War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratula!!!!!

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Mission Completed. ismét fullos a német ág 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Trucker39
Ha esetleg van kedve valakinek a térképes irányzással foglalkozni... Minimap Sniper

Avanger Mk1 brit prémium gép, alacsony ár, ezzel ha ki tudod dobni a bombákat, kiszedsz pár könnyebb célpontot, 3-4perc alatt hozol 40-50k-t. Ha jól megy vadásszal, akkor egy jobb körben akár 100-200k is összejöhet, de ahhoz már teljesíteni kell.
Gottfried
A Tiger-JgpzIV/L70 párossal még mindig egy élmény a játék még a kisebb pályákon is. A JgpzIV nekem a játék egyik legkellemesebb meglepetése.Itt olvastam hogy milyen jó,azután próbáltam ki és hát nem okozott csalódást.Hihetetlen OP az a vas. Pontos,gyors és jó pennel rendelkező ágyú és olyan páncélzat ami még sokszor közelről is pattint le lövéseket. 85% eddig a winem vele,igaz még csak pár napja használom.Még a su100-al is csak 80% volt.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Pedig lehet vele keresni. Pihenésképpen szoktam menni pár kört arcade-ban repcsikkel. Tier 2-ben egy jól megválogatott csapattal szépen hozza a pénzt.( ha esetleg nem tudod,a bombázókkal lehet jól keresni,a vadászokkal pedig XP-t farmolni) Nekem a B25 és a P39-esek nagyon bejöttek.Mellettük van még egy thunderbolt és egy hellcat,amik 1000 kiló körüli bombaterhet tudnak vinni,így alkalmasak sok csata eldöntésére a végén.

Na visszaszoktak a az emberek orosz oldalra, 6.7br most már kezd gáz lenni, mert a jobb játékosok simán lehozzák a meccseket. Német playerek mennek a vágóhídra birka módra, nem tartják a távolságot, simán szarrá lövetik magukat. Faszság volt gajin részéről a br csökkentés, most már látható, hogy eddig sem a tankokkal volt a baj..
Én is benéztem a repülősbe, mert azt olvastam itt, hogy sokkal több kreditet hoz, mint a tank. Átlagban olyan 10-15 másodpercekig ha éltem egy körben, 170-300 kreditekért, szóval felejtős...
Nekem van joy-om de azzal eltalálni valakit. <#fejvakaras><#buck>

Gottfried
A repülősben még felszállni sem tudtam simben. 😄 (mondjuk csak egérrel próbáltam mert nem érdekel a repülés annyira hogy beszerezzek egy joysticket.)

ximix
Köszi,a csata hevében még nem sikerült megfigyelnem, elsőre azt hittem, hogy a csapat ha befoglal egy pontot arra kapjuk vagy hasonló.
Amúgy a játékosok 90%-a repülő bombának használja e lehetőséget ezt kárvolt bele tenni így, valaki olyan sebességre tesz szert, hogy nem tudom lekövetni a légvédelmi járgánnyal és még lehetne sorolni.
Fizess nekem és én ígérek neked minden jót. <#eplus2>

Sherman0070
Adóztassák már meg a levegőt is. Fizetek azért hogy fizethessek. <#falbav>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Igazad van. Részben. Mert most miben különbözik az RB és az SB? A nevek nincsenek kiírva (ground forces) . A fizika meg minden más egyezik. Szóval ha már szimulátor csata akkor legyen az. A mostani új nyitott pályákon nem megerőltető kiszúrni az ellent. És igazából RB-n azt írtam lenne név stb.. de csak észrevételtől számított 1-2 másodpercre. Nos ha megnézed a repcsis szimulátor részét hááát nem semmi főleg egérrel főleg sok AB után mondom ezt úgy nem vagyok nagy repülős. Egyébként a minimapnak lenne szerepe a SB-n is mivel az ellenség megjelölésére lehetne használni pl hozták fel a red orchesta nevű játékot. Én spec. nem ismerem de mint elképzelést jónak tartom. Szóval szerintem izgalmasabb lenne.

Gottfried
Nem kell 4-5 fő az igaz mert sok minden automatikus.Azzal egyet is értek hogy ne legyenek nevek a tankok felett,bár ahogy írtad,arra ott a szimulátor mód.(ami nekem is a kedvencem de sajnos olyan várakozási idők vannak a kevés játékos miatt hogy már nagyon rég óta nem játszom vele,mivel nem ülök több órát a gép előtt.)
Amivel nem értek egyet,az a minimap megváltoztatása. Igaz hogy nincs radar a tankokban de van rádió(legalább is a németekben volt) és a tankokban ülő rádiósok folyamatosan kommunikálhattak egymással és a saját legénységgel is.Volt egy parancsnok akinek volt ideje mindenfelé figyelni(már ha ki mert bújni a toronyból)
Itt neked kell figyelned mindenre,közben célozni,vezetni(esetleg váltogatni). Szerintem a minimap segítségére szükség van szimben is mert az helyettesíti a legénység egy részét mialatt te harcolsz.Persze nincs két egyforma ember,ezért képtelenség úgy megcsinálni egy játékot hogy mindenkinek minden részlete megfeleljen. 😊

függ attól hány tankot lősz ki (1-2-3) úgy választhatod a repülőket nehézségi szint szerint.
tapasztalataim szerint 1 percig vagy a repülőben kb. (ezalatt a tankod védtelen) ez idő alatt kell valami hasznosat összehoznod utána automatikusan visszaülsz a tankodba.

"a hülyék a másik oldalon vannak"

Ámen.

Kár bele menni, mert semmi konkrétumot nem tudunk, de ebben a formában nem fogják bevezteni. 150ft/gb olyan súlyos terheket róna a szolgáltatókra (amit amúgy is a fogyasztókra hárítanának) ami azonnal csődbe vinné őket, vagy minket. Elég csak egy egyszeri felhasználót megnézni, havonta mennyi adatforgalmat generál (ugye nem csak a letöltést nézzük), akkor kiderül, hogy ezt így nem lehet bevezetni. Más részről kormányzati oldalról is nyilatkozták, hogy lesz maximális határa, de ennek a maximumnak az össze még nincs meghatározva. Hírportálokon jelent meg a max 700ft-os díj, de ha jól rémlik Rogán mondta az 1000ft-os maximumot, de még ő is hozzátette, hogy ez nem a végleges összeg. Amúgy meg nem kizárt, hogy az egész azért lett most elhintve, mert ezzel szépen el lehet vonni a figyelmet a kínos NAV-os érintettségű ÁFA csalásos buktáról, ami miatt USA-ból kitiltottak pár embert
ezt nem lehetett kihagyni.

150ft/GB lesz a díj.

A törvénytervezet szerint egy gigabyte adatforgalom után 150 forintot kell majd fizetni. Ez a le-, illetve a felfelé irányuló adatforgalomra is vonatkozik. Tehát mindegy, hogy le- vagy föltöltünk valamit az internetre. A törvény teljes szövege itt olvasható, az 51. oldalon szerepel a 150 forintos gigabytonként fizetendő díj.

A törvény tervezett szövege a köv.

(3) Az adó mértéke a 4. § (2) bekezdése szerinti adóalap esetén 150 Ft/megkezdett gigabyte

Szóval több lesz az.

<#eljen>

Talán max 700ft lesz a díj, de akkor is elmennek a büdös picsába....
Igen,de elvileg maximalizálva lesz a díj.Tehát ha letöltesz egy bluray filmet nem kell majd kifizetned 30000 forintot.Hanem lesz egy maximum.Félreértés ne essék,ellenzem ,meg nem vagyok a híve.

Nyahh úgy néz ki lesz internet adó. Ha a gaijin 7GB patcheket csinál sokat kell majd fizetni a játékért. Nesze neked free to play. <#circling>

Miért kellene 4-5 fő feladatát ellátni mindössze annyit írtam hogy megszüntetném a SHOOT HERE! felíratott a fejed fölül. A szimulátor annyival nem lenne nehezebb hogyha neked kell váltani mint repülős. És igen ott még mini map se lenne mert szimulátor és nincs a tankba radar. Persze ez egy játék de van 3 módja. Szóval ki vérmérségletének megfelelőt választ.

Kösz de nem. Eleve semmi keresnivalóm az SB-ben (pláne szakaszban) annyi játéktapasztalattal amennyim van. Csak a csapatot hátráltatnám... Abban a kevés időmben ami maradt, ha játszani támad kedvem, akkor valami olyannal fogok amit élvezhetőnek is tartok. A WT számomra inkább érdekes (nem túl hosszú ideig), mint élvezhető. Hamarosan megint kap egy uninstallt.
Gottfried
Nem értem hogy akkor miért lenne realisztikusabb.......

Egy tanknak 4-5 fős legénysége volt.Ne akard már egyedül,minden segítség nélkül annak az 5 embernek a feladatát elvégezni.Attól csak nehezebb lesz a játék,nem realisztikusabb.

Amikor visszanyal a fagyi: német prémium KV-1B, erős orosz páncél, mellé egy jóféle német löveg, elvtársak máris vakarják a fejüket ha nem sikerül átlőni 😄

ximix
Valaki le írná, hogyan is működik ez a AB-ban a repülős rész, néha megjelenik felirat ahol jelentkezhetek, ha bekerülök valamikor pár mp után pittyeg és visszadob, ect. ?
Vagy egy link ahol leírják az is jó lenne.
Szerintem nem attól realisztikus a WT, hogy jól le vannak modellezve a járművek, fegyverek, stb. Hanem attól, hogy magadnak kell megkeresni (főleg, ha majd egyszer az ikonokat is kiszedik majd a térképről), azonosítani, és kilőni az ellenséget, valóságot utánzó, nagy pályákon. Ez fordítva is igaz, a wot se lesz attól (nekem legalábbis) jobb játék, hogy a JSz-3 tornya x rétegből épül fel. Én nem tudom milyen az AB meg RB mód a WT-ben, nem is érdekel, ha olyat akarnak játszani, akkor már inkább wotoznék. Inkább gyere, menjünk szakaszban valamikor! Természetesen SB-t. 😊

DasIsFuck
Nem tudom, szerintem nem olyan bonyolult ez.
pl én a legtöbb esetbe nem térkép alapján lövöm be, hanem szimplán szemmérték alapján..kb egy idő után simán bele lehet szokni, persze jól jön az, hogy ránézek a térképen kb hol is van, de nem szoktam számolgatni a kockákat és az alapján belőni a távolságot.
Sok pályán olyan kicsi, hogy 1-2 csata után már érzésből lehet a neveket belövöldözgetni rajtuk.

