War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha választható, akkor annak nincs sok értelme. Egyenlő esélyeket mindenkinek. Én már az ilyeneken is behalok, hogy grafikai beállítások között ki lehet kapcsolni pl a füvet. Még jó hogy nincs olyan beállítás, amivel át lehet látni/lőni a falakon😊

ez Dewri #16348-re akart menni...
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.11.08. 23:33:58

Sherman0070
HP Arcade battlesban? Már miért nem kérik meg a WG-t hogy csinálják meg a játékot helyettük? "jobb fizika" arcade battlesban az nem fizika hogy minden 50-el megy és pattognak mint a labda.
Ez szerencsére nem az Armored Warfare hogy 99%-ban a WoT-ot copyzza és itt vannak/lesznek saját ötletek is.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szerintem meg ne csináljanak WoT-ot a War Thunder-ből.
Aki ezzel játszik, annak pont nem hiányzik a WoT játékmechanikája, ahogy én sem várom el, hogy a WoT-ból kivegyék a spot és a HP rendszert.
Miért kellene egymáshoz igazítani a két játékot?

Szerk.:
Amúgy nekem két dolog hiányzik a WoT-ból.
1. End game content (CW, Stronghold, stb.)
2. ESL

Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.11.08. 22:28:23

Szerintem a tankos rész azért nem pörög igazán, mert a wotnak több év előnye van. Akik ott tolták, megszokták a sok hp-t, a félpályás kempeléses lődözést. Átjönnek ide, mert szép a játék, tesznek egy próbát. Aztán mikor jópárszor 1 lövésből kikapják őket, mert itt nincs hp, illetve nem érnek semmit a horizont lövésével, azt mondják, hogy ez mekkora fos és mennek vissza, mert ott kényelmesebb nekik... Igazán sok játékost azzal tudnának bevonzani, ha legalább árkádban behoznák a hp-t a tankokra. Akkor már fordulna a helyzet, mert a nagyságrendekkel szebb játék és jobb fizika mellett ki lehetne bírni pár lövést, több hiba beleférne, tovább tartana egy-egy csata, szerintem sokkal többen átjönnének...
Fúúú, 3500+ fő fejleszti a WoT-ot.
patchaou
És abból a 3500-ból mennyi foglalkozik a wot-al és mennyi propagandával?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A Wargaming és a Gaijin nem egy kategória, össze se lehet őket hasonlítani. Az előbbinél 3500+ fő dolgozik, az utóbbinál pedig 100+.

Múltkor láttam egy táblázatot, ahol az mmo/multi játékok bevétel alapján voltak sorba rendezve, ott az első tízben nem volt a War thunder (a Wot viszont ott volt közvetlenül a Word Of Warcraft után az 5. helyen). Itt a táblázat. Ez alapján valószínűsíthető, hogy kevesebb a bevétel, amiből következhet az, hogy kevesebb ember dolgozik a projecten, így minden lassabban halad. Egyszerűen most úgy tűnik, hogy simán túlvállalták magukat.
Mondjuk igen, most az RB és az SB nem sokban különbözik, egy kicsit más a nézet, meg nem ír ki neveket, ennyi. SB-ben szerintem is lehetne belső nézet is, maximum választható lenne, aki akarja, abból tolná. Már ennyi is sokat dobna a fílingen, bár a korlátozott látótáv miatt még nehezebb lenne, de azért SB az SB...😊
ximix
+ még behoznának ilyen SpinTires féle talajt és oda meg vissza lennénk😊
Pl minél többször mész át egy gyengébb szerkezetű talajon annál nagyobb a katyvasz a SpinTires-ben, de lövedékek is csaphatnának lyukakat.
http://www.youtube.com/watch?v=hhsXe1OZZHk

Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.08. 19:55:12
sok mindent lehetne meg jó lenne de nyilván van oka amiért nincsenek (még) 😊
kicsit olyan sokat markoltunk és most valahogy meg is kéne csinálni a dolgokat érzése van az embernek még mindig a tankos rész miatt

most, hogy ez mitől van azt nem tudjuk csak tippelni lehet
kevés a lóvé - nincs elég ember hozzá, hogy komolyabban haladjon a cucc vagy csak töketlenkednek ezt nem tudjuk 😊
az tuti h nagy az a fa amibe belevágták és egyelőre még a baltájuk kicsi 😄

a repülős az stabilan nem megy sehova csak úgy létezik és elvan magában, nem is nagyon javul meg nem is romlik 😄
Azért egy olyan belső nézetbe mint ami a Heroes-ban van nem halnának bele.
és akkor lenne benne max 2-2 tank a két ágon 😄
Sherman0070
Ja kezdőknek van az AB. De az idegörlő hogy rank4,5-ös tankokkal ab-t tolják közben aki odáig eljut annak értenie kéne mit csinál.

