War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen most jót nevettem ;-)
Sajnos nem tudok segíteni, mert én nem nagyon néztem utána csak nagyon jókat hallottam róla,megnéztem pár videót és eldöntöttem hogy meg veszem,de lehet hogy van hozzá valamilyen demo lehetőség nem tudom...😞
Egyébként a WT-nél az IL-2 bármelyik szériája szerintem sokkal jobb. Jó hát 12 ezer körül mozog a legújabb része a wt meg gyakorlatilag ingyen van,de legalább nem bosszankodsz, nincsenek bug-ok, nagyon élethű a repülési modell, a széllökések menet közben, még az is sokkal jobb ahogy a gépet beindítod. Kiráz tőle a hideg😊 A Wt-vel szimulátor módban egy hét után sem tudtam tökéletesen beállítani a joystickomat az IL-2 meg azonnal olyan gyári beállítással indult hogy egyszerűen nem nyúltam hozzá úgy tökéletes ahogy van minden kalibrálás nélkül. Meg hát ugye az egy kész játék, a wt. foglalkozik tankokkal és szép lassan fejlesztgetni a játékot most pl. a repcsikben van világítás meg ki lehet nyitni a pilóta fülkét. Az IL-2 ben, több féle világítás van mert van navigációs,meg van műszerfal,meg van külső jelzőfény a leszálláshoz meg az éjszakai repüléshez meg mit tudom én..A pilótafülkét nem csak kinyithatod de ki is hajolhatsz a gépből amennyire fizikailag ez lehetséges,és minden funkció elérhető kb. az egész billentyűzetet használom, bombázónál ha egy motor kigyullad megnézem melyik az és lekapcsolom azt gyorsan, nem tudom wt-ben ilyen van e...Viszont arra készülni kell hogy az online közössége nagyon nagyon profikból áll sokan fejkövetős kamerával, pedállal stb stb. profi cuccokkal nyomják és mellette nagyon értenek a repülőkhöz. Magyarul sokáig céltábla leszel😊 Én egyszer felmerészkedtem közéjük és hááááát.....😊 De simán működik az online szekció, nagy tábora van!
...és a játékban nincs semmi féle árkádos dolog. Nem lehet úgy repülni hogy kívülről nézed nehezebb a tájékozódás és még azt is a műszerfalon nézem meg mennyi az üzemanyagom...
Na most egy csomót regéltem erről a játékról de nem azért tettem hogy a warthundert lehúzzam a wt egy jó kis ingyenes internetes játék, ennek megfelelően vannak komoly hiányosságai.
És elnézést azoktól akiket untattam ennek ellenére végig olvasták én csak azért írtam ennyi információt mert neked akartam jót! 😊
JethroHUN
Te miket fantáziálsz be? A tieden valami railgun van amit hagyni kell feltöltődni vagy mi?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

youtubon való barangolás közben belefutottam ebbe a videóba , már látom is lelki szemeim előtt hogy a maus után ez fog jönni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

AnuluWork
A T32t úgy képzeld el, hogy vele tök ugyanoda kell lőni az ellenség gyenge pontjai kapcsán, mint a nagyobb repeszhatású lövedékekkel felszerelt tankokkal - a la M46 -, csak a T32 esetében a lövést nem szabad azonnal elengedni amint a célon vagy, hanem a célra kell tartani, tartani, mintha összeszűkülne egy láthatatlan célkereszt, és akkor elengedni, amikor már úgy 4-5 sec eltelt a célon tartás óta. Mindezt persze a jobbik lövedékkel. Ha ez megvan, minden tank ugyanúgy robban ha jó helyen célzod meg, mint egy M46 esetében, és csak úgy pattognak le rólad a lövedékek. Harc közben pedig folyamatosan tartani kell a távolságot az ellennel, úgy minimum 800-900 métert. Ez alá tilos menni. Ha alá mész, akkor kilövik a loadert, és nagyobb lesz a töltési sebességed, mint egy meglőtt KV2nek ... Sajnos, mire erre ráállt az ember, eltelik pár meccs, de egyértelműen így működik a tank az új patch óta. Előtte rém gagyi volt, most marha jó. Én nem tudom, hogy használta-e valaha az M46 lövedékeit, de azért nem lennék mérges, ha az M82t valaha megkapná.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Én mondtam. Durva gép. 😊

DasIsFuck
Gondold el milyen op lenne az a t32, ha egy lövésezne mindent olyan páncél mellett.

Jelen állapotba legalább az előnye mellett van egy nagy hátránya is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem tudom hol a probléma. A T29-T32-T34 nehéztankok koncepciója éppen az volt, hogy hull down pozícióban állva, csak a tornyot kidugva várják a szovjet hordákat a 120mm-es ágyújukkal. Kimondottan defenzív harcmodorra kitalált gépek, mint a hidegháborúban a zseniális svéd Strv-103.

