37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Gajjobéktól kinézem hogy oda teszik :D
  • twi452
    Ez a félrerakás dolog igaz mert anno a hajókat kezdték el csinálni, hogy majd az jön a repülős után/mellé. Pakolgattak ki képeket is pár hajóról aztán döntöttek úgy, hogy váltás és a tankok jönnek előbb de ez azért nem mostanában volt :)
  • foxbat88fx
    Centurion Tier 4-ben????? :O ahhhhh :D ezazz
    csak ne 7.0 BR legyen
  • vajakos21
    Elivleg olasz repcsik már benn kéne legyenek...gyakorlatilag tankok jobbról előznek
  • Frequency
    "Csak árkádban",nem érzed az iróniát?A játék lehetővé teszi a csalást,ennyi.Mutathatok RB-ből is,ez még pofátlanabb mint a másik:
  • DarkHorSe
    1 percig szereli a tankot, addig letoltok egy filmet :D
  • Sherman0070
    Comet
  • Sherman0070
    Nagyobb méretben.
  • Sherman0070
    HYPE!!!!!!
    Britekről képek!!!!!!
  • Sherman0070
    Ink. azért hagytad abba mert nem tudtál jó köröket menni
  • Sherman0070
    Muszáj WoT sg-ről átcopyzni ide???? MONDOM EZ CSAK ARCADE-BAN JÓ. Hát Bazdmeg. Aki árkádban nem tud célozni az egy fogyatékos......
  • Frequency
    Nem kell ide low graf,tele van ez a szutyok csalási lehetőségekkel,ezért is hagytam abba:
  • Sherman0070
    Még Japán tankokat is terveztek erre az évre. Vagy az csak valami pletyka?
  • kissssss
  • Brenor
    Ilyet nem nagyon olvastam, hogy félrerakták volna a hajókat, egyszerűen csak nem beszélnek róla, mint ahogy általában semmiről sem. Szép lassan dolgoznak rajta, de még egyenlőre nem ez az elsődleges project, hanem az angol tankok, utána meg azt pletykálják, hogy az olasz repülős fa a következő nagyobb project még a hajók előtt. Viszont ami 100%, hogy a németek még idén kapnak a tankokhoz egy új fejlesztési ágat, de hogy mi kerül bele arról még mindenki csak találgat. A legéletképesebb tipp a páncélos járgányok, amikről tudjuk hogy valamikor biztosan érkeznek. (Mellesleg év végéig az 1.51-ben érkezett tankokkal együtt kb 50 új szárazföldi járművet kapunk)
    Visszakanyarodva a hajókhoz, a legfrissebb infóm még mindig az róla, hogy a zárt béta indulására legkorábban 2016 első negyedében lehet számítani.
  • Dagohun74
    Na igen valami kellene. Az én gépem már kb. 4 éves és high beállításon játszom. Bár másfél hónapja nem léptem be de nem ezért nem is tudom hol tart most a WT. De ez a "probléma" fenn áll ezek szerint. Igen egy minimális beállítást meg lehetne szabni úgyse játszanak sokan mert hát kivették a SB csatákat, csak event van. Egy kicsit off. Nem tudja valaki mikor jönnek a hajók? Valami olyasmit olvastam a fórumon hogy félre rakták a hajókat. Mert hát a WoWs nem igazán jött be. És mivel a japán és amcsik jönnek először és nem az oroszok talán megcsinálnák rendesen. :)
  • Brenor
    Na igen, ebben a helyzetben nincs igazán jó döntés akkor sem ha a pénztől eltekintünk, mert vagy az egyik oldallal szúrnak ki, vagy a másikkal.
    Nem tudom mennyire megvalósítható, de nem lenne hülyeség, ha szimulátorban be lenne állítva egy minimális grafikai szint, ami alatt nem enged be a várólistára és dob egy üzenetet, hogy mit kell feljebb venned ha játszani akarsz, vagy lenne egy felugró üzenet, hogy "Ehhez a játékmódhoz magasabb grafikai beállítások szükségesek!" Lenne egy OK gomb ami automatikus feljebb veszi minimum szintre amit kell, meg egy Mégse gomb.
    Akinek meg gyengusz gépe van az menjen reálba meg árkádba. Bár reálba is valós ez a probléma, nem akkora mértékben, mint szimben, mivel ott még van távolabbi nézet, és így nem kellene kötelező jelleggel az árkád darálóban játszaniuk a gyengébb gépeseknek.
  • Dagohun74
    De míg dolgoznak (soon) addig a másik oldal mondja.: Sz@rok rátok majd ha eldöntőd mit akarsz visszajövök. Valahol megértem őket is mert kell a pénz, de sajna ott a másik oldal aki szeretne olyan játékkal játszani, olyan módban ahol a grafika miatt ki lehet használni a pályák adta lehetőségeket.
  • Brenor
    Perpill úgy áll a dolog, hogy amennyire lehet optimalizálják a dolgot, hogy a low-osok ne legyenek előnyben, de ne is essenek el a játéktól, mert nem bírja a gépük.
    Legalábbis ez a hivatalos álláspont, viszont szerintem ez gyakorlatilag egy lehetetlen feladat. Ha meg akarják oldani a helyzetet akkor feljebb kell emelni a minimális gépigényt, az meg sok (fizető) játékos elvesztését jelentené. Innen meg nem nehéz kitalálni, hogy mit választanak....
  • Dagohun74
    Az már azelőtt benne volt mielőtt kiszedték a neveket a harckocsik feje fölül.
  • twi452
    de raktak be kapcsolót a beállításokba. hogy scope nézetben ne legyen fű az ultrásoknak se ha nem akarják :D
    ennyit mozdult előre a megoldás aztán annyi
  • gstup
  • Dagohun74
    "Akkor játssz low grafón??"

Éssssss meg van oldva, .... Kb. ennyi lett belőle a fórumon is. Nem dolgozol véletlenül a Gaijin-nál?
  • gstup
    Engem annyira nem zavar.Én csak azért nem fogom lejjebb venni a grafikát,hogy körönként 1-2 tankkal többet szedjek ki.Ennyire nem vagyok vérpistike! Legyen boldog vele aki csinálja.
  • foxbat88fx
    naja low grafon igazi a game :D
    egyszer betettem full-ba pár csata erejéig... körönként volt talán átlag 2-3 kill-em :D
    low-ban van 7-8
  • Szeret6996
    Akkor játssz low grafón??
    Más:
    Valahol emlékszem volt egy topic erről, hogy aki LOW-on tolja az szinte cheatel az elöbb leírt fves dolog miatt, arról tud valaki valamit hogy mi lett a vége??
  • gstup
    Én full grafon játszom és néha valóban hátrány.Például low grafon nem jeleníti meg a füvet.Szóval egy domb mögül ha valaki észlel Téged és Ő low grafon van Te meg ultrán simán lehet hogy Ő látja a tornyodat,Te meg mondjuk csak az antennáját vagy csak a kupoláját.Ez épp elég...
  • Gilmoor
    Ez jó :)
    +1

Egyéb iránt igaz az, hogy nem érdemes a grafikai beállításokat túl szépre állítani, mert akkor alig látsz valamit az ellenfél járműveiből?
    Nálam fent van minden ultrán, és már többször előfordult, hogy TSen értetlenkednek miért nem látom azt amit Ők - épp mellettem állva.
  • Garou
    Retardalt eddig nem volt, vicces annal inkabb. Volt egy eleg durva meccs, gyorsan fogytak a tankok, hirtelen tobb robbanast is lattam elottem a jatekteren, aztan megjelent a chat ablakban, gondolom az ellensegnek uzenve:

"-Now, you can megbasz yourself!"

Mejdnem lefordultam a szekrol.
  • Ninju
    Érdekesség a Katpol blogról:
    http://katpol.blog.hu/2015/07/21/katpol_kavehaz_vi_elet_a_pancel_mogott
  • foxbat88fx
    pz IV C meg pz38t
    bár mentem utána még egy kört, ott csak pz IV c-vel mentem és rájöttem, hogy OP :D
    ott 12 kill lett
  • carp3tm0nster
    tulképpen nem zavar a chatban, mert félrerakom 30napra az egész gamet...
    a kedvencem, mikor login után kiírja, hogy még x nap ban van, nyomsz egy okét, majd felajánlja,hogy vegyek prém accountot... szóval a pénzem nem mocskos, csak a szám.. vastagbőr díjas:-D
  • kissssss
    :D milyen járgánnyal aprítottál?
  • AnuluWork #22996
    :)
  • foxbat88fx
    :DDDDDDD tier 1-ben mentem egy "jobb" kört :D
  • Gilmoor
    meséljetek, kinek volt a legmeghökkentőbb találkozása retardált magyarral a játékban?
    én épp ma találkoztam egyikükkel. Meglátta, hogy magyar vagyok és szó szerint telesz....ta a cset ablakot ékes szólásával. Gondolom élvezte, hogy valaki érti is amit mond. ijesztő hogy ezek az emberek egyszer felnőnek.
  • Lokker
    Olyan öngólt tudsz rúgni magadnak, hogy az már hihetetlen...
  • AnuluWork #22992
    Néha nagyon, nagyon el tudsz szállni ...
  • Brenor
    Na igen, ha nem ez volt az első ban, akkor már elég nehéz kisírni, hogy levegyék :D

Egyenlőre szerintem inkább a mostani lőszerek működjenek normálisan (pl vicckategória amikor átlósan jön a lövedék, átmegy a lánctalpon, a jobb első görgőn, majd be küzdőtérbe és teljesen kiüti a 100%-os legénységem), a HESH, meg a "szárnyas" is ráért volna még, sőt a HESH még az utolsó dev nyitáson is WiP volt -.-
    A KTigirs is ugyanattól szenved, mint a Patton-ok. Elsődlegesen azokkal a tankokkal foglalkoznak, amik éppen bekerülnek, a már benn lévők géppuskáján meg csak akkor dolgoznak ha van rá idő.
  • Stefan99
    Ez gyűlöletbeszéd, ez a mentalitás szokott vezetni a népirtásokhoz.
    Szidd az orosz politikát, de ne egy egész népet.