37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szemike84
    Hát igen! xD Az IS-7 egy borzalmas ötlet volt gazsitól xD Az volt az abszolút kiszúrás a többiekkel. :)
  • Kissssss0 #35717
    ha jól emlékszem tier 6 lesz prém nélkül... és valószínűleg lehet majd fejleszteni a modulokat, eddig a js-7 vitte a fáklyát tier 5 szinten.
  • Szemike84
    Első ránézésre a Mercava jó választásnak tűnik. Ha 6.7-be teszik és Gaijin nem rontja le, akkor a nehezen elpusztítható T29, T32 és T32E1 És a T34 mellé fog kerülni. Elég gyászos... Ennyi erővel Az Is-3 és az IS-4M is lemehetne max Br. 7.0-ra. És fogadni mernék, hogy a Mercavának APDS és max HESH lőszert fog adni.
  • Kissssss0 #35715
    VFW: German Ballista
  • Nohab
    Ahogy nézem a Merkava lesz a legpopulárisabb. Részemről is a tankokat fogom csinálni. Tavaly 14-én indult. Szerintem (és remélem) most 13-án fog.
  • Szemike84
    Ez a hivatalos weboldal is egy kalap fo*bug! login után 1 sec és kidob azzal, hogy "Your session has expired, You have to re-login" -.-" MEKKORA ÓTVAR SZÉGYEN EZ!!!
  • Kissssss0 #35712
    HMS Tiger: The Annihilator
    elég röhejes hogy a merkava meg az amcsikhoz került... mintha nem lenne elég tier 6 tankjuk.
  • Szemike84
    " You will be able to get this long awaited famous MBT as one of the main prizes for the American tech tree in the upcoming ”Battlefield Engineer” event!" Ha jól látom, akkor gazsi ötvözte a Mercava Mk I és Mk II-t és az így kapott egyveleget teszi be,,,,, -.-"
    https://en.wikipedia.org/wiki/Merkava

Ezek tényleg ennyire ökrök? Semminek sem néznek utána, csak ontják a baromságot??? SZÁNALMAS!!!
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.04.06. 15:11:30
  • Kissssss0 #35710
    Merkava Mk.1: Chariot of Fire
    van egy olyan érzésem hogy a britekhez fog kerülni.
  • Szemike84
    Hát én sohasem fogok fizetni gazsinak! Ha csak az elmúlt hetet nézem, botrányos! A T-10M fejlesztésére több mint 30.000 RP lett felírva, ennek ellenére pont ugyan annyi RP van a tankon, mint múlt héten.... -.-" Akkor ezek után érdemes bármit is csinálni? Hiába írja a szerver, hogy ennyi meg annyi pontot tett a fejlesztésre, ez csak ott szerepel. A fejlesztési ágon semmi sem íródik jóvá.... Szánalmas, röhejes az egész!
  • Kissssss0 #35708
    én soha nem fizettem egy fillért se ezért a játékért, persze megtudom érteni hogy nem ingyen dolgoznak a játékon... és se ingyen megyek be dolgozni csak a főnököm két szép szeméért, de amikor olyat látok hogy képesek elkérni 60 eurót egy Type 74G tankért ami kb alig különbözik a sima Type 74-től és jóformán kapsz a pénzedért egy extra apfsds lőszert meg egy használhatatlan side skirt-et a már alap prém és arany mellet... az azért kicsit röhejes tud lenni, főleg úgy hogy közben semmi új tank nincs tier 7 szinten.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.04.05. 23:11:20
  • Kályha
    Igen, elég erősen nyomnak a vásárlás felé, főleg a tank modulokkal. Utóbbit nem tudom könnyen elfogadni, stock-ként szopó tud lenni a játék. Pedig nem tankozok, de repülővel se jobb, amikor tier3/4--es fejlesztés a normális teljesítmény v. géppuska és több 10 vagy 100e Rp kell odáig.
    Ugyanakkor a prémiummal valahol egyetértek, elvégre ez nem ingyenkonyha, nem árt, ha a fejlesztők kapnak vissza vmit a munkájukért. Akcióban évi 20-40euro nem a világ pénze.
  • Kissssss0 #35706
    nekem már régóta van egy olyan gyanúm hogy gazsiék is szeretnék megvalósítani a "gaygaming féle WoT csodát", ugye ott tier 8 és a felett már nemigen lehet kijönni pluszba egy csata után prém acc nélkül, szerintem itt is előbb utóbb ez lesz, tier egytől négyig még kijössz pluszba aztán tier 5 már skillen múlik hogy elég silvert tudsz e grindeli egy csata alatt, e fölött meg lehet venni aranyért ezüstöt.

