37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    nyavalyás moderátorokat is ki kéne már vágni az utcára mint.... randomba törölgetik a kommentjeimet(meg másét is) a wt fórumon.
  • Malarki
    Ez mondjuk egy jó kérdés.
  • twinr
    Miért nincs egy lista valahol a wt nickekkel, mindenki felvehetné a többieket, és mindig összejönne három négy ember tutira!??
  • carp3tm0nster
    amíg az orosz oldal rendben van(érts sokat nyernek vele) addig nem fognak tenni..
    vagy amikor elfogynak a német T4-T5 playerek
  • kissssss
    what a f.....
  • AIexx
    abszolút rekord..
  • Luciferkee
    Damage model az tökéletes:

IS-3 (én) vs ostwind (one shotolt):

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.05.24. 15:53:19
  • Dewri
    Csak nem értem, hogy a készítők nem látják ezeket, amiket itt a fórumban a játékosok? Az átlőhetetlenséget, az irreális br-t, az irreális ellenfeleket, csapatokat, mm-et? A repülősök ugyanúgy szenvednek. Mégse látni, hogy tennének valamit, hacsak nem annyit, hogy néha jön némi buff, vagy nerf.... Pedig biztosan lehetne jobb is a rendszer.
  • kissssss
    még ha át is jutottál volna azon a "papir" páncélzaton akkor se biztos hogy sikerült volna kinyírnod, velem is előfordult már hogy a kv-2 HE löszere csak zöldre festett mindent az m18-on belül de komolyabb baja nem eset vagy egyszerűen csak pattant.

sim csatákkal az a gond hogy teljesen random a játékosok gépválasztása, múlthéten volt egy olyan csatám a németekkel ahol a csapat 80% ostwindel ment.... amcsi orosz oldalon a repcsik szó szerint fűbe haraptak 1 perc leforgása alatt, de később meg jöttek az is-1 meg jumbo hordák és a földbe döngölték a csapatomat.

kellene valamilyen minimum követelmény pl: AA 2darab és repülőkből is 2, nehéz tankokból 3 darab 2 respawnal, a könnyű és közepes tankokra meg nem lenne mennyiségi korlátozás, nekem is mindig be van rakva egy nehéz közepes meg ha van akkor kőnyűtank + AA.
  • Dewri
    Hát igen, nekem wt-ben még sosem volt ilyen. Wotban talán 3-4 esetben sikerült idegenekkel csata közben együttműködni hatékonyan és rendesen 8ezer csata alatt... Szégyen ami ezekben a játékokban megy, pedig csapatjáték kéne legyen, ehelyett 15 idióta szaladgál 15 felé... És ezzel sajnos semmit nem lehet kezdeni, hiába az mm, hiába a br, hiába bármi...:(
  • Malarki
    Azért6 van kivétel, Tigrissel elég jó köröket szoktam menni egyedül is.
    A héten volt hogy hárman maradtunk Poland mapon, 3 tigris, ellenünk 6 vagy 7 ellenség, ebből 3 repülővel. Bevettük magunkat a városba, nagyjából fedezve egymást, kilőttünk 8 tankot és megnyertük a mecset. Az eddigi egyik legjobb csatám volt WT-ben, sajnos hogy ilyenből nagyon kevés van. Ehhez kellett két másik normális játékos, aki nem a mező közepén állva várta hogy kibombázzák, hanem normálisan kommunikálva a chaten össze tudtunk dolgozni. Ilyenekből van nagyon-nagyon kevés.
  • Dewri
    Nehéztankkal már régen is fos volt, vagy a medek szarják rád a tüzérséget folyamatosan, vagy a repcsik dobnak ki és nincs respawn, mert minek... Jó csapatban (ami sosincs...) vagy hármas szakasszal talán, de egyéniben fölösleges nehéztankozni sajnos...
  • Dewri
    Most voltam bent KV2-vel. Hellcat oldaláról fél méterről lazán pattantam... Természetesen a "csapatból" senki nem jött oda segíteni, pedig az a szar simán körbeszaladgált. Egy M6-ot azért 1 lövésből kicsaptam, a jó öreg orosz vas tud lőni, ha engedik...:)

Mindenesetre itt is elértük a wot színvonalat ahogy látom, nehéztankkal nincs értelme játszani...:(
  • Molot115
    De ha a player defeated több mint a kill? Illetve realisticben meg simulatorban is kilőhetem ugyanazt a playert 2x de realisticben akár többször is.
  • AnuluWork #21495
    T95el max. speed 13km/h. Úton ... Szóval, ne sírj! :D

Mire odaérek vele, lemaradok mindenről.

