War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nem befolyásolhatta véletlenül sem az eredményt, hogy az IS2 turret armorja kb. 2,5x olyan vastag? IS2 100mm, Panther D 45mm
Semmi értelme az összehasonlításnak. amíg nem egyforma célra lőnek, addig ez csak szócséplés és random eredmény.
Készséggel elhiszem, hogy szarabbak a német tankok, de én nem látom az óriási különbséget... a 38T-re is beirta itt valaki az eventre hogy úristen de szenvedés, én bementem vele AB-re és 10 killekkel távoztam..nem éreztem a nagy szenvedést...

Nem veszem annak. És van egy valag tankom, viszont se kedvem és időm tesztelgetni. Viszont itt annyi a pláne hogy igen az oroszoknál sokkal több a BOOM. És az hogy igen csak dolgozik a random kb. mint a WoT-nál. Mind amellett még mindig a "legjobb" tankos játék a piacon a WT. És sírnak főleg SB-n is így mennek a dolgok, nézd meg SB-n hány német vár most. Elárulom kevés. Vajh miért?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Milyen random eredményről beszélsz? Arról van szó, amit én és mások is írtunk, míg csináltuk az event alatti küldetéseket. Orosz tankokkal gyakorlatilag pár kör alatt megvoltam a 40killes küldetéssel, míg a német tankokkal ugyan ezért órákat kellett szívni. És én akár hogy is nézem a teszt is valami hasonló képet fest, orosz tankoknál sokkal több a boom..
Német lövegekkel (75mm) szépen termeltem az asistot, de killek nem jöttek. Mentem Pz IV-el olyan kört ami után vereségre kaptam 90k silvert, minden lőszert ellőttem, 8-9 asist lett belőle, 0 killel... Gajin ezt most nagyon elkfélte, elég ránézni a GF fórumra a hivatalos oldalon, tele van ilyen postokkal.
Csak addig írja dollárban amíg a webboltjuk honlapjára át nem irányít és be nem jelentkezel.

Nagyon úgy tűnik hogy a dollárban/rubelben vásárlás lehetőségét végleg letiltották.
Most már amúgy proxy szerverrel se lehet becsapni az oldalukat, nem enged vásárolni úgy.

Nem akarok kötekedni, de ha lenne egy valag tankod, és megcsinálnád élőben ezt a tesztet, kb ugyanilyen random eredményeket kapnál.
Ugyan olyan teszt csak orosz gépekkel és párduc ellen. Ennyivel jobbak az orosz lőszerek sokkal több egy lövéses robbnás.
Target: Panther D Distance:10m Armor Hit: Left Side Turret ( center ) Ammunition Used: APHEBC Game Modes: RB
Every single shoot vs tank completely intact / new / perfectly

T-34 Mod 42 F-34 76mm
15 shoot / hit
4 All modules damaged... able to fight.
8 Boom... great explosion
3 Turret damaged

T-34-57 MOd 43 Zis-4 57mm
15 shoot / hit
3 All modules damaged... able to fight.
7 Boom... great explosion
5 Turret damaged

T-34-85 Zis-S-53 85mm
15 shoot / hit
2 All modules damaged... able to fight.
10 Boom... great explosion
3 Turret damaged

IS 1 D5T 85mm99
15 shoot / hit
4 Turret damaged

Kw 1 L-11 76mm
15 shoot / hit
5 All modules damaged... able to fight.
7 Boom... great explosion
3 Turret damaged

Kw 1 Zis-5
15 shoot / hit
4 Turret damaged

Egy teszt egy sráctól hogy mennyire random a WT.
Target: IS2 Distance:10m Armor Hit: Left Side Turret Ammunition Used: APCBC Game Modes: RB
Every single shoot vs tank completely intact / new / perfectly

Tiger 88mm L/56:
15 shoot / hit
10 All modules damaged... able to fight.
3 Boom... great explosion
2 Turret damaged

KönigTiger 88mm L/71

15 shoot / hit
12 All modules damaged... able to fight.
2 Boom... great explosion
1 Turret damaged