Amúgy van egy játék Heroes and Generals ilyen Battlefield feelingű hogy ülhetsz tankban meg minden csak fejlődni is kell mint WT-ben. Na ott A TANKBAN VAN BELSŐ NÉZET. És ott historical célkeresztje van a németeknek. És vagy a kupolán fölül figyeled az ellenséget ( ahonnan simán lelőnek vagy tankon belül, van kémlelő és tisztára olyan mint ha a tankban lennél) Ezt WT-be betehetnék hogy sim battle-ban a tankon belül legyél és ha kívül vagy egyszerűen lelőhetnek a gyalogos osztagok ( ha lenne gyalogos osztag végre kapna értelmet a tankokon lévő MG meg a géppuskás skill)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Érdekes ugyan azzal a játékkal nyomjuk , de mindenki másképp látja.
AB-ben a kis + jel (nekem az van) nincs ott csak kb 900-100 méterig,
ez a "zöld keresztre kell lövöldözni" jó csak pl: egy Pz.IV.C-nél lehet akármilyen zöld a célkereszt ha a körbelövőd az ellenséget .
"AB -ben sokan nyomják míg RB/SB-ben kevesen"
Persze, mert én is az elején elmentem RB-be és pár percig éltem, mert egy olyan játékossal aki minden zeg-zugot ismer nem sok esélyem van kb 30 csatával a hátam mögött.
A pályákat meg inkább AB-ben ismeri meg az ember ott az elején nem kell mindenre feszülten figyelni.
AB csaták szerintem jó a kezdő játékosoknak néha előjön a WoT-os érzés "hogy hé lámák az a ki...ot "A" pont a térkép másik oldalán, nem érdekel senkit?" de van ellenkezője is amikor nagyon adja a fílinget a játék 😊
Gottfried
Néhány vessző és idézőjel sem ártott volna abba a mondatba. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Én is szeretem az ilyen HOZZÁSZÓLÁSOKAT. 😊 Mellesleg így helyes nyelvtanilag. 😉

DasIsFuck
A Polland mapon volt régebben egy olyan csatám, hogy tigrissel az egész csata alatt egy 1.5-2 km-re lévő su-t próbáltam kilőni és a végére sikerült belőnöm és elpusztítani.
Iszonyat jó érzés volt, pedig csak 1 nyomorult kill volt.
Most képzeld el ha csak ennyit csinálsz az wot-ba kb egy borzasztó meccs, sőt AB módba is ugyan ilyen borzalmas.

Szerintem az sokat dob hozzá, hogy sok esetbe rb vagy sb-be is a 2-3 killnél többet nem tudnál elérni normál esetbe mert vagy kevesen vannak hozzá vagy egyszerűen anyira messze vannak, hogy te nem is tudod csak optimális esetbe elérni és megölni őket.
Csak ezt a tankos rész nagyon alul díjazza, repülős részbe egy 3 kill-es mókával kerestem vagy 40k liont.
De ott is alapvetően teljesen más értékei vannak a killeknek ab és rb között.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Már RB és Sim között is elég nagy a kontraszt.
Ugyan nem játszottam csak pár db sim csatát a tigrissel, de amikor egy időbe idegbajt kaptam attól, hogy a jungel,kuban,karelia pályákon az esetek nagy részébe a spawn pontot nem volt esélyem elhagyni, mert már akkor belőttek a pálya másik végéből akkor egy pár csatáig sim-et is kipróbáltam s hát ott hirtelen elkezdett működni a tigris...

Csak a fix kamera illetve a grafikai akadályok miatt nem látom értelmét simezni.
Mondjuk most a render felbontást és a textúrákat feljebb vettem a minimumról, mert már fájt a szemem a mosottas képtől és több fps-em lett mint előtte bizonyos részeken😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Na zsír! 😄 okés, majd végy fel "Madi92".
mijki
Én 😄 De most megyünk rokonokhoz, lehet este tolhatjuk még nem tudom mikor érek haza 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sherman0070
Na ez az app tökéletes ha az életben nem tudom bemérni a pozícióját. Ez néhány esetben sokat segített volna hogy hova is célozzak.

Gottfried
Nagy pályákon kezdőknek nem kis segítség,persze ha van idejük nézegetni de szerintem egy idő után majdnem felesleges. Kurszkon pl. már rohadt messziről nem egyszer szedtem ki jgpzIV-el száguldó T34-est.Egyszerűen az ember megszokja a távolságot a minimap alapján.Álló,a távolban kempelő célpontokat(növényzet takarásában) is sokszor elsőre eltalálok.Persze nem mindig,van amikor csak 3.ra sikerül.
A hiba oka viszont legtöbbször az a távoli céloknál hogy közben bemozdul.Ezt pedig ez a progi sem tudja kiküszöbölni.
Pár esetben lehet hogy emiatt lőnek ki de szerintem annyira nem zavaró hogy emiatt AB-t játsszon az aki egyébként azt nem annyira szereti.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Valaki német oldalon jár br 3,7.nél?😄 Egyedül nem fun.
Sherman0070
Nállam ilyen számokat nem ír ki. Mit kapcsoltál be ehhez?

na megnéztem nem volt bekapcsolva nálam a beállításoknál 😊
de úgy tűnik csak a játékban kijelölt tankokra rakja rá a térképen, legalábbis én hiába állítottam mindenre h rakja rá csak a kijelöltre írta h mennyire van

úgyhogy ez így csak rb-ben segít ha van idő ránézni 😊
akkor valamit félreolvastam 😄
tankoknál nem próbáltam csak régebben amikor repültem sim-mel 😊
Trucker39
PC-n nem tudom, hogyan kell. Androidon így néz ki a dolog és semmiféle támogatást nem kér a céltávolsághoz. Mint látható teszt pálya RB módban elindítva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Oké. Módosítok. Tier 3. T-34-57 fos, 85 bah...
Ezt úgy imádom ezt a nem tudnak játszani hozzá szólásokat... GG
bemásolod a böngészősávba és kész
amikor betölt téged egy csatába akkor refresh és megjelenik a térkép

Dynamic Battle Map

az az androidos app annyival többet tud h be lehet állítani figyelmeztetéseket
illetve a térkép alapján távolságot is meg tudja neked mutatni, gondolom az "adományozós" extra résznél ez magától megtörténik

a simában tudsz állítani csúszkával egy figyelmeztetési távolságot ezt szépen jelöli egy kör a térképen körülötted
úgyhogy beállítod pl 1 km-re aztán azt mindig látod hogy hol van a térképen és ahhoz képest a minimap ikonok ugye
azt nem tudom elképzelni h valaki folyamatosan ide-oda állítgassa csak h 100m-es pontossággal meg tudja nézni mert arra nincs idő 😄

ez lehet az extra fizetős funkció, így tényleg segíthet h csak rá kell nézni és látod mindegyik mellett h milyen messze van

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.08. 13:20:12
Sherman0070
Ezt pc-n hogy kell működtetni? Ki szeretném próbálni milyen ez a térkép.

Repülősben sim-ben használtam mert tájékozódásra tök jó kis térkép főleg amikor tetves felhőben kell repülni és nem látsz semmit 😊
De ott ugye minimapon sincsenek jelölve az ellenségek úgyhogy "csalásra" nem lehet használni 😄

Még annyit, hogy az app adatainak forrása hivatalos 😊

böngészőben meg lehet nyitni a wt-s térképet 127.0.0.1:8111
minden adat ebből jön

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.08. 12:28:29
Trucker39
Úgy tudom, van már egy jó ideje, csak én játszottam kevesebbet június óta, így kevésbé tűnt fel a disznóság. Mostanában lett kicsit több szabadidő, így elég hamar szembetalálkoztam a problémával. Mikor felvetettem a problémát, akkor mindenki mondta, hogy neeeem, ebben a játékban nincs csalás. Nekem erről alapból más a véleményem, mivel ez is orosz féle játék. Anno ugyan úgy csaltak a játékosok az IL-2-ben, ugyan úgy van csalás a WOT-ban (ne mondjátok hogy nincs, saját szememmel láttam) és sajnos ebben is van. Ugyan nem pont úgy, ahogy eleinte gondoltam, de azért mégiscsak találtam. A lényege az, hogy egy alkalmazás segítségével jó néhány olyan információt megjelenít a játékos magának, amiről "nem illene" tudnia játék közben. Ebből számomra a legfontosabb info az általam célba vett tank pontos távolsága. Ugye nem kell külön ecsetelnem, hogy RB csatában ez mennyire hasznos info, főleg úgy hogy ezt csak te látod, az akit célba vettél meg nem. Ő nagyban pufogtat, te meg - szerencsés esetben - beállítod az optikát a pontos távolságra és egy lövéssel kiszeded. Nyilván csak néz majd, hogy ez meg mi volt. Ezért gondolom én azt, hogy ez így jogosulatlan előnyt biztosít az alkalmazás használójának, mert nem biztos, hogy van mindenkinek megfelelő telefonja vagy tábla gépe. Látszólag nem nagy segítség, de mennyire bosszantó, mikor 1500 m-ről, takarásból, egy lövéssel kiszednek. Az egy lövést úgy értsd, hogy első és egyben utolsó lövéssel. Az alkalmazás neve meg War Thunder Tactical Map.
Tudom, hogy ezzel a véleményemmel sokan nem fognak egyet érteni, de szerintem ez akkor is csalás.

Nekem us eu ru szerver van belőve ..sa nem tom milyen régen szar volt
Ha a szerver kereső miatt kérdezed, nincs jelentősége, mert ők is jelentenek az eu szerverre is, sokszor a chat-ből még eu szerveren sem értek semmit, mert csak cirill betűs katyvaszt látok.
Sherman0070
Igen. Így hogy balance van a 2 nemzet közt képtelenek győzni.(Ezért megy mindenki némettel mert a másik nemzet tankjai számomra rosszul tervezett sz*rok)

Master91
Oroszok itt is barmok, mint a WoTban?
sajnos szinte mindenki AB-zik...ezért valóban hamar behiv és az óra\xp,lion aránya itt a legmagasabb,de én pl. a modulok húzásán kívül nem használom,mert tökre értelmetlen klikkelnem a zöld célkeresztre
tényleg nem oltásból,de AB-s eredmények annyi mint halottnak a csók.......célrásegítős,wallhack-es mód ultragyagyi fizikával......totál értelmetlen bármiféle példát onnan felmutatni.....bocs
Utoljára szerkesztette: Crsújreg, 2014.11.08. 11:18:03
Sherman0070
5 perc az emelkedés de ha kikapsz 3 gépet már 4000rp ennyi teljesítményre AB meg 1K rp-t se ad 3 killért ;D
Igaz én már halálrahajszoltam repülőknél az AB-t és meguntam a folyamatos 10 killeket 😄

patchaou
Amikor először akkor nem. De az még a régi gépen volt. És low beállításokkal sokkal ocsmányabb ez mint a wot XD Most viszont med/high beállításokkal már odaver rendesen 😊
Személyzettel eddig nem sokat tököltem. Amikor aranyra vált akkor szépen elosztom, hogy mindenkinek ugyanannyi jusson. Utána olvasok majd azért a dolgoknak és a már nekem is feltűnt hogy könnyen halnak a legények.
A toronygyűrűt már felfedeztem magamnak 😊 És köszi a tippeket. Megpróbálok majd a klánomból átcsábítani néha-néha pár játékost, szakaszban talán még jobban fog tetszeni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha magas a várakozási idő, érdemes bekapcsolni legalább az orosz szervert is a keresőbe, így hamarabb dob be csatába (hátha valaki még tudta volna).

Valszeg annak sincs több ideje aki simet tol.Csak kevesebb meccset megy x idő alatt.5 perc alatt elérsz a csatáig és simben 4000 nél nemigen mennek feljebb.( főleg hogy fele map full felhős).Inkább várom és emelkedek mint arcade vagy rb.Kinek mi jön be.Tankkal is sim ( ráadásul 80% ban arcade mapra rak így sokat nem kell baktatni.)
Sherman0070
Távolságmérő program? Ilyen mióta van?
Amúgy realisticban is van izgalom csak ott az hogy te lövöd ki a T-54-et és nem ő téged 😄

Ha esetleg többet játszanál, arra figyelje, hogy a legénység skilleket fejleszd, és első körben a vitality-re rakj pontokat, hogy ne haljon ki személyzet az első bekapott lövés után. A másik fontos dolog a lőszer, az esetek nagy százalékában az alap lőszer a legjobb, a fejlesztett ap lőszereket nem sűrűn érdemes használni, mert csak átütnek, de a tank belsejében nem robbanak, így akkora kárt nem okoznak.
A harmadik, wot után reflexből lőttem az onnan ismert gyenge pontokat, itt azok nagy részét el lehet felejteni, sok tankon a torony az amit érdemes lőni szemből, torony test találkozása is jó, így kiütheted a tornyot, ha nem tudja forgatni máris könnyebb préda, oldalról meg a legtöbb tank a torony alatt, a testet meglőve azonnal robban mert általában ott tárolnak lőszert.
Sherman0070
De a grafika ugye tetszett amikor először jöttél át? 😄 Amikor én CBT-ben első meccsemet mentem a grafikában gyönyörködtem és néztem hogy minden milyen szép 😄

Trucker39
Ez elég összetett kérdés szerintem. Mostanában kicsit több időm volt játszani, így kihasználtam és próbáltam néhány tankot kifejleszteni.
1.Az "x" valóban ott van, de mióta tudomásomra jutott, hogy van távolságmérő program RB,SB módra, azóta azokban a módokban nem is játszottam, mert vagy legyen mindenkinek ugyan az a "csalása" vagy ne legyen senkinek.
2. Pörgés? Van. Inkább olyan FPS érzése van az embernek közben, de ettől függetlenül lehet Ferdinanddal is érvényesülni. Amiért jó volt játszogatni AB-t, mert szinte azonnal behív csatába, így aránylag hamar gyűlnek a pontok is. Német oldalon, az általam sokat emlegetett Panther párossal nagyon jól lehet játszani. jelentős a játék élmény javulása RB módhoz képest. Mind a tank, mind a torony nagyon jól mozog, gyors, pörgős csatákat lehet menni, persze csak annak aki ezt szereti. Egy óra ilyen stílusban, garantáltan lefárasztja az embert, de az élmény is nagyon jó. Volt olyan csatám mostanában, hogy mire végeztünk (nyertünk), kezem-lábam remegett, a hátamon meg csorgott a veríték, de nagyon tetszett maga az élmény.
3. XP keresés? ha megfelelő tankkal fejlesztjük azt, amit szeretnénk, szerintem nem marad el jelentősen a másik két csata módtól. Ehhez még hozzá kell számítani, hogy gyakorlatilag nincs üres járat. Pár példát is mutatok a tegnapi eredményekből. Ugye azt nem szabad elfelejteni, hogy a repülős XP-t nem szabad a tankoshoz hasonlítani, mert úgysem lehet egyikkel a másik ágat fejleszteni. keresni itt is csak úgy lehet persze, ha valamilyen szinten teljesítünk. Bázison kempelve és végig chatelve a csatát, nem nagyon lesz xp a végén.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.08. 10:16:06

Múltkor volt a polland map event, ott véletlenül arcade csatába mentem be, szinte pillanatok alatt elvéreztem. Mivel van célzás segítő x, amint valaki meglát, máris tud lőni, nem érvényesül az, mint RB/SBcsatában, hogy jobban lősz, gyorsabban méred be a távolságot, és ezáltal esetleg te jössz ki győztesen egy párbajból. Nekem nem jött be, de sokaknak tetszik, mert gyorsabb, pörgősebb. Tulajdonképpen az arcade játékmód majdnem olyan, mint a WOT lenne a spot rendszer nélkül. Ebből a szemszögből nézve már is értelmet nyer a wot-ban sokat kritizált spot rendszer, és a célkör amin belül van szórása a lövedéknek. Egyszer kíváncsi lennék, mit szólna a többség, ha ezeket kivennék a wot-ból, biztos, hogy nagy felháborodás lenne belőle, azzal kiherélnék a játékot.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.11.08. 10:13:52
patchaou
Igen a "csata hevében" ez nekem elég halvány.
Sherman - még igencsak szoknom kell a dolgot. 25+k wot csata után itt totál noobnak érzem magam. Mondjuk ehhez képest többnyire a top5-ben voltam a csata végén. Pár száz csata után lehet hogy majd tudni fogom éppen merre vagyok a térképen, de még nagyon keveset mentem. Na meg ugye wotban egyik szemem mindig a mapon és a modoknak hála világosan látom merre nézek. Tudom ez másik játék és lehet hogy akár még jobban is fogom élvezni. Eddig még csak ab-t toltam. Szeretném egy kicsit kitapasztalni a dolgokat mielőtt ab nyújtotta segítségek nélkül indulnék csatába. De tetszik 😊