War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2. Golden Battle Wager:

beraktam 5.7-es német tankokat (Tiger 1, Panther D, Hetzer) természetesen én voltam egyedül 5.7 BR-el csupa, IS2, T44, Pershing jött szembe, esélyem sem volt.
Rég játszottam már a T3485el és most újra elővettem.
Régen tök sokat pattintottam vele most meg hiába forgatom ha egy lövést kibír már boldog vagyok.
Figyi már nem lett ez a tank gyengébb?
Amúgy mintha a botoknak más sebzésmodelljük lenne. Én úgy vettem észre, hogy nehezebben pukkannak
AnuluWork
Arcade nem csak ökörködésre jó.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ez az úgy vonul előre hogy a tornya máshova néz egyébként megfigyeltem a botok szokása, meg az is megy és lő a vak világba, megy és lő!
Mostanában tele pakolja a tier négyet meg hármat tier 1egyes tankokkal. Azok is tuti botok! Én már nem is lövök rájuk nehogy elszalasszak egy igazi játékost a töltés idő miatt.
Ott a pont😊
Igen ezt kell csinálni akartam is írni!
"legfőképpen simben."

arcade csatában eddig is egyértelmű volt hogy a repkedés csak ökörködésre jó...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

13. napra kaptam egy golden battle wagert:

Cobra King, Eastern europe: Kezdőre elkezd tunkolni egy ellenséges Wirbelwind, átüt a 20mm-es légvédelmi ágyújával úgy 1,5 KM-ről, szemből a 100mm páncélon, eltalálja az ammot, bumm. Tartott kb 20 másodpercig a csata.

Többet nem is merek játszani.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.08. 15:32:22
csak árkádban van ilyen 😊
rb-ben és sim-ben lehet repkedni ameddig le nem lőnek/zuhansz 😊
AnuluWork
30 seced van. Az arra nem elég, hogy elérd a reptered szaros aaaját és kilődd. 😄

közben sikerült kőkemény 100GE összeszedni ebből a hulladék wagerböl... ennyi erővel oda is adhatta volna randomba wager helyet.... az első csatát azért vesztetem el mert kemény volt az ellenfél hiába volt jó az én csapatom is, viszont a másik két vesztes csata az tiszta szánalom kategória volt, a második menetben agyatlan emberkezdeménykel pakolt össze valamelyik csak szimplán belevezette a tankját a folyóba a másik a saját csapattársait lőtte ki(vagy 3 biztos) a következő úgy nyomult előre hogy a tornya az ellentétes irányba nézett.. stb stb... a harmadik körben meg csak szimplán lespawnkillezték mindhárom tankomat karélia pályán.... mozdulni nem lehetett.

óó hát nem is tudom... talán azt kéne csinálni hogy visszahúztok arra a nyavalyás repülőteretekre újratölteni nem pedig rábaszni a gépet a másik tankjára... legfőképpen simben.

Mert lehetne valami kis szakaszos társaságot összehozni, Wotban klán is van SG-seknek.
én szoktam menni szakaszban másokkal, abban inkább az a jó hogy kétszeres a tűzerőd! HA mindig egymás mellett haladtok jajj annak aki egyedül elétek téved! Én mikor egyedül sokszor kiválasztok valakit általában egy erősebb tankot mint az enyém és mellette haladok de ha a másik nincs tudatában annak hogy te szakaszosat játszol vele akkor valahogy leszarja a fejed és simán ott hagy ha bajban vagy meg a legtöbb esetben megy mint a birka előre aztán majd jól lelőnek vele együtt😊
Jah igen..😊
Ebben igazad van és hazudnék ha azt mondanám hogy nekem nem fordult meg a fejemben ilyenkor hogy rázuhanok! 😊
Csak hát a fairplay ott van és eszembe jut mennyit anyázok emiatt és ezért nem vesz rá a lélek. Bort iszom és vizet prédálok az nem működik de csak emiatt...Ha nem sírnék amiatt hogy milyen szemét amikor rám zuhan akkor valószínű én is ezt tenném..
Van már kialakult szakaszos csapat itt sg-n? Azért csak jobb lenne úgy játszani, hogy valaki figyeli a segged! 😄
AnuluWork
Mitől függ ez? Tök nevetséges. Inkább vennék ki. Ma kb. minden meccsen a légierő vetett véget a tevékenységemnek.

PLaci
Rám volt hogy dobtak 0 sec -et, míg én dobtam olyat ami 15-20 sec után robbant... (szerencsére ölt így is)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork
Ja, és gazsi újítása - innen is csókoltatom a kedves édesanyjukat -, hogy ahogy legutóbb volt a flaps, úgy is marad. 😊

AnuluWork
Most őszintén, de mit tudsz tenni, ha van 30 sec időd arra, hogy:

A. befogd a támadó gépet
B. lelődd
Utána elkövetkezendő 4-5 secben egy darab lőszer nélkül TE mit csinálnál? 😊 Csak kérdezem. Mert nekem a kamikázéskodáson kívül más tippem nincs, különösen ha nem lőttek rám 1x sem ...

AnuluWork
Hogy működik most ez a 10 sec eltolás arcadeban bombázáskor? Mert mostanában valahogy nem telik el 10 sec a ledobás és megsemmisülés között ---

Jaja én is észrevettem,de ezek az egybitesek ellen ahogy te hívod a legszomorúbb az hogy tehetetlen a tudásod,mert hát sokszor akkor sem tudsz sok mindent csinálni ha egy jobb, erősebb tank van alatta.
Ezért jobb a repülő mert ott jobban számít a tudás. Csinálsz gyorsan egy palástorsót vagy kiollózod ha nem elég ügyes nem tud követni és leszeded te a tanknál sokszor van hogy nem tudsz hova menekülni...
Jó hát ez az életben is ilyen volt nem azért mondom csak szívás 😊
mostanában sim eventben is egyre többször szó nélkül belevezetik a gépet a tankodba ha éppen ahhoz van kedve a pilótának, úgy látszik az egybites marhák szépen lassan kezdenek átszivárogni.

Köszi a tippeket! Kifogom próbálni😊
Bezzeg neki nem kell annyit gondolkodnia hol találjon el ha a németekkel vagyok ellene.
Nagyon erős az az ágyú, túlhallatta a német technikát......
Miben játszol árkádban?
Ha igen akkor szerintem azért találkozol ennyi bénácska játékossal. Ahogy olvastam amit írtál a bázis foglalásról egyből az ugrott be mikor elkezdtem a játékot és még csak árkádoztam. Pont ezért anyáztam én is folyton.
Ott nem nagyon veszik komolyan ezt az egészet. A repülőket rakétának használják és próbálják eltalálni a tankodat zuhanáskor meg ilyenek...Én már ezer éve kerülöm az árkádot az ilyenek miatt. Szinte csak reálba mentem de miután GAijin egyik karácsonyi ajándéka az volt hogy az Su-152vel mostantól Su-152re meg IS-2re stb. kell lövöldöznöm elment a hangulatom tőle és azóta csak szimulátorozom....
sajnos nagyon sok múlik a csapaton is, nemrég volt hogy egymagamnak kellet volna lehoznom az egész meccset 14 kill-el de még így is veszítettünk.. mindez tier 3 arcade battle-ben.

Nem kell wot ból jönni hogy valaki " béna" legyen .Minden játék kitermeli magának :-)
Azt meg hogy miért nem tettek semmit azt akkor tudnád ha te lettél volna ott.Lehet javított, tűz alatt volt, wc re ment...persze lehet jóindulatu vagyok
18 kill T-28E-vel hmmmm
szoktak ebben a gameben nerfelni? 😄
rájöttem mi a szar ebben a játékban
az amikor kapsz vmilyen WAGER-t vagy mi a szart....
pl. ma kellettek a győzelmek
minden csata kb. 8-10 kill-em van, első win lett utána 3 lose zsinorban és kaptam 50 aranyat pfffff

az enemy behúzza a bázist, ezek a faszkalapok meg csak nézik ahogy lemegy a csík, komolyan ezek a gyökerek a wot-ból jöttek át vagy honnan? ehhhh

rohadjanak meg a gyökerek 😊
Pontosan.
Az a 3-as tűzgyorsaság pedig inkább csak elméleti. Azok az tűzgyorsaságok amik az adatlapokon vannak ideális helyzetben érhetőek csak el. Például ha elfogy a toronyban tárolt lőszer és a harckocsitestből kell felpakolni, akkor már eleve nem fogják tudni hozni a papíron lévő tűzgyorsaságot a maniális töltésű lövegekkel.
Illetve a D-25T manualjában nem szerepel semmiféle fix újratöltési szög, szóval nem kell leengedni. A fix újratöltési szög a korai töltőberendezéssel felszerelt lövegekre jellemző (ha jól emlékszem akkor az IS-7-nél a 130 mm S-70-hez ez 1,5° volt), de azoknál se törvényszerű, meglehet csinálni úgy, hogy a töltőberendezés együtt mozog a löveggel (pl oszcilláló tornyok).

Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.08. 11:35:39
A JSz-2-be soha nem szereltek A-19-et, viszont az első szériás D-25T lövegeknek a tábori ágyún is alkalmazott csavarzárja volt. A későbbi sorozatok már a félautomata ékzárral készültek.

AnuluWork
A wagerek közül ha van három, lehet mindhárom aktív, vagy mindig csak egy?

IS-2 tűzgyorsasága az A19 löveggel 1-1,5 lövés volt percenként,ráadásul töltéshez le kellett engedni a csövet.Tigris személyzetek visszaemlékezései szerint,miután ezt kitapasztalták,már bátrabban álltak neki a bulinak,mert tudták,hogy a ruszkik éppen töltenek.
Ezért 44-ben a lövegzárat áttervezték az oroszok,rövidebbre vették,ami könnyítette a töltést és percenkét 3-ra növelte a tűzgyorsaságot.
1. Ha be van forgatva szemből,akkor a csuka orrot lődd,csak 110mm és ha nem szemből áll,akkor csak egy síkban van döntve.
2. parancsnoki kupola alja középen,lefelé pattintja a lőszert,be a tank belsejébe,azonnal kampeca a srácoknak....
3. szemből,ha nincsen beforgatva a löveg tövének az aljára,lefelé pattintja a lőszert,keresztül a sofőr búvónyilásán,a bent ülők legnagyobb örömére.
Ez az a 3 pont tapasztalatom szerint,ahol instant kill egy IS-3 egy lövéstől...
Legalábbis a legtöbbször így lövik ki a gépet alólam,nálam kisebb tankok is....PZ3N a rekord....egy lövésből úgy kapott szét,hogy visszakérdezni sem volt időm....
Mivel szó szerint akartam idézni, gondoltam nem írom át a hiszti szót, mert a lényeg talán így is érthető...

muhahahaha (köhög köhög) akkor már is szedem is elő a kv-2 su122 párost <#eplus2>

Ezt af- re akartam...de itt is jó
Ha más haszna nincs, legalább odafigyelnek a random csapattársra.
Sőt, árkádban éri meg csinálni, mivel RB/SB szorzó nincsen.

Számít az is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

van itt valaki aki bepróbálkozik ezzel a Pokryshkin’s P39N-0 eventel? elvileg vegyesen air/grund csatákkal is ellehet érni a célt csak azt nem tudom hogy ez a arcade meccseket is beleszámítja vagy csak a sim event csaták számítanak?

Azért mert ő nem hisztizett. Nem mondhatom azt hogy megint hisztizik valaki amikor nem azt tette, és nem azt mondtam hogy ezt meg azt csinálok hanem hogy sírok! Miért nem figyelsz?
Amúgy meg hogy a viharba ne lett volna durva hisz megsértette a kicsi kis lelkemet azzal hogy unalmas vagyok, béna vagyok, és vak is vagyok, mind ezt olyan stílusban amit az utcán egy vadidegen férfival szemben nem biztos hogy megengedett volna magának.
Te is folyamatosan beszólsz bár nem mondod ki de szerinted sík hülye vagyok az tuti.
Nem az mondtam hogy leugatni a másikat nem lehet ilyet is lehet persze csak azt mondtam nem illik.
Látom nem érted. Az "érved", hogy akkor csinálok ezt meg azt, amikor akarok az visszafelé is működik. Mások meg akkor szólják le a te sírásod, amikor akarják.
Szvsz semmi durva nem volt a kérdéses reagálásban. Tudom javasolni a "ha nem tetszik mond azt magadban hogy már megint hisztizik valaki és ne olvasd tovább!" módszert én is.

AnuluWork
Annál jobb. Azt a prém javára elqurták. Meg már az is 6.7es. Ugyan nem feltétlenül oneshotol, de minden másban jó.

Jobb mint a pershing?
Sírni,hisztizni,veszekedni,baromságokat beszélni ezek relatív dolgok és ezeket mind lehet szerintem egy forumon, és ha megnézed rengetegen is csinálják.
Leteremteni másokat azért mert nem szimpi a mondani valója azt nem illik.
Nem kell kihasználni azt hogy a neten vagyunk és annak szólunk be akinek csak akarunk. Szemtől szemben sokan itt udvariasabbak lennének a másikkal van egy olyan gyanúm! 😄
A szájkarate az nagyon megy.....
Tartsuk ezt észbe és ne baszogassuk egymást. Mint mondtam nincs ebben ennyi.
És akkor sírom tele amikor akarom én nem piszkálok itt senkit,ha nem tetszik mond azt magadban hogy már megint hisztizik valaki és ne olvasd tovább!
Komolyan mondom miért kell ilyen alap dolgokban okoskodnom nekem itt?
Felnőtt emberek vagyunk könyörgöm...
AnuluWork
Kezdem ezt a T32t megszeretni. Mondjuk irreális, hogy a Patton 1hez képest milyen modulfejlesztései vannak, kb. szar a lőszer ami az ágyújához van, de amit ez a tank befordítva kibír! 😄

DasIsFuck
Én csak tornyot lövök is szériákon, a többivel az a baj, hogy mivel döntött így effektív páncélja is nagyobb és a lepattanás esélye is.
Főleg tigrissel ami mindössze 125mm-t üt át 100m-en.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

mijki
Köszönöm, az LFP-re gondoltam én is, a tornyot majd kipróbálom 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

De nem is a tied, hogy tele sírd.