War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel nem vagy egyedül.Előtte-utána 7-7 kill is-2-vel.A first win meccsen 0 kill.

AnuluWork
Az Ostwindre nyomtam többet, de ugye 4.7, és 5.7 közöttiek közé rakja be a tigris miatt (ha 4.7 volt, akkor is Tigris és barátai jöttek szembe), így kb. esélytelen. Két foglalásom volt vele és a Párduccal még egy, meg 3 kill player, ill. egy AI. A Tigrist már elő sem vehettem, mert nyertünk. Nem volt az annyira rossz! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

50méterről nem tudtam átütni tigrissel a T-34/85öt...
teljesen hihető...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sherman0070
Csak nekem prémiummal az a meccsem 44K rp-t hozott volna 😛

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Persze nekem mint mindig legrosszabb meccsemre adta az 5x-öst közben utána kb. olyan meccset mentem mint amit te mutatsz 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
Viszont az 5xös RP eddig nekem bejön. Életben nem hoztam össze ennyi RPt egy csatával tankokkal. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.25. 13:34:01

Mindenki jobban járna, ha csak sima leárazás lenne karácsonyra. Azt nehezebb elrontani.

Hát tegnap a honlapon a T-34-es küldetés mára volt kiírva. Fel sem merült bennem, hogy ellenőrizzem a játékon belül.
Ez azért hihetetlen, hogy még egy dátumot sem tudnak elsőre hibátlanul kiírni.

A T-34-es küldetés tegnap volt.

Szerk: Ja igen, értem már, hogy mire gondolsz. A dátumokat egy kicsit elbaszarintották. A tegnapi ment "December 25th" néven. Gondolom ma feltűnt náluk is valakinek. 😄
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.25. 11:56:25

Én nézek valamit félre, vagy ma nem is T34-el kell menni? Honlapon a mai küldetés 40 kill T-34 tankkal, de ingame teljesen mást látok.

És most frissült a honlap, a T34-es küldi a tegnapi..

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.12.25. 11:50:49
Sherman0070
Ezeket az embereket hívják "átlag emberi csoportnak" akik nem specializálódtak a számítógépre de annyira hülyék hogy csak annyit látnak amerre a monitorral néznek. Így hát nem kell meglepődni mert tele van ilyen idiótával minden játék hogy azt sem tudják mit csinálnak csak mennek előre. (de persze agyuk az nincs hogy felfogják hogy a csapat hátrányára vannak)- és még ezek a kifinomult állatok szidják legjobban a társaikat miközben ők egy bot szellemi szintjével sem érnek fel

Egyébként az orosz oldalon egyértelműen leírják, hogy így működik.
Csak valamiért angolra nem sikerült normálisan lefordítani... 😊

MIvel par embernek mar megvan a repcsi, ezert velhetoen ugy van ahogy irod, csak akkor every helyett each-et kellett volna hasznalniuk az angol szovegben.

AnuluWork
Miért? Vlaszov+Strik-Strikfeld vs Zsukov+Paulus 😊

Mi ez az abszolúte vegyesfelvágott RB csata? Német orosz német orosz ellen? HM?
Nem szoktam panaszkodni, de tökmindegy, hogy mivel megyek ma, szinte esélytelen nyerni.
Néha komolyan visszasírom a WoT-ból a sok paradicsomot, mert ami itt megy az még annál is rosszabb:
- 3 cap pont közül természetesen a csapat 95%-a ugyanazt választja.
- Minden körben csata elején egymásra spawnol az összes tank (patch óta van ez a fantasztikus feature), fele felborul, mindenki szarik rá (hiába van vontatókötél) + emiatt minden körben van legalább 2-3 TK, mert a gyökér azt hiszi, hogy szándékosan borították fel vagy mentek neki.
- Új pályákon mindenfele finom kis akadályok (főleg a White Rock Fortress pályán), lehetőleg úgy elhelyezve, hogy fél óra legyen kikerülni vagy alig legyen észrevehető. Előbb azért döglöttem meg, mert rámentem egy fűcsomóban elhelyezett kőre, amin sikeresen fennakadtam. Természetesen pár másodperc múlva járt arra pár tank, akik örömmel megszabadítottak a szenvedéstől.
- Csapattársakat teljesen hidegen hagyja, hogy mi történik körülöttük. Szerintem mindegyik sniper nézetben játszik, kikapcsolt minimap mellett. 2 tank ellen küzdök, mellettem 2 csapattárs kb. 10 méterre, de egyik sem vette észre, hogy mi történik. Természetesen az egyik ellenfélnek volt annyi esze, hogy mögém ment, míg a másik szemből lőtt. Utána mondanom sem kell, hogy kilőtték a 2 bámészkodó gyógyegeret is.

