War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.20. 20:29:09
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.20. 20:28:29
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
amcsikkal jó.... kell 1 tier 3 ugye... betettem chaffee-t mert annak low a battle rating-je
mellette ott van a kurva gyors Locust.... csatát locust-al kezdtem, gyorsan cap és akkor általában csak defelni kell 😊
Így viszont elég Fail, elég pénzlehúzás szaga van,
iracing the 'real' race.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
én múltkor lerendeztem gyorsan 3 vesztes csatával 0 sassal..😄
a mostani wagert még nem mertem beaktiválni xD
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.20. 10:51:05
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
"A jármű manőverezőképessége és könnyű irányíthatósága - nyilván a benzin-villamos üzemből adódóan - magukat a tervezőket is meglepte. Döbbenetes tömege mellett is képes volt helyben megfordulni."
Innen az idézet. Persze nyilván nem egy párduc harckocsi szinten mozgó jármű volt. Egyébként meg hülyeség elvárni egy számítógépes tömeg játéktól, hogy 100%-os realitást nyújtson.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azt is megcsinálhatnák, hogy pl ilyen eventekre lehetne kevert német/japán vs szovjet/usa felállásba menni😊
Mondjuk érdekes lesz a japán ág, mert akkor aztán tényleg el kell szállni prototípus és papír tankokkal.
Tigris II 105-öt meg igazán lecserélhetnék az E-75-re.
Ha már fake tank foglal helyet a vonal végén, legalább legyen vmi egyedisége meg esélye t5-ös gépek ellen.
Egyébként régen olvastam vmi pletykát a löwe bekerüléséről, kinti fórumon olyan dolgokat is olvastam, hogy az E széria ötletét sem vetették el, de nem tudom mennyire valós, mert vmi orosz q&a-ra hivatkozott, úgy emlékszem.
Ma megint mentem párat, immár a Tigris 2 H-ba..borzasztó javító csomag nélkül és egy örökkévalóság csak a rohadt javító megszerzése😄
Akkor még ugyan ennyi a felesleges láncok meg egyebek és csak utánna lehet a tűzoltónak is nekifutni.
A Tank végre nyújt egy megbízható védelmet szemből, sokkal jobb ezzel játszani mint a szivató Tigris 2 P-vel.
3X küldtem bele most is a motorterébe a 8.8cm-es gránátom a pershingbe, semmi megsem hatotta csak kizöldelt minden a repeszeim hatására, sebaj hátrafordított a tornyát és addig lőtte az ágyúm, míg az ki nem purcant, mondjuk az sem hatotta meg mikor toronyba küldtem a 8.8 cm-es szeretet csomagot, ott mindenki zöld,ammo zöld...de semmi..
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A kedvencem még ez a kép is:
Legutolsó patch notes-ben írták, hogy APCR lőszer nem gyújt fel semmit (ez igaz is, tapasztaltam, azóta nem is használom) erre:
Arra tudok még gondoloni, hogy a ping miatt lehet valami ami bezavar a netcode-ba, és én úgy látom, hogy csak "bezöldült, 1-2 repesz jutott be" holott lehet, hogy a "valóságban" teljesen máshol talált el, teljesen már értékekkel.
Bezöldült ammo, egyből felrobbantam, kezdőn, gg. Tegnap tettem fel képeket, hogy a zöld ammo szinte sosem robban be, hát jah érdekes játék:
Eddig olvastam, de gondolom a többi is ugyan ekkora baromság...
Ja és igen, aranyért tudsz venni ilyen lehetőséget, hogy még egyszer mehetsz be vele. Erről elfelejtkeztem.
Remélem a "REALITÁS" kedvéért azért hamarosan betesznek létező tankokat is pl...IS-7...különben lehúzhatják a budin az újabb szar ruszki mese tankos förmedvényüket...