37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Amúgy németeknél hogy lehet kiküszöbölni azt hogy a lőszer felrobbanjon? A csaták 80%-ában mindig a lőszeremet találják el, legénységnek általában semmi baja de az a kurva lőszer úgy is berobban hogy direkt fele annyit teszek mint amennyit bírna.
  • Sherman0070
    T54-ek kedvence lesz. Ha nem fog gyorsan fordulni csak mögémész és annyi. De Kursk meg a többi nagy map biztos rohadt jó lesz neki.
  • Sherman0070
    Nekem ilyen menetem M6-al volt amikor oldalba kaptam 4 Tiger-t, 1 Panthert, 1 PanzerIII-at és egy PanzerIV-et, ja meg egy JagdPanzerIV-et. De még ez után jött 4 Tiger ami rám nézett így vége lett a bulinak.
  • _Kondor_
    Az ilyen pillanatokért érdemes játszani:
  • foxbat88fx
    jó kérdés :D de gondolom az ág végén lesz, úgyhogy nem nagyon lesz nekem olyanom :)
    de jónak tűnik a brutál páncélja miatt (wot-ban ugye nem nagyon van páncélzata a tankoknak)
    csak csiga lassú lesz, nem sok pálya fog feküdni neki
  • Zegi Norbi HUN
    A 105-ös KT most is egy vicc rank V-ben, ilyen post war tankok után meg.... inkább hagyjuk is :D
    Kb annyi értelme van, mint a Tigris E-nek.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.20. 10:12:08
  • Zegi Norbi HUN
    Ez a T95 brutális lesz vagy szar? Mint kb a WoT-ban?
  • gstup
    A P-nek igen,de a H-nak azért eléggé jó.Meg kell vele szenvedni,ha ki szeretnéd lőni szemből.
  • Pluskast
    Jaj hát ne is mond. A KT tornya gyakorlatilag papír vékony. Ha az életben is ilyen lett volna kb 1 hét frontszolgálat után kivonták volna. Nevetségesen szánalmas a játék sebzés rendszere, pontosan amiatt amit leírtál. 1-2 óra játék és az ember kész agyvérzést kap.
  • foxbat88fx
    na igen a SU-122 HE-vel brutál :) csak várd ki amíg betölt
  • Stefan99
    su 122-54-et is de sürgős volt betenni.... Újabb post war tank szovjet oldalon, 10 évvel korábbi tankok ellen.
  • Nohab
    A lövészt kiszeded, akkor nem lő, tölt, illetve a tornya sem mozdul 10 másodpercig.
  • Malarki
    Ezzel még löveg nélkül is lehet aprítani :D
  • Malarki
    Aztarohadt, ez a SU-122 eszméletlen brutális :D 2 csata, 15 kilőtt tank, és MIND EGY LÖVÉSSEL. El se kell találni az elent, egy csóró PzIII-at úgy robbantottam fel hogy aláesett e lövedék. Ultimate best tank ever.
  • Zegi Norbi HUN
    Ezeket eddig nem is tudtam :/ Köszi :)
  • Szpecnyaz
    Már nagyon régen ott van.
  • Luciferkee
    Egy ammo racket sem talált el, de azért meghaltam ammo rack exploded miatt.

• bardocz
    Már a wot-ba is ez ment, ha te ültél az adott tankba, akkor ha megtámadott egy ovodás csoport köpőcsővel, te akkor is MINDIG meghaltál, bezzeg ha te támadtad az adott tankot, akkor meg sehogy sem tudtad sebezni.
  • Yag
    ha meglövöm a tornyát, találat, majd következő lövésnél látszik hogy bemegy a töltet és megöl egy személyzetet. majd még kettő betalál és megint meghal egy-egy személyzet akkor mitől fordítja a tornyát, halad előre és lő rám ? nem kellene 3-4 találattól már nem mozogni, és lövöldözni ? mindegy melyik tier és melyik gép engem csak ez elv érdekelne ...
  • Nohab
    A Ferdi hűtése felett van egy 80 mm vastag tetőpáncél, ami a sima tetőpáncélhoz képest feljebb van. Így egy vékony csíkban van egy 0°-os döntöttségű 80 mm vastag "frontpáncélja" van. Megnézheted a garázsban, gyönyörűen látszik.

Sajnos az engine így számolja a páncélvédettséget. A páncélt csak a felületen számolja, és nem veszi figyelembe a tömörségét vagy azok illesztését. Pl.: A Tigris 2 döntött frontpáncélja oldalról 80 mm, míg a valóságban ~150 mm szélesen ~ 3500 mm vastag lenne. Ugyan ez igaz a KV széria frontpáncéljára is.
  • gstup
    Most vettem észre hogy azt a r***dék is-3-at lehozták 7.0-ás br-re?!Eddig is ott volt?
  • Sherman0070
    Ha engem így találnának el akkor felrobbanna persze az összes lőszerem...
  • Luciferkee
    Nem tudom most már tényleg, hogy mit csinálok rosszul / mi lehet a baj:

Tigrist telibe hátulról az eredmény: SEMMI.

