War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamit rosszul csinálsz akkor, nekem megy a Tigris, Poland pályán volt 10+ killem a minap, nagy része egy lövéses. Jó helyen kell meglőni, de lehet hogy a hálózatod viccelt meg.

Tigrisnél alap, hogy beforgatod a tested kb. 30-45 fokos szögbe, így az kb. átlőhetetlen lesz.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Gottfried
Az az összefüggés hogy az árkád egy vicc azzal a zöld kereszttel.
Egy elit klántól ahol ilyen felvételi követelmények vannak(pl. próbajáték)az emberek többsége azt várná hogy simben tolja. Árkádban milyen próbajáték lehet? Van e keze a jelentkezőnek hogy megfogja az egeret,vagy hogy nem színvak e és akkor lő mikor a nagy semmiben meglát egy zöld keresztet egy név alatt ??

Ettől még véletlenül sem gyépés aki az árkádot szereti,nincs azzal semmi baj,egy egyszerű játék is lehet szórakoztató de egy elit tankos klántól azért én többet várnék.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Érdekes,3-4 napja szinte semmit nem kell várni simben. Először azt hittem hogy csak a hétvége miatt megy ennyire de ma délelőtt is szinte várakozás nélkül berak,ráadásul nem 5 vs 5 meccsekbe hanem legalább 8-9 fős csapatokba.Igaz hogy van amikor nem a csata legelejére de a nagy térképeken simben ez nem olyan nagy gond.
Vissza is tértem ide játszani mert sokkal nagyobb élmény mint a másik kettő.

A leirás / feltételek alapján gondoltam simre.Ha valakinek az jön be szíve joga.
Toby0501
Mert ebben a játékban rohadtul komolytalan az AB mód, az RB is erősen határeset a nametag vadászattal.

Sziasztok!
Már egy ideje játszom a játékkal, repülős és tankos résszel. 2 napja meglett a Tigris. Sorozatban azt vettem észre, hogy használhatatlan. Az utolsó esetnél AB csatában Poland map. Ellenfél is Tigrissel éppen szereli, nem tudja mozgatni a tornyot (nem miattam). Könnyű préda, gondoltam, távolság kb 150m. Meglövöm a vezető nyílását semmi. meglövöm géppuskásnál. semmi. Meglövöm vezető alatt a lemezt (áttételnél) semmi. Jön a torony, 2x ott oldalba, eredménytelen. Közben megszerelte a tankot rámfordítja a csövet, utolsó lövés cső tövébe, a semmi. Ekkor ő következett. A lövedéke a cső mellett hatolt be és 1 lövéssel megölt.
Tegnap ugyanez egy IS1 el közvetlen közelről. Ő 3 lövést kapott. Akkor mellettem volt egy Párduc, aki szintén lőtte. Előbb a Párduc aztán én.
+1 érdekesség.
Szintén AB csata Poland map.
T-26 lőtte ki a Tigrisem. A lövedék srégen érkezett az oldalpáncélra, majd 3 pattanás után behatolt és Ammot robbantott Abban a csatában 2 ember szórakozott ezzel a típussal. Visszajöttem Panzer 4/70-el. 3 lövésből tudtam kinyírni az egyiket.
Megállapítás:
Van egy érzésem, hogy a tankjaim harcértékét lehúzták. Német és Orosz oldalon egyaránt. A repülőknél semmi gond.
Nem értem az összefüggést az elit és a sim mód között. Vagy aki AB/RB-t tol az gyépés?
Ha már " elit" miért nem sim? Ok ha csak árkád lenne, de ez az arcade még wot nál is egyszerübb...persze ez magánvélemény.Sok sikert ettől függetlenül !:-)
Nesuten
Kifejlesztettem az első Flak páncélost ,de ezt csak árkádban érdemes használni

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

DasIsFuck
Annak vagy bugos a tornya vagy vmit nagyon "elnéztek", mert szinte kilőhetetlen tornyon keresztül.
Most is 100 méteren belülről 3-4 lövést bírt ki a hosszú 88-astól..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

A századunk Arcade Battléba játszik de Eventet RB-ba játszunk.
Nesuten
a legtöbb amit vártam az 8 perc volt ,de nagyon jól meg van oldva ,mert ha kilépsz az asztalra és betöltött a játék közben ad egy hangjelzést és ha ezt nem hallottad akkor a meccs hangját folyamatosan adja ....

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

A simulator mód mindig ennyire megy? várás nélkül bedob
BooMiller
Én is tankoztam 1 év után a nemmondjukkianevétgaméban, úgy tudnám jellemezni amilyen ZuzuPetazzal beszélgetni ...

na tankoztam másfél hónap után...

G párduc 8!!! Hit T34-85 be és elmegy.......egyetlen mázlim az volt,hogy a 3.ra ellőttem a csövét ,de utánna eliszkolt és egy IS kinyírt ,de amig menekült összesen 8x lőttem meg....Torony,motortér,oldala a kerekeknél,de semmi baszki...meg se érezte
Milyen módban játszotok, AC/RB/SB?
Sziasztok....A -HFHT- Hell Fire Hungary Team felvételt hirdet!!Mi egy elit tankos századot próbálunk létrehozni.Főparancsnokunk HKSDAVID akit sokan ismerhetnek youtube csatornája révén.Felvételi követelmény aktiv részvétel 18+ életév,Ts3.Felvételi próba kőr. Akit érdekel keressen meg minket játékon bellül.Ez idáig 18 válogatott játékosunk van akik nem kezdő játékosok.Nem tömeg klán szeretnénk lenni...
Utoljára szerkesztette: icemanjani, 2014.11.15. 11:21:27
Hali!
Én benne vagyok,de nekem II szintű tankjaim vannak még most kezdtem nemrég a gamét,ha ez nem probléma akkor mehet!
Lt_Rodlee a nick nevem a játékban!
Üdv
Valaki nem akar szakaszozni időnként? Egyedül, autista "csapattársakkal" 3x16 ellenfelet legyőzni és 1-3 pontot elfoglalni többnyire lehetetlen, gondoltam megpróbálnám 2-3 fős szakasszal, úgy hátha jobbak az esélyek. Ha épp játszok, rámírhattok a játékban, leginkább hétköznap délután-estefelé vagyok bent, TS3 (igény szerint Skype) is mehet akár.

Nézegettem a klánokat, de nagy részük nem is aktív, Puma szintűbe meg nem akarok belépni, annyit nem tolom. Nem repülőzök, csak tank, főleg árkád, de ha másfél percen belül beenged, akkor RB is mehet, SB-re sosem várok annyit, hogy bedobjon, egyszerűen nincs elég játékos. Orosz oldalon BR 3.7-4.7, németen BR 3.7 gépekkel játszok, leginkább harckocsikkal (azon belül inkább a nehéztank vonal jön be, csak nem mindig olyan a pálya...), nulla légvédelmi és elvétve TD, ennek megfelelően inkább a közelharcot preferálom, nem a horizontról lődözést.

Kedvenc pályám a városi Poland, de Ash River, Kuban, Karelia, Mozdok is elmegy. A Kárpátok pályát utálom, a Dzsungel és Kurszk se jön be annyira.
ximix
😊 Meglövöd az ellen sikeres átütés esetén kezdődik a snake a lövedéket bent kell tartani a tankban és minden modult , embert megkel vele etetni <#idiota>
A Jagdtigereshez hasonló pattogás volt nekem is, amikor IS-4 görgőin pattogot a lövedék majd az utolsó pattanásnál bement a motortérbe és kigyújtott, de az ilyen extrém eset nagyon ritka. Nekem talán egy volt eddig, ami ennyire látványos volt.
A T-44 replay meg egy nagy baromság, kár volt linkelni... A végén hibádzik a dolog egy kicsit, mi van a modullal, mit ütött ki a lövedék? A killcam mutatja a becsapódás után, hogy mely modulok sérülnek, itt meg van egy látványos pattogás, de a végéről lemaradt a modul sérülés kijelzés, csak a robbanás van. Fake..
Sherman0070
Igaz WoT is tele van szaros bugokkal szóval egyik sem jobb 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Eh a fitymálók semmi sem jó ? két játék egyben tankos és snake 😊
Sherman0070
De most hivatkozhatunk arra hogy: "Dehá' ez még csak Open béta' ".

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Pluskast
<#eljen><#taps><#taps><#taps>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sherman0070
Szerintem jó hogy mostanában WoT-ozok.

Pluskast
Le sem lehet tagadni, hogy orosz a játék 😄DDDD

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sherman0070
Most ezen sírjak?