franciáknál is van valami tank lorraine40 asszem aminek igencsak sokba kerül a javítása.
  • Kályha
    Ez elsőnek jó, viszont:
    -Where is the repair cost changes?
    -its not possible to include everything in a single update

Ha választani lehetne, én inkább a fentire voksolnék a fejlesztés helyett. És ebben benne van a lőszer ára is, ami sok high-tier tankosnak böki a szemét. Mondjuk az enyémet nem.
  • Kissssss0 #35704
    na erre viszont már sokan vártak elég régóta.
    Planned Economy Changes
  • Szemike84
    Nem tudom, kinek mennyire tűnt fel, de előkerült gazsiéknál is a "prémium"lőszer. Még 1 lépéssel közelebb került ez a f*s a World of tanks-hoz. HAbár itt MÉG nem arany sasért lehet megvenni a prémium lőszert, itt egyszerűen úgy oldották meg, hogy a lőszer ára alap felhasználónak megfizethetetlen.... Ügyes húzás gazsi.... -.-"
  • Szemike84
    Úgy hiányzik még 1 géppuskával MAUS-t alázó fricc légy mint kóc a ... (tudjátok hova) -.-"
  • Kissssss0 #35701
    Junkers Ju 388J: The High-Altitude Marauder

I-180S: Sky Acrobat

úgy néz ki hogy mindegyik bekerül majd a játékba...
  • Szemike84
    Réges régen gaijin előrukkolt egy grafikai újítással, amiben a páncélt átütő, lepattanó és a hatástalan találatok külön-külön más grafikával jelentek meg. Hát mára ez már a multé.... xD
  • Szemike84
    Merkava Mk II??? Na arra befizetek! Az lesz csak az igazi gyalázat a a gazsiéknak! Kérdéses lesz, hogy a páncélzatot hogy fogják összerakni, ha az titkosított anyag, a tervezőkön és a gyártón kívül a világon senki sem tudja (csak annyi biztos, hogy a modern APFSDS és a rakéta nem viszi át), kérdés, hogy a 105-ös vagy a 120-as ágyút teszik hozzá, és az ultra kérdőjel: lőszer (laser guided rakéta, APERS-T, 2 fajta APDS, 3 fajta APFSDS, 2 fajta HEATFS, HES, HEP, HE, Heat). A HEATFS 800mm pennel bír...
  • Kissssss0 #35698
    ohh édes istenem már megint kezdődik...
    Battlefield Engineer!

kép
    könnyen meglehet hogy kapni fogunk a nyakunkba egy újabb "js-7" összeszerelős eventet, lehet mindegyik jármű elérhető lesz és neked kell eldöntened hogy melyiket akarod majd összeszerelni(reméljük hogy nem ez lesz), vagy a fenti képen felsorolt járművek közül csak 1 lesz majd aminek neki lehet esni... a többi meg csak beetetés.

ki melyiket szeretné beszerezni? én a merkavára vagy a ju-388 szavaznék.
  • Szemike84
    Ez nem a WoW hogy le tudod osztogatni az aranyat :)
  • wolfhgb
    Koszi, pedig buli lett volna! :)
  • Kályha
    Aranysast vásárolni tudsz ajándékként más felhasználónak, a sajátodból nem lehet küldeni, ahogy ezüstöt sem.
  • Szemike84
    Megint tele a játék "furcsa" eseményekkel.... 4 kill egyszerre (és nem bomba vagy arty), legénység és működő modul nélkül harcoló járművek, olyan playerek, akik valószínüleg a vacak internet kapcsolatuk miatt úgy laggolnak, hogy 2-3 szektort "teleportálnak"..... Játszhatatlan, tele van hibákka, a realisztika elhanyagolható, a balansz katasztrófa (br. 6.0 ameriaki light tank több mint 300mm átütésű APDS lőszerrel, míg a másik ágon a Br 7.7 nehéz tank 198mm átütésű APHE lőszerrell és 27 sec reload timmal....) KATASZTRÓFA! Ez az "áprilisi tréfa" meg már csak hab a tortán.... Gyalázat, ami WT-ben megy.
  • wolfhgb
    Aranysast vagy ezüstöt lehet valahogy küldeni más felhasználonak?
  • grimm13
    nagyon kreativ lett az áprilisi tréfa :D főleg az tetszett hogy a fegyver ujratöltése és a magasság változtatáshoz az R betű lett kiválasztva igy az első körben nem értettem miért nem lő a "lézer sugár"
  • PLaci #35691
  • Szemike84
    Leginkább optimalizálást értek alatta. Nekem is voltak a korai időszakokban gondok, hogy a videó kártya nem hozta meg a várt áttörést, majd kiderült, hogy itt-ott állítani kell rajta (és nem tuningolni) és megtörténik a csoda :) Itt egy példa, ilyen videókat érdemes megnézni (persze a kártya specifikust, vagy a gyártó specifikust).
    https://www.youtube.com/watch?v=Xz5kTs8rDfk
  • grimm13
    mire gondolsz "jól beállitott" alatt?
  • Szemike84
    Sokat számít, hogy a videó kártya jól van-e beállítva. Egy jól optimalizált kártya sokat számít, még akkor is, ha nem olyan izmos.
  • M2
    Nem tudom. Én vagyok az a perverz, aki maxos géppel minimum grafikán játszik.

Régen gyenge gépen kezdtem, aztán később bármi extra grafikát rákapcsoltam, minden zavart. Egyedül az élsimítás van fullon, az eddig nem okozott droppot.
  • Szemike84
    Az 1.83 bevezetése óta extrém módon felemészti a játék az erőforrásokat. korábban volt egy megoldás az FPS droppra: a játékot teljes ablak módban kellett futtatni és akkor minden jó volt. Próbáld meg, hátha bejön.
  • Kissssss0 #35685
    update után mindig ez szokott lenni... beraknak valami új pályát ami zabálja a gépet, aztán majd javítják mikor van kedvük hozzá.
  • Nohab
    Nem tapasztaltam.

Esetleg egy driver frissítést megpróbálhatsz. Nekem az elmúlt fél hónapban hullámzott időnként az FPS 20-40 között. Alaska pálya pedig folyton kifagyott a betöltésnél. A driver frissítése megoldotta mind a két problémát, ártani meg amúgy se árt.
  • grimm13
    ilyen massziv FPS droppok nálatok is vannak? laptopon tolom ugyan de eddig nem volt baj a melegedés (nem poros, nincsa követelmények alatt... annyira értek hozzá hogy amin kell már átnyálaztam magam) viszont 2-3 hete elkezdte ezt produkálni, stabilan fut 60 fps körül egyszer csak fogja magát és 2 fps, szenved 30 másodpecig aztán megint 60 fps
  • Szemike84
    Igazság szerint az első lövés 2 embert vitt el. Kár hogy nem próbált belőni a hull és a torony közé. Az szerintem több galibát okozott volna a leónak :(
    Utoljára szerkesztette: Szemike84, 2019.03.28. 18:22:12
  • Nohab
    Egyszer küldjetek erről replay fajlt.

Most találtam egyet.

Azért érdemes megnézni a kapcsolat minőségét. 270 ms ping, packet lost is volt egy pillanatban, sajnos a lövés idején nem látszik. (gyengébbek kedvéért: ez azt jelzi, hogy a te képernyődön valami megtörténik, de az nem megy el a szerverig). Ekkora pinggel rendelkező szerverre nem megyek lövöldözős játékban, mert rengeteg anomáliát csinál...

A csávó nevére rákeresve látni, hogy arcade bajnokságokon jól szerepel. Igaz, a több mint 3,5 hónapnyi folyamatos játékidő elég tapasztalt játékost jelent.
    Átlagos játékteljesítménye azért nem világverő. AB tankcsatában átlagosan 3,4 kill, 55% win rate. Egy másik statisztikai oldal.

Összehasonlítás végett: nekem AB tankcsatákban átlagosan 3 kill, 47% win rate, és baromira nem csípem a játékmódot.

Nem éppen cheater stat.

Ettől függetlenül a kezemet nem tenném érte a tűzbe.
  • M2
    Ez egyébként a játék legjobban eltalált része, pont ezért bosszantó, amikor nem működik.
    Például mikor a tornyot teljesen kipucolom, erre egy másodperc múlva visszalő.
  • Nohab
    Akkor ad criticalt, ha valamit, vagy valamelyik személyzetet tönkreteszed, "befeketíted" a tankon. Pl. ellövöd a parancsnokot, aki nem kezeli a löveget, akkor megkapod a critical hit feliratot, de az ellenfél még bőven harcképes. Ugyanakkor képessége valamilyen értelemben romlik. Most nem emlékszem pontosan de a lánc leszedéséért is tudsz már kapni criticalt, amivel egy tank még simán tud forogni, lőni.

Nem a középen megjelenő feliratot kell nézni, hanem a röntgenképet, illetve a pirosan kiírt szöveget a röntgenkép alatt. Ez alapján kell eldöntened, hogy veszélyes rád az adott jármű vagy válthatsz célt.