37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #20548
    17 vereség eddig zsinórban. Air-Tank vegyesen ...
  • Yag
    Valami változott azért. A Shermanok már nem lőnek ki egy lövéssel. Stug III F. És végre sikerült beszakítanom egy KV-2 darálót ... persze amilyen szerencsém van csak assistantot kaptam érte mert mire újratöltöttem valaki egy másik irányból kilőtte ... hm.
  • kissssss
    na mesélj mi történt? :D
  • AnuluWork #20545
    13
  • AnuluWork #20544
    Tíz vereség zsinórban. Szép ... Tks buzik. Áh.
  • Sherman0070
    Mintha a lengyel,cseh,román korcsokat látnám WoT-ról áttérve ide, csak magyarul beszélnek.
  • DasIsFuck
    Megnyugodhatsz, olyan nem fog előfordulni:D
  • Fura Alak
    Nekem KV-2 -vel eddig többször is sikeredett repülőgépek kill -jéért "beszerezni az elismerést".... mert 1-1 n00b kamikaze pont az aktuális célpontomra vetődött rá "jó időben"....
  • bardocz
    Egyszer egyszer megérdemlik, ha már ilyen sokat próbálkoznak :D
  • Nohab
    A mai WW2 eventet jól megcsinálták. Estére bevezették azt, hogy az oroszok 5 emberrel mindig kevesebben vannak. Mind a két oldalon lehet nyerni. A sok fikázás ellenére valamilyen szinten szimpatikus csapat ez.
  • Kurfürst
    Tegnapelőtt az egyik ilyen ki is szedett sajnos. :D
  • kissssss
    áhh még véletlenül se vennék ki ezt ez egész crew lock baromságot.
  • RatBaG #20536
    Update:
    Crews of vehicles not used in battle will not be locked if there were no available crews (due to not enough spawn points) when the player left the battle. Note: Certain loadouts (such as rockets) can influence spawn cost. Regarding the locking of crews, the system will always take the base spawn cost of the vehicle into consideration.
  • bardocz
    Magasabb szinten is ágyúval lövik a repülőket az emberek a bázisról, ahelyett, hogy mennének foglalni? :D De még csak nem is a gépfegyverrel, borzasztóak :D
  • RODLEE
    Kössz!
    Igazad volt rég voltam fent és a configom megvadult!
    Nem tudom miért a tank irányításban kerestem a távcsövet meg a driver soffört,a Nézet beállba volt de config nélkül! Kössz!
    Sim modban ez a váltó kapcsolgatás 1 NEW feeling!
    ÜDV
  • kissssss
    a mai napi ww2 eventben az oroszok ott cumiztatják meg a németeket ahol csak akarják, mentem néhány kört a németekkel és elég vegyes eredményeim voltam tömbnyire vereség, szemtől szembeni csatában instant vesztés de ha sikerül lesből támadni akkor el lehet kapni jó néhány t34 tankot, ha nincs semmi akadály közted és a célpont között akkor az a heat lőszer úgy viszi keresztbe az orosz tankokat mint a forró kés a vajat, természetesen a t34 driver hatch-ot most sem szabad célozni még heat lőszerrel se... instant pattanás.
  • vajakos21
    A nézetek megvannak.Nézd át a controllst hátha rosszul emlékszel a gombokra vagyca config valamiért elállítódott.Jelenleg csak mixed van, illetve allies ra balancolt event .Lett pár br módositás amit sg fórum af re belinkeltek bár ezek eventen nem számitanak.Csak a respawn módositásol
  • RODLEE
    Hajol!
    Rég voltam fent csak egy olyan kérdés a távcső meg a soffőr nézet nincs már? Be volt állítva most nem találom!
    Mivel változott a sim rész?
    előre is kössz a választ!
    Üdv!
  • vajakos21
    A németek sose lesznek erősebbek ez náluk alap, így a balanceal se kell törődniük
  • Nohab
    Ezeknek tényleg elborult az agyuk. Nem tették be ebbe az eventbe a Pz III-asokat, amik relatíve még veszélyt jelentenek a T-34-ekre. A sötét vörös pilóták Migekkel akarták a Stukákat lefordulni, de ez nem jött nekik össze. Szerencséjükre itt már a I-16 27 vár rájuk. Így már a tankokat is tudják támadni. Németek persze vadászfedezet nélkül küldik ki a Stukákat...

