37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    Ó dehogynem, rengeteg ilyen tapasztalatom van és egyébként is ami a lényeg, hogy a t34-nél 60'-os döntöttség van szemből és oldalról is 40'.
    Meg lehet nézni egy 60'-os találati szög esetén nem üti be a t-34 frontpáncélzatát, mert az 80mm környékén van, a 8.8cm-es ágyú meg vagy 62mm-t üt át így.
    Ráadásul a t-34 páncélkialakítása miatt a testet azon szintű ágyúk ellen közel sérthetetlen szintre lehet emelni.
  • DasIsFuck
    Alapvetően a tigris 2 is a párduc alapján épült.

Mondjuk én úgy tudom a tigrisnél az is szempont volt, hogy elég tágas legyen a legénységnek a küzdőtér.
    Nyilván ezért lett akkora a tigris.

Meg a tigris kb a korábbi német tervek szerint épült, nyilván egyszerűbb volt a bevált dizájn alapján építeni gyorsan egy tankot.
  • Savaran
    Nincs mit:)
  • kissssss
    töltőnek rendesen csipkednie kell magát, kikotorni alulról a lőszert + betölteni és még kidobálni a ágyúhüvelyeket is..... nem lennék a helyében.
  • Molot115
    Mennyire jó videó! kösz a megosztást!
  • TuskoMobile
    Azért azon el lehet gondolkozni mennyi vasat hajítottak ki az ablakon a németek az jó dolog hogy volt nekik bőven de szépen el is pazarolták ez a probléma.
  • Savaran
    Ha már leopárd :)
    Modernizált köntösben a régi vas:
  • Molot115
    Hát igen de ott nem is volt cél a rendes páncélvédelem. Inkább eltolták az egyensúlyt a mozgékonyság és a tűzerő felé, és azokkal nincs is gond! Ami videót láttam róla szerintem nem lesz vele gond. De majd élesben kiderül...
  • csaba90
    hát azt a leot se lesz nagy szám, kb a tigrisek is kilövik majd :) ugyanaz lesz mint wotba, ott már ügyeskedni kell és a löveget kell használni!
  • Molot115
    Hát igen az nem jött be. A háború végéig gyártották a jó öreg pz4-et...

Más.
    Néztem devszerveres videókat. Az a furcsa hogy lehet én vagyok tök vak de a Leo1, M60 és T-10 top lőszerének átütése az ugyanaz. M60 vs Leo1 érthető ugyanaz az ágyú. De a T10 122 millise pontosan ugyanannyit üt át mindenhol és minden szögben... nekem kicsit sántít a sztori.
    Viszont ahogy néztem a T-10et nem lesz olyan nagy kihívás kilőni.
  • Savaran
    Erről beszéltem én is, a párducot kellett volna erőltetni, meg a vadászpárducot, csak 44-re mire az a és g párduc elterjedt mondhatni bukott volt a háború, nem beszélve arról hogy nem túl sok volt belőle, pedig eredetileg a pz4 teljes leváltása volt a cél.
  • Molot115
    Pontosan a dobozforma a túl nagy súly a túl nagy löveg miatt volt a Párduc jobb harckocsi. Mégis a Tigris hírneve szinte elhomályosítja a Párduc nem kevés érdemét.
  • Savaran
    És végül nem hogy felvette a versenyt hanem fényévekkel megelőzte :) Az biztos hogy gyorsan kész kellett lenni ezért is kapta a 88-ast mert a kwk 42 még nem állt készen, a doboz forma miatt sajnos vastagítani kellett az meg a mobilitás rovására ment.
  • Molot115
    Nem mondanám agyatlan húzásnak a doboz formát. Mégpedig azért nem mert 41-be a német harckocsizók nem kicsit szenvedtek a T-34től azonnal kellett valami ami felveszi vele a versenyt, ezért döntöttek a doboz forma mellett. Sokkal könnyebb volt megtervezni és gyártani. Ráadásul mellette elkezdték a T-34esen szerzett tapasztalatok alapján megtervezni a közepes harckocsijukat ami végül is a Párduc lett. Ezért is lehetséges az hogy a Tigris már 42 telén a keleti fronton volt, a párduc meg csak 43 nyarán kursknál mutatkozott be. Tehát a Tigrist azért tervezték hogy gyorsan átvegyék a technikai fölényt, a Párducnál viszont már az újonnan szerzett tapasztalatokat is felhasználták.
  • Savaran
    Hát azért a 85mm es tömeges elterjedéséig(44 eleje kb), a Tigris frontján törték sokat az orosz mérnökök a kókuszt :) Amúgy a doboz forma agyatlan húzás volt tényleg, Párducnak jobb volt szemből a védelme. Ja és a 85-el is csak 1000 méter alatt volt hatékony a tiger frontja ellen.
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2015.06.23. 17:33:12
  • kissssss
    ezzel én is tisztában vagyok hogy a t-34 nem fogja mellel levenni a 88mm lövedékeket, de a sebessége miatt még így is előnyben lesz... főleg sim modban.
  • Sherman0070
    Ez a KV-2 nagyon durva 4.3-as br.-en :D Nem is értem miért van olyan kevés belőle csatákban. Hisz nagyon durva.
  • Sherman0070
    Most kelet európán játszottam el ugyanezt, csak ott 8 killem volt :D
  • twi452
    phly - leopard - a havas pálya - youtube
  • TuskoMobile
    tigrisnek nem a páncélzata volt a jó megoldás hanem a lövege szóval vica verza odavissza fogják adni kapni amúgy is kocka tank semmi mérnöki precizitás nincs abban a kockatestben teljesen primitív válasz és probléma megoldás volt
    kb így készülhetett mennyi a max átütés ó akkor vegyük biztosra legyen 100mm és modelt egy kartondobozról vették
  • kissssss
    mission maker méghozzá kv2-vel? az igen
  • gstup
  • Sherman0070
    Csak egy kis KV-2zés Mozdokon

