
Malarki #19633 Azt hozzá tenném, hogy az amcsi és orosz tankokra is ugyan úgy ki kell fejleszteni. Szóval ez közös szopás mindenkinek. igazából ez nem olyan világrengető tragédia, mert 5-6 csata alatt meglesz mindkettő, de addig azért elég szenvedés a játék. -
bgabor #19632 Ha megnézed a BR-jét, rájöhetsz, hogy egyedül azért került tier4-be hogy kijöjjön a tierenkénti hat darab tank. BR alapján tier3 csatákban megy kizárólag. És ott bizony egy elég jó medium tank.
Persze medium tankot sokkal nehezebb jól játszani, mint heavyt. -
Lokker #19631 De hát ez teljesen realisztikus, hogy külön ki kell fejleszteni a tűzoltókészüléket és a javítócsomagot. Mert mindenki tudja hogy a német tankok úgy mentek csatába hogy ezek nem voltak. Nembaj majd jön egy WT "fan" és megmagyarázza miért realisztikus ennek kifejlesztése. -
foxbat88fx #19630 hát ez a T-34/85 elég komolytalan tank tier IV-ben :):) nem tudom minek erőltetik :D:D -
Stefan99 #19629 Nekem mostanában állandóan ellövik a tigris ágyúját:/