37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
carp3tm0nster #23309 nem vagyok nyugdíjas, hanem dolgozom rendesen, de realistic de főleg sim sokkal jobb.
persze, mielőtt flame lenne, izlések és rokonok:-) -
amúgy mi ez a nagy realistic őrület? :O meg hogy az árkád így szar, úgy szar.. sokkal pörgősebb, nemkell bujócskát játszani, adja a lóvét meg az xp -t is.. meg akinek munkája van, 2-3 órán át tud játszani, annak igazán megéri 3 rb csatát lenyomni jó esetben 7-8k xp -ért.. főleg kursk -on.. nyugdíjasoknak való az rb.. azok ráérnek, de aki fejlődni akar, és nem a dögunalomig izgalommentes rb -n, az árkádozzon.. dől a lé ezerrel.. -
nem nagy szám, de legalább mi magyarok nyertünk nem a törökök.. ha 4-en benn vagyunk 8.0 -ba szakaszba én t10, ketten maus, 1 m103, akkor 90 % -ban nyerünk, vagy még több.. na, ez a nagy szám.. a sok noob ruszki hol tud ilyet? sehol.. hiába ,,sztálinium,, van alattuk.. -
Stefan99 #23306 Az a baj, hogy a top-ba úgyis azok kerülnek akik 24 órán keresztül nyomják, másrészt meg a szovjet tankszörnyekkel érdemes leginkább gondolom én.... Ezt az 5 k goldot sokkal kisebb energiabefektetéssel megkeresem inkább a munkahelyen, ráadásul ott fix, hogy megkapom a jussom.:D
ja, és ez szar árkádban van ráadásul, pfejj:))
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.08.08. 12:07:58 -
Inkább az ST-1 essel próbálkozz. :) Már a top 223 vagyok :D -
kissssss #23304 én már annak is örülök ha megtudom csinálni azt a 30 győzelmet a mai napra.... -
Valaki rajtam kívül csinálja az ST-1 eventet? Top 30 a célom az 5K goldért :) -
carp3tm0nster #23302 sztálinium t-10 és arcade mód, mi ebben a nagy szám? -
twi452 #23301 elvileg prém számlával lehet állítani a camoknál az "elhasználódást" csúszkával, azzal lehet ilyen szinte kilőtt állapotúra alakítani a dolgokat
én nem próbáltam csak rémlik valami ilyesmi és lehet h azzal csináltak ilyet -
Erre én is kíváncsi lennék. -
Durva :D
Valaki tudja, hogy lehet szürke festést tenni a német tankokra? Láttam már Maus-t és Tigrist is ilyen festéssel. Kerestem a játékban, de nem találtam :/ Vagy ez valami jutalom, amiről lemaradtam? -
t10 és maus, ennyi..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #23297 röhej... nem tudok összehozni 50 grund killt, szutykos ruszki repülőtankok(yak meg lagg és ezek mutációi) állandóan a hátam mögött vannak mintha nem is lenne csapatom.
bezzeg mikor én lövöm őket 6 darab 12.7mm m2 browning géppuskával(p-40e1) meg se kottyan nekik csak repülnek tovább vígan, és azt még meg se említettem hogy egy csata nem tart két és fél percnél tovább, így képtelenség normálisan játszani vagy bármit elérni.
(mi a fene történt a repülőkkel?) -
Azt nem szeretnék kijavítani hogy ha két tank egymáshoz ér ne az legyen mint ha pillanatragasztóval lennének bekenve? -
Brenor #23295 Gondolom az FPS problémák fontosabbak voltak mint a hungarocell szerű mozgás, de azért jól nézki
Egyébként nem csak demózzák, most a prezentációban úgy jelentették be hogy jön az 1.53-ban -
kissssss #23294 nem győzött meg.
-
twi452 #23293 megint demózzák.. talán egyszer be is merik vezetni :D
-
kissssss #23292 megcsináltam a 10killt az AA-val random csatákban, sorsoláskor mást se láttam csak prém gép tervrajzokat és -75% leárazásokat.... természetesen én egyből az egyetlen látható +10%silver/10körre cuccot kaptam, na ennyit az esélyekről.
megpróbálok összegéppuskázni 50 grund killt mert természetesen pont azzal a 2 nemzettel kell repülnöm amikkel alig vagy soha nem foglalkoztam.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.07. 19:13:14 -
Brenor #23291 Gondolom senki nem szokta végigolvasni a hírek alatti posztokat, úgyhogy ide hozom nektek mit mond a gaijin ezzel kapcsolatban FPS szempontból:
Kb +/- 5% eltérés lehet attól függően mi van a gépetekben és milyen beállításokkal játszotok -
Droughert #23290 Új render a láthatáron, a látvánnyal eddig sem volt probléma, most ezen tuningolnak egy kicsit.
