37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kályha
    Vagy 2,500Ge-ért csinálsz sajátot, és ezzel feloldod a járműveket.
  • Nohab
    Akkor lehet aktív klánokat keresni...
  • wolfhgb
    koszi, az orosz verdaknal nem jellemzo ahogy látom.
  • Kályha
    Más, korai tankoknál is van elvileg. Ezek nekem kimaradtak, hogy 1.67 óta változtattak-e rajtuk, azt nem tudom.
    lista
    videó
  • wolfhgb
    Jol ertem? Csak az amcsi tankoknal el ez a lehetoseg?
  • Kályha
    stabilizátor
  • wolfhgb
    a billentyű parancsoknál látok egy stabilizátor módot. Ez a mozgás közbeni csőkompenzátor akar lenni? mert igazából nem látok változást a cső menet kőzben épp ugy mozog ha kapcsolom akkor is. Gondolom nincs minden harckocsinál, honnan tudom megállapítani, h melyiknél van és melyiknél nincs, mert a fejlesztési oldalon nincs ilyen info a tankoknál.
  • M2 #35621
    Katona koromban az őrmesterünk mindig elmesélte ezt az élményét, amikor részeg volt, úgyhogy naponta hallottuk, hogy mennyire be volt szarva alul a tankban.
  • Kályha
    A kisördög azt mondja legbelül, pár hónap múlva egy ninja update-ben ezekhez igazítják az SL és RP javadalmazást is. Azé nehogy má ingyen játsz!
  • Kissssss0 #35619
    "Reducing crew training costs (including experts and aces)."
    "Increasing reward multiplier "

na hogy ezekből mi fog megvalósulni... :)
  • Kissssss0 #35618
    tengeralattjáró tank... már csak a torpedók hiányoznak róla.
  • Nohab
    Economy-changes

Pedig azt hittem, hogy megúszom az IS3,4, T10 fejlesztését... Ahogy a Maust is...
  • Fura Alak
  • Kissssss0 #35615
    na meglett ez a nyavalya is, amilyen hulladékok a bombázók valószínűleg soha nem fogom használni.
  • Kályha
    Passz. Szerintem ez még nem publikus.
  • Nyethuszar
    A test szerverre hogyan lehet bejutni ? Sehol sincsen a WT oldalán leírva :(
  • Kissssss0 #35612
    "M1A1 500-as szeggel, 5sec töltéssel. Prém cuccok (50-60 euróért, beszarás) és egy csodaszép gyakorló jet. "

ez már jó pár updatere visszamenőleg igaz... már egy jó ideje csak prémium updateket adnak ki azoknak akik dobálják a pénzt top tier fejlesztésbe minden fegyvernem téren, tank,repülő, hajó, stb...
  • Kályha
    Valamit tuti félreértek. Máskülönben ezzel lenne tele az angol fórum, már ha még érdekel vkit a repülés. (Rb tank 2mp, rb air 1,5perc várakozás tier3-ban)

test server

M1A1 500-as szeggel, 5sec töltéssel. Prém cuccok (50-60 euróért, beszarás) és egy csodaszép gyakorló jet.
  • Kissssss0 #35610
    esetleg megoldás lehetne erre az hogy a " lead impact point" csak pilótafülkében látható RB modban.
  • Kályha
    Erre nem is tudom mit mondjak.
  • Kissssss0 #35608
    de azt jelenti.
  • Kályha
    "Some airborne radars after locking on target also provide lead impact point for the airborne armament."

Ez azt jelentené amire gondolok? Remélem rosszul értem és nem célzókör Rb-ben.
  • Kissssss0 #35606
    úgy néz ki a helikopter terror korszaknak vége lessz...
    Radar Station: New opportunities in the game
  • M2 #35605
    Akkor tekerj 4:40-hez :-)
  • Szemike84
    Köszi a videót, jó volt! Érdekes volt látni, hogy a tüzérségi lövedéket hogy térítettel el a dinnye xD.
  • wolfhgb
    Kíváncsi lennék milyen kameráva követték ilyen sebességnél a lövedéket.
  • Kissssss0 #35602
    6:09 tekerjetek.
    (+ ha bírja a gépetek meg a net akkor nyomjátok fel 2160p 4k)

Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.02.27. 22:00:28
  • wolfhgb
    Mind a három jármuvem kimaxolt t 34, ma meg kb fordított volt az aranyom mint tegnap, eredményesség javára. Ennyi különbség csak nincs bennem. Úgyhogy nem vágom én ezt a dolgot. Újra meg jött hozza a kedvem. Atlagban 4-5 kill és asziszt, meccsenként 1800-2200 fejlesztési pontal, azért igy már legalább van látszatja a ténykedésnek.
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2019.02.27. 21:59:17
  • M2 #35600
    Amit írtál, 1-2 kilövés az nagyon kevés. Igy gyakorlatilag a többiek (akik minimum 6-8-at leszednek) döntik el a meccseidet. Az persze már a Gaijin szemétsége, hogy egy "kockadobásos" 50%-tól is messze vagy.

Utolsó menedék lehet, ha egy tankkal mész mindig, így akkor azt profin kitanulod és idővel jönnek vele az eredmények.
  • wolfhgb
    A fogadásokkal en sem bajlodok, örülök, sokszor, ha annyi ezüstöm bejön, amennyi a javitásokat fedezi, nem rizikozom fogadásokkal. fogadás nélkul volt ilyen csinos a mérleg, arra is gondoltam, h biztos sokan tolják kasztokban, és mivel én magányos farkasként szorakozok, ezért én vagyok mindig a töltelék a pályákon.
  • M2 #35598
    Nekem ilyeneket csak akkor csinált, amikor Golden Eagle fogadást índítottam. Azóta csak gyűlnek és nem is merem őket aktiválni. :-)
  • wolfhgb
    Mai eredmény, 30 lejátszott küldetés után a mérleg cirka 3 győztes pálya, kiváncsi lennék, hogy mi alapján tesz mindig a szopo oldalra, mert ez azért elég messze van egy kb 50% os aránytól. az embernek még az élettől is elmegy a kedve, nemhogy a játéktól.
  • wolfhgb
    Hat az tény. Volt már 16 killes szériám, kempeltem egy utcában takarásban és jöttek a kuncsaftok sorban a csovemre. Az általános viszont nálam is az egy-két asszisztálás és kb ennyi kill is kuldinkent.
  • Kissssss0 #35595
    sajnos ez a játék elég magas fokú elkötelezettséget és sok gyakorlást követel meg ahhoz hogy legalább egy elfogadható szintet tudjon hozni az ember 2 vagy 3 kill formájában csatánként :(
  • M2 #35594
    "a gyorsan mozgo celok kiloveset kell még gyakorolni, valahogy mindig lemaradok roluk"

Ha mindig ugyanúgy maradsz le, akkor már nem vagy messze a megoldástól! :-)
    Legszebb mikor az ember szépen elécéloz a száguldó delikvensnek, elengedéskor tudja, hogy meglesz, erre az a noob nekimegy egy fának... :-)
  • M2 #35593
    Nekem eredményességben az 5.3 orosz a legjobb BR, az említett T-34 és mellé az IS-1, a KV-85, meg a tankvadász SU-85M. Persze mind más-más játékmódot kíván, de lehet velük aprítani rendesen.
  • M2 #35592
    Nálam az orosz oldal eredményesebb, olyankor megyek, amikor valami keményebb warbond feladatot akarok gyorsan teljesíteni.

De viszont a német ág sokkal élvezhetőbb. Egyik kedvencem a Panzer IV G a fordulékonysága és a füstdobás miatt, de a tankvadász Panzer IV/70(V) se rossz a frontpáncéljával és a brutálisan pontos ágyújával. Repülők ellen meg a Wirlbelwind zseniális, de tankok ellen se rossz, városi pályákon egy-egyben bárki legyőzhető vele.
  • wolfhgb
    Na azt még nem porgettem ki. most probálgattam a kulombozo loszereket és ugy tunik hogy a kivánt hatást a br350b gyujtoval tudom elérni, hullanak mint a legyek elso lovésre, mit szivtam, azt elmondani nem tudom, a gyorsan mozgo celok kiloveset kell még gyakorolni, valahogy mindig lemaradok roluk.
  • M2 #35590
    Nekem oroszoknál (árkád) nagy favorit a T-34-85 (D-5T).

