37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #22869 agyam el dobom.... normandia pályán parton épp tolatok kemény 6 km/h-val és lehorzsolom az egyik tankakadályt, instant tank crew knocked out. -
Ezt ki ne felejtsem :D
-
CornyBros az aki elsősorba tankozik ha jól gondolom. -
Igen Magz jól tolja. Még értelmesebbek közé sorolnám orangeDoom-ot, Bo Time-ot, CornyBros-t és Squire-t. -
bgabor911 #22865 Bár ők elsősorban repülnek. -
bgabor911 #22864 Pedig igazad van, sokuk nagyon gyenge, és a fullos press accounton kívül nem sok mindent tudnak felmutatni.
Van azonban néhány nagyon jó is köztük, például GrmlZ és MagzTV, de vérprofik, minden videójukból sokat lehet tanulni. -
foxbat88fx #22863 olyan mint a mercim.... nyáron fűtés télen hűtés van benne :D
alig várom már hogy este legyen..... felállítom a sátrat hátul az udvarban aztán reggelig élvezem a hűst, holnap meg megint lehet szenvedni.... -
mokuci74 #22862 Van, csak nem jo :) . Az epitkezesen pedig egyszeruen ge**i meleg volt -
Panlaj #22861 Abba a Renaultba van legalább légkondi. -
mokuci74 #22860 Nem csak otthon van meleg ezt a kepet tegnap keszitettem. France, Pays de La Loire, Rennes
Persze ez biztos nem vigasztal senkit :)
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.07.17. 18:18:39 -
kissssss #22859 itt is meleg van, de még a levegő se mozog fülledt hőség van....
(bezzeg szomszéd város felett meg esik az eső) -
Ebben a melegben én is csak a napi jutalomért lépkedtem be :D Elég nehéz nyugodtnak maradni ebben a játékban is :D -
Ez van ha beszólok egy szar YouTubosnak. (khm Baron, khm eNtak, kmh Phly)
-
foxbat88fx #22856 én feladtam mára sztem.... max. este nyomom kicsit
alapból szar csatáim voltak, aztán megbaszott a meleg, felment a vérnyomásom 160-ra, menni alig tudtam
most már "csak" 130..... de utálom ezt a meleget :( -
kissssss #22855 nah hazaértem, ha akar valaki szakaszban nyomulni állok rendelkezésére. -
Ok :) -
kissssss #22853 csak 5 óra után érek rá.... -
Valaki ráér szakaszozni? :) -
foxbat88fx #22851 jesszusom eddig minden csatám 700-1000 exp közötti volt :S
sokáig fog így tartani az a pár ezer xp a Pershingig :S -
Legalább lesz időm kifejleszteni az orosz gépeket. Ott úgyis a La9 egy kilőhetetlen szar. -
Jó kész, ennyi... én ezt a tankos részt megint leszarom 1 hónapra kb. Ez komolyan ami óta a T54 1947-et fejlesztem csak szopat.
Ezt is mondja már meg valaki hogy mi? Saját artynk első lövedéke a levegőből zuhanva engem talál el! -
bgabor911 #22848 Az arányok számítanak, ott a nagy különbség, nem mérhetőek hozzánk Európaiakhoz semmilyen szinten. -
Droughert #22847 Az ilyen hozzászólásaid után rád sem igazán lehet mást mondani.... Még jó, hogy minket nem a te játékbeli teljesítményed, vagy fórumos hozzászólásaid alapján minősítenek. -
Azért van online elég európééér köcsög is. T5 jetben pedig elég durván nyomják a ruszkik. -
bgabor911 #22845 Ne várj mást az oroszoktól, egy civilizálatlan, ostoba nemzet. Sajnos online játékokban csak úgy nyüzsögnek, mint a férgek. Én se jelölöm már be az RU szervert egyáltalán. WoT-ban volt jól megcsinálva, ahol fizikailag voltak elszeparálva az Európaiaktól. -
kissssss #22844 kezdetben amilyen szuperül hangzott és jól nézett ki ez a finlad pálya most olyannyira csalódott is vagyok benne, legtöbbször a játék másból se áll ezen a pályán mint a campelésböl... a csapat nagy része mindkét oldalon egymást lövi állandóan és ki se mozdul foglalni, aki ki is dugja az orrát azt vagy levadásszák vagy fedezékben lesz kénytelen eltöltenie a játékidő nagy részét.
egyedül a pálya nyugati részén lehet viszonylag nyugodtan legördülni.... -
Malarki #22843 Orosz szerverre én már fel se megyek, hiába találna hamarabb meccset. Ott 10-ből 9 ember garantáltan agyhalott barom.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.07.16. 10:35:45 -
foxbat88fx #22842 EU szerveren szerencsére nincs annyi
ha vannak akkor meg chatbe: cyka russians-t kell írni :D -
gstup #22841 Van hogy azon vagyok.De sok esetben amikor nem,akkor is ha oroszok vannak a csapatban megy a cirill betűs halandzsa. :) -
foxbat88fx #22840 lehet orosz szerveren vagy :D :D -
gstup #22839 Nagyon élvezetes lenne az orosz oldal.Csak annyi a buta p**aszt hogy a meccsek 3/4-en a hülye csapattársakon megy el.Természetesen mindegyik oroszul gagyog a chatben. -
De lesznek :P 9K GE-s prémtankok ként lesz 3-4 :P Gajob annyi goldért biztos betesz párat :D -
bgabor911 #22837 Nem hinném hogy lennének francia tankok a kövi három évben. Mondjuk úgy hogy már rég nem fogunk War Thunderezni, mikorra sorra kerülnének, és ez a háborúban játszott csekély szerepük miatt jól is van így. -
ARL 44-re kíváncsi lennék milyen lenne ha bejönne. A frontja nagyon jól van döntve szóval jó kis francia Tiger gyilkos lenne ha nem 6.0 br-t adnának neki. -
bgabor911 #22835 Úgy fél éve már teljesen random a sebzésrendszer a tankos résznél. -
Luciferkee #22834 Van egy bug, amit már lassan 1 éve (vagy több amióta killcam van, azóta vettem észre) nem képesek javítani, miszerint ha meghal a legénység és mellette kigyulladna valami / sebesül egy modul akkor tank burned down-t ír ki halál okára, holott a fő gond, hogy meghalt mindenki a tankban (vagy egy ember maradt).
Nem nagy bug, mert ígyis-úgyis halott vagy, csak ha nem tudsz róla akkor bosszantó, hogy egy radiator / váltó hogy gyulladhat kis és insta halált kapsz. -
foxbat88fx #22833 írhatnám én is, hogy mi van a T-34-85 damage modelljével? :D
Jackson 90mm-esével lőttem ma rá 50 méterről 2 lepattanót a torony gyűrűjére persze ő kilőtt egy lövésből :D
kicsit idegesítő néha :) -
Valaki elmagyarázná mi van ezzel a damage modellel? T-34-85öm Radio Station-jét kilövik és ammorack-et kapok emiatt.... -
Hát ja. -
kissssss #22830 én benne lenék egy újabb mókába :) most így visszagondolva gajjobék azért jól megdolgoztatják az embert azért az 1000GE-ért.. múltkor is ránk sötétedet pedig nem is vittük végig mind a 20 kört.