War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beraktam 5.7-es német tankokat (Tiger 1, Panther D, Hetzer) természetesen én voltam egyedül 5.7 BR-el csupa, IS2, T44, Pershing jött szembe, esélyem sem volt.
Régen tök sokat pattintottam vele most meg hiába forgatom ha egy lövést kibír már boldog vagyok.
Figyi már nem lett ez a tank gyengébb?
Mostanában tele pakolja a tier négyet meg hármat tier 1egyes tankokkal. Azok is tuti botok! Én már nem is lövök rájuk nehogy elszalasszak egy igazi játékost a töltés idő miatt.
Igen ezt kell csinálni akartam is írni!
arcade csatában eddig is egyértelmű volt hogy a repkedés csak ökörködésre jó...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Cobra King, Eastern europe: Kezdőre elkezd tunkolni egy ellenséges Wirbelwind, átüt a 20mm-es légvédelmi ágyújával úgy 1,5 KM-ről, szemből a 100mm páncélon, eltalálja az ammot, bumm. Tartott kb 20 másodpercig a csata.
Többet nem is merek játszani.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.08. 15:32:22
rb-ben és sim-ben lehet repkedni ameddig le nem lőnek/zuhansz 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ebben igazad van és hazudnék ha azt mondanám hogy nekem nem fordult meg a fejemben ilyenkor hogy rázuhanok! 😊
Csak hát a fairplay ott van és eszembe jut mennyit anyázok emiatt és ezért nem vesz rá a lélek. Bort iszom és vizet prédálok az nem működik de csak emiatt...Ha nem sírnék amiatt hogy milyen szemét amikor rám zuhan akkor valószínű én is ezt tenném..
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A. befogd a támadó gépet
B. lelődd
Utána elkövetkezendő 4-5 secben egy darab lőszer nélkül TE mit csinálnál? 😊 Csak kérdezem. Mert nekem a kamikázéskodáson kívül más tippem nincs, különösen ha nem lőttek rám 1x sem ...
Ezért jobb a repülő mert ott jobban számít a tudás. Csinálsz gyorsan egy palástorsót vagy kiollózod ha nem elég ügyes nem tud követni és leszeded te a tanknál sokszor van hogy nem tudsz hova menekülni...
Jó hát ez az életben is ilyen volt nem azért mondom csak szívás 😊
Bezzeg neki nem kell annyit gondolkodnia hol találjon el ha a németekkel vagyok ellene.
Nagyon erős az az ágyú, túlhallatta a német technikát......
Ha igen akkor szerintem azért találkozol ennyi bénácska játékossal. Ahogy olvastam amit írtál a bázis foglalásról egyből az ugrott be mikor elkezdtem a játékot és még csak árkádoztam. Pont ezért anyáztam én is folyton.
Ott nem nagyon veszik komolyan ezt az egészet. A repülőket rakétának használják és próbálják eltalálni a tankodat zuhanáskor meg ilyenek...Én már ezer éve kerülöm az árkádot az ilyenek miatt. Szinte csak reálba mentem de miután GAijin egyik karácsonyi ajándéka az volt hogy az Su-152vel mostantól Su-152re meg IS-2re stb. kell lövöldöznöm elment a hangulatom tőle és azóta csak szimulátorozom....
Azt meg hogy miért nem tettek semmit azt akkor tudnád ha te lettél volna ott.Lehet javított, tűz alatt volt, wc re ment...persze lehet jóindulatu vagyok
szoktak ebben a gameben nerfelni? 😄
az amikor kapsz vmilyen WAGER-t vagy mi a szart....
pl. ma kellettek a győzelmek
minden csata kb. 8-10 kill-em van, első win lett utána 3 lose zsinorban és kaptam 50 aranyat pfffff
az enemy behúzza a bázist, ezek a faszkalapok meg csak nézik ahogy lemegy a csík, komolyan ezek a gyökerek a wot-ból jöttek át vagy honnan? ehhhh
rohadjanak meg a gyökerek 😊
Az a 3-as tűzgyorsaság pedig inkább csak elméleti. Azok az tűzgyorsaságok amik az adatlapokon vannak ideális helyzetben érhetőek csak el. Például ha elfogy a toronyban tárolt lőszer és a harckocsitestből kell felpakolni, akkor már eleve nem fogják tudni hozni a papíron lévő tűzgyorsaságot a maniális töltésű lövegekkel.
Illetve a D-25T manualjában nem szerepel semmiféle fix újratöltési szög, szóval nem kell leengedni. A fix újratöltési szög a korai töltőberendezéssel felszerelt lövegekre jellemző (ha jól emlékszem akkor az IS-7-nél a 130 mm S-70-hez ez 1,5° volt), de azoknál se törvényszerű, meglehet csinálni úgy, hogy a töltőberendezés együtt mozog a löveggel (pl oszcilláló tornyok).
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.08. 11:35:39
Ezért 44-ben a lövegzárat áttervezték az oroszok,rövidebbre vették,ami könnyítette a töltést és percenkét 3-ra növelte a tűzgyorsaságot.
2. parancsnoki kupola alja középen,lefelé pattintja a lőszert,be a tank belsejébe,azonnal kampeca a srácoknak....
3. szemből,ha nincsen beforgatva a löveg tövének az aljára,lefelé pattintja a lőszert,keresztül a sofőr búvónyilásán,a bent ülők legnagyobb örömére.
Ez az a 3 pont tapasztalatom szerint,ahol instant kill egy IS-3 egy lövéstől...
Legalábbis a legtöbbször így lövik ki a gépet alólam,nálam kisebb tankok is....PZ3N a rekord....egy lövésből úgy kapott szét,hogy visszakérdezni sem volt időm....
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy meg hogy a viharba ne lett volna durva hisz megsértette a kicsi kis lelkemet azzal hogy unalmas vagyok, béna vagyok, és vak is vagyok, mind ezt olyan stílusban amit az utcán egy vadidegen férfival szemben nem biztos hogy megengedett volna magának.
Te is folyamatosan beszólsz bár nem mondod ki de szerinted sík hülye vagyok az tuti.
Nem az mondtam hogy leugatni a másikat nem lehet ilyet is lehet persze csak azt mondtam nem illik.
Szvsz semmi durva nem volt a kérdéses reagálásban. Tudom javasolni a "ha nem tetszik mond azt magadban hogy már megint hisztizik valaki és ne olvasd tovább!" módszert én is.
Leteremteni másokat azért mert nem szimpi a mondani valója azt nem illik.
Nem kell kihasználni azt hogy a neten vagyunk és annak szólunk be akinek csak akarunk. Szemtől szemben sokan itt udvariasabbak lennének a másikkal van egy olyan gyanúm! 😄
A szájkarate az nagyon megy.....
Tartsuk ezt észbe és ne baszogassuk egymást. Mint mondtam nincs ebben ennyi.
És akkor sírom tele amikor akarom én nem piszkálok itt senkit,ha nem tetszik mond azt magadban hogy már megint hisztizik valaki és ne olvasd tovább!
Komolyan mondom miért kell ilyen alap dolgokban okoskodnom nekem itt?
Felnőtt emberek vagyunk könyörgöm...
Főleg tigrissel ami mindössze 125mm-t üt át 100m-en.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro