37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dagohun74 #22949 Jézussom ..... -
Hát...oké XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor911 #22947 Szerintem egy remek tank a T-32, jó lövege van, jó lőszerei és remek toronypáncélja elöl a szokásos amcsi nagy negatív lövegkitérítéssel, szóval lehet hull downozni minden mennyiségben. Azért próbálni kell kerülni a lövéseket, mert a becsapódó lövések hiába nem mennek át, sebzik a legénységet, amitől hamar megugorhat a töltési idő. Gondolom kicsit összerázódnak a becsapódó gránátoktól.
Talán a legjobb amcsi late tank a T-32, mivel a Patton széria ugye egylövéses tier5 csatákban(ahogy szinte mindegyik medium), plusz az ágyújuk átütési is kicsi(panther szint) páncéltörő-robbanó lőszerrel, nekik az APCR-jeik jók, de azt a lőszertípust meg folyamatosan változtatják.
M103 meg sajnos egy glass cannon, elképesztő ágyúval ugyan, de elég törékeny.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.07.24. 09:56:30 -
-
-
Bármelyik csapattársadnál működik. Csak annak nem tudsz segíteni javítani, akinek nincs kifejlesztve a javítás. -
Max_Andaxin #22943 Akkor ezt kiveséztük...
Amúgy szerintem én még nem tudom melyik lesz a kedvenc...mert egyenlőre hatásosabban tűnik a "2." lőszere APCR...pedig az M331A2 APDS -ben szimpi, hogy 60°-nál is elég jó az átütése...-persze papíron.
Ha valakinek megvan már és ki is maxolta a (USA) T-32-t írhatna róla néhány dolgot=tapasztalatot. Köszi!
-
gstup #22942 Akkor azért nem ismertem ezt a funkciót.Tankos részben még nem squadoztam ismerősökkel. :) Ismeretlenek meg nem hogy nem is írnak,még a játék command felületét se nagyon használják. -
Ha squad társak vagytok akkor működik ez a lehetőség. -
Droughert #22940 A 3-4br szintet igazán balanszolhatnák, mert ami most ott megy az egy nagy vicc. Gyakorlatilag USA-német vs orosz felállásban mennek a csaták, de igazából az a csapat nyer, ahol az oroszok mennek. Reggel még mentek vegyes felálásban csaták, akkor lehetett nyerni, viszont azóta csak a szopás megy. Németekre ráférne egy kis buff, usa tankok azon a tieren szerintem rendben vannak, az m4-ek is jól muzsikálnak, nekem nagyon bejönnek. -
gstup #22939 Hogyan lehet segíteni a társadnak a javításban?Azt tudom hogy le lehet rövidíteni a javítási időt,de hogyan? -
foxbat88fx #22938 Wirbelwind durvább :D :D -
De kedvesek. Pedig hasznos lenne odafigyelniük a játékosokra, sokaknak lehet jó ötlete, amitől jobb lehet a játék(pl amit említettél). De ha szerintük nem lenne jó az általuk megálmodott játékmenetre, akkor legalább annyit írjanak, hogy "köszönjük az ötletedet, de ezt nem akarjuk megcsinálni a játékban". -
kissssss #22936 igen tudom, de mit csinálsz ha szétlőtték a toronyforgatást a tankodon és a pálya amint játszol épp conquest játékmód van 1 cap zónával ami ráadásul az ellenfél már el is foglalt?! kérjek segítséget a random csapatól? :DD szökő évente talán egyszer ha segítettek nekem javítani.....
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.23. 11:16:49 -
ToMy_ #22935 Ez a fajta repair/reload működik most is, visszamész a saját bázisra (nem a spawnpontra, hanem az A/B/C betűkkel jelzett pont(ok)ra, és ott tudsz újratölteni/javítani. Feltéve, ha mozgásképes vagy. Ha nem, akkor buktad. -
Droughert #22934 Múltkor pörgettem egy 50%-os kedvezményt a Cobra King-re. Alap áron soha nem vettem volna meg, de úgy voltam vele, hogy 1500 goldot megérhet. Azóta mentem pár kört vele, és érdekesen működik, sokszor csak asistot gyűjtök vele, ha nagy vasak ellen tesz be, de amíg engem lőnek szépen termeli az xp-t, és a liont. Tegnap is volt egy izgalmas meccs, ahol a csapat nagy része korán halt, de a lista tetején lévő 3 fő szépen tartotta magát, összedolgozott és a sírból hoztuk vissza a meccset, ami az xp-ken is meglátszik a csapat többi tagjához viszonyítva. Az ilyen csatákért érdemes játszani, ami végig izgalmas, és nem unalmas kacsavadászat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kissssss #22933 jah tényleg kevés, emlékszem gajjobnak régebben már tanácsoltam hogy rakjanak egy speciális zónát a spawnra saját csapatnak hogy azok akik kifogytak lőszerből vagy nincsen még javítókészletük azok vissza tudjanak menni újratölteni/javítani..... egy napig nem élt a topikom. -
Big Blaster #22932 Ja, éppen azon nyomulok. Tényleg fun, de már kicsit kezdem unni. Főleg mert nekem nincs Ostwind, azok ellen meg nem egyszerű. -
foxbat88fx #22931 láttátok az új eventet? :DDDDDD
beszarás XDDD
végre valami vicces a fejlesztőktől.... -
foxbat88fx #22930 csak az a 20 skuló iszonyat kevés..... főleg ha Ace legénység van benne, akkor elég gyorsan tölt :D -
kissssss #22929 gunner skilljeit nem árt fejleszteni + minden lövés után újra kell célozni mert marha nagyot rúg vissza az ágyú azon a lánctalpas konzervdobozon.