Igen a benzines téma csak legenda, legtöbbször a lőszer robbant be, azért jöttek a nedves lőszertároló rekeszek (W)
Azt vágod ugye, hogy a német tankok kivétel nélkül benzinesek voltak? Azok is remekül égtek. A németeknek az egész háború alatt nem sikerült értelmes dízelmotort kifejleszteniük, így mindenbe benzinmotor került. Amúgy meg a Shermanok közül az M4A2 és az M4A6 változatok dízelmotorosok voltak, csak a többi volt benzines. Csak azért mondom hogy helyretegyünk néhány városi legendát.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.09. 16:58:18

Nem az a bajom, de kösz hogy gondolatolvasónak hiszed magad..
A logikus lépés Gaijin részről pediig egy baromság. A T32-nek jó a páncélja, ezért minden tankot aminek nincs robbanólövedéke megszopatunk azzal hogy azt nem csinálják meg rendesen...logikus. Sok ilyen okos gondolatod van még?
A T32-nek csak ilyen lövedéke volt, nem véletlenül, egy ilyen tökéletesen elég egy másik tank leküzdéséhez, csak épp itt nincs lemodellezve normálisan a repeszhatás
JethroHUN
Logikus balansz? Egy szar az armorja, a tornyát nem lövik át, ennyi. Az egész csatát valami domb mögött kell töltened, amire alig 1-2 mapon van lehetőséged. Az alváz front páncélzat SEMMIT nem ér, és még egy rohadt nagy gyenge pontot is raktak rá. A lövedékkel lehetetlen bármit is kilőni. Persze az összes orosz op szar az balanszolt... Nem értem ebben te hol látsz logikát.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.03.09. 16:40:12

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DasIsFuck
Akkor csak az a bajod😄

Kivételesen erős páncélod van, cserébe nincs robbanó lövedéke.
Ez kivételesen egy logikus balansz lépésnek tűnik a gaijin részéről.

Van IS3 ls IS4 is a garázsban kösz.
Nem sír a szám, leírtam hogy amelyik tanknak nincs robbanó lövedéke az most szart sem és sajnos. Vagyis de, ha valaki sok assisstot szeret összeszedni.
A stílusod meg tartsd meg magadnak.
DasIsFuck
Azért sír a szád, mert nem ér az IS-4-ES OP-ság közelébe?

Sajnos igy egy rakat fos, sokra mész vele hogy nehéz kilőni, ha nem tudod megölni az ellenfelet, ráadásul ő hármat lő rád amíg te egyet. A legeslegrosszabb befektetés a kifejlesztése.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.09. 15:54:54
A shermanek biztosan. Pont azért is hívták a németek "Tommy sütő"-nek őket, mert a benzin jóval gyúlékonyabb, mint a gázolaj, így elég volt jó helyen eltalálni, és már gyufává is változott az egész.

Másik: Egyébként jól érzem a játékban, hogy az amerikai tankok benzinmotorosok?
M6A1 az egyik kedvenc tankom azon a szinten. Annyira bejött, hogy vettem is rá egy talizmánt és azzal húztam ki az egész ágat egészen az M26 illetve a 76 mm-es M4A3E2 Heavy tankig. A meggymagköplödő shermanokat így "megúsztam", sajnos a tiger I ellen semmit nem tudtam velük kezdeni.

Amit még tapasztaltam az M6A1-el, hogyha 49%-nyi (sajnos fejből nemtudom mennyi) lőszerrel mész, akkor csak a tank jobb oldalán tárol lőszert (hátulról, commander nézetből nézve), így ha esetleg bal oldalról be is kapsz egyet, kis eséllyel lesz lőszer robbanás. Forgatásnál tudsz úgy helyezkedni, hogy a jobb oldali gyenge pontokat pont takard.
Ez megvolt nekem is pár nappal ezelőtt. De azt hittem, hogy rosszul látom. Lövés után fedezékbe mentem, Aztán durranok. A killcam mutatja, hogy tüzérséget kértek rám, és az első lövedék kapott el. Akkor láttam a pottyanó lövedéken, mintha kanyarodna. Az IL2 megvolt nekem is. Még nagyon régen, a teljesen alap verzió. Aztán az 1946-ot is összeszedtem. Az alap légi csatái után, meglepődtem az újabb verzió pörgésén, forgásán. A Sztálingrádot kipróbálom.
viszont nehezen lehet kilőni, jó ez így.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

A nem robbanó apcr meg apcbc repeszhatásával kezdhetnének valamit, a T32 egy használhatatlan fos így.
Eszméletlenül élvezetes a tier III 5.0-ás amerikai ág.Olyan jó csatákat megyek azon a szinten tigris I és d párducok ellen...Néha berak 6.0-ás párducokat,de azok sem ellenfelek.M6a1-el 12 halál eddig és 58 kill 😊 .

