War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps:Remélem a T-44 is oda teszi majd magát,ellenfélként látva igencsak mozgékony, a wotban anno kedvenc tier 8-as medem volt,bár én a sniper ágyú miatt a Panter 2-őt is szerettem.Persze a Wot és a Wt azért nem ua.
Nekem a Wt nagyon tetszik,kb 1/10-e az ideg,mint a wotban,még vesztesz csatában is jól ad,ha jól dolgoztál,pláne prémmel.
Hát mit ne mondjak, sokkal szarabb lett mint volt. Hit detection 0, még mindig mindegy, hogy hol találom el az ellenfelet, random az egész. Az nyer, akinek a randomisten beadja a hitet.
Berak olyan csatlába, amik legalább 5 perce mennek, előző játékom kereken 30 másodpercig tartott, a spawnon kidobott egy repülő.
A lelőtt tankokon még mindig át lehet lőni, a mapok sem lettek nagyobbak!
Majd talán az 1.45. Pedig kár érte. 😞
Arról nem is beszélek inkább, hogy 5-10 perces queuek vannak
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.05. 00:14:41
<#eljen>#eljen>
Első csaták: 1 lövésből kilőttek, Arty -val szedtek ki, 1 lövésből kilőttek.... 😮
Most sikeredett egy jót menni, csak pislogtam, hogy egymás után 4-5 (!!!) ellenséget oneshot -oltam! 😄 Eddig csak a Párduc (A) és Tigris okozott meglepetést, de csakis elölről. 😊
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2014.12.04. 21:29:15
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Volan 1 kérdésem,hatudnátok segíteni!
Van az a jelenség,hogy állok a bokrok közepén,természetesen semmit nem látok mikor zoomolva vagyok persze az ellen belát rajta és simán eltalál! Ez valami graf beállítás,vagy????
Van olyan mikor 1 kis cserje vanelőttem 3 cm-re és semmit nem látok tőle!
Előre is kössz! Üdv!
az idióták meg mennek igazi tankokat vezetni, stb 😊
phly, baron, angry joe stb, jó videók készülnek az tuti 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

War Thunder
about an hour ago
Something is rumbling in the distance, keep your eyes open.......! (8 photos)
Gondolom kanyarban van az 1.45.....
Készül két új térkép amiről vannak kint képek, a kelet europai még jól is néz ki, de ez a középkori erőd (White stone fortress) nem szimpatikus egyelőre.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Az összes LT vz. 38 alapú gép borulékony, úgy hogy hirtelen fordulókat ne csinálj velük. A Hetzer azért elég stabil, bár már azt is sikerült felborítanom.
Arcadeban látok néha 14et is (ennél többet nem láttam), realisticben a ruszkik ellen alacsony tierben német tankokkal részemről eddig három volt a max, de nyerni ott még nem nyertem soha. 😄
RPt érdekes módon elég rendesen ad ahogy mész előre, még ha igazából nem is csinálsz semmit, akkor is (max. pár hit, néha foglalás azért van), ez spec furcsa a repcsis rész után, ott ilyen minimálisan volt.
Roppant bugos. Marderral zsinórban 7x borultam fel. Ebből csak 1x a saját hülyeségem miatt (lejtőn le, nagy fékezés és kő). Nem lenne rossz gép a tierjében, de őrjítő, hogy már az elindulást a hülye csapattagok miatt túl kell élni. 😄
Viszont még azért szokni kell. Elolvastam az útmutatót, de német oldallal játszom, és ez azért kihívás sokszor. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ps:Furcsa,h a wot "szenved" a hangokkal(ha más nem majd lenyúlják a wt-től.)Az álló panterem ha elindul,főleg ha tolat és felbőg a motor,elképesztő milyen mély hangon szólal meg,mint egy Ural,vagy Kraz,Kamaz.De a kv és Is is"nyikorog"menet közben.Nagyot tud dobni a játékélményen és a lövegek hangja is élményszámba megy!Jó kis játék lesz ez!
Realisztikusabb a wotnál és mivel itt 1 lövés elég,igaz azt jól kell leadni,tuti kevesebb lesz a.... mint a wotban.Nincs 300mm front armor(T110e3)+gold lőszer=gyertek csak nem tudtok megsebezni,már ennek kiküszöbölése miatt is tetszik+nincs célzásszűkülés,nem lősz mellé 100méterről,nincs richochet,cserébe az ellen egy lövéssel kilő/felgyújt,ha vkit becserkészel(flank) azt jó eséllyel kikapod és nem bűntet azért mert a vesztes oldalon állsz,hiába a 3-4k sebzésed stb.Szal nekem tetszik! Biztos,h nézték a wot fórumait,amikor ezeket a dolgokat berakták/orvosolták a játékba. ps:Bár volt már,h t34 felborította a Tigrisem,szal lehet még csiszolni..

Edit: Ehhh.... már csak a legénységre kell két kazallal... 😄
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2014.12.03. 22:48:58
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szerk. Csak mert ez egy éves bug, és anno ugyanezért hagytam a fenébe a bétát, mert folyamatosan ilyet produkált.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.03. 14:47:19
Steamre egy másik gépről tettem eurót, most azon a gépen vagyok amin szoktam játszani és nem engedi a pénzt elkölteni. ( TF-2ben meg Heroes and Generalsban próbálkoztam de mindkettőben megszakadt a folyamat) Netán azt hiszi a Steam hogy nem ezt a gépet használom és nem enged semmit?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA