War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.25. 11:34:38
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
a kép csak fillusztráció
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.24. 11:22:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.24. 10:47:25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Project Tank is a U3D Third Person Shooter webgame developed by Changyou based on independent research and development. The armored vehicles themed game is Changyou’s first try."
Google pedig erre:
"Changyou.com ltd operates online games, primarily massively multiplayer online games, in China.<2>2> Originally an internal division of Chinese Internet company Sohu, Changyou was spun off and went public in 2009."
Ahogy nézem tavaly már volt ebből pereskedés, akkor "Project Tank" néven futott és a wargamingnek nem tetszett...😊
Link
Van még pár csodás hasonszőrű játék
http://tankdomination.com/media/video/
http://www.youtube.com/watch?v=hJ8UBXNidiE
Volt már ilyen WoT koppintás amit aztán a WG jogi úton betiltatott már nemtom mi volt a neve.
( közben megnéztem egy másik videót róla, hát szerintem ez az, csak akkor áthelyezték magukat olyan helyre ahol a WG nem éri el őket?)
Egyszerűen nagyszerű ahogy óccón megoldották a kínaiak.Lopni azt ügyesen tudnak. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
most jött pár kép a Chaffee-ről 😊
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.21. 19:58:24
Vicces, hogy jobban elszórakoztat mint a WoT vagy a TW.
<#banplz>#banplz>
Most a célzáson dolgozom. Korábban érzésből, majd optikai távolság meghatározást használtam. Ha az oldalukat mutatták nekem, akkor egész jól működött. Viszont mostanában felhúztam magamat a mobil appon. Úgyhogy, Trucker39 térképes célzás segédletét használva, rajzolgattam.

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2014.11.21. 14:22:17
Ettől függetlenül azért engem nem fogott meg különösebben,talán mert a wotot már meguntam.Belemerülni meg szerintem sem érdemes mert olyan durva másolás hogy szinte kizártnak tartom hogy ne legyen per belőle.Persze ahogy itt már írták,egy dolog pereskedni egy kínai cég ellen és egy másik dolog el is érni valamit.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Szerintem aki még nem próbálta ki, addig tegye meg, míg nem törlik a rendszerből a játékot. A Csiga meg a Wot is leshetne el innen gyorsan pár új ötletet.