Itt egy újabb poén a Gaijintól. Fedezék mögött várom, hogy újra töltődjön az ágyúm de egyszer csak felrobbanok és mutatja is az ellenfelet aki kilőtt csakhogy a killcam szerint felülről jött az áldás mint az artynál de annak nyoma sincs viszont a lövedék mellém hullana vagy 5-6 méterrel de kecsesen rámkanyarodik és szinte oldalról csapódik belém. Vagy 8x szedtek ki így de gőzöm sincs mi lehet ez de már meg sem tudok lepődni az ilyeneken, viszont nincs valahol egy letölthető demója ennek az IL-2 battle of stalingrad-nak. Néztem róla videókat és nem gondoltam, hogy a WT-t űberelni lehet de nagyon meggyőző, ott emlegetik, hogy "demo" de ez lehet, hogy csak a videóra vonatkozik.
Hát ez érdekes volt😊
Mellőlem egyszer egy egész ház tűnt el! Azt használtam fedezéknek de oldalról kaptam egyet legnagyobb meglepetésemre és mikor visszanéztem a videót a ház már nem volt ott😊
Ez a játék nem boltban kapható ahova besétálsz és megveszel egy garantáltam agyon tesztelt kész játékot.
Itt a játékosok tesztelik a cuccost!
Nagyon sokat számít hogy ingyenes én is csak ezért játszom vele de én nem sajnálom a pénzt sosem arra ami jó.
Sok eredeti játékom van nemrég megvettem az IL-2 battle of stalingrad repülő szimulátort is egyébként ajánlom mindenkinek nagyon jóóóó!
.....de ha ez nem lenne ingyen hát én biztos nem játszanék vele és nem is venném meg a boltban.
De így hogy nem kell fizetni érte arra jó hogy elbohóckodjunk vele nem igaz? 😊

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.08. 22:32:53
köszi 😊 sejtettem 😄
Visszaugrik 2-re.

Ma láthatatlan voltam. Kuban map, Brake, sim mód, Tigris H1. Sikeresen leküzdöttünk egy Is1-est a szintén Tigris H1-el küzdő csapattárssal. Az Is1-es emberke csak engem vett észre, a domb takarta a társam. Hátulról lő rám 100 méterről, semmi bajom. Vissza húzódik bukkanó mögé. Irányba forgatom a tankot, meg társam is irányba áll. Egymás mellett voltunk mikor újra előjött az IS1. Meglepődött így sikerült ellőnöm a csövét. Erre visszahúzódott egy árokba. Ott könnyű volt kilőni.Felmentem a bukkanóra amit az IS1 használt takarásnak, szintén Is1, másodikra kilőve. A csapattársam jobbra mellettem állt kb.20m-re, de ő nem ezen a kicsi dombon. Sehol senki, erre durranik. Ebben a pillanatban megjelent egy Su100 a semmiből 30m-re.Semmi takaró tárgy nem volt, belátható szakasz. Abból az irányból 500m-ről látni kellet volna. Azt hittem én következem, de nem. Úgy mozgott mintha ott sem lettem volna. Átmegy mögöttem, 5m-re ezen a dombon, és leáll mellettem. Elkezdem körbefordulni, tornyot és testet, hogy gyorsabb legyen. Erre ott áll egy IS2-es, az oldalát mutatva 15 m-re. Testen lövöm, sérül, a tornya nem mozdul. Köztünk állt a Su100-as, úgy hogy a küzdőterébe hátulról be tudtam lőni. Ő egyből durranik, Is2-es nem csinál semmit. A következő lövéssel kivégeztem őt is. A környéken nem volt csapattárs, aki megsebezte volna őket. A pontunkat semlegesítették, de nem foglalták. Mikor odamentem, egy T44-es volt ott. Nem tudta foglalni, nem adta be nekik. A tornya az én irányomba nézett, de nem csinált semmit. Kb 100m-ről tornyon lőttem szemből, és egyből pukk.
Eddig csak olyan volt, hogy ha félig takarásban volt a tank, akkor volt láthatatlan. Meg a csirkehálós kerítés tette azzá őket. Most már a szubtérből is elő ugranak. Egyre nagyobb furcsaságokat produkál a játék.
KV2-es testét eltakarja egy szikla, de nem látszik a torony. Mikor lő egyet, akkor látható lesz, de 5mp múlva eltűnik. A teljes tornya a fedezéke fölött van!!!!
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.03.08. 21:41:41
megcsináltam a "pokhryskin" missziókat, megkaptam a 3nap prémet.....
a kérdésem az lenne, hogy most ugye tudok feltenni 4 matricát a tankra
ha lejár a prém akkor is megmarad a 4 vagy visszaugrik 2-re? 😊
Garou
<#eljen>

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

nah csakhogy megérteted már végre a légyeget, vagy kell még fojtatni?

