War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tigrisnél alap, hogy beforgatod a tested kb. 30-45 fokos szögbe, így az kb. átlőhetetlen lesz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Egy elit klántól ahol ilyen felvételi követelmények vannak(pl. próbajáték)az emberek többsége azt várná hogy simben tolja. Árkádban milyen próbajáték lehet? Van e keze a jelentkezőnek hogy megfogja az egeret,vagy hogy nem színvak e és akkor lő mikor a nagy semmiben meglát egy zöld keresztet egy név alatt ??
Ettől még véletlenül sem gyépés aki az árkádot szereti,nincs azzal semmi baj,egy egyszerű játék is lehet szórakoztató de egy elit tankos klántól azért én többet várnék.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Vissza is tértem ide játszani mert sokkal nagyobb élmény mint a másik kettő.
Már egy ideje játszom a játékkal, repülős és tankos résszel. 2 napja meglett a Tigris. Sorozatban azt vettem észre, hogy használhatatlan. Az utolsó esetnél AB csatában Poland map. Ellenfél is Tigrissel éppen szereli, nem tudja mozgatni a tornyot (nem miattam). Könnyű préda, gondoltam, távolság kb 150m. Meglövöm a vezető nyílását semmi. meglövöm géppuskásnál. semmi. Meglövöm vezető alatt a lemezt (áttételnél) semmi. Jön a torony, 2x ott oldalba, eredménytelen. Közben megszerelte a tankot rámfordítja a csövet, utolsó lövés cső tövébe, a semmi. Ekkor ő következett. A lövedéke a cső mellett hatolt be és 1 lövéssel megölt.
Tegnap ugyanez egy IS1 el közvetlen közelről. Ő 3 lövést kapott. Akkor mellettem volt egy Párduc, aki szintén lőtte. Előbb a Párduc aztán én.
+1 érdekesség.
Szintén AB csata Poland map.
T-26 lőtte ki a Tigrisem. A lövedék srégen érkezett az oldalpáncélra, majd 3 pattanás után behatolt és Ammot robbantott Abban a csatában 2 ember szórakozott ezzel a típussal. Visszajöttem Panzer 4/70-el. 3 lövésből tudtam kinyírni az egyiket.
Megállapítás:
Van egy érzésem, hogy a tankjaim harcértékét lehúzták. Német és Orosz oldalon egyaránt. A repülőknél semmi gond.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Most is 100 méteren belülről 3-4 lövést bírt ki a hosszú 88-astól..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
G párduc 8!!! Hit T34-85 be és elmegy.......egyetlen mázlim az volt,hogy a 3.ra ellőttem a csövét ,de utánna eliszkolt és egy IS kinyírt ,de amig menekült összesen 8x lőttem meg....Torony,motortér,oldala a kerekeknél,de semmi baszki...meg se érezte
Utoljára szerkesztette: icemanjani, 2014.11.15. 11:21:27
Én benne vagyok,de nekem II szintű tankjaim vannak még most kezdtem nemrég a gamét,ha ez nem probléma akkor mehet!
Lt_Rodlee a nick nevem a játékban!
Üdv
Nézegettem a klánokat, de nagy részük nem is aktív, Puma szintűbe meg nem akarok belépni, annyit nem tolom. Nem repülőzök, csak tank, főleg árkád, de ha másfél percen belül beenged, akkor RB is mehet, SB-re sosem várok annyit, hogy bedobjon, egyszerűen nincs elég játékos. Orosz oldalon BR 3.7-4.7, németen BR 3.7 gépekkel játszok, leginkább harckocsikkal (azon belül inkább a nehéztank vonal jön be, csak nem mindig olyan a pálya...), nulla légvédelmi és elvétve TD, ennek megfelelően inkább a közelharcot preferálom, nem a horizontról lődözést.
Kedvenc pályám a városi Poland, de Ash River, Kuban, Karelia, Mozdok is elmegy. A Kárpátok pályát utálom, a Dzsungel és Kurszk se jön be annyira.
A T-44 replay meg egy nagy baromság, kár volt linkelni... A végén hibádzik a dolog egy kicsit, mi van a modullal, mit ütött ki a lövedék? A killcam mutatja a becsapódás után, hogy mely modulok sérülnek, itt meg van egy látványos pattogás, de a végéről lemaradt a modul sérülés kijelzés, csak a robbanás van. Fake..
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

( persze ha nincs valami elkutyulva a böngésződben, akkor látnod kell)
mert amúgy csak a kijelölt célpont távolságát mutatja azt meg sb-ben nem tudod megtenni 😊
A war thunerhez tudtok magyarositást küldeni?
Szóval csak óvatosan mások kioktatásával! 😊
Csak nem szeretem ha valaki azt álltja (vagy úgy csinál), hogy neki van igaza, miközben semmi tény ezt nem támasztja alá.
Nincs több kérdésem. A védelem visszavonul.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pz IV F2
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2014.11.11. 17:51:32
Pár azért van: az appnak 50-100k közötti installja volt eddig, míg a WT-t kipróbáló játékosok száma már több millió felett van.
Ha jobban belegondoltok, most is van egyféle kiegyensúlyozottság a játékban, csak nem úgy, ahogyan szeretnénk. nevezzük ezt is orosz módszernek. Háromféle csata mód van a játékban AB,RB,SB és ha megnézhetnénk valahol, nagyjából ebben a sorrendben is van a játékosok eloszlásának aránya is. AB módban játszanak a legtöbben és SB módban szinte senki. Ha kevés forrásokkal (szellemi, anyagi) rendelkezik játékfejlesztő, akkor arrafelé próbálja fordítani a forrásai legjavát, amerre a legnagyobb az érdeklődés. Ez jelenleg az AB csaták. Ha az előítéleteinket félre tesszük egy időre más szemmel nézzük ezt a csata módot, akkor észre vesszük, hogy minden tekintetben ez a legjobban kiegyensúlyozott játékmód.
1. Mindkét oldalra kerülhet mind a két (jelenleg) nemzet tankjaiból, így a tankok nemzet szerinti egyensúly billenése megoldódik. Írtam, orosz módszer, hiszen nem egyesével a tankokat egyensúlyozták ki itt, hanem vegyesen összeengedték.
2. A BR besorolások itt fésülődnek a legjobban össze. Az utóbbi hetekben sosem sikerült "király"-nak érezzem magam AB csatában, mindegy volt milyent BR besorolású tankot választottam, mindig volt nála erősebb. Ez még abban az esetben is igaz, ha a legerősebb, leg OP tankokkal vagyok esetleg. Jó példa erre az IS-4 esete. BR 6.7 tankkal futottam belé, sebezni nem tudtam, kilőtt, de mégsem volt "király", mert néhány percen belül kidobtam bombával eventen, mert összejött a pont hozzá. Ha meg nem én, akkor más dobta volna ki.
3. A 2. pontban említett dolgot érdemes külön is pontban kiemelni. A "király"-ság, OP-ság témának kezelését. Ab-ban egyensúlyba hozták szerintem ezt a kérdést. Például túl erős vagy túlzottan beásott tankok (Lásd Ferdinand Poland mapon malom mellet például) nem érezhetik magukat teljes biztonságban, mert rövid úton kibombázzák. Ez persze csak akkor következhet be, ha valamelyik csapat nem hoz be (még) légvédelmet, vagy birka a csapat és ha valaki bombázó eventet kezd, akkor vagy nem kíséri (játssza az idióta kamikaze játékát) vagy be sem hoz vadász gépet kísérni mert nem tudja, hogy az mire való.
4. Távolság mérés. Van mindenkinek és egyszerű a használata. Nem attól függ, hogy valaki letöltötte és használja mert épp van eszköze ideje és nem utolsósorban tudomása a dologról. Elnézést kérek érte, de ez a távolságmérő dolog illetve a fejlesztők reakciója engem eléggé bosszant.
5. Végül, de nem utolsó sorban a létszám kérdése. Nagyon sokan vannak úgy, mint a Wot-ban is, hogy van pár órája esetleg játszani, tankot fejleszteni és ezt az időt nem várakozással szeretné tölteni. Ab módban másodpercek alatt behív csatába gyakorlatilag a nap bármely szakában. Próbáltam már minden időben belépni és még a reggeli időszakban is normális, vagyis teljes létszámos csatákat sikerült mennem. Szinte soha nem volt olyan, hogy nem teljes volt a csapat. Ha meg kevesebben voltunk, egy értelműen látszott, hogy mire a második tankomat hoztam be, már feltöltődött minden üres hely.
Persze minden gyenge játékos is az AB csatákban van. A gyengét úgy kell érteni, hogy nem tudja melyik a tankjának az eleje, felborít, mert megkarcoltad a festést a tankján, rád lő ,mert satu fékkel megáll előtted és hátulról beléd szalad, nem ismeri a térképeket és még hosszan lehetne sorolni. Viszont ott van és játszani próbál, néha vagy gyakrabban még talál is.
Ha ilyen nézőpontból nézzük ezt a csata módot szerintem jól játszható mindenkinek járműveket lehet fejleszteni, játékélményt is ad, nem nézek ferde szemmel senkire mert 1,5 km-ről egy lövésezett. Legfeljebb megállapítom magamban, hogy mi a francokat ácsorogtam ilyen sokat egy helyben, hogy be tudott célozni. Érdekesek és taktikusak (is lehetnek) a csaták. Például nem mindegy, hogy mikor használom fel a bombázó eventemet. Csatát lehet vele ugyan is dönteni. Még hosszan lehetne sorolni az érveket mellette, de persze a hibáit is. Messze nem tökéletes és messze nem ... szimulátor. Máshogyan, de ugyanúgy tankos, lövöldözős játék, mint a WoT.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP