War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Amúgy a játékosok 90%-a repülő bombának használja e lehetőséget ezt kárvolt bele tenni így, valaki olyan sebességre tesz szert, hogy nem tudom lekövetni a légvédelmi járgánnyal és még lehetne sorolni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Amivel nem értek egyet,az a minimap megváltoztatása. Igaz hogy nincs radar a tankokban de van rádió(legalább is a németekben volt) és a tankokban ülő rádiósok folyamatosan kommunikálhattak egymással és a saját legénységgel is.Volt egy parancsnok akinek volt ideje mindenfelé figyelni(már ha ki mert bújni a toronyból)
Itt neked kell figyelned mindenre,közben célozni,vezetni(esetleg váltogatni). Szerintem a minimap segítségére szükség van szimben is mert az helyettesíti a legénység egy részét mialatt te harcolsz.Persze nincs két egyforma ember,ezért képtelenség úgy megcsinálni egy játékot hogy mindenkinek minden részlete megfeleljen. 😊
tapasztalataim szerint 1 percig vagy a repülőben kb. (ezalatt a tankod védtelen) ez idő alatt kell valami hasznosat összehoznod utána automatikusan visszaülsz a tankodba.
"a hülyék a másik oldalon vannak"
A törvénytervezet szerint egy gigabyte adatforgalom után 150 forintot kell majd fizetni. Ez a le-, illetve a felfelé irányuló adatforgalomra is vonatkozik. Tehát mindegy, hogy le- vagy föltöltünk valamit az internetre. A törvény teljes szövege itt olvasható, az 51. oldalon szerepel a 150 forintos gigabytonként fizetendő díj.
A törvény tervezett szövege a köv.
(3) Az adó mértéke a 4. § (2) bekezdése szerinti adóalap esetén 150 Ft/megkezdett gigabyte
Szóval több lesz az.
Egy tanknak 4-5 fős legénysége volt.Ne akard már egyedül,minden segítség nélkül annak az 5 embernek a feladatát elvégezni.Attól csak nehezebb lesz a játék,nem realisztikusabb.
Vagy egy link ahol leírják az is jó lenne.
pl én a legtöbb esetbe nem térkép alapján lövöm be, hanem szimplán szemmérték alapján..kb egy idő után simán bele lehet szokni, persze jól jön az, hogy ránézek a térképen kb hol is van, de nem szoktam számolgatni a kockákat és az alapján belőni a távolságot.
Sok pályán olyan kicsi, hogy 1-2 csata után már érzésből lehet a neveket belövöldözgetni rajtuk.
Én pl amíg ab-t játszottam nem igazán figyeltem a távolság mérőt sem, hogy a pályákon bizonyos objektumok mennyire vannak.
Bár tény, hogy én az optikai távolságméréses célzást nem igazán tudom gyakorlatban használni, legtöbb esetbe én a belövéses megoldásra hagyatkozom😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.21. 15:08:29
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.21. 10:44:08
Amíg ez nem volt, addig én is lehúztam a növényzet megjelenítését a minimumra, mert csak hátrányt okozott RB-ben.
A foglalókörös javítás pedig úgy van, ahogy előttem leírták.
Nem azért írja ki, mert megsérült a jármű, ez csak egy opciós dolog, ha fel szeretnéd tölteni a lőszerkészletet.
Baromi jól jön ám olyan járműnél, amibe alig fér lőszer (pl. Zis-30), sokszor mentette meg a seggem. 😊
A medve nem játék.
Szerintem azt írja ki, hogy javítsd meg / töltsd újra a tankot. Ha az elfoglalt ponton állsz akkor tudsz lőszert újratölteni, baromi lassan. Sajnos ez ugyan úgy néz ki, mintha javítanál. Ha nincs semmi bajod, akkor felesleges szerintem.