War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott kitudod lyukasztani. A döntött páncéllal ne nagyon próbálkozz, de vannak csodák a játékban.
Ha oldalt van akkor a motornál tutira átlövöd de attól még nem lesz harcképtelen az ágyú ugyebár ezért próbáld középen eltalálni a tornyot! Az tuti halál!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Gazsi azt mondja ez a játék realisztikus de szerintem nem az és egy csomó minden mást is észrevettem amiket példákkal alátámasztva szóvá teszek itt a forumon mert kiváncsi vagyok mások mint mondanak majd erre és akkor jössz te és gyakorlatilag elküldesz a picsába....
Egyszerűen arról van szó hogy úgy jött le az én stílusom neked mint aki egy beképzelt gyerek lenne és majd ő megmondja mi a frankó.
Mivel nem kislányok vagyunk nem sértődök meg az ilyesmin.
Na de Ilyen válasz hogy rohadtul unalmas vagyok, sőt vak is vagyok és azért mert nem tudtam kilőni még gyakorlatilag le is bénázol...
Az ilyen beszólások miatt rosszabb helyeken bunyó van! 😄
Ez nem a te forumod vegyél vissza!
Viszont amiért írni akartam egy újabb szerintem érdekes játékélmény 😊 Malibutomi te ne olvasd téged nem fog érdekelni!
Megyek a Tigrissel mert nem adom fel azért se! 😊 és oldalba lőnek! Megállok,odafordúlok és látom hogy egy IS-2 de az ég világon semmi kárt nem okozott a Tigrisben, elő sem hívom a sniper módott csak randomba ráirányítom a csövet és tűz! A lehető legrosszabb helyen találtam el a torony alatt de egyből robbant! Rögtön utána kapok egyet szemből de az sem sebez és mikor odanézek látom hogy az is IS-2, még egyszer rám lő de az sem sebez majd elmegy. Azon a csatán még kaptam vagy 8 találatot de csak egyszer kellett javítanom, alig bírtak a Tigrissel az IS-2esek meg a T3485sök, előbb meg mindenkinek egy lövés voltam..
Na ez mi ez ez??? 😊 Franc se tudja követni ami ebben a játékban folyik...😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem te mondtad hanem lentebb a kolléga, akinek eredetileg írtam.
A PzIV viszont végig 75mm-es löveggel rendelkezett, csak a korai típusokon L/24-es "rövid csövű" verzió volt, aminek a páncélátütő képessége nem volt éppen a legjobb.
Am nem mondtam, hogy a Sherman nem tudta átlőni a PzIV-et. Szerintem pariban voltak egymással.
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.07. 18:12:18
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
@Madi92: Aludtam bocsi 😄 Most keltem, küldj PM-et ha játszol majd és tolhatjuk együtt, bár még nem tudom mit hoz az este 😄
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.07. 17:45:24
Ezek szerint nem sokat tudsz a realitásról
A sherman sokkal jobb volt még a 75-ös is mint a a pz III és IV...annyival jobb volt afrikában, hogy emiatt nem raktak rá később sem nagyobb löveget, mert meg voltak győződve róla, hogy ennél jobb nem is kellhet.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.07. 17:35:57
1. Rohadt unalmas a sirámod. Ez egy játék sosem lesz realisztikus, ha nem tetszik ne játsz vele.
2. Ha egy M4A2 megsebzett 1200méterről akkor 76-os kellett legyen, vagy álmodtad az egészet, mert a 75-ös még közelről a tigris oldalát is nehezen viszi át. Arra hogy te nem tudtad kilőni nem is mondok semmit.
De tudjuk a gyíkemberek meg a szabadkőművesek miatt van hogy egy ilyen isten mint te veszített. 😊
Mikor legutoljára a sima M4el mentem azon bosszankodtam hogy pz F2est egyszerűen nem tudom átlőni, túlságosan gyenge az ágyúm, vagyis hát olyan amilyen az életben is volt ez véletlenül pont realisztikus...Erre most kilövi a Tigrisemet? Hogy?? Tornyon át?? Hogy?? Oldalról még azt mondom csak csak.....Amikor te vagy vele akkor szar amikor más akkor meg jó de amiket itt leírunk sztorik mint ahogy ez is azok igazak szóval ez egy eléggé hülye játék nem?
😊
1200 méterről leálltam párbajozni A tigris H1-el egy sherman M4A2-vel. Nézzük mit tudsz. Ő is beforgatta a tankot ahogy én is. Ügyes volt mert neki is ahogy nekem is minden lövés találattal zárult. Nem bírtunk egymással,kb. ugyan annyi pattant le róla mint rólam és kisebb nagyobb károkon kívül nem történt semmi majd egy Jumbo besegített neki és ketten szétszedtek.
Egy sherman M4A2 veszélyes ellenfele volt a valóságban is egy Tigrisnek 10 méterről! 😊
1200 méterről már a hadtörténelembe bevonult Tigrisnek a híres és precíz 88as ágyúja vitte a prímet!!
Gaijin szerint nem ez így van.
DE neeeem baaaaaj ez hisz ez csak egy játék de akkor most árkádozunk vagy szimulátorozunk vagy mi van?
...és miért vannak módok?? ...és miért mondja Gazsi a játékára hogy realisztikus?
Én is bemenekülök egy ház oldalába ami teljes egészében takarja a tankomat majd jön a találat a ház felől. Megnézem a visszajátszást és abban egy kurva ház sincs. Eltűnt!
Elkezdték behozni anno a gépfegyvereket is a tankoknál aztán megunták és abba hagyták. Van még egy csomó tank aminek ott a fegyvere de nem lehet használni. Miért?
