37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dagohun74 #21189 Az miért van hogy a tiger E-vel nem tudok csatát menni azt írja hogy crew not ready. De ha berakok mást tankot ugyan oda azzal nincs gondja. Egy kis karmolás féleség van a tank ikonját ha Tiger E van berakva. Találkozott már valaki hasonlóval? -
McLarenpowa #21188 Ugye ugye.... :-D -
M82 valóban nagyon brutális. Köszönöm, nem kell respawn, nem kell vissza a gold, M26E1 marad. -
Hehe, én kaptam egy "hero of the sky" wagert. Persze csak azért mert nem is repülök :). Köszi! -
kissssss #21185 na igen ezt már én is észrevettem, mintha a legénységnek a bőrén is lenne vagy 35 / 40mm vastagságú páncélzat repeszek ellen.... lestem is mikor kv-2 HE löszerével szemből meglőttem az m18 frontpáncélzatát rögtön minden zöld lett de azért neki sikerült ellőnie az ágyúmat totál vörösre szerencsére most kivételesen hasznosak voltak a csapatársak és kilőtték helyettem.
közben meglett a ww2 chronicles stage 5 is...... kaptam10% silvert egy köre prémtankot azt nem adott volna a ****, azt hitem hogy abban a pillanatban kidobom az ablakon a monitort.
ez nagyon nem volt szép ganíjj
-
gstup #21184 Amióta kijött az új patch borzasztó a játék.Gratulálok ennek a ******* orosz bandának.Ezek az új amerikai TD-k?!Szánalmasak.Azok is akik használják. -
mind a 6 -an klán, szakasz = win
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #21182 én is csak az oroszokat kapom csapattársnak és az US td-ket ellennek....:)
azért 1 hét múlva csak rendeződik a helyzet ha elmúlik a varázs -
Én azt nem értem, hogy ha realisticben lehet német csapattársam orosz tankkal, amcsi miért nem lehet? Folyamatosan egy rakás amcsi td ellen megyek, nálunk meg egy sincs. -
Madi92 #21180 Já, én is azt vettem észre, hogy amcsik leradíroznak mindent a pályáról.(br 3.7) Nagyon ritkán sikerült megfogni őket, főleg oroszokkal. Su122 effektív nagyon, de a többi vas... -
Szánalom a köbön ez a patch!
100%-san játszhatatlan lett a játék, legalábbis amerikaiak ellen, meg némettel úgy általában.
-
Na kipróbáltam az új patchet és most elért oda a játék, hogy teljesen értelmetlen játszani vele.
Csak a tigrist próbáltam ki a t95-ök ellen még nem, de ez is teljesen játszhatatlan.
m18-ak ellen a he lövedék meg annyit ér mint a sima, SEMMIT.
88-as he gránát nem nagyon hatotta meg a fal mögül kikukucskáló hallcatet, a sima lövedék természetesen átmegy rajta, ha robban akkor is max zöldek lesznek a dolgok benne, de ezt már amerikai tanknál megszoktam, hogy nem halnak meg a lövésektől.
Stuggal is oldalba kaptam 1 alkalommal, alap lőszer átment rajta, 4-5 he lövedékkel meg csak kritikusig jutottam.
-
Mert hülye orosz,lengyel nyomorékok. Nálam kb. egész csapat első 5 percben elesett de én lecampeltem aztán 5killt szereztem amíg le nem telt az idő és vesztettünk. -
kissssss #21176 mentem néhány kört mostani történelmi eventben, német oldal 7 játékos orosz oldal 12.... egyszerűen lehetetlen győzni német oldalon mert hiába mondom csapatnak védjük a bázist de olyan mintha a falnak beszélnék..... kirohannak a pálya kellős közepére mint a lemmingek. -
Lokker #21175 Kapsz 2 wagert. :P
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.05.04. 18:15:17 -
Vajon 360. napnál mit adhat? :D 500%-os RP 10 meccsre? :D -
Akkor megnyugodtam :D -
twi452 #21172 de fog menni tovább is, nálam most tart 57-nél -
Amúgy ha 37 napon át folyamatosan belépek utána már nem fog adni semmit sem? Mert 31. napnál vagyok és csak 37.-ig mutatja. -
Háh, jó az új Hellcateket szopatni. Kurskon 2db-ot 1600m-ről szedtem ki. -
kissssss #21169 csak 1517rp 16 killért.... erre még rp boostert se érdemes rakni
-
Molot115 #21168 Na ma volt szerencsém kipróbálni az új pályák közül Berlint. Hát szerintem eddig bőven ez a leghangulatosabb pálya! Bár a véleményem változhat ha sikerül mennem a másik 2 újon. Ma valahogy nem adta be de poland volt egyhuzamban 5x is persze.
A másik én nem tudom mit csináltak ma, de most először volt annyira jó a T-44 realisticben mint simulatorban. Semmibe nem kellett 2-nél többet belelőnöm. Erölködés nélkül jöttek az 5-6-7 killes csaták. Úgylátszik ma 6-t dobtam.:D
A meccs végén ez a sorsolás mitől függ? Ugyanolyan mint a trophy? Ha kedve van akkor ad? -
nem adja az xp -t.. :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dagohun74 #21166 Hát volt ez egyszer egy rakat backup meg pár modul ingyen a tiger E-hez a lőszer a m10-hez motor meg pínz. -
kissssss #21165 m5a1 biztos meglehet kapni de a cobra kingre csak leárazást lehet kapni.
az igen nektek aztán repülnek a -75% discountok, nekem meg semmi. -
Dagohun74 #21164 Ehhh én csak a T3 p-47 et kaptam -75%ba mondjuki megvettem de nem repülők. Ezek szerint tankokra is adhat. Ez jó. -
e57 #21163 Tegnap elég jó napom volt a játékban. Egyik trophy kipörgetett egy -75% SMK vásárlást, aztán az US tanker event stage 4 kipörgette az M5-öt. Közben nyertem vagy 10-15 backupot is.
Ennél az eventnél érdemes megcsinálni a stage 5-öt? A leírásban nincs benne, hogy odaadja a Cobra Kinget. Ettől függetlenül odaadja, vagy a -30% a max amit el lehet érni?
-
Szpecnyaz #21162 Azért pattanni biztos nem pattan, csak átmegy rajta a lövedék, különösebb kár nélkül. Am a lövegpajzsot érdemes lőni, mert ott elég sok lőszer van és ott sincs kb semmi páncélja, de már kellően vastag ahhoz, hogy robbanjon rajta a lövedék. A gun meg csak annyi hogy gyors. De ugyan az igazából mint a 76-os sörmik lövege. Szóval APCR nélkül csak nagyon közelről viszi a Tigrist szemből. De oldalról meg nyilván halálos bármire. Szóval szerintem ez a része rendben van. -
Dagohun74 #21161 T3-ban most amcsi, T4-ben orosz (IS-3, T-44 és SU-100) T5 orosz és nincs idegeskedés. Meglett a IS-3 is. SB evet T5 ancsi vs orosz. CSak IS-3-mat vittem (ja igen a most random ajándék a végén, kaptam 5x backup-ot IS-3-ra szóval voltam 2x is egy meccsen belül.)és csak victory volt. T4-ben RB orosz fenti felállás csak victory újfent. T3 meg amcsi mindenki hellcat-el megy szóval tuti win csak ne rakj be gold vagert.
-
Ha szembe van a testről lepattan, a toronyban meg nem tesz kárt, mert szemből azon is van páncél, nem? Az ágyújuk meg brutál. Folyamatosan ellövik a csövemet, ami után nem tudok mit csinálni, mint megnézni ahogy szitává lőnek.. -
Szpecnyaz #21159 Mondjuk így belegondolva, német oldalról a teamwork is hiányzik. Nem nehéz levadászni azokat, akik csak a maguk előtt lévő részt lesik a sniper nézetben, vagy egyedül kóborolnak a mapon. -
Szpecnyaz #21158 A probléma ott is az, hogy nem a megfelelő dolgokkal lövik. A HE+géppuska kombó nagyon hatékony tud ám lenni. -
gstup #21157 Az hogy nincs pánzéjuk nem akkora hátrány. :) Pont tegnap írtam hogy szinte minden lövésemre csak hitet kapok. :) -
Szpecnyaz #21156 Amúgy eléggé dilemmásak ezek a Hellcatek. Mert tényleg durván dominálják a csatákat, de hát szerencsétlenek pont erre a flankolós feladatkörre lettek tervezve. A mozgékonyságukon kívül nem sok előnyük van, mert igaz hogy nem rossz a gunja, de azért nem is kiemelkedő, páncélja meg ugye nincs. Nerfelni a statját nem igen tudják, mert a végsebessége így is elmarad a valóstól (dombról lefelé, úton se megy 60-nál többet, pedig 80at kéne neki menni), ha ezt elvennék tőle akkor használhatatlan lenne. Feltolhatják a BR-jét, de azzal meg csak végleg beragad a Tigerek közé, amik láthatóan nem tudnak mit csinálni vele.
Talán megoldás lenne ha a németek egyből úgy respawnolnának, hogy hoznának be magukkal Ostwindeket, ami egy nagyon hatékony counter (már ha odafigyel az oldalára).
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.04. 11:06:17 -
Szpecnyaz #21155 Emlékszek arra a csatára. Mondjuk ott az M36-al voltam bent, ami szintén elég mobilis, bár távol van a Hellcattől. Am a gold wagerrel én is így jártam. Mondom, ha már egyszer összejött a pokol cicával a 80% winrate (ami az m36 miatt már "csak" 70 valahány százalék), akkor benyomom a wagert. Kemény 150 gold jött belőle, 2 verség egyből, aztán végül volt egy köröm ahol olyan gyorsan végeztünk a másik csapattal, hogy nem tudtam ölni semmit. -
Dagohun74 #21154 Igaz ami igaz egyszer összesorsolt veled a gép. Én a sherman-nal utol se tudtalak érni. Veszett gyors a hellcat. Mondjuk így 1.5-2 hónap után leülttem vele játszani és hétvégén meglett az összes amcsi tier 4-ig. Nagyon durvák az amcsik most tier 3 ban. Nem is voltam ideges csak 1x mikor egésznap csak victory erre mikor elövöm a gold vager-t 3 vereség zsinórba. -
Szpecnyaz #21153 Igazából ha az M36 miatt bedobódunk vele a KT hordák közé, ott is durván megállja a helyét, mivel oldalról bármit megöl ott is, bár azt a tiert már soknak tartom neki. Szerintem szimplán annyi, hogy a németek/szovjet csapatnak nincsen semmije, ami ennyire mozgékony lenne. A Hellcat teljesen megváltoztatta a metát a sebességével., amit nem tud a másik csapat counterelni, mert nem ehhez vannak szokva. Az új RB meg am is nagyon ideális terep neki.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.04. 08:58:57 -
Szpecnyaz #21152 Meg az M10 és az M36 is messze jobb mint bármilyen jenki tank a saját tierjében. -
gstup #21151 Most néztem és tényleg ezt az m18-at csak 1944 nyarán vetették be először...Mondjuk tier 5-ben azért soha nem állná meg a helyét. :) -
Szpecnyaz #21150 Miért is menjen az ember a szar Shermanokkal az ember amikor a Hellcat most a legélvezetesebb és legjobb gép az amcsi ágon? Am meg nem tudom hogy az F2 hogyan találkozik a 4.7-es TD-vel, ami szinte mindig 5.7-ben megy.
A rank 5-be meg nem tudom miért menne, amikor a Pz IV/Tiger/Panther ellen ment IRL is.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.05.04. 08:51:16