War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megkérdezem,hátha ismeri valaki Ganger2 nevű játékost?!

Istenem, ezt a töketlen bagázst.
Tegnap facebook-on írtak az új felfüggesztés animációról, reggel már bent is volt a játékban, de most visszavonták technikai problémákra hivatkozva. Nem kell nekik konkurencia, mert mindig tesznek róla, hogy az ember csalódjon. 😊

Rank 4-re sem mondanám hogy csak a németeké. Én nagyon jól elvagyok a triómmal(is-2,su-100,zsu-37) . 😊 Sorry,azért nem válaszoltam in-game,mert 4 napos banban vagyok 😊.Még hátra van 2 nap büntim. 😊

Sherman0070
Szerintem ne panaszkodj.... Utána rank5 az oroszoké lesz szóval...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

JethroHUN
Miért olyan rohadt nehéz normálisan megcsinálni a BR-eket? Egyáltalán minek van, amikor úgyis tierekbe vannak a sorolva a tankok. IS-1 BR 5.7... mégis mi a francért? Csak T4ben teszi.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Most volt simen olyan event ahol ju87b2 vel kezdhettél...mondjuk ott azért nehezebb eltalálni valakit. :-)
Vagy ha RB-t játszol akkor elég spawn pontot kell összeszedni, hogy repülőbe ülj.
Egy kill után ülhetsz fighterbe, kettö után heavy fighterbe (pár bomba-rakéta), három kill után bombázóba. Akkor lehet mikor aktivak (világosak) az ikonok. Hamar le kell csapni rá.
most komolyan valaki írja már le hogy hogy mit kéne csinálnom hogy végre én is beleülhessek egy bombázóba és ne folyton csak engem bombázzanak le.
Sherman0070
Nálam meg sehogy sem működik 😄 Csak a térképet mutatja meg hogy ki hol spawnol 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sziasztok! Kezdő vagyok a játékban de már most észre vettem hogy a csapat egyáltalán nem hajlandó csapatként győzelemre törekedni. Ezért gondoltam megkérdezem nincs-e valakinek kedve tier1-ben tolni együtt néha, nem is a győzelem a fontos számomra csak hogy valaki fedezze kicsit a seggem 😊 fülesem van hogy esetleg még jobb legyen az összhang.
Lenne egy kérdésem. Mitől függ az hogy egy tankkal hányszor lehet respawnolni egy csatában?

Igazad van. Tényleg nem segítség. Az előbb kipróbáltam, és már nem működik csak AB módban (ott meg nem sok értelme van).
RB-ben nekem csak a repülőket mutatta.

Olyan haszontalan használhatatlan program, hogy megoldották (nagyon helyesen), hogy ne működjön, csak AB módban.

Persze nem lehetetlen, hogy valami beállítási vagy telepítési hibát vétettem.

Az derék....
csaba90
sziasztok!
arról tudni valamit? hogy lesz e Tiger E benne? mert a tech tree-ben ott van... de semmi hír róla :S

Csaby

azért kell a kiválasztás gombot beállítani és nem a gépfegyver lövés gombot 😊
mert ha kiválasztod akkor a távolságmérő célkereszt is változik attól függően melyik kalibert/puskát választottad ki 😊
Toby0501
Annyira kevés pálya van még, hogy kis gyakorlással simán megy kisujjból, hogy az ellenfél nagyjából milyen távolságra van, ilyen egyszerű. Nem kell hozzá se tablet, se semmi, csak tapasztalat.

Tényként közölted:

telefon vagy táblagép,és a megfelelő csítprogram használata erősen ajánlott a távolságbecsléshez, különben behozhatatlan hátrányba kerül az egyszerű gyárilag naív játékos.

Akik játszanak SB-t, mind megerősítették, hogy gyakorlatban nem használható, főleg nem előnyként. Te érted egyáltalán, hogy teljesen félrevezető az állításod? Aki éppen mondjuk benéz a topicba, elolvassa és azt hiszi ez igaz. Így terjednek a hülyeségek.

Cobra.
A gépfegyvernek azért eléggé más az esése, mint az ágyú lőszerének. Meg ugye a különböző lőszereknek is erősen eltér az esése.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kurszkon van rá idő általában, ott úgyis a nagy kaliberű, pontos, átütő lövéseken van a hangsúly, ahol korrigálni kell még a széllel is.
Az új Eastern Europe mappon is vannak néha érdekes csaták, a 2 csapat ki áll egymással szemben a dombokra és elkezdni egymást lőni, ott is inkább jól jön a pontosság, néha-néha ha új célpont van 1, max 2 belövő lövés kíséretében.
Ismerem az irányzékos mérést, ami működik, csak nem hatékony, vagy nem használható.

Nem szakértem, csak a teljesség kedvéért tényeket közöltem azzal, aki érdeklődött.

amúgy sincs idő számolgatni általában
na meg olyan távolságban ahol lenne értelme ott néha olyan random összevissza lő az ágyú h csak nézel 😊

amúgy meg átkapcsolsz géppuskára ahol működik és pikpak be tudod lőni bizonyos távolságig 😊
Is, de ha nincs rá idő akkor jön legegyszerűbb célzás. Tudod hogy mekkora távolságból mekkorának látszik a tank és lősz, ez mindig működik. Egyszerűen megszokja az ember hogy mekkora méretű célnál mekkora irányzékot kell használni.
Az irányzékkal jól lehet számolni.Vonás képlet.Más kérdés hogy megérzésből lövök és jól megy.Matekból meg gyenge vagyok gyorsabb így '-). De tesztelem nagy távolságon mikor volt időm számolgatni méricskélni.Műkszik
Értem, tehát nem méred, hanem tudod, hogy ha két kockára van, akkor 2 szorozva a kocka élének, vagy átlójának a méretével.
Tehát semmi méricske, csakis tapasztalat. <#eljen>

Tudom hogy melyik pályán hány kocka hány méter kb. Régebben volt is erről egy kis írás a GF infón és az alapján meglehet becsülni hogy mekkora távolságra lősz.
A játékban is lehet mérni, ott a skála az irányzékon. Ebből is látszik, hogy te nem használod, amivel semmi baj nincsen. Csak akkor ne szakértsed.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2014.12.28. 17:34:57

Értem, ez tiszta sor.... de ha még soha nem mérted le a távolságot, akkor honnan tudod, hogy 1500m-ig megy a dolog?

Német tankokkal tisztességből nem játszom, de orosz tankokkal 1,5km-ig ha formában vagyok én is hozom az 100%-ot, azon felül már érdekesek az orosz lövegek (a 85-ösökről beszélek, a 76-osokkal felesleges 1km felett tüzelni).
Egyébként én nem megyek rá hogy különösen fejlesszem ezt, egyszerűen tapasztalatból lövök, még soha nem mértem távolságot, mindig tapasztalatból megy, mivel nincs időd távolságot mérni.
AnuluWork
Erődös pályán ma TU-2 honnan szedett ki? Na honnan? Naná, hogy az egyetlen egyben lévő híd alól. Pedig direkt beálltam, mert máskor ez bejött. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tudom, hogy nem nagy dolog. Én orosz ágyúval 1650 méterig teljesen pontosan lövök gyenge pontra. Az a trükk, hogy a szórást is beleszámítom előre. Német ágyúval megy 1999 méterig is. Úgy számolom január végére 2000 méterig is menni fog.

tehetséges csapattársakkal voltál a SS alapján 😄 😄
kv-2-nél hogy tudnak kilőni engem úgy hogy tornyomba bejött a lövedék megölte a gunneremet aztán hátul kiment a toronyból?
Már nem azért de ki akkora noob hogy bármilyen segítség kelljen neki? Az egész csupa fizika és tapasztalat. Nekem SB-ben van 1km-en belül 100%-os találati arányom minden segítség nélkül orosz ágyúval... Nem cheatelni kell hanem tanulni és odabaszni az ellenségnek.
Gondoltam, hogy nem játszol, mert akkor nem mondanád, hogy az egy valóban használható dolog SB-ben.

Nem használom, mert AB csatákat játszom. Néha RB-ét ha van kedvem. Ha aktívan játszanék RB vagy SB csatákat akkor teljesen logikus okok miatt biztosan használnám.

az mégis hogy van hogy akárhányszor ülök tankból repcsibe az enemy bombázó mindig pont az én tankomat találja meg.
illetve hogy én miért mindig csak fighterrel tudok csatlakozni a repüléshez és nem tudok bombázót választani?
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2014.12.28. 16:35:22
Szerintem mindenkinek volt 0killes köre, de ilyenkor nem osztom az észt és nem noobozom azt aki próbál valamit tenni a győzelem érdekében.
Nekem is volt hogy 0 killel mérgelödtem a chaten, mikor harmadszor döglöttem meg a capnél egyedül, a csapat 95%-a pedig a spawn mellöl sniperkedett.
Ahogy látom GF-ben is alakul a játékos állomány. Előbb Kurskon csapattárs ZSU-57-2-vel kétszer gyújtott ki hátulról, a legénységet meg leamortizálta. Legutóbbi meccsen meg én voltam az idióta, amiért nem támadom az A pontot. Mellesleg azt támadtam, sőt védtem, 3x volt a kezünkben, ebből 2x én fogalaltam be, és ott is lőttek ki, amikor harmadjára is megpróbáltam visszafoglalni.
Ez lett a végeredmény, vesztettünk, de a 0 killes Rommelek már itt is nooboznak mint a wot-ban a profik 200 eff-el..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Úgy azért drasztikusan csökken a hatékonysága a dolognak. Hamarabb lehet belőni a távolságot magában a játékban. Akinek ez nehézséget okoz, annak a becslés is nehézséget fog. Te magad használod?

Ezt én is így tudom, de becslésre azért jó.

Amikor utoljára néztem, akkor SB módban nem működött a távolság kijelzés abban a programban, mivel ki kell jelölni a célt ahhoz, hogy kiírja a távolságot.

az amcsiknál mely tier2-es tankok vannak már feloldva?
Azért tedd hozzá azt is, hogy SB módban, a mentális épséged megőrzése érdekében ki kell kapcsolni a növényzetet, meg még amit ki lehet, illetve telefon vagy táblagép,és a megfelelő csítprogram használata erősen ajánlott a távolságbecsléshez, különben behozhatatlan hátrányba kerül az egyszerű gyárilag naív játékos.
Szóval ezek azok a "több szakismeret"-ek. <#eljen>

Nesuten
a szimulátor több szakismeretet kíván mint az RB és ezáltal nehezebb is ... az ellenséget nem jelölik a harctéren és csak a szemedre hagyatkozhatsz ,viszont a parancsnoki térképen megjelölődnek a harckocsik egy nehezített automata jelölőrendszer segítségével

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

szia,

a kepek alapjan remelem szamodra is egyertelmu lesz....
(reward, br. repair stb...)

Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

mik a lényeges különbségek az RB és az SB között.
tudom a térkép, illetve a toronyból való nézet talán...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Master91
oda bénának érzem magam 😄
Gyertek át SB-be, ott megy a felnőtt emberek játéka! 😊
Master91
én csak ab-be megyek, és rengeteg ilyen csatám van, spawn ponttól eljönnek 1-2 kockát, és ott várják a sült galambot....