37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #35708 én soha nem fizettem egy fillért se ezért a játékért, persze megtudom érteni hogy nem ingyen dolgoznak a játékon... és se ingyen megyek be dolgozni csak a főnököm két szép szeméért, de amikor olyat látok hogy képesek elkérni 60 eurót egy Type 74G tankért ami kb alig különbözik a sima Type 74-től és jóformán kapsz a pénzedért egy extra apfsds lőszert meg egy használhatatlan side skirt-et a már alap prém és arany mellet... az azért kicsit röhejes tud lenni, főleg úgy hogy közben semmi új tank nincs tier 7 szinten.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.05. 23:11:20 -
#35707 Igen, elég erősen nyomnak a vásárlás felé, főleg a tank modulokkal. Utóbbit nem tudom könnyen elfogadni, stock-ként szopó tud lenni a játék. Pedig nem tankozok, de repülővel se jobb, amikor tier3/4--es fejlesztés a normális teljesítmény v. géppuska és több 10 vagy 100e Rp kell odáig.
Ugyanakkor a prémiummal valahol egyetértek, elvégre ez nem ingyenkonyha, nem árt, ha a fejlesztők kapnak vissza vmit a munkájukért. Akcióban évi 20-40euro nem a világ pénze. -
Kissssss0 #35706 nekem már régóta van egy olyan gyanúm hogy gazsiék is szeretnék megvalósítani a "gaygaming féle WoT csodát", ugye ott tier 8 és a felett már nemigen lehet kijönni pluszba egy csata után prém acc nélkül, szerintem itt is előbb utóbb ez lesz, tier egytől négyig még kijössz pluszba aztán tier 5 már skillen múlik hogy elég silvert tudsz e grindeli egy csata alatt, e fölött meg lehet venni aranyért ezüstöt.
franciáknál is van valami tank lorraine40 asszem aminek igencsak sokba kerül a javítása. -
#35705 Ez elsőnek jó, viszont:
-Where is the repair cost changes?
-its not possible to include everything in a single update
Ha választani lehetne, én inkább a fentire voksolnék a fejlesztés helyett. És ebben benne van a lőszer ára is, ami sok high-tier tankosnak böki a szemét. Mondjuk az enyémet nem. -
Kissssss0 #35704 na erre viszont már sokan vártak elég régóta.
Planned Economy Changes -
Szemike84 #35703 Nem tudom, kinek mennyire tűnt fel, de előkerült gazsiéknál is a "prémium"lőszer. Még 1 lépéssel közelebb került ez a f*s a World of tanks-hoz. HAbár itt MÉG nem arany sasért lehet megvenni a prémium lőszert, itt egyszerűen úgy oldották meg, hogy a lőszer ára alap felhasználónak megfizethetetlen.... Ügyes húzás gazsi.... -.-" -
Szemike84 #35702 Úgy hiányzik még 1 géppuskával MAUS-t alázó fricc légy mint kóc a ... (tudjátok hova) -.-"
-
Kissssss0 #35701 Junkers Ju 388J: The High-Altitude Marauder
I-180S: Sky Acrobat
úgy néz ki hogy mindegyik bekerül majd a játékba... -
Szemike84 #35700 Réges régen gaijin előrukkolt egy grafikai újítással, amiben a páncélt átütő, lepattanó és a hatástalan találatok külön-külön más grafikával jelentek meg. Hát mára ez már a multé.... xD -
Szemike84 #35699 Merkava Mk II??? Na arra befizetek! Az lesz csak az igazi gyalázat a a gazsiéknak! Kérdéses lesz, hogy a páncélzatot hogy fogják összerakni, ha az titkosított anyag, a tervezőkön és a gyártón kívül a világon senki sem tudja (csak annyi biztos, hogy a modern APFSDS és a rakéta nem viszi át), kérdés, hogy a 105-ös vagy a 120-as ágyút teszik hozzá, és az ultra kérdőjel: lőszer (laser guided rakéta, APERS-T, 2 fajta APDS, 3 fajta APFSDS, 2 fajta HEATFS, HES, HEP, HE, Heat). A HEATFS 800mm pennel bír... -
Kissssss0 #35698 ohh édes istenem már megint kezdődik...