Link -
bgabor911 #23289 Repülős részben a japán Sabre 1.970.000 kreditbe kerül, 560.000 kredit betenni a slotba, további 1.970.000 credit a legénység kiképeztetése. (ami bizony top tier jet csatánál nagyon hasznos tud lenni ha az ember életben akar maradni).
Úgyhogy van helye a pénznek. :D -
Szpecnyaz #23288 Azért az A-10es Kingcobra az egyik legjobb prém gép. Aki repül, annak megéri ráhajtani. -
Komolyan P63A vagy KV-1 a nyeremény? Egy éve persze JagdPanther meg T-34-57 volt... -
kissssss #23286 megint csak "esélyekért" játszunk? így erősen felejtős. -
A mai devblogot elfelejtették? -
Brenor #23284 Summertime Madness - Nyári Őrület -
ennyi ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #23282 dögöljön meg aki kitalálta, hogy a JT 7.0-s legyen....
vinné el a dögvész :D -
foxbat88fx #23281 dehát 6.-a az ma van.... :D
ma indul? hol? -
bgabor911 #23280 Summertime Madness -
foxbat88fx #23279 beaktiváltam golden wagert.... nem kellett volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ez milyen csapat már bazdmeg?!?!?! nem tudnak egy csata alatt 2-nél több tankot megölni???? -
Stefan99 #23278 Igen, ismerem, tényleg jó, de ahhoz a grafikához ma már nem tud hozzászokni a szemem.:) De azért az nem véletlen hogy még mindig van ott egy játékosbázis, és még mindig vannak akik fizetnek érte. -
Kurfürst #23277 Ha valóságos csata modelllezést akarsz, a WWIIONLINE / Battleground Europe a te játékod. Ott van gyalogos, repcsi, hajó és tank, még páncéltörő meg légvédelmi ágyú is, mindegyiket player irányitja. Van ballisztika, pöpec hangok, komoly átütés és sebzésmodellezés.
A grafika viszont irtózatosan.... régi. Nem ez nem igaz, mert az már már akkor is szar volt amikor a 2000-es évek körül kijött, közben kalapáltak rajta valamit ugyan. :D -
Molot115 #23276 Szerintem meg képesek lettek volna, mint ahogy képesek is voltak mert harcászatban annyival az ellenségeik felett álltak. -
Ha csak a tankokat nézzük akkor a németek soha nem lettek volna képesek lerohanni európát a háború elején, mert se a páncéljuk, se az ágyújuk nem volt olyan erős mint a francia,brit,szovjeteknek. -
Stefan99 #23274 ha már ilyen összfegyvernem, akkor szerintem jobb példa az operation flashpoint, vagy akár a lent említett heroes&generals. -
Stefan99 #23273 Sok különböző szituáció előfordult, volt olyan is hogy együtt rohantak.:)
pl itt
https://www.youtube.com/watch?v=22xpNBJCS4U
1:13:30 körül láthatsz ilyet.:)
Volt olyan is hogy fedezéknek használták, volt olyan is hogy felpattantak rá, és egyik pontból a másikra utaztak vele.:)
És amikor kiépített állásokat rohamoztak, ott is ellenséges katonák voltak a lövészárkokban pl, géppuskákkal, ágyúkkal, tankelhárító ágyúkkal stb.
Olyan nem volt gyakran hogy tankok harcolgattak egymás ellen és sehol egy katona, ágyú stb, Itt meg minden pálya ilyen, kivéve kurszk, de ott is inkább csak díszítőelem. -
RepeszElek #23272 Végül is egy AB-ban én is eltudnám képzelni, de akkor már ezerszer inkább a battlefield! -
Molot115 #23271 Hát ha lesznek is katonák, szerintem kizárólag AB-ben lesz életképes. Meg mondjuk kíváncsi lennék hogyha fps lesz akkor meddig kell majd várni mire összeszedi a csatához elégséges létszámot. SB-be meg nem lesz ember aki eljut a frontvonalra időben, mert vagy meghal vagy amíg lopakodik letelik a csata. Ha pedig életerőt akarnak berakni akkor már csak 1 lépésre vagyunk a HP-tól a harckocsiknál. Az AI pedig annyira gagyi ebben a játékban is hogy öröm nézni, arról nem is beszélve hogy ha olyan hibák súlyta-nák mint némelyik AI tankot akkor halhatatlan panzerfaustos egységek portyáznának a mapon, és lőnének mint a vadbarom, ami meg megint tök jó lenne arra hogy agyvérzést okozzon pár játékosnak. -
RepeszElek #23270 nah és ez most mit jelent messziről lőtték a kiépített védelmeket vagy odafutottak a gyalogsággal karöltve?:)