realisztikben játszani na ott lehet alkotni ezzel a járgánnyal. -
Big Blaster #22928 ZIS-30-al hogyan lehet normálisan lőni? Hiába zöld a célkereszt, sokszor el sem találom a célt vagy ha igen akkor csak karcolja. Pedig mindenki dicséri, hogy milyen über TD ez a járgány. Hát nálam nagyon nem az. Mit csinálok rosszul? -
Van egy kisebb gondom. Pár hete nem léptem már fel, most akartam volna játszani kicsit, patcheltem.
Mindig úgy léptem be hogy megjegyeztettem vele az e-mailt és a jelszót, automatikusan lépett így be.
Erre most teljesen üresek voltak a mezők, így elkezdtem emlékezetből beírni az e-mail címem / jelszóm. 3-4 emailt, és vagy 4-5 féle jelszót használok mindenhova, de az istenért sem akar beengeni semmivel.
Semmi gond, kérek jelszó vissza állítást. Igen, ITT csak egy e-mail címemre kapom ezt a választ:
A mail with password change request has been sent to you.
Az összes többire ezt:
Error:
Support oldal szerint ITT is megpróbálhatom, itt minden e-mail címemre azt írja hogy elküldte a levelet. De sehova se kapom meg! Tegnap este is kértem, semmi nem jött.
Gondoltam írok supportnak. Hát minden áron be akarja hogy jelentkezzek. De nem tudok az istenért se.
Hova írjak így most? Tudtok adni e-mail címet?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.22. 11:24:20 -
Luciferkee #22926 Kedvencem a Carpathian, amikor valami cargo-t kell megszerezni mellékküldetésként, eddig mindig az orosz / usa oldalra spawnolt, esélytelen megszerezni németként. -
foxbat88fx #22925 én vagyok hülye vagy a Panther A-nak mindig is 848 lóerős motorja volt?
vagy most már hozzászámolja a fejlesztések lóerejét is? -
kissssss #22924 ezen a kuban pályán ha conquest van akkor a délen spawnoló csapat instant veszít állandóan, azt a nyavalyás cap zónát igazán átrakhatnák már másfelé, még tartani se lehet a cap zóna domboldalát mert rögtön hátba támad az ellenfél kelet felől.
(és akkor az északnyugati fennsíkról még nem is beszéltem... camper haven az a hej, hihetetlen mennyire unbalanced ez a pálya) -
foxbat88fx #22923 köszi de ez túl sok bizbasz XD ennyit nem ér XD -
Van de hivatalosan sosem fog megjelenni.... :D -
https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/146807-magyar-ford%C3%ADt%C3%A1s/ -
foxbat88fx #22920 nem tudtam h van magyarosítás is.... -
Angolul sokkal jobban néz ki szóval ne töltsd le! :D -
foxbat88fx #22918 hol lehet leszedni a magyarosítást? :D -
Csak így tovább! :D -
Huu ezt nem is reméltem hogy ilyet kapok
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.07.21. 20:23:58 -
Malarki #22915 Szerintem ez az. -
kissssss #22914 457mb szed most le a launcher.... valamiről lemaradtam? -
kissssss #22913 vasárnap este csináltam többnyire 3.3-ba rakott állandóan így kb majdnem minden oneshot volt nekem az 57mm verzióval, aztán éjfél után berakott 5.3-ba... még ez se lett volna vészes de a (random)csapatom már nem bírta a t-34/85 su-85 kv-1 hordákat.
(su152-vel érdekes mód egyetlen egyszer se találkoztam pedig 5.0 szinten van)
chatröl lemaradtam de a general topikban alig volt valaki, 2 random csata kellet hogy egy ember hajlandó legyen új kommentet írni :D
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.21. 12:36:36 -
Luciferkee #22912 Patch Notes
Vannak benne érdekességek:
- Fixed a bug where the damage cam displayed modules incorrectly (in yellow colour).
- Fixed an incorrect response caused by damaging the fuel tanks and ammunition load with secondary fragments. It was possible that these modules wouldn’t catch fire or wouldn’t explode by damage from secondary fragments in some situations.
- Fixed a bug with resetting the reloading process by hitting the gunner, and the lack of resetting the reloading process by hitting the tank loader.
- For the T-10M, the anti-aircraft machine gun has been enabled. --->
*******, most jött ki megkapta egyből, de a Tiger II-nek nem képesek megcsinálni a nyomorult MG-t.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.21. 12:30:07 -
Ninju #22911 Igen igazad van. Mentségemre legyen mondva, hogy szinte soha nem használtam a WB APCR lőszerét megfeledkeztem róla. Az is űrméret alatti.
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2015.07.21. 10:50:19 -
Grat , jól nyomtad ezek szerint :D
Mi volt a chat-en? :D