Battlefield Engineer!
kép
könnyen meglehet hogy kapni fogunk a nyakunkba egy újabb "js-7" összeszerelős eventet, lehet mindegyik jármű elérhető lesz és neked kell eldöntened hogy melyiket akarod majd összeszerelni(reméljük hogy nem ez lesz), vagy a fenti képen felsorolt járművek közül csak 1 lesz majd aminek neki lehet esni... a többi meg csak beetetés.
ki melyiket szeretné beszerezni? én a merkavára vagy a ju-388 szavaznék. -
Szemike84 #35697 Ez nem a WoW hogy le tudod osztogatni az aranyat :) -
wolfhgb #35696 Koszi, pedig buli lett volna! :) -
#35695 Aranysast vásárolni tudsz ajándékként más felhasználónak, a sajátodból nem lehet küldeni, ahogy ezüstöt sem. -
Szemike84 #35694 Megint tele a játék "furcsa" eseményekkel.... 4 kill egyszerre (és nem bomba vagy arty), legénység és működő modul nélkül harcoló járművek, olyan playerek, akik valószínüleg a vacak internet kapcsolatuk miatt úgy laggolnak, hogy 2-3 szektort "teleportálnak"..... Játszhatatlan, tele van hibákka, a realisztika elhanyagolható, a balansz katasztrófa (br. 6.0 ameriaki light tank több mint 300mm átütésű APDS lőszerrel, míg a másik ágon a Br 7.7 nehéz tank 198mm átütésű APHE lőszerrell és 27 sec reload timmal....) KATASZTRÓFA! Ez az "áprilisi tréfa" meg már csak hab a tortán.... Gyalázat, ami WT-ben megy. -
wolfhgb #35693 Aranysast vagy ezüstöt lehet valahogy küldeni más felhasználonak? -
grimm13 #35692 nagyon kreativ lett az áprilisi tréfa :D főleg az tetszett hogy a fegyver ujratöltése és a magasság változtatáshoz az R betű lett kiválasztva igy az első körben nem értettem miért nem lő a "lézer sugár" -
#35691 -
Szemike84 #35690 Leginkább optimalizálást értek alatta. Nekem is voltak a korai időszakokban gondok, hogy a videó kártya nem hozta meg a várt áttörést, majd kiderült, hogy itt-ott állítani kell rajta (és nem tuningolni) és megtörténik a csoda :) Itt egy példa, ilyen videókat érdemes megnézni (persze a kártya specifikust, vagy a gyártó specifikust).
https://www.youtube.com/watch?v=Xz5kTs8rDfk -
grimm13 #35689 mire gondolsz "jól beállitott" alatt? -
Szemike84 #35688 Sokat számít, hogy a videó kártya jól van-e beállítva. Egy jól optimalizált kártya sokat számít, még akkor is, ha nem olyan izmos. -
M2 #35687 Nem tudom. Én vagyok az a perverz, aki maxos géppel minimum grafikán játszik.
Régen gyenge gépen kezdtem, aztán később bármi extra grafikát rákapcsoltam, minden zavart. Egyedül az élsimítás van fullon, az eddig nem okozott droppot. -
Szemike84 #35686 Az 1.83 bevezetése óta extrém módon felemészti a játék az erőforrásokat. korábban volt egy megoldás az FPS droppra: a játékot teljes ablak módban kellett futtatni és akkor minden jó volt. Próbáld meg, hátha bejön. -
Kissssss0 #35685 update után mindig ez szokott lenni... beraknak valami új pályát ami zabálja a gépet, aztán majd javítják mikor van kedvük hozzá. -
#35684 Nem tapasztaltam.
Esetleg egy driver frissítést megpróbálhatsz. Nekem az elmúlt fél hónapban hullámzott időnként az FPS 20-40 között. Alaska pálya pedig folyton kifagyott a betöltésnél. A driver frissítése megoldotta mind a két problémát, ártani meg amúgy se árt. -
grimm13 #35683 ilyen massziv FPS droppok nálatok is vannak? laptopon tolom ugyan de eddig nem volt baj a melegedés (nem poros, nincsa követelmények alatt... annyira értek hozzá hogy amin kell már átnyálaztam magam) viszont 2-3 hete elkezdte ezt produkálni, stabilan fut 60 fps körül egyszer csak fogja magát és 2 fps, szenved 30 másodpecig aztán megint 60 fps -
Szemike84 #35682 Igazság szerint az első lövés 2 embert vitt el. Kár hogy nem próbált belőni a hull és a torony közé. Az szerintem több galibát okozott volna a leónak :(
Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.03.28. 18:22:12 -
#35681 Egyszer küldjetek erről replay fajlt.
Most találtam egyet.
Azért érdemes megnézni a kapcsolat minőségét. 270 ms ping, packet lost is volt egy pillanatban, sajnos a lövés idején nem látszik. (gyengébbek kedvéért: ez azt jelzi, hogy a te képernyődön valami megtörténik, de az nem megy el a szerverig). Ekkora pinggel rendelkező szerverre nem megyek lövöldözős játékban, mert rengeteg anomáliát csinál...
A csávó nevére rákeresve látni, hogy arcade bajnokságokon jól szerepel. Igaz, a több mint 3,5 hónapnyi folyamatos játékidő elég tapasztalt játékost jelent.
Átlagos játékteljesítménye azért nem világverő. AB tankcsatában átlagosan 3,4 kill, 55% win rate. Egy másik statisztikai oldal.
