37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    A film forgatása közben egyetlen állat sem sérült meg. (akarom mondani orosz :) ). Nincs bias tényleg... :P
  • Sherman0070
    Gyalogosok confirmed? (elején)
    Téli map confirmed? ( 1:47től)
  • Zegi Norbi HUN
    Na a végére értem :D 20-ból semmi :D
  • kissssss
    ma eddig jutottam és még mindig semmi, kezdek már begolyózni tőle.

• e57
    Lassan végignyomod mind a 20-at. Hát ha te nem kapod meg azt gyök kettő Su-76-ot akkor húzzák a "fejükre"!
  • kissssss
    nekem csak egyszer jött össze a talizmán..... egy t34/41-re

közben megcsináltam újabb 2 részt a húszból, szokás szerint a kedvencemet kaptam.... 5000 silver már csak nevetek rajta.
  • AnuluWork #21303
    Végig néztem a német tankokat, de ilyen rossz tank, mint ez a stuh nincs.
  • e57
    A SU-76-ot még nem pörgettem ki, de egy nem eventes sima pörgetésen kaptam egy BR4.7 repülőre talismánt. Annak örültem :)
  • AnuluWork #21301
    Én még németben ilyen szart nem láttam.
  • kissssss
    nem egy nagy durranás pedig sokat vártam tőle, a páncélzat ugyanolyan hulladék mint a F és G verziónak (driver's hatch instant pukk), alap lőszer low pen HE lőszer meg csak papír ellenfelek ellen jó, HEAT-al már lehet alkotni ha lesből támadok csak nem mindig öl egy lövésből második lövésre meg többnyire nincs idő/esély.
  • AnuluWork #21299
    Stuh 42G. Bárki értelmes eredményt ért már el vele? Iszonyat szar, pedig megvan mindegyik lőszere ...
  • kissssss
    én benne lennék :) szeretek alacsony br szinten garázdálkodni főleg sim modban.
  • _Kondor_
    Cserélhetnénk, nekem a SU-76-ra nincs szükségem a 3 6.7-es prémem mellé :D.
  • kissssss
    és ismét... nem kell a rohadt ezüstötök a szomszéd szobám teli van már vele.

de jó lett volna az a t-34/57 vagy a fw-190 D9 :(((

• kissssss
    berlin pályán az f 6 kockán már üvölti a gép hogy kimentünk a csatatéröl és elkezd visszaszámolni 30 másodperctől, ennek ellenére az ellenség vígan elvolt ott 5 percen keresztül, pont azt a helyet használta amit én is kinéztem magamnak egy csatával korábban csak hát én oda nem mehetek mert visszaszámol, én német oldalon voltam a pálya északi részén kezdtünk, streets of berlin event.

vagy esetleg mindkét csapatnak különböző nagyságú terület szabad bejárnia?
  • carp3tm0nster
    Hellcat-tel kiszedi a legénységemet a T-34/85ből... géppuskával...
  • Zegi Norbi HUN
    Már 5 :/
  • Zegi Norbi HUN
    Már 4szer ugrott eggyel tovább a kis **** :D Nincs szerencsém :D
  • kissssss
    tipikus... engem valahogy mindig elkerül a szerencse, maradt még hátra 7 szint nekem de nem hiszem hogy megtudnám szerezni.

• PLaci #21290
    Nem elég, hogy ezen a buzi Berlini pályán olyan lehetetlen szögekből lőnek ki sokszor a pálya másik végéből, hogy az arcomat kaparom, de eddig min. 2 alkalommal nem kaptam Victory plecsnit a győzelmem mellé 90% feletti aktivitással, egyszer meg volt pofátlan 59% -ot elszámolni....
  • AnuluWork #21289
    Nem mondjátok, hogy a Patton azért 7.7, mert az egyik lőszere az M431? :D (Egyébként mintha tiert léptem volna ezzel a lőszerrel a tanknál ahogy megszereztem. :D)
  • _Kondor_
    Ez megvolna, stage 9.