Ma unlockoltam a Keletnémet Néphadsereg tankos emblémáját. Ez finom jelzés lehet arra, hogy a németek kapnak komcsi tankokat T5-be.

Na erre most büszke vagyok:

Szegény PanzerIV jól leamortizálódott a csata végére <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

AnuluWork
Biztos arcadeból mennek szimulátorba a népek. Mindenki egyből odaugrik, csak azért, hogy megkeserítse a profik életét. Onnan a mentalitás. Folytassuk még?

RiCSi1234
VGA probléma lesz sajnos.. 😞

GTA V (*.*)

Nem olyan kicsit. Először egy páncéltörő ágyút csináltak, amiről csak annyit tudni, hogy egy könnyített verziójú A-19 az M-30 tarack lövegtalpával és alvázával. Ez lett a D-2. Később a készülő nehéz harckocsihoz felmerült az A-19 beépítése is, de pont kapóra jött az a pár darab D-2, ezt összeházasítva a D-5 lövegbölcsőjével és felerősítésével (ezért lett D-25), illetve nyilván a hátrasikló rendszert és helyretolást is módosították.

Csak érdeklődés képen..valaki találkozott már Maussal?
A lőtéren van bent egy,75-ös átütésű lőszerrel egy lövésből ki lehet szedni,még páncéltörő sem kell,elég a robbanó.
A torony és a test között meglőve azonnal repül a torony,csatában nyilván nem fogja engedni magát,de bízzunk a játékosok "hozzáértésében" :-)
Mivel orosz tank, ezért a válasz egyértelműen nem. Ebben a játékban orosz tank gyengébb soha nem lesz, max erősebb.

Pontosan.Mivel a Kurszki csatában az A-19 volt a leghatékonyabb fegyver az új német tankok ellen,ezért gyors lőtéri próba után döntöttek az ágyú tankba való beépítéséről.Kicsit átalakították,hogy beférjen,ez lett a D-25.
A másik tesztelt ágyú a BSZ-3 volt.Ennek a 100mm-es tengerészeti ágyúnak a különféle változatait használták utána több járműnél.SZU-100,T-54...Az IS-be is beépítették próbaképpen,illetve T-44-be és a T34-85-be,de ezeknél végül nem került rendszerbe.
nézd a jó oldalát lvl 99 lopakodás <#nevetes1>

jajj nagyon ügyes vagy had adjak egy nyalókát neked.... (buksit megsimogatom)

nem arról volt szó hogy te épp hány repcsit bányászol ki/ nap hanem arról a kamikaze mentalitásról ami arcadból lassan átjön sim eventekbe is....

folytassuk még?

PLaci
Lehetőségek:

1.) Bug. Nem valószínű, sokaknak előjönne.
2.) Hibás videókártya.
3.) Videókártya driver hiba.
4.) Más driver hibája.
5.) Ha a tápra is rá kell dugni a videókártyát, akkor a táp hibája is lehet.

Ha nem változtattál semmit a gépen, pl. nem frissítettél drivert, akkor valószínű, hogy kezd behalni a VGA kártya.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RiCSi1234
Ez a tumor ma nőtt rám.. EZ ITT!!

GTA V (*.*)

AnuluWork
Tudom.

AnuluWork
Akkor részemről kb. egy év alatt - ha az új jövevényeket az 1.47el nem számítjuk - összeökörködtem a teljes brit, japán, német, amerikai, szovjet repülős ágat ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...plusz az apró ...

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.08. 16:33:56

Az A-19 az a tábori ágyú, ami nem is férne bele a JSz-2 tornyába. Az A-19-ben és a D-25-ben tudtommal csak a cső azonos (meg az első szériáknál a závárzat), ettől függetlenül a két löveg jól megkülönböztethető egymástól.

nah legalább a Pokryshkin's P-39 meglett ha már ezzel a nyavalyás GE wagerel így befürödtem.

A töltés előtti cső leeresztést valami harckocsizós könyvben olvastam egyszer régen,csak eszembe jutott,nem volt nagyon konkrétan kifejtve,hogy milyen műszaki oka volt.
"repkedés csak ökörködésre jó"

akarod még fojtatni?

Az IS-2-be szerelt változat neve volt D-25.Ettől még egy fejlesztett 122 mm M1931/37 (A-19).

változatai:
A-19S, D-25, D-25T, D-25S