War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap facebook-on írtak az új felfüggesztés animációról, reggel már bent is volt a játékban, de most visszavonták technikai problémákra hivatkozva. Nem kell nekik konkurencia, mert mindig tesznek róla, hogy az ember csalódjon. 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Lenne egy kérdésem. Mitől függ az hogy egy tankkal hányszor lehet respawnolni egy csatában?
RB-ben nekem csak a repülőket mutatta.
Olyan haszontalan használhatatlan program, hogy megoldották (nagyon helyesen), hogy ne működjön, csak AB módban.
Persze nem lehetetlen, hogy valami beállítási vagy telepítési hibát vétettem.
arról tudni valamit? hogy lesz e Tiger E benne? mert a tech tree-ben ott van... de semmi hír róla :S
Csaby
mert ha kiválasztod akkor a távolságmérő célkereszt is változik attól függően melyik kalibert/puskát választottad ki 😊
telefon vagy táblagép,és a megfelelő csítprogram használata erősen ajánlott a távolságbecsléshez, különben behozhatatlan hátrányba kerül az egyszerű gyárilag naív játékos.
Akik játszanak SB-t, mind megerősítették, hogy gyakorlatban nem használható, főleg nem előnyként. Te érted egyáltalán, hogy teljesen félrevezető az állításod? Aki éppen mondjuk benéz a topicba, elolvassa és azt hiszi ez igaz. Így terjednek a hülyeségek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az új Eastern Europe mappon is vannak néha érdekes csaták, a 2 csapat ki áll egymással szemben a dombokra és elkezdni egymást lőni, ott is inkább jól jön a pontosság, néha-néha ha új célpont van 1, max 2 belövő lövés kíséretében.
Nem szakértem, csak a teljesség kedvéért tényeket közöltem azzal, aki érdeklődött.
na meg olyan távolságban ahol lenne értelme ott néha olyan random összevissza lő az ágyú h csak nézel 😊
amúgy meg átkapcsolsz géppuskára ahol működik és pikpak be tudod lőni bizonyos távolságig 😊
Tehát semmi méricske, csakis tapasztalat. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.12.28. 17:34:57
Egyébként én nem megyek rá hogy különösen fejlesszem ezt, egyszerűen tapasztalatból lövök, még soha nem mértem távolságot, mindig tapasztalatból megy, mivel nincs időd távolságot mérni.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
illetve hogy én miért mindig csak fighterrel tudok csatlakozni a repüléshez és nem tudok bombázót választani?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2014.12.28. 16:35:22
Ez lett a végeredmény, vesztettünk, de a 0 killes Rommelek már itt is nooboznak mint a wot-ban a profik 200 eff-el..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval ezek azok a "több szakismeret"-ek. <#eljen>#eljen>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
tudom a térkép, illetve a toronyból való nézet talán...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time