De jó hogy egyik sem kell :-) Volt már hogy levitték a limitez mert rájöttek hogy ennyi napon keresztül senki nem fog mindig gépnél lenni.( én is úgy értettem hogy a teljes végrehajtás tuti, de minden rész feladat után sorsolnak is)
Hivatalos fórum és a játékban lévő achievement leírás alapján, az összes T-34 variáns használható az összes játékmódban.
RB ill. SB szorzó a killekre: x2

Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.24. 21:14:53

DasIsFuck
A porsce tornyosról beszélünk, azt még könnyebben átlövi az is-2 mint a tigris 2 az is-2 tornyát.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Hát nem tudom srácok, lehet megkopott az angol tudásom, de én így értelmezem:
"To receive a tank and an aircraft you should complete all the tasks." - vagyis a tank és repülő megszerzéséhez teljesíteni kell mindegyik feladatot.
"Also, after completing every task you will have a small chance to get one of these vehicles." vagyis minden (egyes) feladat teljesítése után lesz rá egy kis esély, hogy megkapd valamelyik járművet.

A múltkori GF küldetéseknél is pontosan így volt (SU-122, JagdPanther), minden feladat teljesítése után sorsolt és kaptál valamit (kreditet vagy a tankot). Volt több ember, akinek az első pár küldetésnél már összejött.

csak furcsa h kétszer is elmondja ugyanazt akkor kicsit máshogy
vagy csak megint idiótán fogalmaztak
és ha mindet megcsinálod akkor megkapod tutira
és minden egyes teljesített küldetés után van egy kis esélyed h azonnal megkapod

náluk sosem lehet tudni, mindig tudnak olyanokat írni h csak nézünk 😄
Pont most olvastam én is, azt írja, hogy ha megcsinálod az összes küldit akkor lesz egy kis esélyed megkapni ezt a járművet.. De majd lesz más mód is, megszerezni.
milyen pöcs kiírás ez már megint 😄
most akkor ha megcsinálod az összes feladatot akkor megkapod vagy akkor lesz egy kis esélyed h sorsoláson megkapod? nem mindegy..😊
most hogy lehet szerezni m8a1-et írja hogy t-34-el 40 kill, vajon mindegy hogy meik t-34-et használom illetve hogy ab-t vagy rb- vagy sb-t játszok?
plusz hogy mind a 19 napi küldit megkell csinálni hogy megkapjuk a járművet?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2014.12.24. 20:19:32
Boldog Karácsonyt Srácok! <#wink>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Azon a szinten és feljebb már szinte minden tank tud onesholtolni bárkit. Kivéve az IS4 😊 Azt nem könnyü kilöni még oldalról sem.
Mondjuk a Tiger2 simon kilövi az IS2-t, annak meg eléggé szerencse kell ellenkezö esetben.
Toby0501
Az, hogy egylövésezik a tankot, nem a BR vagy a tank hibája.

Sherman0070
Tigris II (H) jól teljesít

Trucker39
Mentem én is egy pár kört a br változás után. Gyakorlatilag minden marad a régiben Panther-t, Tigrist egylövéseztek mindegyik csatában. Nálam jelenleg ennek a játéknak az élvezeti faktora: NULLA !

AnuluWork
Na miután meg lett a tigris és a párduc D is, mentem egy kört velük. Oké, hogy be kellett tenni őket magasabb osztályba, de egy sima KV85höz képest, stock állapotban ezek ágyúilag, mindenileg sehol sincsenek. Én nem tudom, hogy a tigris van-e lebutítva, vagy a KV85höz képest ennyivel gyengébb volt, de van köztük 0,4 BR különbség a tigris javára, pedig pont fordítva kellene, hogy legyen. A párduc meg ... Áh. Mintha nem is lenne páncélja. Apropó, nem hiányzik egy lövedék a Tigristől?

DasIsFuck
A Párduc D is lemegy a tigris szintjére...