A BR-365A lőszerből viszek 24 vagy 32 darabot, ha a sűrűjébe tervezek menni, akkor a kevesebbet, úgyis kilőnek, mire elfogy. Sniperkedni, óvatoskodni meg több lőszerrel megyek. Tele rakni nem érdemes, csak növeli a berobbanás kockázatát.

Ha saját vagy alsóbb Tier ellen megyek, mindent egy lövéssel szétvisz, felsőbb, pláne 6.3-asok ellen már célozni kell a gyenge pontokra.

Dombra soha nem megyek fel vele direktbe, mindent oldalról kerülök a nagyon rossz lövegsüllyedés miatt. Esetleg inverzbe, hátra-oldalfelé célozva át lehet lőni dombtetőkön.

Gyors és mozgékony tank, városban nagyon él.

Természetesen kimaxolva érdemes menni, legénység 150, Ace. Amíg az nincs meg, az 1-1 párbajokkal óvatosan.

Menet közbeni lövéshez már nagyon ismerni kell a pályákat, a sima szakaszokon gurulva lehet jól célozni, ha valami dobálja a tankot, akkor felejtős. Mozgó célpontokhoz nagy rutin kell, takarás sem akadály, úgyis a közökbe céloz be az ember és ha jó a saccolás, akkor ugyanúgy megvan, mint nyílt terepen.

Meg az örök tankos szabály: flank, flank és FLANK! Mindig a szárnyak nyerik meg a meccset.
    Utoljára szerkesztette: M2, 2019.02.25. 23:07:31
  • wolfhgb
    Egy kis segitseg kene, mert mar szetvag az ideg, lassan feladom ezt a szart. Most megcsinaltam az orosz agat is a harckocsis oldalnak, mert mar szetvagott az ideg a sok qva t34 es ellenfel miatt, akik rendszeresen egy lovessel inteztek el a nemet szarjaimat, persze, ha veletlen lovo helyzetbe kerultem, nem gyoztem loni rajuk, mert nekem valahogy nem igazan mukodott ez az egy lovessel szetbaszom az ellent dolog. Most mar en is 4.0 as br es t34 ekkel vonulok, erre ugyanugy szetvagnak a buzi nemet p3 es p4 f2, m10 ek egy lovessel menet kozben ramlove kilometeres tavolsagrol, full ki van kupalva a tankom, megis. Most en vagyok ilyen szerencsetlen, vagy az ellenfelek ilyen full profik, vagy mi a tok van? Kerdesem az lenne. Milyen loszerfajta a leghatekonyabb ezekre a kategoriakra, amivel esetleg nekem is sikerulhet vegre egyszer ez az egy lovesre agyon baszok mindenkit dolog? Tovabba, van valami stabilizator billentyuparancs, amit hasznalnom kene, h pontosabban tudjak mozgo jarmunel celozni? Mert igazabol nem latok valtozast ha ranyomok akkor sem, ring a cso, mint az anyjapicsaja, szerintem ez az opcio csak a modernebb tankokra igaz, jol gondolom? Milyen a leghatekonyabb loszertipus orosz vasaknal a hasonlo kategorias dogokre, tehat p3 j, p4 f2, t34 1942, vagy 57, m10, es igy tovabb, mert ezek rendszeresen lecsapnak mint egy legyet a t34 42 vel t34 57 el, egy lovessel, amikor meg en lovoldozok hasonlo tankokra mint az enyem, szitava kell oket lonom mire kinyuvadnak, akkor is ha tornyukat lovom, oldalukat, hatuljukat, tok mindegy, a preferalt loszerem ellenuk a br 350 szp, de masikkal is probaltam, azzal sem voltam eredmenyesebb es mar nagyon unom a szopast. Koszi elore is annak, akinek esetleg hasznos tanacsa van ezzel kapcsolatban. Loszert nem igazan szoktam tobb felet cipelni, mert mar annak orulok sokszor, ha egyaltalan elsutni van idom az agyut, nem h loszert cserelgetni. Azt sem igazan ertem, h masok h a tokomben tudnak ilyen pontosan lovoldozni ram, h egy lovesbol eltrafalnak, mikor en mondjuk nyel gazon rongyolok mindenen keresztul, nem nyilt a terep sem, takarasban kozlekedek tobbnyire, en ilyen szituban kb mar annak is orulok, ha egyaltalan eltalalom a masikat, nem h egy lovessel elintezzem.