War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
aztán tegyük fel 10 ember belép a szobába
szépen lassan mindenkinek elege lesz és kilépnek a játékból arra a napra
ekkor senki nem marad a szobában - a szoba törlődik
másnap ebből a 11 emberből valaki feljön
be akarja léptetni a chat mert tudja, hogy melyik szobákban voltál amikor kiléptél
nincs ilyen szoba ezért megcsinálja, beléptet (jó esetben bent marad és nem csukja be a szobát mert nincs bent senki 😄 )
jön a következő ember nála is eljátsza ezt - ott már van szoba mert ugye az első bent van
úgyhogy "fent lehet tartani" egy szobát csak amikor nincs bent senki akkor feleslegesen nem működik
jelszó meg nem igazán kell mert nincs külön lista sehol úgyhogy véletlenül nem nagyon fognak belépni
ugye csak keresővel lehet megtalálni a szobákat és belépni vagy direktben ha tudod a szoba pontos nevét
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.24. 18:36:51
Kis es nagy betu szamit
A GroundForcesInfo is megvan mar ezer éve sose kell ujat kreálni.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ezért most előröl kezdtem a kicsikkel a menetelést. Nem is volt mindegyik fullosra fejlesztve, így most ezt pótolom, meg rájöttem, hogyha az ember már kezd kicsit beleérezni a dologba, akkor a kis fűnyírókkal tök élvezetes rohangálni a pályán és osztani az ellent a borsó köpködővel.
Direkt három BR1.0-ás vassal pirítok, hogy csak hasonló nyamvadékokkal rakjon össze a szerver. <#nyes>#nyes>
No mind1, ha valakinek van affinitása hozzá lépjen be bátran, már, ha be lehet így is.
én csak annyit mondtam, hogy ha belépsz egy szobába és utána kilépsz a játékból akkor megjegyzi h ott voltál és a következő alkalommal megint belép
-ha van bent valaki tehát létezik a szoba
-ha meg nincs bent senki akkor megcsinálja és beléptet
legalábbis régebben ez volt
ha password is van..akkor nem tudom úgy nem próbáltam
Amúgy én malarkiHUN néven vagyok fent, aki kar felvehet, mondjuk most pont az amcsi lowtiereket húzom, oda el is kellene a segítség 😄
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.06.24. 17:59:37
Ide is felnêzhetsz.Rengeteg info és lehet találsz csapattársat.Persze főleg rb sb.Meg néha custom battle funnak.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

annyit el lehet érni, hogy felveszitek egymást a játékban barátoknak aztán ott a listádban majd látod, hogy ki van épp fent aztán ott meg lehet beszélni szakaszban játszást
illetve lehet csinálni chatszobákat is de arra sem nagyon volt itt igény, hogy legyen egy sg szoba 😄
Én csak pár napja akadtam rá erre a játékra, így még nagyon kezdő vagyok. A kezdeti megszokás után kezdek ráérezni a dolgokra, így már nem hentelnek le másodperceken belül folyamatosan. <#nyes>#nyes>
Eddig nagyon tetszik a game, folyamatosan úgy érzem magam mint egy ötéves az édesség boltban.
Annyit rólam, hogy valamikor réges-régen sok éven keresztül aktívan toltam BF1942-ben, de már évekkel ezelőtt abbahagytam minden online vagy egyéb játékkal való időtöltést.
Totálisan kimaradt nálam pl. a WoT-is, így nem volt semmilyen összehasonlítási alapom, csak a BF1942. Mindig is vártam arra, hogy hátha lesz majd egy olyan új WWII világban játszódó online játék, ami felidézi a régi időket. Hát most úgy érzem, hogy megtaláltam.
Hihetetlenül szebb, fejlettebb, több lehetőséget tartogató a WT, mint amit valaha el tudtam volna képzelni, így csak tátom a számat.
Kezd beszippantani a game, és már előre örülök azoknak a még fel nem fedezett dolgoknak amiket a játék rejt.
Egyelőre arcade random módban játszom, hogy ismerkedjek a pályákkal meg fejlesszem a képességeimet, viszont jó lenne valami komolyabb csapatmunkát belevinni a dologba, de mivel tök ismeretlenek a playerek, így csak annyit tudok, hogy találomra kiválasztok egy tankot, akivel igyekszem együtt mozogni.
Kérdésem az lenne, hogy arcade-ban lehetséges olyan, hogy együtt játszak ismerősökkel? Azt láttam, hogy van valami ilyen lehetőség, de fogalmam sincs, hogy pl. hogyan tudnék olyan arcokat megkeresni, akik itt a fórumon is aktívak.
Hát ennyit beköszönésképpen.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Semmit sem ér!!! Arcade-ban "működik" csak de számomra használhatatlan. Aki ezt folyamatosan használja az jó noob lehet. 10 perc után elegem lett ebből a cheatből. Komolyan csak hátráltat mint segítene.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A minap pár arcade repcsis partiba léptem be, ennyire volt csak idő, hogy egy kis instant lövöldözést végezzek. Domination mód volt javarészt, 5 körből 3-ban az ellenséges csapat első helyen álló játékosa kb. félidőben már 14-16 killel rendelkezett. Kikerestem a tömegből, utánamentem, és egyszerűen leradíroztam a levegőből. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mekkora király vagyok, hanem azt, hogy kb. úgy repült mint egy ötéves: semmi kitérő manőver, jobbra-balra próbált orsózni, de kb. zéró eredménnyel. Az ilyen hogy tud összehozni egy partiban 15-20 killt? Naná hogy valami segítséggel. És ez nem egyszeri eset volt, a többi körben is igyekeztem megtalálni a top3-as ellenfeleket. Volt köztük, aki tényleg jól nyomta, de olyan is, aki assist nélkül egy AI PBY-t nem tudna leszedni... <#levele>#levele>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Rage-eltek meg csalásról üvöltöztek ha lelőtték őket. Egy-két ilyen után többnyire egyedül repültek, mert senki se akart velük csapatban menni, érthető okokból.
Ami egy kicsit védettebb az a T-54-49/51, azok ugye 200 körül vannak elöl effektívben a tanktesten elöl és 200 fölött a gombatorony elején. Mondjuk régebben ezt is bármi átlőtte tier5-ben, de a jelenlegi sebzésrendszer alaposan el van tolva, és a döntött páncél kábé kétszer akkora védelmet ad mint kéne neki, és az APCR-ek sem adnak akkora páncélátütést mint kéne nekik. Ezért most a T-54 és a többi döntött páncélzatú tank jól hasít, de ez nem lesz mindig így, ha helyrerajkák a sebzésrendszert már nem lesz annyira menő. Ezenfelül a T-54nél nagyon kemény tervezési hibák vannak, például a metszeti nézetben a játékban is jól megfigyelhető, hogy a tanktest elején baloldat a páncél mögött rögtön egy üzemanyagtank van, mögötte lőszerrekesszel.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.06.24. 12:32:36
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.06.24. 10:59:21
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!