War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért múzeumokban van pár darab.

valami oylasmi ha jol remlik, h bizony ideig minden nap belepsz, akkor kapod amolyan husegdijkent.
White Tigert kivételesen IS-2ből csinálták, porsche tigris semmiféleképpen nem lehet mivel egy se élte túl a háborút abból a pár darabból. A görgőkből meg lánctalpból egyértelműen látszik, megjegyzem bűn ronda replika lett.

WoT: Nishizumi77

ximix
Milyen film ?
Nem a WoT cinematic trailer-t láttad véletlen <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AnuluWork
A kapituláció is benne van. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Mi az az always faithful? Beléptem és kaptam 100ezer liont és 100ezer villanykörtét.

A White Tiger-ban Porshe Tigrisek voltak vagy átalakított T-34esek? Nem tudtam eldönteni mert a 4 páncélos és a kutyában is máshogy néztek ki, de ott is előrébb volt a torony a középvonaltól.
Trucker39
Olyan nagyon ne bízd el magad ezzel a filmmel kapcsolatban. Volt szerencsém megnézni, de szerintem kár volt. A vége miatt. Addig még úgy ahogy jó volt, bár ott is volt, amikor majdnem kikapcsoltam (mocsárban eltünő meg száguldozó Tigris). Inkább nézd meg azután eldöntöd. Én 10 pontból úgy 3-t adnék rá. Négyet ha az utolsó félórát nem veszem figyelembe (ha meg csak az utolsó félórát, akkor nulla pontot, mert rühellem a művészi filmeket, főleg háborús témában)

Ahogy látom, ebben a White Tigerben messze több a tankos rész mint a Fury-ban... Egyébként azt mondják egész jó a film, nem tipikus "hálivúdi" cucc...
Nem meglepő, nem is bántak kesztyűs kézzel az oroszokkal az első pillanattól fogva.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

na a Németek itt is gonoszak mint az állat............... :S
AnuluWork
Ez jobb!

De ott van még a The Star,

De, hogy ne csak a Fury legyen, itt van ez:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.02. 14:41:10

Fura Alak
Kezd elegem lenni az olyan csatákból, ahol csak azért vagyok a csapatom eredmény listáján az 1., mert csak én vagyok képes elhagyni a spawn zónát, és felvenni a harcot az ellenséggel...

AnuluWork
Nana!

Brestskaya krepost

😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.02. 14:21:39

Pluskast
Mit vártál egy amerikai filmtől? A Ryan közlegénnyel is hasonló gondjaim vannak. Tény és való, hogy talán abban vannak a legjobb háborús harci jelenetek, de a vége kész vicc. Egy tucat hős amerikai katona feltartóztat egy egész német ss ezredet. Csak az amcsik képesek ekkora marhaságot a filmvászonra vinni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Isten tudja, lehet hogy ez még jobb is, kiváncsiságból megnézem 😊

<#buck>
kv1 zis 5 meg su122 meg t34 1942
De ez is egy vicc: "1200 méteres távolságban öt egymást követő lövés egy 16×18 cm-es területen csapódott be"

A mai 1500 m/s-os csőtorkolati sebességű APFSDS lövedékek tudnak ilyen szórást, nem egy 2. vh-s teljes kaliberű páncéltörő lövedék...
Jó lesz az 16x18 dm-nek is...
Amennyire tudom, egy Tigris lövész felvételi követelménye: 40km\h-val közlekedő célpont eltalálása 3 lövésből, 1500m-ről.
Hát igen, Shermanek a nyílt mezőn, egy vonalban. Alap, hogy kilövi az elsőt, aztán a hátsót, aztán a maradékot. volt is ilyen eset nem egy az igazi VH-ban. Egy igazi Tigris nem engedte volna hogy rákészüljenek, rátámadjanak, valamint ilyen közelről nem hibázott volna semmit, mikor a valóságban km távról szedte ezeket ("1200 méteres távolságban öt egymást követő lövés egy 16×18 cm-es területen csapódott be", a wotban persze 100 méterről 40 centis a szórása, vicc...)...

Wikipédiás infó: "Az első nagyobb harckocsiütközet 1943. február 14-én, Sidi Bou Zid közelében zajlott, ahol 11 darab Tigris vette fel a harcot 50 darab M4 Sherman harckocsival. Ebből a mennyiségből a németek 44-et megsemmisítettek saját veszteség nélkül. A művelet második napján további 46 darab M4 Sherman és M3 Lee veszett el. A továbbiakban az angolok és az amerikaiak kerülték a nyílt csatát, a Tigriseket szinte kizárólag tüzérségi tűzzel és repülőkkel támadták."
BooMiller
😊)))

Sherman0070
Az a legjobb amikor az a 4-5 nyomorék pofázik meg redi sztedéjezik addig a Tigris tudott volna 3-at is lőni de biztos lepattintotta volna a náci gyűlölő amerikai lapát....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

festékkel lenne a legjobb 😊

BooMiller
pfffff

Elsőre azt kérdezném mivel szeretnéd meglőni?