Trucker39
Ezt mindenki ismeri, de nem ezt a helyet javasoltam. Az általam linkelt helyről érdemes letölteni, valamint a leírás alapján telepíteni. Ugyan azok készítik, de a linken biztosan mindig a legfrissebb verziót találod meg.

Trucker39
Innen tessen már leszedni és ami felette van leírás onnan meg telepíteni. Nem tudom, milyen százalékokat látsz.

És ott miért áll már egy éve ugyanannyi százalékon?😄
ximix
Trucker39 #16421 h.sz-ben linkelte a fórumot ahol van a magyarosítás, és ott van egy "Spoiler" felirat mögötte egy "Show" feliratú gombbal, katt arra.
( persze ha nincs valami elkutyulva a böngésződben, akkor látnod kell)
és hoa kell bemásolni? (a magyarositást)
Trucker39
Persze. A fórumon mindig a legfrissebbet találod meg WT magyarítás

max passzívan lehet a "riasztós" köröket beállítani egy fix értékre aztán ahhoz tudsz viszonyítani
mert amúgy csak a kijelölt célpont távolságát mutatja azt meg sb-ben nem tudod megtenni 😊
Gottfried
ok. 😊

Helosztok
A war thunerhez tudtok magyarositást küldeni?
Ép ez lett volna a mondandóm lényege. Nem tudunk semmi pontosat. Szóval csak óvatosan a számok gyanításával! 😊

Gottfried
Ha ennyire okos vagy és szeretsz másokat is kioktatni ,írj már olyan tényeket ami bizonyít is valamit! Az hogy hányan próbálták ki a játékot,az ég világon semmit sem bizonyít.Főleg annak tükrében nem hogy milyen arányban csökkent a játékosszám miután elmúlt az első fellángolás az open kijövetele után.
Szóval csak óvatosan mások kioktatásával! 😊

SB-ben lehet egyáltalán használni a távolságméréshez? Én továbbra is elvétve tapasztalok az első lövéstől kezdve precíz tüzelést az ellenségtől, szóval személyesen nem is érdekel, hogy használják-e. AF RB-ben kipróbáltam, de ott is inkább jópofa, mint hasznos.
Csak nem szeretem ha valaki azt álltja (vagy úgy csinál), hogy neki van igaza, miközben semmi tény ezt nem támasztja alá.

Trucker39
Szerintem semmi baja az alkalmazásnak. Ezeket a képeket pár perce készítettem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rue East: Tényeket én sem tudok többet de a dolog másokat is eléggé zavar. Link 1 Link 2

Most írtam egy hozzászólást a tényekről. Te meg gyanítasz dolgokat.
Nincs több kérdésem. A védelem visszavonul.

Fura Alak
Muhahahahaha! MuhahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHA! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pz IV F2

Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2014.11.11. 17:51:32

Sherman0070
Na letesztelem megint ezt az appot. Amúgy test battlesban minden oké nálam de amikor realisticbe megyek csak a térképet mutatja azon belül semmi mást.

Gottfried
És azoknak a millióknak hány %-a játszik rendszeresen? Gyanítom hogy azok igen,akik veszik a fáradtságot és letöltenek egy ilyen alkalmazást.Így az az 50-100K install már nem is olyan kevés. 😊

Viccesek ezek az ilyen, "ha lenne felmérés engem igazolna" állítások. Hál istennek a tények makacs dolgok. Még az egónál is makacsabbak. Tények mondjuk nem nagyon vannak, csak nagy szakértések.
Pár azért van: az appnak 50-100k közötti installja volt eddig, míg a WT-t kipróbáló játékosok száma már több millió felett van.

Trucker39
Úgy, hogy mindenkinek jó legyen, sosem lesz egyensúlyba hozva a játék. Valaki valami miatt mindig panaszkodni fog földön-égen.
Ha jobban belegondoltok, most is van egyféle kiegyensúlyozottság a játékban, csak nem úgy, ahogyan szeretnénk. nevezzük ezt is orosz módszernek. Háromféle csata mód van a játékban AB,RB,SB és ha megnézhetnénk valahol, nagyjából ebben a sorrendben is van a játékosok eloszlásának aránya is. AB módban játszanak a legtöbben és SB módban szinte senki. Ha kevés forrásokkal (szellemi, anyagi) rendelkezik játékfejlesztő, akkor arrafelé próbálja fordítani a forrásai legjavát, amerre a legnagyobb az érdeklődés. Ez jelenleg az AB csaták. Ha az előítéleteinket félre tesszük egy időre más szemmel nézzük ezt a csata módot, akkor észre vesszük, hogy minden tekintetben ez a legjobban kiegyensúlyozott játékmód.
1. Mindkét oldalra kerülhet mind a két (jelenleg) nemzet tankjaiból, így a tankok nemzet szerinti egyensúly billenése megoldódik. Írtam, orosz módszer, hiszen nem egyesével a tankokat egyensúlyozták ki itt, hanem vegyesen összeengedték.
2. A BR besorolások itt fésülődnek a legjobban össze. Az utóbbi hetekben sosem sikerült "király"-nak érezzem magam AB csatában, mindegy volt milyent BR besorolású tankot választottam, mindig volt nála erősebb. Ez még abban az esetben is igaz, ha a legerősebb, leg OP tankokkal vagyok esetleg. Jó példa erre az IS-4 esete. BR 6.7 tankkal futottam belé, sebezni nem tudtam, kilőtt, de mégsem volt "király", mert néhány percen belül kidobtam bombával eventen, mert összejött a pont hozzá. Ha meg nem én, akkor más dobta volna ki.
3. A 2. pontban említett dolgot érdemes külön is pontban kiemelni. A "király"-ság, OP-ság témának kezelését. Ab-ban egyensúlyba hozták szerintem ezt a kérdést. Például túl erős vagy túlzottan beásott tankok (Lásd Ferdinand Poland mapon malom mellet például) nem érezhetik magukat teljes biztonságban, mert rövid úton kibombázzák. Ez persze csak akkor következhet be, ha valamelyik csapat nem hoz be (még) légvédelmet, vagy birka a csapat és ha valaki bombázó eventet kezd, akkor vagy nem kíséri (játssza az idióta kamikaze játékát) vagy be sem hoz vadász gépet kísérni mert nem tudja, hogy az mire való.
4. Távolság mérés. Van mindenkinek és egyszerű a használata. Nem attól függ, hogy valaki letöltötte és használja mert épp van eszköze ideje és nem utolsósorban tudomása a dologról. Elnézést kérek érte, de ez a távolságmérő dolog illetve a fejlesztők reakciója engem eléggé bosszant.
5. Végül, de nem utolsó sorban a létszám kérdése. Nagyon sokan vannak úgy, mint a Wot-ban is, hogy van pár órája esetleg játszani, tankot fejleszteni és ezt az időt nem várakozással szeretné tölteni. Ab módban másodpercek alatt behív csatába gyakorlatilag a nap bármely szakában. Próbáltam már minden időben belépni és még a reggeli időszakban is normális, vagyis teljes létszámos csatákat sikerült mennem. Szinte soha nem volt olyan, hogy nem teljes volt a csapat. Ha meg kevesebben voltunk, egy értelműen látszott, hogy mire a második tankomat hoztam be, már feltöltődött minden üres hely.
Persze minden gyenge játékos is az AB csatákban van. A gyengét úgy kell érteni, hogy nem tudja melyik a tankjának az eleje, felborít, mert megkarcoltad a festést a tankján, rád lő ,mert satu fékkel megáll előtted és hátulról beléd szalad, nem ismeri a térképeket és még hosszan lehetne sorolni. Viszont ott van és játszani próbál, néha vagy gyakrabban még talál is.
Ha ilyen nézőpontból nézzük ezt a csata módot szerintem jól játszható mindenkinek járműveket lehet fejleszteni, játékélményt is ad, nem nézek ferde szemmel senkire mert 1,5 km-ről egy lövésezett. Legfeljebb megállapítom magamban, hogy mi a francokat ácsorogtam ilyen sokat egy helyben, hogy be tudott célozni. Érdekesek és taktikusak (is lehetnek) a csaták. Például nem mindegy, hogy mikor használom fel a bombázó eventemet. Csatát lehet vele ugyan is dönteni. Még hosszan lehetne sorolni az érveket mellette, de persze a hibáit is. Messze nem tökéletes és messze nem ... szimulátor. Máshogyan, de ugyanúgy tankos, lövöldözős játék, mint a WoT.

Ezzel teljesen egyetértek. Balanszot csak úgy lehet mint a WoT-ba. Például kap a T-34-es egy 100mm ágyút és egy fejlesztet tornyot ami jobb paraméterekkel rendelkezik. Viiolááá máris közel egy szintben van a tigrissel. <#crazya>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP