37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ezt mivel kell megnyitni? :) -
Malarki #20827 Emellett még használtak két típust. Ez egyik azSdKfz 4/1 vagy Panzerwerfer 42 auf. Maultier a másik a Panzerwerfer 42 auf SWS. A kettő lényegében ugyan az, csak a donorjármű különbözik, ez előbbinél egy Opel Maultier utóbbinál pedig a Schwerer Wehrmachtschlepper. Mindkettőn 10 db Nebelwerfer 42 150 miliméteres rakétatubus volt felszerelve.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.04.26. 11:25:33 -
Ezek szerintem is sokkal jobbak lennének :) Kár hogy nem a Gaijin-nál dolgozol :/ :) -
Madi92 #20825 Valaki nagyon unatkozik, itt egy 14kill-es Rb csata! :D Semmi extra, csak bimbó volt az ellenfél, de számomra fun volt, főleg a végső repcsi kill.
Nem tudom, meg tudjátok-e nézni egyáltalán. link -
Flikka #20824 Olyannyira nem állt meg a fejlődés, hogy tegnap egy Jagdpanther 3X lőtt belém 6 másodperc alatt, ki is nyírt, ma meg a Ferdim legéppuskázta egy IS-4
-
Tény. Elég lett volna a II. VH, és ha már sok fajta tank, abból kb. minden amiből legalább 3 elkészült és lehetőleg lőttek is vele.
Bár a szovjet vonal T54ei és IS-4e kivételével minden tank a kezemben, igazából nem értem, miért kellett ennyi, és ha már ennyi, miért megy a P2 a T-54 és barátai ellen? P2 se kellene, Maus meg pláne (most eltekintek attól, hogy mindkettővel szerintem baromi élvezetes játszani). Mifakkért kellett ennyi lóbaszó AAA meg TD, főleg a ruszki oldalról, amelyek ráadásul mind-mind papírból is vannak? Pakolják be a sok szart, miközben pl. a német tankok zömén még működő géppuska sincs. :D -
vajakos21 #20822 Köszi! Az itt sokra nem lenne jò,max èrdekessègnek.Persze megfelelö,modban mindennek lehetne cèlt találni,(olyanra gondolok módkènt amilyen mèg nincs bent)
Mintha azt olvastam volna hogy elöször a rakettákat kell ellönie az usanak addig nembtud löveget hasznàlni. -
elvileg majd jön a t10, nem? (IS-8) -
Stefan99 #20820 Én teljesen máshogy csinálnám az egészet. Inkább lenne fele ennyi gép, és lenne egy jó ww mód élvezetes játékmenettel, mondjuk valami ww2 online-hoz hasonló. Utána még mindig ráérnének fokozatosan betenni az új gépeket. Most őszintén nem mindegy, hogy a 26 ezredik járművel mész a már unalomig ismert pályán, mégis mi a különbség? -
gabor24 #20819 Mért ne, tank fejlődés nem áll meg . A repülök már a hidegháborúnál járnak .
-
Hát persze. Aztán akkor már miért ne jöhetne az Abrams, meg Challenger II :) -
gabor24 #20817 IS 4m után jöhetne az is 7 ha már van Maus meg t 95. -
A németeknek volt a csapatszállító rakétás Hanomag. A "Stuka zum Fuss". De az nem tank.
link -
vajakos21 #20815 Tier 1 eventre elèg simán.Ès ha a ruszkik megcsinálták akkor gondodkodmak cèlpontròl is -
kissssss #20814 maximum lepkéket.... azt lehetne lekapni ezzel a meggymag köpködővel.
akkor már inkább a 37mm gengszter kivitelben nyomulok.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.25. 20:31:33 -
twi452 #20813 ez komoly járgány lesz :D
http://coub.com/view/63h3h
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajakos21 #20812 Valami szakèrtö esetleg.aA többi nemzetnek volt hasonló?Már ilyen 2in1.A ruszki sv nem müködne mert egy sorozat azt mehet reloadra a bázisra. -
vajakos21 #20811 Szerintem hamar elkapkodják.A cèlzás megoldás a kèrdès.Mivel magas, hamar ki lehet kapni a sineket.Meg mennyire lesz pontos.Illetve ha kilövi a sorozatot onnantól csak plusz talàlati felület.Mondjuk bázist takaritani jó lehet -
így is szét csesz az ideg mikor buzi repülőből bombáznak/rakétáznak le, erre berakják ezt, beszarok
Sztálin orgonája mikor jön? az az orosz az fontosabb nem ? -
Malarki #20809 Szerintem érdekes. Kérdés hogy fog működni. Azért a Gaijin is óvatos, először csak egyet hoz be, azt is csak premben. -
kissssss #20808 na ez kifejezetten pont nem a papírtank kategória, de a problémát én is értem.... ez most olyan lesz mintha IL-2-vel végigrakétáznám a fél pályát csak lánctalpon. -
Szerintem elszállt a Gaijin esze. Most már jöhet az arty, nem létező papír tankok, tankok melyekből készült 2, HP rendszer bevezetése és ott lesznek ami ellen készítették a játékot.
-
Árkádban is van egy hasonló mód, ahol mindkét csapat egy ponttal indul, és ha elfoglalod, akkor lehet menni a következőért. -
twi452 #20805 most is van hasonló rb-ben, igaz csak 2 "váltás" van
egyik pontot elfoglalod akkor hátrébb lesz az ellenségnek egy új és ha azt is elfoglalod akkor megy le a ticket kb azonnal :) -
Malarki #20804 És ezeken a pályákon milyen jó lenne egy ilyen frontlines szerű mod. Pl. az amcsik indulnának a partról, onnan kéne elfoglalni egymás után a pontokat egyre beljebb a térképen, a németeknek meg ezt megakadályozni. Ugyan ez Berlinben, a folyó túloldaláról indulnának az oroszok és egészen a Reichstag lábáig kellene előretörünk. Na ez lenne badass :D
És ezek végre nem ilyen üres semmi mapok mint Mozdok vagy Karelia, hogy van egy bazi nagy nyitott tér tele dombbal és kész. -
StrikeFor #20803 kiba durván néznek ki! -
twi452 #20802 egy kis ízelítő az új pályákról phly-től a devserveren
-
Ennyi erővel akkor a Jagdtiger is kaphat 6.7 BR-t... Amúgy szerintem ez ilyen mézesmadzag csak, pont mint a WoT-ban az "új tankok véletlenül OP-k lettek, majd később nerfeljük őket". Már veszik is az aranysast, hogy kihúzzák, aztán később felnyomják a BR-t, legalábbis szerintem adja magát ez az elképzelés.
A KT 105 "balanszolása" meg... Még szót sem érdemes rá pazarolni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.24. 21:12:20 -
vajakos21 #20800 A repeseknek jò cèlpont lesz.Nem fog fedezèkbe èrni sokszor -
Malarki #20799 Az nem változtat a tényen, hogy a legtöbb tanknak kilőhetetlen lesz, ellenben ő bármit kiszed egy lövéssel. Kurskon kívül meg nem nagyon van olyan pálya, hol akkora hátrány a lassúsága. Ez nem WoT ahol 5 perc alatt eldől a csata, bőven lesz ideje odaérni. -
A lenti videot megnézve, ezt a T95-öt oldalról sem lesz annyira egyszerű átlőni. -
twi452 #20797 oda el is kell jutni..:)
én még csak az első 76-os shermant fejlesztettem ki meg 10k hiányzik az m6-ból.. úgyhogy messze még a pershing számomra :)
viszont ráálltam a prém repülős bónusz küldetésre.. úgyhogy nekem ugrott a tankozás most :D -
Ha gold wager van, csak Persing-el megyünk. Eddig mindig bejött (500 gold ; 600 gold) -
kissssss #20795 prém repcsiket lehet most beszerezni, akit érdekel itt megnézheti liknk -
twi452 #20794 mire bármilyen akcióhoz odaérne vége a meccsnek :)
arról nem beszélve, hogy állítólag csak egyhelyben tud fordulni, mozgás közben nem :D -
Malarki #20793 Igen. 6.7.. Uram Isten... -
Mármint a T95 br-je? -
Malarki #20791 Ez ugye csak valami rossz vicc? -
Na mind1... Csak azért fogok 6.7 br-be menni hogy egy 1000kg-s bombát basszak a nyakába. -
T95 6.7 br..... Tigris II 105mm 7.7... Szerintem jól megy a balanceolás Gaijin-nek.