• JethroHUN
    Account eladást hol kellene hirdetni?
  • Sherman0070
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy németeknél lesz új Arado. Gondolom a 4 sugárhajtóműves változata lesz. Ha azt beteszik akkor elkezdem a német bombázó ágat húzni.
  • Sherman0070
    Am német Thunderboltra mért nem lehet se bombát se rakétát tenni? Mehetne rá 10db német 210mm-es rakáta meg egy 1000kg-s bomba
  • Sherman0070
    Jó lesz az me262-ők ellen
  • _Kondor_
    Próbáltad már a shermanokat? Vagy a chaffee-t, bulldogot, m26-ot? Gondolom nem, mert ha próbáltad volna, nem írnál ilyen badarságokat.
  • DasIsFuck
    Bírom azért, hogy a német tankokon nem csak a löveg, de az üzemanyagtarály,lőszer is instant robban a legkissebb 50mm-es kalibertől is, de bezzeg a szovjet-amcsi páros..
  • kissssss
    rühellem a lagolást ebben a játékban... főleg ha repülök mert akkor rendre nekivágja a földhöz a gépemet magasságtól függetlenül.
  • Cobra.
    Kora este eléggé lagoltam, néha teleportálgatott a tankom. Szerintem náad is ilyen gond volt.
  • PLaci #20597
    Ugyanezen csatában bemegyek (bemennék) vadásszal lelőni a bombert: valami japán vadászt kapok, az ellen tu-2 -t, utol se tudom érni, míg a "barátai" el se találnak, de elmegy a teljes vízszintes és függőleges vezérsík vezérlés.....
  • PLaci #20596
    Kibújok a sarkon a KV-2 -vel, sehol sincs a képernyőn piros. Meglátok a szemem sarkából egy furcsaságot, lövész nézetből oda néznék: JgPz IV!
    Mielőtt klikkelhetnék rámlő, megdöglök a killkam ezt mutatja: Átmegy a vezető görgőn srégen, majd bejön az oldalamon, szinte minden zöld. várakozunk.... 3-5 másodpercig (!!!) semmi.......... majd BUMM, felrobban a lőszer.....
    És miközben robbantam, 3-4 pirosat kezdett el kiírni a képernyőre.... addig is ott voltak!
    (AB)
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2015.04.18. 23:15:50
  • DasIsFuck
    Meg nem mindegy, hogy döntött t34 felületet lősz vele, vagy egy panzer 4 félét.
    alapvetően ez is egy faktor, hogy a szovjetek javában ilyen felületű ellenféllel találkoznak amiket jóval könnyebb átütni.
  • Malarki
    152-es átütése van APCR-rel 10 méteren. A vicc az hogy 500-1000 méteren az orosz APHE majdnem annyit visz át mint a német APCR. De nyilván a német az OP...
  • DasIsFuck
    A su-100-ról nem is halottam, hogy sírna bárki is inkább a top dolgokkal kapcsolatba olvasgattam ilyeneket.
    Mondjuk a su-122-54-el kb a td vonalon is a szovjet lesz a király.
  • DasIsFuck
    140mm 10m-ről, igaz:D

Meg ha megnézitek egy olyan 30'-os srégen állásnál egy mezei kv-1-es ekkora vagy nagyobb effektív páncélt kihoz magából, elől,oldalt,tornyon is, azt sok szerencsét 3-500m-es távolságból 140mm-es apcr-el kilőni.

Ez is olyan mint a kv-2 annál is csak mondják, hogy lődd a tornyot és kész, gyakorlatba kicsit más a tapasztalatom vele, mint az elméleti résszel:D
  • gstup
    "hogy szar a szovjet td vonal" .A hülye is látja hogy az su-152,su-100,su-122/p mind simán felveszik a versenyt a saját tierjükben bármivel.Sőt!
  • Malarki
    A múltkor kiderült hogy az Is-4 és az Is-3 tulajdonképpen egy szar, most meg kiderül hogy a német tankok OP-k :D
    Valaki még hasonló világmegváltó baromságot nem akar közzé tenni?
  • DasIsFuck
    "SU-122-54, Т-34-85E, Т-34E STZ"

Aztán sírnak itt a prototípus tankok miatt, mikor a szovjetek lassan minden alap tankjuk mellé kapnak egy felpáncélozott prototípus valamit.

Meg sírtak az emberek, hogy szar a szovjet td vonal, hát a t54 td verziójával a végén már nem lesz az, ha eddig az volt.

Nem hiszem, hogy ez a Stuh különösebben jó lesz, talán párja lehet a su-122-nek, de gondolom attól jóval gyengébb lesz azért.