Összehasonlítás végett: nekem AB tankcsatákban átlagosan 3 kill, 47% win rate, és baromira nem csípem a játékmódot.
Nem éppen cheater stat.
Ettől függetlenül a kezemet nem tenném érte a tűzbe.
-
M2 #35680 Ez egyébként a játék legjobban eltalált része, pont ezért bosszantó, amikor nem működik.
Például mikor a tornyot teljesen kipucolom, erre egy másodperc múlva visszalő. -
#35679 Akkor ad criticalt, ha valamit, vagy valamelyik személyzetet tönkreteszed, "befeketíted" a tankon. Pl. ellövöd a parancsnokot, aki nem kezeli a löveget, akkor megkapod a critical hit feliratot, de az ellenfél még bőven harcképes. Ugyanakkor képessége valamilyen értelemben romlik. Most nem emlékszem pontosan de a lánc leszedéséért is tudsz már kapni criticalt, amivel egy tank még simán tud forogni, lőni.
Nem a középen megjelenő feliratot kell nézni, hanem a röntgenképet, illetve a pirosan kiírt szöveget a röntgenkép alatt. Ez alapján kell eldöntened, hogy veszélyes rád az adott jármű vagy válthatsz célt. -
Szemike84 #35678 Köszönöm az infót, de tudtam róla, pont ezért írtam, hogy "funból alacsony szintű járművel magas szintű" csatába :) -
Kissssss0 #35677 "Van amikor funból bemegyek egy nagyon alacson szintű járművel egy magas szintű csatába :) "
akkor ebben az esetben nem kell meglepődni ha összerak a játék olyan ellenfelekkel amik jóval erősebbek nálad.
a br dolog annyiból áll hogy mindig a legmagasabb br szintű tankodat vagy repülődet veszi számítása a gép RB játékmódban, AB-ben csak a tankokat veszi számításba.
(SB-vel meg már a kutya se foglalkozik) -
Szemike84 #35676 85-90%-ban a realisztikus harckocsi csatákat nyúzom. Orosz ágon Tier VI, brit ágon Tier V, német ágon Tier IV, Amerika ágon elhanyagolható Tier II. A linup mindíg változik, attól függ, hogy éppen milyen a kedvem :) Van amikor funból bemegyek egy nagyon alacson szintű járművel egy magas szintű csatába :) -
Kissssss0 #35675 milyen tankok és repülök vannak a lineup-ban amit használsz + milyen játékmódban játszol? -
grimm13 #35674 ezt a BR dolgot fejtse ki nekem valaki.... egész nap szivtam, még igazábol nincs a némat vonalon 6 feletti tankom erre egész nap 6-7-8 br szintü gépek aláztak porba, kicsit a tököm kivolt azzal hogy egy két enemy 3 kritikus találat után szitává lő egyből?! miért kritikus akkor ?! -
Szemike84 #35673 Hát, nem tudom... Jól hangzik a "World War" mód, de: még a kezdet kezdetén így működött, realisztikus volt, bár nem volt Tokió vagy Moszkva. Német vs. Orosz, Német vs. Amerikai. Aztán behozták a br rendszert, ami megkavarta az egészet, lett mindenki mindenki ellen (orosz-német, orosz-amerikai, német-amerikai). Nagyon jót nevetnék, ha a kezdeti alap koncepciót visszahoznák "újítás" címen. :) Az angol-német Londonban meg szerintem csak légi csata lenne, vagy egy nagyon futurisztikus 3. világháború '80-as, '90-es évek beli tankokkal xD -
Kissssss0 #35672 április elseje sosem a bugfixekről meg updateről szólt, elsején mindig a játékosbázissal teszteltetik az új dolgaikat "vicces" köntösbe öltöztetve.
nem lepődnék meg ha a nyavalyás world war módjukat tesztelnék le alternatív csaták formájában,tank battle of moscow német vs ruszki, tokió usa vs japán, london német vs brit, stb... -
#35671 Szóval talált egy csalót, akit a videó feltöltése után két nappal már bannoltak.
Először is ismételni akarom magam. Utolsó bekezdés.
Hol van a maradék 86 csaló, hogy tartsad a napi átlagos cheater találati arányod?
Miért lett bannolva a videó feltöltését követő 2 napon belül, ha a Gajin engedi a cheatereket büntetés nélkül játszani? Mutass majd egy olyan csalót is, aki még nem került a black listre.
Btw ez az IS4 és IS3 azért nem volt olyan használhatatlan, mint ahogy itt leírtad.
-
Szemike84 #35670 "Alig várom" hogy most mit talál ki gazsi a hibák kiküszöbölése helyett.... A legutolsó bugfix is annyira jól sikerült, hogy azóta őrült módon laggol a szerver.... -.-" -
Kissssss0 #35669 mindjárt nyakunkon április elseje... valószínűleg kapunk valami grindelős nyavalyát megint.