37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malarki #21229 Tudom hogy volt már róla szó, de nekem most aktuális: ezzel az M3 Lee-vel mégis hogyan kell normálisan célozni? Nem lehet váltani valahogy a két löveg között? -
McLarenpowa #21228 Tegnap M18-al kiszedtem egyedül egy a társaitól különvált IS3-at. Teljes sebességgel rárontottam majd a fenekébe kapott első lövéstől kigyulladt, eloltotta majd megint meglőttem és újból kigyulladt, megint oltott így már elhasználta mindet, kapott egy 3ikat is a motorba és újra kigyulladt, majd oldalról még kapott kettőt, de szerintem a tűztől robbant fel végül...
-
kissssss #21227 remélem kezdeni fognak valamit ezzel az m10 td tankkal mert amilyen helyzeteket túlélnek az ellenfelek vele az már nevetséges, stuh42g HEAT löszerével meglőttem az egyik m10 tornyának az alsó részét hátulról(nem az 5mm dobozt) csodálatosan zöldé és sárgává vált minden.... természetesen nem éltem addig hogy befejezem, azért ettől instant robbannia kellet volna főleg miután átment az egyik hátsó ammo racken is.
-
Molot115 #21226 Akkor volt kicsit durva a helyzet amikor bejöttek az amcsi szárazföldi járművek. Akkor hirtelen mindenki azzal akart menni, most bejöttek a tornyos TD-k most majdnem mindenki azokkal akar menni. Majd később lecseng ez is aztán normalizálódik a helyzet, talán. Bár akkor majd jönnek megint más járművek ami miatt újrakezdődik a dolog. :D
Azt eltudom képzelni hogy ha nem keverné a dolgokat akkor az amcsik naponta 2 csatát tudnának menni meg kb az oroszok is. Valaki itt posztolt talán egy képet hogy majdnem csak hellcat volt a csapatában. Mondjuk nekem tök mind1 célpont célpont ugyanúgy ki kell lőni mindegyiket csak ismerni kell a sebezhető pontokat. Ha jó helyen találod el akkor fröccsen mindegyik, de mondjuk az is igaz hogy jelenleg csak tier 4ben játszok ott nincs sok hellcat csak m36. Engem most nem nagyon érintenek az amcsi TD-k. -
De akkor nem is volt akkora dömping egy nemzetre. Jenkikkel most lehetne várni rendesen. -
Dagohun74 #21224 Egy kis dicsekvés.
2km-es kill.
és a 2. ugyanazon meccsen. -
kissssss #21223
az szép :) berlin elég jóra sikerült, a romos épületek között gyönyörű szépen oldalba lehet támadni az ellenfelet csak kell egy gyors tank, ha az van akkor a többi már adja magát.
-
Ritkán játszom low tierben, de most kellett, mert betettek egy új T-34et.
Nos, ez lett belőle ... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ki se lőttek, meg még 8 assisst is összejött, és egy repcsi kill. Életemben először voltam ezen a mapen. :)
-
És mégis mindig német meg amcsi tankok ellen megyek orosz gépben. Kurvajó volt a játék, amíg meg nem jelentek ezek a kibaszott amcsi td-k, bejönnek a bázisra, és rájuk forogni nincs idő, egy kibaszott élvezhetetlen szar. Bőven alulmúlja a wot-os op gépeket, ott nem volt ilyen különbség. -
Molot115 #21220 Igaz régebben többet kellett várni realisticben is meg simulatorban főleg. De azért koránt sem volt az 10-15 perc. Eddig a legtöbb amit végig vártam 5,5 perc volt. Azért még most is bele lehet futni ilyen 3 perces várakozásba akár, de valóban sokat javult a helyzet igaz ilyen áron hogy mindenhol vegyes kivéve simulatorban ugye, ahol még mindig német vs orosz, amerikai. -
Már egy ideje variálódik a csapatok nemzeti összetétele. Ha nem így lenne, akkor várhatnál 10-15 perceket egy csatára. -
Realisticben amcsi-német van orosz-német ellen? Vagy mi a faszért van az, hogy acsapatban egy m10, m18 sincsen, meg amcsi gépek, az elelnfél meg tele van vele. Teljesen élvezhetetlen, folyamatos oneshot, vagy hazsnálhatatlanra lövik a gépet első lövéssel. Már magamra hívom az artyllerit, annyira semmi értelme. -
kissssss #21217 helyzetjelentés a frontról.... nem túl rózsás mit ne mondjak, első négy stage kész de eddig egyszer se láttam a virtuális szerencsekeréken a prém SU-76 tervrajzos képét, régebben valaki itt mondta hogy a GE wager csak egy átverés nos úgy néz ki most már a special eventek is azok lesznek. -
Szpecnyaz #21216 Azért az nem éppen papír ha megnézed. Nem sokban marad el a Shermanétól, a Pz IVF2 armorjánál meg eleve jobb. -
Stief #21215 Ezeket az m10 tankokat nagyon elcseszték imádom az 1 lövéses halált, és ráadásul a papír páncélzatuk is nagyon erős. -
Nyiri #21214 Azért vannak vicces esetek. T-34-el dimbes dombos rongyoltam 30-35 körül megláttam egy ellenfelet és ugráló célzással lőttem egyet. Pont telibe a lőszereket :) Biztos azt gondolta, hogy egy csíter vagyok :) -
kissssss #21213 na még egyet ráadásnak és jó éjszakát 19 kill -
kissssss #21212 the ultimate grind machine
lehet megbolondultam de bevállalom ezt az 1000killes eventet t-34 tanokkal amúgy képen is bármit meglehet tenni árkádban, de jó lenne ha meglenne a t34E bundle még nagyobb mészárlást végbetudnék vinni.
