War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez Dewri #16348-re akart menni...
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.08. 23:33:58
Ez szerencsére nem az Armored Warfare hogy 99%-ban a WoT-ot copyzza és itt vannak/lesznek saját ötletek is.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Aki ezzel játszik, annak pont nem hiányzik a WoT játékmechanikája, ahogy én sem várom el, hogy a WoT-ból kivegyék a spot és a HP rendszert.
Miért kellene egymáshoz igazítani a két játékot?
Szerk.:
Amúgy nekem két dolog hiányzik a WoT-ból.
1. End game content (CW, Stronghold, stb.)
2. ESL
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.11.08. 22:28:23
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Pl minél többször mész át egy gyengébb szerkezetű talajon annál nagyobb a katyvasz a SpinTires-ben, de lövedékek is csaphatnának lyukakat.
http://www.youtube.com/watch?v=hhsXe1OZZHk
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.08. 19:55:12
kicsit olyan sokat markoltunk és most valahogy meg is kéne csinálni a dolgokat érzése van az embernek még mindig a tankos rész miatt
most, hogy ez mitől van azt nem tudjuk csak tippelni lehet
kevés a lóvé - nincs elég ember hozzá, hogy komolyabban haladjon a cucc vagy csak töketlenkednek ezt nem tudjuk 😊
az tuti h nagy az a fa amibe belevágták és egyelőre még a baltájuk kicsi 😄
a repülős az stabilan nem megy sehova csak úgy létezik és elvan magában, nem is nagyon javul meg nem is romlik 😄
Amúgy van egy játék Heroes and Generals ilyen Battlefield feelingű hogy ülhetsz tankban meg minden csak fejlődni is kell mint WT-ben. Na ott A TANKBAN VAN BELSŐ NÉZET. És ott historical célkeresztje van a németeknek. És vagy a kupolán fölül figyeled az ellenséget ( ahonnan simán lelőnek vagy tankon belül, van kémlelő és tisztára olyan mint ha a tankban lennél) Ezt WT-be betehetnék hogy sim battle-ban a tankon belül legyél és ha kívül vagy egyszerűen lelőhetnek a gyalogos osztagok ( ha lenne gyalogos osztag végre kapna értelmet a tankokon lévő MG meg a géppuskás skill)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
AB-ben a kis + jel (nekem az van) nincs ott csak kb 900-100 méterig,
ez a "zöld keresztre kell lövöldözni" jó csak pl: egy Pz.IV.C-nél lehet akármilyen zöld a célkereszt ha a körbelövőd az ellenséget .
"AB -ben sokan nyomják míg RB/SB-ben kevesen"
Persze, mert én is az elején elmentem RB-be és pár percig éltem, mert egy olyan játékossal aki minden zeg-zugot ismer nem sok esélyem van kb 30 csatával a hátam mögött.
A pályákat meg inkább AB-ben ismeri meg az ember ott az elején nem kell mindenre feszülten figyelni.
AB csaták szerintem jó a kezdő játékosoknak néha előjön a WoT-os érzés "hogy hé lámák az a ki...ot "A" pont a térkép másik oldalán, nem érdekel senkit?" de van ellenkezője is amikor nagyon adja a fílinget a játék 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Iszonyat jó érzés volt, pedig csak 1 nyomorult kill volt.
Most képzeld el ha csak ennyit csinálsz az wot-ba kb egy borzasztó meccs, sőt AB módba is ugyan ilyen borzalmas.
Szerintem az sokat dob hozzá, hogy sok esetbe rb vagy sb-be is a 2-3 killnél többet nem tudnál elérni normál esetbe mert vagy kevesen vannak hozzá vagy egyszerűen anyira messze vannak, hogy te nem is tudod csak optimális esetbe elérni és megölni őket.
Csak ezt a tankos rész nagyon alul díjazza, repülős részbe egy 3 kill-es mókával kerestem vagy 40k liont.
De ott is alapvetően teljesen más értékei vannak a killeknek ab és rb között.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ugyan nem játszottam csak pár db sim csatát a tigrissel, de amikor egy időbe idegbajt kaptam attól, hogy a jungel,kuban,karelia pályákon az esetek nagy részébe a spawn pontot nem volt esélyem elhagyni, mert már akkor belőttek a pálya másik végéből akkor egy pár csatáig sim-et is kipróbáltam s hát ott hirtelen elkezdett működni a tigris...
Csak a fix kamera illetve a grafikai akadályok miatt nem látom értelmét simezni.
Mondjuk most a render felbontást és a textúrákat feljebb vettem a minimumról, mert már fájt a szemem a mosottas képtől és több fps-em lett mint előtte bizonyos részeken😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A hiba oka viszont legtöbbször az a távoli céloknál hogy közben bemozdul.Ezt pedig ez a progi sem tudja kiküszöbölni.
Pár esetben lehet hogy emiatt lőnek ki de szerintem annyira nem zavaró hogy emiatt AB-t játsszon az aki egyébként azt nem annyira szereti.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
de úgy tűnik csak a játékban kijelölt tankokra rakja rá a térképen, legalábbis én hiába állítottam mindenre h rakja rá csak a kijelöltre írta h mennyire van
úgyhogy ez így csak rb-ben segít ha van idő ránézni 😊
tankoknál nem próbáltam csak régebben amikor repültem sim-mel 😊
amikor betölt téged egy csatába akkor refresh és megjelenik a térkép
Dynamic Battle Map
az az androidos app annyival többet tud h be lehet állítani figyelmeztetéseket
illetve a térkép alapján távolságot is meg tudja neked mutatni, gondolom az "adományozós" extra résznél ez magától megtörténik
a simában tudsz állítani csúszkával egy figyelmeztetési távolságot ezt szépen jelöli egy kör a térképen körülötted
úgyhogy beállítod pl 1 km-re aztán azt mindig látod hogy hol van a térképen és ahhoz képest a minimap ikonok ugye
azt nem tudom elképzelni h valaki folyamatosan ide-oda állítgassa csak h 100m-es pontossággal meg tudja nézni mert arra nincs idő 😄
ez lehet az extra fizetős funkció, így tényleg segíthet h csak rá kell nézni és látod mindegyik mellett h milyen messze van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.08. 13:20:12
De ott ugye minimapon sincsenek jelölve az ellenségek úgyhogy "csalásra" nem lehet használni 😄
Még annyit, hogy az app adatainak forrása hivatalos 😊
böngészőben meg lehet nyitni a wt-s térképet 127.0.0.1:8111
minden adat ebből jön
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.08. 12:28:29
Tudom, hogy ezzel a véleményemmel sokan nem fognak egyet érteni, de szerintem ez akkor is csalás.
Utoljára szerkesztette: Crsújreg, 2014.11.08. 11:18:03
Igaz én már halálrahajszoltam repülőknél az AB-t és meguntam a folyamatos 10 killeket 😄
Személyzettel eddig nem sokat tököltem. Amikor aranyra vált akkor szépen elosztom, hogy mindenkinek ugyanannyi jusson. Utána olvasok majd azért a dolgoknak és a már nekem is feltűnt hogy könnyen halnak a legények.
A toronygyűrűt már felfedeztem magamnak 😊 És köszi a tippeket. Megpróbálok majd a klánomból átcsábítani néha-néha pár játékost, szakaszban talán még jobban fog tetszeni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy realisticban is van izgalom csak ott az hogy te lövöd ki a T-54-et és nem ő téged 😄
A harmadik, wot után reflexből lőttem az onnan ismert gyenge pontokat, itt azok nagy részét el lehet felejteni, sok tankon a torony az amit érdemes lőni szemből, torony test találkozása is jó, így kiütheted a tornyot, ha nem tudja forgatni máris könnyebb préda, oldalról meg a legtöbb tank a torony alatt, a testet meglőve azonnal robban mert általában ott tárolnak lőszert.
1.Az "x" valóban ott van, de mióta tudomásomra jutott, hogy van távolságmérő program RB,SB módra, azóta azokban a módokban nem is játszottam, mert vagy legyen mindenkinek ugyan az a "csalása" vagy ne legyen senkinek.
2. Pörgés? Van. Inkább olyan FPS érzése van az embernek közben, de ettől függetlenül lehet Ferdinanddal is érvényesülni. Amiért jó volt játszogatni AB-t, mert szinte azonnal behív csatába, így aránylag hamar gyűlnek a pontok is. Német oldalon, az általam sokat emlegetett Panther párossal nagyon jól lehet játszani. jelentős a játék élmény javulása RB módhoz képest. Mind a tank, mind a torony nagyon jól mozog, gyors, pörgős csatákat lehet menni, persze csak annak aki ezt szereti. Egy óra ilyen stílusban, garantáltan lefárasztja az embert, de az élmény is nagyon jó. Volt olyan csatám mostanában, hogy mire végeztünk (nyertünk), kezem-lábam remegett, a hátamon meg csorgott a veríték, de nagyon tetszett maga az élmény.
3. XP keresés? ha megfelelő tankkal fejlesztjük azt, amit szeretnénk, szerintem nem marad el jelentősen a másik két csata módtól. Ehhez még hozzá kell számítani, hogy gyakorlatilag nincs üres járat. Pár példát is mutatok a tegnapi eredményekből. Ugye azt nem szabad elfelejteni, hogy a repülős XP-t nem szabad a tankoshoz hasonlítani, mert úgysem lehet egyikkel a másik ágat fejleszteni. keresni itt is csak úgy lehet persze, ha valamilyen szinten teljesítünk. Bázison kempelve és végig chatelve a csatát, nem nagyon lesz xp a végén.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.08. 10:16:06
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.08. 10:13:52
Sherman - még igencsak szoknom kell a dolgot. 25+k wot csata után itt totál noobnak érzem magam. Mondjuk ehhez képest többnyire a top5-ben voltam a csata végén. Pár száz csata után lehet hogy majd tudni fogom éppen merre vagyok a térképen, de még nagyon keveset mentem. Na meg ugye wotban egyik szemem mindig a mapon és a modoknak hála világosan látom merre nézek. Tudom ez másik játék és lehet hogy akár még jobban is fogom élvezni. Eddig még csak ab-t toltam. Szeretném egy kicsit kitapasztalni a dolgokat mielőtt ab nyújtotta segítségek nélkül indulnék csatába. De tetszik 😊