Pershing 90mm M3

15 Shoot / hit
15 Boom... great explosion <#guluszem1>

Panther 75mm L/70

15 Shoot / hit
13 All modules damaged... able to fight.
1 Turret damaged
1 Boom... great explosion

PzIV F2 75mm L/43

15 Shoot / hit
13 All modules damaged... able to fight.
2 Turret damaged

PzIV H 75mm L/48

15 Shoot / hit
2 Turret damaged

Sherman 75mm M3

15 shoot / hit
2 Turret damaged

Sherman ( W ) 76mm M1

15 Shoot / hit
11 All modules damaged... able to fight.
2 Turret damaged
2 Boom... great explosion

JethroHUN
Szánalmas ez ez a gaijin.. mit gondolnak? Majd mindent megveszek aranyból? Tankot, alkatrészeket... Prémiummal sem éri meg RB-t játszani... nevetséges...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AnuluWork
Nem az repcsik között játszom vele, tehát tank.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

JethroHUN
Ugyan úgy lövik keresztül, Tiger 2 H sokkal jobb tank.

Az mióta tank? Amúgy meg majd az M19 sokkal jobb lesz.

AnuluWork
Az M15 CGMC viszont a legrosszabb amerikai tank. Ilyen szar technikával talán a repcsis résznél találkoztam utoljára. A platós szovjet és német légvédelmi ágyúkhoz képest is rossz. És BR3.3!

Egyik kedvenc tankom... :) Egy hentes.

A Tigris I-es 5.7-es BR-ű szóval az éppen az 1.0 különbségen belül van. Szóval teljesen normális.
Ha nem tetszik, használj maximum 4.3-as BR-ű tankokat, amíg kihúzod a saját 5.7-es BR-ű tankodat, ami már egy szinten van a Tigrisekkel.
Amúgy a Tigris I talán a legjobb tank tier3-ban, és nagyon népszerű, ezért sokkal több van belőlük a csatákban, mint az azonos képességű IS-1ből és M6A1ből.

AnuluWork
Mivel voltál?

RatBaG
nem is! van dakka dakka a tetején. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

JethroHUN
Fasza megérte az egy milliót az IS-2 mod. 1944 is... Ugyan akkora hulladék mint az IS-2...

Cobra.
Kapja be a Gaijin a matchmakinget, megint a meccsek felén a 4.7-es tankjaimmal mehettem Tigrisek meg IS-1-ek ellen. Persze elölről meg se tudom karcolni őket, még 300m-en belülről se... A másik felén a meccseknek meg a kedves csapattársaim kivételesen figyeltek arra, hogy nehogy akár csak érintsék a foglalást jelző körvonalat.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ha kimerted szólj :P én sem merem :P
Mert orosz.
JethroHUN
Az ISU-122-k miért is csak 5.7-esek?!

csaba90
Sziasztok, van egy 36000ft értékű kártyám, játékon belül levásárolható! Kevesebb készpénzért vagy valamiért cserébe megválnék tőle! Érdeklődni a [email protected] címen lehet!
Próbáld meg itt, elvileg tudsz dollárért vásárolni, talán olcsóbban jön ki, mint euróval, de én itt még nem próbáltam.
Kb. 2700Ft-al olcsóbbra jön ki a 10.000Ge ha az usa shopból lehet vásárolni.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.01.12. 19:38:15
Olcsoban mashonnan ? steam stb ?
Akkor semi trukkozes vege ? !
Már nem lehet, év első hetében letiltották.
Sziasztok hogyan lehet rubelel vasarolni GE mert nalam csak eurot mutat proxyval is /... koszi !!!
Utoljára szerkesztette: vApollo, 2015.01.12. 19:26:47
A break nagyon el van rontva, mert idétlen helyekre teszi a spawn pontokat. Pl. amikor ugyan azt a bázist kell foglalni, ahova az ellent spawnolja... (az ellen ilyenkor kap valamennyi spawn védelmet, így egy ideig sebezhetetlen, én meg nem) .... én sem megyek szívesen a kör közelébe.

Az van hogy akkora kretén az emberek 85%-a a játékban, hogy ha break, vagy conquest event van inkább ki is lépek, mert hogy a csapatból senki nem megy a cap közelébe az tuti, nekem meg elegem lett hogy mindíg én halok meg ott egyedül.
Köszönöm
Játékon belül ha groupban vagytok,akkor egy meccsbe rak be Titeket.

Sziasztok! Van olyan magyar online társaság akik össze szoktak ülni időnként csörömpölni? Van egyalltalan lehetőség ilyenre ennél a programnál? Vagy csak a véletlen szerűen sorsolt játékos tarsakkal lehet lenni egy egy játék alatt?
Teljesen jó tank, csak tudni kell vele játszani. A panzer4 F2-vel és a T-34/76ossal azonos a tudása, utóbbival gyakorlatilag minden szempontból.
Mint az összes 75mm-es ágyús amerikai tank, az M61 páncéltörő-robbanó lőszer kifejlesztésétől lesz halálos, utána elég csak azt magaddal vinni.
Ki kell használni az amerikai tankok durva negatív függőleges kitéríthetőségét, és csak a tornyodat kidugva, hull downból lövöldözni.

Szerény véleményem szerint a T-34/76-osokat keresztbe lenyeli hatékonyságban. A tech treeben utána következő M4 pedig még jobb, mert mozgékonyabb, dinamikusabb. A 76mm-es Shermanok tier3-ban is jobbak a T-34/85nél.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.01.11. 18:27:21

Én se tudom elképzelni hogy bármilyen erőfeszítést tegyek két ilyen tier1 sz@rért. Annó a prémium T-34 más volt, azért megérte dolgozni, mert tényleg lehetett kezdeni vele valamit, húzni (az egyébként érdektelen) orosz ágat, meg pénzt termelni.
De tier1 gépekért? Ilyen küldetéseket, hogy menj T-28 csotrogánnyal? Na ne már!

AnuluWork
Me.

A reserve tankos küldi adta meg. A legjobb T1es tank jelenleg.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.11. 15:55:50

Itt a fórumon is mondta már valaki, hogy megkapta, meg a játékban is egyre gyakrabban össze lehet futni vele.

noés volt-e már valaki olyan "szerencsés" hogy megkapta a tankot?
Bizonyos értelemben igen, kényszerítettek.

Egyébként meg teljesen mindegy. Ez a patch egyszerűen kritikán alulira sikeredett. Főleg, hogy az 1.43 karácsony előtt már egészen jól működött.
Azt, hogy mennyire el van rontva a játék teljesen jól mutatja, hogy egyik feladatot 4-5 meccsből letudtam, a másikat meg 4-5 óra játékkal sikerült kiszenvednem.

Gondolom kényszerítettek hogy megcsináld...Azzal menj ami jól esik.Két ilyen sz.rért..:-)
Én ezt a mai utolsó feladatot még letudom, utána valószínű hetekig nem lesz kedvem elővenni a WT-ét. Ebben a 3 hétben megutáltatták velem. Gratula Gaijin! Éljen a v1.45 ! <#eljen>

Azért a mai küldetés kiírás sem sikerült tökéletesen a Gajinnak.
A Henschel már strapabíró akkor , nem olyan könnyű kiszedni a tornyát?
AnuluWork
Igazából a tornya veszélyes üzem, minden más, mint a Henschel.

Komoly, csak korábban sokat panaszkodtak itt a kicsi pályákra de akkor megoldották.
Kurszk 5*5 km,de a legtöbb 2 km fölötti:)
Tigris 2 ről a Porsche tornyosról van valakinek jó véleménye?
Királyság ez a kugelblitz, sokkal jobb mint az ostwind csakúgy tisztítja az eget első meccsre 5 repcsikill
AnuluWork
Akkor nem értem.

JethroHUN
Teljesen fullos.