Egyébként még maxosan is geciszar. És nem csak sebességileg!

Na mindegy. Túl vagyok az USA tankokon is. Tapasztalat: főleg 5.7ig játszhatóak ők is, utána a patchig a T32 volt még játszható, de "szerencsére" most már azt is nerfelték. (Az IS3at és IS4et persze sutyiban megerősítették ...) A US médiumok közül vannak jó pillanatai az M26nak és a Pattonoknak, de ritkán.

Az amcsi TD ág pedig egy mocskosul nagy illúzió. Van, ilyen is van, az elején még volt egy-két TD ami a tierjében jó, de a patch óta, mint a #21491-ben. Ráadásul kb. mindegyik nyitott szar one shot.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.24. 08:55:21
  • Stefan99
    ez a hüttinger forest vagy mi kaphatna egy alapos polirozást, mire egy jp-vel eljutok a folyóig a lánctalpaim rendszeresen tropára mennek,mert 10 km/h val nekimegyek egy enyhén emelkedő résznek, lol
  • vajakos21
    Kilött gépet számol.Arcadeban ugye többször is kilőheted ugyanazt az embert.Minden kilővése egy kill.AI nem számit ...asszem. Illetve van szorzó rb-sb re.
  • kissssss
  • Cobra.
    Azt már meg se említem, hogy M4A1-el meg M18-al KV85, IS-1 meg Tigrisek ellen megyek, de hogy az M18 lövedéke oldalról lepattan a KV85-ről az már elég idegesítő...
  • kissssss
    úgy látszik mai nap felesleges sim csatákat menni a nehéz tankokkal mert két percnél tovább nem lehet többet játszani, instant p47 bombázás pályától függetlenül.

igazán kibaszhatnák már ezeket a szaros p-47 gépeket vagy inkább adhatnának 2 spawn lehetőséget a nehéz tankoknak is, mert így semmi értelme nincs az egésznek hogy odébb gurulsz néhány száz métert aztán mehetsz vissza a hangárba.

ganij igazán megmozdíthatná a seggét e téren.
  • AnuluWork #21489
    1xűen nem tudom eldönteni, hogy a T-95 jó tank, vagy egy fostalicska. :)

BR7.0ban, ha nem a bugos ágyúpajzsot és kupolát lövik, akkor kb. kilőhetetlen, max. bombázóval, rakétással is csak néha. (Hihetetlen miket él túl! :D) Afelett viszont, ha van 10.5es KT vagy valami 45 utáni lőszerrel felszerelt 45 előtti szar, akkor sokadik lövésből kilőhető. (Ha a bugos ágyúpajzsot és kupolát lövik, akkor még egy Sherman 76os Jumbo is végez vele. HA!) Lőszere atomszar. De ha a gazsi úgy dönt, hogy te most ebben a körben sok lepattanót kapsz, és akkor viszont egész jól lehet vele teljesíteni. Ha viszont nem, akkor vérpisti egyből megöl.
  • AnuluWork #21488
    Nem fogjátok elhinni, de az új mini patchel sutyiban tovább erősítettek az IS3-IS4 duón, és nerfelték a T32t. :) Ahol eddig az IS3on bement, na ott már nem megy be még a legjobb APval sem ...
  • Dagohun74
    Szerintem meg nem, régen más volt.

Ez 2014.07.

Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.05.23. 08:42:09
  • kissssss
    mindezt 20 darab lőszerrel :) az szép
  • _Kondor_
    Én kb. 1.5 hónapja kezdem el újra játszani. Azelőtt CBT kezdetétől egészen kb. 7 hónappal ezelőttig.
    A térképek beadása mindig úgy volt, ahogyan most is van. Változó ideig, egy csatányi 5-10-25 perc-től ritka esetben akár 1 óráig is ugyanazt a térképet pörgeti. A random az egészben a térképek sorrendje és az időtartam ameddig ugyanazt a térképet adja. Gondolom az összes játékos adott időben és adott módban ugyanazon a mapon játszik.
    Ez szerintem GF megjelenése óta mindig igy volt.
    Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.05.22. 23:39:14
  • AIexx
    SU-152 (3/4 -e repesz)
  • Dagohun74
    Nem szivozni akarok de ezt ugy hivják random sorminta ha valaki nem ismerné.

Tudom hogy random de fura egy random.
  • Molot115
    Hát csak érdekel. Van egy 2 dolog aminek a megnyerése vagy elérése is attól függ hogy mennyi játékost győztél le. Pl: festés egyes harckocsikra stb. Az érdekelne hogy miből számolja ki a játék mert ugye a kilőtt harckocsik száma nálam pl nem egyezik a legyőzött játékosok számával.
  • vajakos21
    Mivel kapcsolatban?
  • Molot115
    Azt tudja valaki hogy a players defeated az miből jön ki? Talán a kill+kill assist?
  • AnuluWork #21479
    A T-95 esetében fogalmam sincs a gazsi mit akart vele. 7.0nak gyenge, a lőszere bugos, a tank kupolája, ágyú páncélja bugos. Aki nem tudja hová lőjön, az szenved vele, aki igen, az kiszedi egy lövésből.
  • Madi92
    Nem értetted meg a lényeget.
  • sanyicks
    dehogy véletlen... ha az, akkor elkúrták a véletlengenerátort. Persze tök véletlen az, hogy 3 térkép kb 100x nagyobb eséllyel jön elő, mint az összes többi.... hihető.
  • lammaer
    "Vannak olyan mapok, amiket 1 hét játék után csak 1x láttam, miközben a fentieket naponta 10x."

Nahát, ki gondolná hogy ugyanazt olvasom itt is mint a másik játékban.... gondolom majd itt is bejön a konteó ahelyett hogy az emberek elfogadnák hogy a véletlenszerűség így működik (főleg akkor ha ugye a véletlengenerátort nem a playerhez igazítják...) simán lehet hogy a szeveren teljesen egyenletesn osztódik ki az összes térkép, csak hát ugye te mint játékos össze-vissza esel be a meccsekre, igy azt látod amit.
  • Malarki
    T4 csata, a németekkel, úgy kapunk ki hogy az egész csapat 6 tankot tudott kilőni, abból hármat én...980 ponttal én voltam a legjobb, a csapat felének 400 se jött össze...
  • Malarki
    Szerintem meg az összes pálya f*s. Talán Kursk és Hürtgen az ami nem annyira, az összes többit gondolkodás nélkül cserélném ki ha lenne alternatíva.
  • sanyicks
    karelia kb abból áll, hogy kimennek kempelni a spawn melletti sziklákhoz, és egymásra hívják a tüzérségi támadásokat, gyakran szinte spawnpontra. De a legszarabb akkor is a berlin, meg a hürtgen forest, főleg mert 90%-ban ezeket a mapokat rakja be. Vannak olyan mapok, amiket 1 hét játék után csak 1x láttam, miközben a fentieket naponta 10x.
  • AnuluWork #21472
    Igazából nincs gondom a térképekkel, kb. egyikkel sem. (Egy olyan van, ahol bár jól megy rajta, de nem ebbe a játékba való, és az az erődös.) Főleg akkor vonyítok, ha Jungelbe rak TDvel, vagy városi pályára.
  • sanyicks
    A 3 már bőven meg volt, meg a tizenvalahány is. Azóta sem tudok írni. Igaz, hogy a hulladék fórumukon még mindig 231 lejátszott meccset ír 2 napja rám, a useremre kattintva és a játékban viszont 239. Idióta barmok, még ez sem működik rendesen. Hiába, az orosz minőség az marad orosz minőség...
  • Dagohun74
    Oké ahogy érzed. Bár igazából én RB és SB játékot játszok és baromira nem illenek oda. A dzsungeles pályával egyet értek. A sík szar gondolom a mozdok na az RB és SB-n állat baromi nagy lehet rongyolni oldalról.Na meg persze kurszk.