Elkezdenek valamit és félbehagyják majd új ötlettel állnak elő az sikerül ahogy sikerül és már dolgoznak a következő ötleten és időszakosan küldenek nekünk javításokat tartalmazó frissítéseket ami kb. annyit ér sokszor mint erdőtűzben a vízipisztoly..
Ez a játék nincs kész és sosem lesz kész ezért kell venni a boltban kész játékot!!
Másik...
Én ez a játékot az oroszokkal kezdtem akkor még nem voltak amerikaiak és örültem ha szimulátor módban 300 méterről eltaláltam egy tankot. Győzelmi arányom akkor 54% volt de volt 57% is volt egy időben.
Aztán elkezdtem németekkel játszani.
Mostanra már szimulátorban a Kurszk pályán egy lövéssel 2000 méterről lőttem ki minap egy t3457est a Tigrissel, de 1200 méterről kb. 60-70%-os pontossággal célzom, tehát nagyobb az esély arra hogy az első lövésem már találni fog mint hogy nem.
Ennek ellenére a győzelmi arányom 47%-ra csökkent.
Másik.
Vannak OP tankok de minden azon múlik milyen BR-be rak. A tigris H1 tier háromban elég erős bár a jumbo meg a sherman M4A1-A2 komoly károkat tesz benne minden lövésével és szerintem ahhoz képest hogy igazából nem sok esélyük volt a háborúban és rengeteget gyártottak belőlük az amcsik mert folyamatosan elhullottak és a shermanokat Tommy-kuktának csúfolták itt a játékban jó ellenfelei a német vagy az orosz ágnak,de azért ha ügyes vagy akkor a Tigris H1 tier háromban jó tank! A panther D sem rossz a többi gyengus.
Tier négyben viszont szart se érnek,és többnyire oda rakja őket,kivéve a panthert azt 10ből ötször tier háromban hagyja ezért szoktam azzal lenni. Az alap Tiger 2 viszont teljesen értelmetlen, mert bármelyik tier négyes ellenfele egy lövéssel kitudja szedni, tier ötről nem beszélve...
Végezetül..
Szerintem ez egy kocsmai nyerőgép és az amcsi ágon érzékenyebbre van állítva hogy többször nyerjél,de minden nemzettel eljön az a pillanat mikor bármit is teszel egy kurva 20mm-es légvédelmi tank páncélzatáról is lefogsz pattanni ő meg darabokra szed...
A németekkel többet fogsz veszteni de ha majd egy tier hármas német tankkal egyetlen egy kicsi első lövéssel olyan szögben, és ott fogod átlőni az IS-2öt vagy a Pershinget ahol a legvastagabb és leglehetetlenebb akkor majd rájössz miről szól ez a játék...erre az esélyed nagyon kicsi de itt minden megtörténhet mert ez egy játék és nem a valóság.
Repül, repül, és az áldozatomtól 10 méterre pont köztünk áthúz egy épp becsapódni vágyó n00b a B-25 -ösével.............. <#confused>#confused><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
egy t50 meg láthatatlanul spotol két fűcsomó mögül!😄😄
iracing the 'real' race.
pl:
1, Tiger I 50m-re áll egy kő mögött, én egy dombon állok ezért külsőből látom a kupoláját. Bemegyek sniper-be, kupolát egy pillanatig látom, majd huss eltűnik. Külső nézetben ugyanúgy látszik minden. Ezt még párszor eljátszotta.
2, East Europe, városban csapatja felém egy Sherman, külsőben szépen látszik, erre bemegyek sniperbe hogy kilőjem és eltűnt. A két tank között csak egy kerítés volt és 80-100m. (Nem a kerítés fala takarta ki a tankot, rácsos kerítés volt)
És ez csak két példa.
Csak simben játszok.
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.07. 15:55:52
csak egyszerűen nem rendereli le tovább valamiért és ez azért idegesítő tud lenni 😊
simben nem emlékszem h láttam volna ilyet
random vacak? ezt hogy érted? mi random abban hogy látod vagy nem látod?
iracing the 'real' race.
pl vagy kapsz 100 aranyat vagy 1 millió kreditet vagy wagert.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.07. 14:17:20
Meg a bolti árak, 100 arany egy 1 körig tartó +10% bónuszért, vicc.
EZ a tipikus jobb lett volna ha hozzá se nyúlnak hozzá eset.
Vagy beszivárgott a menedzsmentbe egy wotos ügynök és belülről dolgozza őket, mást nem tudok elképzelni
Mondjuk még külön remek csaták is voltak.
1. PZIVH, KV-85 jön szembe, első lövés ágyú, másodikra pukkantam.
2. T-34 42, M4 első lövés toronyforgatás, második lövés pukkantam
3. PZIVH ismét, M4A2 76 első lövés pukkantam.
3 meccset letoltam 14 perc alatt...
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.07. 12:40:20
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.03.07. 12:24:04
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Tiger E -ből (avval kezdtem) csak azért tudtak kiszedni, mert mint ahogy a screenshot is mutatja, nincsenek még pótalkatrészeim, és megsérült a závárzat...
A H1 -et meg AP -vel keresztüllőtte egy KV-2... :'((
Replay
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2015.03.07. 08:18:20
közben megnéztem a páncélzatot is közelebbről...... ezek a sunyi oroszok rácipzároztak még egy réteg páncélzatot, de a lövegpajzson keresztül még mindig sebezhető nagymértékben.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
még jobb páncélja van 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Helyes adatokat" aztán sok helyen találhatsz, de olyan flémviharok vannak néha, hogy inkább a klasszikus könyves megoldást javaslom. Tehát Steven J. Zalogától az idevágó könyvet (IS-2) inkább, illetve Robert Kershaw "Harckocsizók" c. művét, továbbá Számvéber Norbert "Nehézharckocsik" c. dolgozatát. Kershaw amúgy 30 mp-es töltési időt ír.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD