37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nohab
    Egy német klánba tervezem a belépést nyelvtanulás végett. Nem sietem el, mert ez a hajós küldi nagyon elvette kedvem a játéktól.

Úgyis a 1.87-től indul ez az egész.
  • Szemike84
    Egy haverommal csináltunk klánt, felváltva toltuk a játékot, de kamu az egész! Ha gazsi akarja, akkor ad ajándékot, de csak a prémium accountosoknak (és nem azoknak, akik 1 hetet vesznek 10 év alatt....).
  • Szemike84
    Egy újabb szégyenfolt gazsin! Megjelen az "IRA" klán a játékban és nyíltan hirdeti az európa elleni terrorizmus... -.-" Gazsi nem tesz semmit ellene.... -.-"
  • Kissssss0 #35635
    van aki már belépett valamilyen klánba hogy megszerezze azt a 3 beharangozott tankot repülőt meg hajót?
  • Szemike84
    Hogy ez a játék mekkora egy rakás sz*r xD T-44-100 átlövi az IS-4M lövegpajzsát ott, ahol van egymás mögött 2 réted, az egyik 244mm effektív vastag, a másik 370-390mm, ráadásul a lövedés 10°alatt érkezik, tehát le kéne, hogy pattanjon xD Nem, az APHE átüti xD Ellemben az FV4001 fronját 11x lőttem át, nem volt már benne élő személy, a polák csaló meg modulok és élő legénység nélkül vígan 1 hitel mindenkit -.-" Szánalmas!
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.03.11. 18:42:28
  • Szemike84
    Az év 1. negyed évében 204 millió cseh-szlovák és lengyel játékos accountját bannolták online játékokból csalásért xD A világ többi nemzetéből mindösszesen 2,4 milliót xD
  • Nohab
    Igazából belépsz egy klánba, amelyik csak ezekért a járművekért küzdenek, és játszol ahogy eddig. Elég ha aktív vagy randomban, nem kell semmi mást tenned, illetve a többieknek se.
  • jocking
    Vagy lesz@rod a squad járműveket, és játszol ahogy eddig. :)
  • Szemike84
    Egy kis kihagyás után mentem 1 kört -.-" Döbbenet, mennyire sz*r és bugos! Orosz ágon T-54 és IS-4M, beállítva realisztikus csatára, hajrá! Bedob a csatába, döbbenten nézem, hogy választhatok a Conqueror és a Chieftain MK. III között :O WTH??? Na jó, akkor Chieftain.... Hogy kerül a célgömbbe a kis kereszt? Úgy hogy AB... -.-" Orosz ágra beállított RB csatára sikerült bedobnia egy brit ágas AB-re.... -.-" Amúgy minden klappol -.-" Legközelebb egy német SB-re elindítja nekem a Battlefield V-öt? xD
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.03.07. 19:11:18
  • Kissssss0 #35629
    (facepalm) na hát erre a klános szarra is aztán nagy szükségünk volt mit ne mondjak...
  • Kályha
    Vagy 2,500Ge-ért csinálsz sajátot, és ezzel feloldod a járműveket.
  • Nohab
    Akkor lehet aktív klánokat keresni...
  • wolfhgb
    koszi, az orosz verdaknal nem jellemzo ahogy látom.
  • Kályha
    Más, korai tankoknál is van elvileg. Ezek nekem kimaradtak, hogy 1.67 óta változtattak-e rajtuk, azt nem tudom.
    lista
    videó
  • wolfhgb
    Jol ertem? Csak az amcsi tankoknal el ez a lehetoseg?
  • Kályha
    stabilizátor
  • wolfhgb
    a billentyű parancsoknál látok egy stabilizátor módot. Ez a mozgás közbeni csőkompenzátor akar lenni? mert igazából nem látok változást a cső menet kőzben épp ugy mozog ha kapcsolom akkor is. Gondolom nincs minden harckocsinál, honnan tudom megállapítani, h melyiknél van és melyiknél nincs, mert a fejlesztési oldalon nincs ilyen info a tankoknál.
  • M2
    Katona koromban az őrmesterünk mindig elmesélte ezt az élményét, amikor részeg volt, úgyhogy naponta hallottuk, hogy mennyire be volt szarva alul a tankban.
  • Kályha
    A kisördög azt mondja legbelül, pár hónap múlva egy ninja update-ben ezekhez igazítják az SL és RP javadalmazást is. Azé nehogy má ingyen játsz!
  • Kissssss0 #35619
    "Reducing crew training costs (including experts and aces)."
    "Increasing reward multiplier "

na hogy ezekből mi fog megvalósulni... :)
  • Kissssss0 #35618
    tengeralattjáró tank... már csak a torpedók hiányoznak róla.
  • Nohab
    Economy-changes

Pedig azt hittem, hogy megúszom az IS3,4, T10 fejlesztését... Ahogy a Maust is...
  • Fura Alak
  • Kissssss0 #35615
    na meglett ez a nyavalya is, amilyen hulladékok a bombázók valószínűleg soha nem fogom használni.
  • Kályha
    Passz. Szerintem ez még nem publikus.
  • Nyethuszar
    A test szerverre hogyan lehet bejutni ? Sehol sincsen a WT oldalán leírva :(
  • Kissssss0 #35612
    "M1A1 500-as szeggel, 5sec töltéssel. Prém cuccok (50-60 euróért, beszarás) és egy csodaszép gyakorló jet. "

ez már jó pár updatere visszamenőleg igaz... már egy jó ideje csak prémium updateket adnak ki azoknak akik dobálják a pénzt top tier fejlesztésbe minden fegyvernem téren, tank,repülő, hajó, stb...
  • Kályha
    Valamit tuti félreértek. Máskülönben ezzel lenne tele az angol fórum, már ha még érdekel vkit a repülés. (Rb tank 2mp, rb air 1,5perc várakozás tier3-ban)

test server

M1A1 500-as szeggel, 5sec töltéssel. Prém cuccok (50-60 euróért, beszarás) és egy csodaszép gyakorló jet.
  • Kissssss0 #35610
    esetleg megoldás lehetne erre az hogy a " lead impact point" csak pilótafülkében látható RB modban.
  • Kályha
    Erre nem is tudom mit mondjak.
  • Kissssss0 #35608
    de azt jelenti.
  • Kályha
    "Some airborne radars after locking on target also provide lead impact point for the airborne armament."

Ez azt jelentené amire gondolok? Remélem rosszul értem és nem célzókör Rb-ben.
  • Kissssss0 #35606
    úgy néz ki a helikopter terror korszaknak vége lessz...
    Radar Station: New opportunities in the game
  • M2
    Akkor tekerj 4:40-hez :-)
  • Szemike84
    Köszi a videót, jó volt! Érdekes volt látni, hogy a tüzérségi lövedéket hogy térítettel el a dinnye xD.
  • wolfhgb
    Kíváncsi lennék milyen kameráva követték ilyen sebességnél a lövedéket.
  • Kissssss0 #35602
    6:09 tekerjetek.
    (+ ha bírja a gépetek meg a net akkor nyomjátok fel 2160p 4k)

Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.02.27. 22:00:28
  • wolfhgb
    Mind a három jármuvem kimaxolt t 34, ma meg kb fordított volt az aranyom mint tegnap, eredményesség javára. Ennyi különbség csak nincs bennem. Úgyhogy nem vágom én ezt a dolgot. Újra meg jött hozza a kedvem. Atlagban 4-5 kill és asziszt, meccsenként 1800-2200 fejlesztési pontal, azért igy már legalább van látszatja a ténykedésnek.
    Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2019.02.27. 21:59:17
  • M2
    Amit írtál, 1-2 kilövés az nagyon kevés. Igy gyakorlatilag a többiek (akik minimum 6-8-at leszednek) döntik el a meccseidet. Az persze már a Gaijin szemétsége, hogy egy "kockadobásos" 50%-tól is messze vagy.

Utolsó menedék lehet, ha egy tankkal mész mindig, így akkor azt profin kitanulod és idővel jönnek vele az eredmények.
  • wolfhgb
    A fogadásokkal en sem bajlodok, örülök, sokszor, ha annyi ezüstöm bejön, amennyi a javitásokat fedezi, nem rizikozom fogadásokkal. fogadás nélkul volt ilyen csinos a mérleg, arra is gondoltam, h biztos sokan tolják kasztokban, és mivel én magányos farkasként szorakozok, ezért én vagyok mindig a töltelék a pályákon.