Kíváncsi leszek, hogy majd mikor a németek lesznek az erősebbek, akkor is le fogják-e szarni az egyensúlyt.
  • gstup
    Ha medium-al vagy td-vel kezdesz akkor még talán van esélyed egy spaa-t bevinni.
  • twi452
    miért mire gondoltál még? :D
    ha nem sikerül semmit elérni az első tankoddal akkor reszeltek annak a körnek, oda kell figyelni :)
  • Yag
    Spawn pontokat csak kapni lehet ?
  • gstup
    Különbözőek vagyunk.És ez így jó. :)
  • Stefan99
    Mármint RB.D
  • Stefan99
    Értjük, nem tetszik az új BR neked. De értsd meg, hogy sokaknak meg tetszik.:)
  • gstup
    Ha Te úgy érzed hogy amióta nincs marker(sokkal nehezebb észrevenni az ellenfelet,még minimapon sem jelennek meg,reportot sem lehet nyomni,szóval szinte semmi infód nincs az ellen pozíciójáról,kivétel 1-2 porfelhő,ami ai is lehet) mindenki bátrabban nyomul előre és csinálják az adott feladatot akkor nincs is mit megértened. :) És tegnap láttam először elhúzni a fejem fölött egy b-17-est.Még a csatateret sem tudta volna elérni a régi rb-ben.Viszont akik klánban játszanak,azokról el tudom képzelni hogy nagyon örülnek az új módnak.Ők viszont simán ki tudják írtani az ellenfelet,akár ha csak 2-en v. 3-an vannak.Jó nagy előnybe kerültek az egyszerű casual playerekkel szemben.
  • Madi92
    Én jókat játszottam ma Rb-ben. Nagyon fasza így. Meg nincs marker és campfest? Nem értem az összefüggést, pont ellenkezőleg van.
  • gstup
    Király camp fest lett ez az új rb mód.Flankolás?Hol? :D Mindenki megy egy kicsit és vár..vár...vár...Persze azt nem látja a tuskója hogy közben feladat is van.Bravo.Viszont hatalmas pozitívum hogy olyan vígan lehet bombázgatni! :D Azt sem tudják a nagy tankosok hogy honnan dobták ki őket. :D Tényleg megérte a no marker. ;)
  • Nohab
    Aki németekkel akar nyerni WW2-őt (SB) , az csak EU szeróra menjen. Kevés várakozási idő, jó csapatjáték, sorozatos győzelmek, igaz itt is kaparni kell hozzá.
  • twi452
    csak úgy mókából :P :)
  • kissssss
  • Stefan99
    A Kugelblitzet meg dobja ki mindenki a sorból, ha nem akar 8 Br csatába kerülni.:D
  • Nohab
    Viszont most már kezdenek belejönni. Párszor már sikerült nyerni némettel. Kezdem élvezni is.
  • Luciferkee
    Mondjuk szerintem a update topicja erősen moderálva lehet, mert csak 3 oldal és csak jót írnak! :P
  • Fura Alak
    Hát...... ez kib. vérszegény így... o.O

WTF? KV-2 -t feltolják 5.0 -ba?? o___O
  • Luciferkee
    Su-85 Stug3 G, mindkettő 4.7 BR-en. Nagyon nem egy súlycsoport a 2 tank.

Ferdi 6.7-ben: Személy szerint örülök neki, 8.0-ba nem való, 6.7-be túl OP lesz.

Tiger I E: Maradt 6.0 (facepalm).

Ami ide kellett volna, hogy az 5.7-et, 6.7-et, 7.0-t, 8.0-t külön venni. Ennyi semmi több, de ez megint nem sikerült nekik
  • Luciferkee
    Hát ez így nagy 0. Ezen ültek hónapokig? Vicc kategória.

Aztihittem talán lesz 9.0 BR és 7.0 és 8.0-t különválasztják, stb, de ez így lófasz
  • twi452
    Dear Players! In the link you can find the planned Battle Rating and Economy changes, to be implemented during the 14th of April. Don't hesitate to tell us what do you think & leave your feedback on our forums!
    More on: http://bit.ly/enwtbrchanges
  • bardocz
    Köszi, ezt nem vettem észre.