37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Na de wot-ban nem 500-1000m az alap küzdőtávolság és igen feltupírozott ágyúk amúgyis kapnak egy 25%-os+/--t
Pl sok szerencsét 6-700 méterről szemből átlőni egy is3-at a 88-as ágyúval, wot-ban ugye igen egyszerű.
Meg aztán itt nem tudod a kupolán keresztül kilőni. -
gstup #20707 Az "új"rb módban azért sokkal kevesebb a jó pilóta bombázóval, + kevesebb pontot is szed össze az ember.Szóval nem mindigy van pont bombázóra vagy olyan repülőre amin bomba is van. -
Szemből talán alul, de gondolom nem lesz könnyű. WoT-ban sem lenne egyszerű amúgy kilőni, csak mindenki kupolán besebzi vagy átlövi arannyal. Meg ami WoT-ban arty, az itt repülő, szóval a bombák és rakéták elől nem lesz menekvés.
Engem is zavar kicsit, de hát ez van. Kell az új tartalom :/ -
lammaer #20705 Ahogy elnézem pontosan ugyanazt az utat járják be.... (ugye Mausból még működő prototípus se volt és alap hogy szinte kapásból betették, most ugye USA ág ott kapirgálnak, az érdeklődést viszont könyebb új tankok/tankágak berakásával fenntartani mint valódi innovációval. Azt megcsinálták az elején, most indulnak a fejőgépek :) )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.22. 09:18:36 -
Mondjuk az rejtély, hogy a német oldal mivel fogja a t95-öt kiszedni, ott nincs 380-as heat, vagy t-54 szintű mozgékony troll páncélos.
Meg attól függ milyen lőszert kap, mert ha olyat amivel könnyen átüti a maus tornyát akkor olyan tank sem ami ellen is tudna neki állni.
-
foxbat88fx #20703 lámpánál :D
Te nem wot-oztál? :D -
Az elől lévő pótlánctalpak alatti részre lőjjél! -
gstup #20701 Valaki mondja el könyörgöm,hol van ennek a rohadt is-3-nak a gyenge pontja?Szemből a vezetőnyílásnál eddig egyszer sem tudtam átlőni vagy belőni tudom is én...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.04.21. 20:47:18 -
carp3tm0nster #20700 Stürer Emil volt 2db is! :-) -
foxbat88fx #20699 Sturer-ből 2 darab készült :))))))) -
Most már komolyan a következő a Tigris III lesz...
Ennyi erővel ha beteszik azt amiből készült 1, akkor már Jöhet a 12,8cm-es St.Emil is rank4 6.0 br-be....
Vagy a 88-as waffentrager. Mert bizony abból is volt 1db kb. -
Szerintem a t95 még belefér valamennyire :) Csak ne hogy az legyen majd, mint a WoT-ban, mikor egy idő után félredobták az elveket és fosták magukból a tankokat.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.21. 20:06:41 -
Igen, a T-34 eléggé kellemetlen ellenfél szokott lenni, nehezen tudom átütni a meglévő tankjaimmal. T-28 még legyőzhető kisebbekkel is akár, ha annyira nem figyel. -
kissssss #20695 maus után ezen már meg se lepődök... a következő mi lesz? P-1000 ratte?
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.21. 19:44:08 -
twi452 #20694 a t-28akkal már lehet nagyokat aratni :) addig pöcsörészni kell a picikkel
aztán a t-34ek kv-k már adják magukat
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.04.21. 19:37:47 -
jaa értelek
hát, mész több kört a reverse gépekkel míg ki húzol pár nagyobbat :D -
Ez oké. De a reserve tankok után egyedül a BT-7 használható(az mondjuk nagyon is), utána elég nagy a szakadék, és a köztes tankok szerintem szarok, amit próbáltam, azt inkább visszacseréltem valami alapra. -
T-28 bitang jószág volt nekem, fejlesztett lőszerrel kegyetlen gép
T-34eket is erősnek tartom, mikor velük mentem nagyon tetszettek, ellenfélnek meg sokszor bosszantóak voltak pl. mikor amcsit húztam
szerintem nagyon is kemény az orosz ág mindenhol -
Orosz ágat hogyan érdemes húzni? Lehet béna vagyok, de a bt-7 után az első normálisnak tűnő tank a t-34 meg t-28, közöttük viszont olyan tankok vannak, amivel túl erős gépek közé leszek rakva, de nem érnek túl sokat. Vagy rosszul látom? Német ág normálisabban húzható. -
T-95 és T-28 -
Luciferkee #20688 Azt vágom, de számomra akkor is logikátlan -
Stuka sziréna most is benne van a B2-es verziónál. Csak a korai Stukáknál volt jellemző a sziréna. Ugyanakkor a valóságtól eltérően a játékban ~400 km/h-nál (IAS) kezd el működni a féklapok állásától teljesen függetlenül.
Ha FW-190, akkor legyen az igazi BMW-801-essel ellátott fóka. :) Link Ez az egyetlen eredeti motoros repképes FW-190. Készül még egy F8-as magyar fóka, szintén BMW-801-essel.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.21. 18:10:05 -
Kéne egy időgép, hogy tartsanak ki addig, míg a prototípus tankjaik és repcsijeik el nem készülnek, csak hogy a gazsi betehesse őket. Mondjuk akkor nem lenne amcsi F-86 és szovjet MIG-15 ..., legalábbis nem ebben a formában. :D -
Távolról jó, de amikor MINDENHONNAN egy lövés vagy, és a tornyod is jóval szarabb, mint egy MAUSnak vagy T32nek, akkor biza még ha gondolkodsz is, többnyire esélyed sincs. Van úgy két-három map, ahol életképes a tank, és kész. -
az egész bombázással csinálhatnának valamit, mondjuk kivenni a fenébe -
Stefan99 #20683 Mielőtt behoznak újabb gépeket a már bent lévő nemzetekhez, csinálhatnának valamit a repülő hangokkal, hogy a tankokban ne csak a bombahangot lehessen hallani. Mennyivel feelingesebb lenne már ilyeneket hallani pl:
http://www.youtube.com/watch?v=LCB8ZVxKqyI (stuka siren)
https://www.youtube.com/watch?v=QkWnHma45fk (fw190)
-
Őszintén szólva a megoldás itt is az lenne, hogy hidegháborús járgányok csak egymással (mint a repülős részénél). A német gépeknek meg az alatt. -
Stefan99 #20681 Gaijin a hibás, mert el kellett volna döntenie, hogy egy 2. vh játékot csinál, vagy egy hidegháborúsat. Eleve az egymással szemben álló felek is változtak. Vagy csinálhatták volna mindkettőt, de egy éles határvonallal, két külön gombbal, hogy melyik korszakban akarsz harcolni. -
Szpecnyaz #20680 Inkább a németek a hibásak mert bedőltek 45-ben, utána meg egy darabig nyilván nem fejlesztettek semmit. Kíváncsi vagyok, hogy mit tennél be, hogy jó is legyen, de ne olyan a földtől elrugaszkodott dolog legyen mint az E100. Nekem már a Maus is sok, mert IRL teljesn életképtelen lett hulladék lett volna.
A Leo 1 már eléggé kint van az időkeretből, hogy bekerüljön, szóval marad az M48 és a T54, de ez meg sok mindenkit felháborít. A BR kiterjesztésével, hogy 9.0 v 10-es is legyen, sok mindent lehetne finomhangolni. De még ez se változtat ezen a tényen, hogy értelmes fejlesztése nem volt a németeknek 1944 és az 1955 között. Bár már így is van náluk egy jó pár made up tank.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.04.21. 15:20:54 -
De annak mi az értelme? Ha T-54-el akarsz menni arra ott vannak az oroszok, ha meg M-48 vagy M-103 akkor meg ott vannak az amik. A repülős részénél sem értem ezt a dolgot. -
twi452 #20678 most is megkérdezte valaki a fórumon a fejlesztés alatt lévő normandiai térkép topicban, hogy hol van a leopárd
stona be is írta, hogy ott ahol a banhammer, megkeresed?
ennyit a leoról :D -
Jön a Leopárd 1? Akkor lesz T-62 és M60 is?
Szerintem simán be lehetne tenni a német t5-be a keleti, nyugati Németországban háború után szolgálatot teljesítő harckocsikat, ahogyan a repülőknél is van.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.04.21. 14:45:47 -
Molot115 #20676 Kíváncsi lennék hogy melyik fogyatékkal élő találta ki hogy a T-44 BR-je 6,7? Mire fel? Az az ágyú már az IS-1 is hulladék volt... 10 lövés egy tigris 1? Ami körbe van rakva lőszerrel? -
Teljesen igazad van csak az a kérdés, hogy mit teszel be német oldalra? Mert ok most bejön a Leo 1. De azon kívül? Mert ugye az is csak medium ág. Talán lehetne az E széria de gazsi meg azt mondja erre, hogy csak tervasztalon létező tankot nem pakolnak be. Bár ez is nézőpont kérdése mert pl az E-100 esetében az alváz és a torony meg a löveg már megvolt. Bár az igaz, hogy egy kész példány sem volt belőlük. Nem könnyű a német ötös tiert kiegyensúlyozni ha ilyen jellegű megkötések vannak a fejlesztők részéről.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.21. 13:00:36 -
Droughert #20674 Azért van így, mert a magasabb tier-ű tanknak magasabb a szorzója, így több xp-t/rp-t kap, de az ott van az adatlapon is %-formában.) -
Luciferkee #20673 Jelenlegi 8.0 tankokat fel kell vinni 9.0-ra. A többi mind marad ugyanúgy. Probléma megoldva! :) -
-
Német fan ként a faszom kivan ezekkel az orosz,amerikai rank5 szarokkal. Németekhez nehogy betegyünk valami ütőképeset....ne inkább hagyjuk hogy az amerikai,orosz postwar szarok szétbasszák a '44-es németeket. Aztán ezt a Gaji úgy oldja meg hogy a németek (realisticban) lehetnek orosz,amerikai szövetségesekkel... nagy segítség.
Egész német rank5-öt le kéne vinni rank4-re 6.7 br-re azt basszák meg egymást az amcsik és az oroszok a szuper 300+ penes lőszereikkel. -
Luciferkee #20670 Nem vizsgál egyébként ez a játék semmit.
Legnagyobb vicc számomra, ha 5.7 BR-el megyek (Tiger I) 6.7 BR ellen (Tiger II), akkor ha a Tiger I-el kilövök egy Tiger II(H)-t akkor kevesebb SL/RP-t kapok mintha egy Tiger II-vel tenném. Azért ez egy rossz vicc.
Logikus úgy lenne, hogy gyengébb tankkal ha kilősz egy erősebbet akkor több pontot kapsz, de ebben a játékban fordítva van :P -
Molot115 #20669 Ja az más így már érthető! Jó hogy odaírják hogy ezektől a paraméterektől függően van esélyed nyerni egy ilyet!