War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugye? <#fejvakaras>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Azt hiszem most megint hanyagolom az RB eventet egy kis ideig. Akár némettel akár orosszal mentem mindenkinek max 3 lövés voltam. Saját kill alig persze a plusz 10-es ticket is ilyenekre megy el. A legszebb volt amikor a su85-el kb 4 heavy és td elé sikerült manővereznem magam. 1000 méteren túl voltak de hihetetlenül pontosan lőttek. Már mozgás kőzben bekaptam 1-et. Másodikra ment a lánc. Harmadikra meg a tank. Yakkal tudtam csak viszamenni. Vagy háromszor végigsoroztam őket volt assistom meg killem is de aztán a harmadik reload alatt szétlőtt egy messzer a reptéren. Egyébként bugos volt a map (rush)mert mindkét pontjukat elfoglalták mégse pörgött le a ticketünk.
heh én is csak lesek <#wow1> nekem meg kiszúrják a szemem 10% / 1 kör marhasággal.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

"Jó úton halad a Gajin, bár egy csatában soha nem fog neki állni a zászló, az egókat soha az életbe nem fogják legyőzni. "
Nem tudom dolgozó e de szeretnék a főnököd lenni😊 Az ilyen naiv és lojális beosztottak a legjobbak. Szerintem te boldog ember lehetsz😊
A szopóágra ne ezt válaszold hanem magyarázd meg hogy lehet zsinórban 10szer vesztenie a csapatodnak,zsinórban 10szer tier 4be sorolni a tier hármas tankodat,majd másnap ugyan ez fordítva. Rosszak a németek? Volt hogy mentem a párduc D-vel és öten lövöldöztek kaptam vagy 20 találatot 2 perc alatt és megöltem mindenkit, ( de kurva jó vagyok!!! Sok béna....) Aztán máskor a tier négyes párduc A-mat gondosan megdöntöttem és beforgattam és mikor felnéztem egy t3457 keresztül lőtt rajtam! Csak néztem mint a kiszántott vakond!
És aznap minden tank kilőtt és egy csatát sem nyertem,de nem csak én hanem a csapatom sem!
Ezekre adjál magyarázatot és ne azzal gyere hogy nem tudjuk elismerni ha bénák vagyunk és a másik jobb mert ez butaság nem érv!!!!
Én nem egy ötéves hülye gyerek vagyok aki földhöz vágja magát ha veszít! Kikérem magamnak..... 😊

Kellett kidobásról beszélni..2. meccsen meg is volt
AnuluWork
Ha le lehet tiltani, hogy addig ne tudjál továbblépni, ameddig nem fejlesztettél ki tierenként bizonyos számú tankot vagy repcsit, akkor meg lehetne tiltani azt, hogy max. bizonyos BR különbség lehessen a csatába vitt járműveid között. Jól be lehetne lőni így a játékot, és pl. a BR mellett pre, early, mid, late, post war kategóriákat is fel lehetne állítani, pl. 1-2 tizedes BR eltérésekkel.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Az új bug, hogy arcadeben tdvel elmész repcsire, majd utána nem tudsz mozogni.

A gondok ott kezdődnek, hogy mindenki azt hiszi hogy minden úgy működik a játékban ahogy kell. Kezdjük azzal, hogy a sebzésmodell egy nagy bughalmaz. A sok láthatatlan tereptárgyról/akadályról ne is beszéljünk. Még mindig olyan játékmenetbeli hibák vannak hogy siralmas.
Nekem volt hogy egy nap többször is kidobotz.Moscow af en meg nem tudtam respawnolni csak spectator nézet volt ( minden meccsen több embernek és csak német oldalon( Azóta se volt bennt az a map pedig nagyon jó volt.
Tény, hogy a dobásokban szerencsém volt, de ezeket csak egyszer lehet használni. Az alacsonyabbat többször.

Viszont sokra nem megyek velük, ha így sorsol. Kíváncsi vagyok, hogy a 13. napra mit ad, tuti ilyen idióta wagert.
neked milyen cuccaid vannak. 😊 nekem 30% a legnagyobb ami volt.

Viszont pozitív, hogy a tankos rész megjelenése óta játszok ezzel, és még soha egyszer nem volt játékból kidobás/hatalmas bug.
állitolag van igéret valami táblázatos dologra de hogy mikor. Meg tudod nézni mivel mi ellen mehetsz vagy valami hasonlo.

AnuluWork
Detto.

AnuluWork
Na, két év után először dobott ki hibaüzenettel. 😊

Statisztika az elmúlt 5 napról, amit vezetek:

1. Nap: 300% RP Boost: 2 min 37 sec queue - loose (esélyünk sem volt).
2. Nap: 150% SL Boost: 1 min 17 sec queue - loose (esélytelen szintén).
3. Nap: 300% RP Boost: 3 min 03 sec queue - loose (épphogy csak)
4. Nap: 300% RP boost: 0 min 59 sec queue - loose (esélytelen)
5. Nap: 30% SL boost: 12 sec queue - nyertünk (balanceolt volt)

A fenti adatok esténként 19:00 - 21:00 között voltak.

Érdekes, hogy normál esetben (ha nincs, vagy 10% booster van bekapcsolva) 10-15 sec alatt bejutok, de 30 másodpercél tovább sosem tartott. Amint aktiválok egy nagyobb boostot kb 3-4x tovább vagyok a sorban. Ezek mint ákádról szólnak.

Tudom én vagyok üldözési mániás, de szerintem érdekes.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.04. 19:58:33
Szép kör! P47 igazi troll :-)
DasIsFuck
Igen valóban van egy kis rész ami "csak" 180mm vastag.
De te azt normális távolságból nem fogod tudni célozni, max vakszerencsébeb bízhatsz, meg aztán ugye az a csak 180mm rész is elég ahhoz, hogy épkézláb távolságból ne tudja az l/71-es löveg átlőni.

Nekem az eggyetlen t32-es amit szemből ki tudtam szedni azt így sikerült kelet európa térképen.
Városba én az eggyik oldalon, ő a másik oldalon egy sarok mögül kukucskáltunk ki.
Ilyen kis távolságból oda tudtam célozni, de még így is 3 lövés kellett neki, mind átütötte, belül robbant.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

AnuluWork
Szerintem, igazából csak arcadeban lehetne látványosan tenni ellene valamit. 😞

erasmus4
Nem tudjátok valaha el fogják e törölni ezt a +1 -1Br faszságot? Olyan szívesen várnék többet akár, de nem kellene szenvednem magasabb szintű tankokkal, amik ellen alig van esélyem.
Meg map-ek bannolását is betehetnék ha van olyan amit nagyon utálok akkor azon miért kell játszanom?

na összeszedtem azt a 105-ös sherman-t is, hogy tudjak menni a mostani sim eventen ahol nagy dögök vannak 😄
valahogy sikerült kiütnöm egy tigrist vele de igazából elég durván megrépáztak 😄
aztán a p-47el bosszút álltam és kicsaptam egy légvédelmet, egy ferdit meg egy jgdpanzert rakétával 😊

a végére 1-1 bázis maradt, nálunk egy yak-9t és én a p-47el nekik egy valamilyen tank
az a rohadék meg elbújt valahova mert kb 1 kockányival kevesebb csíkunk volt mint nekik úgyhogy kibekkelte a meccs végéig és így nyertek..😄
azért feltornáztam magam bár azzal a sörmivel nem fogok azt hiszem sokat tenni ezek ellen... a p-47 viszont működik 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most már az oroszoknál is bevezették ezt a 1 lövés 1 ágyú dolgot? Két napja minden lövés viszi a gunt a T-34-ekből.
Most is egy M4A1 rám jött, de elszámolta magát, mellé ment a lövés. Na mondom ezt buktad öcsém. Kb. 10 centiről az oldaladba... hit.... Második lövése vitte a gunt, a harmadik meg robbantott....
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.04. 18:47:27

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lófasz pennel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

AnuluWork
Hagy ne kezdjek most sírni a szegény 5.7es US Shermanok miatt akiknek 76 mmes lövegük van! 😄

AnuluWork
Én mindig tartom az 1km távolságot, sőt, mindig picivel többet is. Aztán városi csatákban be kell menni, hát be kell menni.

Nekem is lőtték már át az ágyu mellett, de azt inkább szerencsés véletlennek gondolnám...legalábbis nálam nem volt jellemző.
AnuluWork
A t32 7.0.

Master91
átlövés tuti sikerülne, engem az ammo lövéses dolog érdekelne, van 1-2 ötletem, csak még gyakorlatba kéne majd ki próbálnom 😄
más játék meg totál árkád de a ground wars-ban is az is-3at ott lövik az ágyú mellett ahol elkezd domborulni a torony 😊 érdekes
AnuluWork
5.7. A T44 nem 5.7. A T34 meg ugyanúgy baszhatja a sebességét ha kilövöm egy lövéssel kb. bármelyik tankkal a tierjében.

Kapásból ha csak 10 fokkal is jobbra vagy balra vagy a középvonalától szemből, akkor átlövöd a frontpáncélt simán.
Valami fura dolog folytán...biztos összeesküvés.... nekem a legtöbb IS-3 halálom egyébként úgy volt hogy simán átlőtte valaki a hiper szuper félgömb tornyot szemből.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.04. 18:11:41
szerintem cseréld piára jobban jársz. 😊

"Dragohun74: Kb amit Te leírtál arra is ez igaz. 500m-en van valami 120+ egy pár milis penje a 85-ös lövegnek 800m-en ez már jóval kisebb. 800m-en egy beforgatott Tigrisnek simán megvan az effektív védelme hogy nevetve pattintsa."

Te beirod az alap loszer tulajdonságait. Erre én belinkelem az apcr és nekem állsz. Grat.
Egyébként Dago nem Drago de ezen ne akadjunk fent. <#buck>

Master91
nem tartok még ott hogy Is-3okat lövöldözzek, de érdekelne az a 3 pont
csak hogy a témától elszaladjuk..... komolyan mondom meggazdagodok ebben a játékban nem fogjátok elhinni mit kaptam a mai napi dobozban.... +10% silver all alies 1 körre, köszönöm ganijj

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Szerintem meg visszatalálhatnál abba a Crowfall nevű homár MMO-nak topikjába, amit indítottál. Biztosra veszem hogy a kétkezes kardos vörös anime lánykákhoz jobban értesz, mint ehhez.

Most erre mondanám h örülj h a 122-es csak ennyit csinált a párduccal, ahelyett h darabokra tépte volna.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ott van a link a tech tree screenjeimhez. Ha abból szerinted orosz fan vagyok akkor legyen.

Az hát. Így hogy amcsiknál mindjárt Pershingem van, repülőknél pedig a top Sabrem, németeknél meg Tiger II H-m meg MiG-15Bisem, így aztán valóban roppantul illik rám az orosz fanboy elnevezés. Nagyon kevés vagy te ide.

a kép lényege a GUN+TURRET sérülése......ami default ezt pofázzuk már több mint egy éve........
Hiába jöttök itt mindenféle tényekkel, meg ilyen hülyeségekkel.
Megmondta az igazat, a német vasak direkt szarul vannak megcsinálva és kész.

ha sokszor mondogatjátok valósággá válik a sok Bullshit amit összehordtok egymásnak?
Na az IS-3-at én is vártam...kb 10 csata után majd elmúlik a nagy öröm...elég hamar kitapasztalod,hogy 3 olyan pont is van rajta szemből,ahol egy lövéstől robban mint a petárda...utána már Neked sem lesz nagy gond egy lövésből kiszedni,ha szembe jön....
Annak ellenére,hogy 1973-ban az Izraeli Centurion személyzetek szerint elég nehéz volt kilőni a Szír IS-3-as tankokat....
az viszont igazi harc volt,nem orosz játék....
Döbbenetes és váratlan fordulat hogy az IS-2 175mm-es átütésű lövege egyetlen lövésből kipattintja a 100mm front toronyvastagságú és 40mm vastag oldalpáncélzatú Párducodat, zsenikém. Tutira valami németellenes machináció maitt van hogy ami a valóságban 100mm volt, az itt is pont annyi.

jó látni mikor 2 Orosz fanboii egymásra talál és elindul valami amit úgy hívunk : szerelem 😄
Hagyd, nem értenek az érvekből. Hadd nyivákoljanak ugyanúgy mint ahogy a többi mazsola nyivákolt annó a WoT topikban. Azokkal se foglalkozott senki.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.04. 17:11:25

OMG, van 4 untermensch tank ami át tudja ütni a legyőzhetetlen Tigrist, a nerfelt APCR lőszerrel. Mert a 100mm-es homogén páncélra olyannal lőnek ami 100mm felett üt át.
Szerintem írjatok a fejlesztőknek h vegyenek ki mindent a játékból ami csak a seggét meg tudja karcolni. Elvégre nem fair h olyan tankkal kell játszani ami nem legyőzhetetlen.

mondom nyomok már egy RB-t így hónapok elteltével....hátha mégis iagazuk van az Orosz Tree fanboii-oknak erre első HIT és GG

Tessék. Szerintem látható h kb hasonló mennyiséget játszottam mindegyikkel.
Mellesleg zárt béta óta tankozok kisebb nagyobb megszakításokkal.
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770769-20150304-xCO33X.jpg
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770770-20150304-ZgpSJW.jpg
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770771-20150304-Rm4Xcf.jpg

Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.03.04. 17:04:09

Bakker átmegy? Arra válaszoltam hogy nincs T3 -as tank ami átlovi de van. A tobbi, hogy a hold állása kedvezo-e az nem számit. Megvan a loszer hozzá? Megvan.