37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Komoly
Akkor én eddig megúsztam, pedig szoktam szidni őket rendesen
-
Ez de fail! xD Egyik pilóta társam meccsbe azt írta, hogy bereportolták mert az írta chatbe, hogy "gaijin suck" erre beírom én is és jött a 7napos chatban xD -
zis-30-al is lehet, de csak ha tested is pontosan abba az irányba áll amerre célzol.
az is törzsbe szerelt.
-
Malarki #22226 Plusz a géppuska arra is jó ha teletunkolod fele az ellenfelet akkor sokkal nehezebben tud célozni. Viszont így meg kb megjelölöd magad hogy hol állsz. -
twi452 #22225 a nyitott kűzdőteres gépekre nyugodtan, ott le lehet kaszálni a legénységet vele -
Big Blaster #22224 Hehe, egy ellentmondó vélemény. Akkor most már nem is igazán tudom, hogy lőjek vagy ne?
-
ToMy_ #22223 Azért annyira nem felesleges: AA kategóriájú ellenségeket teljesen jól le lehet hentelni gp-val is. Sőt, öltem már M18-at is így. Szóval nem felesleges, csak kevésbé hatékony. -
Big Blaster #22222 OK, vetem az infót. Akkor ezek szerint felesleges fárasztanom magam a géppuskázással. -
twi452 #22221 nem sok vizet zavarnak a géppuskák
repülőket lehet velük zargatni meg a nyitott felépítésű gépeket a többire gyakorlatilag felesleges lövöldözni velük
illetve arra jó még, hogy néha el tudd dönteni meghalt-e már az a tank akit kiszúrtál vagy csak döglöttet játszik :D
ha belelősz a géppuskával és él akkor kiírja, hogy hit ha nem él akkor nem ír ki semmit :D
persze ez árkádban nem érdekes mert ott úgyis van felirat/nincs felirat az ellenségen :D
szerk.
lassú voltam..:D
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.24. 19:22:49 -
Madi92 #22220 Igazából amire jelenleg a géppuska hasznos, az fákat irtani a jobb kilátás miatt. Illetve porfelhőt is lehet gerjeszteni vele, nehezebbé téve a célzást az ellenfélnek, bár ritkán működik, próbálkozni lehet.
Ja meg néha lehet vele csekkolni, hogy a szemben lévő tankban vannak-e még, mivel ha meglövöd jó helyen, akkor hit-et ír ki és nem kell a main gunnal rápörkölni érdeklődési célzattal.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.24. 19:21:27 -
Big Blaster #22219 Hehe, tényleg. Az M2-nek van 4 db 7.62-es gp-ja. Azokat még nem is próbáltam. Ha egy irányba lehet velük tüzelni, akkor repcsi ellen elég jó lehet. -
Big Blaster #22218 Egy újabb láma kérdés. A 7.62mm-es (vagy hasonló kaliber) bármit ér a tankok ellen vagy csak pszichológiai fegyverként használják a népek? Nekem úgy tűnik, hogy van némi hatása, de ilyen kis kaliber elvileg nem árthat még a vékony páncélnak sem. Amikor az első meccsek alatt rám lőttek ilyen gyors géppuska sorozatokat eléggé meglepődtem, meg azt sem tudtam, hogy én is vissza tudok lőni a gp-val
. Most már fejlődtem és én is szórom közel harcban az ellent, csak nem tudom biztosan, hogy van-e értelme?
-
Malarki #22217 A törzsbe szereltekkel nem lehet lőni, csak ami az ágyú mellé van rakva meg ami a toronyra van szerelve. Kivétel az amcsi M2 vagy mi, amin vagy 3000 géppuska van, na azzal minddel lehet lőni, mondjuk annyit is ér :D -
Big Blaster #22216 Ha nekem szántad a kérdést, akkor én Big_Blaster néven vagyok reggelve. -
Madi92 #22215 Már felvettelek! :D -
Big Blaster #22214 Tesztpályán néztem, hogy mit csinálnak a géppuskák. Ott tűnt fel, hogy a törzsön lévő kuka. Lehet, hogy valami selejtet sóztak rám.
-
Malarki #22213 Ja hogy a statokat is meg lehet nézni, addig nem jutottam el :D
Neked mi a neved? Felveszlek téged is. -
twi452 #22212 ha jó irányba nézel "célzol" akkor elvileg lőnek a nem forgathatóak is
ha úgy sem lő, hogy előre nézel akkor lehet, hogy azon a tankon nem működik :D
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.24. 18:54:23 -
Big Blaster #22211 Oké, majd kereslek. Addig is egy gyors kérdés. M2A2-nek 2 db .30-as gp-ja van. A forgathatóval tudok tüzelni, de ami fix, az nem csinál semmit. Ez ilyen, vagy valami nem jól van nálam konfigolva? -
Madi92 #22210 Dettó, bár statok alapján rájöttem, hogy a sima lesz az. :D -
Malarki #22209 Bejelöltelek, mondjuk volt 3 Big Blaster, felvettem mindhármat, biztos ami biztos :D A látod hogy fent vagyok nyugodtan írja rám. -
twi452 #22208 úgy kell elképzelni, hogy valaki csinál egy szobát
aztán tegyük fel 10 ember belép a szobába
szépen lassan mindenkinek elege lesz és kilépnek a játékból arra a napra
ekkor senki nem marad a szobában - a szoba törlődik
másnap ebből a 11 emberből valaki feljön
be akarja léptetni a chat mert tudja, hogy melyik szobákban voltál amikor kiléptél
nincs ilyen szoba ezért megcsinálja, beléptet (jó esetben bent marad és nem csukja be a szobát mert nincs bent senki :D )
jön a következő ember nála is eljátsza ezt - ott már van szoba mert ugye az első bent van
úgyhogy "fent lehet tartani" egy szobát csak amikor nincs bent senki akkor feleslegesen nem működik
jelszó meg nem igazán kell mert nincs külön lista sehol úgyhogy véletlenül nem nagyon fognak belépni
ugye csak keresővel lehet megtalálni a szobákat és belépni vagy direktben ha tudod a szoba pontos nevét
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.24. 18:36:51 -
Big Blaster #22207 Köszi a tippet. Szétnézek abban a fórumban is. Úgyis kell gyűjtenem az infókat, mert itt a WT-ben csak nézek, hogy mi ez a sokféle vas? Lövésem sincs, hogy melyik mit tud. BF-ben volt Sherman, M10, T-34 vagy axis-on Panzer IV, Chi-Ha, Tiger. Ennyiből nem volt nehéz kiválasztani, hogy melyikkel menjek.
-
Dagohun74 #22206 Nem ha kilepsz is megmarad ha mar voltal bent
Kis es nagy betu szamit
A GroundForcesInfo is megvan mar ezer éve sose kell ujat kreálni. -
Madi92 #22205 Akkor csak online működik sajna. -
twi452 #22204 az biztos, hogy ha kilép mindenki a szobából akkor megszűnik egyből -
Big Blaster #22203 Na majd rád keresek. Egyébként én is pont az USA korai konzervdobozokat nyűvöm. Részben azért, mert nincs jobb
, meg azért is mert rájöttem, hogy felesleges rohanni, hogy minél újabb vasaim legyenek. Tier2 szinte megvan mind, de hiába megyek Sherman HVSS-el, abból is kiszednek hamar.
Ezért most előröl kezdtem a kicsikkel a menetelést. Nem is volt mindegyik fullosra fejlesztve, így most ezt pótolom, meg rájöttem, hogyha az ember már kezd kicsit beleérezni a dologba, akkor a kis fűnyírókkal tök élvezetes rohangálni a pályán és osztani az ellent a borsó köpködővel.
Direkt három BR1.0-ás vassal pirítok, hogy csak hasonló nyamvadékokkal rakjon össze a szerver.
-
Malarki #22202 Nekem nem talál ilyen szobát -
Madi92 #22201 Értem.
No mind1, ha valakinek van affinitása hozzá lépjen be bátran, már, ha be lehet így is. -
twi452 #22200 ha van pass az lehet h megtekeri a dolgokat :D
én csak annyit mondtam, hogy ha belépsz egy szobába és utána kilépsz a játékból akkor megjegyzi h ott voltál és a következő alkalommal megint belép
-ha van bent valaki tehát létezik a szoba
-ha meg nincs bent senki akkor megcsinálja és beléptet
legalábbis régebben ez volt
ha password is van..akkor nem tudom úgy nem próbáltam -
Madi92 #22199 Tehát én most csináltam egy "SgTeam" nevű szobát, majd kiléptem, eztán tudtok csatlakozni ti is bármikor vagy online kell lennem? (password: 123) -
Big Blaster #22198 Érdekes.
Ezek szerint azért változnak a dolgok a közösségi élet terén. Na sebaj. Enélkül is lehet jókat játszani, csak ismerősökkel mégis jobb lenne.
-
twi452 #22197 ha nem lépsz ki a szobákból akkor következő indításnál visszalépked azokba auto ha meg nincs akkor nyilván létrehozza :) -
Malarki #22196 Mondjuk szobát kreálni kb. 2 másodperc. Csak gondolom ha mindenki kilép akkor megszűnik, így valakinek mindig újra kell csinálni.
Amúgy én malarkiHUN néven vagyok fent, aki kar felvehet, mondjuk most pont az amcsi lowtiereket húzom, oda el is kellene a segítség :D
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.06.24. 17:59:37 -
vajakos21 #22195 https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/240-%C3%A1ltal%C3%A1nos-megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
Ide is felnêzhetsz.Rengeteg info és lehet találsz csapattársat.Persze főleg rb sb.Meg néha custom battle funnak. -
Dagohun74 #22194 Pedig jo lenne egy szoba. Sajna ahol én vagyok onnan mindenki lelépet. a GroudForcesInfo szoba az. Mondjuk elvagyok egyedul néha kirugom magam onnan.
-
Érdekes. Leo1-nél is ugyanígy van. -
twi452 #22192 nézem a T-10es teszt szerver videót... hát ezzel nem nagyon kell korrigálni a célzást.. szinte vízszintesen repül a malac akár 2km-re is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #22191 nem jellemző :)
annyit el lehet érni, hogy felveszitek egymást a játékban barátoknak aztán ott a listádban majd látod, hogy ki van épp fent aztán ott meg lehet beszélni szakaszban játszást
illetve lehet csinálni chatszobákat is de arra sem nagyon volt itt igény, hogy legyen egy sg szoba :D -
Big Blaster #22190 Big_Blaster néven futok a játékban. Itt nincs olyan, hogy a fórumos emberek megbeszélik, hogy melyik pályán, hány órától lesz valami közös lövöldözés, mint anno a BF-ben? Bocsi, ha esetleg hülyeségeket kérdezek, de tekintsetek úgy rám, mint aki átaludta az utóbbi 5-6 évet.