37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • carp3tm0nster
    erre én is adok egy +1-et. :-)
    tulképpen írtam a hiv fórumon a modinak, de azon kívül, hogy felemlegette hogy milyen szépeket kivántam eddig a fejlesztőknek nem sokat segített. az érdemi kérdéseimre, hogy pl ha már az oroszok le vannak modellezve 100%-on, meg kapnak post war lövedéket, akkor a Tigris H miért nem kapja meg a Pzgr40-et, vagy a zsír új T-10 orosz vasnak már van géppuskája, de a nyavalás KTiger-nek még mindig nem sikerült. Vagy miért döglök megy egy olyan tankban egy lövéstől, amit harci körülmények között szemből nem tudtak kilőni, vagy pl hol a SIM mód? vagy miért van az, hogy fejlesztők mondják meg milyen nemzettel mehetek...
  • gstup
    Én csak annyit mondok,hogy nem jó az általánosítás.Te se,én se örülnék neki ha magyarként a szegedi lányt földbe döngölő emberrel azonosítanának.És én sem szívlelem az oroszokat. :)
  • Master91
    +1
  • foxbat88fx
    hát utálom én is az oroszokat..... agyatlan buta népség a mai napig
  • bgabor911
    Ezek oroszok. Egyfelől egy civilizálatlan nép, másfelől pedig most éppen egyfajta új-hidegháborús hangulat dúl náluk, megy az agymosás ezerrel, az állami médiában úgy állítanak be minden hírt hogy oroszország minden baja mögött a gonosz nyugat mesterkedése áll. (volt erről egy remek cikk a múltkor a BBC.comon). Közben napi szinten megy a "dicső" szovjet múlt visszaidézése. Az ország élén megy egy olyan vezető áll, (Putyin), akit módszereit és szándékait tekintve leginkább az 1933-as Hitlerhez lehetne hasonlítani.

Mindent elmond róluk, hogy a két éve megjelent COH2-őt betiltották ororszországban, és minden internetes fronton támadták az oroszok azért, mert a hadjárat hűen bemutatta a vörös hadsereg által elkövetett, nyugaton köztudomású mocsokságokat. Az oroszok náciknak (???) nevezték a játék kanadai fejlesztőit.

A múltkor volt War Thunderes hír róla hogy készül az új orosz propagandafilm, a Panfilov emberei című fiktív remekmű, ami majd bemutatja a hős szovjet katonák harcát a gonosz nácik ellen. Hivatalos fórumon megjegyeztem, hogy talán nem szerencsés az EU szerveren propagálni egy ilyen filmet, ahol számos olyan nép fiai játszanak, akiknek az országával brutálisan elbánt a vörös hadsereg, és 40 évig megszállva tartották őket, szabadulási kísérleteiket vérbe fojtva. Sokan puszozták a hozászólásomat, az orosz moderátor neo nácinak nevezett és lezárta a topikot.

Ennyit talán az oroszokról. A világ szemetei, és azokat a magyarokat, akik melletük foglalnak állást, szerintem nyugodtan nevezhetjük hazaárulónak.
  • Ninju
    Igen, meg nagyobb a rombolóereje is. Nálam a WB-ben az APDS az elsődleges lőszer. Aztán ha oldalba kapok valakit, akkor váltok az alapra.
  • foxbat88fx
    igen pont ott tartok, mármint a walker bulldognál :D
    átütésben APDS nem sokkal több, de ha jól vettem ki adatokból akkor ahogy írtad érzéketlenebb a beesési szögre :)
  • Ninju
    Általában az APDS-nek nagyobb a tömege és kevésbé érzékeny a döntött páncélra. Ha lehet választani (pl. M41) én az APDS-t használom.
  • carp3tm0nster
    klassz, ma megint nem lehet a németekkel menni sim eventben...
  • foxbat88fx
    most akkó melyik a jobb? APCR vagy APDS?
  • AnuluWork #22979
    Mondjuk nem kimondottan az oroszok, hanem a veres hadsereg, de mindegy.
  • Sherman0070
    Ja.:D Jó lesz Sim battle-ban 10km-rel fölé lőni xD. Am remélem nem jön 2018 előtt. Először fejezzék be a tankokat meg a repcsiket teljesen. Meg tankokhoz anno jött egy trailer hogy minden házat lehet majd rombolni. Az vajon mikor fog megérkezni?
  • kissssss
    hmm ha tényleg bekerül a játékba és megkapja a 43.M lőszert akkor ezzel is lehet majd szívatni a t-34 tankokat közelharcban
  • Brenor
    "A Nimródból kilőtt 10,5 kg-os 42/a.M páncélrobbantó gránát kezdősebessége 110 m/s volt, páncélátütő képessége pedig 90° találati szög esetén 180 mm volt. Lőtávolsága korlátozott, 150-200 méter volt."