Én pl amíg ab-t játszottam nem igazán figyeltem a távolság mérőt sem, hogy a pályákon bizonyos objektumok mennyire vannak.

Bár tény, hogy én az optikai távolságméréses célzást nem igazán tudom gyakorlatban használni, legtöbb esetbe én a belövéses megoldásra hagyatkozom😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nekem erre nem lenne időm csata közben, én saccra lövök, szemmel nagyjából megállapítom, hogy kb milyen messze lehet és odapörkölök, gyakran már elsőre beadja a találatot.
Trucker39
Kis olvasni valót szerkesztettem ebben a témában. A térképes célzásról...

pl most megnéztem a t44 röntgenképét, nem tudom Ferdivel hogy tudtam úgy keresztüllőni kétszer is elölről, hogy senki és semmi nem sérült abban a zsúfolt kis szarban...

csináltak ezek valamit a német apcbc-vel? újabban a szokottnál többször kapok csak pontot a lövésért. kivették belőle a robbanótöltetet vagy mi van?

Nem azt mondta hogy kézire kell átállni,mert elromlott az automatika?

Sherman0070
Ja. AM egyik pillanatban bevolt ragadva a torony másikban boldogan mozgott. Ilyen gyorsan szerelnek az amerikaiak? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Kezdő volt a töltő, még gyerek HE-t töltött be AP helyett. <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.21. 15:08:29

Sherman0070
Ha jól tudom 80mm ott is a páncél 😄 Azt lenne jó tudni hogy amikor nekibaszott egy lövedéket a Tigris a Shermannak azzal a lövedékkel mi lett? 😄 Nem kellett volna attól a legénységnek meghalni? 😄 Vagy a Sherman páncélja oldalt 150mm? 😄

Én kiszedném a neveket RB csatából. Annyi lenne ha meglátod az ellent akkor 1-2 másodpercre felvillanna a név és utána semmi a mini map-on látszana ezzel ki lehetne zárni a nem látom de azért oda lövök dolgot, oszt vagy bejön vagy nem látni kelljen hogy hová lösz. Történelmileg hiteles optikát raknák csak az érzés miatt. A SB-ből pedig a mini map-on jelzett ellenséget is kivenném. Ja és hogy szimulátor legyen manuális váltó. Ja igen és rewardot ennek fényében emelném, mert vicc amit kapsz egy meccs után.

DasIsFuck
Jó ez a seggén vékony a páncél😄

Köszönöm a segítséget. A növényzet beállítását majd megkeresem.
Le lehet állítani a javítást/töltést az U bill. újra lenyomásával és a menet közbeni javítást is le lehet állítani.

Nos igen engem se vonz túlzottan a párduc x verziója de nem volt más. Ezt el kell fogadni. De nem megoldás elővenni a fantasy tankokat mert akkor jöhet másik oldalra a objectek különbőző verziója. És sose lesz vége. Ja van rahedli tank de ott tudnak játszani emeljünk HP-t tegyünk rá másik tornyot egy nagyobb ágyút mert ott lehet de amik voltak azok adott felszereléssel rendelkeztek és ha más volt akkor más volt a típus neve is.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.21. 10:44:08

a.carkey
😊

A medve nem játék.

Brad Pitt WT-k szerintem innen tudta hogy kell elbánni a tigrissel.

A növényzetet ki lehet kapcsolni sniper módban, van erre egy opció a grafikai beállítások között.
Amíg ez nem volt, addig én is lehúztam a növényzet megjelenítését a minimumra, mert csak hátrányt okozott RB-ben.

A foglalókörös javítás pedig úgy van, ahogy előttem leírták.
Nem azért írja ki, mert megsérült a jármű, ez csak egy opciós dolog, ha fel szeretnéd tölteni a lőszerkészletet.
Baromi jól jön ám olyan járműnél, amibe alig fér lőszer (pl. Zis-30), sokszor mentette meg a seggem. 😊

a.carkey
Foglalás után a javítás:

Szerintem azt írja ki, hogy javítsd meg / töltsd újra a tankot. Ha az elfoglalt ponton állsz akkor tudsz lőszert újratölteni, baromi lassan. Sajnos ez ugyan úgy néz ki, mintha javítanál. Ha nincs semmi bajod, akkor felesleges szerintem.
DasIsFuck
úgyis a németek ellen mennének.