War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bejelöltelek, mondjuk volt 3 Big Blaster, felvettem mindhármat, biztos ami biztos 😄 A látod hogy fent vagyok nyugodtan írja rám.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

úgy kell elképzelni, hogy valaki csinál egy szobát
aztán tegyük fel 10 ember belép a szobába
szépen lassan mindenkinek elege lesz és kilépnek a játékból arra a napra
ekkor senki nem marad a szobában - a szoba törlődik
másnap ebből a 11 emberből valaki feljön
be akarja léptetni a chat mert tudja, hogy melyik szobákban voltál amikor kiléptél
nincs ilyen szoba ezért megcsinálja, beléptet (jó esetben bent marad és nem csukja be a szobát mert nincs bent senki 😄 )
jön a következő ember nála is eljátsza ezt - ott már van szoba mert ugye az első bent van

úgyhogy "fent lehet tartani" egy szobát csak amikor nincs bent senki akkor feleslegesen nem működik

jelszó meg nem igazán kell mert nincs külön lista sehol úgyhogy véletlenül nem nagyon fognak belépni
ugye csak keresővel lehet megtalálni a szobákat és belépni vagy direktben ha tudod a szoba pontos nevét
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.24. 18:36:51
Köszi a tippet. Szétnézek abban a fórumban is. Úgyis kell gyűjtenem az infókat, mert itt a WT-ben csak nézek, hogy mi ez a sokféle vas? Lövésem sincs, hogy melyik mit tud. BF-ben volt Sherman, M10, T-34 vagy axis-on Panzer IV, Chi-Ha, Tiger. Ennyiből nem volt nehéz kiválasztani, hogy melyikkel menjek. <#nyes>

Nem ha kilepsz is megmarad ha mar voltal bent
Kis es nagy betu szamit
A GroundForcesInfo is megvan mar ezer éve sose kell ujat kreálni.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Akkor csak online működik sajna.
az biztos, hogy ha kilép mindenki a szobából akkor megszűnik egyből
Na majd rád keresek. Egyébként én is pont az USA korai konzervdobozokat nyűvöm. Részben azért, mert nincs jobb <#nyes>, meg azért is mert rájöttem, hogy felesleges rohanni, hogy minél újabb vasaim legyenek. Tier2 szinte megvan mind, de hiába megyek Sherman HVSS-el, abból is kiszednek hamar.
Ezért most előröl kezdtem a kicsikkel a menetelést. Nem is volt mindegyik fullosra fejlesztve, így most ezt pótolom, meg rájöttem, hogyha az ember már kezd kicsit beleérezni a dologba, akkor a kis fűnyírókkal tök élvezetes rohangálni a pályán és osztani az ellent a borsó köpködővel.
Direkt három BR1.0-ás vassal pirítok, hogy csak hasonló nyamvadékokkal rakjon össze a szerver. <#nyes>

Nekem nem talál ilyen szobát

Értem.
No mind1, ha valakinek van affinitása hozzá lépjen be bátran, már, ha be lehet így is.
ha van pass az lehet h megtekeri a dolgokat 😄

én csak annyit mondtam, hogy ha belépsz egy szobába és utána kilépsz a játékból akkor megjegyzi h ott voltál és a következő alkalommal megint belép
-ha van bent valaki tehát létezik a szoba
-ha meg nincs bent senki akkor megcsinálja és beléptet

legalábbis régebben ez volt
ha password is van..akkor nem tudom úgy nem próbáltam
Tehát én most csináltam egy "SgTeam" nevű szobát, majd kiléptem, eztán tudtok csatlakozni ti is bármikor vagy online kell lennem? (password: 123)
Érdekes. <#lookaround> Ezek szerint azért változnak a dolgok a közösségi élet terén. Na sebaj. Enélkül is lehet jókat játszani, csak ismerősökkel mégis jobb lenne.

ha nem lépsz ki a szobákból akkor következő indításnál visszalépked azokba auto ha meg nincs akkor nyilván létrehozza 😊
Mondjuk szobát kreálni kb. 2 másodperc. Csak gondolom ha mindenki kilép akkor megszűnik, így valakinek mindig újra kell csinálni.

Amúgy én malarkiHUN néven vagyok fent, aki kar felvehet, mondjuk most pont az amcsi lowtiereket húzom, oda el is kellene a segítség 😄
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.06.24. 17:59:37

https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/240-%C3%A1ltal%C3%A1nos-megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
Ide is felnêzhetsz.Rengeteg info és lehet találsz csapattársat.Persze főleg rb sb.Meg néha custom battle funnak.
Pedig jo lenne egy szoba. Sajna ahol én vagyok onnan mindenki lelépet. a GroudForcesInfo szoba az. Mondjuk elvagyok egyedul néha kirugom magam onnan. <#action>

Sherman0070
Érdekes. Leo1-nél is ugyanígy van.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nézem a T-10es teszt szerver videót... hát ezzel nem nagyon kell korrigálni a célzást.. szinte vízszintesen repül a malac akár 2km-re is 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem jellemző 😊
annyit el lehet érni, hogy felveszitek egymást a játékban barátoknak aztán ott a listádban majd látod, hogy ki van épp fent aztán ott meg lehet beszélni szakaszban játszást

illetve lehet csinálni chatszobákat is de arra sem nagyon volt itt igény, hogy legyen egy sg szoba 😄
Big_Blaster néven futok a játékban. Itt nincs olyan, hogy a fórumos emberek megbeszélik, hogy melyik pályán, hány órától lesz valami közös lövöldözés, mint anno a BF-ben? Bocsi, ha esetleg hülyeségeket kérdezek, de tekintsetek úgy rám, mint aki átaludta az utóbbi 5-6 évet. <#idiota>

Hát itt fórumon nehéz. Én is beírtam párszor, hogy szakasztársakat keresek, de kb senki nem jeltett vissza. Mondjuk én Rb-ben játszom, aztán lehet AB népszerűbb. Mindenesetre, ha megadod a játékbeli nevedet, lehet felvesznek páran innen.
Sziasztok!
Én csak pár napja akadtam rá erre a játékra, így még nagyon kezdő vagyok. A kezdeti megszokás után kezdek ráérezni a dolgokra, így már nem hentelnek le másodperceken belül folyamatosan. <#nyes>
Eddig nagyon tetszik a game, folyamatosan úgy érzem magam mint egy ötéves az édesség boltban.
Annyit rólam, hogy valamikor réges-régen sok éven keresztül aktívan toltam BF1942-ben, de már évekkel ezelőtt abbahagytam minden online vagy egyéb játékkal való időtöltést.
Totálisan kimaradt nálam pl. a WoT-is, így nem volt semmilyen összehasonlítási alapom, csak a BF1942. Mindig is vártam arra, hogy hátha lesz majd egy olyan új WWII világban játszódó online játék, ami felidézi a régi időket. Hát most úgy érzem, hogy megtaláltam.
Hihetetlenül szebb, fejlettebb, több lehetőséget tartogató a WT, mint amit valaha el tudtam volna képzelni, így csak tátom a számat.
Kezd beszippantani a game, és már előre örülök azoknak a még fel nem fedezett dolgoknak amiket a játék rejt.
Egyelőre arcade random módban játszom, hogy ismerkedjek a pályákkal meg fejlesszem a képességeimet, viszont jó lenne valami komolyabb csapatmunkát belevinni a dologba, de mivel tök ismeretlenek a playerek, így csak annyit tudok, hogy találomra kiválasztok egy tankot, akivel igyekszem együtt mozogni.
Kérdésem az lenne, hogy arcade-ban lehetséges olyan, hogy együtt játszak ismerősökkel? Azt láttam, hogy van valami ilyen lehetőség, de fogalmam sincs, hogy pl. hogyan tudnék olyan arcokat megkeresni, akik itt a fórumon is aktívak.
Hát ennyit beköszönésképpen.

Az egy dolog hogy idióta cheater aki a ultra low settings exploitot használja, ellenben egy csomó ember szórakozását tönkrevágja az erdő túlsó feléből, kvázi a semmiből jövő találat... :/

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Sherman0070
Na hát én most nagy kíváncsiságból beszereztem 1 ilyen csalást 1 napra.
Semmit sem ér!!! Arcade-ban "működik" csak de számomra használhatatlan. Aki ezt folyamatosan használja az jó noob lehet. 10 perc után elegem lett ebből a cheatből. Komolyan csak hátráltat mint segítene.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hát én kikapcsoltam a füvet, van így is hibája a játéknak elég, nem hiányzik még az is, hogy ez miatt idegesítsem fel magamat. Nem egyszer volt még anno, hogy éppen csak kinéztem, sehol senki, erre paff pofán lőnek, természetesen én meg a fű miatt nem láttam semmit. Lehet periszkóp már segített valamit ezen a dolgon, de ameddig nem veszik ki a játékból ezt az opciót addig nem szeretnék hátrányba kerülni, illetve felidegesíteni magam emiatt. Aztán akinek nem tetszik, annak nem tetszik.
" És még a lelkiismeretem is tiszta(bár tudom vannak akiknek az ilyesmi nem szempont) " Ez így van.Ha +2 tank kilövéséhez neki ez kell akkor csinálja.Az ő bizonyítványa.

Én mostanra már eljutottam oda, hogy hasamat fogva nevetek azokon a félnótásokon, akik 1990-es évekbeli grafikával játszanak 2015-ben egy erős géppel a birtokukban. Én maximum grafikával is élvezetes, jó meccseket tudok játszani, ha épp nem cseszik ki velem nagyon az MM. És még a lelkiismeretem is tiszta(bár tudom vannak akiknek az ilyesmi nem szempont)

De akkor bukik a logika, ha gyenge géped van akkor megérhető, hogy "csal", ha erős a gépe akkor meg irgumburgum, mert nem akar hátrányba kerülni?
Ok. 😊

Zegi Norbi HUN
Persze, átjött 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Azért az biztos, hogy a cheat él és jelen van a játékban. A repülős részében egészen biztos.
A minap pár arcade repcsis partiba léptem be, ennyire volt csak idő, hogy egy kis instant lövöldözést végezzek. Domination mód volt javarészt, 5 körből 3-ban az ellenséges csapat első helyen álló játékosa kb. félidőben már 14-16 killel rendelkezett. Kikerestem a tömegből, utánamentem, és egyszerűen leradíroztam a levegőből. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mekkora király vagyok, hanem azt, hogy kb. úgy repült mint egy ötéves: semmi kitérő manőver, jobbra-balra próbált orsózni, de kb. zéró eredménnyel. Az ilyen hogy tud összehozni egy partiban 15-20 killt? Naná hogy valami segítséggel. És ez nem egyszeri eset volt, a többi körben is igyekeztem megtalálni a top3-as ellenfeleket. Volt köztük, aki tényleg jól nyomta, de olyan is, aki assist nélkül egy AI PBY-t nem tudna leszedni... <#levele>
Nekem spec. nincs fullos gépem egy phenom x4, geforce gtx750, 6GB Ram van a gépben de movie beállítás vissza véve no AA és a fű s csak körülöttem nő 45-50 fps-el fut a játék. Mondjuk nem hajazok 120 fps-re mert nem érdekel. Bőven jól lehet játszani 40 fps-el is.

Akkor Rád természetesen nem vonatkozik.De ez szerintem kiderült a hozzászólásomból 😊

Zegi Norbi HUN
Azért van aki a gépe miatt kénytelen full low-on játszani, mint például én :/

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Én használtam csalást a WT-ben. Levettem a grafikát low-ra és kész. Ennyi.

Sherman0070
Most pl. találtam olyat ami állítólag az összes game mode-ban működik. Csak tankoknál wh működik aim meg nem.