• kissssss
    már a 85mm verziók is ott répázzák meg a tigriseket ahol akarják, 100mm-nek oneshot lesz egy tigris kb...
  • Sherman0070
    Viszont a 100 milise 6.0 br-be nagyon durvának tűnik. Tiger E-k ellen kíváncsi vagyok milyen lesz.
  • gstup
    Egyértelmű hogy a t-34.
  • e57
    milyen szempontból?

Nekem a SU-100Y érdekesebbnek tűnik, mert a T-34-től már kezd herótom lenni, hiszen Rank2-től Rank4-ig jelen van. Szóval egy "16. fajta" T-34 nem biztos, hogy új élményt ad. :)
  • Sherman0070
    T34-100at vagy SU-100Y-t lesz érdemesebb beszerezni?
  • Sherman0070
    Kész ennyi volt... most már sodródok én is az árral inkább. 1év alatt rájöttem hogy értelmetlen oroszokon kívül mással játszani.
  • Sherman0070
    Jó a balance...
  • kissssss
  • e57
    Mert a tankodban a rádiós tartotta lenyomva a fordított kapcsolót, amit a halálakor felengedett, és az zárta az indító áramkörét annak a robbanótöltetnek, amit a lőszerrekeszbe rejtettek el. Logikus.....
    Utoljára szerkesztette: e57, 2015.06.23. 13:29:38
  • AlucardHuN
    Ebben a játékban miért semmisül meg a tank ha meghal a rádiós? Vagy egy repesz lábon találj a a parancsnokot/tüzért,sofőrt? Ebben mi a kurva nagy logika?
  • bgabor911
    Szavak helyett feltöltöttem egy egész jó Replayt.
    T32-vel Arcadeban(nem realisticozok mióta nagyító kell hozzá) 8 kill, 3200 sebzés, a csata saját 7.0-ás BRjén. Különösen a vége érdekes, jól látszik mi mindent kibír ez a vas.
  • Master91
    Szerintem ez (és én "kezdő" vagyok, prfoibbak majd mesélnek ha akarnak)
  • Panlaj
    Sziasztok!
    Hónap kihagyás után újra mentem a játékkal. Pár hónapig újra kihagyom. Megyek vissza mogyoró fejű emberkéket fellövöldözni az zűrbe.
    2 nap alatt 3x vett ki úgy a tüzérség, hogy a leges legelső lövedék robbantott. Nem is tudtam, hogy már akkor is voltak irányított tüzérségi gránátok. Olyan szépen kanyarodott rám, hogy a lézer bomborkákat is megszégyenítené. Továbbá becsapódó lövedék flipper golyóként pattog, jó sokat. Zárt tankban még nagy nehezen elhinném, csak Marderrel mentem. A töltő és az irányzó meg nem olyan csontos. Nem olvasgattam vissza a kommenteket, valaki röviden és tömören összefoglalná, hogy mi történt az utóbbi hónapokban?
  • Sherman0070
    Ennyit erről a játékról... Épp azért kezdtem el ezzel játszani mert a WoT ellentétje volt az elején. De már a WoT-nál is szarabb lett....
  • foxbat88fx
    na legalább már én is látható vagyok a listán :D

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.06.22. 20:05:53
  • kissssss
    úgy látszik gajjobéknál hivatalosan is kidobták a józan észt a kukába, shermanokat meg pz4 tankokat távolságtól függetlenül egy lövéssel kiszedik azzal a 100mm ágyúval, 3.3 t34 tankok(+/-BR miatt) ugyanúgy oneshot....... hülyék ezek?
  • Molot115
    Hát ezt mondom hogy azért bika a T32 ebben a játékban az alapján amit ellene játszottam eddig. Az M103 szerintem rosszabb is nála. Főleg hogy nagyobb felület!
    Sokan már előre rettegnek hogy milyen lesz meg milyen nem. Nem is játszottunk még vele... Nem a harckocsiktól kell rettegni hanem az RNGtől. Eddig még nem volt jött velem szembe olyan akit ne lehetett volna valahonnan kilőni ellenben olyan volt már hogy az RNG nem hagyta hogy kilőjük!