War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol, a 75 milis ágyú is használható lesz rajta? 😄
Amúgy ha jól látom, hogy a torony domborulatáról elég könnyen pattannak lefelé a lövések, egyenesen bele a motortérbe.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

RatBaG

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.08. 13:41:31

Per Aspera Ad Inferi.

Mivel T4-ben kell vigéckedni velük (és mert kb csak ebben mások mint a kisebbek) az APCR lőszert fejleszd ki amilyen hamar tudod.

De amúgy juss el minél hamarabb az M26-ig, utána ugyis csak azt fogod használni. 😊
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.07. 23:20:54
76-os Jumbóról volt szó, nem a simáról, és de, ha Tiger II és Jangpanther ellen megy, akkor bizony túl magas a BR-je.

PLaci
Nincs meg még régóta, de imádom a Panter D -t!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Replay: Panter FTW

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Ehh, egy fejlesztés, mely a széles lánctalpas oroszoknak kedvez.... 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

én nem gondolnám, hogy pl a jumbonak túl magas a BR-je.

Hát éppen hogy nem az a baj hogy tier4-ben vannak, tegyék olyan tierbe amilyenbe csak akarják, lévén hogy a tier a "legyen meg hat gép a továbblépéshez"-en kívül nem számít. A baj a battle ratingjukkal van.
De amúgy a 76-os E2 Jumbót fejleszd először. Az néha még a saját BR értékének megfelelő németek ellen is megy, és ott jól is működik.

na azért fejlesztenek sunyiban a kis gonoszak 😊
jön a sár és a trutymóóó 😊
http://warthunder.com/en/devblog/current/738

JethroHUN
Amerikai T4ben mégis mit fejlesszek először?! Ahogy nézem mind3 tank teljesen kihagyós. Nem is értem mit gondoltak, így túl tierezni az amerikai tankok 3/4-ét. M4A3 (76) és M4A3E2 (76) ezek mégis mi a fenét keresnek T4ben...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

én is csak tippelek 😊
de ott a képeden repülőkről ír
AnuluWork
Csak repcsi?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gondolom a fb-os 400ezres akcióhoz tartozik ez, legalábbis ott motyogtak ingyen repülőkről 😊
de majd kiderül ha elérik a számot
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.02.07. 19:51:54
AnuluWork
Ezt hogyan lehet megválaszolni? Nincs semmi a honlapon ...

AnuluWork
Hogy rohadna meg az összes idióta aki heavy tankkal akar capelni miközben van 5-6 med, és úgy rohan, hogy elzárja az utat a medek elől!

gondoltam beugrok menni pár kört megnézni mi a helyzet a játékkal
... nem működik az egér klikkelés a menüben pff 😄
vagyis bal helyett néha működik egy-egy gombon a jobbal meg ha egyszerre a kattintok mindkét gombbal akkor regisztrálja, hogy kattintottam és működik de ez így nem az igazi 😄

rákerestem másoknak is van ilyen de olyan csodálatos elmés válaszokat kaptak h takarítsák ki az egeret pff xD
mindenhol működik csak a wt-ben nem 😊
u de mocskosmód bekempeltem 😄
aztán kiszedett egy rohadt bomber de már az egész csapat rám vadászott, ki sem jöttem a sarokra és repültek a lövedékek : /
AnuluWork
Meg hétvége van. Retardáltak mindenhol. Remek előjelek a vasárnapra ...

AnuluWork
Viszont a DT5 Br365Kja semmit sem sebez. Eltűnik a semmiben a lövedék. 😊

ximix
De jó, az orosz plájerek már élőre örülnek 😊
ZsebMause-t valaki ? 345403
AnuluWork
Valamit csinálhattak a német lövedékekkel, mert a patch óta úgy sebeznek, hogy öröm nézni. P2vel másfél kilométerekről átmegy és oneshotol a 88mm-es pzgr 40/43 lövedékem. Korábban max. sima átütést engedélyezett a gazsi, és néha volt egy kis pukk. Most bumm és mehetsz a következő célpontra. 😊 Remélem így marad, mert ez most a németeknél remekül jön.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.07. 15:47:42

Master91
az igen, sose láttam ilyet
Valahol mintha olyasmit nyilatkoztak volna Maussal kapcsolatban hogy inkább az legyen mint a full simben frindly fire.
Ha ez bekerült akkor a Maussal miért ne lehetne a játékban?

Nem tudom, de ez volt a koncepciójuk. Mondjuk ugyanezt a WoT is meglépte annó.

Nagyon jók lesznek full simben ezek a "közösen" használt gépek... Eleve itt cseszték el szerintem az egészet, mi a francért kellett összekeverni a hidegháborút a 2. vh-val?

a repülősnél is kellett hozzá vagy 2 év mire bekerültek a németekhez úgyhogy itt sem kapkodják el ha egyáltalán tervezik ugyanezt 😄
Hát ez egy bevallottan a hidegháború elejéig tartó, egészen pontosan azt hiszem 1955 korüli időkerettel dolgozó játék, így az orosz és amerikai(és majd brit) korai hidegháborús vasak maradnak.(ahogy a repülős résznél is)

Ennek megfelelően hidegháborús NSZK és NDK tankokat kellene berakni a németeknek tier5-be, mint ahogy a repülőgépes résznél is így tettek. Tehát a német tier5-be NSZK M-47Pattont meg NDK T-55öst várnánk, nem a tetves másfél prototípusos Maust.

A játék repülős részénél már jelenleg is a német tier5ben NSZK F-86 Sabre és NDK MiG-15Bis van.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.07. 13:06:25

Nem tudom mennyire oldja meg a maus a problémákat, szerintem kb semennyire. ami német tier 5-ből a legjobban hiányzik, az egy t54 szintű med tank. a másik probléma, hogy az ottani tigris sem életképes. Marad a jagdtiger, lassú, tohonya, nincs forgatható tornya.... Sok sikert vele egy domination pályán, vagy egy dzsungel pályán pl.

Panzer VII Löwe
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.02.07. 12:59:13

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Viszont ha már Maus... Miért Panzer VIII? A Tigris Pz VI volt. A Királytigris meg Pz VI B. Akkor a Maus nem Pz VII kéne hogy legyen? A hetessel mi lett?

Most? Lesz kb. október, mire bekerül. 😉

Teljesen fölösleges a maus.Nálam most lépett át egy határt a játék.

A fő gond az, hogyha ez nem, akkor mi más? Eleve egy kibaszás, hogy a német T5 1945-ben véget ér, a ruszkik meg mehetnek az 50-es évekbeli vasaikkal. Kurvára fair, mondhatom. 3 módon lehetne ezen segíteni. 1: Kiveszik azokat az orosz tankokat, amik 1945 utániak. 2: Beteszik a Maus-t, normális konfiggal, nem elbaszva. 3: Betesznek a németeknek is háború utáni tankot, ami vagy valami amcsi cucc lenne, vagy pl. a Leopard.

Azért egy jó páncélzattal meg egy jó ágyúval még akár használható is lehet nyitott, nem városi pályákon. Ha az eredeti specifikációt raknák az ágyúra meg a páncélra, akkor sokkal használhatóbb lenne a T5 oroszok ellen, mint a mostani T5 német tankok. A gond az, hogy ezt is el fogják majd baszni valamivel csak és kizárólag azért, mert német.

Látom kezded érteni miért ágálok itt a Maus berakása ellen.

Nem mintha számítana, a fejlesztőknek "a nép akarata szent".
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.07. 10:39:24

Mert a Mausból a másfél prototípuson kívül mi létezett?
A JSz-7-nek amúgy 6 prototípusa volt.

Na, abból aztán prototípuson kívül nem létezett semmi. Remélem nem kapunk ilyen elborult szarokat. Csak hát sajnos a rossz precedenst éppen most teremtik meg a Maus berakásával.

Oroszok meg kapják az IS-7-et
Én amúgy meg vagyok győződve róla hogy a Maus betétele akkora vonyítást fog kiváltani a RUtardok körében, hogy válaszul beraknak majd tier5-be valami mégnagyobb orosz szart. Pedig az IS-4M a szokásos orosz 122mm-es D25T hulladéklöveggel teljesen jó tier5 gép volt ha az oroszok ellen játszott az ember. Lehethogy a páncélja jó, de az a löveg értéktelen tier5-ben. Most meg kapnak majd valami nagyobbat, hogy "legyen esélyük" a gonosz "náci" Maus ellen. (tudtátok amúgy hogy az oroszok mindenkit lenáciznak, aki nem ért egyet velük?)

Azt figyeltem meg hogy este 21:00 körül érdemes menni vele, akkor sok a játékos, és valahogy jóval többször dobja a saját BRje féle csatákba.

Már nem azért, de ehhez nem kell bias, hogy egy raklap fos legyen. 😄 Nem is értem, miért hisztizett mindenki ennyit egy eleve hamvába holt tervért.

RatBaG
toltam most este kb 10 kört az 5.7-es jumboval, abból nyolcszor bebaszott a +1 br-es kt-k közé, szarrá is verték a balfasz csapatomat, meg a végén könyörületből betett kétszer a saját súlycsoportomba, éééérdekes módon azt simán nyertük.
kurvára élvezetes az "OP" shermanekkel játszani, tényleg....

épp meglett a pershing, kezdődhet a szopóroller a fullos lőszerért.

Per Aspera Ad Inferi.

Ráadásul a repülők ellen az is elég, ha nem mozogsz, mert akkor azt fogják hinni, hogy épület vagy. 😄

Fölösleges. Mire a repülők a közelébe jutnának, addigra már a földi egységek úgyis kinyírják. Meg fogják oldani a 'független' fejlesztő elvtársak, hogy egy nagy szar legyen ez is, csak azért, mert német. Majd szépen rátesznek egy 2 perces reloadot, egy 5 perces torony körbefordulást, meg egy 5 km/h végsebességet, mindezt a szokásos "1 lövés a németnek és fekete a csöve" és hasonló effektekkel.

Majd megszórják a B-24esek nyolc darab 1000 fontossal. 😄

Az 4db 88-assal 😊
Majd a maus alvázra épített légelhárító bevédi
ehhez egy hegy kellene hogy el tudjon bújni, már látom lelki szemeim ellőt hogy egy falkányi dive bomber fogja rávetni magát amint kiszúrják.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Drágaszágom!!

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Jól el lehet majd bújni vele 😊 A tornya nagyobb mint a t34