War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Nem a WoT cinematic trailer-t láttad véletlen <#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
De ott van még a The Star,
De, hogy ne csak a Fury legyen, itt van ez:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.02. 14:41:10
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Brestskaya krepost
😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.02. 14:21:39
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A mai 1500 m/s-os csőtorkolati sebességű APFSDS lövedékek tudnak ilyen szórást, nem egy 2. vh-s teljes kaliberű páncéltörő lövedék...
Jó lesz az 16x18 dm-nek is...
Wikipédiás infó: "Az első nagyobb harckocsiütközet 1943. február 14-én, Sidi Bou Zid közelében zajlott, ahol 11 darab Tigris vette fel a harcot 50 darab M4 Sherman harckocsival. Ebből a mennyiségből a németek 44-et megsemmisítettek saját veszteség nélkül. A művelet második napján további 46 darab M4 Sherman és M3 Lee veszett el. A továbbiakban az angolok és az amerikaiak kerülték a nyílt csatát, a Tigriseket szinte kizárólag tüzérségi tűzzel és repülőkkel támadták."
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A tigerist hol kell meg löni?
Aki nem ismerné őket, ők felelősek a Megapiranha, a Sharknado, az Óriászcápa a Gigakrokodil ellen és hasonló fantasztikus alkotásokért. Fő profiljuk az übergyagi horror és a nagyobb címek low budge koppinátasi.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha bárkit meg tudok menteni attól hogy pénzt adjon ki ezért afilmért, akkor már volt értelme az életemnek 😊
Még az időt is sajnáltam rá.... alig vártam hogy vége legyen....
😄
(Gondolom ua banda, aki a B kat koppintásokat szokta elkövetni.)
Ebben a produktumban az USA hadserege inkább hasonlít valami utcai bandára mint szervezett haderőre.
Tény, hogy nem vagyok szakértője sem a seregeknek sem a vh.-nak, de kétlem, hogy az eltűrt dolog lett volna, hogy a felettest provokálja a baka, meg ordítozzon vele.
Az is feltűnt, hogy a film beli seregben szinte hiányoztak a rangok. Csak elvétve szólították a rangjukon egymást a katonák, pedig a korábbi usa filmekben szinte már zavaróan sokszor tették ezt.
Azt meg nem tiltja valami egyezmény, hogy a hadifogoly katonát hátbalőjjék oktató célzattal, ráadásul úgy hogy erre erővel kényszerítik a "tanoncot"? Egy ilyen csalekmény e meghatározás szerint már háborús bűn. Ráadásul a filmben szinte már pozitív cselekményként van beállítva.
Ez volt az a filma ami után véglegesen eldöntötem, hogy az IMDB rating többé nem érdekel...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.01. 14:23:04
Akció szempontból az egész 0 - van kb 3 vagy 4 akciójelenet
- az utolsó az értékelhetetlen (az SS hadosztály mint valami befüvezett indiáncsorda szaladgál a tank körül)
- a Tigrises jelenet borzasztó (miért rohamoz a tigris, mióta lövünk menetből és miért annyira agyatlanok mint a hülye játékos a WOTban vagy a WTGFben, hogy állva nézi amint megflankolják
- az hogy a német páncéltörő ágyúk SOSEM találják el az egyenesen szembe jövő shermanokat megint csak vicc, beleértve a városi jelenetet ahol kb 10 méterről kéne eltrafálni a sörmit
A karakterfejlődés meg már régóta elcsépelt téma (hogyan válik az ártatlan ember vértgőzős harcossá a háború poklában)... szóval én óriásit csalódtam a Furyban, hála istennek céges költségből mentünk el mozizni...
Még itt szerencsére nem tartok, de PZIII E-vel T34 41 ellen rak be, F-el pedig KV-1 ellen? Mi ez már? 😄 Nyílt terepen végem, városban pedig mák kell minden killhez.
A repcsiknél azért ennyire nem volt durva BR helyzet, mondjuk többen nyomták - szerintem -, mint a tankos részt, így volt elegendő saját BRben lévő ellenség. De itt!? 😄 Realisticben alig vannak low tierben, aki pedig van, az meg a maximálisan besorolható legnagyobb BRű gépet hozza. 😄
StuG vagy Hetzer nem nagyon viszi PzGr 39 -el, míg a Tigris megeszi reggelire....

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !