War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én tegnap 1 menetet mentem ráadásul ab-ben a white rock-on voltam vagy 10 tank állt a foglalókőr körül és mégcsak nemis zavartatták magukat mikor 2 enemy bedöcögött oda és befoglalt <#taps>
Én ezt tényleg nem értem. RB-t megyek mert simre évekig kell várni. Csinálom a tankos küldiket. Németekkel, amcsikkal 10ből szó szerint 8szor oylan csapatba kerülök hogy nem képesek kb semmire. Pár perc után a fél csapat halott. Tegnap a 15 játékból 3at nyertem.

Az külön vicc mikor a csata végén egyedül vag a bázisodon és legaklább 8 ellen ront rád. Mert a csapatod 60% 0 killel halt meg.
Leárazások nem lesznek?
Elképzeltem, hogy karácsonykor majd féláron veszek ace kiképzést a legénységnek, esetleg fél áron lesz Tiger P.... semmi ilyesmi nem lesz?

az semmi, de miért álltak egyhelyben?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Miért nem hívtak arty-t vagy használtak APCR-t? <#hehe>
Meg egyiknek sem volt annyi esze, hogy megkerülje? <#idiota>

Sherman0070
Easy ha pz 38 az enemy 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

156x találták el őket és egy sem ütötte át őket! OMG 😄
Nem volt ágyúsérülésed előtte?
Én is kb 10 méterre voltam egy pziv-töl, nem volt semmi közöttünk, mégis se hit se semmi.
Sherman0070
Ilyen videót sem fognak német tankászokról kitenni csak oroszokról...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Furcsa nyílt mező volt előttem bukkanó és fa nélkül AB-ben szóval szellem lövedék volt.....

Szerintem nem szellemlövedékek vannak, hanem a lövedék fennakad valami tereptárgynak a hitboxában. Pl. mostmár fáknak is van hitboxa.
Többször megesik, hogy szinte biztos, hogy a lövedék elmenne a fa mellett, és még is fennakad benne, és az ellen fél tankja helyett a fa dől ki.

Bámulatos, ahogy patch-ről patch-re egyre több bug lesz a játékban.
De legalább azt ne baszarintanák el, ami eddig működött.

Sherman0070
Ja ilyen nálam is volt többször. Enyém a kill közben csak a kémlelőjét hitelem el. De azt írja hogy "tank burnt down" vagy mi, közben nem is égett.

Ó, azóta találkoztam sokkal érdekesebb dolgokkal.
Például mentünk haverokkal szakaszban, egyikük meglövi a kiszemelt tankot, utána én is belelövök.
Abban a pillanatban felrobban és neki adja a killt. Megkérdeztem és még töltött, amikor a tank felrobbant.
De ugyanez megtörtént többször fordítva is, kilőnek egy tankot, de valamiért én kapom a killt.
Hasonló, amikor kilőnek és látom, hogy ki volt az, mert mellettem áll, de killcam-en nem mutat senkit és teljesen más ember nevét írja ki.
Aki mellesleg a pálya túloldalán harcol éppen és esélytelen, hogy el tudjon találni.

Csak 3.És a zsu-37-el sikerült kiszedni 4-et. 😊

AnuluWork
Ja, hogy négy tank. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sherman0070
Ide is bekerültek a szellemlövedékek. Velem tegnap ez több mint 10x fordult elő hogy csak átment a 105mm-es Tigrisem lövedéke mindenen.

T-34-57 1943.T-34/85 D-5t.Zsu-37(4 tankot sikerült vele kiszedni.)

AnuluWork
Milyen tankban voltál? 😊

AnuluWork
Én tegnap beírtam a Fortress pályán, hogy KINT van az A amit tartani kell, nem bent. Addig ketten - én tigrisben - egy párduccal tartottuk az At kb. az ellen - gyávák voltak - 85%-a ellen. Tüzérségi tűz, miegymás, több irány, miközben debilteamék bent kóricáltak és az AIt lövöldözték. 😊 Csak hitből 1900 pontot írt össze, még további ugyanennyi pedig killből. 😊 Szerencsére nem vesztettünk, mert akkor lettem volna kurva ideges, de atomdebil játékosok vannak.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.27. 08:32:33

Ez nem új dolog. Mióta létezik online tankos játék, vannak ilyenek...
Ez tényleg valami új dolog, hogy néha nem lehet kilőni egy tankot. Közvetlen közelről lövöm és semmi nem történik.
Még csak azt sem látom, hogy eltalálom. Természetesen ő közben tud lőni és át is megy neki.

teljesen egyetértek...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sherman0070
De azért 5.0-ás a br-je.....

ma nekem is volt egy olyan menetem hogy az egész csapat kempelt és összesen 2 bázis lett befoglalva mind a kettőnél én bementem és az után már persze jött mindenki <#falbav>
Ezt az elba#&*tt céget mint a gaijin. Igy szétba&*##i a 75mm német ágyukat. Joformán semmit nem lehet vele elpusztitani. Komolyan miért nem csináljak meg hogy német ahol elindulnak fel is robbanak és véletlenszeruen sorsolja ki ki kapja a kill-t. Minek aprozák el.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Át lehet írni, ha kell szólj, hogy mennyit akarsz venni és küldöm a linket.
Megvan a Pz4-es 40kill-es menet. Főképpen RB-módban mentem, hogy 2x szorzót kapjak hozzá. Néhány kép az egyik meccsből.
A képen látható talicska hátulját én pontoztam teli. Meg a tornyot is. Ebből csak egyszer sikerült felgyújtanom, amit el is oltott. Csak a kép miatt tolattam hátra pár métert. Többen is lőtték a dombról az elejét, velem ezért nem is foglalkozott. Azt valahogy sikerült megpusztulnia.

Aztán kezdődött újra. Ugyanaz az emberke. Kapott tőlem 2 lövést oldalba.

Helyezkednem kellett más pozícióba. De utánam jött és hátulról kilőtt. Azt Pz3 kollega dugta neki fel a csövét, szó szerint. Így tudta kilőni.

Aztán a végén jó sok pontot kapott az egyén.

Egy másik menet F2 Panzer4 oldalba lövöm többször is a Stuart-ot de semmi. Az utolsó menetek egyikén meg a következőt készítettem:

Az emberkét lőttem PzGr40-el is. Az egyiktől találattól kigyúllatt és szerencsére nem volt tűzoltó készüléke. A halálát már nem tudtam megérni mert jött a társa. A tetőn lévő .50-el folyamatosan lőtt, amitől 1x én is égni kezdtem.

Ilyen meccseken nem tudunk nyerni.Ennél többet már tényleg nem tudok tenni.Szánalmasak.

Tegnap én is agygörcsöt kapram, mindenki összevissza kóricál, én meg egyedül foglalom-védem kuban mapon az A-t.
Persze kinyirtak egy idö után, addigra mindent elfoglalt az ellenfél. Aztán elkezdtem irkálni hogy jöjjenek támadjuk oldalba a B-t, az sikerült utána átmentünk a A-ra is, és végül nyertünk.

De maguktól csak bénáznak.

Voltam carpathians mapon, brake event, hárman indultunk a cap-re az egész csapatból, mindenku más megállt a spawn elött, hogy majd ök ott jól lesznek. Így persze hogy veszítünk. Be is irtam hogy kretén sniper csapat.
Ennyi primitív f**t,mint ahányan vannak orosz oldalon.Egyszerűen nem lehet nyerni.Buta,ötlettelen barmok.Hihetetlen.Oda-vissza lehetne verni a németeket...

Privátban leírnád a menetét?

Már írtam egyébként vagy 5x a megoldást.
Használjatok orosz proxy szervert és azt veszel, amit akarsz.

AnuluWork
A packoknál is ue a helyzet.

Már csak úgy működik a rubeles vétel hogy amit linkelt régebben Droughert,az még a régi ru oldalra dob.Viszont 10e golden eagle van kiválasztva.Szóval ha nem annyit akar az ember akkor szívás,mert ha másra kattint eldob az eurós oldalra.

Sherman: összefutottam a jumboval, szemböl kilöhetetlen, a tornya még oldalról is 152mm páncél, csak hátulról lehet kilöni, hatan lötték eredménytelenül a cap ponton, végül az M24-el körberohantam és seggbelöttem.
Oksa.Nálam is ez van.

e57:Köszi.Nem segített.Mindegy.

RatBaG
rb-n ötből három tank fekete, de bent a meccsen már ugyanúgy tudom választani, mint máskor... heh.
mindenki ki van akadva chaten, senki se tud semmit.

Per Aspera Ad Inferi.

Nálam volt ilyen. Játék újra indítás megoldotta.

Nálam mostanában néha összeomlik a játék, teszt pályán meg szinte mindig.
Utoljára szerkesztette: e57, 2014.12.25. 23:34:09

Ilyet sem láttam még.AB és SB aktív nálam,de RB-t nem tudok játszani a tankokkal...

Na, eddig nekem 2x1000 ezüst a karácsonyi jutalom.... 😊))
Nem nagyon értem, hogyan kellene ebből tanknak lenni.

Igen csak abban a módban, de nagyon zavaró.

Ha jól látom észre vették ők is, hogy mekkora barmok voltak a kiírást illetően, így újra él a tegnapi event, és csak 20 kill kell hozzá. Ha valaki hozzá, hasonlóan lemaradt róla, akkor az most gyorsan pótolhatja a 20kill-t T-34-el.
😊. Szilveszter az nekem esélytelen.Én akkor egy jót fogok inni egy laza házibuliban. 😄

Ha jól láttam csak break módban nönek meg. Azt mondjuk utálom is.
Amúgy imádom hogy csak három spawn van, megérte kifekleszteni az öt legénységet 😞
Sherman0070
Teljesen mintha WoToznék. Ott is szeret a játék hogy ilyet csinál mindig 😄
Na de majd újévkor amikor az összes meccs 5x-ös lesz (ha olyan jófejek lesznek mint amilyenek anno 1 éve voltak) akkor mindent kifejlesztek egy nap alatt 😄

Annak mi értelme van, hogy értelmetlenül megnagyobbították az AB térképeket? Most pl. a Poland térképen hangyafasznyi méretű a város, ahol pedig a harc 99% zajlik. Így összemosódnak az utcák. Semmit nem lehet látni rajta.

Ezen jót röhögtem.
Szia!
Ma 40 kill T-28-al. T34 menet tegnap volt. Vagy RB - SB módban 20 kill. A tegnapiról nem is tudtam úgy lett meg.

Ezekről általában, akkor értesülök, mikor már késő.
Ma T34-85-el P Tigrist 3x lőttem meg. 2x tornyon 1x test, mindegyik oldalról, de nem döglött meg. Még szerencse, hogy nem ma van a t34 nap.
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2014.12.25. 18:06:54