Helosztok
A tigerist hol kell meg löni?
Aztarohadt, ezt is elérte a Asylum? 😄
Aki nem ismerné őket, ők felelősek a Megapiranha, a Sharknado, az Óriászcápa a Gigakrokodil ellen és hasonló fantasztikus alkotásokért. Fő profiljuk az übergyagi horror és a nagyobb címek low budge koppinátasi.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

NEM 😊

Ha bárkit meg tudok menteni attól hogy pénzt adjon ki ezért afilmért, akkor már volt értelme az életemnek 😊
Még az időt is sajnáltam rá.... alig vártam hogy vége legyen....

ebben igazad van! kicsit olyan mintha az SS gaztetteiért cserébe ők is megtehetik..........
Szerencsémre nem tudom, legfeljebb sejtem, hogy sok. Na de az erény az erény, a hiba az hiba, a bűn az meg bűn. A bűn alól az sem menti egyik "oldalt" sem, hogy a másik is bűnös. A bűnt nem pátyolgatni, és mentegetni kell. Ez a film, meg azt teszi. Sőt, szinte propagálja.

AnuluWork
Akkor ezt nézd meg!

😄

(Gondolom ua banda, aki a B kat koppintásokat szokta elkövetni.)

Toby0501
Spoilerbe!!!

tudod te mennyi ilyen vagy még durvább eset lehetett még mindkét oldalon anno? pont azt szemléltették,hogy ők sem voltak különbek mint a nagyon szidott SS
Én csak kb 2/3-ad részig láttam, de az már ennyiből is látszott, hogy valami új szintre emelték a háborús filmekkel való hülyítést.

Ebben a produktumban az USA hadserege inkább hasonlít valami utcai bandára mint szervezett haderőre.
Tény, hogy nem vagyok szakértője sem a seregeknek sem a vh.-nak, de kétlem, hogy az eltűrt dolog lett volna, hogy a felettest provokálja a baka, meg ordítozzon vele.
Az is feltűnt, hogy a film beli seregben szinte hiányoztak a rangok. Csak elvétve szólították a rangjukon egymást a katonák, pedig a korábbi usa filmekben szinte már zavaróan sokszor tették ezt.

Azt meg nem tiltja valami egyezmény, hogy a hadifogoly katonát hátbalőjjék oktató célzattal, ráadásul úgy hogy erre erővel kényszerítik a "tanoncot"? Egy ilyen csalekmény e meghatározás szerint már háborús bűn. Ráadásul a filmben szinte már pozitív cselekményként van beállítva.

Az a baj ez NEM tankos film volt. Volt benne tank is, de a film lényegében nem a tankos harcról szólt. Főleg a végjáték.
Ez volt az a filma ami után véglegesen eldöntötem, hogy az IMDB rating többé nem érdekel...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.01. 14:23:04

AnuluWork
A sok tankos filmhez képest mely az utóbbi 10 évben jött ki <#circling> nem rossz, baromságok ide v. oda.

Sztem meg katasztrófális lett....

Akció szempontból az egész 0 - van kb 3 vagy 4 akciójelenet
- az utolsó az értékelhetetlen (az SS hadosztály mint valami befüvezett indiáncsorda szaladgál a tank körül)
- a Tigrises jelenet borzasztó (miért rohamoz a tigris, mióta lövünk menetből és miért annyira agyatlanok mint a hülye játékos a WOTban vagy a WTGFben, hogy állva nézi amint megflankolják
- az hogy a német páncéltörő ágyúk SOSEM találják el az egyenesen szembe jövő shermanokat megint csak vicc, beleértve a városi jelenetet ahol kb 10 méterről kéne eltrafálni a sörmit

A karakterfejlődés meg már régóta elcsépelt téma (hogyan válik az ártatlan ember vértgőzős harcossá a háború poklában)... szóval én óriásit csalódtam a Furyban, hála istennek céges költségből mentünk el mozizni...

AnuluWork
😊

Még itt szerencsére nem tartok, de PZIII E-vel T34 41 ellen rak be, F-el pedig KV-1 ellen? Mi ez már? 😄 Nyílt terepen végem, városban pedig mák kell minden killhez.

A repcsiknél azért ennyire nem volt durva BR helyzet, mondjuk többen nyomták - szerintem -, mint a tankos részt, így volt elegendő saját BRben lévő ellenség. De itt!? 😄 Realisticben alig vannak low tierben, aki pedig van, az meg a maximálisan besorolható legnagyobb BRű gépet hozza. 😄

Fura Alak
Nagyon durva, de pl. nekem nem az KV és/vagy IS -ekkel van gondom, hanem a tigrisekkel.... 😄
StuG vagy Hetzer nem nagyon viszi PzGr 39 -el, míg a Tigris megeszi reggelire....

Nekem ez a kedvencem.Főleg amikor a párducom ellen jön.Csak hab a tortán hogy szemből kiszed mindent.Tigris II-t,jagdpanthert,sima párducot.És a br-je 7.0.Wtf?Miért? 😄

AnuluWork
Nos, ez a BR besorolás a repcsik után nagyon durva. Olyanokkal dob össze, hogy csak nézek.

AnuluWork
Közben előjött. És a refill is összejött a fehér körben. Rég játszottam tankos játékkal, na. 😊

Szia!Ki kell fejlesztened a csatában kapott xp-ből.Ugyanott ahol beállítod,h láncot,javítót,lövés hatékonyságot,motort stb fejleszted.

Úgy hogy miután kifejlesztetted xp-ből és megvetted, tudod állítgatni a csúszkákat 😊
AnuluWork
Ja, és ezt hogyan lehet feltölteni?

AnuluWork
PzIIt próbálgatom. Csata közben nem lehet feltölteni a lőszerkészletet?

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Szerintem mindenki a saját részlegét javítja, legalábbis nekem így lenne logikus, Gaijin szerint nem tudom.😊