Hebime folyamatosan teszi fel a magyar harckocsik mélyreható leírását a hivatalos magyar fórumra. Érdemes elolvasni őket :)
    A link közvetlenül a Nimródos posztra mutat:
    Leírások
  • kissssss
    erről a 40mm bofors gépágyúról(Nimród) van valamilyen adat hogy milyen pen értéke volt páncél átütés terén? mert én már szét googliztam a netet tegnap de semmit se találtam.
  • carp3tm0nster
    hát ez kész. a lövés szemből jött, átment a prizmán, majd a hátsó prizmáról visszapattanva tarkónlőtte a legénységet... bannolni tudnak, de a damage model egy rakás .....
  • carp3tm0nster
    köszi, nem tudom ér-e annyit a dolog. ilyenkor elrakom gamet 30 napra a recycle bin-be...
  • Brenor
    Írj fórumon RustyFred-nek. (senior game master) Magyar srác úgyhogy nem kell az angolt erőltetni, talán tud segíteni a helyzeteden :)

@Nimród téma: Rank IV alatt én nem tudnám elképzelni a 40 mm-es löveg miatt. Nagyon hangoztatják, hogy minden nemzethez olyan légvédelmet akarnak berakni ami hasonló a ZSU-hoz. A nagy löveg miatt esélyes hogy a Nimródot tervezik a németekhez, a kérdés csak az hogy a 37-es vagy az 57-es ZSU-val akarják-e partyba rakni. Ha az 57-essel akkor ez megint egy axis féle sz...nak egy pofon.
  • carp3tm0nster
    már azért is chatban jár, ha elmondod az igazat...
  • Angelus1991ster
    Nimród légvédelminek jó lenne (tier 2) , Turán meg tier II-be lenne épp hogy.
    Zrínyi 75 és II , mint a Stug-ok.
    Toldi egyértelműen tier i.
    Toldi Marder tier II.
    Kérdés a Tas megléte ( 80 mm 29/44M feltornászná tier 3 top-jába ). Mivel a 1944.07.27.-ei lebombázása előtt már majdnem félkész volt, vajon bekerülhet ettől? Van a játékban prototípus tank?
  • twi452
    bizony, majd egyszer
  • AnuluWork #22968
    Nyert ma már valaki BR8.0ás gépekkel?

Eddig 5ből nulla ...
  • Zegi Norbi HUN
    Ennek is lesz hajós része? :O
  • AnuluWork #22966
    Az az egy év korrekt. Csak ne kezdjenek bele a hajós részbe, mert akkor a magyar gépek lesznek vagy két év.
  • Brenor
    Hát, ami azt illeti ruszki fórumon volt, úgyhogy nem 100% hogy jól értelmeztem, de elvileg az volt a kérdést, hogy a németek kisebb szövetségesei, akik német haditechnikát kaptak (magyarok, románok), azoktól bekerülhet-e a német fába valamilyen tank. Három példát mondott, a Nimród, a Turán, meg a TACAM T-60. Erre mondta a fejlesztő ember, hogy a Nimród meg a TACAM be fog kerülni.
    Perpill ennyi az össz infó róla

Vegyes tech tree-t ne is várjátok, egyenlőre semmiképp, mert sehogy sem áll. A repülős már a gépet adatgyűjtéséig jutott, de még az is legalább fél, de inkább 1 év mire hivatalossá teszik a projektet és a fejlesztők is foglalkoznak vele.
  • Malarki
    Volt valami olyasmi
    Bár az ilyen random alvázra random löveg gépekkel elég sokat kísérleteztek a németek, de ezek nagy része a prototípusig se jutott el.
  • Sherman0070
    Német prém tank lesz, vagy mi? Netán a vegyes tech tree-be kerül?
    Olasz tech tree-ben én láttam egy Rhm. Panzer IV Borsigot vagy mit. Az tényleg elkészült a valóságban? (WoT-ban 9-es Rhm.)
  • Brenor
    Még titkolóznak, úgyhogy semmi sincs kizárva. Viszont orosz fórumon az egyik fejlesztő megerősítette, hogy a Nimród (és talán a Turán is) be fog kerülni. :)
  • Sherman0070
    SturmTiger ágnak jobban örülnék
  • Brenor
    @BigBlaster: Egyszer lesz, de elsőnek a havas pályára mentek rá (Finnország), meg azt hiszem most a havas Sztálingrádot csinálják. Ha már nyáron jött a havs lehet télen kapunk sivatagit :D

@gstup: "Soon™", már tervben vannak az ilyen jellegű járművek. BVV azt írta, az angol tankok után a németek kapnak egy új harckocsi ágat, nem lepődnék meg ha ezekre utalt volna :)
  • Sherman0070
    Nekem már valami jó kampány kéne. Meg egyik WT trailer-be voltak gyalogosok. World War mód lenne az igazi. Úgy hogy akár meg lehetne fordítani a háború menetét kulcsfontosságú győzelmekkel/vereségekkel. Am én megnéznék egy gyalogos tree-t is ebben a játékban. :D Aztán azok mellé jönnének támogatni a féllánctalpas cuccok. :D
  • gstup
    Én meg azt szeretném ha ezek benne lennének a gameben. Puma
  • kissssss
    szu76-al majdnem ugyan úgy kell játszani mint a zis-el, keresel egy jó camper helyet vagy egy gyakran hasznát utat városban és campelsz amíg valaki eléd nem gördül, másképpen nem lehet értelmes ideig életben maradni a tankod felett virító "rendszámtábla" miatt, ezért nem jó ezeknek a papír tankvadászoknak az árkád ha egyszer kiszúrnak akkor vége a dalnak.
  • Big Blaster
    Valami sivatagi pálya nem lesz vajon? Egy El Alamein tök jó lenne.
  • Big Blaster
    Szerencsére túl vagyok a ZIS-30-an. Nekem valahogy nem vált be. Igaz csak AB-ben próbáltam. Az utódja jobban használható, habár a TD-k nekem úgy általában nem a kedvenceim.
  • Garou
    Köszönöm a válaszokat! Szerintem engedek a csábításnak... :)
  • kissssss
    380-ért talán én is beszerezném de szerintem az smk csak tapasztalt játékosoknak való.... jól gondold meg.
  • Droughert
    Én megvenném, alacsony tierben az orosz oldal jelenleg nagyon op. 3.3br-en szoktam fun-ból menni mikor elegem van a másik két oldalon a folyamatos vereségből, és nem nagyon vannak vesztes körök, gyakorlatilag ledarálják az ellenfelet.
  • Garou
    Kaptam sorsolasnal egy ajandek kupont, amivel most 380 goldert megvehetem a szovjet SMK-t. Szerintetek erdemes? Tolom a ruszki agat is most, bar mar a KV2-nel jarok, de ha jo tank, akkor siman visszamennek alacsonyabb br-be a jatekelmeny miatt.
  • gstup