-
Az új (?) szovjet aaa szerintetek minek került be? :D Kevés értelmetlen jármű van a játékban. Talán a japóknál pár gép az elején, és kész. De ez! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez tényleg dedó ...
-
Molot115 #21210 Hát igen a realistic. Az ilyenek miatt fájó hogy nincs már rendes simulator... Még jó hogy az orosz gépek túl OP-k a németekhez képest...
Amúgy nem tudom mi volt ma, amerikai napok talán!? Kb 2 olyan csata volt hogy csak németek ellen mentem. A többiben csak úgy hömpölyögtek a pershingek, pattonok meg T-32-k. Nem is beszélve az M36-ról. Több németet láttam saját csapattársként mint az ellenfélnél érdekes. -
kissssss #21209 jól látod az a t34/57. 43 nagyon szuper csak sajnos tiszavirág életű 6.0br szörnyek ellen, hiába visz át jó pár tankot az az 57mm ágyú.
a kv2-vel faszán rá lehet robbantani a fél pályát az ellenre de nekem ritkán szokott összejönni hogy 15 lövésnél többet adjak le mert a csapat gyorsabban végez az ellenfélel :), még a legjobb crewel is csak 40.5sec sebességgel töltenek újra nekem de a fullra tápolt töltőkezelővel se fog 38s alá menni. :( -
Szóval 42-es verzió a nyerő? Még előző nyáron megszereztem az 57-es 1943-as változatot de az 5.0 br-ben kész halál.
KV-2vel gondolom a töltési ideje miatt nem érdemes menni. -
Nállam ez TigerII-vel volt. Buzi 40mm-es amerikai áthugyozta bárhol a tank elejét 400m-ről. -
Luciferkee #21206 Szerintetek ezt az ütközetet ki nyerte?
IS-3 (én) vs kugelblitz: Egy kis alap: hátulról valagbalőttem, tűz, motor, váltó annyi. Amíg oldalt álltam neki (lol) nem tudott bántani, de amint szembe álltam (ugye ott nagy a páncélom azért mégis IS3), meghalt a driver. Kapott még egyet, ekkor készült a kép. Ő folyamatosan tunkolt, a vége az lett, hogy áltőtt ott, ahol majdnem 300+mm péncélom van, begyulladt a fuel tank és bumm... Realistic
-
kissssss #21205 prém SPG lehet beszerezni és valami 1000 killt kell összehozni
bazd.... természetesen megint csak esélyekért játszik az ember nem pedig fix gépért...
-
Dagohun74 #21204 Igen 1-2 killem van vele, jo kis tank az. De annyian vannak a T-54-esek mint az oroszok. Sok lud disznot gyoz.
-
Dagohun74 #21203 Pontosan azért megyek vele ha a gazsi ezt szeretné legyen meg az akarata.
-
kissssss #21202 egyértelműen a t34 tankokat és közülük is a 42 verzió a legjobb, a mostani szégyenteljes 250 killes eventet is velük csináltam meg.
a többi tier3 tank csak fun kategória t-28e su-122 stb... -
Amúgy elkezdem az orosz ágat. Rájöttem hogy német rank4-el semmire sem fogok menni. Rank3 oroszokra mit ajánlotok? -
Néha lehet jó köröket menni JT-vel, de sokszor úgy hugyoznak át, hogy csak lesek. Felsőbb rank-ban egyik német tank sem jó igazán, mert ott már a csillagok háborúja megy. Ahogy észrevettem, növeltek az átütéseken is, mert egy Maus kilőtt szemből a felépítményen keresztül, miközben a golyó átment a dombon és egy roncson. -
Na ezt szerintem megérdemeltem.
-
Ja majd esti mese gyanánt felolvasom az unokatestvérem 4 éves kisfiának. Kb annyi köze van ehhez az átütési elmélethez a játéknak. Hagyjuk már ezt mert elolvasva ezt meg játszva a játékot ezek után kedvem lenne szemen köpni a fejlesztőket...... -
mert egy zsu 37 átlövi oldalról? azért op? mert papír? na ne.. -
Mert geci op talán? -
Dagohun74 #21195 Az IS-3-at T-44 és SU-100-al használom brutális pusztítást lehet vele csinálni T4-es német és amcsik között. Főleg hogy van backup-om is hozzá. 3-5 kill per SB v RB-ben. Tegnap mentem T5 némettel hátha ..... de nem. Rahedli T-54 mindenféle variációja, kipicsáztak a jagdtiger-ből ahogy kell. Szóval nem erőltettem. -
Bugos szar az egész. Panther G-vel van repair kitem de nem szerelhetem meg a tankom... Aztán a 6.0 a legnagyobb Br. átbaszás. Több IS-3al találkozom 6.0-ban mint ha betenném 6.7-es Tiger II-met. -
Aham persze biztos így van:) De jó lenne ha levennék az új patcben az amcsik a felrakott erőpáncélt, vagy most valami warhammer napok vannak mert ez inkább vicces ami most folyik.. a fospuska nyitott TD-be 10 kell lőni hogy történjen valami azok meg mindent oneshotolnak..
Majd olvasgatom a fórumot mikor érdemes megint belépni megint... -
Luciferkee #21192 Penetration
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.05.05. 11:54:02 -
Dagohun74 #21191 Nem hinném, de majd megnézem otthon. -
Nem lehet, hogy kivetted az automata lőszer vásárlást?