37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    bastille day fogadni mernék rá megint jönnek a ládanyitogatások.....
  • Sherman0070
    Kellene megint valakikkel golden wagereznem. Már van orosz rank4-em szval 100% win :P :D
  • foxbat88fx
    célozni kell kicsit :D
  • Sherman0070
    APCR lövedékkel meg úgy érzem magam mint ha valami mesterlövész lennék. Ha nem találom telibe az egyik crew tagot akkor semmi sem történik.
  • Sherman0070
    De akkor sincs 200 pen-es AP lövedéke :D
  • foxbat88fx
    a Tiger jóval mobilisabb és gyorsabban is tölt egy 2 seccel
  • Sherman0070
    De ebbe az a vicc hogy a jobb átütésű van 6.7-ben a rosszabb meg 7.0-ban...
  • foxbat88fx
    Mert más az ágyújuk :D
  • Droughert
    Jó kérdés.
  • Sherman0070
    Amúgy az M26E1 M82 shot lőszere miért üt 200 fölött miközben az M46"Tiger" Patton M82 shot-ja csak 170-et üt?
  • Droughert
    Reggeli első cssata Prém M26-al, eddigi legjobb köröm. 11kill-ig mentem vele, amikor egy respawnoló orosz td kiszedett míg a társát próbáltam kilőni. A maradék két TD-t TBF 1c-vel szedtem ki.
  • foxbat88fx
    ez a 90mm-es gun elég kellemes....
    remélem Pershingen is ilyen jól fog muzsikálni
  • kissssss
    yepp ,képen is jól látható hogy a gép a felső páncéllemezt jelölte ki(fehéren) mint behatolási pontot..... szar ügy.
  • Sherman0070
    Azt hát :D Egyszer AB-ben úgy lőttem ki egy enemy-t hogy kb. 2 vagy 3 pixel látszott ki belőle. (jó tudom AB de akkor is)
  • Luciferkee
    Tehát azon az 1 pixeles izén találnak akkor akkor azt a páncélértéket számítja? Tehát akkor ezek szerint a lőszer is csak egy pixeles valami.
  • kissssss
    a felső képen látható esetet már többször is láttam a hivfórumon de nem nagyon foglalkoztak vele érdekes módon, pedig elégé nagy kicseszés ez a ferdi játékosokkal...

(mielőtt még valaki belekötne igen tudom hogy nem bug, a felső páncélzatot találták el)
  • Molot115
    Ja a játékban lehet... de ha így van akkor az sántít nem valóságos adat...
  • Luciferkee
    És erre mit mondtok?

3-an nebírtuk kinyírni, előbb megölte a T-44-ünket, utána a ferdit (közben folyamatosan kapta oldalról / hátulról az áldást), majd végül engem is ammorackelt.

Igen tudom, ákrád, de realisticben is ugyanígy előfordul.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.12. 23:54:42
  • kissssss
    az ágyú mellet mindkét oldalon van egy 200mm kicsi acéllap, arra értette.
  • Molot115
    A tigris tornya hol 200mm? Vagy effektívre gondoltál? Még a KT-n se volt sehol 200mm-es lemez.
  • Sherman0070
    Az a legérdekesebb amikor egyik meccsben az istenért nem ütöm át a Tigert frontból a másikban meg hihetetlen hogy megy be a lövedék...
  • Luciferkee
    LOL.

Hasonlók nekem is vannak:

Eltalál 89,9 fokos szögben, tuti nem pattan:

Másik ugyanez.

• Sherman0070
    A videó első percében láthatjuk a játék tökéletes damage modelljét...
    Nálam ilyesmi tegnap volt amikor a Tigris tornyán a 200mm-es részén simán átment a T-34-85öm lövedéke 500m-ről.
  • Luciferkee
    De ezt már tényleg nem értem. Eltalálta vagy 10 repesz az üzemanyagtartályát, és még pár a váltót / motort és semmi de semmi az égvilágon.

Kapok egy repeszt bárhova? Instant bumm.
  • kissssss
    stalinium megvédte...
  • Luciferkee
    T-54-et telibeverem 2 méterről, ez az eredmény:

• Sherman0070
    Hmm most nagyon megy a fejlesztés nálam. Napi 120K RP. Így meglesz az első T54. :D
  • kissssss
    én is így vagyok a japán prém gépekkel, eddig sajnos semmi.
  • Sherman0070
    :DDDD

• Sherman0070
    Ez mekkora baromság. Épp a piros részen bonyolultabb kilőni. Egész toronynak pirosnak kéne lennie oldalt mert ha ott belősz garantáltan meghal 3 legénységi tag.
  • kissssss
    bad ass gaz mm skin hát ez kész....
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.12. 19:25:54
  • Ninju
    Sajnos ez így van. Én nem érzem úgy, hogy nálunk ez általánosan jelen lenne.
    Nekem a BF2 sajna kimaradt klános szintem, csak a 42-t toltam picit komolyabb szinten.
    A kérdéseddel jól megfogtál. Nem gondolom, hogy annyira BR szinthez köthető lenne a dolog, de talán BR 3-4 környékén tényleg picit könnyebb megfordítani egy csatát. Persze ez függ a játékmódtól is.
    Utoljára szerkesztette: Ninju, 2015.07.12. 17:02:37
  • nandoxxl
    Jo par klan jatekos lenezi a tobbi jatekost, megjegyzest tesz. (jo par sima jatekos is hasonloan viselkedik es masokat hibaztat). Ezert kerdeztem. Egy jo csapat sokat dob az elmenyen, en inkabb csapatban a regi battlefieldeket szerettem pl. a kettoben a commander jo kis csapatjatekot tudott csinalni. Es valodi balance volt a fegyvereknel. De elmultak azok az idok. Szerintem br 3. korul szamit a legtobbet az egyeni tudas, szerinted? (tableten nem az igazi irni)
    Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.07.12. 16:32:52
  • Ninju
    Jelen pillanatban vannak klán szintű eventek. Ennek az egymás közti megmérettetésen kívül nincs más "jutalma". Összfegyvernemi játék lévén itt most nagyon fontos, hogy egy csapat jó pilótákkal rendelkezzen.
    Alapvetően tankos klánként ez nekünk nem annyira fekszik. :)
    Amennyiben változik a helyzet, akkor természetesen tervezünk részt venni az eseményeken.
  • foxbat88fx
    ezen kívül semmi más értelme nincs a klánságnak nem?
    úgy értem itt nincsenek klán események stb......
  • Luciferkee
    egyébként 17:00 körül valaki egy gyengébb vasárnap délutáni szakaszoztás? 6.7 BR-ig minden nemzet megvan.

Ingame név: Luciferke
  • Luciferkee
    Szerintem nagyjából mindenki tudja mire gondolt, nemkell így túlmisztifikálni a dolgot. (nem, nem vagyok bent egyetlán klában sem)
  • Ninju
    Természetesen nem. Mint ahogy igazán komolyan szerintem nagyon kevesen gondolják így.
    Szerencsésebb lett volna idézőjelbe tenni a jelzőt. Ez tulajdonképpen a reklám szöveg volt azoknak akiknek abból van elege, hogy hiába adnak bele mindent nem képes nyerni a csapat.
  • nandoxxl
    ' Ha eleged van abból hogy 15 életképtelen ember legyen a csapatodban' ezt a klán vezetőtök is így gondolja a többi nem klán játékosról?
    Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.07.12. 15:06:34
  • Ninju
    Sziasztok Tankerek!
    Századunk 2014-ben alakult azon célzattal, hogy egy elit, jól együttműködő klán szülessen a War Thunder magyar közösségén belül.
    Főparancsnokunk HKSDAVID, századparancsnokunk DARK_SIDE_ (ezen a néven megtalálod Őket a játékban).
    Elsődleges célunk egy jó csapat kialakítása, amely tagjaik segítik egymást.
    Századunk tagjai napi szinten játszanak együtt, ahogy az egy baráti közösségben/században elvárható. Tagjaink segítőkészek, rugalmasak, emberközeliek. Ha eleged van abból hogy 15 életképtelen ember legyen a csapatodban, akkor érdemes kipróbálnod, hogy milyen egy összeszokott közösségben, egymást segítve játszani.
    A századba mindhárom játékmódban játszó embereket szívesen várunk.
    A csatlakozás pillanatában nem feltétel, hogy a legmagasabb szintű tankjaid legynek. Azonban az idő előrehaladtával vannak minimum követelmények, amik
    különösebb erőfeszítés nélkül teljesíthetőek. A jelentkezőknek egy felvételi vizsgát kell teljesíteniük, valamint egy személyes (TeamSpeak3) beszélgetésen kell részt venniük.
    Itt azonnal kiderül, hogy alkalmas vagy-e században harcolni, nem kell napokat-heteket várnod a döntésre.
    Ugyan fő profilunk a tankok, azért nem árt, ha tudsz repülni is (nem profi szinten).
    Jelentkezési feltételeink:
    - 18+ életév,
    - sikeres felvételi vizsga,
    - TeamSpeak3 program megléte, használata,
    - aktív részvétel a klán életében (heti minimum 2-3 alkalom).
    A további részletes szabályzatot a sikeres felvételi vizsga után ismertetjük.
    Az alábbi YouTube csatornán (HKSDAVID Gaming csatornája) megtekinthetsz számos War Thunder videót, köztük a klánunk videóit is.
    HKSDAVID
    Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, War Thunder játékon belül keresd HKSDAVID-ot vagy DARK_SIDE_-ot!
    =HFHT= / Hell Fire Hungary Team / 2014-2015