37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    már 4 napja mást se kapok csak 5000 szutykos szilvert a random csaták után, bezzeg most leárazáskor még véletlenül se esik egy árva -10% valamire legalább.....

• kissssss
  • _Kondor_
    Azt nem tudom, hogy mit csináltam érte, de nekem lett egy ilyen(sim-ben nem mentem, csak RB-ben):

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.05.08. 21:02:21
  • bardocz
    Ha elkezdeném húzni az amcsi tankokat még lehet sikerülne is. Kezdek biztos lenni benne, hogy orosz-német vs amcsi-német megy. Mindig megnézem, és egyszer sincsen amcsi gépeket használó csapattársam. Nem tudom miért nem egyenletesebben osztják szét, megoldható lenne.
  • kissssss
    Play War Thunder!

From May the 8th until May the 12th (07:00 GMT), gain 9 victories and receive a special decal “Victory! 70th anniversary”.

na most akkor ezt hogy értik? 9 nyertes sim csata után? vagy 9 ww2 event után? vagy elég a random battle is? a pontos fogalmazás sosem volt az erősségük.
  • kissssss
    stage 8, no comment...... kép
  • Sherman0070
    Persze hogy a Ruhr-os eventből kihagyták az Me262-őt... Hisz háború végén a németeknek Bf109-ük volt csak....
  • lexlutor
    nem unneplesre gondoltam, csak meg van egy kis ge-m, es nemetekre most inkabb koltenem, es egy 30%os kedvezmeny, nem jonne rosszul.
  • kissssss
    nem hiszem hogy az oroszok valaha is nekiállnának ünnepelni német győzelemmel végződött csatákat, elég csak megnézni a német tank és repülő ászokhoz hogyan állnak hozzá.
  • carp3tm0nster
    hogyne lenne, február 29 az :-D
  • carp3tm0nster
    Te kezdted a történelmi hitelességet...
  • lexlutor
    hulye kerdes, de ha van gyozelmi nap es ilyenkor 30% a kedvezmeny a szovetsegeseknek, akkor van olyan nap amikor a tengely technikajara is van 30%?
  • Malarki
    6. nagyláda nyitás és vajon mit kapok? Na mit? ugye nem tudjátok? Hát persze hogy golden wager! 6/6! köszi Gaijin, köszi RNG! Ilyen jó még sose volt!
  • MitsuMishi
    Hja hát heavy vs. med... én kérek elnézést. Majd ha egy csapat IS-2-vel néznek farkasszemet... :D
  • BooMiller
    Egy Panther ejjel latoval te mejd a torkolat tuzre losz:))
  • carp3tm0nster
    sík pályán simán. jöhet a nagy t-34 roham a tigrisek ellen...
  • MitsuMishi
    Haha, majd a németek nem kapnak benzint, és akkor lövöldözhetjük egymást a kezdőről, mint a régi tankos játékban. :D :P
  • carp3tm0nster
    így,hogy lefullad simán:-D
  • MitsuMishi
    Végülis a győzelem napjára berakhatnák eventnek, miért ne? :P
  • carp3tm0nster
    Ha a gazsin múlik simán megkaphatják a német t5 playerek ellenfélnek a T-14et...
    Úgyis a balanszolásról híresek...
  • MitsuMishi
    Legalább sikerült hozzákapcsolni a topic témájához. :P
  • gstup
    Gondolom érzékenyen érintette az orosz technika kritizálása és avval akart visszavágni hogy a 60 évvel ezelőtt készült Tigris tankoknál is volt olyan hogy lerobbantak a harcmezőn.
  • carp3tm0nster
    Nem tudom,hogy jön ide a Tigris...
  • MitsuMishi
    Hát igen, nem lehet minden tank olyan, mint a legyőzhetetlen Tigris páncélos, amik tucatjával robbantak le különböző okokból kifolyólag... :D
  • Molot115
    Azér az jó hogy a Bika meg se tudta mozdítani! :D
  • Lokker
    Állítólag lámpalázas volt a driver :D
  • carp3tm0nster
    A ruszki csoda T-14 lerobbant a bemutatón. Úgy tűnik csak a játékokan legyőzhetetlenek:-D
    https://www.youtube.com/watch?v=DeJzuo2TsfM
  • Sherman0070
    Ja Iron jó videókat csinál :D
    Pár hete találtam meg a csatornáját de nagyon ottvannak azok a videók. Neki kéne 200K sub. nem azoknak a nooboknak...
  • kissssss
    én az ilyen entak meg BaronVonfailz féle youtub celeb verebekkel már rég nem foglalkozok, régen lehet hogy tudtak játszani de most már csak azért nyomnak fel videót hogy el ne tűnjön a sok feliratkozó... már nem azért játszanak hogy élvezzék a játékot.

ha már war thunder akkor inkább Iron Armenian :D

• Sherman0070
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    200m-re nem tud pontos lövést leadni.....
  • Sherman0070
    IS-4M seggét lövi oldalról T95-el. Mondja: -Gondolom itt a lőszer.
    Ekkora barmot hát látszik hogy csak GE-ből van rank5-je.
  • Sherman0070
    Csak szerintem noob ez az eNtak? Minden meccsében csoda ha ki tud lőni egy légvédelmet aztán ezt felnyomja YouTube-ra. Hogy van ennek ennyi feliratkozója? Hisz célozni sem tud...
  • Master91
    Dettó.

Most már mindenhonnan első lövéssel meg halok, akármivel megyek. Napok óta ez van, minden csatába alulról a legszarabb 5-be végzem, mert akármit csinálok, első lövésre meg halok tiertől függetlenül.
    Legalább a repülőzés "megy" (most hogy leírtam, valszeg ez is szar lesz :D)
  • Flikka
    Dzsungel pályán volt, kb 88x körbejártam de semmi
  • kissssss
    lehet volt egy ellenfél azért a körben, néha elég vicces helyekre tudják lepakolni a foglalási pontokat, nem volt bent egy épület vagy szikla?
  • Flikka
    3 percen át forogtam tök egyedül a foglalási körben de az égvilágon semmi sem történt, nem tudtam elfoglalni, kilőttek mint a sz.rt és kb 6 mp alatt befoglalták. 3 tankot veszített a másik csapat. Azért ennyire látványosan nem kéne a féket nyomni.
  • kissssss
    ahh kellene még 699 kill hogy kiderüljön az utolsó stagenél mekkora esélyem van megnyerni a su76-ot, eddig nem úgy vettem észre hogy szintenként többször jelene meg a prém gép sorsoláskor, sőt az eddigi 6-ból csak 3-szor láttam megjelenni.
  • gstup
    Ez a játék az ami le tudja szoktatni az embert a játszásról! :D Napról-napra egyre kevesebbet játszom vele. :)
  • ikarus44
    A Normandia pályán mennyire van értelme a hordozókat támadni? (Bombázóval persze)
  • pirdi
    nézd meg a beállításokat, nálam a C,X,Y, a váltás.