War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a WT-nél az IL-2 bármelyik szériája szerintem sokkal jobb. Jó hát 12 ezer körül mozog a legújabb része a wt meg gyakorlatilag ingyen van,de legalább nem bosszankodsz, nincsenek bug-ok, nagyon élethű a repülési modell, a széllökések menet közben, még az is sokkal jobb ahogy a gépet beindítod. Kiráz tőle a hideg😊 A Wt-vel szimulátor módban egy hét után sem tudtam tökéletesen beállítani a joystickomat az IL-2 meg azonnal olyan gyári beállítással indult hogy egyszerűen nem nyúltam hozzá úgy tökéletes ahogy van minden kalibrálás nélkül. Meg hát ugye az egy kész játék, a wt. foglalkozik tankokkal és szép lassan fejlesztgetni a játékot most pl. a repcsikben van világítás meg ki lehet nyitni a pilóta fülkét. Az IL-2 ben, több féle világítás van mert van navigációs,meg van műszerfal,meg van külső jelzőfény a leszálláshoz meg az éjszakai repüléshez meg mit tudom én..A pilótafülkét nem csak kinyithatod de ki is hajolhatsz a gépből amennyire fizikailag ez lehetséges,és minden funkció elérhető kb. az egész billentyűzetet használom, bombázónál ha egy motor kigyullad megnézem melyik az és lekapcsolom azt gyorsan, nem tudom wt-ben ilyen van e...Viszont arra készülni kell hogy az online közössége nagyon nagyon profikból áll sokan fejkövetős kamerával, pedállal stb stb. profi cuccokkal nyomják és mellette nagyon értenek a repülőkhöz. Magyarul sokáig céltábla leszel😊 Én egyszer felmerészkedtem közéjük és hááááát.....😊 De simán működik az online szekció, nagy tábora van!
...és a játékban nincs semmi féle árkádos dolog. Nem lehet úgy repülni hogy kívülről nézed nehezebb a tájékozódás és még azt is a műszerfalon nézem meg mennyi az üzemanyagom...
Na most egy csomót regéltem erről a játékról de nem azért tettem hogy a warthundert lehúzzam a wt egy jó kis ingyenes internetes játék, ennek megfelelően vannak komoly hiányosságai.
És elnézést azoktól akiket untattam ennek ellenére végig olvasták én csak azért írtam ennyi információt mert neked akartam jót! 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Jelen állapotba legalább az előnye mellett van egy nagy hátránya is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.09. 16:58:18
A logikus lépés Gaijin részről pediig egy baromság. A T32-nek jó a páncélja, ezért minden tankot aminek nincs robbanólövedéke megszopatunk azzal hogy azt nem csinálják meg rendesen...logikus. Sok ilyen okos gondolatod van még?
A T32-nek csak ilyen lövedéke volt, nem véletlenül, egy ilyen tökéletesen elég egy másik tank leküzdéséhez, csak épp itt nincs lemodellezve normálisan a repeszhatás
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.03.09. 16:40:12
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Kivételesen erős páncélod van, cserébe nincs robbanó lövedéke.
Ez kivételesen egy logikus balansz lépésnek tűnik a gaijin részéről.
Nem sír a szám, leírtam hogy amelyik tanknak nincs robbanó lövedéke az most szart sem és sajnos. Vagyis de, ha valaki sok assisstot szeret összeszedni.
A stílusod meg tartsd meg magadnak.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.09. 15:54:54
Amit még tapasztaltam az M6A1-el, hogyha 49%-nyi (sajnos fejből nemtudom mennyi) lőszerrel mész, akkor csak a tank jobb oldalán tárol lőszert (hátulról, commander nézetből nézve), így ha esetleg bal oldalról be is kapsz egyet, kis eséllyel lesz lőszer robbanás. Forgatásnál tudsz úgy helyezkedni, hogy a jobb oldali gyenge pontokat pont takard.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Mellőlem egyszer egy egész ház tűnt el! Azt használtam fedezéknek de oldalról kaptam egyet legnagyobb meglepetésemre és mikor visszanéztem a videót a ház már nem volt ott😊
Ez a játék nem boltban kapható ahova besétálsz és megveszel egy garantáltam agyon tesztelt kész játékot.
Itt a játékosok tesztelik a cuccost!
Nagyon sokat számít hogy ingyenes én is csak ezért játszom vele de én nem sajnálom a pénzt sosem arra ami jó.
Sok eredeti játékom van nemrég megvettem az IL-2 battle of stalingrad repülő szimulátort is egyébként ajánlom mindenkinek nagyon jóóóó!
.....de ha ez nem lenne ingyen hát én biztos nem játszanék vele és nem is venném meg a boltban.
De így hogy nem kell fizetni érte arra jó hogy elbohóckodjunk vele nem igaz? 😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.08. 22:32:53
Eddig csak olyan volt, hogy ha félig takarásban volt a tank, akkor volt láthatatlan. Meg a csirkehálós kerítés tette azzá őket. Most már a szubtérből is elő ugranak. Egyre nagyobb furcsaságokat produkál a játék.
KV2-es testét eltakarja egy szikla, de nem látszik a torony. Mikor lő egyet, akkor látható lesz, de 5mp múlva eltűnik. A teljes tornya a fedezéke fölött van!!!!
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.03.08. 21:41:41
a kérdésem az lenne, hogy most ugye tudok feltenni 4 matricát a tankra
ha lejár a prém akkor is megmarad a 4 vagy visszaugrik 2-re? 😊
A lőtéren van bent egy,75-ös átütésű lőszerrel egy lövésből ki lehet szedni,még páncéltörő sem kell,elég a robbanó.
A torony és a test között meglőve azonnal repül a torony,csatában nyilván nem fogja engedni magát,de bízzunk a játékosok "hozzáértésében" :-)
A másik tesztelt ágyú a BSZ-3 volt.Ennek a 100mm-es tengerészeti ágyúnak a különféle változatait használták utána több járműnél.SZU-100,T-54...Az IS-be is beépítették próbaképpen,illetve T-44-be és a T34-85-be,de ezeknél végül nem került rendszerbe.
nem arról volt szó hogy te épp hány repcsit bányászol ki/ nap hanem arról a kamikaze mentalitásról ami arcadból lassan átjön sim eventekbe is....
folytassuk még?
1.) Bug. Nem valószínű, sokaknak előjönne.
2.) Hibás videókártya.
3.) Videókártya driver hiba.
4.) Más driver hibája.
5.) Ha a tápra is rá kell dugni a videókártyát, akkor a táp hibája is lehet.
Ha nem változtattál semmit a gépen, pl. nem frissítettél drivert, akkor valószínű, hogy kezd behalni a VGA kártya.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
GTA V (*.*)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...plusz az apró ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.08. 16:33:56
akarod még fojtatni?
változatai:
A-19S, D-25, D-25T, D-25S