Mondjuk a Tiger 2 P igazán levihették volna 6.0-ra, ha az is-2 ott lehet nem értem a Porsche tiger 2 miért nem:S

Még hogy nincs karácsony. 😊

Az vicces, h mindegyik érték ami változott csökkent a németeknél. Egy dolgot kivéve. 😊
Sherman0070
F2H-2 Banshee 6.7'----> 7.7'
ennek örülök

Pz.Kpfw. VI ausf.B Tiger II (H) 7'---- 6.7' WÁÓÓÓÓÓÓÓ EZIGAAAAZ???? NA VÉGRE! <#vigyor2><#nevetes1><#eljen>

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/201891-update-24122014-br-server-update/
BR
Sok helyen 25. től van karácsony ( ahogy papiron nálunk is) Mindig volt a nagy ünnepeken...most is lesz
Sherman0070
Ezektől nem lehet ajándékot várni. Csak ez az 1 rohadt játék nem csinál téli akciót. Vagy egyáltalán valamit.

Trucker39
Bombázás szempontjából mindegy, de a két kedvencemmel voltam benn. Panther G és Panther A.

AnuluWork
Karácsonyi akciónak nem kellett volna ma elindulnia? Tavaly volt. Vagy szar a rubel, és még várnak? 😊

AnuluWork
Milyen két tankot vittél be?

Trucker39
Nálam lehet a raktárba kerül a játék. Mai nap "eredménye", 5 csata, csatánként két tankot vittem be és 10X (tízszer) bombával dobtak ki. Nem tudom, miért az én tankom tetszett meg, de körülöttem senkit nem támadnak. Valami baj van a tankjaimmal? No mindegy. Így nem szórakoztat a játék.

Minden amcsi egy fos az alap lőszerrel, a fejlesztett lőszerrel már jobb, de ott sem erős a 75mm-es löveg. PZIII/IV-el még elbír egész jól, de pl tigris oldaláról lepattant kb 10 méterről.
DasIsFuck
No ma találkoztam az első amerikai hordával.
D párducot toltam főleg simet játszottam.
Azon kívül, hogy nagyon gyenge lett az l/70 sebzése az tűnt fel, hogy vagy nagyon bénák az amcsikkal játszók többsége még vagy nem annyira op mint számítottam.
Nem nagyon bírtak velem, viszonylag közelről sem.
Egyik shermannak simán ütöttem a tornyát is mikor hull downozott, ő csak az ágyúm tudta kilőni.
Viszont a vicc az volt, hogy hiába lőttem a full oldalába merőlegesen vagy a frontjába amit nevetve átvitt a lövegem minimum 2 lövés kellett beléjük..tiszta vicc.

Amit viszont meredeknek találok az az E2-es..1 ponton lehet szemből átütni, a géppuska fészkénél..ok, de azt max 100-300-400 méter körül tudod csak becélozni...mondjuk sikerült belőnöm párszor, de mert relatíve közel volt így el tudtam lőni..
Ha lenne apcr lőszerem akkor ok, de így vicc hogy szembekerülök vele a párducba és jóformán semmim nincs ellene...

DasIsFuck
Én azt olvastam angol fórumon, hogy vmi 70%-os lepattanási esélye lesz kövi aptchbe.
Elvileg ebbe kelelne annak lennie, de nem tudom nem szoktam nagyon apcr-t használni.

Mondjuk az alapnak is 50%-os lepattanási esélye van ami nonszensz.
KB 1-2km-ről én /70-el nem tudtam átlőni egy t-34-et, de egy su-85m-el is megesett ez, abba kb a full lőszertáram kellett belelőnöm hogy meghaljon.
Szintén párduccal..elég undorító amit a német 75mm-es ágyúkkal műveltek..

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.12.24. 09:27:03

németekkel játszom általában nem pattog rólam semmi...
még egy tigrisben is rendre oneshotolnak...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Kivéve ha a németekkel akarsz játszani. Akkor mehetsz az "A" párduccal T-54-ek ellen.

RatBaG
akkor adja igazán a pontot, ha benne vagy a darálóban, pattognak rólad a lövések.
pl ha egy idióta légvédelmi elkezd aprítani, csak nézni kell, ahogy kapod az ingyen pontot...

Per Aspera Ad Inferi.

Sokkal jobb lesz. Sokkal 😊

meg nem nyugtattál, de azért köszi:-)