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.05.10. 04:46:42
  • kissssss
    épp most csináltam meg a 12 részt(608kill) eddig egyetlen egyszer kerültem a közelébe, nem vettem észre hogy a szintenként növekedne az esély a prém gépre.

van még hátra durván 2 nap.
  • e57
    7 stage után még mindig semmi értelmes nyeremény. Van akinek sikerült már kipörgetni a prém SU-76M-et?
  • kissssss
    :DDD akkor biztos volt néhány kedves szavad hozzá... na és mit vett a drága?

közben ganijj ismét bizonyította hogy menyire odafigyel az ünnepi eventekre, a Chronicles event győzelmeket a gép nem számolja a listán így nem lehet elérni a 225 megnyert csatát.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.05.09. 16:41:47
  • Panlaj
    Már megvan a hiba. A bátyám az én profilommal játszott. Aztán elnyomkodta.
  • vajakos21
    Küldj reportot ròla.Az ajándèkèrt nem számol fel.Ha nem vettèl fejlesztèst vèletlenül ès ez a játèk hibája akkor visszaadják...gondolom
  • Panlaj
    Eltűnt 400 GE-em. Tegnapelőtt, vagyis 7.-én játszottam, akkor még 741GE volt. Most belépek és 341 fogad. Az Economicsban nem látok semmi jelét, hogy valamire rá lett volna nyomva. Jelenleg arra tudok gondolni, hogy a napokban osztogatott nekem backup venchiles dolgot többször is, és utólag elszámolta. Van valaki másnál is hasonló?
  • carp3tm0nster
    Szerintem és sokak szerint nem kellett volna kivenni a sim-et.
    mert most ugye csak eventben tudsz sim-et menni(javíts ki ha nem jól tudom)
  • Malarki
    Igen, ez a bibi, aztán 1 nap múlva jön egy másik event azon meg már tudsz menni. Vagy akkor mégis milyen legyen, minden tankkal lehessen menni? Akkor az miben különbözne a randomtól?

A sim-et tényleg baromság v olt kivenni, ezzel egyet értek.
  • AnuluWork #21279
    Minden meccsenkénti 10 kill után ad sorsol valami jót. Modultól manin át talismánig mindent adott. Ez így már sokkal korrektebb, mint 1 patchel ezelőtt.
  • carp3tm0nster
    Régen rájöttem,hogy mi a mod neve...
    Az eventtel az bibi, hogyha nincs olyan tankod, akkor éppen kihagyod az a napot... Simre- dettó
    Nagy baromság volt kivenni a régi sim játékmodot.
  • Malarki
    A realistic a játékmod neve. Ennyi erővel Kurskon is csak orosz-német összecsapás lehetne, Normandiában meg német-amcsi. Hú de jó lenne.
    És igen, az event attól event hogy meghatározott gépekkel meghatározott pályákon mész. Az egészben ez a lényeg...
  • kissssss
    berlines eventre képtelenség bejutni hiába van meg a követelmény, próbáltam más tank összeállítással de sehogy se jó.

tipikus ganijj mindig mindent az utolsó pillanatban kell csinálniuk, megnéztem a hiv fórumot ott is csak tátogni tudnak mint hal a vízben, magyarul fogalmuk sincs mi lehet a probléma, mindegy részemről ment kukába ez az event.
  • carp3tm0nster
    akkor ne legyen realistic.... eventek meg... mikor ők szabják meg mivel mehetsz és mivel nem...
    ez egyre szarabb lesz
  • Malarki
    Miért, akkor Berlinben csak IS-2-vel, meg Királytigrissel lehessen menni? Erre majd lesz event, a random csatában meg persze hogy keverednek a dolgok.
  • carp3tm0nster
    ez jó: realistic battle, berlin romjain shermannal t34, kv1 és Stug és panzer III ellen.
    csak a fejem tudom fogni ilyenkor...
  • Zegi Norbi HUN
    Én is csak pénzt kapok, semmi más nincs. A battle trophy is csak pénzt dob, rohadt ritkán backup vehicle vagy leárazás, de ennyi.
  • AIexx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    OFF: operation rejected by the server - ez mit jelent?

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.05.09. 08:46:27
  • AnuluWork #21270
    Nem tudjátok, lesznek komolyabb akciók 9én?