War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nem tudom dolgozó e de szeretnék a főnököd lenni😊 Az ilyen naiv és lojális beosztottak a legjobbak. Szerintem te boldog ember lehetsz😊
A szopóágra ne ezt válaszold hanem magyarázd meg hogy lehet zsinórban 10szer vesztenie a csapatodnak,zsinórban 10szer tier 4be sorolni a tier hármas tankodat,majd másnap ugyan ez fordítva. Rosszak a németek? Volt hogy mentem a párduc D-vel és öten lövöldöztek kaptam vagy 20 találatot 2 perc alatt és megöltem mindenkit, ( de kurva jó vagyok!!! Sok béna....) Aztán máskor a tier négyes párduc A-mat gondosan megdöntöttem és beforgattam és mikor felnéztem egy t3457 keresztül lőtt rajtam! Csak néztem mint a kiszántott vakond!
És aznap minden tank kilőtt és egy csatát sem nyertem,de nem csak én hanem a csapatom sem!
Ezekre adjál magyarázatot és ne azzal gyere hogy nem tudjuk elismerni ha bénák vagyunk és a másik jobb mert ez butaság nem érv!!!!
Én nem egy ötéves hülye gyerek vagyok aki földhöz vágja magát ha veszít! Kikérem magamnak..... 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Viszont sokra nem megyek velük, ha így sorsol. Kíváncsi vagyok, hogy a 13. napra mit ad, tuti ilyen idióta wagert.
1. Nap: 300% RP Boost: 2 min 37 sec queue - loose (esélyünk sem volt).
2. Nap: 150% SL Boost: 1 min 17 sec queue - loose (esélytelen szintén).
3. Nap: 300% RP Boost: 3 min 03 sec queue - loose (épphogy csak)
4. Nap: 300% RP boost: 0 min 59 sec queue - loose (esélytelen)
5. Nap: 30% SL boost: 12 sec queue - nyertünk (balanceolt volt)
A fenti adatok esténként 19:00 - 21:00 között voltak.
Érdekes, hogy normál esetben (ha nincs, vagy 10% booster van bekapcsolva) 10-15 sec alatt bejutok, de 30 másodpercél tovább sosem tartott. Amint aktiválok egy nagyobb boostot kb 3-4x tovább vagyok a sorban. Ezek mint ákádról szólnak.
Tudom én vagyok üldözési mániás, de szerintem érdekes.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.04. 19:58:33
De te azt normális távolságból nem fogod tudni célozni, max vakszerencsébeb bízhatsz, meg aztán ugye az a csak 180mm rész is elég ahhoz, hogy épkézláb távolságból ne tudja az l/71-es löveg átlőni.
Nekem az eggyetlen t32-es amit szemből ki tudtam szedni azt így sikerült kelet európa térképen.
Városba én az eggyik oldalon, ő a másik oldalon egy sarok mögül kukucskáltunk ki.
Ilyen kis távolságból oda tudtam célozni, de még így is 3 lövés kellett neki, mind átütötte, belül robbant.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Meg map-ek bannolását is betehetnék ha van olyan amit nagyon utálok akkor azon miért kell játszanom?
valahogy sikerült kiütnöm egy tigrist vele de igazából elég durván megrépáztak 😄
aztán a p-47el bosszút álltam és kicsaptam egy légvédelmet, egy ferdit meg egy jgdpanzert rakétával 😊
a végére 1-1 bázis maradt, nálunk egy yak-9t és én a p-47el nekik egy valamilyen tank
az a rohadék meg elbújt valahova mert kb 1 kockányival kevesebb csíkunk volt mint nekik úgyhogy kibekkelte a meccs végéig és így nyertek..😄
azért feltornáztam magam bár azzal a sörmivel nem fogok azt hiszem sokat tenni ezek ellen... a p-47 viszont működik 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most is egy M4A1 rám jött, de elszámolta magát, mellé ment a lövés. Na mondom ezt buktad öcsém. Kb. 10 centiről az oldaladba... hit.... Második lövése vitte a gunt, a harmadik meg robbantott....
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.04. 18:47:27
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Valami fura dolog folytán...biztos összeesküvés.... nekem a legtöbb IS-3 halálom egyébként úgy volt hogy simán átlőtte valaki a hiper szuper félgömb tornyot szemből.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.04. 18:11:41
Te beirod az alap loszer tulajdonságait. Erre én belinkelem az apcr és nekem állsz. Grat.
Egyébként Dago nem Drago de ezen ne akadjunk fent. <#buck>#buck>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Megmondta az igazat, a német vasak direkt szarul vannak megcsinálva és kész.
Annak ellenére,hogy 1973-ban az Izraeli Centurion személyzetek szerint elég nehéz volt kilőni a Szír IS-3-as tankokat....
az viszont igazi harc volt,nem orosz játék....
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.04. 17:11:25
Szerintem írjatok a fejlesztőknek h vegyenek ki mindent a játékból ami csak a seggét meg tudja karcolni. Elvégre nem fair h olyan tankkal kell játszani ami nem legyőzhetetlen.

Mellesleg zárt béta óta tankozok kisebb nagyobb megszakításokkal.
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770769-20150304-xCO33X.jpg
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770770-20150304-ZgpSJW.jpg
http://p.coldline.hu/2015/03/04/1770771-20150304-Rm4Xcf.jpg
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.03.04. 17:04:09