War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az külön vicc mikor a csata végén egyedül vag a bázisodon és legaklább 8 ellen ront rád. Mert a csapatod 60% 0 killel halt meg.
Elképzeltem, hogy karácsonykor majd féláron veszek ace kiképzést a legénységnek, esetleg fél áron lesz Tiger P.... semmi ilyesmi nem lesz?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Meg egyiknek sem volt annyi esze, hogy megkerülje? <#idiota>#idiota>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Többször megesik, hogy szinte biztos, hogy a lövedék elmenne a fa mellett, és még is fennakad benne, és az ellen fél tankja helyett a fa dől ki.
De legalább azt ne baszarintanák el, ami eddig működött.
Például mentünk haverokkal szakaszban, egyikük meglövi a kiszemelt tankot, utána én is belelövök.
Abban a pillanatban felrobban és neki adja a killt. Megkérdeztem és még töltött, amikor a tank felrobbant.
De ugyanez megtörtént többször fordítva is, kilőnek egy tankot, de valamiért én kapom a killt.
Hasonló, amikor kilőnek és látom, hogy ki volt az, mert mellettem áll, de killcam-en nem mutat senkit és teljesen más ember nevét írja ki.
Aki mellesleg a pálya túloldalán harcol éppen és esélytelen, hogy el tudjon találni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.27. 08:32:33
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Még csak azt sem látom, hogy eltalálom. Természetesen ő közben tud lőni és át is megy neki.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A képen látható talicska hátulját én pontoztam teli. Meg a tornyot is. Ebből csak egyszer sikerült felgyújtanom, amit el is oltott. Csak a kép miatt tolattam hátra pár métert. Többen is lőtték a dombról az elejét, velem ezért nem is foglalkozott. Azt valahogy sikerült megpusztulnia.
Aztán kezdődött újra. Ugyanaz az emberke. Kapott tőlem 2 lövést oldalba.
Helyezkednem kellett más pozícióba. De utánam jött és hátulról kilőtt. Azt Pz3 kollega dugta neki fel a csövét, szó szerint. Így tudta kilőni.
Aztán a végén jó sok pontot kapott az egyén.
Egy másik menet F2 Panzer4 oldalba lövöm többször is a Stuart-ot de semmi. Az utolsó menetek egyikén meg a következőt készítettem:
Az emberkét lőttem PzGr40-el is. Az egyiktől találattól kigyúllatt és szerencsére nem volt tűzoltó készüléke. A halálát már nem tudtam megérni mert jött a társa. A tetőn lévő .50-el folyamatosan lőtt, amitől 1x én is égni kezdtem.
Persze kinyirtak egy idö után, addigra mindent elfoglalt az ellenfél. Aztán elkezdtem irkálni hogy jöjjenek támadjuk oldalba a B-t, az sikerült utána átmentünk a A-ra is, és végül nyertünk.
De maguktól csak bénáznak.
Voltam carpathians mapon, brake event, hárman indultunk a cap-re az egész csapatból, mindenku más megállt a spawn elött, hogy majd ök ott jól lesznek. Így persze hogy veszítünk. Be is irtam hogy kretén sniper csapat.
Használjatok orosz proxy szervert és azt veszel, amit akarsz.
e57:Köszi.Nem segített.Mindegy.
mindenki ki van akadva chaten, senki se tud semmit.
Per Aspera Ad Inferi.
Nálam mostanában néha összeomlik a játék, teszt pályán meg szinte mindig.
Utoljára szerkesztette: e57, 2014.12.25. 23:34:09
Nem nagyon értem, hogyan kellene ebből tanknak lenni.
Amúgy imádom hogy csak három spawn van, megérte kifekleszteni az öt legénységet 😞
Na de majd újévkor amikor az összes meccs 5x-ös lesz (ha olyan jófejek lesznek mint amilyenek anno 1 éve voltak) akkor mindent kifejlesztek egy nap alatt 😄
Ma 40 kill T-28-al. T34 menet tegnap volt. Vagy RB - SB módban 20 kill. A tegnapiról nem is tudtam úgy lett meg.
Ezekről általában, akkor értesülök, mikor már késő.
Ma T34-85-el P Tigrist 3x lőttem meg. 2x tornyon 1x test, mindegyik oldalról, de nem döglött meg. Még szerencse, hogy nem ma van a t34 nap.
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2014.12.25. 18:06:54