War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.05. 14:13:20
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az hogy nem két perc alatt kaptam kb. 20 találatot hanem egy egész csata alatt amit tartott 10 percig nem tudom milyen tényeket változtat meg de legyünk precízek ha ennyire fontos ez most.
Ha semmilyen önbizalommal vagy egoval nem rendelkeznék ahogy te mondod akkor sem értem miért ne szólalnék fel az igazságtalansággal szemben? Ami nem igazságos azok ellen bizony az emberi természet ösztönösen fellép és tesz ellene.
Ilyen az ember. Ezért mondtam hogy boldog ember lehetsz, te tudomásul veszed és elfogadod és meginted azokat kik hisztiznek a rendszer ellen!
Ha ennyire zavar hogy mások hisztiznek tanácsold azt nekik mint a többiek,hogy törölje le a játékot mert láthatóan rossz hatással van rá,tenni meg úgysem tehet ellene!
Arra valószínűleg egyáltalán nem reagáltam volna semmit,de mint mondtam ennek az egésznek semmi köze az egonak!
Még egyszer mondom én tudok veszteni és nem tartom magam jobbnak bárki másnál akit vissza kell fogni. Kikérem magamnak!!!😊
Hidd el sokat sakkozom és az megedzi az ember idegeit!
Ajánlom mindenkinek! 😊
Egyébként ha egy játék körül komoly viták vannak melyek nagy számban foglalkoztatják a játékosokat akkor ott valami nem stimmel!
Vegyük sorra a szeretett játékainkat melyekkel vagy melyeknek további részeivel ma napig játszunk és nagy közönség kedvencek mint pl. a GTA. Lehet szeretni nem szeretni a műfajt de aki játszik vele az nem igen panaszkodik és még sorolhatnánk a klasszikus jól bevált stratégiai pc vagy konzol játékokat amik körül nincsen vagy elenyésző számban vannak csak viták.
Én mondom nektek itt valami bűzlik. 😊
Ez alapjaiban egy kifejezetten jó játék egy kiváló grafikus fejlesztőkből és programozókból álló csapattal de a vezetőség sokat hibázik!
Gaijin botrányba keveredett! Mondjon le!!! 😊

köszi a választ!
Amugy az egyik legdurvabb kiloves ami a valosagban is megtortent az 30mm-s panceltoro agyuval (szovjet kis tologatos, nem beepitett) es wolfram magvas loszerrel Tiger II(H) tornya volt oldalrol. Szerintem akkor is reklamaltak a "jatekosok". 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Miért kéne nekem bármit is megmagyaráznom? Egyáltalán akárki másnak miért kéne bármit is megmagyaráznia? Azt is meg kell magyarázni, ha tízszer egymás után hatost dobsz? A játék tele van hibákkal, főleg a sérülés modell kapcsán. Emellett a battle rating rendszer sem tökéletes, nincs rendes egyensúly. Már pedig ha nincs egyensúly, akkor annak egyenes következménye, hogy a csatáknak is sokszor szélsőséges eredményük lesz. Te viszont megint az egóddal közelíted meg a kérdést, senki nem mondta, hogy azért kapsz ki, mert bénán játszol. Te azt hiszed, hogy olyan jól játszol, hogy téged direkt visszafognak, hogy a fizető játékosok nyugodtan tudjanak játszani. Én eddig kizárólag csak az előbbiekkel találkoztam, az utóbbiak valahogy nem képviselik magukat sehol, biztos valami árnyék játékostömeg lehet. Nagyon érdekes. A másik, hogy ti kicsit sokat néztek ki a Gajinból szerintem, a játékot nem bírták normálisan megcsinálni a mai napig, de a háttérben mindenféle dinamikus statisztikák szerint dobálják össze a játékosokat a csatákba. Sőt, a ti feltételezésetek szerint a játékban nincs is hiba, csak a titkos kód kavarja meg a dolgokat. Ezeket a rögtönzött statisztikákat meg hagyjuk már, tízszer zsinórban meg egy perc alatt 20-an és a többi. Az, hogy te érzelmi befolyásoltság alatt mit érzel, mit gondolsz igaznak, az nagyon csalóka. Ki nem érzett már olyat, hogy folyton kilövik? Aztán megnézed és ja, bocs, csak 3 meccset játszottam.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.03.05. 12:28:17
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.05. 12:23:36
1 380.000xp tank = 8445 golds.
60k gold is enough to unlock a whole nation at once."
a barom 😄
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
60000 GE
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.03.05. 12:13:40
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.03.05. 12:13:29
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.03.05. 12:13:04
nem voltam rajta már 1 hónapja 😞
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.05. 11:27:41
Pershing teste is elég erős azért.... Tiger AP-val meg kell vele szenvedni rendesen....
Tiger E APCR-je már tuti vinni fogja mint a vajat, csak az APCR-el lőhetek rá vagy 10et 😄
Ha a WOT-ban szeretted akkor itt is fogod, mert kb ugyan az. Erős a lövege, a 250 penes APCR mindent átüt, de nem tudsz vele robbantani. a 150 penes robbanós meg ha átüt valamit, akkor insta killel, szóval vegyíteni kell őket. Jó a gun depressionje.
Ami nekem a bajom vele, hogy alulmotorizált, főleg a stock gép, szóval elég lomha. Meg a páncélja se ér semmit a hosszú 88-as lövegek ellen. ami nem is lenne baj, mert az amcsik ideális frontpáncélját egy domb jelenti. Viszont, itt jön az, ami nagy fájdalmam, hogy a lövegpajzson is belőnek neki simán. Nem hogy a KT, de a D-s Panther is átküldi a lövegpajzsot Meg am is hülye a kialakítása, mert a torony szélén behatóló lövedék visszapattan a torony belsejébe (amitől instant pusztul a tank), ahelyett hogy kimenne az üres területen. És ez eléggé alávág a torony kidugdosós taktikának.
De így is ez a legjobb tank amit T2 felett meg tudsz szerezni 'muricával.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
legalábbis mindig jól szoktak szerepelni a csapatomban/ellenségnél a 76w shermanek pl... vagy a perzsák
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
most fejlesztem őket.... azért még soká lesznek meg
milyen pl. az IS-3? Tiger II 105mm? T-54 széria? ISU-152? vagy az új amcsik? T-32, Pershing?
az rb-ről csak annyit mondtak el h lesznek változások ott is 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha nem amcsikkal vagyok akkor pl. a m26 pershinget igyekszem elkerülni😊
A németekkel eddig csak oldalról tudtam kilőni és kellett neki vagy három lövés!
Amúgy elmagyarázná nekem valaki az miért van hogy a panther D ágyúja gyengébb mint a panther A ágyú mikor megnéztem a játékban az adatokat és minden jel arra mutat az bizony ugyan az az ágyú?😊
Eddig egyszer mentem, volt is 3-4 killem, de nem vettem volna észre hogy olyan több pénzt vagy tapasztalatot kapnék....
Mondjuk mikor realisticel toltam és sikerem volt ott se nagyon vettem észre.
Vagy többet kell gürizni és én vagyok a noob, vagy valamit rosszul gondolok