Zegi Norbi HUN
Igen, lehetséges. De az is, hogy van ehhez is csalás. WoT-nál is elképzelhetetlen volt a csalás, olyan nem lehet, aztán mégis van 😊 De abban is igazad van, hogy sokan egyből csalót kiáltanak, mikor az ellenfél ügyesebb volt nála vagy mázlija volt 😊

Vagy legalábbis bizonyos emberek szeretik ezt hinni. Olyan típusú emberek, akik előbb kiáltanak csalást mint hogy elismernék hogy valamit rosszul csináltak, elrontottak, mert arra képtelenek. War Thunder repülős részében annó a klánozós érában sok ilyen embert láttam.
Rage-eltek meg csalásról üvöltöztek ha lelőtték őket. Egy-két ilyen után többnyire egyedül repültek, mert senki se akart velük csapatban menni, érthető okokból.
Sherman0070
Csak én másik oldalon is találtam WT cheatet. 😄

Biztosra veszem, hogy a belinkelt képek csak trollkodások a készítő részéről. Nem bizonyítanak semmit, a kiírkálásokat meg bárki rárakja paintel öt perc alatt a képekre. Nem véletlenül nem rakott ki videót a készítő.
Sherman0070
Mindenhez van működő cheat. Hihetetlen de ehhez is van.

Szerintem kizárt hogy létezne működő cheat...Maximum a grafikával lehet előnyt szerezni.Mondjuk avval nem kicsit.De aki ezt használja ki az mindent elmond arról az emberről.

Sherman0070
Tudok én több ilyen oldalt is... 😄 Am érdekes hogy csak Arcade screenshotok vannak ezekről a WT cheatekről. Gondolom realisticre nem tudják megcsinálni.

Azért a helyre rakják dolog elég régóta húzódik. Maradjunk annyiba hogy SOON. Úgyis ezt írják mindenre. <#buck>

Megjegyezném, hogy tier5ben minden közepes tankot kilőnek egy lövésből páncéltól függetlenül, szóval a papír páncél nem lesz akkora probléma a Leopard1-nél, ne hidd hogy a Panther 2 vagy a Patton széria 110 mili körüli páncélzata nagyobb védettséget ad.

Ami egy kicsit védettebb az a T-54-49/51, azok ugye 200 körül vannak elöl effektívben a tanktesten elöl és 200 fölött a gombatorony elején. Mondjuk régebben ezt is bármi átlőtte tier5-ben, de a jelenlegi sebzésrendszer alaposan el van tolva, és a döntött páncél kábé kétszer akkora védelmet ad mint kéne neki, és az APCR-ek sem adnak akkora páncélátütést mint kéne nekik. Ezért most a T-54 és a többi döntött páncélzatú tank jól hasít, de ez nem lesz mindig így, ha helyrerajkák a sebzésrendszert már nem lesz annyira menő. Ezenfelül a T-54nél nagyon kemény tervezési hibák vannak, például a metszeti nézetben a játékban is jól megfigyelhető, hogy a tanktest elején baloldat a páncél mögött rögtön egy üzemanyagtank van, mögötte lőszerrekesszel.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.06.24. 12:32:36
A képek alapján simán lehet átverés vagy lejáratás.
Nohab
A korai verzióknál ugyanolyan vastag, míg a későiken vastagabb, mint a test frontpáncélja. Még a wotban is így volt.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.06.24. 10:59:21
Zegi Norbi HUN
Szerintem ez nyilvánvaló volt, csalók mindenhol vannak sajnos.

JethroHUN
Ez azért sok mindent megmagyaráz... link

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igaz felfedezhető az egyszerűsítés és az optimalizálás egyre magasabb fokú megjelenése a német hadiiparban. Főleg miután Albert Speer lett a felelés a hadiiparért. De a Tigris II nem ezért hasonlít jobban a Párducra. Hanem mert egész egyszerűen az a forma jobb a páncélvédelem szempontjából. A felfüggesztésük a Tigrisnek is a Tigris II-nek is meg a Párducnak is ugyanolyan. Tengelyenkénti keresztirányú torziós rugó. A Tigris II-n egy tengellyel több van(Henschel féle), és ott nem átlapoltak a görgők hanem csak átfedik egymást! Megszüntetve ezzel a keleti fronton tapasztalt nehézségek egy részét. Illetve mások a futógörgők is. A háború végén a Tigris meg a Párduc kapott ugyanolyan futógőrgőket.